HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Nieuwe linkse regering Zweden zet grenzen nog verder open voor migranten

Regeerakkoord sociaaldemocraten en linksgroenen (die nu niet eens meer de kiesdrempel zouden halen) verzekert totale ondergang van ooit stabiele Scandinavische natie – Zweden Democraten ondanks uitsluiting door alle andere partijen nu virtueel op één na grootste van het land

 
Afbeelding: (3).

Ruim vier maanden na de verkiezingen heeft Zweden sinds 18 januari eindelijk een nieuwe regering. Het is een (extreem)links minderheidskabinet geworden van sociaaldemocraten en linksgroenen, dat slechts een derde van de Zweedse kiezers achter zich heeft staan. In het regeerakkoord wordt alleen op de allerlaatste pagina even aandacht besteed aan binnenlandse veiligheid, een item waar Zweden vanwege het ontbreken hiervan wereldwijd berucht voor is geworden, en gaan er twee volle pagina’s over het klimaat en hoe de samenleving daar nog veel meer voor moeten gaan bloeden. Wat immigratie betreft gaan de grenzen ondanks vele tienduizenden illegalen en enorme problemen met gewelddadige moslimmigranten nog verder open.

 

Premier Stefan Löfvens nieuwe kabinet kreeg slechts 115 van de 349 parlementariërs, maar volgens de Zweedse wet kon hij toch een regering vormen omdat er (net) geen meerderheid tegen stemde (153, en 77 onthoudingen).

Het was Löfven en vooral de linkse partijen er alles aan gelegen om de fors gegroeide Zweden Democraten (17,5% van de stemmen en nu de derde partij van het land), de rechtse partij die vrijwel als enige een einde wil maken aan de massa immigratie en islamisering, buiten de regering te houden. Löfven weigerde zelfs met de partij, die hij ‘extremistisch en racistisch’ noemt, te praten.

‘Onverantwoord en naïef migratiebeleid heeft ernstige gevolgen gehad’

Dit standpunt van de Zweden Democraten over immigratie is voor de gevestigde orde partijen onverteerbaar: ‘Decennia lang is het Zweedse migratiebeleid onverantwoord en naïef geweest, met ernstige gevolgen voor de Zweedse samenleving. Een zeer hoog aantal asielzoekers en hun familieleden hebben de samenleving verdeeld, zichzelf buitengesloten, en de verzorgingsstaat uitgehold.’

‘Tegelijkertijd is de veiligheid aangetast. Op dit moment zijn er tienduizenden mensen illegaal binnen onze grenzen, en is Zweden internationaal bekend vanwege onrust en burgers die actief zijn in terroristen netwerken... Zweden moet een compleet nieuw migratiebeleid krijgen, met vaste regels en respect voor ’s lands grenzen, burgers en wetten.’

Om dit te bereiken willen de Zweden Democraten ‘stoppen met het ontvangen van asielzoekers in Zweden’, ‘de voorwaarden om een Zweedse staatsburger te worden verscherpen’, en reeds verleend staatsburgerschap in bepaalde gevallen weer in kunnen trekken. Daarnaast moet de politie de middelen krijgen om illegalen op te sporen en langer vast te zetten als ze niet onmiddellijk kunnen worden uitgezet. Ook wil de partij terugstuur overeenkomsten met andere landen proberen te sluiten.

Migrantenwijken steeds gevaarlijker

De Zweden Democraten wijzen op een tendens die ook al jaren in Nederland zichtbaar is, namelijk dat politie, ambulance en brandweer in steeds meer migrantenwijken groot gevaar lopen. In Zweden is het al zo erg dat ze daar (vooral ’s avonds en ’s nachts) niet meer zonder bewapende beveiliging kunnen komen.

De autochtone Zweden die geen mogelijkheden hebben uit deze feitelijke ‘no go zones’ te verhuizen staan bloot aan berovingen, vernielingen en ander geweld. Vanwege het linkspolitiek-correcte beleid worden de migrantencriminelen nauwelijks aangepakt, en de weinigen die wel worden opgepakt krijgen zeer lichte straffen, terwijl de slachtoffers het zelf moeten uitzoeken en geen enkele steun krijgen.

Anti-democratisch cordon sanitair

Het gevolg: door ongecontroleerde immigratie kunnen de (vrijwel uitsluitend islamitische) nieuwkomers, waaronder een enorm aandeel criminelen en terroristen, vrijuit hun gang gaan, het asielsysteem uitbuiten en de sociale zekerheid compleet leegzuigen, aldus de SD, dat daarom pleit voor veel hogere straffen en gedwongen uitzettingen van criminelen en terroristen. Ook wil de partij als enige een referendum houden over het lidmaatschap van de EU.

De andere partijen hebben echter een anti-democratisch ‘cordon sanitair’ tegen de Zweden Democraten gesloten, en elkaar beloofd nooit met de ‘populistische’ partij in zee te gaan. Op die manier hopen ze de kiezers te ontmoedigen om de volgende keer weer op de SD te stemmen.

Zweden Democraten virtueel tweede partij

Volgens de recente peilingen werkt deze uitsluiting echter averechts, want inmiddels zou 19,9% op de anti-immigratie partij stemmen, die daarmee de op één na grootste zou worden. De linksgroenen die nu een kabinet met de sociaaldemocraten vormen zouden niet eens meer de kiesdrempel halen, maar mogen de komende jaren dus wel extreemlinks beleid doorvoeren dat van Zweden definitief een geïslamiseerde ‘failed state’ zal maken, waardoor het land in de duistere krochten van de Europese historie zal worden gestort.

Het zal daarom niemand verbazen dat 70% van de Zweedse bevolking –en 93% van de SD kiezers- het vertrouwen in de politici heeft verloren, zo bleek uit een peiling deze maand. De SD kiezers zien hun grote wantrouwen bevestigd omdat de snelst groeiende partij met nu bijna één op de vijf kiezers achter zich compleet wordt genegeerd. De democratie werkt niet meer, is hun terechte conclusie.

Links steekt nog meer geld in klimaat en immigratie

Het nieuwe extreemlinkse minderheidskabinet gaat dan ook beleid voeren dat diametraal op dat van de Zweden Democraten staat. Het wil veel meer geld steken in klimaatbeleid (= nog hogere belastingen, die toch al tot de hoogste ter wereld behoren) en immigratie- en integratiebeleid. Zo zullen ook migranten die geen officiële vluchtelingenstatus hebben toch hun familie mogen laten overkomen. Onbegeleide minderjarige migranten krijgen hetzelfde recht. Openlijke kritiek hierop wordt nu al als ‘racisme’ gezien en de komende jaren nog harder aangepakt.

Veiligheid, wat dus juist in de snel groeiende migrantenwijken een enorm probleem is geworden, krijgt nauwelijks prioriteit van het nieuwe kabinet. Op de laatste pagina wordt in twee zinnen gezegd dat de veiligheid moet toenemen, er meer agenten moeten komen en er actie wordt ondernomen tegen de georganiseerde misdaad.

In Sverigestan is niet islam, maar islamofobie grootste bedreiging

In Stockholm ziet men niet zozeer in islamitische misdaadbendes een gevaar –moslim extremisme en terrorisme wordt zelfs nergens genoemd, ondanks het feit dat de Veiligheidsdienst (Säpo) dit op 15 januari de grootste bedreiging voor Zweden noemde  -, maar in ‘islamofobie en alle andere vormen van racisme’. (1)

Zweden wordt door de ‘progressieven’ dus in sneltreinvaart omgevormd tot Sverigestan, een geïslamiseerde failed state waar het verarmde en genegeerde Zweedse volk straks over enkele jaren alleen nog met grof geschut en veel pijn van zal kunnen loskomen. Dezelfde angstwekkende trend is gezien de inmiddels dagelijkse steek-, schiet- en andere gewelddadige ‘incidenten’ ook in Nederland ingezet.

Twee weken geleden explodeerden er in Landskrona en bij Malmö binnen vier uur tijd drie bommen, waaronder een in een groentenwinkel. Ook werd er in Värnamo vanuit auto’s op elkaar geschoten, was er een ontvoering, en werd een asielopvang in  brand gestoken – tegenwoordig allemaal normaal geworden ‘incidenten’ zoals we die in eigen land inmiddels ook steeds vaker hebben. (2)

 

Xander

(1) The Gatestone Institute via Zero Hedge
(2) Infowars Europe
(3) Afbeelding:
- vlag: Wikimedia Commons, publiek domein
- vlammen: WikiMedia Commons, auteur: Naghi Houssam, licentie CC A 4.0 international 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

ohje op 23-01-2019 18:13

Als ze maar lol hebben

Hoeder op 23-01-2019 18:53

Gemanipuleerde verkiezingen, maling hebben aan de Zweden zelf, dat is hoe de NWO denkt te kunnen omgaan met mensen. Mensen volledig afhankelijk maken en alle privacy afpakken, zodat we slaaf woeden van de elite. Tenzij wij ons massaal verzetten, wacht ons hetzelfde. Stem die landverraders in maart weg, voordat het te laat is.

Tom Hendrix op 23-01-2019 18:53

Zweden, ons voorland. Tenminste zolang de eu(ssr) zal bestaan. Overal zit de links-globalistische elte in machtsposities. En bepalen alles. En democratisch zijn ze niet, de socialisten, sociaal-democraten en groene, alleen hun mening telt, en de MSM werken daar graag aan mee. Zweden, vaarwel.

tom op 23-01-2019 18:59

Dat zul je vast na de provinciale verkiezigen hier in NL gaan zien dat de VVD weggevaagd is en inplaats van PVV of FVD als grootste plots blijkt dan Groenlinks de grootste partij is geworden.Deze worden dmv stemfraude nu naar voren geschoven onder regie van de cabal als zogenaamd democratisch gekozen.

Vulkanoloog op 23-01-2019 19:21

Uiteindelijk geldt ook hier dat de Zwedistanen het zelf willen. Te weinig stemden op de SD en te veel van de niet extreemlinkse partijen wilden geen samenwerking met die SD. Men wil dus nog meer extreemlinks, en zullen ze het krijgen ook. Laten we vanaf nu dan ook niet meer spreken over 'Zweden' maar over Zwedistan, hetgeen beter past. Of misschien zelfs wel Feministische Volksrepubliek Zwedistan (FVZ). Het democratische Koninkrijk Zweden is verleden tijd. 

Cale op 23-01-2019 19:27

60% stemden voor rechts. 40% stemden voor links. Toch zijn de socialisten aan de macht gebleven. Zweden wil miljoenen meer immigranten. En zie de nieuwe rasta/hippie minister van cultuur. Haar echtgenoot is een of andere sekte shamaan of zoiets. Zucht. Kijk de eerste 4 minuten van deze video, dan weet je genoeg..https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=Q0OGTI8lZpo

Pier op 23-01-2019 19:44

de krök gåt net zølång te wæter tōt hîj bãrst.

Lisamary op 23-01-2019 19:45

Als de neuzen niet naar één richting wijzen en het land verdeeld en de meningen versplinterd blijven, wijst er op dat ze kennelijk gelukkig zijn in de situatie waarin ze verkeren. Het is elke keer hetzelfde liedje, net als in Nederland. Wat heeft het voor zin om op de PVV te stemmen als je later de overige partijen over je heen laat walsen door domweg weigeren om met rechts te onderhandelen. Als kiezer en zeker in geval als je partij op de tweede plaats komt, zou je de straat op moeten en eisen dat je mening en je stem gehoord wordt in plaats van om er in te berusten en accepteren of dit soort handelen van uitsluiting door de andere partijen de gewoonste zaak van de wereld zou zijn? Je zou denken, dat de bewoners van Zweden, zoals in Nederland zelfbewuste, intelligente mensen zijn die niet met zich zelf laten sollen, maar niets is minder waar. Deze toestand in welk westers land dan ook gaat net zo lang doormiezeren, tot je met je rug tegen de muur staat en de “no point of return” zwijgzaam moet accepteren. 

Rienus op 23-01-2019 19:47

Gaat niet meer goedkomen daar, geen idee wat de Zweden e Duitsers bezielt. Of zou er toch ergens flink gerommeld worden met uitslagen?

Raveltje op 23-01-2019 20:21

Wat is het in Europa veilig geworden nu er geen grenzen meer zijn. 

kim op 23-01-2019 20:42

Ooit, in een ver verleden toen ik nog een klein meisje was, heeft een wijze vrouw, mijn moeder mij verteld dat ik nog een oorlog zou meemaken. Ik heb met belangstelling geluisterd. Maar ik was klein en besefte niet dat wat ze toen zei waarheid kon worden. Heb het wel opgeslagen in mijn brein. Als slotzin zei ze: 'leef en geniet. En doe goed. Wel vechten voor je eigen vrijheid dat hebben wij ook gedaan in de IIde oorlog.'

Hoe de Zweedse moeders hun eigen kinderen hebben gehersenspoeld hebben weet ik niet, maar het is waanzinnig en krankzinnig dat Zweden supersnel om gevolkt wordt in een Islamitische Staat. En daar ook nog achter staan. Het is een genocide van jewelste, erger nog, we staan er bij en kijken er naar. Nog even en dan is de hele autochtone Europese bevolking naar de bliksem. Duitsland is een Turkse staat, Frankrijk is een Afrikaanse staat, Engeland staat op ontploffen (geen Brexit), rijden links, geen € hebben, geen daadkracht en criminele vluchtelingen die daar binnendringen. De Belgen nog steeds Frans spreken, de Zwitsers een chf als muntstuk hebben, zwakke landen aan een infuus gehouden worden. Monaco heeft als miljardairparadijs wel de euro munteenheid, maar geen lid van de EU. 

Ik wil mijn land terug, een grens eromheen, wil desnoods bij de douane werken, mijn gulden terug, Den Haag veranderen in Nu of Nooit.

Met andere woorden, de EU is een Monster gedrocht en dat moet snel opgeheven worden, waarom zouden er nog Koninkrijken zijn die zich verrijken door de eigen bevolking, het lijkt wel een sprookje van Symbolica, lees of zie ook maar (geen sprookje) het Meisje met de Zwavelstokjes, het is diep triest wat hier gaat gebeuren, niet alleen in Zweden.

De pluche-zitters zullen en blijven de prachtige autochtone mensen in ons land bedriegen en lachen ons uit. In mijn optiek is Zweden de grootste verrader op Nazi-Duitsland na. Heb me altijd Europeaan gevoeld, nu niet meer. Ik voel me verraden en dat in het jaar 2019.

rudy op 23-01-2019 21:19

Stem dus allen (Helaas !!!) op extreem-rechts voor verandering !!!!  Het is de énige manier om massale corruptie teniet te doen !!!

Cale op 23-01-2019 21:29

@Kim. De Zweedse sociaal-democraten waren nazi aanhangers tijdens WO2. Dat verklaart een hoop over dat vreemde land.

Perry op 23-01-2019 21:46

Het is schijnbaar nog niet erg genoeg daar in Zweden, want maar een op de vijf zwedenaren stemt op die Zweden-Democraten. Dat betekent dat maar liefs 80% van de bevolking nog steeds op die bagger blijft stemmen. Ik hoop dat het nog veel erger wordt, want ze verdienen niet beter, ze doen het tenslotte zelf, ik vind het wel erg sneu voor die mensen die het eindelijk inzien dat het zo niet verder kan en wel de goede keus maken. Ik ben nu 55 jaar en hoop nog mee te maken dat die politieke omme zwaai komt. Mocht ik het niet meer mee maken, dan hoeft die omme zwaai niet meer te komen, want dan is het toch te laat. 

Ernie van de Wal op 23-01-2019 22:37

(ook) in Zweden is de tijd nog niet rijp voor een doortastend regeringsbeleid. De gevolgen van het linkse wanbeleid zullen alleen maar erger worden, in een steeds hoger tempo. Links boekt -praktisch al zonder mandaat- een pyrrusoverwinning. Bij de volgende verkiezingen worden die partijen compleet weggevaag, t.g.v. de Zweden Democraten.

Janus op 23-01-2019 22:38

Er wordt nergens zoveel gelogen als voor de verkiezingen, tijdens een oorlog of na de jacht

Mark S. op 23-01-2019 23:06

Zweden is gidsland naar de afgrond en Nederland rent er achteraan.

De Nadenker op 24-01-2019 01:43

Tijdens de provinciale staten verkiezingen hier in Nederland moet men niet gek opkijken dat de Groen- linksen gekkies de grootste worden .

PVV en de FvD kunnen nog zo hun best doen maar worden gewoon domweg gedemoniseerd en af geserveerd .

Uit alles blijkt hoe de jeugd geïndoctrineerd word , de groene gekkies denken en reageren net zoals de meeste demagogen . 

Hieruit blijkt wel weer hoe men omgaat met het kinderpardon waarbij D66 , CDA , CU en de PVDA een flinke duit in het zakje doen .

Sommige roepen Nederland is gek geworden , ik zie het als een sombere voorbode voor de rampspoed die Nederland te wachten staat waarbij de milieu gekkies het volk uitzuigen tot op het bot en de immigratie tot een ware financiële hel gaat lijden. 

In Zweden zijn zij al zover , notabene een minderheidsregering van verderfelijke socialisten waarbij hun hersenpan gescreend lijkt te zijn op groene bagger en gelukzoekers .

Geef ze geen kans en ga stemmen in maart 2019 en het liefst op een PVV of een FvD , en geef de gele hesjes een hart onder de riem dat het niet allemaal voor niets is geweest .

Laten wij ze nou eens een eerlijke kans geven om het roer om te draaien en mochten zij er niets van bakken hebben wij toch nog de democratische kans om ze na 4 jaar weg te stemmen .

Kees op 24-01-2019 04:58

Lisamary op 23.1

Ja wel met je eens , maar dan als now iedereen op de p.v.v stemt  , op zijn minst zo dat ze in hun recht kunnen regeren , dan moeten ze in de regering komen .  Ik denk meer dat de Hollanders  een hersing spoeling gehad hebben van de linkse partijen  en de vvd, en met succes  , dat  de pvv  nooit in de regering  komt .

Cefas op 24-01-2019 09:46

Zijn de Zweden nou zo dom of doen ze zo dom, wat een uilskuikens.

MP op 24-01-2019 11:35

Het is ook ondemocratisch om een tweede partij van het land uit te sluiten bij voorbaat. Maar in een dictatuur kan dat prima!

Wendy op 24-01-2019 11:41

Ongelofelijk!! We lezen dagelijks het alternatieve nieuws waaruit blijkt dat niks is wat het lijkt en dat politici, dokters, de overheid,  en andere leiders ons voor de gek houden. En dan toch nog geloven in de verkiezingen. Mensen mensen mensen 

Chris 2 op 24-01-2019 12:36

@Lisamary Zolang mensen reageren zoals jij ("stemmen op PVV heeft toch geen zin') zal er niets veranderen. Spreek je uit!!! In het stemhokje, maar ook in je omgeving!!! Doe niet mee met het politiek correcte geblaat!!! Wees niet bang om je vrijheid van mening ook te gebruiken door de ander te confronteren met de echte feiten. Spreek! Reageer op onzin artikelen! Alleen dan kan er iets gebeuren. Leg je hoofd niet in de schoot, anders leggen ze het straks op het hakblok.

rudy op 24-01-2019 13:22

Extreem-rechts is absoluut niet mijn keuze, maar ik zie geen andere uitweg uit de verplichte islamisering door de superrijke Saoudi's ...

 

Een andere mogelijkheid is machtsovername door generaals ...Simpeler is om Saoudi-Arabië uit te schakelen (volgens de Bijbel zal dit gebeuren door het oude Perzië/Iran; daarbij deze twee fanatieke landen vechten reeds 5 jaar in Yemen) ...

Koddebeier op 24-01-2019 14:19

Links is alleen met geweld te stoppen,luisteren naar de bevolking en/of naar andere meningen doen zij niet !

Janus op 24-01-2019 15:01

@rudy op 24-01-2019 13:22

een gebeurtenis in het midden-oosten zal de aanleiding, het teken zijn voor de moslims in Europa om hier hun lang gehersenspoelde oorlog tegen het westen te beginnen; dat gaat misschien samen met een systeem-crisis, die 2008 ruim zal overtreffen. Bereidt je maar voor zou ik zeggen en zoek de Bron op als je het nog niet gedaan hebt !

Tom Hendrix op 24-01-2019 15:02

@De Nadenker: 01.43. uur. Dat heeft U goed gezien, volgens mij. En i9k vrees, dat verkiezingen ons niet zullen helpen. Het was dacht ik de communist Lenin, die gezegd zou hebben; " maakt niet uit wat de mensen stemmen, maar WIE de stemmen tellen". En geloof maar dat de vrindjes van, de kartelpartijen en links, massaal de kieslokalen bemensen.  Men zal sjoemelen met onze stemmen.

Lisamary op 24-01-2019 15:19

Cris

Dat zie je verkeerd. Ik wil daarmee zeggen dat je aan je stem een follow up moet geven en het hele land moet laten weten dat je niet voor niets bent gaan stemmen, ook na de verkiezing. Wilders kan nooit meeregeren als het volk fysiek niet achterstaat en zich in een hoek laat drijven om vervolgens af te wacht tot de rest van de partijtjes met uitsluiting van de PVV een regering gaan vormen.

Overigens, ik stem PVV.

Gast op 24-01-2019 17:17

De VVD neemt met Klaas Dijkhoff veel PVV- en FvD-standpunten over. Zeker als het gaat om het asiel- en klimaatbeleid. Doet hij dat om stemmen bij de PVV en FvD weg te halen, of zit Dijkhoff voor te sorteren op een extreemrechts kabinet, bestaande uit VVD, PVV en FvD?

ster op 24-01-2019 18:34

Je hebt 1 oplossing als Zweed; vertrekken uit de EU en naar Rusland te verhuizen.

kim op 24-01-2019 20:01

@Cale, tot voor kort, ik maar denken dat de Zweden echte Vikingen waren, het is een luchtbel waar die in leven en iedereen zit er in, behalve de braafsten die er uit kunnen springen. Als ze durven.

kim op 24-01-2019 20:24

Ster@, 18:34, waarom is er 1 oplossing als Zweed: vertrekken uit je eigen geboorteland. Omwille van een genocide???? Hoezo verhuizen? De oplossing is: blijven en vechten voor je bestaan. Je laat je toch niet wegjagen. Als EU heeft maar 1 oplossing: wegwezen en wel naar de Noordpool want er is toch een opwarming op Aarde? Diegenen die mijn bestaan bewust willen afpakken ten koste van alles, moeten zelf vertrekken. 

Nooit de handdoek in de ring gooien.

wirbel010 op 25-01-2019 11:40

Zweden is echt hopeloos verloren. De jongste generatie wordt gebrainwashed om gelovige te worden van de klimaat- en migratiekerk, waarbij kritiek daarop als grootste misdaad wordt gezien. De oudere generaties die het kunnen betalen ontvluchten het land meer en meer. Als ik in Mellerud (dorp in het westen van Zweden) kom lijkt het nog erger dan Rotterdam zuid met hoofddoeken op straat, migrantenwinkeltjes, en migranten in te grote auto's die wat door het dorp heen en weer rijden. Ook is de misdaad schrikbarend hoog. Echter dat wordt allemaal uit de media gehouden waar dat kan. Als de Zweden niet gauw actie ondernemen is het over en uit. Hopelijk kunnen Noorwegen en Denemarken zich goed beschermen voor het gevaar in hun buurland.

bastiaan2000 op 25-01-2019 20:48

https://m.youtube.com/watch?v=a_bDc7FfItk

In Zuid-Afrika is het vreselijk. En de wereld doet niets. Blank wordt daar uitgeroeid en gegemarteld, verkracht berooofd etc. totaal rechteloos voor de blanken.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl