HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

De haat verklaard: VS na WO-2 betrokken bij 8 van de 10 conflicten en 30 miljoen doden

Venezuela het 68e Amerikaanse doelwit van ‘regime change’ – ‘Vredes’president Obama gooide 30.000 bommen meer af dan George Bush II


Afbeelding: The Burning Platform.

Van bolwerk van vrijheid en democratie naar de grootste bedreiging voor die vrijheid en democratie – het is een fatale wissel die de Amerikaanse elite al lang geleden welbewust heeft omgezet, met als doel onbedreigd over de hele wereld te heersen. De haat die veel volken tegen de VS koesteren is dan ook goed verklaarbaar, want het land was na de Tweede Wereldoorlog bij 81% van alle conflicten actief militair betrokken. Daarbij kwamen direct 6 miljoen mensen om het leven, en indirect zelfs ruim 30 miljoen.

‘Wij kwamen, wij zagen, hij stierf,’ lachte Obama’s minister van BuZa Hillary Clinton enkele jaren geleden de Amerikaanse/NAVO aanval op Libië weg. Het stabielste en een van de meest welvarende landen van Afrika werd in korte tijd platgebombardeerd en door Westerse steun aan islamitische terreurgroepen in totale chaos gestort, enkel omdat leider Gadaffi weigerde te buigen voor het Amerikaanse oliedollar dictaat. Naar schatting vielen er enkele duizenden doden door de illegale interventie.

‘Wereld Politieagent’ doodde miljoenen burgers

Het is de manier waarop Amerika ‘zaken’ doet als het in bepaalde landen niet zijn zin krijgt. Bij de 248 gewapende conflicten tussen het einde van de Tweede Wereldoorlog en 2015 was de VS in 81% van de gevallen actief militair betrokken. Daarbij vielen direct minimaal 6 miljoen, en indirect (als gevolg van de Amerikaanse interventies) meer dan 30 miljoen doden, waarvan circa 90% (!) onschuldige burgers.

Je zou maar in zo’n Aziatisch of Afrikaans land wonen, en een Amerikaanse bom of raket vermoordt iedereen die je lief is. Voor sommigen zou dit wel eens genoeg reden kunnen zijn om de wapens op te pakken en het terroristenpad op te gaan...

‘Dat de VS zich dan ook nog als ‘leider van de Westerse wereld’ en als ‘Wereld Politie’ (en Wereld Rechter) opstelt, zou ons Westerlingen aan het denken moeten zetten,’ werd enkele jaren geleden in het Duitstalige Contra Magazin geschreven. ‘Want wij worden gedwongen deze moordmachine van het militair-industriële complex ingezogen, en worden daarmee ook het vijandelijk doelwit van iedereen die eerst door de VS met terreur en geweld overspoeld werd.’

CIA: Destabilisatie, sabotage, moorden, steun aan terroristen

Al talloze keren zette Washington de CIA in om ‘ongewenste’ regimes die Amerika niet vriendelijk gezin waren te destabiliseren en ondermijnen. Daarvoor werden (en worden) alle mogelijke middelen gebruikt, zoals sabotage acties, moorden en het organiseren en steunen van terroristen (in de media eufemistisch met de ‘oppositie’ of ‘vrijheidsstrijders’ aangeduid). Niet voor niets wordt Al Qaeda spottend Al CIAda genoemd, en is ISIS een gezamenlijke creatie van de CIA en de collega’s van de Turkse en Saudische inlichtingendiensten.

Oekraïne is nog een recent voorbeeld van zo’n typerende CIA ‘regime change’ operatie. Het is tevens één van de gevaarlijkste tot nu toe, omdat dit land door de Amerikaanse elite lijkt te zijn ‘uitverkoren’ om als voorwendsel te dienen voor een toekomstige oorlog tegen Rusland. Daarbij zal Europa zonder blikken of blozen opnieuw als slagveld worden aangewezen en worden opgeofferd. (2)

Complete afdeling voor desinformatie en propaganda

Om dit soort ‘regime change’- en oorlogsoperaties aannemelijk te maken heeft de CIA een complete afdeling met propaganda- en desinformatie agenten, die 24/7/365 bezig zijn om de reguliere media te voeren en aan te sturen met nepnieuws. Vrijwel alle grote Westerse massamedia staan onder hun controle. Journalisten die (te) kritisch worden op de Amerikaanse politiek worden simpelweg uitgerangeerd, en in sommige gevallen, zoals Andrew Breitbart enkele jaren geleden, vrijwel zeker vermoord (ook al worden dit soort verdachte sterfgevallen altijd ‘ongelukken’, ‘hartaanvallen’ of ‘zelfmoorden’ genoemd).

Belangrijkste doelwit van deze desinformatie campagne is Rusland, en steeds vaker ook China, niet toevallig de enige landen die op militair gebied (en China vooral op economisch gebied) een bedreiging vormen voor de Amerikaanse hegemonie. Om de Europese bevolking verder tegen Rusland op te zetten kreeg het land –in weerwil van al het bewijs of juist het ontbreken daarvan- bij voorbaat  de schuld van de MH17 ramp, en ‘inmenging’ in zowel Amerikaanse als Europese verkiezingen.

Obama oorlogspresident bij uitstek

Onder president Obama werd ingezet op ‘lage intensiteit’ conflicten in plaats van totale oorlogen. Daarbij werden vooral special forces en drones ingezet. Terwijl George Bush (II) er in de media om werd verketterd, liet ‘Vrede’ Nobelprijs winnaar Obama 30.000 bommen meer dan Bush afgooien, en zette hij in maar liefst 138 landen special forces in (tegen ‘slechts’ 60 door Bush).

Daarnaast gaf Obama een record bedrag aan defensie uit, (na inflatie correctie) 56% meer dan Bill Clinton, 16% meer dan Ronald Reagan, en 42% meer dan het gemiddelde tijdens de Koude Oorlog.

Venezuela 68e doelwit van ‘regime change’

Voordat de door Washington geplande Derde Wereldoorlog uitbreekt lijkt eerst Venezuela het 68e land te worden dat sinds het einde van WO-2 het doelwit wordt van regime verandering. In de laatste 24 jaar gingen Joegoslavië, Afghanistan, Irak, Haïti (voor de 3e keer), Somalië, Honduras, Libië, Syrië, Oekraïne, Jemen, Iran (nog steeds bezig) en Nicaragua het Zuid Amerikaanse land voor.

Door het opleggen en afdwingen van wurgende economische sancties hoopt de VS het socialistische regime van dictator Maduro op de knieën te krijgen. Het olierijke Venezuela ligt dan voor het grijpen. De bevolking is echter het slachtoffer en is sterk verarmd en uitgehongerd, en wordt geteisterd door allerlei besmettelijke ziekten en geweld. Degenen die kunnen slaan op de vlucht naar het buitenland. Inmiddels beschuldigt Venezuela Amerika ervan illegaal wapens te droppen in het land, om daarmee een gewelddadige opstand te ontketenen (3).

‘VS stort ene na het andere land in geweld, armoede en chaos’

‘Deze generatie Amerikanen heeft inmiddels gezien hoe de eindeloze sancties, coups en oorlogen van onze regering het ene na het andere land in geweld, armoede en chaos hebben gestort,’ schrijven Medea Benjamin en Nicolas Davies voor AntiWar.com. ‘De gevolgen van deze campagnes waren voor de mensen in ieder aangevallen land voorspelbaar catastrofaal. De Amerikaanse officials die dit promoten en uitvoeren moeten steeds meer moeite doen om de logische vraag van een almaar sceptischer wordend publiek te beantwoorden:

Hoe is Venezuela (of Iran of Noord Korea) anders dan Irak, Afghanistan, Libië, Syrië en de minimaal 63 andere landen waar Amerikaanse ‘regime change’ operaties enkel tot langdurig geweld en chaos hebben geleid?’

George Orwell concludeerde het al: ‘De oorlog is niet bedoeld om gewonnen te worden, maar om onafgebroken te worden gevoerd.’ (1)

 

Xander

(1) AntiWar via Zero Hedge
(2) Michael-Mannheimer
(3) McClatchy DC 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Sharkey op 09-02-2019 18:06

Dit is wat we kennen van de VS. De "dictators" worden verdreven uit eigen land en gedood omdat ze niet goed voor het volk zouden zijn ook als zij democratisch door het volk zijn gekozen. Welnu in Europa hebben we het ongekozen Europese parlement wat niet naar het volk luisterd, liegt, bedriegt, zelfs kinderen inzet om hun leugens kracht bij te zetten het referendum afgeschafd enz, enz, u kent het wel. Wat ook dictatoriaal is. Nu hoop ik dat de VS hun beleid nog één keer voortzetten en de Europese dictators als interventie 69 verjaagd, arresteert, en voor het gerecht daagt. Maar ik denk dat het valse hoop is omdat we geen olie hebben wat de moeite van het stelen waard is en we geen gouden munt als betaalmiddel willen introduceren en omdat Europa een zwak continent moet worden met slavenarbeid waar de VS van profiteren.

Tom Hendrix op 09-02-2019 18:17

Heel goed artikel. En ik bid en hoop, dat POTUS Trump, niet militair zal ingrijpen, waar ook ter wereld. Tenzij de USA zelf aangevallen zou worden.

Eelke Piers op 09-02-2019 20:12

Was het niet Generaal Schwartskopf die in de Golfoorlog met buldozers de irakkezen leven in de loopgraven liet begraven?

Die foto van de woestijn met tot aan de horizon uitgebrande militaire vrachtauto's, zaten daar geen mensen in toen deze met vlammenwerpers in de fik werden gezet?

Rom op 09-02-2019 20:12

Ik mag niet oordelen:Maar Openbaring 18 komt in  het zicht?Maar laten we niet generaliseren,want dan gaan weop de troon van God zitten.

Waakzaam moeten we blijven.Het leven gaat gewoon door:Totdat

nb:Ik ben geen doemdenker.Dus:Wat is mijn aandeeltje?Als ik verander;veranderd mijn omgeving.Nou daar heb ik voorlopig genoeg aan.

Nieuw Begin op 09-02-2019 20:14

Reactie op het geloofsforum 20.13

kim op 09-02-2019 20:22

Geachte Xander, kunt U niet de volgende MP in NL worden, mijn stem hebt u al.

Amerikanen zijn van oorsprong niet de eigenlijke bewoners, maar de Indianen. De Amerikaanse bevolking is een mengelmoes en samensmelting van diverse culturen, het is geen Amerikaan maar een divers iets. Een islamiet is en blijft een islamiet en gaat zich niet mengen, alleen maar parasieteren in een land waar ze opgevangen worden en goed te eten krijgen en zich veilig kunnen voelen. Totdat de bom valt. Nu moest ik even denken aan Doe Maar, totdat de bom valt.

Hoe kwam een Keniaan (Obama) als president in de USA? Toch te belachelijk voor woorden. Iedereen op z'n eigen grondgebied is mijn devies. Dan is er pas vrede tussen eigen grenzen en een NWO kan en zal nooit lukken. Vredelievende mensen zijn overal welkom maar de NWO is een idioterie waar iedereen goed moet over nadenken, want er komt een genocide aan. George Orwell was zijn tijd al vooruit, evenals anderen, die machteloos zijn omdat ze alleen staan.

Raveltje op 09-02-2019 22:45

Met de handel over zee is het allemaal begonnen.Ook Nederland deed daar aan mee

En steeds meer technologie voor sneller en veiliger maar waar grondstoffen voor

nodig waren/zijn.Dus handel die beslist niet eerlijk verliep.Totdat er tot twee maal 

toe een wereldoorlog kwam.En dan na die tijd blijft het oorlog omdat er alleen maar

grootmachten zijn die de gewone bevolking onderdrukken

Dat is ook in Europa zo.Dat wij het allemaal beter zouden krijgen was een leugen

De hele wereld zit vol corruptie en geweld

Rigoberto Mejías Jaime op 09-02-2019 23:09

Aan het eind van een tweede wereldoorlog zag het er inderdaad heel erg naar uit dat de bestemming van de wereld gedomineerd zou gaan worden door twee grote en totaal verschillende machtsstelsels, het ene in wat Rusland was geweest, het andere in de Verenigde Staten van Amerika. Gedurende de Tweede Wereldoorlog en ook daarna heeft de zevende wereldmacht, Amerika dus van de bijbelse geschiedenis velen, ja, zelfs machtigen, in het verderf gestort. Amerika heeft haar krijgswet en algehele mobilisatie voor het succes van haar oorlogsdoeleinden en voor wereldheerschappij boven Gods Messiaanse koninkrijk gesteld. Op deze wijze heeft ze een groot air aangenomen vervolgt de Bijbel. De Verenigde Staten van Amerika hebben een wereldstrijd ontwikkeld door verschillende natiën tegen mekaar op te hitsen over de vraag wie over deze aarde zal heersen. Over de kwesties van de heerschappij over de aarde en de nationale soevereiniteiten van de volken bestaat thans nog steeds grote onenigheid. Let op het feit dat toen in 1939 de Tweede Wereldoorlog uitbrak, de Volkenbond in een zogenaamde afgrond plotseling verdween. Het leek dood en machteloos. Daarna in één klap in de zomer van 1945, toen de Tweede Wereldoorlog voorbij was, steeg het grotendeels met de hulp van de zevende wereldmacht, de dualistische wereldmacht Engeland en Amerika deze achtste wereldmacht, die voor het handhaven van wereldvrede en veiligheid moest zorgen, weer uit de afgrond, waarin ze tijdens de oorlog geweest was, op. Deze keer nam een nieuwe naam aan: de Verenigde Natie, en steeg nog gevaarlijker en meediogenlozer en wreder op dan voorheen. Na de Eerste Wereldoorlog richtten de heersers van deze wereld de Volkenbond op met Amerika aan het hoofd in een poging het probleem van wereldomvattende veiligheid op te lossen, maar deze opzet faalde. Daarom werd er in andere landen geëxperimenteerd met andere vormen van heerschappij, zoals het fascisme en het nazisme. En het communisme bleef zich in andere landen verbreiden. Dus degenen die Amerika beschouwen als een behulpzame lieverdje heeft zich degelijk vergist.

Em.Jee op 09-02-2019 23:25

 

Reactie op het bericht van Rom op 09-02-2019 20:12

De tijd (periode) van de Gemeente vinden wij in Openbaring 2 en 3.

Dit is de tijd waar wij nu, heden, nog in leven.

Vanaf Openbaring 4 is de Gemeente opgenomen.

Na de opname van de Gemeente, in Openbaring 4, tot het einde van Openbaring, vinden we dus alles wat zal geschieden na de opname van de Gemeente.

De Gemeente zal dus niet door de zevenjarige verdrukking gaan.

Openbaring 3: 10

10 Omdat gij het bevel bewaard hebt om Mij te blijven verwachten, zal ook Ik u bewaren voor de ure der verzoeking, die over de gehele wereld komen zal, om te verzoeken hen, die op de aarde wonen.

Dit betekent dat Openbaring 18 nog niet in het zicht kan komen, omdat wij nu nog leven in de periode van Openbaring 2 en 3.

Allen: Verder praten op het Geloofsforum. Mod.

Enki op 10-02-2019 01:13

@kim Ik denk dat we met een mengel moes misschien tesamen kunnen komen en daar vallen ook de islamieten onder. Waar ik wel grote problemen mee heb is dat Alle belangrijke regeringen worden gestuurd en dat de kosten voor al die oorlogen altijd door de burgers worden betaald. 

Bundy op 10-02-2019 03:03

Een zeer goed artikel , maar alles is nog erger .  Het Duitse leger in WO 2 haastte zich om zich aan de Amerikanen over te geven .  De soldaten zien er op de filmbeelden blij uit omdat ze dachten de vreselijke oorlog overleefd te hebben .     O.l.v. Generaal Eisenhouwer werd het Duitse leger echter in de Rijnkampen geplaatst ,  de mannen zaten achter prikkeldraad in weilanden en kregen niets te eten totdat ze dood waren .

Ook de burgerbevolking heeft tot 1948 een zorgvuldig rantsoen van calorieën gekregen zodat ze nét niet stierven maar wél crepeerden van de honger .  De Russen hadden de naam maar de Amerikaanse G.I 's verkrachten vrouwen , kinderen en mannen .     De geschiedenis wordt door de overwinnaars geschreven .

Het doel is een Rothschildbank / geldsysteem achter te laten in alle veroverde landen .  Khadaffi wilde in goud of een andere munteenheid dan Dollars betaald worden en tekende daarmee zijn doodvonnis .    Afghanistan werd binnen gevallen voor de grootste oogst van opium ter wereld , die nu door de CIA over de hele wereld tegen dumpprijzen verkocht en bezorgd  wordt .    Dit geld wordt gebruikt om in andere landen zoals Syrië  de terroristen gratis te voorzien van wapens , geld munitie en materieel .   ( Al decennia , denk maar aan een enkeling die gepakt werd zoals Olliver Nord  ).    Venezuela is een gigantische olieproducent  . Hoe hun huurlingen terugkeren naar de V.S interesseert de Rotschilds niets .   Je wordt overigens al op de Higschool gerekruteerd .         Het maakt ook niets uit welke president er z.g, de baas is , de eén vult volmaakt de volgende aan .

Het grootste deel van de wereld heeft  na oorlog met de Amerikanen nu een Rothschild gerelateerde staatsbank , zo werken zij toe naar de eén-wereldregering .          Alleen Rusland wil niet overwonnen worden dus offeren ze in de komende oorlog gewoon Europa op .   De ware reden is de eénwereldregering en virtuele munt zodat satan in het vlees ( de ruiter op het witte paard )  de gehele wereld als wereldleider  in bezit kan nemen .    Het klopt dat de grote opname vlak voör dat moment zal plaatsvinden en de gemeente dus niet door de verdrukking zal gaan , overigens zal er van de wereldbevolking bijna niemand overblijven .       Het sneue is dat de staat Israël haar hoop op de grote beschermheer USA heeft gericht.

lies op 10-02-2019 09:46

Mooi stuk Xander. Laat goed zien, hoe verrot de Amerikanen zijn .Wordt de hoogste tijd, dat ze eens een flink pak op hun donder krijgen. Vraag, wie gaat ze dat geven. Rusland?  China ?

Lusafir op 10-02-2019 10:55

Liever Amerikaans of Russisch imperialisme dan een islamitsche kruistocht. Beide zijn aan de gang en zullen binnenkort mekaar tegenkomen in Europa. Hopelijk winnen de juiste.

MaartenB op 10-02-2019 10:56

Zonder de VS te verheerlijken en al helemaal niet goed te praten, heb ik toch een vraagje:

Waar zouden wij, Nederlanders, zijn zonder Amerika in 1940 - 45 ?

Of nog een andere vraag: Zouden de Venezolanen niet beter af zijn zonder Maduro ?

Gast op 10-02-2019 11:08
Hoe dan ook zal de VS ophouden te bestaan als wereldmacht. Wellicht door een fiannciële ineenstorting waarbij de Dollar valt. Na de Val van de VS zal de EU de sterke wereldmacht worden.
Emile op 10-02-2019 11:19

@KIM: Een islamiet is en blijft een islamiet en gaat zich niet mengen, alleen maar parasieteren in een land waar ze opgevangen worden en goed te eten krijgen en zich veilig kunnen voelen."

Nou... Ik ken er genoeg die werken hoor, met name van de 1e en 2e generatie. Ze zijn niet allemaal salafistisch. Bovendien is degene die 9/11 gedaan zou hebben per ongeluk vermoord en zijn lijk in zee gestort. Wat dat betreft kan het Osama Bin Laden verhaal goed een sinterklaas verhaal zijn. 

Ook is het in Nederland soms voordeliger om niet te werken dan wel te werken, dus wordt dat gedrag ook nog eens gestimuleerd.

De meeste zijn echt niet verkeerd, alleen onze regering is niet in staat om de uitwassen van de criminaliteit (plofkraken, liquidaties op klaarlichte dag binnen de eigen kring, etc..) en moslimextremisme aan te pakken. Dat zijn ze overigens ook niet in het geval van extreme vormen van andere geloven (Bhagwan destijds bijvoorbeeld of andere sektes)

Omdat de politie in het bestrijden van de criminaliteit naar de mening van de burger faalt worden mensen bang van zaken als open grenzen, massa-immigratie, etc.. Want natuurlijk gaat dat nooit goed als er geen enkele vorm van handhaving is.

willy op 10-02-2019 12:09

Juist moet de VS de politieman blijven spelen in deze wereld? Als het van president Trump afhangt niet en volgens mij heeft hij gelijk, de VS heeft onder de Democraten veel mensen naar de andere wereld geholpen, Obama vooral met zijn vliegende bommen! dat hij de Nobelprijs heeft gewonnen is mij een raadsel, misschien omdat hij de eerste zwarte president was wie weet? Ook de inwoners van de VS hebben de oorspronkelijke bewoners hun land afgepakt ze zouden dus meer eerbied moeten hebben voor deze mensen en hun cultuur! Shalom

Guardianofretro op 10-02-2019 12:14

Quote Kim 20:22

"maar de NWO is een idioterie waar iedereen goed moet over nadenken, want er komt een genocide aan."

Beste KIm, de genocide is al lang aan de gang. Het is een stille genocide zonder gaskamers. De gaskamers zijn ingeruild door verplichte vaccinaties; Sommige E-nummers die door ons voedsel heen worden gegooit, de lucht waar rotzooi in wordt gesprayed via geneime vluchten van defensie, GMO, pesticiden die nooit en te nimmer meer afbreken via Monsanto en nu Bayer etc etc de lijst is inmiddels buitengewoon uitgebreid, omdat de fantasie van onze gekozen psychopaten eindeloos is.

En in dit genocide verhaal zijn wij allen de nieuwe Joden en vooral de oorpronkelijke inwoners van Europa. De NMO is eigenlijk al een feit. Het is nog even een kwestie van wat puntjes bijwerken en corrigeren; vooral op het gebied van meningsuiting. Het internet wordt al aangepakt as we speak. Ik werd zelf ineens van FB afgegooit vanwegen een foto die ik al een jaar op mijn Tijdlijn had gedeeld. Het is een foto die je zo op kan googelen en waarop de 4 grootste mensenslachters staan aller tijden met als onderschrift dat deze gasten eerst begonnen zijn met het afpakken van wapens bij burgers; waarna de ellende ongehinderd kon starten. begrijp je wel...??Daaroor hoef ik hier niet met verzen uit openbaringen te gaan strooien. gewoon je nuchtere verstand gebruiken.

Orwell trouwens was geen vooruitziend man. Orwell was lid van een geheime genootschap en via deze club wist hij wat op de mensheid af zou komen. En dat schrijft een stuk makkelijker.

Verder enorm goed stuk Xander. Maar de VS is de militaire tak van het grotere geheel waarvan de financiele tak in Londen zit en de religieuze tak in het Vaticaan. De VS uit de uitvoerende en zeg maar de handhavende macht. De VS is nu onder Trump nog meer een puppet van Isreal dat het voor die tijd al was. Het zal de ene oorlog na de anmdere veroorzaken er komt geen einde aan. Ik hou echt mijn hart vast voor venezuela. Ik zie veel doden; bloed geweld, ziekenhuizen die gewoon worden platgegooit,  Hele verwoeste steden waar bijna geen normaal huis meer overeind staat, beelden die we kennen van Yemen en Syrie en Libie. Van Dresden en Warschau. En de kinderen voeren daar geen actie tegen, geen onnozel kind hier die daarover nadenkt; over de levens van kinderen die vermorzeld zullen worden door onze "bevrijders" en bewakers van de vrijheid en democratie. Zij gaan staken en spijbelen met hun legen hoofden voor een niet bestaand probleem. Dat is nou onze toekomst; onze generatie die het van ons moet overnemen. 

Ik zeg dat we gezien al die sukkels in het onderwijs dat we verloren zijn. Ik ben blij dat ik nog een beetje de tijd heb mogen meemaken dat wer een betaalbare Zorg hadden; een betaalbaar leven in betrekkelijke Vrijheid en elkaar spraken zonder een klein beeldscherm. Een leven in wijken waar iedereen gewoon kon rondlopen zonder te worden aangevallen door migrantentuig. Mijn generatie zal het in zijn graf meenemen. Ik zal met plezier afscheid nemen van deze Wereld die door en door verrot is. AJu.

Cefas op 10-02-2019 12:21

De VS (lees Obama/Clinton) hebben zelf hun eigen ambassadeur in Libie (Bengazi) destijds laten vermoorden want die wist teveel van hun malafide praktijken (wapenleveranties) maar dat alles is onder het tapijt geschoven.

jottum op 10-02-2019 15:01

6 miljoen doden in pakweg 70 jaar bij talloze conflicten en dan haat?

Wat moet dat dan wel niet zijn na de armeense genocide, de holocaust in een paar jaar om maar iets te noemen. Lang geleden en van vorige generaties dat dan weer wel.

https://jalta.nl/buitenland/wij-leven-nog-steeds-met-de-gevolgen-de-armeense-holocaust-100-jaar-later/

Misschien komt de mensheid wel tot miljarden (indirecte) doden als gevolg van de klimaatverandering, en daar draagt iedereen zijn steentje aan bij van autorijder tot vakantieganger-per-vliegtuig. Dat is toekomst en voor volgende generaties, dat dan wel weer wel.

Bundy op 10-02-2019 16:29

@Guardianofretro op 10-02-2019 12:14

Amén !

Arno op 10-02-2019 17:12

Klopt Lies, die Amerikanen moeten meer schoppen onder de kont hebben:

kim op 10-02-2019 18:12

@Enki 01:13,

Ik scheer niet iedereen over één kam. Zelf heb ik naast islamieten gewoond en dat is niet best. Wel hele lieve mensen (die wel), maar uiteindelijk zijn het wildvreemden hier in ons land. Begrijpen onze levensstijl niet en houden zich krampachtig vast aan een al tijdens de geboorte ingestampte ideologie. Ja, de goeden die hier wel een bewuste prachtige bestaan hebben aangemeten moeten lijden door de rest van diezelfde cultuur. Mijn eigen cultuur is van mij en wil mij niet mengen in andere culturen. Wie hier leeft moet zich houden aan onze normen en waarden. Zo niet, dan is er iets ontzettend mis met de zogenaamde ongekozen leiders die hier denken de wetten te kunnen uitmaken. 

Een mengelmoes kunnen wij nooit worden, want een ieder heeft zijn eigen identiteit. Het lijkt wel alsof er leeuwen in een schaapskooi wordt gesmeten.

Gerrit M op 10-02-2019 18:14

Gerrit M

Lees het boek "Bekentenissen van een economische huurmoordenaar"De schrijver is John Perkins.Het boek leest als een roman maar is de harde werkelijkheid !

kim op 10-02-2019 18:22

@Emile 11.19,

"Nou... ik ken er genoeg die werken hoor, met name van de 1e en 2e generatie."

De ramadan komt er weer aan en dan gaan ze een maand niet werken, want mogen zogenaamd niet werken want geen eten en drinken. Hoe bezopen moet je zijn.

Ze werken gewoon door die maand. Mod.

kim op 10-02-2019 19:45

Geachte Mod.

Ze verschijnen op het werk en doen dan niets, dat noem ik: niet werken.

Rienus op 10-02-2019 20:21

Alles draait om presentatie en beeldvorming. Obama was aantoonbaar de slechste president van de afgelopen 100 jaar. Dat hij nog steeds op handen wordt gedragen heeft alles te maken met de beeldvorming. Door alle manipulatie denken de mensen dat Obama een geschikte president was ook omdat ze de manipulatie willen geloven. Daar doe je niet zoveel aan. En als je andere kanten van die vreselijke man vertelt is hoon je deel.

Hubo op 10-02-2019 23:49

Het is triest,maar zo denk ik er ook over.Je voelt je er zo machteloos bij en er lijkt maar geen einde aan te komen.Je blijft maar zitten met die opgekropte woede,waar je steeds maar weer aan herinnerd wordt.Het is duidelijk dat we in meerdere opzichten niet op één lijn zitten,maar het doet me goed dit te lezen.

T.D. op 11-02-2019 12:39

Xander, is het gevaar van 5G bij onze overheid bekend? Misschien kun je dit artikel ook aan de diverse politici sturen?

U kunt het ook doen. Mod.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl