HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Judicial Watch: Bewijs dat Obama’s FBI lange lijst misdrijven Hillary Clinton verborg


Afbeelding: Getty Images (2).

De Amerikaanse ‘waakhond’ Judicial Watch heeft na een beroep op de FOIA (wet openbaarheid bestuur) officiële documenten in handen gekregen waaruit blijkt dat de top van de FBI onder president Obama een ‘lange lijst’ misdrijven van Hillary Clinton verborg, en alles uit de kast haalde om ervoor te zorgen dat zij niet zou worden aangeklaagd voor het roekeloos omgaan met vertrouwelijke informatie (waaronder staatsgeheimen). Het duurde lange tijd voordat Judicial Watch de opgevraagde documenten ontving omdat het ministerie van Justitie de informatie weigerde vrij te geven, waardoor er een rechter aan te pas moest komen.

 

De documenten maken duidelijk dat drie dagen nadat toenmalig FBI-directeur James Comey op 8 juli 2016 bekend maakte dat Hillary Clinton niet vervolgd zou worden, de Speciale Adviseur van de uitvoerende adjunct directeur Nationale Veiligheid aan agent Peter Strzok en anderen schreef dat hij ‘een lange lijst (lett. tabel of grafiek) van wettelijke overtredingen’ aan het opstellen was die tijdens het onderzoek naar het schandaal rond Hillary’s privé server naar voren waren gekomen. Ook zou hij de redenen waarom Comey desondanks niet tot vervolging besloot in kaart brengen.

Uit de emaildiscussie die hieruit volgde kan duidelijk worden opgemaakt dat de betrokken FBI agenten en officials het een goed idee vonden om de lijst met Hillary’s misdrijven achter slot en grendel te bewaren. Dat is dan ook precies wat er is gebeurd. De agenten werkten actief met Comey mee om zijn publieke verklaring zodanig aan te passen dat Hillary’s misbruik van vertrouwelijke info er zoveel mogelijk mee gebagatelliseerd werd.

Term ‘grove nalatigheid’ aangepast om Hillary niet te hoeven vervolgen

De in opspraak geraakte agent Peter Strzok werd later door FBI directeur Christopher Wrya ontslagen. Strzok, uit wiens SMS’jes het bestaan van een FBI complot tegen Donald Trump kon worden opgemaakt,  had de oorspronkelijke aanklacht tegen Hillary van ‘grove nalatigheid’ –waar wat staatsgeheime informatie betreft hoge straffen op kunnen staan- veranderd in ‘extreem onvoorzichtig’, wat afgedaan kan worden met een (ernstige) reprimande.

Een bij het onderzoek betrokken advocaat bevestigde dat de FBI geen andere keus zou hebben gehad dan Hillary officieel aan te klagen als de oorspronkelijke conclusie, ‘grove nalatigheid’, was gehandhaafd, omdat met die term zou worden erkend dat ze de wet had overtreden.

Criminele Clintons en Obama nog altijd onaantastbaar in media

Dankzij Judicial Watch weet het publiek nu dat de FBI tot in de hoogste echelons alles in het werk stelde om Hillary Clinton weg te laten komen met haar ‘lange lijst’ overtredingen en misdrijven.

En dan hebben we het maar even niet over de hoogste illegale Uranium One deal, over het misbruiken van miljoenen dollars aan giften aan de Clinton Foundation, en al helemaal niet over de beruchte ‘Clinton Kill List’, waar al ruim 100 slachtoffers op staan en die met de regelmaat van de klok wordt uitgebreid met nieuwe zogenaamde ‘ongelukken’ en ‘zelfmoordgevallen’ van soms hoog geplaatste personen die belastende info over het echtpaar naar buiten wilden brengen.

Denk overigens maar niet dat u in de Nederlandse reguliere media ook maar iets te lezen krijgt dat zelfs maar een schaduw kan werpen op de onaantastbare, bijna heilige reputatie die Barack Obama en Hillary Clinton hier nog steeds hebben.


Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

2018:
16-12: Speciale aanklager Mueller liet bewijs van FBI complot tegen Trump vernietigen

12-12: Net rond Clintons sluit zich: Getuigen en documenten bewijzen omkoping en belastingontduiking (/ CIA-FBI infiltrant: Koffers vol miljoenen dollars omkoopgeld aan Clintons overhandigd’)
19-10: Federale rechter geschokt over leugens Obama officials om Hillary te beschermen
11-10: ‘Hillary Clintons oproep tot geweld betekent einde Amerikaanse democratie’
24-09: ‘Deep State verraders Obama, Hillary, Comey en Mueller worden binnenkort gearresteerd’ (/ ‘Trump gaat tijdelijke staat-van-beleg uitroepen om Deep State te kunnen ontmantelen’)
23-07: Hoofd Inlichtingendienst VS: Obama zit achter opstarten alle acties tegen Trump (/ Hillary Clinton gaf zelf toe geheime ontmoetingen met Vladimir Putin te hebben gehad – FBI-agent: ‘Na anderhalf jaar nog steeds geen bewijs tegen Trump en zijn team’)
15-07: Hoorzitting: Hillary Clinton zond tienduizenden vertrouwelijke emails naar ‘buitenlandse entiteit’
16-04: Oud FBI-directeur Comey zegt dat Obama onderzoek naar Hillary opzettelijke frustreerde
13-02: Twee getuigen tegen Hillary Clinton omgekomen bij vliegtuigongeluk Rusland
19-01: Explosieve memo onthult illegaal complot FBI, Hillary en Obama tegen Trump

2017:
25-10: Washington Post: Hillary Clinton loog en betaalde voor fake Trump-Rusland dossier

18-10: FBI heeft bewijs dat de Clintons $ 145 miljoen kregen door corrupte deals met Russen

2016:
05-11: WikiLeaks onthult bizar satanisch en pedofiel netwerk rond Hillary Clinton
03-11: ‘FBI heeft bewijs van verraad, witwassen en kindermisbruik Clinton-kliek’
24-10: Watergate redacteur: Clinton Foundation is schandalig corrupt
18-10: FBI documenten bewijzen dat Hillary Clinton wordt beschermd door schaduwregering 
15-10: Wall Street Journal erkent dat media ‘alle zonden van Hillary begraven’
24-07: WikiLeaks: Nominatie Clinton doorgestoken kaart; Democraten controleren de media

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Tom Hendrix op 17-02-2019 14:34

Het verwondert mij al tijden niet meer. Alles schijnt geoorloofd te zijn, in het belang van politieke kopstukken.

willy op 17-02-2019 14:38

Laat ook weeral zien dat het beter was dat Hillary Clinton niet verkozen zou worden als presidente, het zou dan veel erger zijn dan onder Trump die door de democraten steeds zwaar onder vuur ligt, eigenlijk zou er een onderzoekscommissie moeten komen naar het rijlen en zeilen van de Clintons maar dat zullen de democraten liever niet zien. Dat de FBI hierin een kwalijke reputatie heeft is duidelijk, ze wilden gewoon Hillary aan de macht en niet Trump, maar het komt de FBI niet toe om zich in politieke kwestie te mengen alleen wanneer er strafbare feiten gebeuren. Laat ons hopen dat er toch nog gerechtigheid geschiedt !  Shalom

Qvic op 17-02-2019 15:24

Voor de linkse/liberale politieke partijen, die de grote internationale bedrijven behartigen is alles veroorloofd. Mede doordat zij over de reguliere media heersen. Terwijl de rechtse politieke partijen, die het eigen volk vertegenwoordigen met en in alles tegengewerkt worden. Alles draait voor die linkse/liberale politieke partijen om zo veel mogelijk winst voor de grote internationale bedrijven te kunnen behalen, door o.a. de wetten ervoor aan te passen en voor hun eigen persoonlijke carrière te maken. Dat dit ten koste gaat van de eigen bevolking interesseert hun totaal niets, enkel hun eigen carrière telt. Ieder die in de weg staat of hun duistere werkmethodes openbaar durft te maken, wordt uit de weg geruimd. Zodat zij door kunnen gaan met alles en iedereen op te lichten, om er zelf beter van kunnen worden. Daar is elk middel om te winnen geoorloofd. Zij zijn niet vies van fraude, chantage, afpersing, fake nieuws, uitsluiting, ontzegging, moord en geweld om hun doelen te kunnen bereiken. Hun piramide spel hebben vele volgelingen, die alle hopen om de trede hoger in de piramide te komen. Maar de meeste blijven voor altijd de nuttige idioten, die de kopstukken door dik en dun blijven verdedigen en hun min of meer onaantastbaar en heilig verklaren.

Tom Hendrix op 17-02-2019 16:33

@Qvic: 15.24. uur. Helemaal met U eens, wat dat betreft.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl