HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Nieuwe technologie projecteert stem of muziek rechtstreeks je hoofd in


Stel dat zo’n krachtige zender ooit in een satelliet wordt geïnstalleerd... (Afbeelding: Getty Images (3)).

Het klinkt als een science fiction of de paranoïde fantasie van een schizofreen, maar het is toch echt waar: een wetenschappelijk team van het prestigieuze MIT heeft technologie ontwikkeld waarmee op afstand een stem of muziek in je hoofd kan worden geprojecteerd. Iedere onwetende ‘ontvanger’ van zo’n plotselinge stem in je hoofd zou meteen denken gek te zijn geworden, maar volgens het MIT zal de technologie enkel gebruikt worden om de mensheid te helpen. Ja vast.

 

Het MIT team beschreef in het blad Optics Letters twee verschillende methodes hoe geluiden, muziek en opgenomen spraak met een laser in de hoofden van mensen kan worden gezonden. Beide technieken maken gebruik van het zogenaamde foto-akoestische effect, dat de formatie van geluidsgolven als gevolg van het absorberen van licht door een bepaald materiaal of stof omvat.

De wetenschappers slaagden erin om vanaf een afstand van ongeveer 2 ½ meter een geluid met een sterkte van 60 decibel (achtergrond muziek of een gesprek in een restaurant) in iemands hoofd te projecteren, zonder dat iemand de bron van dat geluid kon horen. (2)

Het team werkt eraan om deze afstand te vergroten, waardoor de onzichtbare stem ooit gebruikt zou kunnen worden in gevaarlijke situaties zoals een massale schietpartij. De autoriteiten zouden dan iedereen op een locatie of in een bepaald gebied of gebouw onmiddellijk kunnen waarschuwen zonder gebruik te hoeven maken van smartphones en alarmbellen, en zonder dat anderen deze waarschuwing zouden kunnen horen.

‘Stem van God’

Goedgelovige mensen zouden zomaar kunnen denken dat ze de stem van God of Allah in hun hoofd horen. Wat een fantastische manier voor religieuze leiders om hun volgelingen totaal te laten gehoorzamen en te bevelen allerlei dingen te doen (of te laten).

Net van totale controle steeds strakker

Op bredere schaal zien we zeker de afgelopen 10 jaar het aantal camera’s op straat exponentieel toenemen. Gezichtsherkenning is inmiddels normaal, en social media zoals Facebook hebben honderden miljoenen mensen zover gekregen om alles van zichzelf te laten zien aan iedereen die het maar wil weten (wij kunnen ons dat niet voorstellen, maar beseffen dat we een kleine minderheid zijn). Via onze smartphones (aan of uit) kunnen autoriteiten (of bedrijven en adverteerders) nauwkeurig onze dagelijkse gangen nagaan en op ieder moment uitvinden waar we ons bevinden.

Wat handig, want wat kan er mis gaan?

Daar komt in de toekomst dus deze techniek bij waarmee bepaalde partijen u stemmen, geluiden en muziek kunnen laten horen. Wat handig, zal de soms angstwekkend naïeve en doodeenvoudig te manipuleren jongere generatie ongetwijfeld denken. Volgens sommigen bestaat deze technologie al veel langer, dus wie weet waar en van wie die ‘wat handig’ gedachte in realiteit van afkomstig is...?

We moeten er niet aan denken wat er gebeurt als politie en het leger de beschikking krijgen over laser apparatuur waarmee met een afgrijselijk harde en pijnlijke toon een complete mensenmassa in één keer uitgeschakeld en letterlijk gillend gek gemaakt kan worden. Emanuel Macron zal zich met het oog op de Gele Hesjes vermoedelijk verlekkerd in zijn handen wrijven, en met hem de hele EU-elite in Brussel.

Overigens werden dit soort wapens al tientallen jaren geleden in de VS ontwikkeld. In 1989 werd er patent aangevraagd op een methode waarmee met microgolven geluidsgolven van grote afstand in het gehoorcentrum van mensen (en dieren) konden worden gezonden. (2)

 

Xander

(1) Daisy Luther via the Organic Prepper blog via Zero Hedge
(2) Truthstream Media (YouTube)
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

willy op 30-01-2019 14:55

Is dat niet om koppijn van de krijgen, ik heb nu al een tut in m'n oor , dag en nacht hoor ik muziek, gelukkig moet ik daar niet voor betalen maar de dokters kunnen er niet veel aan doen. Hoorsuisingen zijn knap vervelend hoor, en als ze dan nog muziek in je hoofd gaan planten waar gaat het dan eindigen . Voor mij mogen ze muziek van de Vamps inplanten dan kan ik nog wat dansen?? Shalom

Tom Hendrix op 30-01-2019 15:06

Dit wordt wel zeer luguber.

Tegenstander op 30-01-2019 15:21

De mensheid is werkelijk totaal van God los!

Het zoveelste wrede wapen dat de massa kan bespelen....

God o God ik smeek u, "kom alstublieft" en laat het niet toe, die dit soort wapens realiseren en bedienen!

Steven op 30-01-2019 15:35

Mijn vooruitziende blik zegt.... dat u VVD gaat stemmen om nog meer belasting te willen betalen. Want voor uw verwarming en warm water € 3,21 per GJ meeer betalen (2019) is voor u uiteraard geen probleem en zéér gewenst...

Patatje Oorlog op 30-01-2019 15:59

Het dragen van aluhoedjes beschermt dit keer wel.....

Tegenstander op 30-01-2019 16:09

Steven op 30-01-2019 15:35

Neen, ik neem aan dat u mij aanspreekt!

Wat heeft uw aparte reactie met voetballen te maken?

Ik vind het helemaal geen probleem, want ik heb namelijk helemaal niets/nada met Nederland te maken, dus uw negatieve en katterige mening verdwijnt per ommegaande in mijn prullenbak!

Conradius op 30-01-2019 16:20

"The voice of God" zoals dit wapen heet werdt al door het Amerikaanse leger gebruikt en getest tijdens de Irakoorlog, waarbij de Iraakse soldaten een stem van Allah direct in hun hoofd hoorden. De soldaten kregen in hun eigen taal te horen van Allah om uit hun holen te komen, hun wapens neer te leggen en zich over te geven aan de vijand. De volgende stap is om daarnaast nog een hollografisch beeld in de lucht te projecteren.

Tycho op 30-01-2019 16:28

Scholen dienen enkel belangen en zijn de vloek van het klasseverschil. Op deze instituten voor geestelijke nood wordt ook al 't een en ander in je oren getetterd en je brein gebrandt. Hoe het loopt, loopt het maar slaven zullen wij blijven daar zorgen zij wel voor. Het is nu al zo dat men onder de noemer cultuur muziek en andere herrie niet meer ontlopen kan. Wat gaan de "mensen' die zo graag meer willen schijnen dan te zijn in de toekomst nog meer bedenken om de mensen gek te maken nu de waanzinnigheid van de geloven op zijn retour is. Nog triester en treuriger voor de jeugd? Een jeugd vol elende dat is zeker. Alleen al de gedachte daaraan is om te huilen. Het verheugd mij dat ik al bijna tachtig ben en magere Hein mij binnenkort uit de brandt helpt. Eindelijk rust! 

Michaël ;-{> op 30-01-2019 16:33

Ik dacht dat dit onderdeel van het 'Blue Beam Project' theorie zou zijn, maar nu lijkt dat opeens minder fictief.

@ Tegenstander, Amen.

Nieuw Begin op 30-01-2019 16:44

Tegenstander op 30-01-2019 15:21

Geen paniek broeder!Je gelooft toch niet dat er ook maar één haar van je hoofd gekrenkt zal worden? Het is onmogelijk dat er geen verleidingen komen maar deze aarde staat onder het Hemels Bestuur van de Allerhoogste wat mensen in hun ijdele waan ook verzinnen, onze God regeert en er is niets wat Hij niet zou weten en eenmaal in het gericht zal brengen, Vreest niet broeder! Heb geduld alleen!

Nieuw Begin op 30-01-2019 16:47

@ Willy Er is wel iets te doen aan tinnitus bro:

https://www.optimalegezondheid.com/bestaat-er-een-genezing-voor-tinnitus/

vlokje op 30-01-2019 16:52

?....ik hoop niet dat ik  elke 10 minuten ook nog een reclame boodschap door krijg ;-)

 

:-) Mod.

Pier op 30-01-2019 16:57

Fijne wezens hè, mensen. Knap ook om zulke dingen uit te kunnen vinden. Echt, een zegen zijn we voor elkaar op deze manier. Het gaat helemaal de goede kant op met de samenleving. Vrijheid en blijheid! 

Ook zo'n fantastische ontwikkeling: in New York mogen de vrouwen zich nu van hun foetussen ontdoen tot het moment van de geboorte, dus tot en met 9 maanden. Eindelijk is die wet erdoor! De links-liberale aanwezigen applaudiseerden enthousiast toen dit door de autoriteiten werd medegedeeld. Mocht de foetus de moordpoging tijdens de geboorte overleven, dan is de aanwezige arts gerechtigd het kind alsnog te doden.

Smerige monsters.

Tom Hendrix op 30-01-2019 17:34

@Pier: 16.57. uur. eens met U,Pier.

DutchFrisian op 30-01-2019 17:37

@ vlokje   hahahahahhhaa, ja hopeloos

Tycho op 30-01-2019 18:40

Piier: Die smerige monsters zo als jij ze nog eufemistisch noemt zijn alleen waard om rucksichtlos dat gedachtengoed (omdat het in dit extreem gruwlijke geval het beste woord is) uitgeroeid te worden. So much for vervloekenswaardig Amerika! 

Jens op 30-01-2019 19:06

Nieuw Begin er is Niets maar dan ook Niets aan tinnitus te doen. Kwalijk dat u dit beweert!

Michaël ;-{> op 30-01-2019 19:45

@ vlokje op 30-01-2019 16:52

Proest :-)

JP op 30-01-2019 20:26

Dat wordt dan de hele dag met een helm op rondlopen.

kim op 30-01-2019 20:28

Iedere ochtend ga ik naar buiten en hoor een 'tjip', en ja hoor, daar is weer mijn trouwe roodborstje die al jaren in mijn tuin komt overwinteren. Ik 'tjip 'terug. Soms hebben we ruzie, dan gaat het tjip tjip tjip. Een handjevol droge havermout doet wonderen. Heb ik dat prachtig vogeltje met borstje vooruit, op mijn hand. En dan is het tjiepie.

MP op 30-01-2019 20:29

Moest ik ook aan denken project blue beam

Raveltje op 30-01-2019 21:18

Tycho

Het is erg dat je op je tachtigste zo negatief moet denken, al ben ik het er mee eens dat de technologie

te ver gaat, geen vrijheid meer. 

Pier

Kleine onschuldige mensjes doden, zelfs na de geboorte dat is moord. 

Aan de ene kant willen ze dat je gezonder gaat leven en aan de andere kant moet alles dood

Het is een doorgeslagen gekkenwereld. 

Wakkere Joost op 30-01-2019 21:31

Tegenstander op 30-01-2019 16:09

Ik vind het helemaal geen probleem, want ik heb namelijk helemaal niets/nada met Nederland te maken, dus uw negatieve en katterige mening verdwijnt per ommegaande in mijn prullenbak!

 

Zeg tegenstander als jij niks met nederland te maken hebt of wilt hebben dan moet je je

mond houden en hoor je hier niet thuis en zeker niet je extreem linkse praatjes verkondigen

Je  word betaald zeker? En nu val je weer iemand anders lastig.

En welke god bedoel je...

Wie ben je nou Gast of tegenstander? Toch wel handig als je meerdere laptops

in huis hebt om te opereren onder verchillende ip nummers.

En wat mijn nickname betreft juist ik ben wakker wakerder dan jij.

En vooral tegen jullie soort mensen die alleen maar voor verdeeldheid

zorgen.Xander als ik jouw was had ik deze gast op zeker geweerd.

Mensen wees maar gewaarschuwd er zullen meer van dit soort mensen

opduiken.We hebben niks aan fip flopers die onzin praten.

En hoe heet je straks? En onder welke ip nummer dan weer.

Tegenstander op 30-01-2019 15:21

En hoe durf je dit soort uitspraken te misbruiken

Die niet te plaatsen is met je andere postings.

En ik zie ook niets wat met voetbal te maken heeft in de posting

van Steven het zit niet helemaal lekker met je.

Ik weet wel dat je iemand bent met meerdere maskers.

Gaat astublieft naar Nu.nl daar bent u beter thuis.

En nog iets!

Dit

@ Tegenstander op 30-01-2019 15:21

Geen paniek broeder!Je gelooft toch niet dat er ook maar één haar van je hoofd gekrenkt zal worden? Het is onmogelijk dat er geen verleidingen komen maar deze aarde staat onder het Hemels Bestuur van de Allerhoogste wat mensen in hun ijdele waan ook verzinnen, onze God regeert en er is niets wat Hij niet zou weten en eenmaal in het gericht zal brengen, Vreest niet broeder! Heb geduld alleen!

Nouw dit lijkt me gezien de manier hoe hij het brengt we duidelijk.

Een flipflopper een troll een fanaticus en met meerdere maskers

Ga weg!

Raveltje op 30-01-2019 21:58

Oorsuizen, piepen, fluitgeluiden, daar is niets aan te doen. Ik heb dat ook, maar ik luister er niet naar

Tenminste dat probeer ik. Als je er naar luistert, kun je wel gek worden. 

Het is een lastig iets, temeer ik ietsje doof ben. Stemmen in je hoofd hoef ik er niet bij. 

Enki op 30-01-2019 23:12

@vlokje Zal wat zijn als iedere winkel dit kan doen :)

Nieuw Begin op 31-01-2019 00:03

Jens op 30-01-2019 19:06

Dat wil ik direkt van u aannemen maar ik ken een audioloog die  zegt dat er doormiddel van zeer geavanceerde hoorapparaten wel wat aan te doen is. Dat zijn hoorapparaten die een bepaalde frequentie gebruiken waarmee de tinnitus voor een groot deel verdwijnt. Maar ik heb er geen ervaring mee en heb dit alleen vernomen. Het spijt me als ik verkeerde info heb gegeven van die dooie mus en zo. Nogmaals ekskuses!

 Nieuw begin Plaats de naam en bedrijf van die audioloog, dan kan Jens zelf besluiten wat ermee te doen.

Jens, deze aandoening moet een zware last voor u zijn. Een youtube vertelt van een man, bekend met Martial arts, die wat oefeningen aanbiedt die het geluid in uw oren kunnen verminderen, lees de reviews, mischien het proberen waard. https://www.youtube.com/watch?v=GsCTBeGrT8k  

Mod.

Mientje op 31-01-2019 01:20

Ik ben doof, dus dan hoor ik niets

Tom Hendrix op 31-01-2019 08:04

@ Jens: 19.06. uur, op 30/1. Heel herkenbaar. Dat vervelende oorsuizen heb ik net als U en anderen.

loeky123 op 31-01-2019 08:11

even wat humor er doorheen, we kunnen er toch niet aan veranderen

van jeskefet gestolen, HSS

Hidden Sound System   https://www.youtube.com/watch?v=cNWY__HgJ9Q

Nieuw Begin op 31-01-2019 08:27

Lees over tinnitus:

 

de klachten, de oorzaken , de verschillende soorten en hoe er in sommige gevallen iets aan te doen valt:

 

https://www.beterhoren.nl/verbeter-uw-gehoor/gehoor/tinnitus

 

Een piep in het oor die nooit weg lijkt te gaan, een constante ruis of een vervelend gebrom.. wie last heeft van tinnitus kan er wanhopig van worden. Herkent u zich hierin? Dan bent u zeker niet de enige: maar liefst één op de tien Nederlanders heeft er in meer of mindere mate last van. Wij kunnen helpen de klachten te verminderen.

 

-------

 

Of een ander bedrijf op internet te vinden:

 

https://www.vanboxtelhoorwinkels.nl/veel-gestelde-vragen

 

Wanneer u geluid waarneemt zonder dat er sprake is van een externe bron, spreken we van tinnitus of oorsuizen. Het geluid kan als een piep klinken, maar bijvoorbeeld ook als een ruis. In sommige gevallen is dit te verhelpen. U bent van harte welkom voor een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten om uw probleem te bespreken.

 

----------

 

Acute tinnitus:

 

In -sommige- Duitstalige landen is er ook een behandeling van acute tinnitus met infuus ( door een KNO arts) mogelijk als men er snel - binnen drie maanden -  na het ontstaan van de piep -of ruis bij is:

 

https://www.youtube.com/watch?v=faubXNopk8I

 

---------

 

Duidelijke en informatieve youtube over tinnitus:

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=zrJr3EoKm-s

 

Nieuw Begin op 31-01-2019 08:35

@ Wakkere Joost op 30-01-2019 21:31

Weet niet goed wat u bedoelt maar ik ( Nieuw Begin) ben absoluut niet ’Tegenstander’ of ‘Gast’. Ik heb misschien te argeloos gereageerd op een posting van ‘Tegenstander’ waarvoor mijn excuses als ik u daarmee iemand zou hebben geïrriteerd of zo.

( Had misschien ook niet helemaal mijn dag )

Nieuw Begin op 31-01-2019 08:43

meer tinnitus:

Reportage van de NCRV over een nieuwe multidisciplinaire aanpak van tinnitus bij Adelante, waarbij twee patiënten, Harrie en Evert, een half jaar lang gevolgd zijn. Bij deze aandoening wordt constant een pieptoon in het hoofd ervaren, die het dagelijks leven van patiënten volledig overhoop gooit. Hoe staan Harrie en Evert er na een half jaar therapie voor?

https://www.youtube.com/watch?v=Z0x9ygpg6G8

ernstige tinnitus:

Toon (25) is DJ en zit met een zware fluittoon in zijn oor.

Na een festival ging het mis. Het was zo erg dat hij maanden niet meer naar buiten kon.

Maar hij kan niet leven zonder muziek. Dus deejayt hij verder! Go Toon!

https://www.youtube.com/watch?v=5FTZpL8ebJs

Tegenstander op 31-01-2019 10:11

Wakkere Joost op 30-01-2019 21:31

Bingo! het lijkt er op dat het 'Blue Beam Project' wapen zijn eerste slachtoffer al gemaakt heeft.

Spijtig, want ik kon u nog zoveel leren, vertellen en laten horen middels links e.d. maar om met u ellenlange discussies aan te gaan is voor mij te simplistisch voor woorden en plaats u dan meteen in het vakje "niet bestaand individu"!

By the way... op uw vraagstelling; welke God? kan ik u van een antwoord voorzien met de toepasselijke woorden: "De Enige Echte"!

P.S. Hetgeen u allemaal in uw reactie bij elkaar brabbelt en mij van beschuldigd, raakt kant nog wal en ben me van geen kwaad bewust. Dus als er iemand uit moet kijken voor een flipflopper, een trol en/of een fanaticus met meerdere maskers dan zijn het de bezoekers op deze site die, wanneer men een reactie plaatst, personen kunnen verwachten die naar mijn idee het spoor totaal bijster zijn......

Beterschap en het ga u goed!

Tegenstander op 31-01-2019 10:36

 

Beste Xander,

Ik heb een flinke aanvaring met Wakkere Joost die voor mij totaal onbegrijpelijke taal uitslaat.

Ik denk dat er bij u intern iets mis gegaan is met de plaatsing van de reacties, want ik heb deze reactie van ene Steven op 30-01-2019 15:35 Niet geplaatst!

Dit is de tekst van Steven op 30-01-2019 15:35: Mijn vooruitziende blik zegt.... dat u VVD gaat stemmen om nog meer belasting te willen betalen. Want voor uw verwarming en warm water € 3,21 per GJ meeer betalen (2019) is voor u uiteraard geen probleem en zéér gewenst...

Beste Tegenstander, uw naam staat toch niet vermeld als poster. Naam poster is Steven.

Hetzelfde is van toepassing op de reactie van: Nieuw Begin op 30-01-2019 16:44

@Tegenstander op 30-01-2019 15:21

Geen paniek broeder!Je gelooft toch niet dat er ook maar één haar van je hoofd gekrenkt zal worden? Het is onmogelijk dat er geen verleidingen komen maar deze aarde staat onder het Hemels Bestuur van de Allerhoogste wat mensen in hun ijdele waan ook verzinnen, onze God regeert en er is niets wat Hij niet zou weten en eenmaal in het gericht zal brengen, Vreest niet broeder! Heb geduld alleen!

Ook deze bovenstaande reactie komt niet van mij!  Dat klopt, uw naam staat daar ook niet vermeld als poster maar de naam van poster Nieuw Begin

Wakkere Joost beschuldigd mij voor van alles maar de enigste reactie die ik gegeven heb is:

Tegenstander op 30-01-2019 15:21

De mensheid is werkelijk totaal van God los!

Het zoveelste wrede wapen dat de massa kan bespelen....

God o God ik smeek u, "kom alstublieft" en laat het niet toe, die dit soort wapens realiseren en bedienen!

De overige reacties van mij zijn uitsluitend gericht als verweer aan Wakkere Joost. U heeft het recht om uw mening te geven, daar is dit forum voor bedoeld. Mvg. Mod.

Jammer, dat een goed bedoelde reactie verkeerd overkomt!

Shalom

RJ op 31-01-2019 10:58

Het bewuste paper in Optics Letters kun je hier vinden en lezen:

https://www.osapublishing.org/ol/abstract.cfm?uri=ol-44-3-622

willy op 31-01-2019 14:42

@Nieuw begin : bedankt voor de informatie Shalom

JandeMan op 01-02-2019 03:06

Dit was al in een TED Talk uit 2008 uitgelegd

https://www.youtube.com/watch?v=HF9G9M0cR0E&t=614s

Sjuad op 01-02-2019 11:04

De Twins zijn dmv geluid 'en wat voorbereiding' gevallen.

5318537 op 01-02-2019 16:02

Pijnlijk om met aangifte monitor voor aap gezet te worden.  Het is een continu mishandeling,zowel geestelijk als fysiek die veel pijn doet,letterlijk.

Met het apparaat in goede handen stopt het de misdaad,zowel de gewone misdaad maar stopt ook de vernietiging van onze cultuur met massaimport vijandigen. En daarbij oorlog als misdaad bestempeld omdat het altijd wordt veroorzaakt door belangengroepen die gaan voor macht en geld (winst)

Mijn leven is verwoest en daarbij het tragiese dat al die moordpartijen,martelingen,en wat je nog meer aan vreselijke misdaden kan verzinnen had kunnen worden gestopt,bij zovelen weerstand oproept van bedreigingen tot en met onzin zeggen,alsof ik een gekkie ben.

Het topje van mijn ijsberg staat vermeld op de site http://aangifte.net/aangifte%20monitor%20www.2.html

Ik wil nou wel eens bevrijd worden,en ik ben niet niet de enige dus.       Bij voorbaat dank.

steady op 01-02-2019 16:06

Nieuwe technologie (hoezo nieuw)

Boek Mind Control  " decenia lang slachtoffer van Mind control "

Zij worden slaaf en of robots genoemd door insiders

veel heel veel mensen zijn onder mind-control  wereldwijd

Ik heb het over totale automatisering ...Van mensen welteverstaan!!

Ontzettend veel mensen bevinden zich onder mind-control die door universele signalen elk gewenst moment

wereld wijd geactiveerd kunnen worden.

De amerikanen (nWo) beziten wapens die in niets meer op conventionele wapens gelijken Onzichtbaar wapentuig die mensen op hun knieen dwingt

en het zenden van gerichte energiestralen was voldoende om hun hersengolf activiteit te besturen

De NWO heeft nu al toestellen staan op de maan die op ons gericht zijn, om ons in de gewenste toestand te brengen,

Stel u voor dat wij allen plots het overtuigende gevoel hebben dat wij ons moeten gedragen als een bende Lemmingen !!

Boek blz 305-306-307-308-309 ons Nederlads en Belgisch Koningshuis

Degenen die géén interesse hebben voor die informatie, blijf blind maar stop van zagen over vanalles en nog wat

aub wakker worden voor uw eigen welzijn en bescherming

De transitie is zeer dichtbij, want wij staan voor een totale vernietiging van het menselijk ras

xander ik moet géén gelijk hebben, ik breng enkel kennis bij om te (eventueel)  overleven

Sterkte

Morgen in jeruzalem

Shalom

steady op 01-02-2019 16:16

Mientje

Het zijn wel degelijk uw hersens die "Horen " hoor

het zijn die toestellen op de maan die een heel stil zacht gezoem sturen om ons in de gewenste denk richting te sturen

Ter info

Shalom

Atina op 02-02-2019 11:44

Lijkt op de netflix serie travelers. Daar communiceren ze via een soort inplant . 

Joop op 02-02-2019 12:49

Dan moeten we maar een beschermde helm dragen, die die micro geluidsgolven niet toegestaan in onze hersenen, ook dit systeem zal gehackt of gekraakt gaan worden  en helaas in verkeerde handen vallen. 

Ik hoop dat God spoedig Zijn gemeente thuis haalt  Amen.

Erik op 02-02-2019 15:40

@joop op 02-02-2019: waar lees je in de bijbel dat we thuis gehaald worden? Zo vanuit ons luxe leventje de hemel in vliegen? Wat te denken van de verdrukking?? Lees openbaring eens goed.

Erik en Allen: verder praten op het Geloofsforum. Mod.

Henk op 03-02-2019 09:46

steady op 01-02-2019 16:06 "De NWO heeft nu al toestellen staan op de maan die op ons gericht zijn, om ons in de gewenste toestand te brengen,"Hoe weet u dit? Wie bestuurt die toestellen (de NASA)? Hoe werkt het, wat voor soort straling wordt er gebruikt? In welke toestand moeten wij gebracht worden? Graag meer informatie, anders lijkt het een slag in de lucht.

Sjuad op 06-02-2019 10:27

Geluids trillingen, geconcentreert afgeschoten   gericht.

Met wat aanpassingen laat je zo giga torens instorten.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl