HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Islamisering: Moskeeën België prediken jihad en Jodenhaat; verkrachtingsbendes in Finland

Handboek voor moslims in Europa verklaart dat jihad ‘gewapende strijd tegen de ongelovigen’ is – Finland: Iraakse en Afghaanse migranten 40 x vaker zedenmisdadigers dan autochtonen

 
Moskee in België (illustratief). (Afbeelding: Getty Images (4)).

Volgens de Belgische staatsveiligheidsdienst VSSE circuleren er in zowel binnenlandse als buitenlandse moskeeën handboeken waarin Jodenhaat wordt gepredikt en wordt opgeroepen om homo’s te stenigen of van gebouwen af te gooien. Tevens worden moslims in Europa aangezet om ‘oorlog’ te voeren tegen alle niet-moslims. Ook in Finland dringt islam steeds dieper in de samenleving door, en opereren net als in Groot Brittannië migranten verkrachtingsbendes die zo lang mogelijk door de media en politiek worden genegeerd.

 

‘Jihad = gewapende strijd tegen ongelovigen’

‘Het belangrijkste principe van jihad is te vechten tegen de ongelovigen en agressors,’ staat in het door Saudi Arabië en andere Arabische Golfstaten gefinancierde handboek van Belgische moskeeën te lezen. ‘De gewapende jihad is een individuele plicht voor iedere moslim.’ Naast geweld tegen ongelovigen wordt specifiek opgeroepen om homo’s te vervolgen en van de daken te gooien, en worden de Joden ‘corrupte, kwaadaardige en verraderlijke’ mensen genoemd.

Dat laatste heeft zijn uitwerking niet gemist, want de opperrabbijn van Brussel durft al sinds 2001, toen hij door Arabische jongeren werd aangevallen, op straat geen keppeltje meer te dragen. En in 2014 vermoordde een moslim vier mensen in het Joodse Museum. Zo zien ‘diversiteit’ en ‘multiculti’ er in het 21e eeuwse Europa dus echt uit.

Snelle radicalisering in gevangenissen

De VSSE waarschuwde eind november dat vooral moslims in gevangenissen in snel tempo radicaliseren, en het gevaar groot is dat zij terreuraanslagen zullen plegen als ze eenmaal zijn vrijgelaten. In september 2018 waren er 130 gevangenen die wegens (hulp aan) terrorisme waren opgesloten.

Recent voorbeeld van zo’n geradicaliseerde gevangene was Benjamin Herman, die zich in de gevangenis tot de islam bekeerde en in mei vorig jaar tijdens zijn 48-urige verlof in Luik al ‘Allahu Akbar’ schreeuwend drie mensen vermoordde en vier anderen verwondde.

Politiek correcte conclusie: Niet islam, maar ‘discriminatie’ is de oorzaak

Ondanks deze schrijnende terreurdaad en de overduidelijke haatzaaiende opdrachten in het moskeeënhandboek weigerde de VSSE echter de islam als factor van radicalisering aan te wijzen. In plaats daarvan wordt op geheel politiek-correcte wijze de schuld gegeven aan zaken zoals discriminatie en werkloosheid. Kortom: ‘wij’ Europeanen hebben het weer gedaan.

Vermoedelijk heeft dat ook te maken met de ‘jihad hoofdstad van Europa’, zoals Brussel-Molenbeek –ook wel ‘Klein Marokko’ genoemd- officieus te boek staat. In het beruchte stadsdeel zijn 51 moslimorganisaties actief die al aan tal van jihadisten een veilig heenkomen boden, waaronder de terroristen die in 2015 de aanslagen in Parijs pleegden. (1)

Finland: Islamisering door verkrachtingsbendes

Ook Finland heeft te maken gekregen met islamisering. Net als in Groot Brittannië opereren er in het Scandinavische land zogenaamde ‘grooming’ bendes, oftewel georganiseerde serieverkrachters. In december arresteerde de politie in het noordelijke Oulu zeven migranten wegens het herhaaldelijk, over een periode van 10 maanden verkrachten van een 10 jarig meisje. De migranten zijn allemaal tussen de 20 en 40 jaar oud en zijn de afgelopen jaren door Finland opgenomen.

Volgens veel inwoners van Oulu zijn deze voornamelijk uit moslims bestaande bendes constant bezig om in winkelcentra Finse meisjes te ver- en misleiden. De politie verdenkt inmiddels 16 migranten wegens het misbruiken en/of verkrachten van diverse 10 tot 15 jarige meisjes. Ook in de hoofdstad Helsinki werden migranten gearresteerd.

Na de verkrachting van het 10 jarige meisje en de arrestatie van 7 migranten in Oulu toonde premier Juha Sipilä zich met de zo karakteristieke Europese naïviteit ‘geschokt’, terwijl hij toch echt had kunnen en moeten weten wat er zich al decennia in het Britse Rotherham en tal van andere Britse steden heeft afgespeeld (en helaas nog steeds afspeelt).

Om over de statistieken van zijn eigen overheid maar niet te spreken, want daaruit blijkt dat Iraakse en Afghaanse migranten tot 40 x vaker seksuele misdrijven plegen dan autochtone Finnen.

Politie doet pas iets als vaders recht in eigen hand nemen

Net als in Groot Brittannië werden de slachtoffers van de migranten, en ook hun ouders, niet meteen geloofd. Pas toen twee boze vaders online een val opzetten voor enkele daders begon de politie en gemeente iets te doen met de vele tientallen aangiften en waarschuwingen die er al lagen, maar die om politiek-correcte redenen werden genegeerd.

De meeste Finnen reageerden dan ook sarcastisch op de volgens hen huichelachtige reactie van de premier, die namelijk strengere immigratieregels had beloofd, maar in realiteit exact het omgekeerde heeft gedaan. Nog steeds lijkt de Finse overheid niets substantieels te willen gaan doen aan de urgente problemen met (moslim)migranten, waardoor die zich feitelijk onaantastbaar kunnen gaan voelen.

Boodschap islamitisch centrum: Westerse meisjes zijn smerig

Mede hierdoor kan de verspreiding van islamitische haatboodschappen ook in Finland onverminderd doorgaan. In januari publiceerde het Andalus Islamitisch Centrum in Kastelholm een afbeelding van twee lolli’s, waarvan er één was uitgepakt en besmeurd was met vuil en insecten. ‘Dit is waarom de hijab een grote rol speelt in de islam,’ luidde de begeleidende tekst. De boodschap is helder: Westers geklede vrouwen en meisjes zijn smerig en mogen door mannen worden misbruikt. En dat is dan ook precies wat er overal in (West) Europa wordt gedaan.

Enige partij die zich verzet wordt door media verketterd

Net als het RN in Frankrijk, de AfD in Duitsland en de PVV en het FvD in Nederland is de partij van de Ware Finnen met zijn waarschuwingen voor massa immigratie en de islam een roepende in de politieke woestijn. De slogans ‘Finnen Eerst!’ en ‘We pakken ons land terug!’ worden door de media ‘racistisch’ genoemd. De Twitter account van leider Jussi Halla-aho, die de islam eens ‘een religie van pedofielen’ noemde (3), werd geblokkeerd.

‘Lessen uit het verleden niet geleerd’

‘Ongeacht wat politici beweren staat het vast dat we de lessen van het verleden niet hebben geleerd,’ aldus analist David Bergman voor The Gatestone Institute. ‘Bewijs uit andere landen heeft herhaaldelijk het verband tussen een conservatieve tak van islam en seksuele agressie aangetoond. Terwijl de politie en politici erop gebrand blijven het probleem onder tafel te houden, en de media en digitale giganten degenen die er openlijk over spreken censureren, kunnen de bendes blijven floreren.’

Hoop dat het probleem vanzelf overgaat, en ondertussen blijven zwijgen over de gruwelijkheden die worden begaan, is volgens Bergman een ‘alarmerend signaal voor de dochters van Finland, die hierdoor niet veilig zullen zijn,’ wat niet alleen voor de Finse, maar ook voor alle andere Europese ‘dochters’ geldt.

 

Xander

(1) Gatestone Institute
(2) Gatestone Institute
(3) Politico
(4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

willy op 01-02-2019 16:32

Wat in het artikel staat is al een hele tijd bezig en er wordt niets aan gedaan omdat men schrik heeft van de islam! Ook in gevangenissen gaat te radicalisering gewoon verder , het is in feite niet meer te stoppen, en de jongeren hebben een nieuw doel gevonden het klimaat daar ligt men wakker van, van de islam die een groter gevaar vormt blijkbaar niet , het zal er duidelijk niet beter op worden! Shalom

knight op 01-02-2019 16:51

stem niet meer op de gevestigde partijen..stem op nieuwe partijen of anti eu partijen. dit is  misschien nog de enigste manier om de hordes te stoppen.

Tom Hendrix op 01-02-2019 17:58

@knight: 16.51. uur. Juist. En met name de eu is de oorzaak van deze ellende. We hebben niets meer te vertellen, de links-liberale pest regeert in heel Europa. En de massa blijft maar stemmen op de partijen die hiervoor aansprakelijk zijn.

rescue op 01-02-2019 18:11

Sodom en Gomorra en Mecca en Medina helpen elkaar straks van de wereld af. Diabolos is hun meester.

Bruce op 01-02-2019 19:08

Xandernieuws is dit al 10 jaar aan het proclameren. Net als Wilders. En we merken er vrij weinig van. Natuurlijk, er zijn zaken die gebeurd zijn. Maar zoals Wilders en XN het stellen is allemaal niet.

Maar goed, wat verwacht je ook van een site die geregeerd wordt door christenen. En dan ook nog een tak die andere takken ook slecht noemt, net als de rest van de mensheid? Driewerf bah.

En er zijn overigens twee jihads. De ene is de kleine jihad, gericht op agressors van islamitische landen. Dus een verdedigen van de geloofsgenoten. En de tweede jihad is een grote jihad, de strijd tegen het eigen ego. Zoals christelijke mystiekelingen dit ook doen, of mensen die in kloosters wonen en werken voor God. Wat dat betreft is islam hetzelfde als christendom.

De aanvallende jihad bestaat simpelweg niet. Behalve in de oren en ogen van verblinde islamhaters zoals XN en Wilders. Maar die hebben dan ook geen verstand van islam.

kim op 01-02-2019 19:36

Bruce, de islam is een vernietigende onmenselijke onwaardige leven. Wat hebben wij in het rijke Westen te maken met lamlendelingen, die hier moeten "overnachten" waar jij je uitkering van krijgt, maar doodsbenauwd uit je jihad-land bent gevlucht. Ik betaal jouw lucht in je longen, de mond wordt gevuld en oneindig veel en heel veel vrijheid hier hebt. 

Door ons.

Maar niet lang meer, want het is links of rechts om, dat is een spreek in het Nederlands, misschien begrijp je dat niet, maar het is desastreus wat hier gaat gebeuren. Keer om en verdwijn.

kim op 01-02-2019 20:08

Even terzijde, dit is voor Bundy.

Bundy, ik zou je nog berichten of ik voor moet komen bij het OM. Ja.  Want ik ben blank, Nederlander, één paspoort, en verbaal actief in mijn eigen geboortegrond taal waar ik ben geboren. Mijn land.

Eigenlijk ben ik al schuldig verklaard.

AEO op 01-02-2019 21:38

@Bruce,

Heb je de koran wel eens gelezen? Ik denk dat ik het antwoord al weet. Niet dus. Of verbeter me maar als ik het mis heb.

Tegenstander op 01-02-2019 22:00

Beste Kim,

@kim op 01-02-2019 19:36

Geweldige conclusie die u ten opzichte van deze mee-eter / parasiet beschrijft, wiens naam ik hier niet zal herhalen omdat zijn nickname te mooi is ten aanzien van zijn/haar afkomst. De plaats waar dit soort  thuis hoort is als kwezel aan de onderkant van de maatschappij. Dit verwaarloosbare en voor mij en vele andere nietszeggende posting, kan eenvoudig weg niets c.q. nooit ook maar iets betekenen voor onze Nederlandse maatschappij.

Nederlanders hebben geen Frans of zuiderlijk temperament qua opstanden / rellen e.d., maar het bekende spreekwoord: de kruik gaat te water tot hij barst is in afzienbare tijd hier wel van toepassing en dan pas gaan deze gruwels aan den lijve ondervinden hoe de "echte" Nederlandse mentaliteit is.

Wakkere Joost op 01-02-2019 22:02

Bruce op 01-02-2019 19:08

Bruce zodemieter op met deze onzin en de Islam is niet hoe jij hed schetst

Dit is pure mislijding en onzin praten, je bent of zelf een moslim of een totale .......

Over jihad man man man kom daar bij mij niet mee aan.

ik zit al een paar jaren opgecheept met zo n jihad buurman.

die islam teruer op mij legt.Het is alles behalve verdedigend wat jij beweert.

Deze idioten proberen mij al van af het begin te verdrijven want hoe ik leef is haram

En kunnen zij niet velen niets van mij. hij is tevens radicaal. Dus probeer ons niet te vertellen hoe het zit.

Bij mij zeker niet.Ik ben al in een oorlog verwikkeld met deze idioten.

Al met al ga weg met je leugens en onzin grappenmker.

En nog iets vrees voor de islam heb ik zeker niet bring it on make my day.

En voor de andere nogmaals er zullen nog meer van dit soort onnozelen als bruce

enz gaan komen dus let op u bent gewaarschuwd.

Raveltje op 01-02-2019 22:04

@ Kim

War er precies gebeurd is weet ik niet en hoef ik niet te weten

Ik weet dat jij positief bent in je reacties, lees ze graag. 

En wens je alles wat nodig is voor je recht in eigen land. 

Pier op 01-02-2019 22:48

Bruce: "Natuurlijk, er zijn zaken die gebeurd zijn."

Ja Bruce, er zijn een heleboel zaken die gebeurd zijn. Vanaf de oprichting van de islam tot nu toe zijn er heel veel zaken gebeurd. Inderdaad.

De islam heeft, bijvoorbeeld, nadat zij het Byzantijns christendom in Oost Europa en het christendom in Noord Afrika in relatief korte tijd praktisch geheel had uitgeroeid, alles op alles gezet om dit ook in West Europa voor elkaar te krijgen. Door middel van ongeveer 500 (!) veldslagen, dus aanvallen van de islam op West Europa, met als enige doel het veroveren van geheel Europa voor de islam. Een doel dat overigens nooit veranderd is.

Is dat je allemaal niet bekend Bruce? Als de aanvallende jihad zoals jij zegt 'simpelweg niet bestaat', hoe moeten we de ongebreidelde veroveringszucht van de islam dàn noemen? "De blijde opmars van de religie van de vrede?" 

Hoe moeten we het dàn noemen Bruce, als de 'dappere strijders van mohammed' kerken in brand steken, christenvrouwen verkrachten, christenkinderen onthoofden, christenmannen kruisigen? "de gerechtvaardigde wraak van alla op de ongelovigen?" Of: "De zegetocht van het ware geloof?"

Niet bekend, dit alles Bruce? Niet wáár misschien!? Tenminste, voor islamieten niet waar dan. Want islamieten zijn zo niet. De dingen die ik hier noem doen ware islamieten natuurlijk niet. Ware islamieten zijn met zijn allen de strijd tegen het eigen ego aan het voeren. Net zoals christenen in kloosters dat doen. De grote jihad is dat. 

Mensen zijn mensen Bruce. 'Niemand is goed' zegt de bijbel. Maar een religie die haar aanhangers leert dat je gegarandeerd in het Paradijs zult komen als je zoveel mogelijk 'ongelovigen', dus niet-islamieten, doodt, door bijvoorbeeld in een bus of in een warenhuis of op een speelplaats voor kinderen je bomgordel te laten ontploffen, die religie is een vloek. 

Als je dit laatste beseft Bruce, ben je dan 'verblind'? Of ben je verblind als je dit níet beseft? Want het is waar wat ik schrijf. Het was een islamiet die in een vrachtwagen klom en op de boulevard in Nice meer dan 80 mensen doodreed. Het zijn islamieten die aan één stuk door moordaanslagen aan het plannen en uitvoeren zijn op niet-islamieten. Omdat ze geloven dat alla dit wil en dat ze in het Paradijs zullen komen als ze zulke dingen doen. Ze zijn misvormd in hun denken.

Is het niet zo Bruce, dat je pas echt verblind bent als je niet ziet, of niet kùnt zien, of niet wilt zien dat die misvorming van hun denken wordt veroorzaakt doordat ze zich volledig hebben toegewijd aan de islam? Dat de islam de oorzaak van deze gruwelen is en niets anders? Het is de islam die dit haar aanhangers leert. Als je anderen of iets anders de schuld wilt geven sta je niet in de waarheid. De oorzaak is de islam zelf. Niets anders.

Nieuw Begin op 01-02-2019 23:19

@ Bruce op 01-02-2019 19:08 Heb je een nieuw soort extacy gebruikt jongeman? Ben je zelfs de geschiedenis in ons land vergeten met Theo van Gogh en Ayaah Hirsi Ali die zelf besneden werd als jong meisje en dus beter wist waar ze over sprak als jij maar wel naar de VS moest vluchten.

En dat is alleen maar in ons land gebeurd plus al die 500 haathutten en dan al die angsthazen die lopen te zingen wees welkom, ze bezingen hun toekomstige verkrachters. Laat me niet lachen met je volkomen onnozele commentaar op de islam.

Weet je wat , ga die jihadistische vrouwen maar opzoeken in wat eens het kalifaat moest worden.

Ga maar eens vragen waarom ze eigenlijk zo graag terug willen naar het land dat ze hebben verraden net als jij nou doet. 

Laat me raden? D666 of GL. Ach maakt niks uit, aanghangers van beide politieke stromingen hebben vrijwel nog nooit gewerkt, parasiteren op de maatschappij die ze verachten en hebben de geestelijke bagage van een onnozele, te lezen aan hun reacties.  Wat een gotspe wat je schrijft!  

Rienus op 02-02-2019 01:27
Bundy op 02-02-2019 03:11

@Kim 01-02-2019  20:08

Sorry voor de late reactie maar de verbinding viel weer eens weg . Wanneer je voor moet komen ziet het O.M een zaak . Je moet het hier niet zeggen maar wanneer het i.v.m. het uiten van een mening is , is het een politiek proces ( net als bij Wilders ) .

Toch hebben wij vrijheid van vergadering , vrijheid van drukpers en vrijheid van meningsuiting , maar wanneer de mening tegen deze groen-linkse-moslim overheid ingaat heb je een probleem .    Dit moet je daar absoluut niet zeggen , wanneer ze kwaad worden wordt de straf hoger .  Het is heel belangrijk dat je advocaat te vertrouwen is en zich niet tegen je keert zoals in NL wel vaker gebeurt .

IK wens je oprecht heel veel sterkte ,

Steven op 02-02-2019 09:20

Zoals Bruce schrijft is precies dezelfde denkwijze al al die linkse onnozelen in dit land.

En men wordt pas wakker als ze zelf aan de beurt zijn en al deze 'zielige' figuren ook hun leven zuur komt maken!

Benesha op 02-02-2019 10:45

Bruce jongen. Was het maar waar dat al die radicalen netjes in kloosters zaten te contempleren. Lees eens wat over de islam zou ik je toch aanraden.

van buiten op 02-02-2019 11:08

Ikzelf zal als het misloopt mijn huid zo duur mogenlijk verkopen maar wees dan ook eerlijk. Als men een Kalifaat wil stichten wat inhoud als het zelfde in Rome met het vaticaan ( Staat Vaticaanstad ). In het verleden heeft Frankrijk en Engeland ook de heilige troon opgeeist en vergeet ook niet de verschilende aftakkingen die ondederling diverse oorlogen uitvochten, het zelfde is nu aan de hand met het stichten van een Kalifaat ( heilige troon). Zal een nederlands voorbeeld geven als er een aftakking in het cristelijke geloof zegt dat de radio,tv, computer en mobiel verderfelijk is tijdens hun preken hoe moet je dat dan opvatten ?. 

Tegenstander op 02-02-2019 12:10

 

Beste Wakkere Joost

Onderwerp: Nieuwe technologie projecteert stem of muziek rechtstreeks je hoofd in

Een klein excuusje had ik toch wel van u verwacht, na uw toch wel onredelijke redenaties in het bovenstaaand vermelde onderwerp, waar ik part nog deel aan had!

Tegenstander op 31-01-2019 10:11

Wakkere Joost op 30-01-2019 21:31

Bingo! het lijkt er op dat het 'Blue Beam Project' wapen zijn eerste slachtoffer al gemaakt heeft.

Spijtig, want ik kon u nog zoveel leren, vertellen en laten horen middels links e.d. maar om met u ellenlange discussies aan te gaan is voor mij te simplistisch voor woorden en plaats u dan meteen in het vakje "niet bestaand individu"!

By the way... op uw vraagstelling; welke God? kan ik u van een antwoord voorzien met de toepasselijke woorden: "De Enige Echte"!

P.S. Hetgeen u allemaal in uw reactie bij elkaar brabbelt en mij van beschuldigd, raakt kant nog wal en ben me van geen kwaad bewust. Dus als er iemand uit moet kijken voor een flipflopper, een trol en/of een fanaticus met meerdere maskers dan zijn het de bezoekers op deze site die, wanneer men een reactie plaatst, personen kunnen verwachten die naar mijn idee het spoor totaal bijster zijn......

Beterschap en het ga u goed!

 

Tegenstander op 31-01-2019 10:36 

Beste Xander,

Ik heb een flinke aanvaring met Wakkere Joost die voor mij totaal onbegrijpelijke taal uitslaat.

Ik denk dat er bij u intern iets mis gegaan is met de plaatsing van de reacties, want ik heb deze reactie van ene Steven op 30-01-2019 15:35 Niet geplaatst!

Dit is de tekst van Steven op 30-01-2019 15:35: Mijn vooruitziende blik zegt.... dat u VVD gaat stemmen om nog meer belasting te willen betalen. Want voor uw verwarming en warm water € 3,21 per GJ meeer betalen (2019) is voor u uiteraard geen probleem en zéér gewenst...

Beste Tegenstander, uw naam staat toch niet vermeld als poster. Naam poster is Steven.

Hetzelfde is van toepassing op de reactie van: Nieuw Begin op 30-01-2019 16:44

@Tegenstander op 30-01-2019 15:21

Geen paniek broeder!Je gelooft toch niet dat er ook maar één haar van je hoofd gekrenkt zal worden? Het is onmogelijk dat er geen verleidingen komen maar deze aarde staat onder het Hemels Bestuur van de Allerhoogste wat mensen in hun ijdele waan ook verzinnen, onze God regeert en er is niets wat Hij niet zou weten en eenmaal in het gericht zal brengen, Vreest niet broeder! Heb geduld alleen!

Ook deze bovenstaande reactie komt niet van mij!  Dat klopt, uw naam staat daar ook niet vermeld als poster maar de naam van poster Nieuw Begin

Wakkere Joost beschuldigd mij voor van alles maar de enigste reactie die ik gegeven heb is:

Tegenstander op 30-01-2019 15:21

De mensheid is werkelijk totaal van God los!

Het zoveelste wrede wapen dat de massa kan bespelen....

God o God ik smeek u, "kom alstublieft" en laat het niet toe, die dit soort wapens realiseren en bedienen!

De overige reacties van mij zijn uitsluitend gericht als verweer aan Wakkere Joost. U heeft het recht om uw mening te geven, daar is dit forum voor bedoeld. Mvg. Mod.

Jammer, dat een goed bedoelde reactie verkeerd overkomt!

Shalom

Henk Smulders op 02-02-2019 14:42

Net gelezen in de Telegraaf...

De 37-jarige Gokhan C. uit Schiedam trapte keihard op het hoofd van een gestruikelde ME’er. Daardoor vloog de helm van de agent af en liep het slachtoffer een hersenschudding op. „Het was een wonder dat er niet meer letsel was”, aldus het Openbaar Ministerie.

Eis was 7 maanden... Maar...

Rechter besloot om een taak strafje van 180 uur te geven...  4 andere turken die stenen naar de ME gooiden kregen ook nog wat kleine taak strafjes.   

Een uitspraak om van te janken... Als je blank bent je gooit een steen naar de ME dan krijg je gelijk 14 maanden cel.

Tom Hendrix op 02-02-2019 15:37

@Henk Smulders: 14.42. uur. Dat krijg je als D66 figuren de macht hebben bij het OM en Justitie. 

Tegenstander op 02-02-2019 16:12

Henk Smulders op 02-02-2019 14:42

Fijne collegialiteit onderling bij de politie nietwaar?

Je colllega in elkaar laten trappen, 100% zeker wetende dat tegenwoordig een taakstrafje het maximale is voor de dader.

kim op 02-02-2019 17:13

@Bundy op 02-02-2019 03:11

Bedankt voor je antwoord en steun en ook bedankt voor @Raveltje en @Tegenstander. 

Ik ga mijn eigen advocaat spelen want het is een komkommerverhaal. Het recht hier in NL bestaat niet meer. Dus niemand is meer te vertrouwen in deze kromliggende rechtsverhoudingen zielige mensen die in dit afvoerputje tweepoters op deez aard leven. Iedereen moet aangeklaagd worden voor een genocide op de blanke en/of zwarte christenen en het prachtige Joodse Volk. Wij doen niemand kwaad maar hier is een haat over ons heen gekomen, die zijn weerga niet kent, ik ga niet meer werken, geen belasting betalen en ga met mijn hakken in de grond het rechtbank in. Want, ik ben een strijder en geef nooit op. Nooit.

Europa gaat er aan, en misschien wel de rest van de wereld door een groepje miljardairs die denken dat ze de macht in handen hebben, en weer moet ik denken aan het boek van George Orwell

De EU, dus de NWO is bewust bezig ons te laten verdwijnen, maar dan hebben ze een taaie aan mij en meer, eigenlijk laten ze zichzelf wegwissen.

Michaël ;-{> op 02-02-2019 19:00

@ kim op 02-02-2019 17:13

Strijdvaardige Kim, Ik wens je heel veel succes plus de overwinning! Als je getuigen hebt, moet je die voor een bepaade datum aanmelden bij de rechtbank. Hangt van de datum af dat je op de rechtzitting moet verschijnen. Een aantal weken voor die datum moeten je getuigen aangemeld zijn. - Mijn advocaat heeft dat doelbewust nagelaten, terwijl ik hem specifiek op het verstrijken van die datum geattendeerd had. Nam hij pas na het verstrijken van die datum contact met mij op, terwijl hij wist dat ik meerdere getuigen wilde laten oproepen, die mij konden vrijpleiten. Zodoende had ik geen getuigen op de rechtszitting. En hoewel ik mezelf vrijsprak, en de rechters daarop geen antwoord of verweer hadden. Werd ik toch veroordeeld. - Dus als jij je eigen advocaat bent, en mocht je getuigen hebben; hou er dan rekening mee dan je die wel van te voren binnen een bepaalde tijd moet aanmelden bij de rechtbank.

Ik neem aan dat het een openbare zitting is, dus dan mag je ook 'iemand' meenemen naar die rechtszitting, als je dat zou willen.

Ik wens je Gods zegen, kracht en moed toe. De Heer zegt: "Laten we zien wie in zijn recht staat." (Jesaja 1:18 NBV 2004)

Blijf trouw aan jezelf, volg je 'goddelijke intuïtie' en zet je voeten vast in de grond. Mijn zegen heb je.

Hartelijke groet, Michaël

ps Ik heb overigens geen idee waar jij onterecht van beschuldigd wordt... Maar ik hoop dat jij een rechtvaardig eindresultaat zult behalen.

Lisamary op 02-02-2019 19:54

Sterkte Kim en ik wens je toch ook wijsheid, want met een kromme "rechts"staat is niet makkelijk om je zelf te verdedigen. Ik heb het nooit voor mogelijk gehouden dat Nederland de Marakesh plan lettelijk nu al ten uitvoer gaat brengen. Ze laten er ook geen gras over groeien. Het is gewoon walgelijk. Ik vindt het heel dapper van je, wou dat er meer van jouw soort zouden zijn.

Tom Hendrix op 02-02-2019 20:07

@Kim: 17.`3. uur. Respect voor U. Geheel met U eens Kim.

vlokje op 02-02-2019 23:53

Kom op vrouwen, waar is de kenau in jullie, een man is het kwekwetsbaarst met zijn broek op zijn hakken ;-)

De Nadenker op 03-02-2019 02:20

Hoe toepasselijk op dit goede stuk van Xandernieuws komt wijlen arabist Hans Jansen in het vizier van de overduidelijke islam indoctrinerende terreur .

De tijd is nu wel gekomen dat men wakker gaat worden voordat het de overtuiging  gaat missen dat wij nog in Nederland wonen met onze wetten en cultuur . ( zie link ) 

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/had-hans-jansen-dan-toch-gelijk-~b8c739c9/

kim op 03-02-2019 12:49

@Michaël op 02-02-2019 19:00

Dank je wel voor de belangrijke informatie. Ik neem twee personen mee, en ga morgen dit melden. Ik had een advocaat maar mag hier niets over zeggen. Niet te vertrouwen.

Hartelijke groet en bedankt voor je mooie bemoedigende woorden, Kim.

@Lisamary en @Tom Hendrix ook hartelijk dank. Ik ben er stil van.

Bundy op 03-02-2019 16:08

@kim op 02-02-2019 17:13

Ben heel blij dat je twee personen mee mag nemen die je kunt vertrouwen .   Ik heb eens meegemaakt dat ik niet mijn eigen verdediging mocht voeren omdat ik dat niét van te voren had aangevraagd  !     Die mensen willen ten koste van alles laten merken dat recht spreken voor geleerden is , en dat ik dat niet ben  dus moest zwijgen .        Je moet dus ook navragen of je je eigen verdediging mag voeren .

Verder zullen ze je op een woord proberen te pakken , je weet zelf wel wat in deze wereld wél en niét gezegd mag worden .    Gun ze die lol niet !   Je kunt hooguit zeggen : " Daar heb ik een andere mening over ".   Wanneer ze vragen : "Wat dan ? "  ,  kun je zeggen : " Daar doe ik geen uitlatingen over " .     Ik bid voor een rechtvaardige afloop . 

kim op 03-02-2019 20:09

@Bundy op 03-02-2019 16:18

Dank hartelijk voor je wijze woorden, mijn ouders leven niet meer en heb een gezin die niet bevroeden wat hier gaande is. Ik heb niks gedaan alleen maar mijn mond opengetrokken en dat blijkt hier in ons prachtig landje aan de zee een misdaad te zijn. Ik ga je wijze woorden opslaan en heel heel veel dank voor je lieve wijze raad. Dank je wel Bundy.

Ik bid ook voor iedereen die mij en anderen zo liefdevol bijstaan. 

Pieter A Meijer. op 03-02-2019 20:22

Dag Bruce;

Heeft u wel eens sura 9 in uw kuran gelezen?

Misschien niet? Dan hier een klein uit treksel:

.......de rots roept naar de islamstrijder: "kom hier achter mij ligt een Jood. Kom en doodt hem.........".

Sinds de opkomst van Muhammad zijn er meer dan 270 miljoen mensen vermoordt!

Dit alles voor en door die helse allah.

Michaël ;-{> op 03-02-2019 21:33

@ kim op 03-02-2019 12:49

Graag gedaan Kim. Ik wens je Wijsheid & Succes ;-{>

Bruce op 06-02-2019 19:14

Aan Pieter a Meijer:

typisch voor de mensen hier. Als je een ander verhaal laat horen dan is het "uw kuran". Terwijl ik de koran nooit gelezen heb en ook nooit zal lezen. Te oninteressant voor mij. Maar de mensen die beweren dat er van islamisering sprake is, of dat de islam ideologisch is en uit op de onderwerping van de wereld liegen gewoon. Cijfermatig gezien is er al 10 jaar lang sprake van een gelijkstand. Vroeger was 5% van de bevolking moslim en nu is het 6%. Dus bijna stilstand. En islam betekend onderwerping. Van de moslim aan Allah. Zoals de jihad bestaat uit een kleine en grote jihad. Maar het onderwerpen van andere landen zit hier niet bij. Het gaat om het verdedigen van moslimslanden tegen aanvallen van buitenstaanders. En de grote jihad is de strijd tegen het ego... Vandaar dan men aan de rammadan doet. Om dichter bij Allah te komen (denkt men)...

En laten we over moorden maar niet praten. Christendom kan er ook heel wat van. En in de bijbel (die ken ik toevallig van Genesis tot Openbaring, van Alfa tot Omega) loopt het niet goed af voor mensen die niet christen of jood zijn. Dus in feite precies hetzelfde als in de koran staat, maar nu zijn de ongelovigen waartoe moslims behoren de klos en de christenen en joden zijn de heiligen die het redden. En dan is het liefde? Maar als de joden en christenen (en atheisten zoals ik) de bok zijn dan is het ineens erg? Dit vind ik altijd meten met twee maten en schijnheilig bovendien.

XN is al tien jaar bezig om al de slechtheid van de islam te benoemen. soms denk ik weleens dat de mods eens wat positieve artikelen moeten plaatsen. Je zal maar artikelschrijver zijn van deze site. Dan zijn twee antidepressiva pillen per dag niet genoeg. Ben ik bang.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl