HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Na Brexit volgt de echte chaos: 'Duitsers en Fransen zullen EU uit elkaar scheuren'

Noden, zorgen en wensen van miljoenen gewone burgers te lang genegeerd, belachelijk gemaakt of weggewuifd met leugens in en door de media

 
Afbeelding: Getty Images (2).

De verloren Brexit stemming door de Britse premier Theresa May domineert de media. Krijgen we toch een harde ‘no deal’ Brexit, of wordt de op 29 maart gezette officiële uittreding enkele maanden uitgesteld? Volgens analisten zal dit voor het Verenigd Koninkrijk niet veel uitmaken – chaos volgt er toch wel. Ondertussen doen dezelfde media alsof de EU onder leiding van Duitsland en Frankrijk juist een steviger blok aan het worden is, maar schijn bedriegt. Zowel de openlijke barsten en scheuren (de Franse Gele Hesjes, de Duitse AfD) als de door de media genegeerde en verhulde worden met de week groter, en zullen de EU uiteindelijk uit elkaar scheuren, ongeacht wat de huidige machthebbers ook mogen beweren.

 

Veteraan correspondent Mark G. schreef onlangs dat de massale Gele Hesjes opstand in Frankrijk, die vooral anti-Macron, anti-Brussel en anti-NWO (Nieuwe Wereld Orde) is, niet de enige indicatie is dat de EU in realiteit op zijn laatste benen waggelt. ‘Nu er steeds meer data binnenkomt scherp ik mijn Duitse Crash Scenario aan: Duitsland zal parallel aan de EU instorten.’ Want

‘zogenaamde (lid)staten met:

1. Geen effectieve militaire macht.
2. Geen controle over hun eigen grenzen.
3. Geen controle over hun munt en banken.
4. Een regering met een ‘diverse’ bevolking waarvan de meerderheid geen loyaliteit heeft aan Berlijn (recente migranten) of die niet langer heeft (Bayern, Baden Württemberg), en die reeds het vertrouwen van de vele Oost Europese immigranten in Duitsland aan het verliezen is. Dit zijn de meest fanatieke tegenstanders van de ‘vluchtelingen’ toevloed.
5. Snel toenemende anarchie en wetteloosheid door de recente ‘vluchtelingen’ / migranten, waar de bevolking heel goed van op de hoogte is – inclusief van de officiële bevelen aan de politie om hun aandeel in de misdaadstatistieken te minimaliseren (door bijvoorbeeld talloze aangiften van migrantenmisdaden niet te registeren of niet in behandeling te nemen).

en

6. Massamedia die door vrijwel niemand meer worden vertrouwd en geloofd (hoewel ze zelf het tegendeel blijven beweren), omdat ze 24/7 glasharde leugens verkondigen over de punten 1 t/m 5.

(Deze (EU lid)staten) zullen spoedig ophouden te bestaan. Dit wordt bevestigd door:

7. De negatieve spiraal waar de gevestigde orde-partijen in bijna alle landen in terecht zijn gekomen, met name de sociaaldemocraten, maar ook de christendemocraten. ‘De grootste grap is nog wel dat Theresa May over de voorwaarden van ‘Brexit’ onderhandelt met een politiek lijk, en niet met een levensvatbare staat,’ vindt de verslaggever.

‘Binnenkort nieuwe klappen’

‘Binnenkort volgt er een nieuwe ronde met klappen. Persoonlijk denk ik dat het enige dat een nieuwe eurozone bankencrisis tegenhoudt de absolute zekerheid is dat geen enkele Duitse regering op dit moment kan instemmen met de kleinste externe concessie zonder het risico te lopen op een interne politieke ineenstorting.’

‘Dus houden alle verschillende betrokken Eurozone-elites zich uit berekening in, om maar niet zo’n crisis te veroorzaken. Dan blijft een Europese menigte in een of andere hoofdstad (Parijs?) over om een nationale regering te confronteren met òf een politieke instorting, òf een hernieuwd EU-breed monetair en fiscaal conflict met de ECB/EU bende.’

‘En ja, u zult het volgende deel al zien aankomen: Polen en Hongarije die namens het uit de as herrijzende Austro-Hongaarse rijk juist op dat moment de EU zo hard mogelijk zullen tergen voor een zo groot mogelijk regionaal voordeel.’

‘Barsten worden steeds groter’

Analist Charles Hugh Smith wijst erop dat de versplintering van Duitsland doorgaans onwaarschijnlijk of onmogelijk wordt genoemd, net als de verwijdering tussen Duitsland en Frankrijk en het uiteenvallen van de EU: ‘de mainstream (media en politiek) doen er alles aan om Duitsland en de Duits-Franse alliantie, de euro en de EU als rotsvast te presenteren. Maar gezien de logica en het bewijs in de genoemde 7 punten moeten we noodgedwongen concluderen dat de barsten in Frankrijk, Duitsland en de EU dagelijks groter worden, en dat de eindeloze propaganda die de heersende elites uitspugen deze barsten niet lijmt, noch de illusie van stabiliteit herstelt.’

(‘Wat de Franse Gele Hesjes betreft: de 80.000 gemobiliseerde veiligheidstroepen lokken opzettelijk geweld uit om daarmee te rechtvaardigen dat ze met een enorme paramilitaire macht de demonstraties keihard neerslaan.’)

Europa dankzij heersende elites straks opnieuw in vuur en vlam?

‘In de loop der geschiedenis kan een ogenschijnlijke eenheid van 20 of 30 jaar heel snel in stukken breken zodra bevolkingen onder toenemende financiële en politieke druk terugvallen op veel hardnekkigere verdeeldheden en loyaliteiten.’

En dat is precies wat er overal in Europa gaande is: van de reeds tot op het bot uitgeperste gewone burger wordt de komende jaren nog veel meer geëist (nog duurdere energie en vervoer, nog duurdere boodschappen en hogere belastingen, nog minder macht over eigen land en samenleving). Dit even arrogante als roekeloze beleid van de heersende Europese elites dreigt ons continent opnieuw in vuur en vlam te zetten.

 

Xander

(1) Charles Hugh Smith via OfTwoMinds blog via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

hendrik1730 op 16-01-2019 19:02

De geschiedenis herhaalt zich, dus. Weeral oorlog in Europa .....

Cefas op 16-01-2019 19:18

De EU is een reus op lemen voeten met ijzer er doorheen. De EU is een schijnbare eenheid en diezelfde EU zegt Engeland de wacht aan. Waar halen diezelfde ongekozen politici van de EU de lef, arrogantie en bemoeizucht vandaan om soevereine staten de les te lezen terwijl de EU zelf ten dode is opgeschreven, alleen de EU weet hetzelf nog niet. Reus op lemen voeten, vermengd met ijzer. Zijn val zal plotseling zijn.

Willie-Dl op 16-01-2019 19:19

Ik woon in Duitsland en kan bevestigen dat dit Land feiteljk niet Meer bestaat .

Bevolkingsgroepen zijn met succes tegen elkaar opgezet , de media wordt niet Meer geloofd. Burgers leven als teneergeslagen Zombies . Armoede viert hoogtij en de verdeeltheid ligt als een bom onder de samenleving . Aan alles OM je  heen zie en voel je vooral dat het Land in een eindstadium is aangekomen. 

Tom Hendrix op 16-01-2019 19:23

Voor mij mag dat socialistische gedrocht, te weten, de eussr, uit elkaar barsten. Liever vandaag dan morgen. Terug naar een handelsgemeenschap zoals de EEG was. Maar dat zullen de links-liberale elite, de kartelpolitieke partijen, Bilderberg en de NWO met alle geweld verhinderen. Hier komt grote rotzooi van. Goed artikel Xander.

Rudy op 16-01-2019 19:25

Sadhu Selveraj : anti-Christ will rise in Berlin ...Interessante video op Youtube ...

 

Na de chaos in Duitsland komt een nieuwe Fuhrer aan de macht met als politieke hoofdstad Berlijn (hij zal 3 hoofdsteden hebben).

Eelke Piers op 16-01-2019 19:36

Brexit.

Ik verwacht dat PM May naar Brussel gaat om haar stantpunt te verduidelijken en als er een gat in zit dan wordt er 3 maanden lang  opnieuw onderhandeld zonder resultaat waarna toch een harde Brexit volgt.

Naar mijn idee volgt dan een referendum in Noord Ierland dat zich zal aansluiten bij Ierland terwijl er in Ierland ook een referendum komt en dat Ierland ook uit de EU stapt.

Weesie op 16-01-2019 19:43

Prachtig verhaal.Ook in Nederland trapt men niet meer in de verhalen van o.a. VVD bijvoorbeeld Dijkhoff

PJ op 16-01-2019 20:12
De EU kiescampagne is begonnen.
Gast op 16-01-2019 20:39

Velen denken dat de Nieuwe Wereld Orde iets zal zijn van de linksliberale globalistische elite met daarbij ondermeer de Verenigde Naties, de Bilderberg club, enz., maar de NWO kan juist vanuit een totaal andere hoek komen. Namelijk vanuit de (extreem)rechts-conservatieve nationalistische partijen in Europa.

Ik denk dat EU niet uit elkaar zal vallen, maar dat er juist een federatie zal ontstaan van 10 EU-landen die de macht aan de NWO-antichrist zullen overdragen. Het zal mij niet verbazen dat deze 10 landen en de antichrist zelf uit de politiek (extreem)rechts-conservatieve hoek zullen komen, wellicht uit partijen als de AfD, FPÖ, FvD, PVV en zelfs de ook VVD. Temeer omdat in dit soort rechts-conservatieve partijen de sterke neiging aanwezig is voor autoritair leiderschap, fascisme, nationaal-socialisme, zij voor een sterk leger zijn, zij voor onderdrukking van minderheden en zij ook inspelen op de ontevredenheid van de gewone hardwerkende burger. En veel vrijmetselaars zijn ook rechts-conservatief.

Wat wij zien, is dat de linksliberale elite het raamwerk maakt en de EU voorbereidt op de antichrist, en dat juist de rechts-conservatieve elite ook daadwerkelijk de EU en later de rest van de wereld met harde hand gaat regeren met daarbij de antichrist als de sterke leider. Kortom, een extreemrechtse dictatuur, net als Nazi-Duitsland destijds, maar dan veel grootschaliger en nog gruwelijker. Adolf Hitler was abosluut niet links, hij was met zijn nationaal-socialisme juist rechts.

kim op 16-01-2019 20:55

Te weinig mensen lezen alternatieve sites, m.a.w.: de drie aapjes: niet horen, niet zien, niet spreken.

De EU is een monsterverdrag, en dat is welteverstaan dat eigen bevolking er aan gaat ten koste van die elitaire machtswellustelingen die alleen maar meer meer meer willen hebben. En waarom? Van mij mag gisteren al de EU uit elkaar klappen, ik ga me niet schikken aan wat Brussel zegt, trouwens, ik bepaal zelf wel hoe ik leef en macht heb ik ook en velen met mij, wat denken ze wel om mijn land en continent kapot te maken.

Ik heb geen Facebook, geen Twitter, geen smartphone, wel een pc, mijn pinpas heb ik al ingelijst, en ga naar de bank (die er in de verre omgeving nog te vinden is) om contant op te halen, geen donaties, verstuur kaartjes met een postzegel (ja), geen deur opendoen als het buiten donker is, een gasmasker aangeschaft, batterijen voor licht, blikvoer wat twee jaar houdbaar is, extra warme dekens, water flessen, vitamine C, zeep, kaarsen.  Met andere woorden: terug naar af, maar dan nog verder dan af.

Ziekenhuizen worden gesloten, scholen gaan naar vier dagen lesgeven, geen onderwijzers genoeg. Mijn studerende volwassen jongeren gaan kapot aan dit klote beleid. Ons land wordt af gebraakt en dat in snel tempo. Mijn moederhart bloedt, misschien mag ik dat niet zeggen maar ik doe het wel: wat een ziek- kapotmakende overheid is het, een addergebroed.

Ik zeg: Brexit, Nexit  en met heel mijn hart een Bruxit.

JP op 16-01-2019 21:14

@Willie-Dl op 16-01-2019 19:19 Ik krijg de indruk dat het Duitse Volk al het onheil gelaten ondergaan. Of is er eenzelfde protest te verwachten als in Frankrijk? Of staat er al een nieuwe 'Rotschild Puppet' in de startblokken om Merkel op te volgen? 

iamnothappy op 16-01-2019 21:25

@ Eelke Piers op 16-01-2019 19:36 

Naar mijn idee volgt dan een referendum in Noord Ierland dat zich zal aansluiten bij Ierland terwijl er in Ierland ook een referendum komt en dat Ierland ook uit de EU stapt.  

Precies wat ik zelf ook verwacht en dan volgt er een herhaling van de Sovjetunie !!!

Celtic2b op 16-01-2019 22:27

De  "New European Nationalist Alliance " is in de maak onder Salvini.

Eerste zet een alliantie van Italie met Polen , vele nationalistische partijen

willen zich hierbij  aansluiten. Alles onder 1 noemer om weerstand te bieden aan Brussel.

Jos op 16-01-2019 23:33

Dit is alleen in de Nederlandse pers te lezen .

In Frankrijk waar ik woon staan andere dingen in de pers , zoals  " Douane zoekt 700 man personeel " enz .

Ook te lezen wat de problemen zijn tussen UK en EU die er al ruim 43 jaar zijn .( waarom geen Euro in UK )  Kijk hier maar eens naar en kijk ook naar de links erin . Door op de rechter muisknop te drukken kan men de Nederlandse vertaling lezen . 

https://www.lemonde.fr/international/article/2019/01/16/la-france-va-accelerer-les-preparatifs-pour-un-brexit-sans-accord_5409949_3210.html

Nee , in Nederland neemt men nog geen voorzorgsmaatregelen , eerst moet alles weer in de soep lopen , dit voor de afleiding van de werkelijke problemen .

chiko op 17-01-2019 00:00

Wat nu gebeurd is precies wat de grote heren van Europa graag hadden gezien, namelijk een Verenigde Koninkrijk in chaos. Dit als een waarschuwing voor de anderen (Italie, Nderland) om niet met het idee te spelen om uit de Eu te stappen. Daarom hebben ze May met een slechte deal opgezadeld en dan hakken in de zand zodat er een chaos zal ontstaan In Engeland. Maar hoe gaat het speekwoord weer. Wie een gat graft voor een ander valt er zelf in. Laat dat een waarschuwing zijn voor Europa.

Bundy op 17-01-2019 02:41

@Rudy op 16-01-2019  19:25

Wat je zegt is zeker niet onwaarschijnlijk ;  https://weet-magazine.nl/uit-weet-magazine-troon-van-satan-tentoongesteld/ 

Kees op 17-01-2019 06:23

Gast op 16.1.

U schijnt een gemaskerde  , one wereld gov  handlager te zijn . Ook zegt  de manier van uw Commentaar zo  veel  , dat U niet te vertrouwen bent.  Alles wat extreme

Links aan het doen is , en U bent een van hen , geeft U de schuld a rechts .   Ik heb nog nooit zo een person op deze commentaar site mee gemaakt .

Gast op 17-01-2019 08:14

Op https://biflatie.nl/volgende-crash-wordt-rollercoaster-die-niet-meer-te-stoppen-is/

"‘Volgende crash wordt rollercoaster die niet meer te stoppen is’". Biflatie.nl is ook een alternatieve nieuwssite, maar dan specifiek op het gebied van de economie, financiële markten en monetair beleid.

Tom Hendrix op 17-01-2019 08:26

Gast: 20.39. uur, op 16/1. Beste Gast, de nazi's waren toch heus links. Maar links-of rechts, het maakt niet uit. De overste van deze wereld regeert, met de lakeien van de links-liberale globalistische elite, en mogelijk ook met zogenaamd rechts. Het is een groot onontwarbaar kluwen geworden volgens mij. En de gewone mens in de straat is zwaar "de sjaak".

tom op 17-01-2019 08:41

chiko op 17-01-2019 00:00

Bangmakerij en stemmingsmakerij van de MSM, het volk van Engeland heeft nog net op tijd de juiste beslissing genomen vanaf dat de Brexit een feit is zal het alleen maar met hun beter gaan.

De overige Eu landen met name Nederland , Duitsland , Frankrijk, en Belgie glijden verder af naar een totale chaos en anarchie.

Enk op 17-01-2019 09:25

Brexit toont mooi aan waarom onze ‘leiders’ moeten worden afgezet en vast gezet. Pa (EU) en Ma (UK) hadden zoon verziekte relatie dat de kinderen (de burgers) besloten dat het beter zou zijn als pa en ma afstand van elkaar zouden nemen. Tijdens deze vechtscheiding is één ding duidelijk geworden. Pa en ma willen beide niks met de kinderen te maken hebben.

Tijd voor de kinderen om zelfstandig te worden en op eigen benen te gaan staan. Wij hebben echt geen grote overheid nodig, zeker niet een fascistische.

rescue op 17-01-2019 11:02

Wat te verwachten is zijn de zeven zegels. In de weg er naar toe een steeds grotere chaos. Ordo ab chaos is het devies van de NWO

vlokje op 17-01-2019 11:38

met al die politieke ellende: het bloedrode waarschuwings-bord in de lucht gaat ook weer aan,

blijf rechts rijden, haal niet in :-)

Maandag 21 januari ook nog een super bloedmaan, super omdat de maan groter is, doordat hij dicht bij de aarde staat

Hoogtepunt van de maan verduistering is tussen 5.41 en 6.44 

Ps een rode maan lijkt wel wat op een rode was zegel, waar je vroeger briefrollen mee dicht plakt

T.D. op 17-01-2019 11:43

Ik kan niet wachten tot de EU uit elkaar valt. Deze moloch is onbestuurbaar. Het wordt de hoogste tijd, dat wij weer baas in eigen huis worden. Laten wij in eigen land beginnen. Het wordt ook de hoogste tijd, dat de bezem door het Haagse gaat: er zijn te veel partijen; geen dubbele nationaliteit voor een Kamerlid; herinvoering van grenscontroles; salafisten het land uiit; salafistische moskeeën sluiten, enz. Een oplossing? Masaal op de PVV n FvD stemmen!

willy op 17-01-2019 14:08

Dat is wat vele Britten terug willen, controle over hun land, en in de EU is dat een utopie, maar de chaos die de Britten nu brengen is dan weer niet goed voor de economie er moet duidelijkheid komen, gaan ze, of gaan ze niet! Shalom

Tom Hendrix op 17-01-2019 14:40

@Willy: 14.08. uur. Met U eens Willy.

Pieter op 17-01-2019 14:43

@Cefas op 16-01-2019 19:18

Exact en je haalt terecht de profeet Daniel aan (hfd 2:44). Maar dit zal het definitieve betekenen van menselijk bestuur. De steen die uit berg gehouwen wordt en die het beeld aan zijn voeten treft zal uitgroeien tot een grote berg die de gehele aarde vult. Op die manier zal het Koninkrijk Gods voor altijd regeren. En het beeld - dat de opeenvolgende satanische wereldmachten afbeeldt - verdwijnt voorgoed als kaf in de wind. Geweldig nieuws!

Hoeder op 17-01-2019 15:03

Was de EEG maar nooit veranderd indie afzichtelijke ondemocratische EU.

Economische samenwerking met behoud van eigen munt en idenditeit is prima. De Euro en het machtsdenken van mensen als Juncker, Merkel en Macron zorgen er wel voor dat de EU vanzelf implodeert.

Gast op 17-01-2019 17:25

@Kees op 17-01-2019 06:23 en @Tom Hendrix op 17-01-2019 08:26: Ik ben juist tegen extreemrechts als de PVV en FvD, omdat dit soort partijen diverse bevolkingsgroepen tegen elkaar op zitten te zetten en opereren vanuit haat naar niet-Westerse minderheden, totaal niet christelijk dus.

De VVD is van hetzelfde laken een pak, alleen dan veel sluwer en veel geniepiger.

Denk maar aan de plannen van minister Dekker om lagere inkomens de toegang tot de rechtspraak te bemoeilijken. Zelf ben ik meer van het politieke midden. De NWO van de antichrist kun je toch niet tegenhouden, omdat Bijbelse profetieën hoe dan ook vervuld moeten worden.

jottum op 17-01-2019 17:31

De enige chaos die Brexit geeft is een voorafgaande omdat de regering nu niet duidelijk stelt dat referendum en parlement hebben gesproken, dus op 29 maart een no deal brexit en iedereen zich daar op kan voorbereiden. Nu is het wel niet, wel niet misschien.

Moet je bijvoorbeeld wel al een paspoort aanschaffen voor een weekend londen waar je tot nu met je id-kaart in kon reizen, moet je een internationaal rijbewijs aanschaffen of blijft je nederlandse nog geldig..

Als particulier kan ik in ieder geval muziek en kleding blijven kopen online, zij het tegen een lichte prijsverhoging doordat btw moet worden betaald in de eu. Maar een lagere wisselkoers zou dat weer kunnen goedmaken.. 

Tom Hendrix op 17-01-2019 18:16

@Gast: 17.25. uur. Telt U daar extreem links ook maar bij hoor. Met name GL en de SP, en ook de huidige PvdA.

Eigenlijk is de hele politiek verrot, langs alle kanten. Ik stel mijn hoop op Jezus Messias. 

Lars030 op 17-01-2019 19:07

@Gast op 17-01-2019 17:25

PVV en FVD zijn niet extreem-rechts, zij zijn extreem-realistisch. Zonder deze partijen is het binnen afzienbare tijd over en uit met ons Nederland en onze soevereiniteit, laat staan met onze kinderen en kleinkinderen. Word wakker wat dit betreft aub.

Overigens deel ik uw mening dat degenen die werkelijk achter de islamisering van West-EU incl. Nederland zitten (zoals Soros, Rothschild, Vrijmetselaars t/m hoogste (33e) graad, de vele Bilderbergers, het Vaticaan met hun 3 Pausen & militante jezuieten, 'NWO') niet of nauwelijks zijn te stoppen. Sowieso heb ik oneindig meer vertrouwen in Trump en Putin dan in 'onze' EU-elite, hopelijk helpen zij ons snel genoeg aan een Europese reset.

#StemZeWeg #NEXIT #DenkZelfNa 

Tom Hendrix op 17-01-2019 21:23

@Lars030: 19.07. uur. Eens met uw reactie. Zeker de PVV en het FvD, hebben geen schuld aan de huidige ellendige politiek. Vooral schuld aan de huidige toestand zijn: VVD,CDA,PvdA en Demonen 66. Zij zijn al sinds 40 jaar aan de macht geweest, in wisselende samenstellingen, dat wel.

Kees op 18-01-2019 00:22

Gast op 17.1 . 

Dat is Uw probleem  ,op de middel grond te zijn . Noch koud noch heet . Dat gaat niet goed met U gedachte gang .  U neemt de makkelijkse weg uit later . Gaat U dat ook met Uw geloof doen ? U bent al gedoctrineerd ,dat U niet het verschil tussen links en rechts kan zien  en waar beide kanten voor staan .

Kees: matig uw toon, en laat een ieder vrij in zijn eigen keuze. Mod.

Kees op 18-01-2019 08:38

Sorry Mod .  

Dank. Mod.

maria op 18-01-2019 09:15

Gast op 17.25

Helemaal met u eens de ontwikkelingen kunnen wij niet tegenhouden, alles zoals in de Bijbel beschreven gaat ook gebeuren

Veel mensen op deze site kijken alleen naar het hier en nu, hebben commentaar en kunnen vervolgens niets aan de toestand op deze wereld veranderen

Kees heeft al jaren de wijsheid in pacht

Frans op 18-01-2019 10:05

En er zullen tekenen zijn in de zon en in de maan (op 20-21 januari 2019) en in de sterren; en op de aarde benauwdheid (angst) van naties, met verbijstering...(Luc.21:25)

AEO op 18-01-2019 10:25

De bakermat van de toekomstige antichrist is Europa. Daartoe heerst er nu chaos, en die chaos zal eerst nog veel erger worden. En dan zal er een krachtige leider opkomen, die men massaal zal gaan volgen, want hij lijkt een eind te kunnen maken aan alle onrust. Maar na verloop van tijd zal hij zijn ware aard gaan vertonen. Hoe het precies zal zijn weet ik niet, maar ik vermoed dat er een totaal verbod op elke vorm van godsdienst zal gaan komen. De islam heeft dan al zoveel ellende veroorzaakt, zoals vele terroristische aanslagen, dat men zal gaan bedenken dat de islam volledig verboden moet worden. Maar omdat men zal gaan bedenken dat het vanuit hun standpunt oneerlijk is om alleen de islam te verbieden, zal men dan ook naast de koran de Bijbel gaan verbieden. Athéïsten zullen hier geen probleem mee hebben, maar christenen zullen dan wel vervolgd gaan worden. Maar die periode zal niet lang duren omdat Christus spoedig wederkomt.

Gast op 18-01-2019 10:44
@Kees op 18-01-2019 00:22: Ik weet wel wat het verschil is tussen links en rechts en waar zij voor staan. Links is voor meer overheidsbemoeienis, goede arbeidsvoorwaarden voor werknemers, meer solidariteit met chronisch zieken, gehandicapten en arbeidsongeschikten, meer saamhorigheid, kleinere verschillen tussen rijk en arm. Rechts is meer voor marktwerking, een kleine overheid, sobere sociale zekerheid, harde bezuinigingen op wat maar ziek, (sociaal) zwak en misselijk is, verdeeldheid onder bevolkingsgroepen, slechtere arbeidsvoorwaarden voor werknemers, meer macht voor multinationals, en grotere verschillen tussen rijk en arm. Verder vertrouw ik de PVV voor geen enkele meter, temeer omdat Geert Wilders uit de rechterflank van de VVD komt en hij destijds bij de VVD voor een hardvochtig sociaal beleid was. Ik denk dat de PVV speciaal door de VVD gecreëerd is om een rechts-populistische klimaat in ons land te scheppen, waardoor de VVD stemmen weet te trekken door PVV-standpunten op haar beurt over te nemen. Bij de FvD precies hetzelfde! Zouden Geert Wilders en Thierry Baudet ook vrijmetselaars zijn, of op zijn minst door de vrijmetselarij worden aangestuurd?
ivootje op 18-01-2019 11:11

Het angst aanjagen via de media viert weer hoogtij. Z'on chaos zal er niet ontstaan. De burger vind zijn bescherming bij de rechter en bedrijven zullen voortaan leveren via de import export buiten eu methode. Tuurlijk moet er wat geregeld worden en wat afspraken worden gemaakt. wat zei die knakker ook al weer voor May bij het referendum. als je Ja uitstappen kiest wordt het oorlog. Geeft duidelijk het niveau van onze leiders aan. Nihil.

De EU is niks en zal nooit tot iets worden anders dan een naaiproject voor de gewone man. in dit kader zal er nog wel een en ander 'mis gaan'. het is voor engeland beter zonder deal op te stappen dan de deal die nu is gepresenteerd. Volgens mij hebben ze erg last van grootsheid waanzin in Brussel. 

Gast op 18-01-2019 19:28
@AEO op 18-01-2019 10:25: De huidige chaos in de EU is ontstaan net na de Val van Lehmann Brothers in september 2008 en de daaropvolgende recessie. De Eurocrisis die gepaard ging met harde bezuinigingen en hervormingen, en de vluchtelingencrisis kwamen daar ook nog eens bij bovenop. Hou de verkiezingen voor het Europees Parlement in mei en juni dit jaar maar goed in de gaten. Deze verkiezingen kunnen een gelegenheid zijn voor de antichrist om vanuit de EU aan de macht te komen. Verkiezingen zijn namelijk vaak gelegenheden voor sterke leiders om aan de macht te komen. Zeker wanneer er in het Midden-Oosten een oorlog woedt (Psalm 83/Gog Magog) en daardoor olie en benzine schaars en onbetaalbaar worden, wanneer de Brexit voor grote chaos in Europa zorgt, of wanneer Italië een nieuwe Eurocrisis opstart, of wanneer na de Opname van de Gemeente Europa in grote chaos verkeert, of wanneer deze dingen gelijktijdig gebeuren. Volgens https://www.facebook.com/Sebastian-Kurz-antichrist-142377289872899/ "Sebastian Kurz - antichrist" en https://mdmlastprophet.wordpress.com/antichrist-sebastian-kurz/ The Rise Of Antichrist Sebastian Kurz" zou de Oostenrijkse president Sebastian Kurz weleens de antichrist kunnen zijn. Op ww.erikagrey.com kun je de berichtgeving over de EU en haar rol in de eindtijd volgen. Volg https://eschatologytoday.blogspot.com/ de profetische ontwikkelingen in het Midden-Oosten.
Pieter op 21-01-2019 03:39

Geen EU dat betekend dat er geen Eindtijd komt en ook geen Armageddon want de EU zou de NWO moeten voorstellen of een begin ervan. Dis die zouden een EU nooit laten klappen.

Emile op 23-01-2019 14:15

Misschien valt het allemaal wel mee. Ik zie nog overal in Nederland de terrassen en de restaurants vol zitten en ik zie nog veel mensen met een dure gloednieuwe auto op (wintersport)-vakantie gaan. Het schijnt dat 1 op de 4 niet op vakantie gaat / kan, maar dan is 3 op de 4 wel op vakantie en sommigen wel meerdere keren per jaar. Overal waar je in de wereld komt zie je Nederlandse vakantiegangers het hele jaar door. Zolang dat allemaal kennelijk nog kan is er nog lang geen recessie. De kloof tussen arm en rijk is flink toegenomen, maar dat zie ik niet vertaald in toename van aantal zetels voor bijvoorbeeld de SP.

Gast op 24-01-2019 09:49
@Emile op 23-01-2019 14:15: "De kloof tussen arm en rijk is flink toegenomen, maar dat zie ik niet vertaald in toename van aantal zetels voor bijvoorbeeld de SP." Omdat armen niet komen opdagen tijdens verkiezingen, of meer op de PVV stemmen?
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl