HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Disclaimer
Disclaimer
 
De artikelen op deze website zijn bedoeld als discussiemateriaal en weerspiegelen niet altijd (geheel of gedeeltelijk) de persoonlijke visie van de beheerder! Om deze reden komen ten aanzien van de behandelde onderwerpen -zoals de economie of de 'eindtijd'- regelmatig verschillende stand- en gezichtspunten aan bod.
 
De beheerder kan daarom geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele handelingen en daaruit voortvloeiende gevolgen die zijn gebaseerd op informatie afkomstig uit de op Xandernieuws geplaatste artikelen.

Reacties

benny op 04-07-2014 11:09

zeer logisch.mod.

visje op 04-07-2014 16:03

Wilde zojuist al zeggen, Samen weten we meer.

Succes en zegen gewenst,

visje.

Klokske op 02-09-2016 19:37

Ik wens lezer te worden.

Vlaamse groet

Meijer op 20-05-2018 12:30

Hoe kan ik dan uw artikelen nog bereiken en lezen?

Shalom Pieter1

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl