HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Sovjet’ censuur bijna een feit: EU presenteert propaganda richtlijnen voor alle media

‘De EU-richtlijnen eisen van journalisten het publiek te desinformeren’ - EU en techgiganten treden samen op tegen ongewenste meningen

 
Afbeelding: The Next Web (2)).

De EU gaat ‘vol Big Brother’; ‘vol Sovjet’ is ook een goede omschrijving voor het  eind vorig jaar gepresenteerde plan van de Europese Commissie om alle media verplichte ‘richtlijnen’ op te leggen wat en hoe er geschreven en bericht moet worden, zogenaamd om ‘desinformatie’ tegen te gaan. In realiteit wordt met dit plan juist de grootste officiële propaganda- en desinformatie campagne sinds het einde van de Sovjet Unie gelanceerd, en is het verdwijnen van de vrijheid van meningsuiting in de EU vrijwel een voldongen feit. De komende jaren krijgen alle overgebleven vrije media en onafhankelijke journalisten te maken met de harde hand van de totalitaire linkdictatuur die vanuit Brussel de scepter zwaait.

 

Het ‘Actie Plan tegen Desinformatie’ is bedoeld om ‘het democratische systeem en het publieke debat in het licht van de Europese Verkiezingen van 2019 te beschermen’, en daarnaast andere verkiezingen in de lidstaten, zoals binnenkort in Nederland. Het plan bestaat uit vier punten:

1. Desinformatie en ‘nepnieuws’ eerder detecteren. Hier wordt € 5 miljoen voor uitgetrokken;
2. Een ‘Rapid Alert’ systeem dat in werking treedt om deze desinformatie vervolgens te neutraliseren; (= verwijderen, blokkeren, auteurs evt. te vervolgen)
3. Providers verplichten ‘samen te werken’ met ‘feitencheckers’ en ‘academische onderzoekers’ die gaan bepalen wat wel en wat geen ‘desinformatie’ is;
4. Een heuse en permanente pro-EU propaganda campagne, die natuurlijk niet zo wordt genoemd, maar vermomd wordt als ‘het promoten van media geletterdheid in de lidstaten’.

EU en techgiganten treden samen op tegen ongewenste meningen

Het EU actieplan is grotendeels gebaseerd op het in oktober 2018 ingevoerde ‘Code of Practice on Disinformation’ van Facebook, Google, Twitter en Mozilla. In de maanden erna werden grote aantallen berichten en accounts van conservatieven en ‘rechtsen’ –tijdelijk of permanent- offline gehaald. Om de schijn van ‘objectiviteit’ te handhaven gebeurde dat ook met een handjevol linksextreme pagina’s, maar die vormden slechts een paar procent van alle aangevallen digitale doelwitten.

Europeanen en hun democratieën moeten in de ogen van Brussel (en ook Den Haag) dus actief worden ‘beschermd’ tegen ‘nepnieuws’ en ‘haatberichten’, die gesponsord en aangestuurd zouden worden door Rusland, een bijna dagelijks herhaalde bewering waar nog nooit een flintertje hard bewijs voor werd geleverd.

‘Het probleem is dat dit zogenaamd nobele initiatief van een organisatie komt die al jarenlang de vrijheid van meningsuiting in Europa censureert,’ schrijft politiek analist en jurist Judith Bergman voor The Gatestone Institute. Ze wijst erop dat de EU al in mei 2016 met Facebook, Twitter, YouTube en Microsoft een ‘gedragscode’ overeenkwam om ‘illegale haatspraak online’ tegen te gaan. Volgens deze code moeten alle berichten die als ‘racistisch’ of ‘xenofobisch’ worden gebrandmerkt, zo snel mogelijk worden verwijderd. ‘

‘Met andere woorden: de social media giganten handelen als vrijwillige censoren namens de Europese Unie,’ vervolgt Bergman. Want het is de EU die bepaalt wie en wat hieronder valt. En u raadt het al: net als in de VS betreft het hier vrijwel uitsluitend stemmen en berichten die zich kritisch uitlaten over het gevoerde EU-beleid, met name op het gebied van massa immigratie, de daaraan verbonden islamisering, en de stapsgewijze afbraak van onze welvaart door extreem klimaat/energiebeleid (‘Parijs’).

‘De EU-richtlijnen eisen van journalisten het publiek te desinformeren’

Tevens heeft de EU onder het ‘Rights, Equality and Citizenship Programme’ (REC) een handboek gefinancierd waarin richtlijnen staan hoe journalisten over migranten en migratie moeten schrijven (uitsluitend als iets positiefs, iets dat ‘noodzakelijk’ en ‘onvermijdelijk’ en ‘onomkeerbaar’ is). Deze richtlijnen maken deel uit van het eveneens door de EU gefinancierde ‘Respect Words’ project, dat ‘kwaliteitsberichtgeving over migranten en etnische en religieuze minderheden’ wil bevorderen als ‘een onmisbaar instrument tegen haat’.

Eén van de richtlijnen stelt dat journalisten in Europa ‘moslims’ en de ‘islam’ niet ‘verder moeten stigmatiseren door hen met bepaalde (misdaad- en terreur)daden in verband te brengen...’ (ook al doen die volgelingen van deze religieuze ideologie dat zelf wel en geven hun ‘heilige’ boek en ‘profeet’ daar in tal van teksten opdracht toe). Termen zoals ‘islamitisch terrorisme’, ‘moslim extremist’, ‘islamitische aanslagen’ et cetera moeten ten koste van alles worden vermeden en bestreden. ‘En als het noodzakelijk is... moeten hatelijke opmerkingen tegen moslims worden gerapporteerd.’

Bergman: ‘Kort gezegd: de richtlijnen eisen dat journalisten het publiek desinformeren. Hoe men dan op een logische manier reageren op een compleet door de EU-gesponsord ‘Actie Plan tegen Disinformatie’?’, als die EU zèlf feitelijk de met afstand grootste desinformatieverstrekker is en wil zijn?

Geen subsidie voor kritische media; ‘Europa wacht nog meer censuur’

Dit is dezelfde Europese Commissie die onlangs de terugtrekking van Oostenrijk uit het VN immigratie pact van ‘Marrakesh’ afkeurde. In dat pact staat dat de media die deze agenda, die voorziet in de verplaatsing van honderden miljoenen migranten uit Afrika en het Midden Oosten naar Europa, niet steunen, niet in aanmerking komen voor subsidie.

‘En dat is dan het ‘volledig respecteren van Europa’s fundamentele principes van de vrijheid van meningsuiting, een vrije pers en pluralisme’?’ besluit Bergman cynisch, verwijzend naar de bedrieglijke tekst van het plan. ‘Wat Europa met dit nieuwe Actie Plan tegen Desinformatie kan verwachten is in feite nog meer censuur.’ (1)

Publiek debat is verdwenen, gewone volk tot zwijgen gebracht

Tot slot nogmaals de tweede alinea van dit artikel: Het ‘Actie Plan tegen Desinformatie’ is bedoeld om ‘het democratische systeem en het publieke debat in het licht van de Europese Verkiezingen van 2019 te beschermen’.

Onze vraag: welk publiek debat? In een normaal publiek debat over belangrijke kwesties zoals massa immigratie heb je ‘voors’ en ‘tegens’. Echter, de machthebbers in Brussel en Den Haag maakten eerst het ondemocratische ideologische besluit dat massa immigratie per definitie nodig en positief is, waarna het ‘publieke debat’ er enkel nog over mag gaan hoe wij dat besluit, dat zij over de hoofden van het volk heen hebben gemaakt, moeten gaan uitvoeren, hoe snel, en hoe veel.

Identiek is het met vraagstukken zoals de islam, de overdracht van steeds meer macht aan Brussel, en het klimaat/energiebeleid. De EU heeft besloten dat de islam ‘bij Europa hoort’ en ‘vreedzaam’ is. De EU heeft besloten dat de bestaande energievoorziening goeddeels moet worden afgebroken en de Europeanen een groot deel van hun welvaart moeten inleveren, zogenaamd voor ‘het klimaat’. Het volk mag er enkel voor de schijn over meepraten met welke maatregelen dit moet worden bereikt. Een andere koers is onbespreekbaar.

Kortom: het publieke debat is allang verdwenen in de EU, en -met uitzondering van de door de propagandamedia gedemoniseerde partijen PVV en FvD en een enkel blad zoals Elsevier- ook in Nederland. Daar is zo geruisloos mogelijk een linksgroenliberale meningendictatuur  voor in de plaats gekomen. Het gewone volk, de normale mens, is in de EU tot zwijgen gebracht, en de komende jaren zullen wij daar allemaal op almaar hardere en pijnlijkere manieren mee geconfronteerd worden.

 

Xander

(1) Gatestone Institute

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

willy op 06-02-2019 14:21

De journalistiek is de laatste jaren ver van objektief en zit vol met fake nieuws .Nu brengen ze weer de klimaatreligie duidelijk in beeld en maken ons wijs dat als we niet anders gaan leven de planeet naar de vaantjes zal zijn, maar het is niet aan de media om ons te vertellen wat wij moeten doen, ze moeten verslag uitbrengen en het denken aan de lezer of kijker overlaten! over migratie spreken ze altijd positief en als er al eens misdaden door migranten worden gepleegd zwijgt men als vermoord. we leven zeker niet in een democratisch land , want sommige die tegen migratie zijn worden uitgesloten en komen in de media niet aan te bak. men kan het inderdaad censuur noemen, volgens mij zit de elite hier iets voor tussen! Shalom

grote henk op 06-02-2019 14:29

 de gevestigde orde zijn als giftige slangen in een slangenkuil.

Tom Hendrix op 06-02-2019 14:43

Tja, dat is uiteindelijk waar de socialistische EU voor is opgericht. Waarlijk de opvolger van de voormalige Sowjet - Unie. En de massa laat het gebeuren, helaas.

Perry op 06-02-2019 15:21

Nou dan weten we toch wat ons volgende maand te doen staat en op wie we eindelijk eens moeten stemmen, PVV of FvD. Maar ik hou m'n hart vast hoeveel van die stommelingen toch weer op die gevestigde politiek of zelfs nog erger op groen ( extreem )-links zullen stemmen. Soms heb ik het gevoel dat ik in een land vol idioten woon. 

Pieter op 06-02-2019 15:53

De krant in de USSR die de meeste leugens bevatte onder het Sovjet regime, heette 'Pravda' (Waarheid). Het minst democratische regime in West-Europa was de DDR (Duitse Democratische Republiek). Wrang hoe begrippen up side down worden geplaatst door marxisten.

Lisamary op 06-02-2019 15:59

Het grootste deel van de media was toch al door al die jaren omgekocht en heeft grootendeels al fake nieuws geproduceerd.  Hun prostitutiegedrag zal ook in de toekomst zonder problemen gouede eieren opleveren, mits alle lezer hen de rug gaan toekeren. Ik zie ze heel graag dat ze alle afvalbakken doorzoeeken om hun hun dagelijke brood te vinden.  Meer zullen de maatregelen de alternatieve berichtgevers, zoals deze webpagina's gaan treffen. maar met een beetje geluk zullen deze onderdrukkers  na mei a.s. een toontje lager gaan zingen. 

Cefas op 06-02-2019 16:45

De Asmogendheden van vandaag Duitsland en Frankrijk zetten een valse toon met die onverbloemde censuurmaatregelen. De EU is door die twee op weg naar een onverbloemde stalinistische dictatuur.

Jan op 06-02-2019 17:47

En wie is het gekst het volk zelf we laten het gewoon gebeuren dus in Brussel kunnen ze doen wat zij willen kom in opstand dan is het zo gebeurd met Brussel doe maar lekker door slapen

AEO op 06-02-2019 17:57

Als ik eventjes Nederland als voorbeeld neem, dan zie ik dat het alleen in naam, dus theorie, nog democratisch is. Nu mag je nog je mening zeggen, althans, voor zolang dat nog mogelijk zal blijven, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Het referendum is al van ons afgepakt, en het bij voorbaat al een bepaalde partij buitensluiten is een andere stap, waaruit blijkt, dat de democratie in de praktijk al niet meer bestaat. Een Jood kan al niet eens meer veilig over straat gaan als hij een keppeltje op zijn hoofd heeft, zó ver zijn we al afgezakt met dit land. En dan de voortdurende klimaatpropaganda in de media en de politiek. Telkens wanneer CO² en het klimaat op de tv ter sprake komt laten ze grote rookpluimen uit fabrieks schoorstenen zien, of de waterdamp uit de koeltorens van een energiecentrale. CO² is een onzichtbaar gas, en het is noodzakelijk voor het leven op aarde. Zonder CO² zou de aarde een planeet zonder leven zijn geweest! De hoeveelheid van 0,04% CO² in onze atmosfeer heeft geen enkele invloed op het klimaat, daar is het veel te weinig voor, en bovendien is driekwart van de aanwezige CO² nog niet eens van menselijke aktiviteiten afkomstig, dus waar hebben we het over? Maar de propaganda gaat voort in de hoogste versnelling, en de stomste/kwaadaardigste besluiten worden over onze hoofden heen genomen. Wartepomp i.p.v. verwarmen op aardgas? Een hoogrendementsketel haalt een rendement van 95%, en een warmtepomp doet je elektriciteitsverbruik meer dan verdubbelen. En een energiecentrale haalt een rendement van slechts 46%!!!!!

Maar juist als het bijzonder koud is daalt het rendement van een warmtepomp dramatisch!!!!!

Allemaal van het gas af en straks allemaal elektrisch rijden? Het energienet is bij lange niet berekend op deze onzin, en je elektriciteitsverbruik zal door die elektrische auto en die warmtepomp met name in de winter ongeveer 4 keer zo hoog worden!!!!! Stop dus met deze onzin, en als we Groningen willen ontzien, dan kunnen we ook aardgas kopen van Israël, waar nu de grootste aardgasbel ter wereld is gevonden. Nog dit jaar gaat men beginnen met het aanleggen van een pijpleiding naar Cyprus, dan verder naar Griekenland en Italië.

Wanneer gaat men in Den Haag eens normaal doen?

Nieuw Begin op 06-02-2019 18:23

Schokkend nieuws!

 

Zojuist de rondzendbrief ontvangen van Hugo Bos van de stichting cultuur onder vuur. 

Op het bureau van mijn collega zag ik gister een brief van de middelbare school van zijn dochter. 

In de brief geeft de school toestemming aan mijn collega’s dochter om een dag te spijbelen.

Enige voorwaarde: Zij moet donderdag (morgen) naar Den Haag om te protesteren tegen klimaatverandering.

 

Lessen volgen is voor de school dus ondergeschikt aan propaganderen voor de klimaathysterie.

Wat mij opviel: onderaan de brief wordt als initiatiefnemer “Youth for Action” genoemd.

"Wat is dat nu voor club?", vroeg ik mij af. Dus ging ik met collega’s op zoek.

Wat we hebben gevonden is schokkend:

Het spijbelen en protesteren voor het klimaat is helemaal geen initiatief van jongeren, maar is bedacht en betaald door de Europese Unie!

 

Lees hoe de EU kinderen inzet voor klimaatpropaganda

 

U leest het goed.

De EU zet kinderen aan tot schoolverzuim en wil ze tot zendbakens maken van de politiek-correcte klimaatpropaganda.

Waarom wist ik dit niet eerder? Ik houd voor Cultuur onder Vuur goed de media in de gaten.

 

Maar NOS, Volkskrant, NRC Handelsblad… Ze schetsen allemaal een beeld van zelfstandige jongeren die spontaan samenkomen om de wereld te verbeteren.

De kritische vraag ‘Wie zit hier achter?’ wordt niet gesteld.

Daarom doen wij met Cultuur onder Vuur graag zélf onderzoek. We brengen boven tafel wat de politiek-correcte mainstream media verborgen houdt.

Wilt u ons onderzoek steunen? Deel het artikel dan op Facebook, Twitter en WhatsApp. En help met een donatie zodat onze onderzoekers dieper kunnen graven.

We worden voorgelogen en in het duister gehouden door de mainstream media, die onder één hoedje spelen met klimaathysterische politici, ngo’s en scholen.

Daarom: Blijf op uw hoede bij alles wat de media u vertelt. En als u schoolgaande kinderen heeft, houd ze morgen lekker thuis!

Met strijdbare groet,

Hugo Bos ,

 

Hugo Bos - Campagneleider Cultuur onder Vuur

gust op 06-02-2019 18:23

het begin van het einde , put uw troost uit de H. Shrift en Onze Heere Jezus als uw beste vriend ! Shalom .

jaap op 06-02-2019 18:36

Dat klimaat gezeur wordt veel te veel opgeblazen en is eigenlijk voor groot deel een leugen!En kost kapitalen.beter de twee eerlijke partijen stemmen

Lisamary op 06-02-2019 19:09

De klimaathetze, die overigens op den duur toch nergens op zal uitdraaien is eigenlijk een dekmantel om ondertussen lekker door te gaan om de bevolking oren aan te naaien.

Ik denk dat wij nog niet ééns een tiende van al die stiekeme maatregelen afweten, die eerst als advies worden aangedragen en dan worden ze al dan niet met goedkeuring van onze “geweldige” leiders in de wetten opgenomen. Zo doen ze ook telkens met de migratievoorstellen, die tussen de regels door onopvallend in de rapporten worden opgenomen. Als je niet goed oplet en je ze tekent, dan op een gegeven moment wordt het een wet.

Eigenlijk komt het op neer, dat wij telkens onkundige. karaterloze strebers zonder ruggegraat aan de macht helpen die liever de brusselse hielen likken dan ze zich om hun eigen volk. die hen gekozen hebben bekommeren. Het kan toch niet waar zijn, dat er nooit nee wordt gezegd tegen die brusselse bende en dat ze alles volgens hun eigen goeddunken laten gebeuren. 

Democratie was het de laatste jaren toch al niet meer, maar wat wij nu tegemoet gaan zal nog erger zijn dan wat de kommunisten destijds hebben gedaan. De bevolking wordt steeds armer en steeds meer monddood gemaakt en als het al niet is, iwordt voor de leeuwen gegooid. En de parasieten maar lekker luxe feest vieren en onze belastinggeld lachend over de balk gooien. In hun kapitale villas met metershoge muren en hoordes bodyguards hoeven zij in elk geval nergens van te vrezen.

Poppenkast op 06-02-2019 19:37

Slechts 15% van de bevolking gelooft de politiek nog. Dat kan je met leugens en partij politieke propaganda niet veranderen. De gele vestjes en populistische partijen zullen verder opkomen. De E.U. geraakt steeds meer in een chaos. De gezwellen zijn Italie, Griekenland en de Oostblok. De bevolking zijn de belasting verhogingen en sluipende inflatie, vooral in wonen en eerste levens behoeften zat. De vergrijzing wordt z.g. onbetaalbaar en daarom worden ouderen uitgekleed, dit ondanks een enorme reserve bij pensioenfondsen van € 1500 miljard.

Voordat u verder post, gelieve aan te geven waar u uw "vorige artikel" van uw hand en niet gekopieerd heeft, gepost. Mod.

Qvic op 06-02-2019 19:50

In Nederland is er nog nooit een democratie geweest, want een monarchie kan nooit een democratie zijn. Want anders zouden we het koningshuis weg kunnen stemmen. De EU is in strijd met onze grondwet, want een monarchie kan er geen deel van uitmaken. Een monarchie staat op zich zelf, dat wordt een koningrijk genoemd. Zoals bij Nederland is het dan wel heel erg vreemd geregeld want Nederland zelf zou dan bij de EU horen, maar de eilanden horen nog steeds bij het Nederlandse koningrijk. Waar de EU geen bevoegdheden heeft. Dit is zeer vreemd geregeld dan.

We worden voor gehouden dat iedereen van het gas af moet en verplicht een warmtepomp moeten aanschaffen. Maar ze vertellen er niet bij dat niemand verplicht gesteld kan worden om met een commercieel bedrijf in zee te gaan. Net zo met de zorgverzekeringen is dit in strijd met de (EU) wet. Zo mogen gemeentes deze warmtepompen ook niet onder dwang jou grond waar jou (eigen)huis op staat onteigenen om de kosten van de warmtepomp mee bekostigen, als jij daar geen geld voor (over) hebt. Net zo met het toekomstige verbod om hout te verstoken in jou openhaard of houtkachel. In Duitsland kun je bruinkoolbriketten kopen, die vervuilen veel meer, maar die vallen onder de noemer biobrandstof en dat is dan wel veroorlooft. Bij die milieu fanaten gaat het niet om feiten en waarheden, het gaat erom dat iedereen totaal afhankelijk wordt van de overheden c.q. EU. Zodat iedereen wel moet gehoorzamen denken zij dan. Maar hoe meer dwang er van de overheden komt, hoe meer tegenwerking van uit de bevolking zal komen. 

Er wordt telkens over fijnstof gesproken, die diesel motoren zouden uitstoten. Daarvoor laten ze in de media zwarte roetwolken zien. Maar fijnstof is zo klein, dat we die niet meer met het blote oog kunnen waarnemen. Daar de benzine motoren met diverse toevoegingen in de brandstof veel meer fijnstof uitgestoten dan de diesels. Van de benzine motoren is de fijnstof al zo klein, dat we die al opnemen via onze huid. Terwijl er in de media gesproken wordt dat de lucht in de steden steeds schoner wordt. Bij die linkse steden waar je met je oude diesel niet meer in mag, worden dan ook bestuurt door een stelletje leeghoofden die onwetend zijn in deze materie. Zo wordt ook bij diesels over het zogenaamde gevaarlijke NOx gesproken, dit is gewoon stikstofdioxide, het zelfde gas waar iedereen zo afhankelijk van is om te kunnen overleven. Waar we bij elke inademing 4% zuurstof uit op nemen. Bestuurders zijn zo dom als een kwartel, die hebben geen verstand van scheikundige processen. De elektrische auto heeft nog een veel groter probleem, want die produceert een enorme sterk magnetisch veld in de auto zelf, dit veroorzaakt vooral bij kleine kinderen leukemie/kanker en andere aandoeningen. Maar daar hoor je ook niets van in de media. Zo ook niets over wat met de batterijen/accu's gebeurt als deze op zijn

Sharkey op 06-02-2019 19:57

Het is te verwachten dat de dictatuur in Brussel de teugels steeds verder aanhaalt en de Engelsen hebben groot gelijk dat zij eruit willen omdat deze dictatuur hoogst ongewenst is. Vandaag zag ik de toespraak van Donald Tusc op het nieuws. Hij stelde zich voor een (politicus) onvoorstelbaar hatelijk op tegenover de britten dat mijn mond openviel van verbazing. Het was verbijsterend te horen dat hij de Engelse pro brexit stemmers de hel toe wenste. Het masker viel bij de looser en wat mij berteft staat hij op gelijk niveau met de zo verafschuwde IS terroristen. Ik hoop dat zijn uitlatingen hun keuze nog sterker en zekerder maken zal. 

Raveltje op 06-02-2019 20:05

Ze zijn sinds de 70er jaren al bezig met alles wat met eten heeft te maken eruit

te werken,voor steeds meer glitter en glamour.Het gewone volk interesseert

hen niet.Ze zien je liever vandaag dood gaan dan morgen.

Het is dictatuur Ik hoop echt dat PVV of FVD de meeste stemmen haalt

Nederlanders weer vrij zijn

Jean op 06-02-2019 22:07

Die EU bende is de dood van/voor Europa ėn alle Europeanen, laten we er gezamelijk voor zorgen dat die misdaadorganisatie in mei definitief gesloopt wordt.

Sharkey op 06-02-2019 22:38

Qvic op 06-02-2019 19:50       

Goed gezien en helemaal mee eens.

Ernie van de Wal op 06-02-2019 23:40

Nebukadnezar had dus ooit een droom. Een groot beeld, met een gouden hoofd en naar beneden nam de kwaliteit van de materialen steeds verder af. De beste delen gingen zo ongeveer t/m het Romeinse rijk. Inmiddels zijn we wel zo een beetje op de "legering" van metaal en klei aangekomen.

Daniël legde Nebukadnezar die droom uit. Hij nam Nebukadnezar serieus. Als hij die droom nu aan Juncker zou moeten uitleggen had Daniël zich waarschijnlijk letterlijk doodgelachen.

De EU is totaal losgeslagen van de idealen waarvoor zij, of haar voorgangers ooit zijn opgericht. De EU wordt steeds minder democratisch, omdat steeds meer inwoners van de EU helemaal klaar zijn met dit instituut. Financieel is dit instituut op sterven na dood. Niet in de laatste plaats door een volslagen gedebiliseerd economisch wanbeleid rondom de mislukte eenheidsmunt.

Het muilkorven van de bevolking toont vooral aan, dat de EU terminaal is.

Cor op 07-02-2019 00:24

Perry op 6.2 

Je woon ook in een land van gekken en zambies . Maar de hele westerse wereld is zo aan het worden .  

Cor op 07-02-2019 00:31

AEO op 6 .2

Wat is zo fout om gas van Rusland te krijgen , naast de deur .  Of ben je ook gebrainwashed dat Rusland zo slecht is ?

Lien op 07-02-2019 07:48

Via de EU zal ene Soros wel weer achter die organisaties zitten, die de scholieren laten demonstreren.

Rusland moet niets van Soros hebben, daarom wordt Rusland zwart gemaakt.

Gast op 07-02-2019 09:15

Een no-deal Brexit kan leiden tot tekorten aan medicijnen en medische hulpmiddelen:

https://nos.nl/artikel/2270787-levering-50-onmisbare-geneesmiddelen-onzeker-bij-no-deal-brexit.html "Levering 50 onmisbare geneesmiddelen onzeker bij no-deal-brexit" en https://nos.nl/artikel/2270817-ga-geen-medicijnen-hamsteren-anders-is-er-voor-anderen-niks-meer.html

'Ga geen medicijnen hamsteren, anders is er voor anderen niks meer'.

https://nos.nl/artikel/2266767-ziekenhuizen-vrezen-tekorten-bij-een-no-deal-brexit.html

"Ziekenhuizen vrezen tekorten bij een no-deal-brexit"

https://nos.nl/artikel/2264428-bruins-risico-s-voor-levering-medicijnen-bij-no-deal-brexit.html

"Bruins: risico's voor levering medicijnen bij no-deal-brexit"Hebben de voorstanders van de Brexit straks vele doden op hun geweten t.g.v. tekorten aan medicijnen en medische hulpmiddelen?

AEO op 07-02-2019 10:25

Nee Cor, ik ben niet gehersenspoeld, en ik zie Rusland dan ook niet als onze vijand. Maar betrouwbaar is wat anders, en daarom zie ik liever Israël als onze toekomstige leverancier van aardgas.

Tom Hendrix op 07-02-2019 15:47

@ AEO: 10.25. uur. Inderdaad, ik zou het toejuichen als we aardgas af zouden gaan nemen van Israël.

Cor op 08-02-2019 09:01

AED  en Tom  OP 7.02 .

Alles van het midden oosten incl Israel is niet betrouwbaar voor vele redenen .  Maar jullie zullen dat wel mee maken . Afgezien dat het pijpwerk nog moet aangelegd worden  naar Europa is  in Rusland bijna alles al klaar  om het gas naar Duitsland te vervoeren . Dat is dan op onze stoep toch .

Daan Kranenburg op 08-02-2019 13:45

Veel realistische commentaren op deze site gelezen. Ik wil echter aangeven dat de oproep om 20 maart op de PVV of FvD te stemmen dat niet verstandig is. Waarom niet? Simpel. Indien je op de FvD stemt, beginnende partij met slecht 2 kamerzetels, zullen ze er misschien best wat meer krijgen, maar zal daarmee toch nog geen echt grote partij worden. De PVV echter met 20 kamerzetels, nu de 2e partij van Nederland komt alleen maar aan de bak als zij de grootste partij wordt. Zij stellen een kabinet samen en maken daarin vnl de dienst uit. Wilt u niet opnieuw een cordon sanitair om de PVV maak ze met uw stem dan de grootste! Wat de VVD graag ziet, is dat u voor een gedeelte op de FvD stemt want die zullen mogelijk voor een ruim gedeelte ten koste van de PVV stemmen gaan. Zo blijft de VVD de grootste partij, de gebruikelijke verdeel en heers taktiek van de gevestigde machthebbers. Trap er niet in, stem alleen PVV anders gaan links en recht met elkaar gewoon en verandert er niets!

Nieuw Begin op 08-02-2019 14:56

Daan Kranenburg op 08-02-2019 13:45

Zou een lijstverbinding PVV / FvD geen oplossing kunnen wezen? Vrees namelijk dat uw tip geen grote numerieke verschuivingen zal geven in het stemhokje?

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl