HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Opstand tegen het globalisme nodig: ‘Heeft u uw Gele Hesje al?’

 Alleen klein elite clubje profiteert van globalisme, gewone man de dupe - ‘Populisten worden tot zondebok gemaakt van de onvermijdelijke ineenstorting van de Westerse samenleving’

 
‘Populisten’ die door de heersende elite niet meer als mensen worden gezien, maar als een domme en vervelende groep die ‘te stom is om in te zien waarom het nodig is dat ze moeten worden uitgeroeid.’ (Afbeelding: Getty Images (2)).

Na de zoveelste hard neergeslagen protestronde van zo’n 60.000 Franse Gele Hesjes afgelopen weekend (in de media valselijk gebagatelliseerd met veel lagere aantallen) schrijft auteur en analist Mark Luongo dat de in de maak zijnde opstand van het gewone volk in Europa en Amerika het gevolg is van jarenlang globalistisch links-liberaal beleid om het Westerse gezin stapsgewijs te ontmantelen en te vernietigen, waarna nu zijn cultuur, grenzen, land en volk aan de beurt zijn. De gevestigde orde heeft de frontale aanval geopend op de verarmde Westerse burgers, die inmiddels niets meer mogen zeggen of doen tegen hun eigen geplande uitwissing en verdwijning.

 

Luongo schrijft dat het traditionele gezin niet alleen in Amerika en Europa uiteenvalt, maar overal waar het globalisme kern van het beleid is geworden. In Frankrijk is het Gele Hesjes fenomeen gegroeid van een protest tegen een klimaattaks op de brandstofprijzen tot een algehele opstand tegen dat linkse globalisme en neo-liberalisme, alsmede tegen de totale Franse overheid.

‘Het is de volgende fase van de gevreesde populistische opstand van Hillary Clintons ‘treurige figuren’ (lett. ‘deplorables’, scheldwoord voor Trump-stemmers),’ vervolgt de analist. ‘Het is over de grenzen gesprongen. Dit is de soort kleurenrevolutie die ik kan ondersteunen, niet de fake versies die door oligarchen zoals George Soros in elkaar worden gedraaid.’

Globalisme enkel gunstig voor klein elite clubje

Het globalisme is enkel gunstig voor een klein clubje managers, bankiers, politici en academici, die vooral in grote steden een grote bouwgolf aan nieuwe, vooral dure en luxueuze appartementen en woningen hebben veroorzaakt. Landelijke gebieden, door rijk Nederland ook wel denigrerend samengevat met ‘de provincie’, zien juist een teruggang. Banen verdwijnen naar de grote steden of worden geheel geschrapt, en de bevolking die achterblijft verarmt. Deze trend is in heel Amerika en Europa zichtbaar (en ook daarbuiten, zoals in India en China).

‘Tegelijkertijd blijven de kosten voor levensonderhoud stijgen als gevolg van de buitensporige ‘financialisering’ van de economie, die een punt heeft bereikt waarop de middenklasse arbeiders in de steden vanwege de gigantische prijzen als mieren moeten leven. Hier gaan de Gele Hesjes protesten over, in Frankrijk, Canada, Taiwan, België, (Nederland), en voor even ook in het Verenigd Koninkrijk (en Duitsland).’

Stapsgewijze vernietiging van traditionele Westen

Groepen, politieke partijen en bewegingen zoals de Gele Hesjes die dit beleid willen veranderen worden in de media als ‘reactionair’, ‘extreem(rechts)’ en ‘populistisch’ weggezet. Luongo: ‘Voor mij is dit een teken dat dit geen toevallige samenloop van omstandigheden is, maar van iets veel duisterders, namelijk dat dit doelbewust beleid is... Dit is de volgende fase van de aanval op landelijk (/burgerlijk) Amerika (/Frankrijk, Nederland, Europa).

‘De eerste fase was de vernietiging van hun mogelijkheid om een stabiel leven op te bouwen, kinderen op te voeden, en hun welvaart aan de volgende generaties door te geven. Daarna werden de ergste mensen uit de rest van de wereld geïmporteerd en over de staten verspreid, om daarmee een mogelijke opstand via de stembussen onmogelijk te maken (immers: migranten stemmen voornamelijk (extreem)links).

Populisten zullen schuld krijgen van komende instorting

‘En nu zijn we in de fase van laster en ont-menselijking aanbeland. Dit is de basis die onze leiders altijd leggen voordat ze een oorlog met iemand beginnen. In het verleden was dat altijd een groep van ‘slechte bruine mensen’ aan de overkant van de oceaan, maar nu zijn het de ‘deplorables’, de Trump-kiezers, (in Europa de Gele Hesjes en ‘populistische’ partijen), die in hun ogen te stom zijn om in te zien waarom ze moeten worden uitgeroeid.’

Volgens Luongo zal de gevestigde orde dan ook juist de Trump-aanhangers en ‘populisten’ de schuld geven van de onvermijdelijke ineenstorting van de Westerse samenleving, zoals de Franse president Macron al openlijk doet met de Gele Hesjes beweging. ‘Vergis u niet, dit is beleid... En de instorting die komt, waar iedereen op Wall Street zich op voorbereidt, heeft een zondebok nodig.’

‘Heeft u uw Gele Hesje al?’

Als de samenleving dit wil vermijden dan ligt de oplossing voor de hand, denkt de analist. Die begint met het serieus kijken naar waarom mensen bepaalde zaken zeggen, waarom ze nu in opstand komen, en hen niet meteen in het verdomhoekje van ‘populistisch’ of ‘racistisch’ trappen. ‘In een wereld die doordrenkt is met communicatie(apparaten) is daar een verbijsterend gebrek aan.’ Gelukkig beginnen nu ook enkelen in de media, zoals Fox News presentator Tucker Carlson, de juiste vragen te stellen en naar echte oplossingen te zoeken.

‘Want als we weer met elkaar gaan praten in plaatst van tegen elkaar, zouden we er wellicht zomaar achter kunnen komen wie er in de eerste plaats achter dit alles zitten.’

‘Ik heb mijn Gele Hesje – u ook?’, besluit Luongo.

 

Xander

(1) Tom Luongo via Zero Hedge 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

willy op 08-01-2019 17:55

Ik heb er ééntje maar of ik nu op straat mag komen dat moet ik eerst aan mijn vrouw vragen want mijn vrouw draagt de broek en die heeft geen geel hesje. De elite vooral dan in Frankrijk heeft schrik, schrik van die gele hesjes want het zijn deze keer geen terroristen die iemand onthoofden maar opkomen voor de verarming van het volk en dat niet langer pikken! Het zijn gewone mensen die opkomen voor gewone mensen en maling hebben aan de elite die in klusse salons over onze toekomst beslissen.

In Belgie zijn reeds enkele gele hesjes door de eliterechtbank zwaar gestraft die mensen durven niet meer buiten komen en dat is juist wat de elite wil, dat we zwijgen en werken en de eindjes aan elkaar blijven knopen, maar genoeg is genoeg! ik heb hier reeds meerdere malen geschreven over een burgeroorlog, welnu die is al bezig. In Molenbeek in Brussel hebben honderden allochtonen jongeren gemaskerd op straat gekomen met nieuwjaar en vele winkels geplunderd en waar was de politie? ze hadden koffiepauze en terwijl ik dit schrijf is er nog niemand opgepakt en weet je waarom? Men heeft schrik van de allochtonen en ze waren gemaskerd dus ze kennen ze niet ! Maar de gele hesjes die pakt men wel hard aan, ze zijn dan ook niet gemaskerd ! Shalom

Tom Hendrix op 08-01-2019 18:22

@Willy: 17.55. uur. Ik kan mij aansluiten bij uw reactie. 

Volgens mij leven we in de eindtijd. 

SofiA op 08-01-2019 18:23

Het duurt toch wel extreem  en mateloos lang vooraleer de mensen het beginnen te snappen hoor.Waardoor duidelijk de macht van hypnose , afleidingen hun doel niet hebben gemist !

Het mag menige dan zich dan ook niet meer verwonderen dat Deep state hen letterlijk beschouwd  en hen zodus behandeld als idioten  .

Zoals een A.Einstein indertijd al zei : “ Er is maar 1 iets oneindig in het Heel Al, en dit is de dommigheid van de mens “

Guardianofretro op 08-01-2019 18:24

Ik maak toch erstig bezwaar tegen de term"populosten".

A;sof er aan de linkerkant geen populisme bedreven wordt ik zou eerder zeggen juist meer.

Sammy op 08-01-2019 18:33

Mijn gele hesje hangt al klaar in de kast! Die zal ik waarschijnlijk nog dit jaar meerdere malen nodig hebben!

BertRoermond op 08-01-2019 19:04

ik heb vijf gele hesjes hier klaarliggen, liggen in de kofferbak van mijn auto, maar heb ze in no-time er uit gehaald en aangetrokken. hier zijn wij er klaar voor!

Celtic2b op 08-01-2019 19:21

Ik las dat de USA zender CNN ( Clinton News Network ) inmiddels enorm veel kijkers verliest .

Ze zijn inmiddels overvleugeld door kookzenders en klussen zenders .

Discovery trekt ruim twee maal meer kijkers als deze propagandazender.

De direkteur van de wereldbank dhr.Kim heeft zijn post al verlaten , Trump zal de volgende directeur aanwijzen...

Trump zal ongetwijfeld binnenkort de nationale noodtoestand afkondigen  ( Martial Law), dan kan de '' Wall"

worden gebouwden zullen er arrestaties volgen , duizenden ! De militaire tribunalen zijn al georganiseerd, en

de exectutive order voor massa arrestaties door Trump ondertekend in maart trad in werking per 01-01-2019.

Veel info hierover en nog veel meer inzake wat er speelt in de USA.

https://militarytribunals.org/video/mass-deep-state-arrests-military-tribunals-massive-prison-barges-gitmo/

Cefas op 08-01-2019 19:26

De EU-Zonnekoning waant zich in weelde, de bestorming van de Bastille (correctie: Brussel) door het volk is aanstaande.

JP op 08-01-2019 19:50

De Geest is uit de fles, Wereldwijd. En deze gaat er niet in terug.

vlokje op 08-01-2019 20:50

De enige reactie van de elite is: het leven is dus nog te eenvoudig,  men heeft nog de tijd en lef om te protesteren,dus nog  meer brood en (schaduw) spelen

Het probleem is alles wat de meute doet uit ongenoegen,  speelt de elite in de kaart om van hun plan een gegoten maat pak te maken, hun hebben de kennis om het publiek te bespelen en te masseren

Menselijke gezien hopeloos geval dus

Bartttttt op 08-01-2019 20:58

@Guardianofretro 18:24

Ik noem het dan ook Realisten i.p.v. populisten.

Patriotten is ook passend.

McS op 08-01-2019 21:30

Momenteel is een onderzoek gaande naar de Clinton Foundation. De Clintons hebben vele miljoenen uit de subisidiepot van alle landen over de hele wereld voor eigen behoeften en hebzucht gebruikt. Zeg maar gerust gestolen. Hillary lag al vaker onder vuur in het verleden wegens belangenverstrengeling. Dat mens is levensgevaarlijk en staat symbool voor de elite met hun duistere plannetjes. 

Lisamary op 08-01-2019 22:18

(Vanwege omstandigheden) ben er een beetje laat mee, maar ik wil toch nog een

gelukkig en voorspoedig 2019 wensen voor alle Lectoren en natuurlijk voor de Redactie van Xandernieuws.

Niet dat wij op veel positieve gebeurtenissen hoeven te rekenen, want het lijk dat de meeste mensen in een soort vacuum zitten en geen mogelijkheid zien, of geen idee hebben om hieruit te ontsnappen.

Opstanden die tot stand komen bestaan vaak uit mensen die er helemaal doorheen zijn en vaak niets meer te verliezen hebben. In armoede hebben ze dan ook de neiging om samen op te treden, waarin ze op elkaars steun kunnen rekenen en juist daarmee kunnen ze een vuist maken tegen hun vijanden en gezamenlijk voor een doel vechten die ze voor het oog hebben.

In ons gemeenschap zou wel 100 jaar kunnen duren om onder de mensen een éénheid te laten vormen, omdat de nederlanders nog steeds veel te verliezen hebben. Het is natuurlijk zo, dat als je een gezien hebt met één of meer kinderen en een hypotheek op je huis hebt afgesloten probeer je je werk te behouden om dagelijks brood op de plank te brengen en je wilt je rekeningen kunnen betalen.

Risico's, zoals je mening via de sociale media te verkondigen, of gaan demonstreren kan jij je niet veroorloven, want wat als plotseling de politie voor je deur staat om je te arresteren? Plotseling wordt je door je van een hardwerkende vader of moeder gedoopt tot een crimineel. Je werkgever laat het afweten en je beste vrienden en vaak ook familie staan” in de rij om je nog verder in het ravijn te duwen.

Evenmin  hebben wij onze kinderen geleerd dat zij hun in de schoot geworpen bezit moeten waarderen en dat zij hun vader/moederland moeten liefhebben en verdedigen.  Uiteindelijk zouden zij diegenen moeten zijn die de bedreigende situatie van vandaag zouden moeten herkennen, maar in plaats van strijdlustige, energieke jongeren worden de straten en de disco's gevuld met slappelingen, die hun ervaring de zoveelste keer verreiken met alcohol of verdovende middelen. Wij laten hen oogluikend toestaan dat ze zich via hun Ipad in de sociale media verzuipen en als zombies hun tijd verspillend door het leven waggelen.

Ik vraag me dan af, ook al zouden de mensen het gele hesje in de kast hebben, hoe moet er in godsnaam een eenheid worden gevormd, die nog op tijd opstaat en gaat vechten om de toekomst van de komende generaties te redden?

Doordenker op 08-01-2019 23:21

Krantenkop in 'The Daily Mail':  Volgens de vorige Franse minister van onderwijs zou het de Franse politie moeten toegelaten worden om echte kogels en 'shoot-to-kill' tactieken te gebruiken tegen de gele vestjes betogers. De repressie wordt steeds harder...

French police should be allowed to use live bullets and ‘shoot-to-kill’ tactics on Yellow Vest protesters, the country’s former education minister says

https://www.dailymail.co.uk/news/article-6570491/Police-use-shoot-kill-tactics-Yellow-Vest-protesters-former-education-minister-says.html

Cefas op 08-01-2019 23:47

Nederland gaat steeds meer lijken op een Stasi-land met een Stasi-politie zoals de vroeger DDR. Europa is door de EU ook hard op weg om een Stasi-wereldeel te worden. En de rest van de wereld? Stasi-wereld? Dit alles komt dicht bij de Bijbelse eindtijd-profetieen.

Wiljo op 09-01-2019 06:21

Volgens mij zit de producent van de gele hesjes achter deze opstanden😜. Lieve mensen, alles heeft meerdere kanten. Bedenk de dingen die boven zijn en bekijk de situatie eens van een andere kant. chodesh tov. (mooie nieuwe maand)

A.R. Girbes sr op 09-01-2019 11:21

Indien de elitaire groep de westerse samenleving wil "wijzigen", datnvraag ik mij af, wie zijn dan de uitvoerders die dat mogelijk maken.???

In de Tweede wereldoorlog waren dat de NAZI"S, nu blijkt de neoliberale linkse club dat te willen. Maar, de politie is dus nu  de welwillende uitvoerder en "zij" begrijpoen dus niet dat het ook hen betreft.

In het boek van Drs Geert Mak, "Europa" staat op bladzijde 555,  en heeft berekking op wereldoorlog II, het volgende:" Ongeveer driekwart van de joden werd gearresteerd door gewonen Franse agenten."  Er was dus een massale ineenstorting van burgerdeugden. En, de mens verandert niet. 

Er is dus een zorgvuldig uitgekiende starategie van de  linkse neoliberalen die waarschijnlijk geschiedenis hebben gestudeerd en de eigenschappen van mensen nu uitbuiten.

Dat is er aan de hand. Zuivere psychologie ten voordelen van de elite. Dat is niet oplosbaar zodat een "revolutie" toch onafwqendbaar is als "de mensen" het toch niet pikken wat er nu gaande is. Immeers: het bestaan van de westerse "mens" staat op het spel......... en dat is dus een aantasting van het bestaan. Ik hoop dat dat......... dat besef gauw tot iedereen doordringt.

Oma op 09-01-2019 13:55

@Lisamary: je vergist je deerlijk in onze kinderen, de generatie volgend op de onze, de 30/40+ die nu aan zet zijn. Die weigeren nog naar de propaganda media-nepnieuws te kijken omdat ze maar al te goed de manipulatie en bedrog herkennen en ze worden alsmaar bozer...dat merk je duidelijk op sociale media waar niet zelden al oorlogstaal gebezigd wordt...het verzet groeit en dan niet jegens de domme moslims die zich voor de politieke kar laten spannen om tegen ons uit te spelen en een oorlog uit te lokken maar tegen de politieke aanstokers die nog denken dat ze zich kunnen verschuilen door naar de moslims te wijzen, die zijzelf pamperen en opjutten, die zijzelf beschermen om ongestraft terreur te kunnen blijven zaaien zodat de moegetergde autochtoon het beu zou worden en de relschoppers zelf zou gaan aanpakken want de politie wordt verboden om de orde te handhaven.

Migranten/moslim/criminelen en zelfs terroristen worden openlijk vrijgelaten door justitie om de bevolking uit te dagen in de hoop dat autochtonen zich keren tegen deze criminelen die onze straten onveilig maken en het recht in eigen handen moeten nemen omdat de roverheid weigert haar plicht te vervullen om de veiligheid van onze maatschappij te vrijwaren. De politiek weigert overduidelijk de bevolking te beschermen tegen de haat van moslims voor ongelovigen omdat dit past in hun oorlogsplan: verdeeldheid zaaien en moslims uitspelen tegen autochtonen.

Enerzijds geven ze door straffeloosheid voor moslims, hoop dat moslims de politieke macht zullen kunnen grijpen en sharia invoeren, dat is immers hun doel - dat is de wortel voor de snuit van de domme moslims die daarin trappen en zich laten vangen, zij worden als pion gebruikt, zij wanen zich onaantastbaar door bescherming van politiek en justitie en worden daardoor steeds brutaler en gewelddadiger.  Anderzijds wordt de autochone bevolking gediscrimineerd, uitgedaagd en tot onbeschermd doelwit verklaart dat ongestraft vermoord mag worden. Dat zien we nu reeds: moordenaars, verkrachters en terroristen krijgen mindere straffen dan een verkeersovertreding door autochtonen, ze hoeven zelfs geen dag in de gevangenis te zitten!

Autochtonen, die gedwongen worden zichzelf te verdedigen bij aanvallen door moslims op hun leven wegens het weigeren van bescherming door de roverheid (zij verbieden de politie om in te grijpen!) worden hard aangepakt en veroordeeld met de drogreden het 'recht in eigen handen' te nemen - wij mogen ons niet verdedigen, wij moeten ons laten vermoorden of....terugvechten. En dan worden eurogendfor en bearcats ingezet om aan deze chaos en uitgelokte oorlog een einde te maken, dan komt nwo als oplossing van dit georkestreerde monsterplan.

Dat is het scenario.

Zolang moslims maar geloven dat hun kaliefaat en de politieke macht binnen hun bereik ligt door terreur te zaaien en met toestemming van politiek en justitie ongestraft autochtonen te vermoorden, zal de autochtoon gedwongen worden zich te verdedigen om te overleven. Of de politieke monsters eruit gooien voor de hel losbarst. Want vergis je niet: steeds meer mensen worden wakker en beseffen het scenario waarbij de smerige politieke aanstokers zich niet meer kunnen verschuilen achter hun verdeel en heers spel want dat werkt namelijk niet meer.....

Als moslims gaan inzien dat zij enkel misbruikt worden als kanonnevlees en hun streven naar politieke macht ijdel is en nooit zal gebeuren, (nwo-dictatuur zal ook hun lot zijn) dat zij hun haat tegen de verkeerde richten en een goed en vreedzaam leven verkiezen boven oorlog in de maatschappij waarin ook zij leven, dan zullen zij ook hun woede richten tegen de politieke aanstokers ipv de autochtone bevolking, het is in hun eigenbelang om aan de kant te gaan staan van de autochtone bevolking ipv zich te laten misbruiken voor het politieke doeleinde van oorlog waardoor ook moslims zullen uitgeroeid en onderdrukt worden door nwo.

kim op 09-01-2019 15:31

@Oma, Respect!

willy op 09-01-2019 15:50

@ Oma : Je hebt meer dan een punt in vele straten in Brussel durft de politie niet meer komen bendes zijn daar te baas, en het is waar de jongere generatie leest nog zelden een krant, het zijn de ouderen die zelfs in de cafe de krant lezen in plaats van praten met hun medemens! Shalom

Hoeder op 09-01-2019 18:01

Als je ziet hoe de overheid optreedt tegen gele hesjes, maakt verbazing al snel plaats voor boosheid. Het geweld dat gebruikt wordt, is volstrekt disproportioneel. Ook hier tennlande. De overheid is  duidelijk bang. En terecht. Mensen gaan inzien dat ze jaar na jaar belazerd worden en financieel uitgekleed. Rutte is daar geen uitzondering op. Het tegendeel! Wat die man kapot heeft gemaakt in NL is onvoorstelbaar. Ik noem o.a. sociale zekerheid om zeep geholpen, grenzen wijd open voor gelukzoekers en ze vervolgens nog voortrekken tov de hardwerkende Nederlander. Onvoorstelbaar dat dit gepikt wordt en er nog mensen zijn die op zo'n man stemmen. Toon uw afkeer in maart en stem ze weg deze landverraders.

Tom Hendrix op 09-01-2019 18:25

@ Oma: 13.55. uur. Ik denk dat U gelijk heeft met uw zienswijze. 

marnix op 09-01-2019 18:28

Parijs vorig weekend

Parijs Gele Hesjes

De gigantische Franse *bokser die vorige onder week de politie hun gezicht inbeukte, stond perfect voor de camera's van de Linkse Media.

De media gedrochten smulden met hun lens ervan, het is niet te bewijzen maar precies een opgezet theater stukje van een imbeciele (betaalde) bokser om de Gele Hesjes in een slecht daglicht te plaatsen, en groen licht te geven aan de Gendarmerie om wapens tegen betogers in te zetten.

Het kan een pion zijn van Putin om Europa in brand te steken, tegenover Le President.

Tabris op 09-01-2019 19:13

@Oma op 09-01-2019 13:55

Ik zou graag hebben dat u gelijk heeft maar ik ben bang dat de autochtoon niet genoeg verenigt en te laf is om een georganiseerde islamitische revolutie tegen te gaan. 

Ze hebben maar een paar procent islamitische fanatiekelingen van de totale bevolking nodig om iedereen te onderwerpen.

Raveltje op 09-01-2019 20:34

Eigen bevolking onderdrukken. Politie en Justitie doet daaraan mee, verwijzen naar de politiek. 

Rechters zijn op de hand van de partijen als D'66 VVD GroenLinks CDA ect.

Wanneer het om misdaden van migranten gaat dan wordt er geopperd dat dat hun cultuur, terwijl eigen bevolking alles wordt afgejat.

Het recht zit flink scheef. 

HE op 09-01-2019 21:08

Of ik m'n gele hesje al heb?

Nee, maar wel een kogelvrij vestje...

Fliap op 10-01-2019 06:34

Uiteindelijk is het gewoonweg zelfverrijking en kortzichtingheid..

Voor een aantal periodes zullen ze het goed hebben en toch leren ze nooit dat de overheid bang moet zijn voor het volk en niet andersom. 'We are many, they are few'. In de hoop dat eerlijke mensen het volk leiden wordt er veel getolereerd. Zodra die illusie verdwijnt, gebeurd het zelfde als wat er altijd is gebeurd sinds het ontstaan van de mensheid..

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl