HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Weer nepnieuws: Dit gebeurde er echt toen pro-Trump scholieren veteraan zouden hebben bespot


(Afbeelding: (4)).

Katholieke scholieren met pro-Trump petjes op die een ‘inheemse’ veteraan zouden hebben bespot gingen het afgelopen weekend als een lopend vuurtje door de Amerikaanse en vervolgens ook naar de Nederlandse en andere Europese massamedia. Er was weer eens iets gevonden om Trump en zijn aanhangen te ‘bashen’. Correctie: er was weer iets verzonnen, want dit gebeurde er echt. Net toen we dachten dat het schaamteloze nepnieuws van ‘onze’ ‘kwaliteits’media al tot een absoluut dieptepunt was gezakt, blijken de verdraaiingen, misleidingen en flagrante leugens nog erger te worden.

 

In Washington vonden twee demonstraties plaats: de 46e ‘Mars voor het Leven’, die enkele tienduizenden deelnemers trok, en de eerste ‘Inheemse Mensen Mars’, waar ongeveer 10.000 mensen aan deelnamen, inclusief leden van de zogenaamde ‘Zwarte Hebreeërs’. De afstand tussen beide groepen bedroeg ongeveer 4 kilometer.

Provocatie kwam juist van inheemse veteraan

Na de Mars voor het Leven verzamelde een groep katholieke scholieren met ‘Make America Great Again’ petjes zich bij het Lincoln Memorial om daar door een bus te worden opgehaald. Op dat moment kwam er een groep demonstranten van de ‘Inheemse Mensen Mars’, die de scholieren begon uit te schelden. Die reageerden daar met toestemming van een van hun docenten met een schoollied op.

Vervolgens ging Nathan Phillips, de bewuste 64 jarige inheemse ‘veteraan’, tussen de scholieren staan en begon pal voor Nick Sandmann provocerend op zijn trommel te slaan en te zingen. Sandmann keek hem enkel wat lacherig aan, en maande zijn medescholieren om afstand te houden en respect te blijven tonen.

Een andere ‘inheemse’ activist begon vervolgens te schreeuwen dat ‘jullie blanken terug naar Europa moeten, dit is niet jullie land!’

Tegen de Washington Post loog Phillips vervolgens dat Sandmann hem ‘de weg geblokkeerd’ had, maar op de hele video is duidelijk te zien dat juist het omgekeerde het geval was en de provocatie van Phillips en de ‘progressieve’ demonstranten kwam.

Linkse haat tegen rechts en conservatief kent geen grenzen meer

De media namen echter slechts een fragment van de video en keerden het ware verhaal vervolgens 180 graden om. Allerlei bekende en minder bekende ‘progressieve’ figuren konden vervolgens ongestoord roepen dat die katholieke scholieren opgesloten zouden moeten worden. De racistische haatgroep Black Lives Matter dreigde zelfs met moord- en bomaanslagen.

Wederom blijkt dat de haat van ‘progressief’ en ‘links’ tegen alles wat rechts en conservatief is geen grenzen kent, mede omdat bijna alle grote Westerse media door links worden gecontroleerd, en dit soort schandalige en haataanwakkerende nepnieuws daarom maar al te graag kritiek- en klakkeloos overnemen.

 

Xander

(1) Nachtwächter
(2) Breitbart
(3) Breitbart
(4) Afbeelding: .screenshot persoonlijke opname gebruiker ka_ya111/instagram). 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

DickG op 21-01-2019 18:57

En wat dacht je over de haat van alles wat christelijk is.

Rene op 21-01-2019 19:13

Het valt mij vooral op van deze demonstratie dat alle protesteerders een gloed nieuw (zojuist uitgedeeld ) Trump petje op hebben, of zouden de Trump ,,aanhangers die hier zwartgemaakt moeten worden toevallig allemaal een nieuw petje hebben gekocht en het daar pas opgezet hebben? ... nee .Ze hebben het daar gekregen en opgezet ....de vraag is : waarom  wat zit hier achter.? 

Rene op 21-01-2019 19:32

Allemaal een zojuist uitgepakt ,ongedragen gloednieuw Trump petje op ????? dat is vreemd,  het is toch altijd weer prettig om te zien dat ,,Leugenaars,, niet zo erg letten op details  ( van hun leugen) ook deze keer weer,dus door altijd goed te kijken zie je veel.

Cale op 21-01-2019 19:32

@Rene: Die scholieren hebben een nieuw petje op. Wat zit hier achter..? Maar goed. Wederom is bewezen dat het MSM nieuws niet te vertrouwen is en politici al helemaal niet. Stem ze weg!

Tom Hendrix op 21-01-2019 19:32

@DickG: 18.57. uur. Ook dat neemt schrikbarende vormen aan. Onder leiding van socialistische partijen, anarchisten - denk aan Antifa demonstranten- en groenen, worden alle normen en waarden ter discussie gesteld en/of afgebroken. De Democraten en hun linkse aanhang, behoren hiertoe evenals de globalistische elite, alles om te komen tot de NWO. Althans zo zie ik dat.

Raveltje op 21-01-2019 19:38

Het is allemaal discriminatie tegen elkaar. Allemaal geharrewar, pro dit pro dat. 

Er is geen respect, liefde én vrede.

Celtic2b op 21-01-2019 20:56

Zo langzamerhand komen CNN en consorten zonder ammunitie te zitten die er toe doet ,

wel of niet verzonnen ....zag wel dat 80% van deze zenders anti Trump nieuws te melden

hadden afgelopen jaar .De kijkcijfers lopen hevig terug met name CNN, beging vervelend te worden.

Om de zentijd toch te vullen komen ze met deze zooi aanzetten....pffff !

En ja de Nederlandse media gaat er vrolijk in mee, feiten tellen niet meer.

Maar al is de leugen nog zo snel , de waarheid achterhaalt haar wel , haha!

Zelfs onze oosterburen zijn hiermee bekend : " Lugen haben kurze Beine " .

Zag nog een filmpje van Fox News , waarin men zich afvroeg of die indiaanse man

op de foto zou zijn ingehuurd , nog geen bevestiging daarvan gevonden online .

xx cl op 21-01-2019 22:31

die pet past ons allemaal..

Kruisridder op 22-01-2019 00:30

Trump komt eindelijk aan regeren toe als hij de Staat van Beleg heeft uitgeroepen en de Fema-Kampen heeft opgezet om daar de linkse horden en de Deep State voorgoed in op te sluiten.

MP op 22-01-2019 09:22

Kruisridder dat is nou hoe het vaticaan het ook graag ziet. Rechts is niks beter dan links of andersom. Ze zijn allemaal trouw aan een iemand. Zoek maar op voor wie zowel links als rechts buigt! Precies degene die beweert de vertegenwoordiger van God op aarde te zijn. Niks minder dan de Satan hemzelf in zn eigen landje. 

Bartttttt op 22-01-2019 12:32

Native American "Harassed" By MAGA Kids Exposed As Outrage-Culture Grifter  Gelieve naar Nederlands te vertalen, zie siteregels. Mod.

https://www.zerohedge.com/news/2019-01-21/native-american-harassed-maga-kids-exposed-outrage-culture-grifter

willy op 22-01-2019 13:56

Fake nieuws is een echte ziekte aan het worden, wat is nog echt?? Shalom

Scevean op 22-01-2019 16:47

Zodra je een keuze maakt discimineer je. Dat is zo en zal altijd zo blijven.

Stel ik  kies een vrouw om mee te trouwen , dan discrimineer ik mannen.

Werk ik liever met mannen , dan discrimineer ik vrouwen.

Hou ik van boerenkool , dan discrimineer ik weer zuurkool.

Zo gaat het tegenwoordig. Het maakt niet uit welke keuze jij maakt het is altijd fout.

Alleen wordt je nu gelijk voor racsist of homofoob of islamofoop of climaat ontkenner uitgemaakt als je het niet met een kleine groep mensen eens bent.

Werk je hard voor je geld , of ben je tegen een instroom van buitenlanders ,of linkse beroeps werkenloze die graag jou geld uitgeven aan klimaat of aan hun uitkering,  of aan een islamitsche  genderneutrale invalide die eigenlijk vindt dat ik een blanke joodse onreine hond ben die dood moet. Dan ben je hier in Nederland ,EU  dubbel genaait.

Dus in de woorden te eindigen van Johnny Casch.

The can have it all, my Empire of  rubbish

Thijmen op 22-01-2019 17:12

Niet alleen klopt het initiele bericht van geen kant dat een inheemse Amerikaan belaagd zou zijn, zo ook klopt dit bericht van geen kant. Mijn broer en ik zijn op vakantie in de US en waren toevallig ter plekke. 

De vertelling van Reuters is het meest nauwkeurig: https://www.reuters.com/article/us-usa-nativeamerican/student-in-trump-hat-denies-mocking-native-american-activist-in-videotaped-encounter-idUSKCN1PF08H

Maar voor hen die geen geduld hebben het hele verhaal te lezen, in een notendop:MAGA jongeren kwamen protesteren tegen Abortus. Vanwege de MAGA caps kregen ze negatieve aandacht van donkere jongens (aan MAGA petjes kleven nou eenmaal White Supremacy associaties). De Inheemse Amerikaan kwam zingen en dansen om zijn boodschap van liefde te verspreiden wat hij temidden van beide partijen deed. 

Kanttekening: de groep MAGA jongeren waren wel degelijk agressief maar de vraag is in hoeverre ze je ze dit kunt aanrekenen wanneer de reactie die zij te verduren kregen door hun petjes evenzo agressief was

Lee op 23-01-2019 11:20

Als je je helemaal nergens iets van aantrekt leef je gelukkiger. Dat is een feit.

Rene op 26-01-2019 19:39

@Lee ja klopt, zo kan je bijvoorbeeld de analfabeten benijden he... die lezen niks.   een hutje op de hei wil ook wel helpen.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl