HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Speciale politie valt bekende rechtse site Hartgeld binnen vanwege kritiek op islam

Kantoor ‘Cultuur onder Vuur’ in Nijmegen moet eigen beveiliging betalen na aanvallen van extreemlinkse Antifa activisten

 
Afbeelding: Cultuur onder Vuur (‘Rode vlaggen: In Nijmegen is het nog geen 1989 geweest’).

Bewapende eenheden van de speciale Oostenrijkse politie (WEGA) en de recherche zijn gisteren het kantoor van de grote en bekende Duitstalige rechtse website Hartgeld binnengevallen, en hebben vervolgens alle computers, gegevensdragers en wapens in beslag genomen. De reden? Het ‘zaaien van haat’ tegen moslimmigranten, en commentaren van lezers waarin negatief wordt geschreven over de islam.

 

Beheerder Walter Eichelburg kon zijn lezers enkel op de hoogte stellen door middel van de computer van zijn vrouw.

‘Misschien bevalt het de heersende klasse niet hoe u over islamisering denkt,’ reageerde een commentator. ‘U weet het wel, kritiek op islam = volksopruiing.’ Waarop WE reageert: ‘Dat was precies het verwijt: kritiek op de islam in de lezerscommentaren.’

‘Dictatuur gaat nu echt duimschroeven aandraaien’

Reageerders zijn verbijsterd dat zoiets in Oostenrijk kan gebeuren. ‘Ik dacht dat deze waanzin alleen in Duitsland voorkomt. Nu zie je dat er geen enkel verschil meer is... De dictatuur zal nu pas echt gas gaan geven en flink de duimschroeven aandraaien.’

Een ander spreekt van volstrekte willekeur van de autoriteiten. ‘(Bondskanselier) Merkel mag alle Oost Duitsers (PEGIDA, AfD) als ‘Nazi’s’ zwartmaken, zonder ingrijpen van een officier van justitie. Zijn er soms al gewelddadige demonstraties met vernielingen en hetzejachten geweest? Of terroristische aanslagen op de door u bekritiseerde groepen?’ (Het antwoord is nee, die gewelddadige demonstraties en aanvallen zijn er enkel door (extreem)links geweest, en 90% van de aanslagen door islamisten).

Systeemwisseling

Eichelburg voorspelt al jaren (tot nu toe vergeefs) een gewelddadige ‘systeemwisseling’ in Duitsland en Europa, compleet met terreuroorlog tegen de bevolking door moslimimmigranten, militair ingrijpen door Rusland, arrestaties en berechtingen van politici, en een terugkeer van de keizer. Ook roept hij zijn lezers op zich hierop voor te bereiden door het inslaan van zaken zoals voedsel, edelmetalen (omdat het geld waardeloos zou worden), medicijnen en wapens.

‘Tot gisteren was Oostenrijk vergeleken met Duitsland voor mij nog een plek van vrijheid en vrijheid van meningsuiting. Zelfs als men de theorie (van Eichelburg) over een systeemwisseling en een nieuwe monarchie niet deelt, begrijpt, kan geloven, of deze onwaarschijnlijk vindt, heeft de staat niet het recht om andersdenkenden te vervolgen. Er zijn met zekerheid moslims die onopvallend en vreedzaam leven en bijvoorbeeld legale wapens hebben. Waarom zou iemand die in de monarchie gelooft dan anders moeten worden behandeld?’

‘De linksen hebben er zelfs geen enkel probleem mee de vrijheid van meningsuiting af te schaffen, zodat men zich enkel nog op die superheilige vrijheid van religie kan beroepen.’ (1)

Cultuur onder Vuur mikpunt van extreemlinks

In Nederland is de ‘populistisch’ genoemde stichting Civitas Christiana, vooral bekend vanwege de website ‘Cultuur onder Vuur’, diverse keren aangevallen en gesaboteerd door extreemlinkse (Antifa) activisten. ‘De politie waarschuwde ons voor hen. Ook de Nationale Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid liet weten dat deze groep tot geweld in staat is.’

‘De stichting Civitas Christiana... zet zich in voor de verdediging van de traditionele Nederlandse christelijke beschaving. Uit hun verklaring blijkt dat dit de linksextremisten tegen het zere been is. Zij hekelen de uitgangspunten van Civitas: traditie, gezin en privébezit. Zij blijken woedend over de acties van Civitas tegen de Zwarte Piet-haat, tegen verplicht moskeebezoek voor scholen, en tegen het gasverbod. Ook blijken zij zich gestoord te hebben aan een objectief artikel over de rechtszaak tegen Tommy Robinson, de Britse activist tegen kindermisbruik’ (door Pakistaanse bendes die jarenlang door met name linkse politici werden beschermd – X.).

Vanwege diverse bedreigingen en het binnendringen van privé terrein is de stichting genoodzaakt zich met eigen gelden te beveiligen, waar een donatie voor wordt gevraagd. (3)


Xander

(1) Hartgeld
(2) Cultuur onder Vuur
(3) Cultuur onder Vuur

Zie ook o.a.:

09-01: Islamisering: Tien keer zoveel Zweden veroordeeld wegens online kritiek op immigratie 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Jan op 11-01-2019 17:27

Nederland wij zijn verloren het komt niet meer goed wij zien alles gebeuren en we kijken er na tot dat alles in je straat zichtbaar word maar dan gaan de ogen pas open maar de mens is hardleers dat zag je in 1940 wel en toen zou het ook allemaal wel meevallen maar toen was het ook telaat .

Tom Hendrix op 11-01-2019 18:24

De demonische links-liberale elite regeert, door middel van de eussr. En het hoeft ons niet te verbazen, de eu, is de opvolger van het "Derde Rijk", van de Nazi's. Zij hebben getracht door geweld de heerschappij in Europa te kunnen overnemen, tijdens de Tweede Wereldoorlog. En juist de nazi's waren socialistisch, hun partij heette niet voor niks de Nationaal socialistische Arbeiderspartij/NSDAP. Geweld komt steeds van links, geholpen door een figuur als de plutocraat Soros. Buiten een linkse-liberale meningsuiting, zijn andere meningen nu verboden. Zover is het al gekomen.

rescue op 11-01-2019 18:29

De ware aard van links komt aan de oppervlakte. Het is een Europees kankergezwel aan het worden die met alle macht de groeiende groep nationalisten wil intimideren. De misselijkmakende politiek correcte politie en leger zijn de grootste boosdoeners. Landverraders die ook in de oorlog de kant van de nazis kozen omdat men zich door hen liet betalen. Als zij morgen de regering afzetten is het met de hele beweging afgelopen.

Tom Hendrix op 11-01-2019 18:29

@Jan: 17.27. uur. Helaas is dat maar al te waar, Jan.

Cale op 11-01-2019 19:16

Eigen cultuur willen beschermen heet nazisme. Illegale immigratie willen bestrijden - lees de wet handhaven en mensensmokkel tegen gaan - is racisme. Je zorgen maken over afkoeling van de aarde met als gevolg steeds meer mislukte oogsten (waar geen enkele overheid zich op voorbereidt) en daardoor enorm hoge voedsel prijzen, heet klimaat ontkenning. Links tuig slaat er op los maar rechts is agressief. We zijn gek geworden.

JP op 11-01-2019 19:32

Het kan nog even duren, maar uiteindelijk zal ook Duitsland vast besmet worden met het Franse Virus.

knight op 11-01-2019 19:46

In Nijmegen word het geluid van rechts steeds luider. dat valt natuurlijk in het niet bij het antifa tuig dat nog steeds de hand boven het hoofd word gehouden . maar Nijmegen in niet meer de linkse stad van weleer het rechste geluid word steeds luider . En dat is bij links natuurlijk niet te verkroppen. Wen er maar aan zou ik zeggen.

Raveltje op 11-01-2019 20:45

Toen ons de euro werd opgedrongen, met inlevering van meer dan de helft had ik al een vaag vermoeden dat het

niet goed zou komen. Het geld een oorlog zou uitlokken. Sindsdien worden wij, geboren enegetogen Nederlanders

van het kastje naar de muur gestuurd. Alle rechten worden je afgenomen. Voor een invasie van migranten, die grotendeels

moslim zijn. En heb je kritiek op hun levenswijze of cultuur dan ben je racist. Bij stukjes en beetjes wordt ons alles

afgenomen en krijgt de islam het voor het zeggen. En regering, scholen, gemeentes doen daar gewoon aan mee

Vluchtelingen opvang heet dat, maar eigen bevolking wordt uitgebuit zelfs gediscrimineerd. En die zogenaamde

vluchtelingen stellen hoge eisen, waar wij aan moeten voldoen, hun cultuur. Dan krijg je oorlog. 

Sharkey op 11-01-2019 20:52

Cale op 11-01-2019 19:16

Uw opsomming van de totale gekte heet toch gewoon nepnieuws?

Perry op 11-01-2019 21:23

Massaal op anti-Islam partijen stemmen zoals de PVV en FvD wil ook wel eens helpen. Maar nee hoor, dat achterlijk kudde volk blijft gewoon doorgaan met op die zelfde politieke bagger stemmen en dan krijg je wat je verdient. Mensen wordt nou eindelijk eens wakker.

lies op 11-01-2019 21:29

Als er homo,s in het pand van Civitas  hadden gezeten ,stond er waarschijnlijk een pantserwagen van de politie  voor de deur om ze te beschermen .

tycho op 12-01-2019 02:23

Dnkzei deze regering van oetjeboes voel ik mij in Nederland als een haring in een zee vol haaien.

vlokje op 12-01-2019 02:39

Nou xander, een loflied op de is.lam, en je zit gebeiteld ;-)

Ha-lal nieuws 

Oma op 12-01-2019 02:59

Speciale Oostenrijkse politie (WEGA)= al de gestapo in opdracht van de nazi-politiekers, nationaal en vooral eu. Extremistische (s)linkse antifa terroristen stelen altijd het woord vrijheid om hun fascisme achter te verbergen.

willy op 12-01-2019 11:04

wie tegen de islam schrijft zal het ondervinden dat de veilighiedsdiensten je website in het oog houden want dan ben je een gevaarlijke terrorist. Shalom

Josef op 12-01-2019 11:20

Xander, U vergeet de campange die cultuur onder vuur gevoerd heeft tegen de kussende homo posters waardoor die hetze tegen hen ontstaan is.

En zij op straat al aangevallen werden waarbij hen de kleren van het lijf gescheurd werden en politie erbij stond en er naar keek en toe liet  zoals ook "onze" heldhaftige overheid er niets aan deed.

Wel rold die heldhaftige overheid en humaan Nederland over een opmerking in de Nashvill verklaring over v/d Staaij heen en die de zwarte piet  krijgt toe bedeeld.

Wat hebben wij toch een vredelievend land verkregen door alles met de mantel der lievede te bedekken en waarheid een leugen en leugen waarheid is geworden en hetzelfde gebeurd er bij goed en kwaad zo als het in de Bijbel besschreven staat.

j v/d valk op 12-01-2019 12:29

What happened to little girls in Rotherham,GB.

https://youtu.be/D7xhNYJV430

5318537 op 12-01-2019 14:16

Zoals Arie Boomsma homo,s uit de kast wil halen,liefst op televisie zodat meteen iedereen weet dat iemand homo is,en tegelijkertijd zwaar tegen Wilders is en hem zelfs voor nazi uitmaakt,is ook wel een misselijkmakende tegenstelling omdat hij wegloopt met moslims die homo,s het liefst zouden vermoorden.

Zo ook Peter R de Vries wiens dochter een zwarte vriend heeft en waar bij vergelijkbare stelletjes de blonde vrouw voor nikkerhoer wordt uitgemaakt door moslims.

En dan nog de cartoons die Wilders afbeelden als nazi kampbewaker terwijl ex hoofdcommissaris Riessen bij Pauw verkondigde dat Wilders moest worden gemold en PVV,ers op transport moeten.(Video op YouTube;Wilders mollen)

Dino de grappenmaker op het podium de nazigroet deed toen hij het over Wilders had.

Vreemde tegenstellingen vooral als je weet dat de islam een nazisekte is met een oorlogsgod als bewezen leugen.  

Kijk,lees en huiver http://sin.punt.nl/content/2015/02/Islam-geschiedenis 

Cale op 12-01-2019 16:32

@Sharkey. ¨Uw opsomming van de totale gekte heet toch gewoon nepnieuws?¨ Niet helemaal, omdat er grote bevolkingsgroepen achter opgesomde beweringen staan. Voor velen is dit dus vreemdgenoeg geen nepnieuws maar waarheid. Vandaar mijn bewering dat we (het grootste deel van de bevolking) gek zijn geworden. Het is niet alleen de media.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl