HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Rode Sjaaltjes door Franse gevestigde orde ingezet om Gele Hesjes te breken’

Onmiddellijk steun van media en politiek voor Rode Sjaaltjes, gecombineerd met eenzijdige demonisering van Gele Hesjes, duidelijke aanwijzing – Rode Hesjes worden ook gebruikt om draconische, welvaart-vernietigende klimaatmaatregelen erdoor te drukken

 
De Rode Sjaaltjes, de nieuwe ‘useful idiots’ van de gevestigde orde. (Afbeelding: Getty Images (2)).

De druk op de Gele Hesjes volksopstand tegen de Franse elite rond president Macron is opgevoerd door zogenaamde ‘Rode Sjaaltjes’ demonstranten, die onmiddellijk de lievelingetjes van de massamedia zijn geworden – één van de vele signalen dat de Rode Sjaaltjes door de Franse overheid georganiseerd en aangestuurd worden met de bedoeling de Gele Hesjes beweging te breken, en het Franse volk draconische (energie- en klimaat)maatregelen en nog harder ingrijpen tegen iedere vorm van oppositie te laten accepteren.

 

De Gele Hesjes opstand is al in zijn 12e week beland en trok afgelopen weekend in totaal zo’n 73.000 deelnemers. Aan de tegendemonstratie van de Rode Sjaaltjes deden volgens de politie zo’n 10.500 mensen mee.

Vermoedelijk betaalde demonstranten, oprichter lijkt te liegen

Daar waar de Gele Hesjes spontaan zijn ontstaan, zijn de Rode Sjaaltjes dat bepaald niet; het betreft hier een formele, door de staat erkende vereniging die vanwege de bureaucratische procedures al moet zijn opgericht tijdens de eerste Gele Hesjes protesten in november. Daarnaast hebben Franse media en journalisten aangetoond dat tenminste de helft van de Rode Sjaaltjes afgelopen zondag met bussen naar Parijs werden vervoerd, wat de vermoedens versterkt dat ze werden betaald om deel te nemen aan de tegendemonstratie.

De oprichter van de Rode Sjaaltjes, IT-specialist Fabien Homenor, verklaarde dat hij in de eerste weken zelf een Geel Hesje zou hebben aangetrokken omdat hij oorspronkelijke doelstelling (het van tafel krijgen van de inmiddels met een jaar uitgestelde nieuwe klimaat/brandstoftaks) steunde. Dit wringt echter met het feit dat de Rode Hesjes al in november moeten zijn opgericht. Waarom zou hij dat gedaan hebben als hij het volgens eigen zeggen toen nog eens was met de Gele Hesjes?

Homenors Rode Sjaaltjes zeggen te protesteren tegen het ‘geweld’ van de Gele Hesjes, maar die hebben er al vaker vergeefs op gewezen dat het grove geweld wat op het nieuws is te zien afkomstig is van leden van het ‘zwarte blok’, die de demonstraties enkel aangrijpen om een zo groot mogelijke chaos te creëren en de Gele Hesjes –die het geweld afwijzen- in een kwaad daglicht te plaatsen.

Onmiddellijke steun media voor Rode Sjaaltjes

Wat dit betreft berichten de massamedia vrijwel uitsluitend eenzijdig negatief over de Gele Hesjes, en wordt het aantal demonstranten soms met tienduizenden naar beneden bijgesteld. Toen de Rode Sjaaltjes op het toneel verschenen deden ze juist exact het tegendeel; de ‘beweging’ werd opzichtig aangeprezen als ‘niet gewelddadig’, waarbij het feit dat er ruim 10.000 mensen aan meededen sterk werd uitvergroot ten opzichte van de ‘slechts 4000’ Gele Hesjes in Parijs. Daarbij ‘vergaten’ de professionele journalisten op hun inmiddels zo bekende misleidende wijze te melden dat er elders in Frankrijk nog eens 69.000 Gele Hesjes de straat op waren gegaan.

Dezelfde Westerse media bagatelliseerden de ernstige verwonding van Jerome Rodrigues, één van de oprichters van de Gele Hesjes, door de politie. Hij stond de komst van de ME te filmen toen die –gezien de beelden overduidelijk zonder aanleiding- een rubberen kogel op hem afschoten, die recht in zijn oog terecht kwam. Hierdoor is Rodrigues voor de rest van zijn leven gehandicapt geraakt.

Rode Sjaaltjes ook ingezet om draconisch klimaatbeleid erdoor te drukken

Of er hard bewijs op tafel komt dat de Rode Sjaaltjes inderdaad door de gevestigde orde worden aangestuurd om de Gele Hesjes aan te vallen, te verdelen en zo mogelijk te breken, moet natuurlijk nog worden afgewacht. De onmiddellijke volmondige steun van de media en politiek voor de Rode Sjaaltjes is echter een overduidelijke aanwijzing, zeker omdat de Gele Hesjes al heel snel door diezelfde elite werden gedemoniseerd.

De Rode Sjaaltjes lijken daarom te worden gebruikt om de valse indruk te wekken dat een groot deel van ‘het volk’ achter de draconische klimaat/energiemaatregelen staat, die de komende jaren en decennia de bestaande welvaart van zowel de Fransen als andere West Europeanen zullen afbreken. Daarnaast zal deze gekunstelde ‘steun’ worden aangegrepen om nog harder op te treden tegen alle vormen van oppositie, met de Gele Hesjes als eerste doelwitten.

 

Xander

(1) MintPressNews via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

24-01: Topeconoom Armstrong: ‘Confrontatie normale volk met klimaatextremisten een feit’
16-01: ... ‘Duitsers en Fransen zullen EU uit elkaar scheuren’ (/ Noden, zorgen en wensen van miljoenen gewone burgers te lang genegeerd en weggewuifd met leugens in en door de media)
13-01: 25 deskundigen slaan alarm: Huidig klimaatbeleid veroorzaakt ondergang van Nederland
08-01: Opstand nodig tegen het globalisme: ‘Heeft u uw Gele Hesje al?’ 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Doordenker op 31-01-2019 15:32

We zijn ongemerkt terecht gekomen in een marxistische 'dictatuur' die zich verbergt achter het schone schijn masker van 'democratie'. 

Celtic2b op 31-01-2019 16:00

In Hongarije waren ook protesten , tegen de " slavenwet"

Hoor je ook niets meer van ...

De volgende keer worden alle bussen geblokkeerd neem ik aan ....

Deden ze ook op de afsluitdijk met die antipieten ...

Tom Hendrix op 31-01-2019 16:08

Eens met het artikel. En rood, dat staat voor mij voor de gehele socialistische, anarchistische en groene kongsi. De linkse globalistische elite, en Macron en de msm, verrend tegen de geboren Franse burger. Maar is het in de rest van de socialistische eu anders?

kim op 31-01-2019 16:27

Rood is gevaar, code geel is waarschuwing, en wat een mooi woord, geachte Xander, als slotwoord: doelwitten. De witten zijn het doel geworden in deze onbegrijpelijke idiote samenleving.

Pier op 31-01-2019 16:27

Gele hesjes zijn echt. Ongeveer zoals werkschoenen 'echt' zijn. 

Rode sjaaltjes worden door goochelaars gebruikt, illusionisten. Dat zijn de illuminati bij uitstek, misleiders. Ze laten je de verkeerde kant opkijken. Je kunt de 'demonstranten' met de rode sjaaltjes vergelijken met de 'charmante assistentes' van de illusionisten, op rode pumps met hoge hakken. 

JP op 31-01-2019 16:41

Gezien het koude jaargetijde, leg ik mijn rood-wit-blauwe 'Unox" muts maar vast klaar. Of heeft iemand van jullie een beter idee om mee op te vallen?

MP op 31-01-2019 16:53

Weet iemand of er in Nl ook gele hesjes bijeenkomsten zijn? 

Bundy op 31-01-2019 17:02

Ben zeer blij met dit artikel , het bevestigd hetgeen ik meteen al vermoedde .     De Nederlandse Staatsmedia waren  extreem lovend over de " rode sjaaltjes " .   Ik had het niet te bewijzen vermoeden dat deze sjaaltjes uit een denktank van de NWO  afkomstig waren , en de demonstranten betaald werden door G. Soros of soortgelijke socialistische elementen .

Het lijkt gewoon teveel op de film : Wag the Dog .

De politieke kleur hebben zij gemeen met  ; aanvankelijk Napoleon ,  de socialisten uit de Eerste Wereldoorlog , de Nazi's  en Stalinisten van toen ,  én de socialisten van over de hele wereld van nu . 

Gast op 31-01-2019 17:23
@Tom Hendrix op 31-01-2019 16:08 "Eens met het artikel. En rood, dat staat voor mij voor de gehele socialistische, anarchistische en groene kongsi. De linkse globalistische elite, en Macron en de msm, verrend tegen de geboren Franse burger. Maar is het in de rest van de socialistische eu anders?" De EU is niet socialistisch, de EU is veel eerder neoliberaal met daarbij marktwerking, privatisering van overheidsdiensten en nutsvoorzieningen, bezuinigingen op de publieke sector, alle macht voor grote bedrijven, enz. Kijk maar het beleid van de afgelopen decennia. VVD en D66 zijn neoliberale partijen bij uitstek.
Rom op 31-01-2019 17:43

Gele hessjes,rode sjaaltjes:Wat is de volgende modeg(r)il?Daarna draconisch paars:Lijkt me leuk!!

Rom op 31-01-2019 17:45

Tom Hendriks:Leuk doen we kleur groen ook maar bij!

Henk Smulders op 31-01-2019 18:00

Dat gaat vandaag of morgen flink botsen in Frankrijk,  maar ik heb eerder al veremeld dat als je tegen een regerings vecht die je land naar de ondergang helpt .

Mooi voorbeeld is hoe ernstig die ontwikkeling is laat zich zien in Venezuela.

Tom Hendrix op 31-01-2019 18:23

@Doordenker: 15.32. uur. Juist van U gezien.

Bij mijn reactie van 16.08. uur, moet verrend, - verenigd zijn.

ohje op 31-01-2019 18:36

Wat straling met de hersens doet.

Lijkt me een onderzoek waard waarom logika ongepoold word.

Hoeder op 31-01-2019 18:46

Doodeng wat er gebeurt. Ook in NL is dit mogelijk, cq gaande is. De MSM zijn alles behalve objectief. Net zoals het OM. Zie hoe Wilders wordt aangepakt en de Blokkeerfriezen. Wordt wakker en stem deze lieden weg op 20 maart. 

Qvic op 31-01-2019 18:53

Elke tegen demonstratie wordt financieel gesteund door de staat of een linkse politieke partij en dan uitvergroot door de media. Zodat het gepresenteerd wordt door de media als of het een spontane demonstratie zou zijn en dat het de stem van het volk zou zijn. Niets is minder waar, zonder die financiële steun van de staat of linkse politieke partij gaan die beroepsdemonstranten echt niet als een dolle niets zeggende leuzen schreeuwen en zij lopen ook niet gearmd met elkaar, als of zij elkaars maatjes zijn. En als jij probeert de menig van die tegen demonstranten te peilen c.q. te vragen waarom zij demonstreren. Dan krijg altijd niets zeggende opmerkingen of wordt er dom weg leuzen naar je toe geschreeuwd en soms weten zij het zelf niets eens waar voor zij demonstreren. Dat geeft al te kennen dat zij olie dom zijn, omdat zij maar niet willen begrijpen dat zij worden misbruikt door hoger hand. Want zolang zij hun rollenspel goed spelen, dan zijn zij gegarandeerd dat zij hun vergoeding er voor krijgen voor hun deelname. Die professionele beroepsdemonstranten hebben zelf amper een I.Q. van 70, want anders gaan zij niet georganiseerd demonstreren tegen betaling, zonder dat zij echt weten waarvoor zij moeten demonstreren. De haat in hun gezichtsuitdrukking verraad hen direct de insteek van hun ware aard van die demonstratie.

Raveltje op 31-01-2019 21:05

Dat rode, dat rode daar......Rood is ook de kleur van liefde. 

Maar dit heeft niets met liefde te maken, maar met mensen haten die voor rechten

opkomen. Ook zijn ze pro-eu. Mensen die niet willen inzien dat alles kapot gaat. 

tom op 31-01-2019 23:04

We zitten nu in een fase van leugen en bedrog deze fase zal zodra het financiële systeem inelkaar klapt overgaan tot chaos en totale anarchie een nietsontziende oorlog tegen de gevestigde orde zal als een guerrilla ontketenen er zullen tal van ordehandhavers uit het regime zich aansluiten bij de volksbeweging welke onder de radar te werk gaat, de vernietiging van energie distributie en communicatie systemen zal dan grote prioriteit hebben.

Rusland zal niet toekijken en de bevolking op z’n minst via “ondergrondse” contacten en netwerken voorzien van geavanceerde vanuit de hand raketvuursystemen en ander nodig materieel.

Wat de elite onderschat is dat dergelijke oorlogsvoering nooit door de elite gewonnen gaat worden eerder het tegengestelde.  

vlokje op 31-01-2019 23:09

Rode sjaaltjes-gele vestje-islam-westerse chistendom-rusland-amerika enz. enz. de ellende gaat maar door

Zie je waar ze mee bezig zijn..........

Dat stinkt naar verzuiling! ! partijen tegen elkaar opzetten,chaos creeeren

Leon op 31-01-2019 23:22

Zijn er raakvlakken met de (nog niet bewezen) ongetwijfeld gesponsorde spijbelende klimaat kleuters ? Massaal gaan zij de keien op, vooralsnog eensgezind, om hun gehersenspoelde theorie de ether in te brullen. En dan met droge ogen verwonderd zijn hoe massaal onze oosterburen ruim 80 jaar geleden 1 illuminazi snor blind volgden in zijn (haken-) kruistocht. Met die wetenschap roepen zij 'dat nooit meer' maar het blijkt dus weer eens dat wanneer de publieke opinie professioneel beinvloed wordt hoe makkelijk de mens nog steeds manipuleerbaar is..

Bepaalde weersomstandigheden worden inderdaad extremer. Veroorzaakt door koemest en benzineauto's ? Of ....gemanipuleerd door chemtrails en de HAARP installatie in Alaska (ook een soort area 51). Daarbij ook niet vergeten dat de noord- en zuidpool aan het 'verschuiven zouden zijn'. Kort na het artikel daarover op Xander werd dat ook 'bevestigd' door de msm op rtl4 "nieuws". Volgens mij ook de reden waarom diverse grote vissoorten met regelmaat de weg kwijt zijn en aanspoelen op kusten.....

Ook vanavond weer op rtl4 "nieuws" werd gesuggereerd dat 'de luchtstromen rond de pool het spoor bijster waren met het ondertoontje.menselijk handelen en dat het daarom zo extreem koud is in de USA'.

Om maar in de sfeer van het huidige jaargetijde te praten zeg ik 'hou je hoofd koel en maak zelfstandig beslissingen'. Voor je het in de gaten hebt loop je blatend als een 🐑 mee in deze door eurofielen geënsceneerde massahysterie.

AEO op 31-01-2019 23:25

Net zoals die demonstrerende scholieren tegen het veranderende klimaat. Ik vraag me af of ze enig benul hebben waar het over gaat. Ze denken, dankzij de brainwashing door de media, dat we het klimaat kunnen veranderen. Hebben ze enig idee hoeveel, of beter gezegd, hoe weinig CO² er in de atmosfeer zit? En beseffen ze wel, dat van dat kleine beetje CO² er ook nog eens driekwart van natuurlijke oorsprong is?

Beseffen ze dat als we Alle energieverbruik wereldwijd volledig staken, de hoeveelheid CO² dan zal gaan dalen van de huidige 0,04% naar 0,03%, en dat het dan niet verder omlaag zal gaan? Beseffen ze wel, dat het verlagen met die miezerige 0,01% het maximaal haalbare zal zijn? Beseffen ze dat daarvoor de gehele economie opgeofferd zal moeten worden met als resultaat massale werkloosheid, honger en miljarden doden? Want Alles moet dan stoppen, autoverkeer, scheepvaart, met uitzondering van de al bestaande zeilschepen, vliegverkeer, alle fabrieken sluiten, geen elektriciteit meer, geen radio of tv, en geen nieuwe kleding of schoenen meer, geen smartphones, geen internet, alle verlichting uit, want elektriciteit is er dan niet meer, ook geen airco, geen verwarming, ook geen kaarsen meer, rauw eten, want koken veroorzaakt ook CO². Lijkt me een gezellige wereld, maar ja, je moet er toch wel wat voor over hebben, om de temperatuur dan 0,000003° lager te krijgen.

Mientje op 01-02-2019 00:36

De indianen hebben voorspellingen gedaan, met tekeningen, voor de ondergang vreemde streep patronen aan de hemel, ik zie 

ze elke dag ook op tv reportages. Ik keek dinsdag naar het geheim van de meester ( slechts één voorbeeld) in dit tv program gaan ze in op een kunstwerk, ditmaal

Jan Sluijters Maannacht. Het team ging naar de plek om te filmen, de camera gaat naar de volle maan en ja hoor, de bekende strepen.

Het is wachten op de dag dat onze kinderen de lucht zo gaan tekenen, kijk mensen! Kijk!

Tom Hendrix op 01-02-2019 08:24

@Gast: 17.23. uur, op 31/1. Niet met U eens, Gast. Want het was nota bene; de oud-leider van de communistische  Sowjet-Unie, toen hij Europa bezocht en hoorde van de oprichting van de EU/Verdrag van Maastricht: " Wij in de SU/Rusland zijn gestopt met het communisme/socialisme en jullie gaan het invoeren mede deze EU". En de man mocht toch een ervaringsdeskundige heten.

Josef op 01-02-2019 09:27

@Mientje op 01-02-2019 00:36

Mientje de Bijbel  (Openbaringen) staat vol met voorspellingen over de eind tijd, alleen men wil Deze voorspellingen niet geloven.

Allen: verder praten op het Geloofsforum. Mod.

Fran op 01-02-2019 09:35

Als ik niet beter wist , zou ik mij er niet bij neer kunnen leggen , zou ik strijden tot het bittere einde . De ijle luchtcirculatie bedriegt de mens in allerlij kleuren .Van witte marsen : naar groenbeleid , naar gele hesjes , naar rode hesjes , naar de regenboogkleuren (lgbt).Iedereen komt op straat tot kinderen toe , nu in Belgie in de lagere school voor hun toekomtperspectief . Voor het klimaat waar ze later in moeten leven en eventueel sterven als de regering blijft falen is hun gedachtengoed . Rechten van het kind  wat betreft de kleur groen . Schandalig dat de kinderen zo gemanipuleerd worden .Zolang ze in het ongewisse blijven wat betreft hun geestelijke gezondheid in het toekomstgebeuren is hun lieve opkomst voor het klimaat toegestaan en fleurt hun aanwezigheid het straatbeeld .Wetenschappers luiden reeds ellenlang de alarmklok : nu wat betreft 5 g , wat betreft lgbt , wat berteft het gemanipuleerd voedsel enz . Klokkenluiders word de mond gesnoerd in allerlei takken van justitie en daarbuiten .De overheid en de machthebbers willen of kunnen geen halt inroepen om pedofilie in de hoogste kringen , kinderhandel en armoede enz en dat in belang van het kind uit te voeren .

Het is zo jammer dat ondanks de duisternis meer en meer aan het licht komt , nog steeds de kinderen de dupe blijven .Via hun wieg ben je reeds eigendom van de regering en dat je hele leven lang  . Zij bepalen en ouders moeten knikken . Veel ouders kijken ernaar , zijn zich bewust  strijden en geven soms op . De druk is te groot via  globalisering  en de  Smartstroom  : smartcity , smartschool , smartprincipe , smartlove ...

Waar blijven de betogers voor de kinderrechten , voor de liefde voor het kind ? Als ik denk aan de 100 000 betogers voor de persvrijheid vergeleken met de betoging op 9 maart 2018 in verband met het falende justitiegebeuren en slachtofferhulp .

- de bende van Nijvel op de Delhaize in Aalst .

-Ook  de nabestaanden van de aanslagen in Zaventem en Maalbeek waren aanwezig , ook de nabestaanden van de kinderen die vermoord zijn door Dutroux .  

Veel sympathisanten sloten hun deuren  : hoogstens 1400 personen waren aanwezig .

Als ik niet beter wist en niet naar Boven blijf kijken zou ik strijden en wenen tergelijkertijd , zou ik het opgeven !Zou ik angstig naar de toekomst kijken wat betreft de kinderen , de volwassenen , de dieren en natuur in het algemeen .

Ik vind een geel , groen , rood hesje maar niets . Daar is het volgens mij te laat voor . Men had toen men het nog goed had reeds op straat moeten komen voor de minderbedeelden en niet opgeven als men de middelen had .Witte hesjes dragen en blijven vreedzaam betogen  .Zou de media , de mensheid daar hun ogen blijven voor sluiten ?. 

Dewevoga op 01-02-2019 09:44

@Leon op 31-01-2019 23:22

Wat dacht u dat het 5G netwerk voor invloed zal hebben? Het is een openlucht magnetron. Zal ook wel invloed hebben op de globale beinvloedbare temperatuur.

DickG op 01-02-2019 09:45

Zij (De gevestigde orde) veroorzaken vanzelf zowel een burgeroorlog, denk ik.

Dewevoga op 01-02-2019 10:06

Ik vergat de video over 5G er bij te zetten. Bij een 5G test in NL vielen er heel wat vogeltjes uit de lucht.

https://www.youtube.com/watch?v=pheiufl6TCA

Bruce op 01-02-2019 10:24

Wat een dom artikel zeg. Dus omdat ze met bussen zijn gekomen is het al in November georganiseerd? Je kan vandaag bussen bestellen en volgende week staan ze klaar. Vooral in Frankrijk, waar ze genoeg bussen hebben. En omdat de oprichter zegt dat hij in November het eens was met de gele hesjes liegt hij, want de organisatie van de rode sjaaltjes lijkt al in November te zijn opgericht? Volgens mij hebben we hier te maken met een cirkelredenering. Als je een bouwsteen (in dit geval, de oprichting was al in November) weghaalt valt de cirkelredenering om.

Voor de rest is het natuurlijk zo dat de gele hesjes ooit geweldloos waren maar dat ze zijn overgenomen door geweldadige figuren. En niet door de overheid, maar door hooligans. En ik weet niet of mensen het Franse voetbal volgen, maar daar lopen genoeg hooligans rond die voor minder geweld gebruiken. Dus een erg naief idee dat de gele hesjes zijn overgenomen door voor de overheid werkende mensen. De overheid heeft hier niets voor hoeven te doen.

Tevens is het filmpje van die Jerome Rodrigues fake. Je ziet politiemensen omhoog richten als ze schieten en ineens ligt iemand op de grond. Nou, die Rodrigues is niet 3 meter groot. Dus een onzinfilmpje. Ook al lang en breed weerlegd overigens.

 

willy op 01-02-2019 13:23

Geel tegen rood, links tegen rechts, en de poralisatie blijft maar toenemen , het lijkt alsof de burgeroorlog reeds bezig is, migratiewaanzin,klimaatwaanzin,abortuswaanzin , het lijkt niet meer de stoppen te indoctrinatie van de eltegroepen! Shalom

grote henk op 01-02-2019 14:26

doordenker heeft in een zin precies gezegd hoe het is.

Tom Hendrix op 01-02-2019 16:10

@willy: 13.23. uur. Klopt. Men zet willens en wetens bevolkingsgroepen tegen elkaar op. Met het bewuste doel, chaos te maken. De linkse globalistische elite en de NWO weten waar ze mee bezig zijn. Ze hebben goed begrepen wat de italiaanse filosoof Macchiavelli betoogde: " Verdeel en heers". 

grote henk op 01-02-2019 21:42

er zijn twee soorten moslims, de achterlijke moslims die zich zelf opblazen en anderen meeslepen in hun val naar de hel en de gematigde moslim. welnu een gematigd moslim is niets meer of minder als een soldaat die even zonder munitie zit. vergeet niet dat moslims ca.1400 jaar geleden zijn geboren uit angst (meedoen of je kop eraf). die angst zit diepgeworteld en gaat er niet zomaar even uit. het christendom is gebouwd op liefde allthans zo is het ooit de bedoeling geweest. zijn wel twee heel verschillenmde uitersten angst en liefde. angst is een slechte raadgever. we gaan nog heel veel elende meemaken met die moslims die in principe 1400 jaar stil gestaan hebben en zich niet of nauwelijks hebben kunnen ontwikkellen in hun angstcultuur. 

Wakkere joost op 01-02-2019 22:15

Bruce op 01-02-2019 10:24

Ik weet wie of wat jij bent, en pobeerd voor

grote verwarring te zorgen en verdeeltheid psyop.

Nu dus ook al een bruce erbij.

Doordenker op 02-02-2019 09:19

De gele vestjes hebben het bij het rechte eind.

The Yellow Vests get it right. (Engelstalig)

https://straightlinelogic.com/2019/01/13/the-yellow-vests-get-it-right-by-robert-gore/

Helgonand op 02-02-2019 11:43
Oma op 02-02-2019 17:00

Toch overduidelijk? Reeds jaren worden betogingen die als niet-politiek correct niet openlijk kunnen verboden worden, (democratisch recht om te betogen?) gebroken door betaalde stakingsbrekers die zich onder de betogers mengen om amok te maken.

Zo ook bij de Gele Hesjes maaaaar het publiek is zich intussen bewust van deze manier om betogingen tegen de politiek/regering/beleid te breken dus dan heeft de politiek maar, geniepig natuurlijk, de rode sjaaltjes opgericht, georganiseerd om verdeeldheid te zaaien, om te misleiden en de Gele Hesjes trachten in diskrediet te brengen.

Gewoon een andere strategie voor verdeel en heers, weer opnieuw en de idioten met rode sjaaltjes laten zich weer vangen en voor de politieke kar spannen. Arme, misleidde idioten die tegen zichzelf staan te protesteren, die zich vrijwillig willen laten wurgen door regelneverij, verarming, diefstal van hun zuurverdiende centen en welvaart door de politiek...rode sjaaltjes betogen tegen zichzelf...hoe achterlijk kun je zijn? Samen tegen de gemeenschappelijke vijand: politieke machthebbers ipv tegen elkaar, waarom beseffen die rode idioten dat dan nog niet? 

Rode sjaaltjes staan toe dat de misdadige politiek hen misbruikt door hen uit te spelen tegen de Gele Hesjes, die ook voor het welzijn van de rode sjaaltjes staan te betogen....onvoorstelbaar!!!!!!

Eduard op 06-02-2019 09:43

Er wordt gezegt: één van de vele signalen dat de Rode Sjaaltjes door de Franse overheid georganiseerd en aangestuurd worden met de bedoeling de Gele Hesjes beweging te breken" 

Laten we wel wezen, het maakt niet uit wie, wat of waar aanstuurd. Rode, gele, groene of zwarte hesjes.. Feit is dat er mensen zijn die lijnrecht tegenover de gedachte gang van de mensen in de gele hesjes staan. Dus wie ze ook aanstuurd, het zijn de mensen zelf die het doen. Door het op deze manier te beschrijven lijkt het natuurlijk dramatischer en lijkt het er meer op dat de regering daar achter zit. Echter het zijn  de burgers zelf! Neem nou het leger? Alle regeringen kunnen wel roepen dat ze met bommen gaan gooien, maar als er geen enkele militair is die nog wat doet, is er overal vrde! Bedenk maar hé.

Oma op 06-02-2019 15:17

@Eduard: "Alle regeringen kunnen wel roepen dat ze met bommen gaan gooien, maar als er geen enkele militair is die nog wat doet, is er overal vrde! Bedenk maar hé."

Volledig mee akkoord! Als alle soldaten weigeren de wapens op te nemen, dan is er geen oorlog meer want de regering in maatpak zien we niet zo gauw de wapens ter hand te nemen, het is het voetvolk en gepeupel dat voor hun politieke kar gespannen moet worden om hun leven te wagen voor het 'vaderland'? De enige oplossing is eensgezindheid van het volk tegen deze walgelijke, politieke machtsspelletjes maar helaas, daar zijn we nog niet aanbeland...

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl