HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Hoezo spontaan? Klimaatspijbelaars blijken georganiseerd en gefinancierd door EU

Kinderen door schaamteloze Europese elite misbruikt om valse klimaatpropaganda te verspreiden, gefinancierd met € 340 miljoen subsidie

  
Totalitaire onderdrukkers zoals Hitler, Stalin en Mao deden het ook al: kinderen misbruiken om hun politieke en ideologische doelstellingen te propageren. Besef dus goed wat u doet en wat de gevolgen kunnen zijn als u vandaag uw kind(eren) naar Den Haag laat gaan. (Afbeelding: Getty Images (3)). 

Kinderen zijn in de loop der geschiedenis talloze malen misbruikt voor het uitvoeren van dubieuze, soms uiterst kwalijke politieke doeleinden, zoals de beruchte Hitler Jugend in Nazi Duitsland. Onlangs werd op het elitaire World Economic Forum van Davos een 15 jarig meisje voor de camera’s gezet die een gedicteerde tekst over ‘klimaat gerechtigheid’ voordroeg, waarmee de elite de Europese bevolking zover probeert te krijgen in te stemmen met de geleidelijke, maar totale afbraak van hun welvaart (en die van hun nageslacht). Vandaag is er weer zo’n misselijke propaganda actie, en wel in de vorm van ‘klimaatspijbelaars’ in Den Haag, die alles behalve spontaan zijn ontstaan: ze worden namelijk georganiseerd en gefinancierd door de EU. 

 


Cultuur onder Vuur ging op zoek naar wie er achter ‘Youth for Climate’ zitten, de organisator van het klimaatspijbelen. Wat blijkt? Het initiatief werd op de klimaatconferentie in 2017 gepresenteerd door EC-president Jean-Claude Juncker. Zijn commissaris Maros Sefcovic gaf er vervolgens de naam ‘European Youth for Climate Action’ aan, dat volgens de Europese Commissie alleen al tussen 2018 en 2020 met maar liefst € 340 miljoen subsidie wordt gefinancierd. 

Scholieren moeten het volk bewegen hun welvaart op te geven 

Kortom: nietsvermoedende, ongetwijfeld goedwillende scholieren worden massaal geronseld om de ideologische doelstellingen van de linksgroenliberale Europese elite te verspreiden, om zo het gewone volk te misleiden en zover te krijgen akkoord te gaan met de stapsgewijze afbraak van hun welvaart, hun cultuur, hun energie betaalbaarheid en zekerheid (afsluiting van aardgas), hun bewegingsvrijheid (steeds duurder maken van privé vervoer), dus feitelijk hun complete land. 

En dat is precies waar men in Brussel al zo lang aan werkt met de creatie van een EU-superstaat. Beroof de verschillende volken met massa immigratie van hun identiteit en soevereiniteit, en middels onder valse voorwendselen opgelegd klimaat/energiebeleid vervolgens ook van hun welvaart. Immers, alleen een sterk verarmde, met propaganda dom gehouden en totaal afhankelijk gemaakte massa is langdurig onder controle te houden. 

Schaamteloos misbruik kinderen voor propaganda kenmerk van totalitarisme 

Het schaamteloos misbruiken van kinderen is een historisch aantoonbaar kenmerk van totalitaire en onderdrukkende imperiums en systemen. We noemden al de Hitler Jugend; Cultuur onder Vuur wijst op het inzetten van de jeugd door de Chinese massaslachter Mao Zedong. Denk recenter ook aan het door journalisten opzettelijk vooraan plaatsen (en op de foto zetten) van kinderen in de migrantenoptochten via de Balkan naar Europa, en het in scene gezette dode Syrische jongetje Alan Kurdi op een Turks strand (wiens vader een mensensmokkelaar bleek te zijn die al jaren in Turkije woonde en opereerde, en die zelf schuldig bleek aan de dood van zijn zoontje). 

‘Kinderen zijn het politieke voorkeursmiddel in de handen van schaamteloze propagandaverspreiders,’ is de kop boven een artikel van GEFIRA (Global Analysis from the European Perspective). Aanleiding is het schandalige inzetten van het 15 jarige Zweedse meisje en ‘klimaatactivist’ Greta Thunberg, die op het Wereld Economie Forum in januari in Davos voor de camera’s een vurig pleidooi hield om te stoppen met alle fossiele brandstoffen – ook als dat ten koste gaat van onze welvaart en ons welzijn. 

‘Haar woorden waren beraamd om de mensen over te halen, te laten geloven in, en nooit te twijfelen aan de enorme klimaatproblemen waar de mensheid zogenaamd voor gesteld staat,’ aldus de GEFIRA analist. (2) De voorgekookte ‘toespraak’ van Thunberg onderstreept de neomarxistische ideologie van de Europese machthebbers, die er duidelijk niet voor terugdeinzen om net als Hitler, Mao en Stalin kinderen in te zetten om van Europa een ‘groene’ socialistische heilstaat te maken – ook al laat de historie overal zien dat dit uiteindelijk altijd uitloopt op bittere armoede en gruwelijk bloedvergieten.

   

Xander 

(1) Cultuur onder Vuur
(2) GEFIRA
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

03-02: ‘Europese (Dis)Unie wankelt, energie zekerheid moet boven klimaatbeleid worden gesteld’
26-01: Doe wat ik zeg, niet wat ik doe: Bekende steenrijke klimaatactivist reist in privé jet wereld rond (/ Sovjet Unie herleeft in het Westen: Leiders leggen bevolking steeds hogere lasten op terwijl ze zichzelf daarvan uitzonderen)
24-01: Topeconoom Armstrong: ‘Confrontatie normale volk met klimaatextremisten een feit’
14-01: ‘Verschuiving magnetische Noordpool echte reden klimaatverandering’
13-01: 25 deskundigen slaan alarm: Huidig klimaatbeleid veroorzaakt ondergang van Nederland 

2018: 

07-12: (/ Na VS breekt ook Brazilië met Marxistische klimaatagenda)
29-11: Topwetenschapper Dyson waarschuwt dat klimaatbeleid op ideologie is gebaseerd, niet op feiten (/ Groene klimaatideologie heeft alles weg van een nieuwe religie)
16-11: NASA satelliet ziet forse afkoeling, lijkt begin van nieuwe mini ijstijd
15-11: Klimaatwetenschappers geven enorme rekenfout Global Warming toe
09-10: IPCC wakkert klimaathysterie verder aan met angst zaaiend propaganda rapport (/ Met uitzondering van de EU trapt niemand meer in de CO2/opwarming hoax, dus moeten alleen de Europese burgers er fors voor gaan betalen)
03-09: Zonne minimum eerder begonnen, experts waarschuwen voor langdurige afkoeling Aarde
01-06: Petitie tegen gasvrij maken Nederland vanwege enorme kosten die burgers moeten betalen (/ Miljoenen Nederlanders dankzij GroenLinks, milieulobby en ‘duurzaam’ bedrijfsleven in armoede gestort – Ook huurders worden opgezadeld met CO2-klimaatproof maken woningen, wat ruim € 100 miljard gaat kosten)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Pagina12
Brossen voor de Junkers op 08-02-2019 08:34

Hoezo spontaan? Wel ja de klimaatspijbelaars werden toch spontaan georganiseerd door de EU om het klootjesvolk te beliegen en bedriegen en met propaganda te bestoken.  Ze hebben er spontaan voor gezorgd in het vervolg hun zakken volledig te kunnen vullen met de komende CO2 taks te betalen door het dom gepeupel.  Waarom dacht u anders dat ze de EU opgericht hebben? 

Tycho op 08-02-2019 10:01

De natuur is sterker dan de leer! Vandaar dat ik alles neem zoals het weer.

AEO op 08-02-2019 12:20

Gisteravond keek ik nog even naar Jinek, omdat er een discussie was over het klimaat met Thierry Baudet en Rob Jetten. Ik zat er met gekromde tenen naar te kijken, want het is natuurlijk een programma van de staatsomroep. Thierry werd erg vaak in de rede gevallen op het moment dat hij met zeer goede argumenten kwam, en Rob Jetten zat hem schaapachtig aan te kijken, terwijl je aan de uitdrukking op zijn gezicht zag, dat hij helemaal geen interesse had voor de goede argumenten van Thierry Baudet.

En op de achtergrond werd natuurlijk weer een grote foto getoond met rokende schoorstenen, alsof je CO² zo zichtbaar zou kunnen maken. Ik krijg de indruk dat de grote meerderheid in ons land al totaal gehersenspoeld is door deze klimaatonzin. De schooljeugd gaat ervoor, lekker spijbelen om het klimaat. Nou, ik zou zeggen, schaf je tablet, smartphone of computer en spelconsoles maar helemaal af, want dit soort apparaten verbruiken erg veel energie, vooral de spelcomputers en de desktop computers.

Ik had zo'n 10 jaar geleden ook zo'n computer, en op een dag besloot ik het verbruik eens te gaan meten, waarvan ik behoorlijk schrok: ruim 200 Watt per uur. Gelukkig ging deze computer een paar weken later kapot, en toen verving ik hem door een laptop, hetgeen een besparing van 90% op het verbruik was. Toen de laptop het begaf kocht ik ter vervanging een tablet, die weer 75% zuiniger is dan de laptop.

Door steeds zuiniger apparaten te kopen en alle verlichting in mijn huis te vervangen door LED verlichting, wilde ik mijn steentje bijdragen voor het klimaat, want ik geloofde dat hele CO² verhaal toen nog. Andere maatregelen waren het inruilen van mijn 8 jaar oude auto voor een hybride, en ik legde mijn dak vol met zonnepanelen, waardoor ik meer elektriciteit produceer dan mijn verbruik. Afgelopen jaar had ik een negatief verbruik van -1063 kWh!

Onder de vloer van mijn huis zit van dat witte piepschuim voor de isolatie, maar enige jaren geleden heb ik er nog TonZon bij laten plaatsen, en ruim een jaar geleden heb ik mijn gewone dubbel glas ruiten laten vervangen door kunststof kozijnen met HR++ glas. Op het gebied van energie ben ik volgens het idee van de klimaatpaniekelingen nu wel het braafste jongetje van de milieuklas! Deze laatste maatregel heb ik niet gedaan voor de CO², want dat verhaal geloof ik inmiddels al niet meer, omdat ik nog niet zolang geleden een goed onderbouwd artikel op het internet las over de rol van CO².

Ik heb al vaak genoeg geschreven over CO², en dat ga ik nu niet herhalen, maar voor degenen die willen weten hoe het zit, ik vond op de website van E.J.Bron een video:

https://ejbron.wordpress.com/2019/02/07/video-the-great-global-warming-swinle-nl-ondertiteling

Doordenker op 08-02-2019 14:16

Leraars die de minderjerige scholieren die hun toevertrouwd worden, misbruiken om zo hun eigen politiek-ideologische agenda te propageren, misbruiken het in hun gestelde vertrouwen en zijn geen lichamelijke maar wel mentale kindermisbruikers.

Doordenker op 08-02-2019 18:18

@ AEO. Bedankt voor de link. Ik had de link naar de originele Engelstalige versie eerder al eens doorgestuurd naar enkele 'sekte leden' van de man-made global warming religie.  Ik kreeg van deze 'sekte leden' echter altijd de smoes te horen dat ze niet genoeg Engels verstonden om deze wetenschappelijke documentaire te begrijpen.

 Ik zal deze 'sekte leden' nu dus deze link met de Nederlandstalige ondertiteling doorsturen in een (wellicht futiele) poging hun brainwash door deze man-made global warming 'sekte' teniet te doen.

benny op 12-02-2019 09:37

 

Open brief aan onze klimaat brossers en de rest van de wereld J

Eerst en vooral wil ik uitdrukken dat ik niet anti jullie protesten ben maar vind dat het op een verkeerde manier gebeurd.

Inderdaad is het milieu en het klimaat zeer belangrijk en mogen we het niet naar de vaantjes helpen maar vergeef me aub de uitdrukking “als kiekens zonder kop achter een kloek aanlopend, slogans roepend” door de straten wandelen help jullie zaak niet verder.


Het zou veel beter zijn als jullie onze politici met sterke argumenten en betaalbare oplossingen tegemoet zouden treden.

Wel als jullie interesse hebben kan ik jullie wel wat informatie geven en misschien wel wat bijleren hoe problemen dienen aangepakt te worden, eenvoudigweg hoe kunnen jullie veranderen in JEDI warriors met sterke argumenten.


Hoe worden jullie JEDI warriors (Jeugd voor de verdediging (Defence) van onze leefwereld met Educatief (niet zomaar zeggen dat er iets moet gebeuren maar zoeken naar oplossingen), problemen bestuderen) en Intel ( informatie en feiten verzamelen).

Wel laat ons maar eens beginnen :


Wat is het belangrijkste element in de ganse wereld ? Neen het is niet Au (goud) en ook niet Ag (zilver) maar wel C (koolstof). Koolstof samen met Si (silicium) zijn de twee enigste elementen van de tabel van Jef Mendel die de 6 nodige ingewikkelde chemische verbindingen aan kunnen gaan die organische stoffen mogelijk maken.Wij mensen, alle dieren, planten en bomen zijn koolstof levensvormen zonder koolstof zouden wij eenvoudig niet bestaan.

Welk is nu het tweede belangrijkste element.

 

wel kunnen we 5min zonder een pintje? Ja dat overleven we makkelijk.

Kunnen we 5min zonder een frietje? Ja dat lukt zeer goed.

Kunnen we 5min zonder ademen? Neen helaas lukt dit niet en mogen we dus wel stellen dat O (zuurstof) het tweede belangrijkste element voor leven is onder de vorm O2 

 

Als ik een beetje logisch redeneer lijkt het mij onmogelijk dat de twee belangrijkste elementen op aarde zomaar eventjes onze ganse wereld kunnen vernietigen.

Ik geloof echt niet dat CO2 een klimaatswijziging teweeg kan brengen.

Maar hoe ziet de levenscyclus van CO2 er nu uit, wel we ademen allemaal lucht in (hoofdzakelijk O2 en CO2), ons lichaam verbrand suikers om energie te bekomen en een restproduct hiervan is C die zich dan bindt met de O2 die we daarna uitademen.

 

Eenmaal in de lucht wordt aan deze CO2 de C onttrokken door de planten en de bomen, hoe meer C hoe sneller en sterker de natuur groeit en blijft de O2 in de lucht achter voor ons om weer in te ademen.

M.a.w planten en bomen zijn de regulator van CO2 en O2 niveau’s in onze lucht.

 

Waarom meer klimaat taksen voor bedrijven die dan uiteindelijk dit doorrekenen aan ons en die geen enkele oplossing bieden. Waarom niet gewoon bedrijven verplichten zoveel mogelijk groen te behouden of te planten op hun terrein? Waarom de regering er niet toe brengen om meer groen, meer natuur aan te planten.


Taksen kunnen ons niet bommen, Bomen wel

Wat onze groenen ons door de strot willen duwen, is in mijn ogen als volgt :

Meneer meneer roept Calvootje luidkeels vanaf de zijlijn, je produceert huisvuil, dus vlug eventjes dokken daarvoor, zodat we een propere wereld hebben.

 

Ja, maar meneer deze maand heb je weer huisvuil we zullen nog een schepje bovenop je taksen moeten doen, we moeten tenslotte allemaal in een propere wereld leven, de vervuiler moet betalen nietwaar.

De Calvo oplossing, Hij staat nog steeds te roepen aan de zijlijn en het huisvuil ligt nog steeds voor de voordeur, maar geen nood de wereld is proper want er zijn taksen joepi !!!!


Hier nog enkele opmerkingen :

In een liter frisdrank zit ongeveer 5 tot 8g CO2!

Er zijn luchtgeweertjes die gebruik maken van CO2 patronen

Er bestaan openers voor wijnflessen die gebruik maken CO2 patronen

Serres worden volgepompt met CO2 om de gewassen beter en sneller te laten groeien.

 

Waarom horen we onze slinkse groene Calvo hier niet over spreken, is het verbruiken en in de lucht vrijlaten van CO2 met de tonnen door voorgaande dan geen probleem?

 

Is het misschien de bedoeling dat jullie Geen auto’s meer mogen hebben (enkel nog taksen betalen), enkel nog de rijke elite die zich electrische wagens kunnen permitteren?

 

By the way CO2 is dus geen broeikastgas, waterdamp echter is een meer dan duizendvoudig sterker broeikastgas (ra ra ra wat stoten onze nucleaire centrales uit, juist ja Waterdamp).

 

Er zijn nog meerdere oplossingen doe maar eens wat opzoekwerk naar ondermeer thorium centrales (veel veiliger dan onze conventionele nucleaire centrales waarvan men ons altijd verteld heeft dat deze zo enorm gevaarlijk zijn en zoveel gevaarlijk afval produceren.

 

Windmolens zijn ook niet wat men jullie verteld heeft, neem eens de tijd om een poosje deze te observeren, voornamelijk de grond eronder, hier moeten regelmatig (soms meerdere keren per dag) de vogel lijken opgeruimd worden.

 

Zoek ook eens op internet de cannabis auto van de Ford motor company, een auto in 1941 ontworpen, gemaakt van de cannabisplant, geen vuile chemie nodig, minder energie verslindende staalindustrie. En deze wagen reed op cannabis olie, volledig BIO dus.

En kweken van planten haalt veel CO2 uit de lucht.

 

https://www.cnbc.com/2017/07/19/jay-leno-drives-a-cannabis-car.html

https://www.lowtechmagazine.be/2010/05/actieradius-elektrische-auto.html.

 

(De elektrische auto in de jaren 1900 !)

 

De allereerste volledige levenscyclusanalyse van een elektrische auto komt tot de conclusie dat de totale uitstoot van CO2 nauwelijks kleiner is dan bij een auto met verbrandingsmotor. Dat valt niet zo op, omdat de ene helft van de uitstoot plaatsvindt tijdens de productie van de elektriciteit, en de andere helft tijdens de productie van de batterij en de auto zelf. De fabricatie van één elektrische auto veroorzaakt evenveel emissies als de fabricatie van twee auto's met verbrandingsmotor.

 

Jongeren spreek onze overheid hierop aan, doe wat research, steek de hoofden samen, leer wat mogelijk is en presenteer jullie bevindingen tijdens jullie marsen.

 

Ik  ben niet de intelligentste persoon op de wereld (ook niet de domste), anders zou ik eens eventjes met mijn mouw schudden en alle problemen oplossen zoals het probleem van de dodehoek ongevallen met vrachtwagens, dan zou ik zeggen na analyse van het probleem dat het gezichtveld van de chaufeur veel te hoog ligt en dat het beter zou zijn om cameraatjes te plaatsen op dezelfde hoogte als de spiegels van een personenauto samen met de standaard vrachtwagen spiegels op hun normale plaats.


Misschien zouden we zelfs kleine transpondertjes met directionele antennes rond de vrachtwagen kunnen plaatsen die steeds een ping uitzenden (is er iemand) bij stilstand van de vrachtwagen. Fietsers en voetgangers zouden dan eventueel ook zo een transpondertje bij zich kunnen dragen dat eventjes kan antwoorden “ja ja ik ben hier” en een ledje knippert in de cabine om de chaufeur te verwittigen waar iemand zich bevindt.

 

Maar ja dromen staat vrij he, misschien dat de overheid met behulp van ik weet niet welke groeperingen en bedrijven allemaal, toch ooit nog eens een gepaste oplossing vindt om deze ongevallen te vermijden en levens te redden, het mag wel wat tientallen miljoentjes kosten, het gaat tenslotte toch om fietsers waaronder ook jongeren nietwaar!!!

 

Oh ja nog een kleine opmerking voor diegene die vinden dat Belgie veel te klein is en het toch niks uithaalt wat we doen omdat de rest van de wereld niets doet.

Wel mijn antwoordt is als volgt : Wat baadt het om te staan schreeuwen “onze straat is vuil onze straat is vuil doe er iets aan” Keer eerst eens een keer voor je eigen deur, dan heb je recht van spreken, dan kun je zeggen zie bij mij is het proper neem nu allemaal een voorbeeld aan mij.

 

Neen wij kunnen niet alles oplossen door enkel hier in Belgie iets te doen, maar we kunnen wel het goede voorbeeld geven dat het mogelijk is en dat het geen al te grote kosten met zich meebrengt, zelfs een nieuwe industrie kan opstarten en we al onze plastiek productie kunnen herleiden tot nul door gebruik te maken van de techniek van Ford met geweven cannabis strengen(de soort waar je niet high van wordt natuurlijk) en cannabis olie is dan nog eens uitstekend voor de gezondheid en een alternatieve, goedkope, hernieuwbare, onuitputtelijk, groene brandstof voor auto, verwarming en eventueel elektriciteit.

 

Beeld je eens in Belgie voorloper voor propere biologische “plastics”, dat is niet meer jobs jobs jobs maar jobs jobs jobs jobs jobs jobs jobs ………………………………………jobs.

 

Met vriendelijke groeten

Benny

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl