HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Inlichtingencomité Senaat vindt geen bewijs voor samenzwering Trump met Rusland

Opnieuw bevestiging dat ‘Russiagate’ één grote nepnieuws hoax is

 
De voorzitter van het Inlichtingencomité, senator Richard Burr (afbeelding: Getty Images (3)).

De grote Nederlandse media deden hun reputatie als de echte propaganda- en nepnieuws verspreiders gisteren weer de nodige eer aan door wel een video te plaatsen van een ‘Trump aanhanger’ die een journalist van de BBC belaagde, maar voor zover bekend niet één bericht over het feit dat het belangrijke Inlichtingencomité van de Amerikaanse Senaat, dat bestaat uit leden van beide partijen, na 2 jaar moest toegeven dat er geen bewijs is gevonden voor een samenzwering van Trump met Rusland. Een jaar geleden kwam een comité van het Huis van Afgevaardigden ook al tot die conclusie.

 

‘Als we een rapport schrijven op basis van de feiten die we hebben, dan hebben we niets dat een samenzwering tussen de Trump campagne en Rusland suggereert,’ verklaarde de Republikeinse senator Richard Burr, voorzitter van het comité. ‘We weten dat we de onderste been boven krijgen, want er zijn geen nieuwe vragen meer waar we nog antwoorden op willen krijgen.’

Tandenknarsende Democraten

Het zal weinigen verrassen dat de Democratische senatoren in het comité minder stellig waren, en volhielden dat de meer dan 100 veronderstelde contacten tussen Trumps staf en de Russen in hun ogen aanwijzingen zijn dat de president bereid was hulp te ontvangen van een buitenlandse mogendheid. Toch weersprak niemand van hen de conclusie van de voorzitter. Dat kon ook niet, want het comité heeft toegang tot alle als geheim geclassificeerde informatie.

Ook de linkse ‘Hate Trump’ nieuwszender MSNBC moest tandenknarsend die conclusie voorlezen, om er daarna natuurlijk te proberen er toch vraagtekens bij te zetten. (2) Kijkers zouden anders wel eens hun wantrouwen dat ze ook wat dit item betreft de afgelopen jaren continu met nepnieuws zijn gebombardeerd, zien bevestigd.

Het onderzoek van speciale aanklager Robert Mueller loopt volgens diverse bronnen ook op zijn einde. Dat onderzoek is al talloze keren extreem partijdig en anti-Trump gebleken; Mueller lijkt zich zelfs zich niet voor te schamen om Trump en de Russen nog de schuld te geven van een lekkende waterkraan in de toiletruimte van het Capitool.

En wéér een ‘feit’ van de media doorgeprikt als leugen

Het nieuws zal weinig lezers op deze site verbazen, maar lijkt in het extreem eenzijdige, door links overheerste medialandschap van Nederland te zijn ingeslagen als een bom die hen vooralsnog doet zwijgen. Wéér een al zo lang en zo vaak gepresenteerd ‘feit’ over Trump en Rusland doorgeprikt als een leugen, als nepnieuws – hoe lang kan dat zo doorgaan voordat de nog immer zo goedgelovige Nederlandse bevolking zich af begint te vragen wat er eigenlijk klopt van wat ze dagelijks te horen en te lezen krijgen, en zelfs òf er überhaupt nog wel iets bijzit wat enigszins op de waarheid lijkt.

 


Xander

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge
(3) Zero Hedge


Zie ook o.a.:

21-01: Weer nepnieuws: Dit gebeurde er echt toen pro-Trump scholieren veteraan zouden hebben bespot
19-01: Team Mueller erkent dat Trump zijn advocaat geen opdracht gaf te liegen
06-01: (/ Mueller weigert bewijs dat ‘Russische inmenging’ pure onzin is)

2018:
30-12: Democraat erkent dat zogenaamde Russische beïnvloeding werd opgezet door zijn eigen partij
20-12: CNN’s en Duitslands journalist van het jaar geeft verzinnen grootschalig nepnieuws toe
16-12: Speciale aanklager Mueller liet bewijs van FBI complot tegen Trump vernietigen
09-12: Europa zinkt nog dieper: Frankrijk geeft Rusland schuld van Gele Hesjes (/ Echte propaganda is afkomstig van Westerse media en elite, maar wordt als onbetwistbare ‘waarheid’ aan ons verkocht)
27-11: Gelekte documenten bewijzen Westerse psy-op informatie oorlog tegen Rusland (/ Door Britten geleide geheime informatiedienst beïnvloedt publieke opinie en interne zaken in landen van de EU, de VS en Canada)
26-10:
Westerse propaganda oorlog omvat heksenjacht op Russen en onbewezen trollenfabriek

30-08: Pentagon analist zegt dat Trump-Rusland samenzwering compleet verzinsel is 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

willy op 13-02-2019 14:59

Hopenlijk gaat de hetze tegen Trump nu is eventjes liggen wat spijtig voor de democraten en hun zender CNN , die van Trump de grootste clown van de VS maakte plus alle zogenaamde correspondenten uit de EU , die nu een ander stokpaartje hebben het klimaat. Trump zou ook klaar zijn met het grote vredesplan in het M.O. Israel zou al de grote lijnen van dit plan ontvangen hebben hopelijk boekt Trump hier een klein succesje wie weet? Ook Poetin heeft steeds vol gehouden dat de samenwerking tussen Trump en Rusland voor de verkiezingen gewoon fake nieuws was , maar de democraten roken bloed en gaven niet af , het zijn eigenlijk oorlogszoekers en geen ware democraten. Shalom

speiker op 13-02-2019 15:10

het volk is ziende blind en horende doof, ze willen de waarheid niet horen over deze man, Trump doet het goed en ik geloof dat hij 2020 gaat winnen want voor die tijd zullen er nog meer leugens openbaar komen.

rescue op 13-02-2019 15:15

Links=Walgelijk 

Hubo op 13-02-2019 15:18

Die samenzweringstheorie heb ik altijd onzinnig gevonden.Trump blijft waarschijnlijk wel kwetsbaar vanwege zijn handelsrelaties.Het is niet zeker of daar niet nog dingen uit naar voren komen.En de vraag in hoeverre gebruik is gemaakt van onrechtmatig verworven informatie in de campagne en in hoeverre Trump zelf daarop aangesproken kan worden.Dat laatste lijkt vooralsnog niet het geval.Al met al kan je je eigenlijk ook nog afvragen of al dat gedoe Trump juist niet extra motiveert om door te gaan.Uiterlijk lijken de jaren wel meer te gaan tellen,maar voor een herverkiezing maakt hij volgens mij een goede kans.

enk op 13-02-2019 15:25

Het begint onderhand wel duidelijk te worden waar Trump mee bezig is. Geen president voor hem is zo nauwkeurig onderzocht als hij dat is... maar er is nu ook geen enkel excuus om dit ook bij toekomstige presidenten te doen.

Mensen als de Obama's of de Clinton's zullen dus nooit meer president kunnen worden.

"This is not another 4-year election." Q

Lisamary op 13-02-2019 18:04

Enk

Deze nauwkeurigheid van onderzoek en doorlichten geldt alleen voor Trum, omdat de democraten hemel en aarde hebben bewogen om hem af te kunnen zetten. Als hij nog steeds op zijn post is betekent dat hij misschien de sterkste president ooit  zal zijn die vanuit  deze hetze ·kreukvij· verder kan regeren. Het geld wat zij aan al die onderzoeken besteed hebben,  hadden ze al 3 keer de muur kunnen bouwen.

Stan op 13-02-2019 18:34

Telegraaf een klein berichtje maar duidelijk kleiner als twee dagen daarvoor dat Trump een pil slikte tegen haaruitval. NPO niets

Cefas op 13-02-2019 19:12

We worden overheerst  door socia-facistisch nepnieuws. 

Raveltje op 13-02-2019 19:22

Nederland is in het kielzog meegezogen in de tijd van

Clinton en Obama,waarschijnlijk heel Europa

Waarschijnlijk sinds de oorlog al,maar met Clinton en Obama

heel erg en dan de Deep State

Het is allemaal corruptie en Trump mag de rotzooi opruimen van

die hellevegen waar handelsverdragen nu onder hebben te lijden

Het is te hopen dat Trump doorzet

Wat Clinton en Obama hebben aangericht is vreselijk

enk op 13-02-2019 19:23

Lisamary op 13-02-2019 18:04

$25.000.000 is niet genoeg om 3x de muur te bouwen... maar ben het met je punt eens. 

Tom Hendrix op 13-02-2019 19:32

Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt deze wel. Liegen kunnen socialisten/democraten als de beste.

j v/d valk op 13-02-2019 20:02

Ben benieuwd wat er boven tafel komt als dat Mueller onderzoek is gestopt, zijn onderzoek houd andere onderzoeks resultaen voorlopig tegen, zoals Uranium one waar Mueller zelf ook mee te maken heeft... Nee, het is nog lang niet afgelopen... Gitmo is toch niet voor niets voor zo'n 200 miljoen opgeknapt... En was die vriend van Juncker, George Soros opgepakt in Zwitserland.

grote henk op 13-02-2019 20:43

een leugenaar kan je herkennen aan het feit dat hij/zei altijd zegt dat een ander liegt. welknu de gehele gevestigde orde incl media, ambtenaren, rechters en vvd en cda stemmers zijn drukker met zichzelf als dat ze zich ook maar 0,00008 mm over de waarheid buigen. helaas gaat dit gedrag voorlopig niet veranderen. hoe gek moet je zijn om haatzenders zoals CNN zonder na te denken gewoon kopieert. 

Bart op 14-02-2019 01:28

Kim Clement profeteerde al in 2007 en noemde de naam van Trump in 2014, nog voordat Trump bekend maakte (in 2015) dat hij voor president zou gaan, dat Trump in 2016 President van Amerika zou worden en Twee termijnen zou dienen. Op de website  www.promisseskept.com kunt je lezen wat Trump de afgelopen twee jaar heeft gepresteerd. Hij heeft in deze twee jaar, ondanks alle tegenwerking van de democraten en zelfs van de oude garde van de republikeinen, meer gepresteerd dan menig andere president voor hem.

In alle stilte worden mensen opgepakt die te maken hebben met het Pedofiele netwerk en worden bij een Militaire tribunaal veroordeeld. McCain is uiteindelijk ook door een militaire rechtbank veroordeeld en met een injectie gedood. Dit was tevens het geval met Bush Senoir, welke de hand in had met 9/11 en eveneens niets gedaan heeft om het pedofiele netwerk op te heffen. Zij beiden zijn veroodeeld wegens Landverraad.

Rienus op 14-02-2019 09:43

De gemiddelde Nederlander is een goedgelovige sul die zonder mankeren keer op keer voor zijn/haar eigen ondergang stemt. Wat ik echt uitermate komisch vind, is dat die gemiddelde Nederlander dat doet met een soort van verheven gevoel alsof het enige wat goed is zo moet. En iedereen die kritisch blijft en de gare media aan de kant schuift op de vuilnisbelt is een complotter. Moet nagekeken worden. Mueller wordt door de beter opgeleide en kritische Amerikanen al ruim anderhalf jaar compleet uitgekotst omdat de man niet zuiver is.

Nee de overwinning van Trump ligt de manipulerende puissant rijke en oorlogszuchtige Amerikaanse elite nog steeds als een blok beton op hun maag.

Stan op 14-02-2019 10:00

Zie siteregels, uw post verwijderd. Mod.                      

rescue op 14-02-2019 10:36

Voordat iedereen nu kwijlt van Trump is het goed te bedenken dat hij tot dezelfde elite behoort. Wellicht dat hij een andere agenda heeft dan de democraten maar de enige swamp die gedraind is, is die van zijn eigen campagneteam. Clintons en Obama's blijven buiten schot. Trump is gekozen op de binnenlandse agenda en als hij daarin niet slaagt is zijn herverkiezing finito. Maar zijn ware agenda wijkt niet af van de koers van de NWO kliek en profeten als Clement behoren daar ook toe evenals de Israel Kabbala Talmoed regering. Laat je dus niets wijsmaken over "iets christelijks" aan Trump, dat is echt een no brainer.

Chantal op 14-02-2019 11:47

Nepnieuws ja manipulatie ja. Maarrrr Trump is diverse malen failliet gegaan voor miljarden. Hij is toe gesteund en nu hij president is heeft hij Steven Mnunich als minister aangesteld. Deze zelfde Mnunich werkte samen met Rothschild. Neem Macron werkte samen.met Rothschild en nu president. Wil maar zeggen van Trump mogelijk niets is wat het lijkt te zijn. Nog terug op nepnieuws her referendum van de sleepnet wet.

Weten we nog hoeveel publiciteit dat kreeg? En een paar maanden later stelt het Engelse gerechtshof een grove inbreuk privacy en zet er een streep door. De Brexit geeft eigen zeggenschap. De uitspraak heb ik direct gemaild aan een journalist van het AD en raad niets gepubliceerd overal doodgezwegen. Politiek is bang dat de andere landen ook dezelfde kant op willen. Ik denk dat de meerderheid dat ook wil.

Het Euro spel begon al met Griekenland dat land had veel schulden, Maar aan wie? GoldmanSachs banking manipuleert de cijfers en Griekenland wordt tot de EU toegelaten. Later wordt dit duidelijk. De EU had moeten zeggen 5 jaar strafbankje en vervolgens nieuwe beoordeling. Waarom gebeurde dat niet? Omdat de opzet hiervan was. Stop een schuldenaar in een rijke club en krijg de rest zo gek de schulden te betalen. Let op dit geld ging niet naar de Grieken maar naar elite investeerders. De Grieken kregen het alleen maar slechter. Er wordt een groot spel gespeeld zie het als een schaken, nu Venezuela en Trump doet toch ook mee ten voordele van de elite. Belatingverlaging bedrijven etc

rudy op 14-02-2019 12:28

Ik ben (gelukkig) géén democraat, maar De heer Trump is de béste President van de 20-21e eeuw !!!

 

Hopelijk gaat hij alle abortus (moord)klinieken sluiten en de abortusSS-dokters oplsuitenin de smerigste gevangenissen !!!

Bart op 14-02-2019 20:13

Laat ik eerst reageren op de reactie van Rescue en Chantal. Gezien jullie reactie wonen jullie niet in amerika en zijn geindoctrineerd door de linkse media. Wij hebben gelukkig hier in amerika een onafhankelijk conservatieve zender nl. Fox News.  Ook als Trump dingen niet geheel correct zegt of doet, dan vermeld men dat ook, maar de andere TV-zenders, zoals CNN, MSNBC en nog vele anderen geven meer dan 90% negatieve reacties. Men kan en wil gewoon geen positieve dingen van Trump weergeven.

Trump behoort niet tot de Elite waar hiervoor over gesproken wordt. Tot die Elite behoren alle presidenten van Europa, welke hebben aangetoont geen karakter te bezitten en speelbal zijn van de regering achter de regering, m.a.w. De Elite Onze minister president Rutte , zal de geschiedenis ingaan aan een van de slechtste premiers en zoals Rienus hierboven reeds zgede, de nederlanders zijn te passief om tegen de huidige regering te vechten. Men Had de PVV een kans moeten geven met meer dan 75 zetels, zodat ze alles konden doen zonder rekening te behoeven te houden met de rest.

Zoals ik eerder schreef, is Trump gekozen door God, daar Hillery het Kwaad vertegenwoordigde. Ook David in de bijbel was niet volmaakt (wie wel !), maar God koos hem om de nieuw koning van de joden te worden.

Voorwat de kritiek betreft, waarom Hillary en Obama nog niet opgepakt zijn, moeten we nog even wachten, maar alles staat klaar om hen te veroordelen voor Landverraad en all hun bezittingen zal worden afgenomen. Trump heeft hier reeds een jaar geleden een wet voor uitgevaardigd. Er zijn op dit moment meer dan 50.000 verzegelde dagvaardingen van Rechters, Parlementariers en vele anderen, vanwege Corruptie en het pedofiele netwerk, waar ook de nodige nederlanders zijn betrokken.

James op 14-02-2019 23:45

Bart laat de drank staan voortaan

Bart op 15-02-2019 01:54

James, is dit de enige intelligente opmerking die je kunt maken ? Je laat duidelijk een gebrek aan kennis en ervaring zien en waarschijnlijk behoor je ook tot de grijze massa in nederland die alles maar goed vind en

stemt op de vvd, pvda , sp of psp. Hoe helpen we nederland ten gronde . Je zegt het maar !

Pier op 15-02-2019 09:22

James word wakker

speiker op 15-02-2019 14:15

Bart je hebt helemaal gelijk, ik woon ook in America en wij hebben een heel ander beeld van wat er echt aan de hand is, je kan merken dat de mensen in Europa verkeerd zijn ingelicht , gelukkig hebben wij hier de keuze om te luisteren naar de goede zenders helaas is dat in europa en zeker Nederland niet meer mogelijk waardoor de mensen totaal verkeerd denken.

Ik geloof helemaal wat jij zegt en vergeet niet dat er enorm veel Christenen hier in America zijn die voor deze president bidden en bidden is macht.

vr gr Speiker

rescue op 16-02-2019 10:04

De volgende Trump fan die uitgeschakeld wordt is Roger Stone. Bart, droom lekker verder de Trump swump wordt geheel gedrained. Hellary en Obomba liggen in een deuk over al die deplorables.

j v/d valk op 16-02-2019 17:45

rescue,wat ben jij goed op de hoogte, volgt zeker alle nieuws outleds zoals de NOS, RTL nieuws, CNN, MSNBC, Euro news, BBC.

Maar als je kijkt merk je dat die allemaal het zelfde prediken.. Nep nieuws ...  

rescue op 16-02-2019 19:36

@ v/d Valk  Kijk naar wat er gebeurt, niet naar wat je jezelf wijsmaakt. De Trump swump wordt gedrained en Trump zwijgt stil.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl