HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Democraten Virginia willen net als in New York abortus tot geboorte toestaan

Volledig levensvatbare maar nog net niet geboren baby’s volgens Democratische afgevaardigde ‘onnodige medische en te zware blokkade’ – Proef op de som: ‘Depressieve’ verslaggever kan nu al fake afspraak maken voor 9 maanden abortus

 
Amerikaanse Pro-Life activist. (Afbeelding: Getty Images (5)).

Ondanks de enorme ophef die in de VS is ontstaan willen de Democraten in de staat Virginia hun collega’s in New York volgen door abortus tot aan het moment van de bevalling toe te staan. Volgens velen komt dit neer op niets anders dan gelegaliseerde zuigelingenmoord, reden waarom activisten ook in Virginia de straat op gaan om te demonstreren. De Democratische afgevaardigde Kathy Tran die het zeer omstreden wetsvoorstel heeft ingediend stelde een publieke hoorzitting vervolgens tot nader order uit.

 

Pro-life activisten reageerden teleurgesteld op het uitstellen van de hoorzitting, want ze hadden Tran en haar collega’s graag aan de tand gevoeld over haar wet, waarvan ze in een geruchtmakend gesprek tegen de Republikein Todd Gilbert bevestigde dat die het inderdaad mogelijk maakt om abortus te plegen als de geboorteweeën al zijn begonnen.

Later verklaarde ze dat ‘de wet bedoeld is om onnodige medische en te zware blokkades voor de toegang van vrouwen tot de zorg te verwijderen.’ Kortom: volledig levensvatbare, maar nog net niet geboren baby’s zijn in de ogen van de zichzelf ‘progressief’ noemende Democraten letterlijk ‘onnodige medische en te zware blokkades’ geworden – hun eigen kinderen ongetwijfeld uitgezonderd (?).

Ook de Democratische gouverneur van de staat, Ralph Northam –die tijdens zijn campagne in 2017 met dik $ 2 miljoen door staatsaborteur Plannend Parenthood werd gesponsord-, verdedigde de wet.

‘Democratische agenda: abortus op bestelling’

‘Op de hielen van New Yorks radicale uitbreiding van abortus tonen de wet van afgevaardigde Tran en de uitspraken van gouverneur Northam op alarmerend duidelijke wijze aan waar de moderne Democratische Partij voor staat en wat hun agenda voor ons land is: abortus op bestelling, tot aan het moment van geboorte, en zelfs daarna,’ gaf Marjorie Dannenfelser, president van anti-abortus organisatie Susan B. Anthony List, als commentaar. ‘Dit standpunt is onverenigbaar met het geloof, de waarden en de wensen van de meeste Amerikanen.’

‘Gelegaliseerde kindermoord vermomd als ‘keuze’’

Tina Whittington, vice president van Students for Life of America (SFLA), zei dat ‘millenials de heftige realiteit van abortus begrijpen, en de poging van ‘pro-choice’ groepen om gelegaliseerde kindermoord als ‘keuze’ te vermommen doorzien.’

SFLA president Kristan Hawkings vulde aan dat ‘met leiders in New York en Virginia die het abortusextremisme in Amerika tot kindermoord uitbreiden, de noodzaak om vrouwen en ongeboren zuigelingen te beschermen tegen deze onmenselijke praktijken kiezers in het hele land op de been brengt.’

Uit recente peilingen blijkt dat 75% van de Amerikanen voorstander is van aanzienlijke beperkingen van abortus, inclusief 60% van de Democratische kiezers en 61% van degenen die zichzelf als ‘pro-choice’ beschouwen. (1)

‘Depressieve’ verslaggever maakt fake afspraak voor 9 maanden abortus

Overigens geldt ook voor de wet in de staat New York –die zelfs het opzettelijk laten doodgaan van een reeds geboren baby toestaat- dat er wel een medische noodzaak moet zijn voor zo’n ‘bijna geboorte abortus’. Infowars verslaggever Millie Weaver toonde echter aan hoe eenvoudig dat gaat door een fake afspraak te maken voor een abortus terwijl ze 9 maanden zwanger zou zijn. Haar opgegeven reden dat ze ‘depressief’ zou zijn, werd zonder problemen geaccepteerd. (2)

Duitse in Virginia: Dit is niets anders dan wat Hitler deed

Christiane Martinez, een in Virginia woonachtige Duitse vrouw die Amerikaans staatsburger wil worden, reageerde geschokt. ‘Ik ben erg in de war dat nu ik hier ben gekomen ik de wet moet gehoorzamen, maar dat de mensen die de baas zijn en de parlementariërs dan zoiets als dit doen.’ Volgens Martinez zijn de extreme abortuswetten van New York en Virginia niets anders dan wat Hitler deed in haar thuisland. (3)

Evangelist Graham: ‘Katholieke Kerk moet gouverneur New York excommuniceren’

President Donald Trump liet meerdere malen duidelijk zijn afschuw blijken over de nieuwe wetten. De bekende internationale evangelist Franklin Graham riep kardinaal Timothy Dolan op om de gouverneur van New York, Andrew Cuomo, te ‘excommuniceren’, maar de katholieke leider reageerde dat niet te zullen doen omdat dat ‘niet effectief’ zou zijn.

Bisschop Edward Scharfenberger was uitgesprokener: ‘De procedures die nu in New York mogelijk zijn zouden we niet eens een hond of kat aandoen... Het is marteling.’ (4)


Xander

(1) Breitbart
(2) Infowars
(3) Breitbart
(4) Breitbart
(5) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Pagina12
Pier op 14-02-2019 10:01

Nee Mientje, jij bent niet gek. De gekken zijn degenen die dit soort wetten maken. Gevaarlijke gekken. 

kim op 14-02-2019 12:01

@Mientje, bij mijn moeder was er geen keizersnede mogelijk want ik lag al om geboren te worden. Sommigen worden er met een tang eruit gehaald, dat was geen optie, eigenlijk had ze geen kinderen meer mogen krijgen, ik kom uit een groot gezin en ze was ontzettend zwak en ik was een negenponder. Een narcose was haar sowieso fataal geworden. Maar het is allemaal goedgekomen gelukkig.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl