HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Islamisering: Schoolboek VMBO schrapt Joodse geschiedenis Jeruzalem

Europeanen worden met vervalste historie rijp gemaakt om in te stemmen met toekomstige nieuwe islamitische aanval op Israël

 
De Klaagmuur in de Israëlische hoofdstad Jeruzalem. (afbeelding: Getty Images (2))

De sluipende, maar gestage islamisering van Nederland dringt ook steeds dieper door in ons onderwijs. Zo is een schoolboek voor het VMBO de Joodse geschiedenis en band met Jeruzalem compleet geschrapt, en staat er enkel dat de stad ‘belangrijk is voor moslims en christenen’. In het boek staat ook een flagrante leugen, namelijk dat de joden en christenen ‘meestal goed werden behandeld’ door de Arabieren / moslims. Wij hebben zo het vermoeden dat de politiek-correcte verdraaiing van de feiten onder meer te maken heeft met het feit dat er op de scholen steeds meer leerlingen zijn die een ‘heilig boek’ volgen waarin letterlijk opdracht wordt gegeven tot de uitroeiing van alle Joden. En nee, dat boek heet niet ‘Mein Kampf’.

 

Joden werden al ver voor oprichting Israël afgeslacht door moslims

In de media en politiek wordt al decennia gedaan alsof het diep gewortelde antisemitisme in de islamitische wereld enkel te maken heeft met de Joodse staat Israël en de ‘bezette’ Palestijnse gebieden. Echter, al lang vóór de stichting van Israël in 1948 vonden er regelmatig pogroms en slachtpartijen op Joden door moslims plaats. Karl Marx schreef bijvoorbeeld over de situatie rond 1850, toen Jeruzalem al eeuwen werd bezet door de Turkse Ottomanen: ‘Niets is te vergelijken met de ellende en het lijden van de Joden in Jeruzalem. Ze worden constant door moslims onderdrukt en gediscrimineerd.’

In het door Noordhoff uitgegeven schoolboek ‘Plein M’ is dan ook niets te vinden over het feit dat kort na de Tweede Wereldoorlog zo’n 1 miljoen Joden uit de Arabische wereld werden verdreven, nadat eerst al hun bezittingen van hen werden afgepakt. Velen van hen vonden een thuis in het pas opgerichte Israël, ook al zwoeren die moslimstaten gezamenlijk om alle Joden daar ‘in zee te drijven’ – een streven wat bij velen van hen –ondanks diverse mislukte pogingen- nog steeds recht overeind staat.

Ook vervolgingen en massamoorden op christenen genegeerd

Evenmin lezen we iets over de Armeense genocide, wat een –wederom Turkse- islamitische massamoord op christenen was; noch iets over de vervolging en verdrijving van christenen uit het Midden Oosten in de afgelopen decennia. Zo hebben de in West Europa zo geliefde Palestijnen bijna alle christenen uit ‘hun’ gebieden verjaagd of weggezuiverd. Daar kwamen de slachtingen van christenen door ISIS en andere moslim terreurgroepen in de afgelopen jaren nog bij.

De door de NAVO gesteunde massamoorden door moslims op (Bosnische en Servische) christenen tijdens de Balkanoorlog in de jaren ’90 werden en worden überhaupt nèrgens genoemd, niet in dit schoolboek, nog in enig ander. Ook hier is sprake van schaamteloos historisch revisionisme, doordat uitsluitend de nadruk wordt gelegd op omgekomen moslims (die voornamelijk werden vermoord uit wraak voor de genoemde slachtpartijen op christenen).

Joden opzettelijk weggehaald uit geschiedenis Jeruzalem

‘Het boek leert verder dat Jeruzalem heilig is voor moslims en christenen,’ luidt een persverklaring van Likud Nederland. ‘Het is schandalig dat dit boek daarmee verzwijgt dat Jeruzalem veruit de heiligste plaats van de Joden is,’ wat al zo’n 2000 jaar voordat het christendom uit het Jodendom voortkwam het geval was. De islam kwam pas zo’n 700 jaar na het ontstaan van het christendom op. Nota bene de Koran zelf bevestigt dat Jeruzalem de hoofdstad van de Joden was.

‘Lijkt wel een Palestijns schoolboek of tv-programma’

‘Het lijkt wel of je een Palestijns schoolboek of tv-programma bekijkt. Ook die ontkennen stelselmatig de Joodse geschiedenis van Jeruzalem, als politiek wapen (hier een honderdtal voorbeelden).’ Het is overigens bepaald niet het eerste schoolboek dat de ‘progressieve’ pro-islamitische agenda propageert. Zo vond Likud Nederland al eens 41 fouten in een geschiedenisboek en 39 in een aardrijkskunde boek, naast  tal van fouten in andere schoolboeken.

‘De fouten zijn blijkbaar structureel, net als de problemen met het Holocaust onderwijs (wat steeds vaker wordt weggelaten omdat veel moslimscholieren het weigeren aan te horen – X.). Zo krijgt antisemitisme een kans onder de jeugd. In het geschiedenisboek van ThiemeMeulenhoff stond zelfs een onvervalst antisemitische bewering, namelijk dat Israël (mede) tot stand was gekomen door chantage van rijke Joden.’

‘Verrassende overeenkomsten’ christendom en islam?

En passant wordt in het schoolboek de vorige week door de paus en een top imam gesloten verbond voor de samenvoeging van het christendom en de islam gepromoot doordat wordt gewezen op de zogenaamde ‘verrassende overeenkomsten’ tussen beide religies (1). Theologisch zijn de verschillen echter dermate groot en onoverbrugbaar, dat tenminste één van beide religies zijn kerngeloof zal moeten opgeven en overgeven aan de ander. Wij hebben al een zeker idee welke religie zich aan de ander zal onderwerpen – u ook?

Europeanen worden rijp gemaakt voor islamitische aanval op Israël

Naast het opdringen van de islam en opleggen van islamitische standpunten en visies –met andere woorden: de islamisering van onze samenleving- hebben de verdraaiingen en leugens in schoolboeken vermoedelijk nog een ander duister doel, namelijk om de Europeanen in te laten stemmen met een toekomstige –hoogstwaarschijnlijk weer door de Turken geleide- massale islamitische aanval op Israël om ‘Palestina’ en Jeruzalem te ‘bevrijden’. De Turkse dictator Recep Tayyip Erdogan heeft dit net als veel andere ministers en hoge officials al talloze malen letterlijk beloofd.

Gaat Europa dezelfde fatale fouten maken als in de jaren ’30 en ’40 van de vorige eeuw, met opnieuw het Joodse volk als grootste slachtoffer? Het begint er in ieder geval wel sterk op te lijken.

Xander

(1) Likud.nl

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

salama op 11-02-2019 15:10

het wordt heet onder jullie voeten 

rescue op 11-02-2019 15:37

En dan vraag je je af wat de ChristenUnie toch te zoeken heeft in deze goddeloze liberale sodomregering? 

Tom Hendrix op 11-02-2019 15:43

Geheel met U eens, Xander. En de hele socialistische en neo-liberale kliek, in Nederland zijn verantwoordelijk voor deze vervalsing van de geschiedenis!

Bastiaan2000 op 11-02-2019 15:51

Welk nut heeft geschiedenis dan, als alles leugens zijn. Het zo maken dat het de nieuwe waarheid wordt. Herschrijven van geschiedenis, het wissen van feiten en je hebt een heerlijke nieuwe wereld. 

De overheid is echt de grootste vijand van de mensheid. 

Ahava op 11-02-2019 16:19

@rescue, de gristenunie stelt aardse macht boven die van de Schepper.

Tom Hendrix op 11-02-2019 16:20

@rescue: 15.37. uur. De CU, is overgelopen naar links.

Muggenzifter op 11-02-2019 16:40

Palestijns radicalisme gefinancierd door Europa

zondag 10 februari 2019 |  Tsvi Sadan
Dit artikel kunt U lezen op Israel today, er is dus niets nieuws onder de zon.
Het is diep triest dat zelfs Nederland niets heeft geleerd van de geschiedenis.
Groet
Muggenzifter
Jan Jansen op 11-02-2019 16:57

Ja de aanval op Israel zal in de eintijd wederom plaats vinden, en het word door de rondom liggende landen ook telkens voorspeld dat men dit wil doen.

Het is al lang voorspeld in Zacharia 14:1-4 zien we hoe in het ‘einde van de tijden’, vlak vóór de wederkomst, Jeruzalem overvallen wordt, maar net op het nippertje gered wordt door de verschijning van de Verlosser op de Olijfberg.

AEO op 11-02-2019 17:30

Dit werkt ook steeds meer in de hand dat onze Joden zich steeds vaker onveilig zullen voelen in Europa. Steeds meer Joden zullen dan ook gaan emigreren naar hun land, Israël. Daar zullen ze veiliger wonen dan hier. Maar de oordelen van God zullen komen over allen die Israël en de Joden haten.

ohje op 11-02-2019 17:48

Laten we de islam dan ook maar weg wel zo handig.

rjab op 11-02-2019 18:26

@Salama,

??? onder jullie voeten ???

Er is er Een die hier uiteindelijk het oordeel over zal vellen. Degenen die Christus niet als Advocaat hebben zullen veroordeeld worden door de Grote Rechtervaardige Rechter.

Zorg dus dat je zonden vergeven zijn door het aannemen van het offer van het Lam.  :-) 

gust op 11-02-2019 18:51

israel o israel ook bij mij mag je schuilen ! ik krijg er traanogen van . shalom shalom

pelli op 11-02-2019 18:52

De geschiedvervalsing over het Joodsevolk is al zo oud als als het Joodse volk zelf.
Gods volk heeft nu eenmaal altijd vijanden gehad, dat is nu niet anders dan in de romeinsetijd helaas.
het enige verschil is dat nu een totale aanval op Israel zal eindigen in een nucleaire ondergang van de Arabieren.en hun vriendjes.
Jan op 11-02-2019 19:15

Let er wel op dat Israel God's volk is hij was zelf jood dus je komt niet aan mijn Broeder en Volk zijn mensen nog zo dom dat ze de Bijbel niet Geloven het komt als maar dichter bij welk bewijs moet je nog meer hebben

Pieter A Meijer. op 11-02-2019 19:38

Muggenzifter   11-02-2019  16:40;

Een Britse generaal sprak ruim een eeuw geleden de o zo correcte woorden:

"......de geschiedenis leert; dat de mensheid Niets! van de geschiedenis (heeft) geleerd"!

speiker op 11-02-2019 19:55

salama :wat bedoel je met jullie?

leugens en leugens over het volk van Yehovah maar gelukkig Hij waakt over Zijn volk en daar is geen mens tegen op gewassen, de volken die Israel verwerpen krijgen Yehovah Zijn toorn over zich.

Johan op 11-02-2019 20:01

Helaas moeten we vaststellen dat de ChristenUnie ver is weggedreven van haar roots en wortels. Ze lijkt veel op groen links met een christelijk sausje. Wie nog voor het christelijk geloof en de vrijheid van stemmen heeft nu nog maar twee keuzes: SGP en de PVV. Veel is er niet overgebleven voor de nuchtere, vaderlandslievende Nederlander met christelijke overtuiging.

Raveltje op 11-02-2019 20:11

Diep triest dat joden en christenen altijd in oorlog zijn worden verketterd.

Dat er zo'n haat zit vanuit de islam die terrorisme bewerkstelligd

En dat het onderwijs leugens in plaats van de waarheid leert,verstandsverbijstering

Alles wijst op de grote verdrukking

Reinaert de Vos op 11-02-2019 20:53

"Naar uw werken zult u geoordeelt worden worden" Onze Here heeft niet veel op met leugenaars en (nep) christenen. Er staat geschreven dat deze het nieuwe Jeruzalem niet binnen mogen (openbaring van Johannes) maar buiten moeten blijven dan ben je volgens mij niet te feliciteren.. Verder zie ik een opvallende gelijkenis tussen het beest uit de zee, u weet wel die met zeven koppen en de eu Verradelijke geschiedsvervalsers. Lees uw Bijbel en blijf dicht in de buurt van onze Here en steun het volk Israels waar u maar kunt onze ware broeders!

AEO op 11-02-2019 22:09

@pelli,

Israël heeft een zeer sterk leger. Elke aanval op Israël liep tot nu toe uit op een drama voor de vijanden van Israël. God is nog steeds bezig om het volk van Israël te doen terug keren naar het land van hun voorvaderen. De oorlogen die de Arabieren tegen Israël voerden was gericht op de totale vernietiging van Israël. Dit staat beschreven in Psalm 83. Maar inmiddels is de verstandhouding tussen Israël en de Arabische landen sterk verbeterd. Maar er is een grote oorlog op komst, beschreven in Ezechiël 38 en 39. De oorlog van Gog en Magog. Het is een oorlog om roof te plegen, om buit te maken. Die oorlog komt uit het Noorden, maar ook Lybië en Sudan zullen meedoen. Israël zal zich geplaatst zien tegenover Rusland, Turkije en Iran in het Noorden, en Lybië en Sudan in het Zuiden. Tegen deze enorme overmacht zal Israël geen stand kunnen houden. God zal nu gaan ingrijpen, en het zal voor deze vijanden op een ramp uitlopen.

Misschien is dit interessant voor je: Amir Tsarfati, een Israëliër die ook in Christus gelooft. Zijn website:

www.beholdisrael.org

Er is een app voor de smartphone: Behold Israel.

Regelmatig geeft hij updates over de toestand rondom Israël in video boodschappen. Ik denk dat je het erg interessant zal vinden.

Groeten,.......AEO

Rosalie op 11-02-2019 22:54

Ouders moeten dit Voor zijn ,dus hun kinderen vertellen hoe het nu echt zit maar dat ze op scholen iets anders zullen horen. Ook dat het aan te raden is daar geen kritiek op te hebben en het vak geschiedenis zo gauw mogelijk te laten vallen . Als je tegenwoordig je diploma wilt halen moet je nou eenmaal meehuilen met de wolven in het bos. Je houdt ze dus gewoon voor de gek ,zegt wat ze willen horen ( ook bij onderwerpen als het klimaat ) en denkt er het jouwe van. Wie had ooit kunnen denken dat we in zo'n dictatuur terecht zouden komen. Ik in ieder geval niet! In onze tijd was er ruimte voor discussie en nu ? Nu wordt er alleen van gedachten gewisseld onder gelijkgestemden.

Cefas op 11-02-2019 23:21

Het links-fascisme rukt op niet alleen in de EU maar ook in Nederland, nu ook in de schoolboeken. Israel muss ausradiert werden. Links-fascisme gaat goed samen met islamitisch-fascisme. Stap voor stap wordt Israel gedeligimiteerd, alsof Israel nooit heeft bestaan en stap voor stap worden we geislamiseerd. Het links-fascisme legt de rode loper uit voor de islam in Europa en ook in Nederland.

Cefas op 11-02-2019 23:27

De CU hoereert met links en is een zouteloze partij verworden. Ze hebben niks de zoeken met dit seculiere kabinet. Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.

Cor op 12-02-2019 00:16

@pelli

Zoals de meeste houd U uw vast aan het oud verhaal dat Rusland mee doet aan de oorlog tegen Israel .. Rusland is meer christian dan heel europa bij elkaar  en geloof meer in het oude en nieuwe testament   dan heel west Europa .

Ik zou eerder willen zeggen dat Europa met Turkije de boosdoeners zullen zijn . De tijd zal het uitmaken .

Cor op 12-02-2019 05:10

Cor Op 12 2 . Sorry dat was @AEO  11.2. 

Josef op 12-02-2019 06:08

@Cefas

De CU is ook de motor achter de twee staten oplossing , kinderpardon en noem maar op.

De Collaborerende Unie omarmt de EU en zijn de marionetten van dat instituut geworden, mee heulen met alles wat God verboden heeft is het motto van deze gristelijke partij.

Geef geloof een stem en je weet waar je aan toe bent met de cu , namelijk elk geloof en religie is welkom bij hen!

@ salama

Het wordt heet onder jullie voeten want jullie(islam) zullen uitgeroeid worden lees de Bijbel maar want elke aanval op Israël is altijd nog in jullie nadeel geweest.

http://www.franklinterhorst.nl/Uit%20het%20nieuws%2011-02-2019.htm

Musi op 12-02-2019 09:10

@Johan

Op pvv hoef je niet meer te stemmen. Ze worden toch allemaal moslims. Dat krijg je als je je hart opent voor de waarheid en zoekende bent. Dus verzegel jullie harten maar. De enige redmiddel om om christen te blijven.

hendrik legters op 12-02-2019 09:18

Als je meer wilt weten over feiten kijk dan op youtube en zoek op Brigitte Gabriel. Ze is een beetje schreeuwerig maar kent wel feiten. Nadeel is dat ze denkt dat moslims verantwoordelijk waren voor 9/11.

Musi op 12-02-2019 09:21

@rjab

De enige advocaat die je hebt zijn je eigen daden. Jezus kon zichzelf niet eens redden laat staan anderen. En Jezus was geen lam. Hij was een lam toen hij als baby op de vlucht sloeg. Maar toen hij terug kwam was hij een echte leeuw. Hij sloeg met heel veel geweld de renteniers (joden) uit de tempel. Dat was toen het christendom nog puur was.

JP op 12-02-2019 09:35

@Rosalie De meeste ouders zijn zelf ook gehersenspoeld. Het uiteindelijke doel voor alle kampen is "Controle".

Kees op 12-02-2019 10:20

En onze overheid wil ons behoeden voor nepnieuws, nou, werk genoeg!

Gast op 12-02-2019 11:16

"Europeanen worden rijp gemaakt voor islamitische aanval op IsraëlNaast het opdringen van de islam en opleggen van islamitische standpunten en visies –met andere woorden: de islamisering van onze samenleving- hebben de verdraaiingen en leugens in schoolboeken vermoedelijk nog een ander duister doel, namelijk om de Europeanen in te laten stemmen met een toekomstige –hoogstwaarschijnlijk weer door de Turken geleide- massale islamitische aanval op Israël om ‘Palestina’ en Jeruzalem te ‘bevrijden’. De Turkse dictator Recep Tayyip Erdogan heeft dit net als veel andere ministers en hoge officials al talloze malen letterlijk beloofd."Is dit de oorlog die beschreven staat in Ezechiël 38 en 39?De komende weken krijgt Europa weer met langdurige droogte te maken t.g.v. sterke en hardnekkige hogedrukgebieden boven het Europees Continent, zoals West-Europa de laatste jaren veelvuldig met langdurige droogte te maken heeft gehad. Ik denk dat de komende lente en zomer nog heter en nog droger zullen verlopen dan vorig jaar. Is de droogte nu rechtstreeks het gevolg van een vijandige houding tegenover Israël? Verder denk ik dat langdurige en extreme droogte juist die 10 Europese landen treft die de macht aan de antichrist zullen overdragen.

Oma op 12-02-2019 11:29

@salama: ik denk eerder dat het jullie voeten zullen zijn waaronder het te heet zal worden en een herhaling eraan komt van Spanje waar de moslims werden teruggedreven want de massa zal jullie holocaust op de Joden deze keer verhinderen...begin al maar te bibberen want tegen de massa kan de overheid niks beginnen, het wangedrag, criminaliteit en antisemitisme zal afgestraft worden, desnoods neemt het volk zelf het recht in handen om Joodse medeburgers te beschermen, vergis je niet...de europeanen zijn het spuugzat dat het zootje ontmenselijkte moslims hier onze maatschappijen komen verzieken met hun psychopatische drang tot onderwerping door een achterlijke ideologie. De zelfvernietiging van islam sluimert reeds onder de oppervlakte bij jonge moslims die wel, samen met ons, een vreedzaam leven in een vrije, beschaafde maatschappij wensen in plaats van een zinloze jihad te voeren waarbij ze zichzelf en hun kinderen tot een leven van angst en lijden in oorlog veroordelen in naam van een leugenboekje voor een wereldwijd kaliefaat dat er nooit zal komen. Bewuste, vrije mensen kunnen niet meer onderworpen worden, nooit...niet door de hypocriete, slinkse manier van kwaadwillige moslims en zeker niet door de politieke kuiperijen van collaborerende overheden, die tijd is voorgoed voorbij.

@Rosalie: juist! Wij, oudere generaties zullen onze kinderen de ware toedracht wel bijbrengen, ook al wordt elk geschiedenisboek vervalst! De kennis kan niet uitgewist worden, daarvoor kennen teveel mensen de waarheid. Het is onze plicht om de leugens te ontmaskeren die van overheidswege in het onderwijs getracht wordt aan onze kinderen op te dringen. 

Ik vind het overigens de plicht van de ouders om te protesteren tegen dit schoolboek vmbo en te verhinderen dat dit in het onderwijs kan ingevoerd worden wegens indoctrinatie van onze kinderen met geschiedvervalsing! Juridisch en massaal protest moet er komen vanuit de bevolking: gezamenlijk de minister van onderwijs bestoken met emails en sms tot dit boek, en elk boek dat de geschiedenis vervalst voor politieke doeleinden, uit de handel is genomen.

Rom op 12-02-2019 11:48

L`histoire cest sur repete in dit land.

onverschiiligheid en wegkijken.

kim op 12-02-2019 12:09

Helemaal goed @Rosalie, ouders moeten hun verplichting nemen om eigen kinderen te waarschuwen. Mijn kinderen op de middelbare kregen geen geschiedenis, vond ik zo raar. Nu hoorde ik van iemand dat er weer geschiedenis wordt gegeven. Mijn mond viel open. Mijn kinderen zijn inmiddels jongvolwassenen, maar het punt is, ze hebben een vriendengroep waarvan die moeders niet praten met ze zoals ik, want ze zullen zelf wel extreem links zijn. Maar, door jarenlang met mijn kinderen te praten, stug doorgaan, is het me gelukt om mijn bloedjes er iets te laten borrelen in hun door de D66 leraren gehersenspoelde hersenen.

Ooit kocht ik een wereldbol met een lamp erin. Toen ik de 'wereld' overging, merkte ik tot mijn stomme verbazing dat er geen Israël vermeld stond maar Palestina. Heb het direct weggegooid. 

j v/d valk op 12-02-2019 12:16

Een DNA onderzoek in de regio zal uitkomst bieden ...  De meerderheid mag blijven...... En dat God's volk, niemand is minderwaardig...

Overal op de wereld leven aardige mensen, het is altijd een klein groepje die meer wil..

Tegenstander op 12-02-2019 12:35

Ik vrees geen toekomst, niets en niemand!

Wanneer ik het even niet zit zitten pak ik de Bijbel of een gesprekje met God.

Dan ervaar ik de enige echte waarheid en heb dus "Niets" te vrezen.

willy op 12-02-2019 12:45

we zien duidelijk de haat tegen Israel toenemen! De leugens die worden verspreidt over Israel is soms ongelooflijk , het is tenslotte fake nieuws nooit ver weg! Ook over Jeruzalem ijn de leugens legio, Jeruzalem is en blijft een Joodse stad, altijd geweest trouwens ! shalom

Rigoberto op 12-02-2019 14:51

Ongetwijfeld zijn de meesten van ons het erover eens dat wat het ook is waarvan het denken en doen van de islamwereld doortrokken is, het aanwijsbaar ongezond en dodelijk is. Wij kunnen de resultaten zien in de vorm van hun moreel en geestelijk zieke islam leer en hun maatschappij. 

Anderzijds, ook een duidelijk aan de dag tredend symptoom van de Nederlandse regering en kabinet is toegeeflijkheid, die gemakkelijk tot wetteloosheid van de kant van deze afvallige religie leidt. Velen van de deze religie willen niet alleen maar de gewone beginselen van aanvaardbaar menselijk gedrag de rug toekeren, maar zijn er veeleer op uit vrijwel alle remmen los te gooien. Luidkeels eisen zij het recht op om te doen waar zij zin in hebben en op het moment dat zij hun zin in hebben gekregen van de regering eisen zij vrijstelling van welk toeziend gezag dan ook, of het nu wetshandhavende instanties of de morele beperkingen van de maatschappij zijn.

De hamvraag dus; Waarom levert dit volk geen vastberaden strijd om hun rechten te behalen, te behouden en te beschermen om een dergelijke toegeeflijkheid tegen te gaan?  De islam heeft een strik van eigenzinnigheid gespannen voor dit land en haar bevolking.

Waarom moet de regering zo gemakkelijker bezwijken voor de islam en verhard worden tegen eigen volk, de Nederlanders dus? Wat een tragische prijs moet dit arme volk betalen voor toegeeflijkheid van deze leeghoofdige verstandeloze domme regering en kabinet. Ziet Nederland dan niet dat de heftige problemen in andere Europese landen zoals in Frankrijk en België steeds dichterbij komen en zeer binnenkort hun intrede zullen doen hier in Nederland? Het is zeker geen kwestie van of, maar een kwestie van wanneer het zal gebeuren.

Joke op 12-02-2019 15:14

Het wordt steeds duidelijker dat west europa klaar is met de islam. In elk europees land groeit de weerzin over deze ideologie. Kijk maar naar de opkomende rechtse partijen. Dat is een teken aan de wand. Verder wordt de chaos steeds groter, totdat men gaat roepen naar iemand die oplossingen biedt. Jammer genoeg zal dat eerst de antichrist zijn, maar de echte Verlosser komt spoedig.

Pier op 12-02-2019 16:39

Musi op 9.10: op dit moment komen er overal in de wereld moslims tot Jezus. Omdat ze op zoek waren naar waarheid. Jezus Christus is de Waarheid. Jezus redt. Hij is de weg naar God. Niemand komt tot de Vader dan door Jezus Christus. 

Pier op 12-02-2019 16:41

Salama, je integratie is mislukt. Komt doordat je gevangen bent. Jezus maakt vrij.

Pier op 12-02-2019 17:42

Musi op 9.21: je raakt aan de kern van het bestaan met wat je zegt over Jezus. Alleen sta je aan de verkeerde kant van de lijn en daardoor verkondig je leugens over Hem. In de eeuwigheid gaat het om wie Jezus is. Islam is niets anders dan de strijd tegen Jezus Christus, de Zoon van God. Die strijd is verloren aan het kruis van Golgotha.

Door de duivel verloren, wel te verstaan. Jezus heeft voor eens en voor altijd afgerekend met al Zijn vijanden. Hij heeft alle machten, alle geestelijke overheden, alle wereldheersers van de duisternis openlijk tentoongesteld en zo over hen gezegevierd.

Het Lam heeft overwonnen. Overwonnen door te sterven aan het kruis voor de zonden van de wereld. Daarna is Hij opgestaan uit de dood. Hem is gegeven alle macht in hemel en op aarde. Alle knie zal zich buigen voor Jezus Christus. Jouw knieën, de mijne, de knieën van mohammed, van iedereen. Jezus is Koning. Hij zal Koning zijn en regeren tot in eeuwigheid.

Ik voelde me min of meer genoodzaakt deze eeuwige Waarheid met een hoofdletter hier op te schrijven en tegenover jouw meer dan verachtelijke leugens over wie Jezus is, te stellen. De Waarheid moet verkondigd worden. Jezus Christus is de Weg, de Waarheid en het Leven.

Wie dat ontkent, is de antichrist. Ik kan niet zo goed tegen de leugens van de antichrist. Ik word er niet goed van. Alsof er een beerput opengaat, een modderpoel, alsof er een boze geest aan je trekt, je probeert te besmeuren. De vijandschap tegen Jezus Christus is iets zeer duisters.

Wat zal ik blij zijn als Jezus Christus terugkomt in grote macht en heerlijkheid en af zal rekenen met al die leugens en met al Zijn vijanden! Wat zal ik blij zijn als die Waarheid voor iedereen openbaar zal worden!

gust op 12-02-2019 18:17

@ musi   aub leg eens uit."Jezus kon zichzelf niet redden laat staan anderen

@ musi op 12/02/2019 . "Jezus kon zichzelf niet redden laatstaan anderen " volgens mn bescheiden mening kan ik daar niet mee akkoord gaan , ik ben geen al weter en zeker geen theoloog , Jezus kon beroep doen op de Vader  maar deed het niet ! weet je waarom niet ? je kan het terug vinden in de Evangelien . shalom

Fran op 13-02-2019 08:46

De school en allerlei instituten daaromtrent  zijn momenteel het grootste gevaar voor onze kinderen .Telkens grijpen de hoge heren naar meer grijpkracht om onze kinderen te brainwashen .Het gebeurde geleidelijk aan dat hun gif verspreid werd maar deze toxicatie dreigt  een onomkeerbare wending te krijgen. Het kan niet anders dan dat er duistere machten achter zitten .Bewust word er in hun politiek en geschiedkundig plaatje Jeruzalem nergens vermeld .Ik althans heb nooit over Jeruzalem iets vernomen op de schoolbanken .Ook niet in de theologieles . Je hebt de aardse geestelijke wereld en je hebt de hemelse geestelijke wereld .

Er is zoveel gebeurd wat de stad Jeruzalem betreft en nog steeds is Jeruzalem een stad die veel beroering , maar ook strijd met zich meebrengt .De rotskoepel , de tempelberg , de heilige grafkerk zijn 3 aanwezige godsdiensten , met elk hun geschiedenis en dogma s .

Zelfs al zouden kinderen hier geschiedenis over krijgen is er geen garantie dat er daadwerkelijk  waarlijke feiten worden medegedeeld . Toch word er daarmee misschien iets getriggerd , waarbij de kinderen en daarmee ook de volwassenen iets gaan ontdekken wat hun ogen doen opengaan .Zodat hun weg naar de waarheid kans krijgt om een leven te bekomen dat bevrijding en leven heet .

Als je kleuterklasjes en basisscholen observeert door de jaren heen  , zie je evenwel waar het hart ligt bij directie en personeel wat de kinderen betreft die onder hun vleugels verblijven .

En ja , dan kan men concluderen dat waar  liefde heerst in rechtvaardiging voor elk kind : God in hun midden is . Een liefdevol rechtvaardig strafje op het moment zelf is meer waard dan ellenjang gefilosofeerd en protocol gedoen . . Beiden varen er wel bij . 

Tom Hendrix op 13-02-2019 09:07

@Pier: 17.42. uur, op 12/2. Amen!

Willem op 13-02-2019 13:14

 Wie heeft de schrijvers van plein M deze opdracht heeft gegeven. Is dat Noordhoff zelf of zit hier de regering achter.

AEO op 14-02-2019 10:32

@Cor,

Beste Cor, ik geloof toch dat ook Rusland in het complot tegen Israel zal meedoen. Rusland is deels christelijk, maar Putin speelt toch echt een bedenkelijke rol in het Midden-Oosten. Hij steunt de dictator Assad en hij heeft hem wel moderne wapens geleverd. Ook Iran kreeg uiteindelijk het S300 systeem geleverd. Volg Amir Tsarfati maar eens een tijdje, met name zijn regelmatige updates over de toestand in het Midden-Oosten. Installeer de app Behold Israel op je smartphone, dan is dat heel gemakkelijk.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl