HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Duitse agenten bevestigen leugens over aandeel migranten in misdaadstatistieken

Berliner Morgenpost: ‘In veel gevangenissen wordt Duits een vreemde taal’ – Duitse autoriteiten ontdekken dat bijna 100 gevangenisimams Turkse ambtenaren zijn die door de Turkse overheid worden betaald

 
Afbeelding: Getty Images (3).

Diverse Duitse politieagenten hebben tegenover journalist Dieter Wonka bevestigd wat collega’s van hen de afgelopen jaren al vaker onthulden, namelijk dat de misdaadstatistieken opzettelijk worden gemanipuleerd en veranderd om het enorm hoge migrantenaandeel te bagatelliseren, wat gedaan zou worden om de maatschappelijke ‘vrede’ te bewaren. Als de Duitse bevolking namelijk de echte cijfers zou weten, dan zou de toch al groeiende weerstand tegen de massa immigratie uit Afrika en het Midden Oosten wel eens kunnen exploderen.

 

Een federale agent zei dat er in de statistieken weliswaar niet rechtstreeks wordt gelogen of verzwegen, maar wel dat ‘zaken er doelbewust uit worden gelaten,’ wat wel degelijk een vorm van liegen is. Ook deze opzettelijke misleiding van het Duitse volk lijkt bedoeld om de islamisering van de samenleving zo geruisloos en snel mogelijk onomkeerbaar te maken.

Eerwraak- en zedenmisdrijven migranten moeten worden weggelaten

De journalist kreeg van agenten bevestigd dat zij van hogerhand de opdracht krijgen om misdaden zoals ‘eerwraakmoorden en zedenmisdrijven’ niet in hun officiële rapporten te vermelden. Doen ze dat toch dan vragen hun bazen om een ‘herziening’, een eufemisme voor het verwijderen van de politiek niet gewenste informatie.

Deze agenten in kwestie ‘krijgen de melding om bepaalde termen die als provocatief worden gezien, en die een negatieve invloed zouden kunnen hebben, te verwijderen,’ vervolgt Wonka. Een van de door hem geïnterviewde agenten verklaarde dat dit met name bij misdaden door (moslim)migranten wordt gedaan zodat ‘de maatschappelijke vrede’ kan worden bewaard.

Maar ook volgens de officiële overheidsstatistieken is er de afgelopen jaren een enorme toename in het aantal gewelddadige misdrijven, wat voor 90% te wijten is aan migranten.

‘Duits vreemde taal in gevangenissen’

Onlangs werd ook bekend dat het aandeel migranten en andere buitenlanders in de Duitse gevangenissen naar record hoogte is gestegen. In grote steden zoals Berlijn (51%) en Hamburg (61%) komt meer dan de helft van de gevangenen uit het buitenland. De Berliner Morgenpost plaatste er een artikel over onder de kop ‘In veel gevangenissen wordt Duits een vreemde taal’.

Dagelijkse bedreigingen en aanvallen ‘afspiegeling van onze samenleving’

Ook meldt de krant een sterke toename van het aantal conflicten en aanvallen van gevangenen op bewakers en ander personeel. Inmiddels is al zo’n 20% van de gevangenen moslim, een aandeel dat Bremen (28%) en Hamburg (27%) nog hoger is. Ter vergelijk: officieel is 7% van de Duitse bevolking (zo’n 6 miljoen mensen) volgeling van de islamistische religie.

‘Deze aantallen zijn een afspiegeling van onze samenleving,’ gaf Peter Brock, voorzitter van de gevangenisvakbond BSBD als commentaar op het vele geweld. ‘Beledigingen, bedreigingen en aanvallen zijn onderdeel van het dagelijks leven,’ waarmee hij impliciet maar duidelijk verwees naar wat duizenden Duitse burgers de afgelopen jaren zelf ook al hebben moeten ondervinden.

Meeste imams blijken voor Turkse staat te werken

Nog een opmerkelijke ontwikkeling: in de deelstaat Nordrhein-Westfalen waren ooit 114 gevangenisimams werkzaam, waar er nu nog maar 25 van over zijn. Reden: de Duitse autoriteiten ontdekten dat 97 imams in feite Turkse ambtenaren zijn en door de Turkse staat worden betaald. Duitse officials wilden deze imams verhoren, maar dat werd door Turkije geweigerd (wie is er nu eigenlijk ècht de baas bij onze Oosterburen?).

Indicatie van het –voorspelbare?- antwoord op de vraag tussen haakjes: ook bij onze Oosterburen vinden steeds meer ‘incidenten’ plaats met Turkse bruiloftstoeten, die op de openbare weg levensgevaarlijke situaties veroorzaken door het andere verkeer af te snijden, te blokkeren –zelfs op snelwegen-, auto’s van andere weggebruikers te vernielen, illegaal vuurwerk af te steken en zelfs met (alarm)pistolen te schieten.

Veel Duitsers vragen zich af waarom de overheid niet hard ingrijpt tegen deze ‘cultuurverrijking’, want meestal gaan de daders vrijuit of komen er met enkel een waarschuwing mee weg. (4)

Radicalisering zowel in als buiten gevangenissen

De zorgwekkende radicalisering onder moslims in gevangenissen gaat nog sneller dan daarbuiten. In de gevangenissen zitten 300 ‘hardcore’ islamisten opgesloten. Tegen nog eens 350 is een arrestatiebevel uitgevaardigd. Enkele honderden van deze potentiële terroristen zijn in staat om in korte tijd tienduizenden burgerslachtoffers te maken.


Xander

(1) Zero Hedge
(2) Paul Joseph Watson via Infowars
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)
(4) PI-News

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

willy op 16-02-2019 14:03

dit hebben we aan de dominees vrouw merkel te danken, het is nog niet zo raar dat het Duits in de gevangenissen aan het oplossen is, de voertaal is arabisch om zo de radicale islam te promoten , een nieuwzender wist gisteren zelfs de melden dat Isis in Syrie terug een nieuw leven bezig is, dus de radicale islam is nog niet zo dood als het lijkt , zeker nu de VS zich gaat terug trekken uit Syrie. De meeste Imams verstaan geen Nederlands en dus alleen Arabisch en ze worden gesteund door Saoedi-Arabie en Turkije . En wat eerwraak betreft dat is in de islam een must, maar in Belgie is onlangs een criminele bende opgerold en weet je waaruit ze allen bestonden, niet uit radcale islamisten, het waren Oosterse zogenaamde christenen, die moorden, drugs en bedreigingen deden , stuur die bandieten terug naar Syrie hoe sneller , hoe liever. Shalom

Perry op 16-02-2019 15:16

Die Moslims met hun smerige haatdragende en intolerante islam is als een rotte appel in een mand. Een rotte appel die de hele mand dreigt te besmetten, wordt tijd dat die rotte appel verwijderd wordt. Dus weet wat jullie te doen staat met de verkiezingen in maart, stem op een anti-islam partij, misschien dat het tij dan nog gekeerd kan worden. 

Tom Hendrix op 16-02-2019 15:40

Dit is het gevolg van de "open grenzen politiek", der eussr. Opgezet door de crypto communiste Merkel, en gesteund door figuren als een Macron, Juncker, Timmermans en natuurlijk onze MP Rutte.

steady op 16-02-2019 16:54

hoezo problemen in duitse gevangenissen?

even kijken naar programma in Russische gevangenissen, zij hebben daar absolut géén probleem gevangenen

zelfs niet met massamoordenaars-ongelooflijk hé die ziijn zo mak als lammetjes

Die geradicaliseerden denken dat zij (de harde zijn) naatuurlijk ,zij hebben géén weerstand

Een dag russische cipiers  en die zijn ge deradicaliseerd voor de rest van hun leven

of zou het kunnen dat de overheid zo n mensen nog nodig heeft ??

sterkte

Liever morgen in ...

Shalom

De Vreemdeling op 16-02-2019 20:51

En jullie denken dat dat alleen in Duitse gevangenissen zo is ?   En dat alleen in Duitsland de politie niet mag zeggen en schrijven wat ze willen ?

In Nederland is het echt niet anders al zijn  de aantallen moslims niet zo hoog als in Duitsland .

Ook in Nederland mag niet "negatief "  = de waarheid over moslims gezegd worden . Ook in Nederland is de invloed van Turkije net zo hoog als in Duitsland .

Joke op 16-02-2019 21:05

De misdaad in west europa is verviervoudigd, maar niemand zegt dat hardop. De overheden zwijgen en het volk wordt overgeleverd aan de misdaad . Eigenlijk zijn landen niet meer te regeren en hebben wij te maken met symptoombestrijding. Ikzelf moet nog steeds wennen aan de enorme chaos

Leon op 16-02-2019 23:56

Als de politieagenten niet (massaal) hiertegen in gaan is dat helaas, wat mij betreft, (wederom) een bewijs dat het door hun gekozen beroep geen roeping was om de samenleving veiliger te maken en hulp te verlenen aan hen die dat behoeven, maar dat zij uit welk onjuist motief ook slechts kiezen voor baan behoud en alleen maar het middel zijn van de ondemocratische elite om het gepeupel 'eronder' te houden.

Bundy op 17-02-2019 03:04
Brossen voor de Junkers op 17-02-2019 08:00

De islamisering van Europa is de uitroeing van de Europese volkeren by design. Het maakt deel uit van Het Groot Plan van de Barbaren.

Hier is wat de Barbaren er zelf over zeggen :

In elk geval is het onomkeerbaar. Europa krijgt een nieuw gezicht, of het past bij de oorspronkelijke inwoners of niet. We leven in een tijdperk van migratie. Het is nog maar net begonnen, en het zal met zekerheid nog lang niet gedaan zijn.

Barbara Coudenhove-Kalergi, Der Standaard, 08/01/2015

Meer over Het Groot Plan van de grote volksverwatering van Europa van de Bararen vindt u hier :

https://derstandard.at/2000010102927/Eine-Voelkerwanderung

en hier :

De ultieme politieke oorzaak van de islamisering van Europa: het Coudenhove-Kalergi-Plan

http://www.katholiekforum.net/2017/12/05/de-ultieme-politieke-oorzaak-van-de-islamisering-van-europa-het-coudenhove-kalergi-plan/

De insiders van Het Groot Kalergi plan ter vernietiging van de Europese volkeren weten heel goed weten waar ze mee bezig zijn en wat het einddoel is van hun groot plan!  

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl