HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Team Mueller erkent dat Trump zijn advocaat geen opdracht gaf te liegen


Aan de eindeloze stroom nepnieuws van de massamedia over Donald Trump is weer een nieuw hoofdstuk toegevoegd. (Afbeelding: Getty Images (2)).

Ook de Nederlandse media waren er deze week zoals altijd als de kippen bij om het bericht van BuzzFeed over te nemen waarin werd beweerd dat president Trump zijn advocaat Michael Cohen opdracht had gegeven om tegen het Congres te liegen. Dit blijkt wederom nepnieuws te zijn geweest, deze keer zelfs bevestigd door het team van de speciale aanklager Robert Mueller, dat een in een officiële verklaring stelt dat BuzzFeeds bericht over ‘het getuigenis van Cohen tegen het Congres niet correct is.’

 

Gisteren had BuzzFeed zich nog ‘100% achter het verhaal van onze verslaggevers’ opgesteld. Hun bronnen waren echter ‘anoniem’. Bovendien gaven de twee journalisten in kwestie, Anthony Cormier en Jason Leopold, hier tegenstrijdige verklaringen over. Cormier erkende tegenover CNN dat ze de documenten die hun verzinsels zouden bewijzen niet zelf hadden gezien, terwijl Leopold eerder had beweerd van wel.

Leopold –met een persoonlijke achtergrond als drugsverslaafde- kwam in 2006 al eens in opspraak toen hij op basis van verzonnen bronnen had geschreven dat een man was aangeklaagd wegens een CIA lek. De Washington Post schreef hierop dat ‘deze in war zijnde verslaggever... op agressieve wijze de regels heeft genegeerd’ en dat ‘ernstige twijfels opwerpt over (zijn) journalistieke ethiek.’

Weer een trieste dag voor de journalistiek

‘Bedenk dat het Buzzfeed was dat het totaal ontkrachte ‘dossier’ vrijgaf, dat werd betaald door de oneerlijke Hillary Clinton en de Democraten (als onderzoek van de oppositie), waar het complete Rusland onderzoek op is gebaseerd,’ reageerde Donald Trump. ‘Een zeer trieste dag voor de journalistiek, maar een topdag voor het land! Nepnieuws is waarlijk de vijand van het volk.’

Eerder had Trumps advocaat Rudy Giuliani al verklaard dat ‘iedere suggestie dat de president Michael Cohen de raad gaf om te liegen (over een eventueel te bouwen Trump Tower in Moskou) categorisch vals is.’

Cohen, de voormalige advocaat van Trump, werd onlangs veroordeeld wegens meineed en fraude, nadat hij tijdens zijn proces plotseling met nog altijd onbewezen beschuldigingen aan het adres van Trump kwam, waardoor hij zijn gevangenisstraf aanmerkelijk kon verkorten. De Wall Street Journal berichtte afgelopen week dat Cohen mogelijk tienduizenden dollars heeft gestolen.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie  ook o.a.:

06-01: (/ Mueller weigert bewijs dat ‘Russische inmenging’ pure onzin is)

2018:
30-12: Democraat erkent dat zogenaamde Russische beïnvloeding werd opgezet door zijn eigen partij
26-12: ‘Trumps grilliigheid is geniale tactiek in strijd tegen de Deep State’
20-12: CNN’s en Duitslands journalist van het jaar geeft verzinnen grootschalig nepnieuws toe
16-12: Speciale aanklager Mueller liet bewijs van FBI complot tegen Trump vernietigen
09-12: Europa zinkt nog dieper: Frankrijk geeft Rusland schuld van Gele Hesjes (/ Echte propaganda is afkomstig van Westerse media en elite, maar wordt als onbetwistbare ‘waarheid’ aan ons verkocht)
27-11: Gelekte documenten bewijzen Westerse psy-op informatie oorlog tegen Rusland (/ Door Britten geleide geheime informatiedienst beïnvloedt publieke opinie en interne zaken in landen van de EU, de VS en Canada)
26-10:Westerse propaganda oorlog omvat heksenjacht op Russen en onbewezen trollenfabriek

30-08: Pentagon analist zegt dat Trump-Rusland samenzwering compleet verzinsel is
23-07: Hoofd Inlichtingendienst VS: Obama zit achter opstarten alle acties tegen Trump (/ Hillary Clinton gaf zelf toe geheime ontmoetingen met Vladimir Putin te hebben gehad – FBI-agent: ‘Na anderhalf jaar nog steeds geen bewijs tegen Trump en zijn team’)
22-06: Agent geheime dienst klaagt corrupte ‘Deep State’ rond Clintons en Soros aan
07-05: CIA klokkenluider: Trump vecht net als Kennedy tegen coup door Deep State
08-03: ‘Democraten plannen Stalinistische coup in de Verenigde Staten’
18-02: Hudson Instituut: Alles waar Trump valselijk van werd beschuldigd, deed Obama echt
04-02: Vrijgegeven memo bevestigt illegaal FBI ‘Deep State’ complot tegen Trump
19-01: Explosieve memo onthult illegaal complot FBI, Hillary en Obama tegen Trump (/ ‘Iedereen zal nu de echte Obama, de wraakzuchtige narcist, kunnen zien’)

2017:
12-12: Oud CIA directeur geeft toe dat ‘Deep State’ politieke oorlog voert tegen Trump

25-10: Washington Post: Hillary Clinton loog en betaalde voor fake Trump-Rusland dossier
03-08: Topjournalist Hersh: RussiaGate is leugen van CIA, wraak op Trump (/ ‘Massamedia zijn de echte nepnieuws verspreiders’) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.Reacties

willy op 19-01-2019 15:05

Inderdaad president Trump heeft niemand aangezet om te liegen of om te feiten te verdraaien , maar daarmee zijn we er nog niet. het onderzoek loopt gewoon verder de Democraten ruiken bloed en willen kost wat kost Trump van zijn troon krijgen. Trump wil zijn muur en wil hierin ver gaan, en de Democraten zijn zo kleingeestig dat ze daarvoor de openbare diensten plat leggen om geen akkoord te tekenen, want uiteindelijk kost de muur die trouwens werk voorziet intern voor de VS een peulschil voor wat de Amerikaanse begroting betreft. Het mag ook gezegd zijnde dat advocaten in feite echte gangsters zijn die liegen en bedriegen om hun vel te redden . Hopelijk zal de begroting worden goedgekeurd, want de vele ambtenaren moeten nu al bedelen om rond te komen en ook dat is onmenselijk! Shalom

Celtic2b op 19-01-2019 15:07

Geen bronnen = fake news !

O  ja voor de redactie :

Zag dit voorbij komen, na dertig dagen shutdown van de overheid, kan

het personeelsbestand  worden afgebouwd .....want geen financiering !

Dat is de achterliggende reden dat er nog geen national emergentie is

afgekondigd. Linkje naar een gesprek over dit onderwerp:

https://www.youtube.com/watch?v=Ima6kd6Jhdo

Het zou wel eens 380.000 ambtenaren kunnen treffen die  met

volkomen overbodige zaken bezig zijn en alleen in de weg zitten voor

een vlotte afhandeling van overheidszaken .

Dat is pas " Draining the swamp " !

Tom Hendrix op 19-01-2019 15:24

Maar geloof maar niet, dat de linkse globalistische elite in de USA de Democraten, en de gehele verlinkste pers en media, dit zullen bevestigen. In Nederland en de eu zeer zeker niet.

Willie op 19-01-2019 16:01

Hier ook een prima reconstrucie wat ook niet te lezen is in de bedorven media.

http://verenoflood.nu/hoax-rond-russiagate-ontmanteld-diepe-stilte-msm/

tom op 19-01-2019 16:07

Hopelijk gaat Trump samen met Putin op korte termijn een samenwerking vormen om samen met de Europese bevolking dat EU gedrocht met alle globalistische leugenaars en oorloghitsers een halt toe te roepen  zodat die duivelse deep state bende met wortel en tak uitgeschakeld gaat worden.

Jan op 19-01-2019 16:23

Je ziet maar weer dat het leugens zijn maar de meeste mensen geloven alles wat er geschreven word en vooral als het maar spannend is en zo is het ook in Nederland daar snoeppen de meeste van ik zeg altijd maar onderzoek voor dat je wat schrijft in een krant of een boek . De wereld hanglamp aan elkaar van leugens en we geloven het ook in wat een wereld leven wij eigenlijk nog

van buiten op 19-01-2019 17:01

Hij heeft alle troeven van het kaartspel in eigen handen.

speiker op 20-01-2019 15:16

en zo gaan er straks nog meer leugens openbaar komen want ik geloof dat God Trump hierin wijsheid geeft om het hele linkse zooitje blood te leggen, geweldig als dat mag geberuren, dit is nog maar een slipje van de sluier.

Peter op 23-01-2019 07:17

Telegraaf ,NPO de loopjongens van links ,die alles napraten ,knippen plakken en verdraaien halen weer eens bakzijl ,stop met het onderhouden van de NPO  ,zij zijn het vergif voor Nederland .

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl