HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Groep wetenschappers waarschuwt dat 5G netwerk mensen en dieren ziek maakt

‘Wereldwijde gezondheids- en milieuramp in de maak als invoering 5G wordt doorgezet’ – Stad bij San Francisco eerste die 5G antennes verbiedt - UPDATE: Smartphones Apple, Xiaomi, Sony en HTC ver boven veilige stralingsnorm, die van Samsung, LG en Motorola er juist ver onder 

 
De omgeving is nu al doordrenkt met RF straling, en dat gaat de komende jaren nog véél erger worden. Getty Images (5).

Een groepje internationale wetenschappers steunt een petitie van de Amerikaanse auteur-activist Arthur Robert Firstenberg, waarin de WHO (Wereld Gezondheid Organisatie) en de overheden van de VS en de EU worden opgeroepen onmiddellijk te stoppen met de uitrol van het nieuwe mobiele 5G netwerk. ‘5G zal de blootstelling aan radiofrequentie straling (EMF) enorm vergroten, bovenop de 2G, 3G en 4G telecommunicatie netwerken. RF straling is bewezen schadelijk voor mensen en het milieu. De uitrol van 5G maakt deel uit van een experiment op de mensheid en het milieu, en is volgens de internationale wetgeving een misdaad.’ 

Firstenberg, die in 1996 de Cellular Phone Task Force oprichtte, zegt dat er voldoende aanwijzingen zijn dat 5G een ‘wereldwijde ramp’ zal veroorzaken, omdat het supersnelle breedband netwerk (tot 500 x sneller dan 4G) bij zowel mensen als dieren onder meer kanker kan veroorzaken, en de symptomen van elektromagnetische overgevoeligheid –die gepaard kan gaan met duizeligheid, misselijkheid, geheugenverlies, slapeloosheid, hartritmestoornissen, trillingen, en chronische zenuwpijnen- zal versterken. De aandoening is overigens niet erkend door de wetenschap en medische wereld.

5G, dat het ‘internet of things’ mogelijk moet maken (alle apparaten in en om je huis met elkaar verbonden), is reeds begonnen. In de VS betreft het grote steden zoals Houston, Indianapolis, Los Angeles en Sacramento. In Nederland worden er her en der testen mee uitgevoerd, en zou er dit jaar een veiling van 5G frequenties gaan plaatsvinden. Tijdens het EK van 2020 moet 5G in ieder geval in speelstad Amsterdam beschikbaar zijn. De rest van het land volgt vermoedelijk pas na 2022 of 2023. (2)

‘Eerste mensen ziek door 5G’; Stadje bij San Francisco verbiedt antennes

Volgens Firstenberg werden na de lancering van de eerste satellieten voor mobiele communicatie in de jaren ‘90 tal van mensen ziek, en steeg het sterftecijfer in de VS plotseling met 5% tot 10%. Ook zouden vogels en andere insecten erdoor in de war zijn gebracht. (Zo wordt bijv. het massale verdwijnen van bijen en bepaalde vlinder- en insektensoorten ermee in verband gebracht.)

In de eerste steden en gebieden (met name in de VS en Zuid Korea) waar 5G antennes zijn geplaatst zouden nu vergelijkbare verschijnselen worden waargenomen. Mensen en dieren worden ziek, waarbij mensen vooral symptomen van elektromagnetische overgevoeligheid tonen, waar Firstenberg zelf ook aan lijdt. Na langdurige blootstelling zouden ook menselijke organen, cellen en zelfs het DNA worden beschadigd.

Mill Valey, een stadje bij San Francisco, heeft 5G antennes inmiddels verboden omdat ze een bedreiging voor de volksgezondheid zouden vormen.

Directeur Instituut Gezondheid & Milieu: ‘Reëel gevaar voor gezondheid’

Het zijn vooral onafhankelijk opererende wetenschappers, experts en activisten die in 5G een gevaar zien; uit tal van andere onderzoeken van –vaak door de staat en/of industrie gesponsorde- wetenschappelijke instellingen en lobbygroepen van grote fabrikanten zou blijken dat er geen enkel bewijs is dat mensen ziek worden door RF straling, laat staan dat het kanker en andere ernstige ziektes zou veroorzaken of bevorderen.

Dr. David Carpenter, directeur van het Instituut voor Gezondheid en Milieu van de Universiteit van Albany, denkt daar anders over. Hij wijst op twee recente studies waar bij ratten een lichte toename van het aantal tumoren werd geconstateerd nadat zij twee jaar lang dagelijks 9 uur lang aan RF straling waren blootgesteld.

Volgens Carpenter is er een reëel gevaar voor de menselijke gezondheid, wat alleen maar fors groter worden als er vele honderdduizenden 5G antennes (en circa 20.000 voorziene satellieten in de ruimte (4)) bij worden geplaatst. ‘Je kunt dan niet meer over straat lopen zonder continu blootgesteld te worden aan verhoogde RF straling. EMF veroorzaakt in zowel mensen als dieren kanker, verstoort de menselijke vruchtbaarheid, en veroorzaakt bij sommige personen elektro-overgevoeligheid.’

‘Gevolgen voor mens en milieu bijna niet onderzocht’

Dr. Jerry Phillips, professor chemie en biochemie aan de universiteit van Colorado, bevestigt dat de eventuele gezondheidsrisico’s van 5G, zeker in combinatie met de al bestaande straling, vrijwel niet zijn onderzocht. Met andere woorden: er wordt een systeem uitgerold waarvan de industrie -op grond van hun eigen ‘de slager die zijn eigen vlees keurt’ onderzoeken naar de al bestaande netwerken en EMF- beweert dat het volkomen veilig is. ‘Daarom is zorgvuldiger en dieper onderzoek naar de risico’s voor mens en milieu gerechtvaardigd,’ vindt Phillips. (3)

Veel andere wetenschappers denken dat het zo’n vaart niet zal lopen. Sommigen vergelijken 4G en 5G straling wel eens met een langzaam stromend beekje waar je als mens zonder problemen langdurig in overeind kunt blijven staan. De straling zou net als het water te zwak zijn om door de huid en in de organen te dringen.

Om bij deze analogie te blijven: een paar uur in zo’n beekje levert inderdaad geen problemen op, maar na langdurige permanente blootstelling zal zelfs een zacht stromend beekje de weerstand en energie van een mens langzaam maar zeker uitputten. Bovendien dringt het water uiteindelijk toch in en door de huid, wat zeer schadelijke gevolgen kan hebben. 

UPDATE: Dat was ook de conclusie van een wetenschappelijke studie die in september 2016 in het Journal of Chemical Neuroanatomy werd gepubliceerd. De titel van dit onderzoek zegt feitelijk genoeg: ‘Microgolf frequentie elektromagnetische velden (EMF’s) produceren wijd verspreide neuropsychiatrische effecten, inclusief depressie.’ (6)

Duizenden satellieten ‘kunnen mensheid en planeet zelf beschadigen’

Firstenberg is er al tientallen jaren van overtuigd dat ‘de telecommunicatie industrie het vernietigende bewijs over deze technologie’ van meet af aan onderdrukt, zoals hij in zijn 1997 verschenen boek ‘Microwaving Our Planet: The Environmental Impact of the Wireless Revolution’ schreef.

Bijkomend probleem is volgens hem dat ‘mensen steeds verslaafder raken aan hun smartphone’, en de –volgens hem inmiddels duizenden- onderzoeken waaruit blijkt dat RF straling wel degelijk een gevaar vormt, daarom liever negeren. 

UPDATE: In dit kader blijkt uit een lijst van het Duitse Bundesamt für Strahlenschutz dat met name Xiaomi, OnePlus en HTC smartphones ver boven de veilig geachte stralingsnorm van 0,6 watt/kg zitten (de Xiaomi Mi A1 zelfs bijna 3 x zo hoog). Ook de Google Pixel 3 XL, de Apple iPhone 7 en 8, en de Sony Xperia scoren slecht. Best scorende smartphones, die ver beneden de norm zitten, zijn van Samsung, LG en Motorola.

De duizenden nieuwe, extreem krachtige 5G satellieten die zullen worden gelanceerd zullen volgens hem niet enkel een verwoestende invloed op de mensheid hebben, maar zelfs op de hele planeet, en zouden in potentie het elektromagnetische veld rond de aarde kunnen veranderen. (4)


Xander

(1) Russia Today via Infowars
(2) NU
(3) Motherboard
(4) Daily Star
(5) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)
(6) Science Direct
(7) Zero Hedge

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.
Reacties

Cefas op 10-02-2019 16:39

Als een druppel maar lang genoeg valt op de zelfde plek ontstaat er een gat, zo zal het ook zijn met langdurige blootstelling aan straling. 

Bundy op 10-02-2019 16:49

Hier nog een link van de zelfde Firstenberg met meér details , ik hoop dat hun  lanceringen mogen mislukken .

http://eindtijd-update.blogspot.com/ 

Tabris op 10-02-2019 17:16

Het grote geld gaat net zolang door totdat we onszelf om zeep geholpen hebben. 

Rigoberto Mejías Jaime op 10-02-2019 17:36

Eén ding moeten wij nooit vergeten naarmate wij deze vreselijke dingen zien gebeuren. Het feit dat al deze gebeurtenissen zich manifesteren is een teken dat profetieën bezig zijn zich aan het ontwikkelen. Ze zijn bezig om feilloos in vervulling te gaan. Ze zijn al opgetekend en niets en niemand kan ze tegenhouden. Ze moeten feilloos in vervulling gaan. Dit is niet eens het begin wat wij nog moeten meemaken volgens de Bijbel. Veel en veel meer ergere en bizarre vrees inboezemende dingen staan ons te wachten. Binnenkort zullen er ziekten uitbreken waarbij kanker, ebola en andere  vreselijke epidemieën een griepje, een knokpartij in een steegje zullen zijn in vergelijking. De eerste en de tweede wereldoorlog zal niets vergeleken zijn met de toekomstige gebeurtenissen op deze aarde volgens Mattéüs 24:21. De Bijbel gaat zelfs in detail om deze wereld te waarschuwen en op te letten op de vele aardbevingen die als signaal en als teken dienen en laten zien dat wij dicht bij het einde zijn. Het staat op de drempel. Matthéüs 24:7. Maar het lezen van de hele hoofdstuk 24 van Matthéüs verschaft een betere en heldere en begrijpelijke inzicht hierover. De Bron van alle ware profetieën is God. Hij brengt ze over door middel van zijn heilige geest of, bij bepaalde gelegenheden over aan de mensheid. De profetieën gaven degenen die ze oorspronkelijk ontvingen, de verzekering dat God met het verstrijken der jaren of eeuwen niet van zijn voornemen was afgeweken, dat Hij aan de voorwaarden van zijn verbond en aan zijn beloften vasthield. Profetieën dienden en dienen nog steeds ook ter waarschuwing voor ons in deze tijd en lieten en laten ook zien wanneer en hoe er snel gehandeld moest worden om te overleven binnenkort. Let op het feit dat de wereld op zijn op staat met de dagelijkse vreselijke gebeurtenissen. Een krachtig voorbeeld hiervan is Jezus’ waarschuwing  in Zijn tijd voor de ophanden zijnde verwoesting van Jeruzalem en voor de situatie die zijn volgelingen duidelijk zou maken dat zij uit de stad moesten vluchten en zich naar een plaats van veiligheid moesten begeven. Velen hebben het niet gedaan en moesten het helaas met de dood bekopen. Soortgelijke profetische waarschuwingen hebben betrekking op Christus’ tegenwoordigheid en moeten gevolgd worden en ook goed in de gaten gehouden worden zodat men dus niet voor onaangename verrassingen zullen komen te staan. Over het herstellen van de klimaat en dergelijke dat politici regelmatig over spreken en zich bezig houden is onmogelijk want God zegt ook in de Bijbel dat Hijzelf alle dingen zal herstellen en geen enkel ander mens het kan doen, geen enkele politicus of enig politieke partij. Openbaring 21:5. Geen enkel mens kan de ozonlaag die vernietigd is weer herstellen. Alleen God kan en zal het ook doen.

Eelke Piers op 10-02-2019 18:37

@Rigoberto Mejías Jaime op 10-02-2019 17:36

Jammer dat ik je geen duimpje omhoog kan geven.

Perry op 10-02-2019 19:46

De reactie wat ik hierboven weer lees, dat het allemaal voorspeld zou zijn en in de profetieën van de bijbel zou staan. Ik word daar zo moe van dat er altijd weer die link met de religie gelegd moet worden. Dit heeft niks met welke vorm van religie te maken, dit wordt veroorzaakt door de mensen omdat ze er geld mee kunnen verdienen. En als ( de meeste ) mensen dollartekens in hun ogen hebben zijn ze niet meer voor rede vatbaar en willen ze alleen maar meer ( hebzucht ). Het ligt in de aard van de mens om alles te vernietigen ( ook zichzelf ) als ze er maar aan kunnen verdienen. En dat het allemaal al voorspeld zou zijn en in de profetieën staat, dat zegt helemaal niks, dat had iedere malloot wel kunnen voorspellen. 

JP op 10-02-2019 19:54

Waarom zijn nu alle milieuactivisten zo stil?

Barbara op 10-02-2019 21:38

Ben een mens met gezonde leefstijl.

Helaas ben ik sterk allergisch/gevoelig voor electromagnetische straling.

Ik ben omringd door straling van diverse soort.

Zelf kan ik hooguit een uurtje achter mijn pc werken en die zit dan voor mijn veiligheid ook nog aan een draadje.

Grote UMTS mast op 100mtr van huis.

Wanneer ik meet knalt de detector uit zijn voegen van de herrie.

Gezondheid gaat laatse jaren snel achteruit.

Begon met zeer onaangename pijnlijk aandoende trillingen langs ruggewervel, hartritmestoornissen, duizelingen volgden en nu is kennelijk mijn bottenstelsel aan de beurt.

Huisarts, neuroloog, cardioloog zien na onderzoek nergens afwijkingen.

Je staat voor aap met je verhaal, word niet serieus genomen en ondertussen gaat de aftakeling door.

In ligggende houding maakt de straling meer inbreuk op het lichaam dan wanner je in beweging bent.

Logisch ook wel.

Gemeente, Omgevingsdienst, Handhaving, GGD enz enz allen ingelicht, commentaar blijft uit, schouders worden opgehaald.

Moet erg veel naar buiten om het huis waar ik woon en werk nog enigszins te kunnen verdragen, de plek waar een mens zich thuis zou moeten kunnen voelen is een plek waar ik ben gevangen en doorlopend geterroriseerd wordt.

Buurhuis staat vol met van alles waar ik doodziek van wordt zodra de mensen thuis zijn en de apparatuur aangaat. Voot buiten staan er 24 uur camera's in de tuinen aan en kattenverjager. 

Gebruik zelf geen mobiel, geen oven, wasmachine, vriezer, of ander spul wat straling afgeeft.

Kan er niet bij in de buurt komen...

Het is een afgrijselijk schrikbeeld wanneer straks meer mensen gevoelig worden gemaakt om hier uiteindelijk de dood ermee ingejaagd worden.

Nogmaals, ik eet gezond, rook en drink of blow niet. Ik zou dus normaal gesproken weerstand moeten kunnen bieden aan aanvallen van buitenaf, maar deze in elk geval niet! Hartelijke groet!

Rom op 10-02-2019 22:01

Recentelijk nog in Den Haag:tienduizenden spreeuwen op onverklaarbare wijze dood gevonden.

Rom op 10-02-2019 22:02

Van complot theorieën houd ik niet!

Bundy op 11-02-2019 00:43

@Barbara op 10-02-2019 21:38

Het moet je niets interesseren wat anderen er van denken , maar wanneer ik die klachten had zou ik ongeveer 20 rollen aluminiumfolie kopen .  Die kun je met een tube lijm ( b.v. Bizonkit )  met wat druppels verdeeld aan de achterkant tegen de muren van je slaapkamer plakken .      Ook kun je ( met wat hulp ) je plafond doen .    Aluminiumfolie houdt die straling tegen , zo kun je minimaal eén kamer maken die niet doorstraald wordt .   Als het goed is geeft je detector dit aan  ,maar je weet al genoeg wanneer je een transistorradio hebt .    Wanneer het goed is heeft deze geen ontvangst meer .    Ook de vloer kun je zo doen en er b.v. tapijt overheen leggen .        Bij de ramen krijg je het probleem dat de buren het zien , maar wanneer je zoekt zal de oplossing waarschijnlijk wel op internet staan .        Heel veel sterkte gewenst .

JP op 11-02-2019 00:47

@Barbara Onlangs heb ik op YouTube filmpjes gezien van een wetenschapper die magneetjes met de afstotende polen tegen elkaar, strak in koperfolie wikkelde. Het magnetisch veld wat daarmee gecreeerd wordt zou straling neutraliseren.

vlokje op 11-02-2019 04:55

Dus ik bel me dood?

rjab op 11-02-2019 11:40

@Bundy,  helemaal mee eens

alles goed aarden. evt aan de verwarmingspijp. een goeie kooi van Faraday werkt.

Tegenstander op 11-02-2019 11:59

Perry op 10-02-2019 19:46

Zoals u in uw reactie het woord "Hebzucht" vermeld, kan ik u doorverwijzen naar Gods boek "De Bijbel".

Daarin wordt alles beschreven m.b.t. deze zonde.

Trouwens de betekenis en uitleg van "Grootspraak" en "Ongelovigen" wordt in de Bijbel ook uitgebreid uitgelegd!

willy op 11-02-2019 12:18

ik denk ook dat deze stralingen niet gezond zijn en voor doden kunnen zorgen, ons milieu gaat er sterk op achteruit, daarom te toename van sommige kankers en longziektes ! Shalom

Bert op 11-02-2019 21:00

Het gevaar van 5G is niet de straling maar het systeem zelf. 5G betekent op termijn het einde van je home netwerk en router. Alles wat je aan electronica bezit gaat straks rechtstreeks met dit netwerk, zonder tussenschakel van een eigen router communiceren. Dat betekent dat de mensheid het laatste stukje privacy kwijt raakt. Op deze manier weten overheden en naargeestige bedrijven straks alles. Dat komt omdat in alles een communicatie chip zal worden ingebouwd. Zelfs in handoeken, condooms, een blik doperwten.. Je kunt het zo gek  niet bedenken. De zorgverzekeraar kan de premie op het leefgedrag tot in de puntjes fijntunen. En ga zo maar door. Wat te denken van een nieuwe Hitler die zomaar kan opstaan en alle informatie kan misbruiken. Maar ach toch, we hebben niks te verbergen. Het digitale exhibitionisme kent geen grenzen.

Gorghel op 12-02-2019 04:32
Het is crimineel om niet eerlijk en serieus te testen of de straling schade aanricht aan mens, dier en plant alvorens het te gaan gebruiken. Want eenmaal het er is, zal het niet meer teruggedraaid worden.
anna op 12-02-2019 08:17

Bert op 11-02-2019 21:00... dit is toch allang wat alle mensen willen?

je hoeft niet te internetten, te pinnen, je hoeft ook geen mobiele telefoon te nemen.

en groente kan je kopen bij de boer, net als aardappelen. eieren.

of op de markt.... 

je kan je pas ,digi kaart in folie wikkelen.

je kan je auto laten staan en gaan fietsen.

alles contant betalen in de winkle.

Mientje op 14-02-2019 02:19

Asbest vond men aanvankelijk ook super spul totdat........

Barbara op 17-02-2019 11:19

Dank voor de reacties die ik kreeg op mijn melding over elektrosensitiviteit.

Hieronder vind u een helder onderricht voor huidige en toekomstige elektro-=stralingssensitiven van https://www.youtube.com/watch?v=3qF-sxxGLHw

Barbara op 17-02-2019 11:25

@vlokje,

Dat "je dood bellen" hangt af van de staat waarin je immuunsysteem verkeert.

Je voelt die grensoverschrijdende gevoeligheid zelf het beste, tenminste als je in je lichaam huist!

Je kan jezelf dus altijd een halt toeroepen.

mvg Barbara

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl