HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Topeconoom Armstrong: ‘Confrontatie normale volk met klimaatextremisten een feit’

Directe toekomst gewone volk in groot gevaar omdat ‘groene opperheren’ zowel overheid, media als onderwijs hebben overgenomen, en hard werken aan de afbraak van onze welvaart en voedselvoorziening

 
Klimaatdemonstratie in Brussel van linkse jongeren, duidelijk niet gehinderd door enige actuele en historische feitenkennis. (Afbeelding: Getty Images (3)).

Donald Trump in de VS, de Brexiteers in het VK, Marine Le Pen in Frankrijk, een politieke ommezwaai in Denemarken, de verkiezing van de populistische Braziliaanse president Bolsonaro en de ‘Gele Hesjes’ in Frankrijk zijn volgens de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong allemaal duidelijke signalen dat ‘een groeiend aantal mensen helemaal klaar zijn met de ‘Groene Opperheren’, zoals ze door velen worden genoemd. Zij willen de bevolking en de levensstandaard van de gewone man verlagen.’

 

‘Burgerlijke onrust neemt overal toe als gevolg van almaar hogere belastingen en het verwoesten van de pensioenen van mensen die hun hele leven hebben gewerkt. De middenklasse is gehavend door de groene bewegingen die worden beschermd, en opereren vanuit de airconditioned en verwarmde kantoren van de VN en Greenpeace.’

Deze (links)groene elite staat ook wel bekend als de ‘Groene Opperheren’ en worden gesteund door mensen zoals Al Gore, de Clintons en Obama’s; in Europa door Angela Merkel, Emanuel Macron, prins Charles en de hele EU elite (en in Nederland door bijna alle politieke kopstukken m.u.v. die van de PVV en het FvD), de massamedia die zich voordoen als de ‘vrije’ pers, en natuurlijk Hollywood / de amusementsindustrie.

In Canada heeft de regering Trudeau al een global warming belasting van $ 1000,- per woning ingevoerd. In Europa zijn we al zover dat diesel wordt uitgebannen en in het volgende decennium ook stapsgewijs benzine auto’s, omdat alles elektrisch moet worden. Nederland gaat zelfs geheel van het goedkope en schone aardgas af, wat miljoenen mensen met enorme kosten opzadelt.

Goedkope en betrouwbare energie en voedsel worden afgebroken

‘Het klimaat’, ‘duurzaam’ en ‘groen’ zijn de toverwoorden geworden om de lasten voor de burgers, en zeker die op energie en vervoer, almaar verder te verhogen. De ‘Groene Opperheren’ hebben hiervoor een machtig wereldwijd netwerk gecreëerd waarmee een niets ontziende oorlog wordt gevoerd tegen de verbrandingsmotor, fossiele brandstoffen en kernenergie.

‘Ze keren de basis van goedkope en betrouwbare elektriciteit, waar de hele wereld afhankelijk van is, om. Ze vallen landbouwers en vissers aan in een poging om de voedselvoorziening te verminderen,  in de hoop dat de bevolkingsgroei hierdoor afneemt,’ vervolgt Armstrong. ‘Ze baseren hun theorie op muizen van wie bekend is dat ze minder nakomelingen krijgen als de voedselvoorraad afneemt.’

Het gevolg van deze extreemlinkse globalistische oorlog tegen welvaart, welzijn en vooruitgang is het verlies van steeds meer banen, waar ook het VNO-NCW deze week nog eens voor waarschuwde (‘Hans de Boer (VNO-NCW) haalt hard uit naar Klaver en zijn CO2-heffing’ – NOS). Tegelijkertijd importeert de politiek steeds meer migranten met het idee dat dit de belastinginkomsten verder zal verhogen.

Jongere generatie totaal geïndoctrineerd met klimaatreligie

De groene klimaatelite heeft ook ‘de scholen en universiteiten veroverd om daar hun propaganda in de gedachten van de jongere generatie te gieten.’ Deze voortdurende extreemlinkse propaganda van media, politiek en door ‘progressieve’ krachten ondermijnde onderwijsinstellingen heeft deze blinde en eenzijdig geïnformeerde jonge generatie het geloof, ja zelfs de religie wijsgemaakt dat de hele mensheid feitelijk een pest is die zichzelf moet opofferen om ‘het klimaat’ te redden.

De 35.000 totaal geïndoctrineerde ‘klimaatspijbelaars’ die vandaag in Brussel bijeen zijn om te eisen dat ook de normaal denkende mens zijn handtekening onder zijn eigen ondergang zet, zijn daarvan een triest voorbeeld.

Toekomst van land en volk staan op het spel

De op ‘global warming’ gebaseerde ‘klimaatagenda’ heeft de overheid, de media en het onderwijs overgenomen, en dringt hun agenda op aan de rest. ‘De opkomst van de Gele Hesjes is een duidelijk een directe confrontatie tegen deze Groene Opperheren agenda,’ besluit Armstrong. (1)

Het is voor ieder weldenkend mens die zijn kinderen minimaal dezelfde welvaart gunt als hijzelf heeft gekend te hopen dat de nieuwe burgerbeweging internationaal aan kracht zal blijven winnen, zodat de dwaze, gevaarlijke klimaatextremisten die inmiddels bijna heel Den Haag in hun greep hebben gekregen worden gestopt voordat ook ons land en onze samenleving onherstelbaar naar de vernieling zijn geholpen.

 

Xander

(1) Armstrong Economics
(2) NOS
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

14-01: ‘Verschuiving magnetische Noordpool echte reden klimaatverandering’
13-01: 25 deskundigen slaan alarm: Huidig klimaatbeleid veroorzaakt ondergang van Nederland

2018:

07-12: (/ Na VS breekt ook Brazilië met Marxistische klimaatagenda)
29-11: Topwetenschapper Dyson waarschuwt dat klimaatbeleid op ideologie is gebaseerd, niet op feiten (/ Groene klimaatideologie heeft alles weg van een nieuwe religie)
16-11: NASA satelliet ziet forse afkoeling, lijkt begin van nieuwe mini ijstijd
15-11: Klimaatwetenschappers geven enorme rekenfout Global Warming toe
09-10: IPCC wakkert klimaathysterie verder aan met angst zaaiend propaganda rapport (/ Met uitzondering van de EU trapt niemand meer in de CO2/opwarming hoax, dus moeten alleen de Europese burgers er fors voor gaan betalen)
03-09: Zonne minimum eerder begonnen, experts waarschuwen voor langdurige afkoeling Aarde
01-06: Petitie tegen gasvrij maken Nederland vanwege enorme kosten die burgers moeten betalen (/ Miljoenen Nederlanders dankzij GroenLinks, milieulobby en ‘duurzaam’ bedrijfsleven in armoede gestort – Ook huurders worden opgezadeld met CO2-klimaatproof maken woningen, wat ruim € 100 miljard gaat kosten) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten..

Reacties

Pagina12
Poppenkast op 04-02-2019 20:12

Post verwijderd, vanwege auteursrechten, zie siteregels onder  alle artikelen. Mod.

Het is mijn eigen artikel en dus heb ik met auteursrechten niets te maken, ook al werd het al eens gepubliceerd.

Kunt u aangeven waar u dat gepubliceerd heeft, welke website ?  Mod.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl