HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Verdrag van Aachen: Duitsland en Frankrijk beginnen te fuseren naar EU-superstaat

Critici: ‘Duits-Franse moloch zal onwillige staten verpletteren’ – Worden Nederland en België als eerste ingelijfd? – Parijs: 9e protestweekend Gele Hesjes begonnen

 
Twee anti-democratische gezichten van de totalitaire EU-superstaat in wording, waar de Nederlanders en Belgen de eerste slachtoffers van dreigen te worden. (Afbeelding: Getty Images (2)).

Bondskanselier Angela Merkel en president Emanuel Macron tekenen over tien dagen het Verdrag van Aachen, waarmee Duitsland en Frankrijk op politiek, diplomatiek, militair, economisch en maatschappelijk vlak beginnen te fuseren. Merkel en Macron geloven heilig in de vorming van een EU-superstaat waarin de nationale lidstaten vrijwel niets meer te zeggen hebben. Het Verdrag van Aachen wordt er vooral met het oog op de sterk in opkomst zijnde populistische partijen snel doorgedrukt.

 

Langs de Frans-Duitse grens worden ‘eurodistricten’ opgericht waar de energievoorziening, ziekenhuizen en het openbaar vervoer met elkaar worden samengevoegd. Daarnaast komen er gezamenlijke economische- en klimaatprojecten. The Times schrijft dat ‘sommige officials deze experimenten als een proeftuin voor de integratie van de EU zien’.

Het buitenlandse- en defensiebeleid zal worden gestroomlijnd, Frankrijk gaat zich inzetten voor een permanente zetel van Duitsland in de VN Veiligheidsraad, en de economische- en financiële unie zal verder worden versterkt. De twee leiders willen ook een gemeenschappelijk immigratiebeleid, maar of Frankrijk nu ook de helft van de circa 2 miljoen recent in Duitsland aangekomen moslimmigranten gaat opnemen is onduidelijk.

Worden Nederland en België als eerste ‘ingelijfd’?

Op nieuwjaarsdag verklaarde Angela Merkel dat ze ‘zal opstaan en vechten’ voor het multilateralisme (globalisme), omdat het concept van internationale samenwerking ‘onder druk’ is komen te staan.

Circa een jaar geleden begon ze daarvoor met Macron het Verdrag van Aachen op te stellen, dat op 22 januari zal worden ondertekend. Deze plaats is vermoedelijk niet toevallig gekozen en ligt vlakbij de grens met zowel Nederland als België, de eerste twee landen die vermoedelijk zullen worden ‘ingelijfd’ (al zal dat nooit zo worden genoemd, zeker niet in Den Haag).

‘Moloch die onwillige staten zal verpletteren’

Sommige EU-landen (vooral Italië) kijken met argusogen naar het Verdrag van Aachen, omdat ze bang zijn dat hiermee ‘een moloch wordt geschapen die in staat is onwillige (staten en leiders) te verpletteren.’ AfD leider Alexander Gauland omschrijft het nieuwe Duits-Franse pact dan ook als ‘een erosie van onze nationale soevereiniteit.’ RN leider Marine Le Pen vindt het verdrag een ‘onevenwichtig Duits decreet’. (1)

9e protestweekend Gele Hesjes

Ondertussen zijn de Gele Hesjes in Parijs aan hun 9e protestweekend begonnen. De versnelde overgave van de Franse soevereiniteit door Macron, die onderdeel is van de vorming van een totalitaire EU-superstaat, zal voor de woedende burgers een extra reden zijn om door te blijven gaan totdat hun stem eindelijk gehoord en serieus genomen wordt. Alle signalen wijzen echter op exact het tegendeel.


Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Iron Maiden op 12-01-2019 15:33

Ik ben bang dat de protesten van de gele hesjes het proces en de daaropvolgende ellende alleen maar zullen versnellen. 

willy op 12-01-2019 15:46

Deze dochter van een dominee is een ware vergif voor Europa en macron zou beter is gaan luisteren wat het franse volk te zeggen heeft in plaats van altijd duitse braadworsten te eten. We gaan naar een super Europa een reus op lemen voeten, want een volk zijn we niet , we spreken niet dezelfde taal of cultuur, maar doch willen ze het ons opdringen, dus wat Hitler niet is gelukt dat gaat Merkel het 1OOO jarig rijk van europa waar de migrant nummer één is. Het fuseren van Duitsland en Frankrijk is het begin van iets groots het begin van het vernieuwde Romeins Rijk een natte droom van Macron en Merkel! en of we zullen worden ingelijfd ? dat zijn we al langer of niet? Shalom

Kfir. op 12-01-2019 15:52

Het veelkoppige monster krijgt meer en meer een gestalte! Het past feilloos in Gods plan met deze wereld en de mensheid! Hoe het het dit wangedrocht zal vergaan dat weten wij ook! 

rescue op 12-01-2019 16:01

De "tien horens" in wording onder leiding van de nog komende "kleine hoorn"? De EU is een log en groot onbestuurbaar bureaucratisch lichaam dus moet er wat komen met meer gezag en macht. En links natuurlijk. En wellicht zonder oost Europa, die weten wat dictatuur is en er niet meer in trappen.

JP op 12-01-2019 16:07

Merkel is al richting uitgang en Macron zal spoedig volgen. Staan er nog liefhebbers te trappelen om hen op tre volgen in het huidige klimaat? Het Volk laat zich niet langer ringeloren door dergelijke "Sadisten". Het Europese Volk verenigd zich maar niet op een manier die de Elite in gedachten had.

Koddebeier op 12-01-2019 16:24

Revolutie lijkt nog de enige weg uit deze ellende !

b op 12-01-2019 16:29

Verlos ons van Frau Merkel

Tom Hendrix op 12-01-2019 16:35

Eens met het artikel. En het bewijs, wat ik al eerder verkondigde, deze rode eussr, o.l.v. Merkel en Macron is de opvolger van het "Derde Rijk". Uiteindelijk wordt dus de hele democratie afgeschaft, en worden wij gevangenen van een complete socialistische en nazi dictatuur. 

@ rescue: 16.01. uur. Daar dacht ik ook aan.

DickG op 12-01-2019 16:57

De zogenoemde bankrun blijft uit. Wel krijg je volgens mij een burgeroorlog met hen beleid.

Sharkey op 12-01-2019 17:23

Als ik het goed begrijp heeft de democratie het leven gelaten en heeft de burger niets maar dan ook werkelijk niets meer in te brengen dan lege briefjes die vervolgens ook nog verscheurd worden. Wat mij bereft, de beuk erin.

Raveltje op 12-01-2019 18:11

En dan willen ze nog een groot Europees leger. Het grote en machtige leger uit het noorden, zoals het in de Bijbel

wordt beschreven? Alles is weer tegen Joden en Christenen met al dat linkse nazi gebroed. 

Maar ze winnen het niet van Jezus en zijn trouwe volgelingen. 

Toch, wat we allemaal nog mee moeten maken met wat de islam doet? 

Cefas op 12-01-2019 18:14

De geest van Napoleon en Hitler hebben deze leiders nooit verlaten. Niets nieuws onder de zon. Leiden deze 2 landen Europa opnieuw naar de ondergang? De geschiedenis herhaalt zich, maar dan wel voor de laatste keer. De Messias is komende.

stef springfield op 12-01-2019 18:15

Het enigste alternatief is een opstand.  En dat gebeurt niet omdat de meesten het (nog) te goed hebben. Dus slikken we het met zijn allen en stemmen vrolijk op de gevestigde orde binnenkort. Niets aan te doen. We hebben het zelf veroorzaakt door vele miljoenen tot in de afgrond verwende vooral jonge mensen te kweken die niet meer weten wat goed en fout is. Uit pure frustratie omdat ze geen hoop (denken) meer te hebben  zullen ze proberen  alles en iedereen mee te slepen in hun val naar de hel.  Zo is het altijd geweest en zo zal het nu ook gaan. Vechten tegen de bierkaai is het. Beter om te zorgen dat je zorg dat je klaar bent met je gedachten om een zo goed mogelijke blauwdruk te krijgen om straks verder te gaan. (volg Jezus)

Hubo op 12-01-2019 19:36

Daar zou ik nou eens heel erg blij mee zijn.

Tom Hendrix op 12-01-2019 19:43

@stef springfield: 18.15. uur. Zo is het, Stef.

Hoeder op 12-01-2019 21:35

De globalisten van de NWO zijn duidelijk in paniek, omdat ze zien dat de weerstand van de burgers tegen  deze machtswellustigingen alleen maar toeneemt. Althans in Frankrijk en Italië Het is te hopen dat de burgers in NL de valse retoriek van Rutte cs inmiddels doorheben en hem in maart wegstemmen. Gebeurt dat niet dan dendert die fascistische trein van een EU door en zullen we al onze vrijheden en geld kwijtraken, om als slaaf te eindigen.

stef springfield op 12-01-2019 22:31

@Tom Hendrix 19:43 

Heb regelmatig geprobeerd om vooral jonge mensen te overtuigen. Maar als mensen eenmaal de brede weg ingeslagen zijn (Bijbelse uitdrukking) dan zijn ze bijna niet meer te redden. De hakken gaan in het zand en het wordt alleen maar erger. Het valt ook niet mee voor ze om al vanaf kind te zien dat er geen hoop is en je om te overleven (weten hun  veel) dan maar met de meute meeloopt.

Nieuw Begin op 12-01-2019 23:01

Naar mijn bescheiden mening moeten Wilders en Baudet gaan samenwerken want alleen op die manier maken deze twee partijen nog een kans samen de grootste partij te wroden. Mogelijk dat er dan nog iets gedaan kan worden aan een nexit of terugdraaiien van de ergste besluiten die tijdens Rutte 3 zijn gemaakt. Iets doen ook aan de immigratie en die vreselijk miljeu terreur, die linkse hobby's.De tijd dringt!

Rienus op 12-01-2019 23:06

Fransen proberen nog iets te doen en daar heb ik enorm respect voor. Uiteindelijk gaat deze waanzin gewoon door, omdat de bevolking dit kennelijk wil.

Gabriel op 13-01-2019 08:36

Wat de toekomst brengen moge mij geleidt des Heren hand....

Tom Hendrix op 13-01-2019 09:11

@stef springfield: 22.31. uur, op 12/1. Die ervaring heb ik inmiddels ook, stef.

maria op 13-01-2019 09:28

Rienus 23.06

Wat kan de bevolking hier tegen doen ?

We staan met z'n allen machteloos 

Op de PVV stemmen heeft geen zin want Wilders heeft ook geen invloed  op de ontwikkelingen

Gast op 13-01-2019 10:10
Ik zou maar opassen met extreemrechts als de PVV en FvD. Hebben wij nog niets geleerd van Adolf Hitler destijds? Ook Hij was extreem rechts en speelde in op de onlustgevoelens van de gewone burger. En we weten allemaal van wat er gekomen is. Ook de VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff speelt in op de onlustgevoelens van de gewone burger, zie https://www.telegraaf.nl/nieuws/3014740/werk-begint-pas-ik-heb-geen-akkoord "VVD-Fractievoorzitter Klaas Dijkhoff resoluut over klimaattafels: ’Kans dat ik het letterlijk uitvoer nihil’ ’Werk begint pas, ík heb geen akkoord!’" Ik sluit niet uit dat de antichrist niet vanuit de links-liberale hoek komt, maar juist vanuit extreemrechts.
tom op 13-01-2019 10:57

De burgeroorlog in Frankrijk is inmiddels begonnen de revolutie zal zich uitbreiden over geheel Europa deze pacten tussen Frankrijk en Duitsland zijn strohalmen die geen zoden aan de dijk zetten, als volkeren tegen een regime zijn dan zal dat regime snel ten onder gaan, hun leger staat immers met twijfel de taken uit te voeren want ook hun weten dat ze als kanonnenvoer gebruikt worden en hun kinderen geshipt en als slaaf dan de toekomst zullen ingaan.

stef springfield op 13-01-2019 11:51

Ik vind het vooral interessant hoe het komt dat mensen links gaan denken.

Ik heb een interessante theorie gevonden. Moet je maar meelezen. het gaat erom dat onze gemeenschappelijk vijand in een schijnwereld terecht is gekomen, met hun eigen nep waarheden (gevestigde orde met CNN, NOS, Pauw, etc,etc, ) van waaruit ze als van zelfsprekend in een socialistische nepwereld terecht willen komen zoals het ook in de vorige eeuw gegaan is. 

Kierkegaard is de grondlegger van de existentie-filosofie. Hij leefde halverwege de 19de eeuw.In een van zijn boeken vertelt hij een verhaal over een jochie dat aan zijn pappie vraagt of deze met hem wil gaan wandelen. Zijn vader heeft daar echter niet zo’n zin in, want buiten, in de wereld, kunnen er allerlei nare dingen gebeuren. Het waait heel hard en er zouden pannen van de daken kunnen vallen. Het is markt en net als vorige week zou er ruzie tussen de kooplieden kunnen ontstaan en daar zouden ze in verwikkeld kunnen raken en klappen krijgen. Er zouden ook paarden op hol kunnen slaan die hen zouden kunnen vertrappen.Het is, kortom, buiten niet veilig.De vader stelt daarom zijn zoontje voor om samen in de woonkamer te gaan wandelen. Dat doen ze. Ze lopen op en neer in de woonkamer. Tijdens die wandeling vertelt de vader over de wereld, over hoe het zou hebben kunnen zijn als ze echt naar buiten, de wereld in, waren gegaan. Hij vertelt over de dakpannen die van de daken waaien, de klappen die er op de markt vallen en wat er allemaal gebeurt als er paarden op hol slaan.De andere dag vraagt het jochie opnieuw: ‘Pappie gaan we weer wandelen?’ Het is nu niet meer zijn bedoeling om naar buiten te gaan, maar om weer, zoals de vorige dag, lekker veilig in de woonkamer op en neer te lopen, waarbij pappie verdergaat met vertellen over de wereld. En dat doen ze. Ze gaan weer wandelen. In de woonkamer, gezellig bij de open haard.En dat herhaalt zich voortaan elke dag. Zo leert het jochie de wereld kennen. Hij wordt deelgenoot in het verhaal dat pappie over de wereld vertelt.In het verhaal van Kierkegaard wordt het jochie, later als volwassene, professor in de filosofie aan een universiteit. Hij kent immers de wereld! En als professor in de filosofie vertelt ook hij aan zijn leerlingen hoe het buiten in de wereld is. In de veilige collegezaal vertelt hij spannende verhalen over dakpannen, ruzies en paarden.Aan het eind van het schooljaar moeten de studenten tentamen doen. De professor vraagt ze wat er zou kunnen gebeuren als ze naar buiten zouden gaan. Als ze dan precies alles kunnen navertellen, over op hun hoofd vallende dakpannen, over op hol slaande paarden en ruzie makende kooplieden, zijn ze geslaagd in het vak filosofie. Want ook zij hebben nu 'de wereld' leren kennen.

Kierkegaard schildert hiermee het verschil tussen onechte kennis en echte kennis. Echte kennis kun je alleen opdoen door naar buiten te gaan, door in-de-wereld te zijn.Maar mensen kennen soms de wereld alleen van ‘horen zeggen’. Deze mensen zien het verhaal-over-de-wereld aan voor de wereld zelf. Ze nemen genoegen met de verhalen en willen of durven niet zelf ervaren hoe het is om in-de-wereld te zijn, om te existeren, zoals Kierkegaard dat voor het eerst noemde.   

Cefas op 13-01-2019 13:03

Onverschilligheid tast alles aan, het sust in slaap en doodt nog voordat het doodt. Handelen is het enige middel tegen de onverschilligheid; de onverschilligheid is de meest verradelijke van alle gevaren die ons bedreigen. Volgens Elie Wiesel zij er in deze situatie 3 soorten mensen: daders, slachtoffers en toeschouwers die onverschillig zijn en wegkijken terwijl de ramp zich voltrekt. Toeschouwers die niks doen (en een overheid die zijn eigen bevolking niet beschermd) zijn van het ergste soort. Maar wat kan en wil ik doen. Minimaal de huidige kartelpartijen wegstemmen, beter gezegd wegvagen, wel binnen wettelijke grenzen. Shalom.

Cefas op 13-01-2019 13:06

Wettelijke grenzen worden wel bewaakt door onze overheid, waarom onze landsgrenzen niet?

Cefas op 13-01-2019 13:34

Gaan we het rampjaar 1672 tegemoet?. Het volk was redeloos, de regering radeloos en het land reddeloos.

andre op 13-01-2019 14:24

Aachen airport ligt al heeeeeeel lang net iets boven maastricht!

ron op 13-01-2019 14:32

Het hoofd van de rooms-katholieke kerk, paus Franciscus, ziet geen andere oplossing in het licht van de demografische ontwikkelingen dan de realiteit te erkennen dat de islam vroeg of laat de wereld zal domineren. Hij roept de christenen op zich te bekeren.

speiker op 13-01-2019 15:27

Amen stef, wij moeten klaar zijn voor de komst van Yeshua want alleen Hij kan ons nog verlossen van deze vreselijke werreld.

een oud gezegde is : is uw koffertje gepakt om Hem te ontmoeten?

Bundy op 13-01-2019 15:48

Alweer een verdrag waarmee het volk sterk  achteruit gaat , en ook niet om gevraagd heeft .    Volgens mij is dit de afdeling Europa van de voorzegde wereldwijde dictatuur die klaar moet staan wanneer de antichrist verschijnt .                   Ook spreekt Openbaringen over een gigantische oorlog , maar vroeg mij altijd af hoe dat dan moest , bijna zonder Europese soldaten . 

De Duitsers zijn op dit moment bezig een gigantisch huurlingenleger op te bouwen , de goedkeuringsnormen schijnen erg laag te liggen .        Het soort mensen dat je kunt verwachten zullen waarschijnlijk Oekraïners , Polen , Roemenen etc. en een enkele "vluchteling "zijn .   Het soort mensen dat er oók geen moeite mee zal hebben het vuur te openen op de oorspronkelijke bevolking .      Een zeer waarschijnlijk rovend  leger zonder discipline , met spreektaal Engels trekt dan ten strijde tegen  de Russen .

Openbaring zal uitkomen en wij kunnen als eerste generatie de details zien , maar zijn voór de grote verdrukking ( zo zeggen bijna alle schriftgeleerden )  vetrokken .

Nieuw Begin op 13-01-2019 16:58

maria op 13-01-2019 09:28

Wilders' PVV kan heel democratisch wel de grootste worden en dan heeft hij heel veel te zeggen Maria?!

Als iedereen als u redeneert zullen we dat inderdaad nooit meemaken. Bovendien is mijn persoonlijke mening dat hij samen met Baudet een front moet vormen tegen de krankjoreme ideeen van Rutte 3 , lees D66, Gl, PvdA, en helaas ook de CU. Ik begrijp persoonlijk niet meer wat Segers beweegt. Over de klimaattafels heeft hij gezegd dat het vooral belangrijk is dat het kabnet niet valt! Bespottelijk.

Nieuw Begin op 13-01-2019 18:39

Nou Fraulein Merkel en Monsieur Macron: het Nederlandse islamitisch leger ( afdeling woestijngarnizoen ) heet jullie van harte welkom:

https://www.geenstijl.nl/5145761/foto-die-je-van-jeanine-niet-mag-zien-hennis-met-een-hoofddoek-bij-de-haatbaarden-in-iran/#comments

Bovendien hebben we gelukkig een premier die niet te beroerd is zelf er op los te rammen:

https://www.ad.nl/politiek/rutte-ik-zou-raddraaiers-oud-en-nieuw-liefst-zelf-in-elkaar-slaan~a920ff8d/

Rutte: Ik zou raddraaiers oud en nieuw liefst zelf in elkaar slaan. 

En natuurlijk gooit Wilders weer roet in deze retoriek met een schitterende tweet:

PVV-leider Geert Wilders sneert: In elkaar slaan? ,,Met zijn handtasje zeker.’’

Tom Hendrix op 13-01-2019 19:00

@ Nieuw Begin: 16.58. uur. Met U eens.

Celtic2b op 14-01-2019 18:10

Frankrijk wordt de laatste molensteen om de al zwaar verzwakte ( met kleine letters ) duitse economie.

De Russische economie staat op het punt de grootste van europa te gaan worden ( En groeit tegen de sancties op)

Gaan we dan toch die voorspelling tegemoet dat wij traks zijn overgeleverd aan die voormalege USSR ? Begint er

wel op te lijken , Nederland zal zich kopot vergroenen de komende jaren , beloft weinig goeds allemaal .....

Iedereen gelijk , allemaal even arm ...haha , behalve de elite dan die zwelgt nu al in hun rijkdom !

O ja nog even dit , De Franse rijken verlaten inmiddels in rap tempo hun land 12.000 alleen al in 2016.

Blijft daar alleen een lege dop over , merci Hollande etc.!

https://nl.express.live/2017/02/28/miljonairs-immigratie/

https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/article/2015/08/waarom-steeds-meer-franse-miljonairs-het-land-verlaten-2675597W/

Nieuw Begin op 14-01-2019 22:04

Frankrijk in vrije val

Onder andere te lezen hier:

Een groep gepensioneerde generaals in Frankrijk publiceerde een open brief waarin zij verklaarden dat de ondertekening van het migratiepact een verdere stap was in de richting van “het opgeven van de nationale soevereiniteit”. Zij merkten op dat “80% van de Franse bevolking van mening is dat immigratie moet worden tegengehouden of drastisch moet worden gereguleerd”.

De Franse wetgeving is extreem laks. Zelfs seriemoordenaars en terroristen worden niet veroordeeld tot lange gevangenisstraffen. De meeste gevangenissen zijn jihadistische rekruteringsbureaus geworden. Momenteel staan meer dan 600 no-go zones onder de controle van imams en moslimbendes. Islamisten die “overal klaar voor lijken te zijn” gaan de duizenden in. De politie beschikt eenvoudigweg niet over de menselijke of materiële middelen om ze allemaal te controleren

Alarmerend!  ( maar niet voor onze volksvertegenwoordiging natuurlijk! Die blijven blind geloven in de oliebol van het jaar

Lees verder:

https://fenixx.org/2019/01/14/frankrijk-in-vrije-val/

Kijkt u overigens gerust verder op deze site waar tal van actuele zaken belicht worden compleet met uitstekende bronvermelding en statistieken. Schokkend, vooral wat over de islam staat en waar Xander zo vaak over heeft geschreven. Het l;ijkt wel aan dovemansoren gericht Den Haag! Segers waar blijf je? Buma? Nooit gelezen in de Bijbel weest goed voor allen maar inzoderhgeide de geloofsgenoten? En jullie zijn juist goed voor niet -geloofsgenoten en de autochtonen kunnen barsten, preices zoals Rutte ( GR ) Jetten ( D66)  en Klaver ( GL)  het graag zien . Geen politicus durft dit te benoemen, ook niet in NL ! 

 

Mijn bede: Here ontferm U!

janneman op 15-01-2019 05:19

Het is van de zotte. Je hoort hier dus niks over in de msm. Net zomin als dat akelige verdrag van Marrakesh. En dit gebeurt dus allemaal over ons hoofd en achter onze rug, en dan moet je weten dat wij die gasten betalen ..., gekker kan niet meer.

Ik wil wat linken en ik hoop dat Xander het me toelaat, want het heeft me wat tijd gekost om deze te vinden : Ronald Reagan op dreef in een van de meest beklijvende speeches ooit : https://www.youtube.com/watch?v=GiuFzpl28io en ik distancieer me van de frase over Vietnam want da's een ander verhaal, maar voor de rest, way to go Mr. President, wat ie daar zegt over Amerikanen geldt voor ons allen. We are all human.

En wat denk je dat er zou gebeuren als Ronald Reagan uit zijn graf zou opstaan, en terug naar het Witte Huis gaat ? Kun je echt kuis houden want dan gaan al die idioten die daar nu zitten huiswaarts zenne. En dan lost ie het op .De ellende is dat er niemand meer is, ik zie er gene ene, gene ene ! Het is een ramp, er is dus niemand meer ..... En nu ?

Tom Hendrix op 15-01-2019 09:39

@ Nieuw Begin:  22.04. uur, op 14/1. Inderdaad, Here ontferm U. Mijn vertrouwen stel ik enkel nog op Hem, Nieuw Begin.

Rom op 16-01-2019 18:54

Alles gaat zoals het wezen moet.Velen worden door Zijn linkerhand gebruikt.De goddelozen kunnen maar éen ding doen en dat is de profetie vervullen.Vreselijk als je door Zijn linkerhand gebruikt wordt

berend jacob op 19-01-2019 20:43

de laaste 2 rijken uit het boek Daniël en de luipaard met vier koppen om daarna plaats te maken voor het Beest met 9 koppen, bekeert u van u wegen nu het nog kan, de grote verdrukking staat voor de deur en de grote afal van Chistus ook.

Gast op 22-01-2019 09:11
Op https://www.nrc.nl/nieuws/2019/01/21/frans-duitse-eenheid-als-recept-tegen-morose-eu-a3651075: "Frans-Duitse eenheid als recept tegen morose EU Élysée-verdrag De Frans-Duitse „sokkel” is minder solide dan Macron had gehoopt. Een nieuw verdrag moet, nu Merkel weggaat, samenwerking minder afhankelijk maken van de ‘chemie’ tussen bondskanselier en president." Op https://joop.bnnvara.nl/nieuws/duitsland-wil-nederland-betrekken-bij-frans-duitse-samenwerking "Duitsland wil Nederland betrekken bij Frans-Duitse samenwerking".
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl