HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Kerstcadeau Westen voor Oekraïne: ISIS strijders voor oorlog tegen Russen

Britse veteraan politicus Galloway: ‘Ergst mogelijke kerstcadeau voor Oekraïense christenen nieuw dieptepunt Westen’

 
De commandant van het Sheikh Mansur bataljon, de Tsjetsjeense islamitische eenheid in Oekraïne, die samen met Kievs neonazi groepen tegen de Russisch sprekende rebellen vechten. En dit soort ‘frisse’ figuren worden daarin dus door Amerika en Europa gesteund. (Afbeelding: Getty Images (2)).

Volgens de Britse Times hebben Tsjetsjeense ISIS strijders uit Syrië en Irak zich aangesloten bij de door het Westen gesteunde fascistische regime van Oekraïne dat oorlog voert tegen de pro-Russische rebellengroepen en bevolking in het oosten van het land. Eerder had de New York Times al geschreven dat Tsjetsjeense islamisten zich onder commando van de Oekraïense ‘Rechte Sector’ hebben geplaatst en aan het front zijn gesignaleerd. ‘Wij vechten graag tegen de Russen en zullen daar nooit mee stoppen,’ zei er een. Volgens een Oekraïense commandant is ‘Putin onze gemeenschappelijke vijand’, een uitspraak die ook van de meeste Westerse politici en media afkomstig zou kunnen zijn.

 

George Galloway, die bijna 30 jaar lang in het Britse parlement zat en nu diverse Tv- en radioprogramma’s maakt, schrijft dat ‘de langbebaarde islamistische extremisten weer eens onze partners-in-crime zijn geworden. Maar zo is het altijd al gegaan.’

In 2012 vroeg Galloway aan toenmalig premier David Cameron of hij Mary Shelley’s Frankenstein ooit helemaal tot het einde had uitgelezen, waar het monster dat de dokter had gecreëerd losbrak en zich daadwerkelijk als een monster ging gedragen.

Met messen stekende islamisten nu ook in straten Europa

Op een ander moment kwam hij in de lift minister van BuZa (nu Lord) William Hague tegen. ‘Ik zei tegen hem: William, je hebt het vaker fout gehad, eigenlijk je hele leven al. Maar je bent nog nooit krankzinnig geweest. Dit beleid waarmee je messen in de handen van islamistische fanatici geeft en hen toestaat Syrië binnen te gaan is niet alleen fout, maar krankzinnig.’

Later voegde hij daaraan toe dat ‘op een dag die mannen met mensen in dit gebouw zullen komen, en op zoek gaan naar jou en mij.’ Die voorspelling is inmiddels uitgekomen met de vele islamitische mesaanvallen en andere aanslagen in Europa die bijna nooit meer zo mogen worden genoemd, maar in de media enkel als ‘incidenten’ van ‘verwarde personen’ worden omschreven.

Vooruitziende blik met waarschuwingen voor steun aan moslimgroepen

Galloway bleek al zo’n 30 jaar geleden een vooruitziende blik te hebben toen hij premier Margaret Thatcher waarschuwde dat ze ‘de poorten heeft geopend voor de barbaren, en er nu een lange duistere nacht over het volk van Afghanistan zal vallen.’ Hij had het natuurlijk over de Westerse steun aan de Taliban tegen de Sovjets die Afghanistan enige jaren lang bezetten.

En als hij had gekund had hij naar eigen zeggen dezelfde waarschuwing geuit voor de Britse/ Westerse steun aan de Moslim Broederschap, aan de separatisten in Jemen, aan de islamitische terroristen die tegen Gadaffi vochten, en aan vele andere radicale (moslim)groepen. ‘De politiek van ‘de vijand van mijn vijand is mijn vriend’ is een zeer immorele en heeft herhaaldelijk gefaald, maar wordt toch steeds herhaald.’

In de jaren ’90 noemde Galloway op basis van info van de Saudische oppositie al de toen nog volstrekt onbekende naam van Osama bin Laden, die door de VS werd opgestookt om de (inmiddels ook door Turkije gesteunde) Oeigoerse moslimbevolking in China tot een opstand en het zaaien van terreur aan te wakkeren. Toen dat begon te lukken sloegen de Chinezen echter hard terug, en doen dat nog steeds, maar de aanleiding daarvoor leest u nooit in onze nieuws propaganda media.

‘Als u de VS gelooft heb ik nog een brug in Londen voor u te koop’

Terug naar 2015, toen de New York Times alles uit de kast haalde om maar te benadrukken dat de fanatiekelingen in Mariupol ‘onbetaalde vrijwilligers’ waren, en dat noch zij, noch de ‘Rechte Sector’ commandanten door de Amerikaanse officials en special forces werden betaald of geïnstrueerd. ‘Maar dat zeggen ze altijd.’ De realiteit was namelijk dat dit allemaal wèl werd gedaan.

‘Maar de VS steunt enkel ‘gematigde’ extremisten, net als in Syrië. Als u dat gelooft dan heb ik voor een spotprijsje nog een bekende brug hier in Londen voor u te koop.’

‘Ergst mogelijke kerstcadeau voor christenen nieuw dieptepunt Westen’

De door Amerika en Europa gesteunde ‘Rechte Sector’ is namelijk samengesteld uit een aantal ultranationalistische groepen zoals de Azov Groep, die openlijk de ‘wolfshaak’ symbolen van de SS draagt. Deze groepen zijn verklaarde volgelingen van de antisemitische pogromisten die tijdens de Nazi bezetting van Oekraïne hun Joodse buren aanvielen en uitmoordden. ‘Die wilden dus niet op de treinen naar de concentratiekampen wachten. Toch zijn zij nu beleidsinstrumenten geworden van de ‘liberale’’democratieën’ (in het Westen).’

‘Er heeft zich een as van het kwaad gevormd tussen hen en de onthoofdende, harten opetende, kruisigende moordenaars van het islamistische extremisme. Dit moet een nieuw dieptepunt zijn in de Westerse politiek, en het ergst mogelijke kerstcadeau voor de christenen in het oosten van Oekraïne.’

 

Xander

(1) George Galloway via Zero Hedge

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Tom Hendrix op 03-01-2019 15:21

Prima artikel. En hieruit blijkt maar weer, dat de eu, een duivelse organisatie is. De hele links-liberale kongsi werkt mee, aan deze schofterige zaken. Lakeien van het ultieme kwaad zijn het.

willy op 03-01-2019 15:30

Dit kan ik toch moeilijk begrijpen hoor! Wat hebben die Isis strijders daar in Oekraine vandoen? Dit is niet alleen slecht voor christenen maar ook voor de Joden diie reeds met bosjes het land verlaten om zich in Israel te gaan vestigen. Isis is bijna verslagen in Syrie, hopelijk gaat men deze miserie weer niet aan de rand van Europa installeren! dat ze graag tegen de Russen vechten daar kan ik die tsjetsenen nog begrijpen maar in feite zijn het islamitische terroristen waarbij een hoofd weinig waarde heeft , het is het onkruid van deze wereld die zo snel mogelijk moeten verdwijnen! Ook de VS gaat hiermee niet vrijuit maar dat was eerder de schuld aan Obama de besluitloze ex-president van de VS . En inderdaad wat de EU steunt zijn verkapte Neo-Nazi's nog een uitschot van deze wereld. Shalom

Arjaneke op 03-01-2019 16:21

Het is al eeuwen een oorlog tegen de christenen die niet onder rome vallen, rome heeft destijds een pact gesloten met de turken om het orthodoxe geloof uit te roeien, dat is ook de reden waarom de turken niet zijn opgetrokken tegen rome, maar hebben huisgehouden op de orthodoxe balkan en roemenie, deze oorlog is nog steeds gaande, waarbij rusland de opvolger, laatste restant is van het byzantijnse byzantijnse rijk, het westen haat de orthodoxe kerk

andre op 03-01-2019 17:11

Net of ze daar naartoegaan uit hun geloofsovertuiging. Het kost geld en dit betalen ze simpelweg niet uit eigen zak. Hier nog een diep triest voorbeeld als ik zo vrij mag zijn om het te plaatsen.

Alshabaab is een terroristengroepering die ook hun centjes maar krijgen om de terrorist uit te hangen. Somalie was er kotsbeu van en heeft met grof geweld een alshabaab leider opgepakt die ook nog eens in de politiek wilde gaan. Met de arrerstatie van deze terrorsit zijn er 10 doden gevallen en 1 wetschrijver. Wat zegt de VN? Blijf met je tengels van onze alshabaab man af. Somalie heeft hierop gereageerd om deze secretaris generaal van de VN als persona non grata het land uit te zetten. Waarop de EU het VK en Duitsland weer boos hebben gereageerd. 

 

Hier de 3 artikelen en ik moet helaas denken aan Hans v Baalen die als oorlogshitser te Maidan in Oekraine nog steeds welkom is maar in de rest van de wereld perona non grata.

 

http://www.xinhuanet.com/english/2019-01/02/c_137713253.htm

https://www.horndiplomat.com/2019/01/01/un-envoy-demands-answers-from-the-somalia-government-on-the-legal-basis-for-the-arrest-of-mukhtar-robow/

https://www.tv360nigeria.com/11-killed-in-deadly-clashes-following-robows-arrest/

Michael op 03-01-2019 17:26

Links en de protestanten spelen al eeuwen een heel smerig spelletje tegen het Christendom. Na elk conflict rukte de islam telkens iets meer richting naar het westen en gaf het Christendom zich gewonnen door wolven onder de eigen leden die Europeanen en ook het Orthodox Christendom willen kapotmaken.

 

Beste Michael: uw naam is al in gebruik, zou u zo vriendelijk willen zijn een andere  ( nick) naam te gebruiken op het forum. Mvg. Mod.

willy op 03-01-2019 17:28

@Arjaneke : zover zou ik niet durven gaan , het Westen haat niet de orthodoxe kerk maar de waarheid.Shalom

Tom Hendrix op 03-01-2019 18:59

@Michael: 17.26. uur. Alleen met de opmerking over links/ internationale socialisten en Groenen, ben ik het eens. Zeer zeker niet iedere protestant valt onder uw opmerking!

Raveltje op 03-01-2019 20:12

Wie denkt dat door oorlog, corruptie, plunderingen, haat en geweld het goede komt is in ieder geval geen

Christen. Geloof laat zich niet dwingen. Maar er zijn velen die geloof willen afdwingen of velen die vinden

dat je niet mag geloven in Jezus die voor onze zonden stierf. Er zijn mensen die daarom gediscrimineerd

en vervolgd worden.Eigenlijk zijn er teveel geloven. 

Rom op 03-01-2019 21:55

Michael,net zoals in het boek Makabeen.Daar had je ook wolven, die collaboreerden met de vijand/bezetter.

Dr. John op 03-01-2019 22:51

Volgens mij heet die Oekraiense club niet de Rechte Sector maar de Rechtse Sector.

Just saying...

Cefas op 03-01-2019 23:05

Er wonen nog 300.000 Joden in Oekraine, als ik hen was, zou ik als de wiederweerga terugkeren naar hun thuisland. Nu is het nog de tijd van de vissers maar de jagers komen eraan. En wat betreft de Christenen daar, die zullen het zeer zwaar krijgen. Wij trouwens allemaal, met die door en door corrupte anti-christelijke, anti-semitische en anti-democratische EU.

Leon op 03-01-2019 23:49

Net als in WO2 in voormalig Joegoslavie.

Handzar Divizija. Een waffen ss eenheid die uit Bosnische moslims bestond. Duits uniform met de runen symbolen op de kraag c.q. doodshoofd maar met de rode (Turkse) Fez op hun hoofd. Ook zo'n gezellig clubje. Alleen toen moesten ze zich nog scheren....👀nu mogen ze een baardje dragen. Dus niet echt vreemd dat in dit marionetten regime deze knapen hun aandeel hebben.

AEO op 04-01-2019 00:32

Die Azov groep is buitengewoon sadistisch! Enige tijd geleden kwam ik bij toeval een video tegen op Youtube. Wat getoond werd tartte elke beschrijving. Het was donker, en een aantal leden van deze Azov barbaren kruisigden een door hen gevangen genomen tegenstander. Toen ze hem vastgespijkerd hadden, staken ze onder hem een vuur aan, en daarna werd de video stopgezet. En onze verrader Mark Rutte vond het tegen de uitslag van het referendum over het associatieverdrag met de Oekraïne heel normaal om dat duivelse verdrag toch te ondertekenen!!!!

Hendrikus Smulders op 04-01-2019 08:47

Er zijn slechts een paar goede manieren om snel de vrede op aarde terug te brengen.  Maar de tijd om die vrede terug te krijgen begint flink te korten.  Enkele van die manieren zijn...

A. Alle landen Per Direct uit de EU, en weer handel drijven zoals voorgheen.

B. Elk land verplichten om indien nodig een Bindend referendum houden. 

C. Elk land Per Direct alle militare En politieke buitenlandse bemoeienissen terug draaien.

D. De grenzen Per Direct sluiten voor alle asielzoekers.

E. Per Direct in elk land alle lokaalen sluiten waar in een andere taal leer wordt verspreid.

F. Per Direct elke asiel procedure verkorten tot maximaal 3 maanden, en geen beroep mogelijk!!!

G. Elke geweigerde asielzoeker Per Direct het land uitzetten, en indien ze tegen werken opsluiten.

H. Per Direct alle corrupte regerings leiders en andere zakken vullers minimaal 5 jaar opsluiten.

I. Iedereen die het hier niet mee eens is een vliegreis aanbieden naar land van keuze zonder terugkeer mogelijkheid.

hendrik legters op 04-01-2019 10:36

Lees eens het boek van de Poolse oorlogscorrespontdent/schrijver Wojciech Jagielski "Torens van Steen". Geeft een heel goed beeld van de mentaliteit in de "oorlog" van de Tjetsjenen tegen de Russen en hoe dat historisch is gegroeid. Leest als een roman.

Bundy op 04-01-2019 15:25

In de film " The lord of war " die naar waarheid is , zegt de hoofdpersoon aan het einde :  Ik verkoop wapens aan de medestanders van jouw baas ( de USA  )  , maar medestanders die zo verschrikkelijk zijn dat hij er in het openbaar niet mee gezien kan worden . Blijkbaar zijn de USA & de EU die schaamte nu voorbij .

Tom Hendrix op 04-01-2019 15:45

@Hendrikus Smulders: 08.47. uur. Goede reactie van U. Maar dat zal nooit waarheid worden. De hele politieke kliek, met name de kartelpolitici, zullen dat niet toestaan. Het zijn lakeien, van de globalistische links- liberale elite, Bilderberg en de NWO. En daar verkopen ze ons voor. De grote massa vindt het schijnbaar goed zo, want ze blijven op deze judassen stemmen. Helaas zeg ik er wel bij. Is slechts mijn mening hoor.

piet op 04-01-2019 20:30

of manipuleren verkiezingen,je moet tenslotte alle middelen inzetten om aan de macht te blijven,was stalin niet die zei,het gaat niet om de mensen die stemmen maar om de mensen die de stemmen tellen

ottoman op 04-01-2019 22:29

tjetjenen zijn wel een van de ergste strijders van deze tijd met deze wil je geen oorlog ook de russen niet.

het zijn doorgewinterde strijders die alles gewend zijn en in slechte omstandigheden weten te overleven.

Tom Hendrix op 05-01-2019 08:22

@piet: 20.30. uur, op 4/10. Was het niet Lenin, die dat gezegd zou hebben, Piet?

Janus op 05-01-2019 12:01

Als jullie iets meer over de achtergronden van de islam willen weten, biedt deze onderstaande site heel veel informatie over wat er allemaal niet goed is met de Baal-religie:

http://westerse-beschaving.org/

AEO op 05-01-2019 16:31

Probeer anders ook maar eens de website http://www.prophetofdoom.org

Nieuw Begin op 05-01-2019 18:16

@ Janus 05012019 12:01

Zeer uitgebreide degelijke infosite! Dank voor het delen!

Nieuw Begin op 05-01-2019 18:30

Deze beide links zijn zeer goed te volgen:

( Engels ondertiteld, beiden zijn ex-moslim en hebben dus het volle recht van spreken!)

 

Ex Muslim Scholar now Preaching Crucified Christ.... Best Teaching Testimony (Pls SHARE) - 

 

YouTube"Nina" Arab Ex Muslim : Follow Lord Jesus (Pls Share) - YouTube

 

Het is om uit je vel te springen als je dan domineesdochter Merkel hoort oreren:

‘Die islam gehort zu Deutschland’. 

 

Dat is niet anders uit te leggen als een knieval voor de meest wrede demonische ideologie ooit! , zij staat beslist aan de verkeerde kant van de geschiedenis  en waarschijnlijk begint nu pas door te dringen wat haar beleid voor konsekwenties heeft voor de hele wereld en met name natuurlijk Duitsland en de EU! 

 

Nina verwijst precies naar die Bijbelteksten die exclusief Jezus Christus aanwijzen als enige Weg tot God. 

Zo zegt ze bijvoorbeeld ook dat de Koran leert dat Jezus al vóór de kruisiging ten hemel is opgenomen. Dwars tegen Jesaja 53 in! En zo staat de koran vol met verdraaiingen ook over de Joodse geloofsleer!

 

 

Het is de oude tactiek van Satan: vermeng de leugen met de waarheid. Maar dat is wel de leugen in het kwadraat dan!

Rom op 07-01-2019 20:26

Nee,begrijp ik ook niet,maar wel bevestigd:IS trainigkamp in Ucraine?

Rom op 16-01-2019 19:00

Misschie worden zij gebruikt om de grote alya opgang te brengenMettheus 24zegt het zo duidelijk:Als je nou de vijgenboom ziet uitbotten etc

Ja inderdaad uit zeer betrouwbare bron:Isis heeft opleidingskamp in Ukrain

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl