HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Islamisering: Tien keer zoveel Zweden veroordeeld wegens online kritiek op immigratie

Duitse politie doet aan racial profiling: Blanke vrouw door agenten aangesproken op haar vlechten die ‘rechts’ zouden zijn – AfD parlementslid zwaar mishandeld door Antifa terroristen, die jaarlijks honderden leden en politici aanvallen

 
De fascistische ‘bruinhemden’ uit de jaren ’30 zijn teruggekeerd, en laten zich gelden door vele honderden aanvallen op AfD leden, en zoals vorig week zelfs een bomaanslag op een AfD kantoor. (Afbeelding: Jens Maier / Alternative für Deutschland).

Dat Zweden allang geen open democratie met vrije meningsuiting is en in pijlsnel tempo een aan de islam onderworpen staat wordt behoeft geen uitleg meer. De linkse regering in Stockholm heeft frontaal de aanval geopend op iedere burger die het waagt openlijk kritiek te hebben op het massa immigratiebeleid en de islam. Daarvoor heeft het de extreemlinkse controlegroep ‘Näthatsgranskaren’ ingezet, dat in de periode 2017-2018 het aantal aangiften naar 1218 deed stijgen, en het aantal veroordelingen wegens ‘haatspraak’ (op vooral Facebook) naar 144, tien keer zoveel als het jaar ervoor.

 

De Zweedse ‘online hate speech monitor’ heeft hiervoor € 150.000,- gekregen van de MUCF, dat ook andere extreemlinkse organisaties zoals Expo subsidieert. Het grootste deel gaat naar het salaris van Tomas Ǻberg, die in de lente van vorig jaar door de grote Zweedse krant Aftonbladet als ‘Zweedse Held’ werd genomineerd.

Die nominatie werd echter ingetrokken toen bleek dat hij zijn eigen (huis)dieren dood had gemarteld, wat extra wrang was omdat het ‘Zweedse Held’ prijs werd gesponsord door huisdierenverzekeraar Agria. (1)

Duitsland: ‘Rechts’ vanwege vlechten en traditionele man/vrouw verhoudingen

Ook in Duitsland worden van de globalisten afwijkende ‘rechtse’ of ‘populistische’ meningen steeds harder onderdrukt. Zo doet de politie in het beruchte Chemnitz inmiddels aan ‘racial profiling’: agenten spraken een jonge blanke vrouw op het station aan op het feit dat ze haar haar in vlechten droeg, en vroegen haar of ze er soms ‘rechtse politieke denkbeelden’ op nahield. Haar vriend moest vervolgens een blaastest doen.

‘Ik ben compleet geschokt dat ik vanwege mijn vlechten als een rechtse radicaal ben geprofileerd,’ aldus de vrouw. ‘Ik ben sprakeloos, want ik had nooit kunnen denken dat zoiets (hier) zou kunnen gebeuren.’

In december kwam het Duitse ministerie van Familiezaken in opspraak toen bleek dat het een brochure subsidieert waarin basisschoolkinderen worden aangemoedigd om hun eigen ouders te bespioneren of ze er ‘rechtse denkbeelden’ op nahouden. Eén van de omschreven kenmerken van ‘rechtse rechtbeelden’ is als hun ouders hen traditionele man/vrouw verhoudingen aanleren, zoals hun dochters een jurk laten dragen en hun zonen lichamelijke oefeningen en sporten laten doen. (2)

AfD parlementslid zwaar mishandeld door Antifa terroristen

Nog een zorgwekkend signaal dat de fascistische ‘bruinhemden’ weer terug zijn: het AfD parlementslid Frank Magnitz werd afgelopen maandag in Bremen zwaar mishandeld door hoogstwaarschijnlijk extreemlinkse Antifa terroristen, die in hun eigen pamfletten oproepen tot geweld tegen de AfD. Vermoedelijk had Magnitz het er niet levend vanaf gebracht als een moedige voorbijganger niet had ingegrepen.

De ‘anti-populistische’ acties van Antifa in Duitsland worden openlijk gesteund door de sociaaldemocraten (SPD) en (links)groenen. Vorige week werd een AfD kantoor in Döbeln getroffen door een bomaanslag.

Het aantal aanvallen en aanslagen op AfD leden en politici steeg van slechts 4 in 2014 naar ruim 600 in 2017. De Duitse binnenlandse inlichtingendienst BfV bevestigde vorig jaar juni dat het extreemlinkse geweld explosief is gegroeid. Dat is mede te wijten aan de impliciete, en soms zelfs expliciete steun die Antifa krijgt door en in de media, die alles wat ‘rechts’ en ‘populistisch’ is juist onmiddellijk verkettert. (3)

 

Xander

(1) Emma R via VoE via Zero Hedge
(2) Infowars / YouTube
(3) Breitbart

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Uk121 op 09-01-2019 21:13

Dit is het begin van de onderdrukking van de linkse golf die ons staat te wachten

Raveltje op 09-01-2019 21:15

Dat je geen vlechten in je haar mag. Je kinderen worden uitgehoord op scholen. Er niet meer een gewone man/vrouw

relatie mag zijn. Het lijkt erop dat gezinnen zoals wij die vanouds kennen, worden gediscrimineerd, jaj zelfs

uitgemoord moeten worden. Terwijl het gezin de hoeksteen van de samenleving is. Monogaam in Europa en ookoin

Nederland. Daar blijft niets van over. En dan komt daar de Islam nog bij met hun criminele ideeën waarop je geen

kritiek mag hebben. Is het niet terecht dat mensen in opstand komen? 

Teus op 09-01-2019 22:16

Des te meer openlijke krituek moet er komen. En een versnelde remigratie.

Nieuw Begin op 09-01-2019 22:51

Vrijheid in Mekka? Nooit voor vrouwen!

Saoedische vrouwen levenslang vastgeklonken door voogdijsysteem

Hoera, een meisje! De slingers kunnen uit, behalve in Saoedi-Arabië. Daar betekent beschuit met roze muisjes meestal het begin van een lange lijdensweg. Tot aan het graf liggen vrouwen er aan mannelijke ketens, vastgeklonken door een eeuwenoud vers uit de Koran. Het verhaal van het gevluchte meisje Rahaf (18) is een van de vele, schrijnende voorbeelden van het controversiële voogdijsysteem in het land.

Lees meer:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/3005557/saoedische-vrouwen-levenslang-vastgeklonken-door-voogdijsysteem

Nieuw Begin op 09-01-2019 23:14

Beroemde islamitische blogster doet hoofddoek af- de haat is grenzeloos

 

Dina Torkia (foto) is een Britse YouTube-ster en moslima. Op Instagram  https://www.instagram.com/dinatokio/ wordt ze door meer dan 1,3 miljoen mensen gevolgd. De mode-blogster, die zich tot enkele weken qua stijl en islamitisch correct met hoofddoek liet zien, nam nu het besluit om de hijab tussendoor ook eens af te doen en haar bos haar te laten zien. Het antwoord van haar “fans” is duidelijk – het regent de meest vreselijke belasteringen. In een video leest ze de ergste voor (zie video onderaan artikel).

 

Lees haar afschuwelijke verhaal:

 

https://ejbron.wordpress.com/2019/01/09/beroemde-islamitische-blogster-doet-hoofddoek-af-de-haat-is-grenzeloos/

Mark S. op 09-01-2019 23:36

De domheid van de linksen en liberalen is grenzeloos. Ze hebben zelf dit repressieve systeem in Zweden en Duitsland en overal elders gecreeerd. En nu hebben ze er last van.

Hoe lang zullen ze hiermee nog doorgaan? Totdat de laatse het licht uit doet!

Totdat Zweden, Duitsland en de rest van de vrije Westerse wereld is herbevolkt door moslims en de Islam iedereen en overal het leven zuur maakt.

De islam verdraagt zichzelf overigens niet eens want ze vechten elkaar onderling overal de tent uit.

Nieuw Begin op 09-01-2019 23:38

De kern van de zaak: de islam is antichristelijk en ontkent de bovennatuurlijke liefde van Yeshua die verruild is voor soort sado demonie van 'm'  (oorlog is met hem)

 

Een beetje hoop mag echter niet ontbreken  ( voor het slapen gaan) want je zou moedeloos worden van de eindeloze stroom haat vanuit  de religie van de vrede wereldwijd en heeft u vooral nog maar geen illusies over aartsvijanden Saoedie Arabie en Iran. 

 

Bedankt ook Rutte!  Fijn dat u gewoon  even de tijd neemt om u te koesteren aan de lovende woorden van de Japanse PM uit het land van de rijzende zon die u een topfunctie voorspiegelt in de EU. De bekroning op een duurzaam ijveren voor een grenzeloos Europa! Gefeliciteerd Mr Pinokkio!

 

https://www.telegraaf.nl/nieuws/3005279/rutte-ziet-brexit-niet-als-kans

 

 

En hier dan de troostende video van een ex-moslima, haar woorden zijn zo nodig voor ons allemaal, islamiet om te leren inzien oever ze van God zijn afgedwaald door een dwaalleer te blijven 'geloven' maar ook Christen om nooit te vergeten dat God bij machte is ver boven bidden en denken in te grijpen! 

 

Ex Muslim Woman Calls on God & Jesus Christ Appears to Her In A Dream & Changes Her Life - YouTube

Pier op 10-01-2019 00:27

We spreken over extreemlinks en linksgroen e.d. maar langzamerhand krijg ik de indruk dat personen die zichzelf tot deze groeperingen rekenen werkelijk zo gek zijn als een deur. Volkomen mesjogge. 

Hoe halen ze het in hun verduisterde koppen om ertegen te zijn dat een jongetje een jongetje is en een meisje, om maar eens één van hun waanzinnige hersenspinsels te noemen. Het wordt te gek voor woorden, de krankzinnige kronkels die ze de massa door de strot willen duwen. Alles moet kapot: het gezin, het huwelijk, de rol van de man, de rol van de vrouw, de plaats van het kind, alles willen ze verdraaien, ontwrichten, stukmaken. 

Je mag niet meer van je land houden, er mogen geen landsgrenzen meer bestaan, je eigen cultuur mag je niet meer in stand willen houden. Als het aan deze volkomen idioten ligt mogen we niet meer spreken over een man of een vrouw, we mogen geen 'hij' of 'zij' meer zeggen, kleuters moeten 'kiezen' tot welk geslacht ze willen behoren. Kinderboeken gaan over onderwerpen als 'Jochem heeft twee vaders' of 'de moeders van Sanne'. Abortus is een 'recht', een homosexuele relatie wordt 'huwelijk' genoemd.

Het christendom haten ze als de pest, voor de gevaren van de islam zijn ze volkomen blind. De verovering door buitenlanders wordt tot het uiterste gestimuleerd. 

Dit alles wordt gevoed, onderbouwd, aangeprezen, gestimuleerd en als normaal gepresenteerd door de verraderlijke 'mainstream media', die uit louter lafbekken en leugenaars lijkt te bestaan. 

Het is allemaal nog veel erger dan wat ik hier schrijf. Het gaat over veel meer. Drugs, pedofilie, satanisme, plannen voor uitroeien van mensen en tot slaaf maken van de overblijvenden. Uitroeien van het christendom, het willen invoeren van het Luciferianisme. Het willen vestigen van een volkomen dictatuur, een volkomen totalitair systeem.

De 'extreemlinksen' of 'linksgroenen' of leden van 'Antifa' of hoe je die mensen ook maar wilt noemen werken ijverig mee aan de realisering van al deze gruwelen die in feite de plannen van Satan zijn. Ze worden gebruikt. Ze beseffen het niet, want natuurlijk geloven ze niet. Niet in God en niet in de satan. Christendom en christenen worden aan één stuk door weggezet als achterlijk en belachelijk gemaakt. Schepping is een begrip dat men niet eens meer kent. Gods wetten? onbekend. Bijbel? onzin. New Age, occultisme, satanisme, channeling, Reiki, Boeddhisme, islam, atheïsme, kan allemaal. Maar niet het christendom.

Alle grenzen die God heeft bepaald worden geschonden in deze tijd. Al Zijn wetten en inzettingen worden veracht en met voeten getreden. Er wordt aktief tegen gestreden. Daar wordt steeds meer geweld bij gebruikt. Nog nooit in de ons bekende geschiedenis is de strijd tussen goed en kwaad, tussen licht en duisternis zo openlijk geweest, zo heftig, zo fanatiek.

De goddelozen, want dat zijn deze 'linksen', zetten alles op alles om wat goed en waar en van God is te bederven, te ontkennen en te besmeuren. De haat tegen degenen die het daar niet mee eens zijn wordt steeds openlijker en feller.

Dit alles gaat voorbij aan de meeste mensen. Films, Ipads, Iphones, computerspelletjes, anti-depressiva, partydrugs, drank en sex verdoven de zinnen, verduisteren het onderscheidingsvermogen en het gezonde verstand. Je kind corrigeren als ouders is not done, kinderen mogen voelen, denken, zeggen en doen wat ze willen, mits binnen politiek correcte, linkse grenzen. Leraren, politieagenten, reddingswerkers, ambulancepersoneel en brandweerlieden mogen worden aangevallen en worden uitgescholden, bedreigd, bespuugd en met vuurwerk worden bekogeld.

Buitenlanders die onze wetten verachten en onze vrouwen schenden en onze veiligheid bedreigen worden niet of nauwelijks bestraft, mensen die daar iets van zeggen worden veroordeeld, weggehoond, bespot, vernederd.

Op de achtergrond van dit alles speelt dan nog de voortdurende dreiging van oorlog, het valse, leugenachtige en verborgen gehouden gekronkel van volkomen onbetrouwbare politici, het uitsterven van talloze diersoorten, massale sterfte van vogels en vissen, vervuiling van de aarde en de zee, nucleaire vervuiling en vergiftiging, de langzamerhand niet meer bij te houden natuurrampen, aardbevingen, overstromingen, vulkaanuitbarstingen, bosbranden. In de lucht de chemtrails, op de grond de genetische aantasting en vergiftiging van gewassen. In de laboratoria het mengen van dieren met mensen, het ontwikkelen van autonome kunstmatige intelligentie. Want ja, de Wetenschap heeft overal een oplossing voor!

"want zoals het was in die tijd, dat de mensen bezig waren met kopen, verkopen, eten en drinken, huizen bouwen, plannen maken, enzovoort, en dat ze niets merkten tot de dag dat plotseling de vloed kwam en hen allen wegnam, zo zal het zijn bij de komst van de Zoon des mensen."

Dat is nu volgens mij.

Nieuw Begin op 10-01-2019 01:05

Teruggekeerde jihadist breekt in bij Brussels parket:

Wie steelt nu autopsie-rapporten van slachtoffers die zijn overleden bij een aanslag? Het was een vraag die veel Belgen een week lang bezighield. Tot nu. De dader blijkt een teruggekeerde IS-strijder. Vier vragen beantwoord:

1 Om welke aanslag gaat het?

2 Wie waren de daders?

3 Wat gebeurde er vorige week in Brussel?

4 Wat weten we over de opgepakte dader?

Huiveringwekkend wat er kennelijk mogelijk is in Brussel 

Lees de hele reportage in Elsevier Weekblad ( journalist Fleur Verbeek ) :

https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2019/01/665897-665897/

Bundy op 10-01-2019 02:25

De "samenleving "in Duitsland is door en door groen-links-islamitisch gehersenspoeld .   Dit regime spreekt bij voorkeur over discriminatie .  Wanneer je iemand aanspreekt op het z.g. hebben van rechtse vlechten  discrimineer je zelf zeer zwaar . Deze mensen en hun terreurdaden  duiden er op dat ze zo links zijn dat ze weer rechts zijn .

In het einde zal het goede slecht genoemd worden en het slechte goed  .  Volgens mij mag links nu extreem rechts genoemd worden.  Ik hoop dat wij deze waanzin niet lang meer mee hoeven te maken , ik vermoed dat deze zin in Duitsland al goed is voor gevangenisstraf .

Ik zou niet eens meer naar Duitsland durven want een vriend maakte er mij eens op attent  dat ik ernstig veel op Standartenfuhrer Reinhard Heydrich lijk .  Wat is de volgende stap , verplichte plastische chirurgie voor mensen zoals ik ?    Wanneer mijn politieke mening door de politie ( staat ) verboden is , zijn we inderdaad terug in Nazi-Duitsland .    En zo is de nieuwe dictatuur een feit geworden .  In Frankrijk gaat het volk de straat op en hier doet niemand iets , waaruit ik concludeer dat de decennia van staatshersenspoeling hun vruchten hebben afgeworpen  .

BertRoermond op 10-01-2019 04:37

heb vandaag de hele dag in Duitsland gewerkt en veel in de auto gezeten, dus veel naar de Duitse radio geluisterd. Hier in Nederland kan de msn er wat van om iets te downplayen, maar wat ik op de Duitse radio hoorde was toch wel echt van de grove soort. Het kwam er ruwweg op neer dat de man gewoon wel gestruikeld was toen hij een tik van achteren kreeg, en dat het eigenlijk zijn eigen schuld was dat hij zo lelijk gevallen was. maar het had niks met links terrorisme te maken. De Duitsers die ik ontmoette en sprak, want het is toch wel een hot item op dit moment daar, die zijn echt wel woke, en weten prima hoe de vork in de steel zit. Ik heb goede hoop dat ook de Duitser binnenkort, net als de Frambozen, in opstand gaan komen. In tegenstelling tot de matte houding van de Nederlanders, zag ik daar kokende woede in de germaanse ogen.

Tom Hendrix op 10-01-2019 08:33

Eens met het artikel. Zover is het al gekomen, en in Nederland is het al niet beter. Iedere mening, anders dan links-liberaal, wordt verketterd.

mijn mening op 10-01-2019 10:48

Het wachtwoord van de planetaire idioot om herkend en bewonderd te worden is: we willen bruggen, geen muren. Zodra hij de zin uitspreekt, gloeit de Planetaire Idiot met wierook, hij gelooft dat hij de Allerhoogste Waarheid van de Mensheid heef gezegd, en een glimlach van triomfantelijke dom kijkt voor zijn gezicht. Er is geen preek, geen institutioneel discours, er is geen artikel,  of openbare message, is er geen muzikale concert, film of theatervoorstelling die niet wordt voorafgegaan, gevolgd of gevuld door deze zin verplicht.

De wereldwijde imbeciel voelt zich met een zuiver geweten en met een gevoel van morele superioriteit alleen door die frase uit te spreken. De planetaire idioot herhaalt altijd dezelfde zin, of je het nu hebt over migranten of een andere beschermde categorie. Hij is warm, net als het voorschrijven van iedere dag testimonial No-Wall, de paus,  dat elke dag is het verkrijgen van posities in de nationale Minchiometro, tegen de muur gewijd aan degenen die zijn hoofd bonst tegen de muur.De papegaai wereldwijde mars tegen de muren, zo vaak als we marcheren, maar het sleutelwoord wordt gebruikt om de vijand te bouwen, te scheiden de mensheid geëvolueerd en verheugd over de bewegingen en mensen die zijn geïnspireerd door de liefde voor het land, de nationale soevereiniteit, beschaving, naar traditie.

De oproep muren af te breken en om bruggen te leggen is nu rondspoken en beïnvloedt niet alleen de volkeren en de territoriale grenzen, maar ook mannen en vrouwen en de natuurlijke grenzen, culturen en gedragingen, religies en lidmaatschappen, en zelfs het menselijk koninkrijk uit het dierenrijk. Van de VN tot de gouden wereldbol, van de preek tot de talkshow en het lied, de golf van idiotie breekt de Muur van geluid en gezond verstand.Ik zou allereerst willen opmerken dat de meest beruchte muren die de geschiedenis van de mensheid kent, niet de muren zijn die voorkomen dat ze binnengaan, maar de muren die verhinderen dat deze naar buiten gaat. Zoals ze zijn, noodzakelijkerwijs, de muren van de gevangenissen en hoe het was, de laatste grote, beruchte Muur die de geschiedenis kende, in Berlijn.

En dat heeft geen nationalistisch of soeverein regime opgebouwd, geen dictator en geen Trump maar het communisme. Degenen die probeerden die muur en dat prikkeldraad te overwinnen om uit zijn land te ontsnappen, werden neergeschoten door de vopo's. Geen enkel autoritair of nationalistisch regime heeft ooit de behoefte gehad om een muur op te richten om te voorkomen dat de bevolking zou ontsnappen. Evenmin zijn de exodus van mensen vergelijkbaar met die waar het communisme heeft gedomineerd.Als we willen blijven in Italië en Rome in het bijzonder, is er slechts een muur in het hart van de hoofdstad die je niet kunt oversteken, en het is de muren van Vaticaanstad, waar de regerende preken aan de wereld, maar niet naar zijn huis om de muren te breken en welkom iedereen. En trouwens, de beroemdste muren, de muren van tranen en schaamte, horen niet bij het christendom.

Dit gezegd hebbende, degenen die houden van beschaving en traditie, patriottisme en nationale soevereiniteit zijn meer geschikt voor het gevoel van de grens. Omdat grensgevoel betekenis van limiet, gevoel van maat, drempel nodig om verschillen, rollen, identiteiten en gemeenschappen te respecteren. Alle grenzen zijn drempels, het zijn deuren, die kunnen worden geopend en gesloten, die worden gebruikt om zowel in het interview als in het conflict te confronteren, echter om af te bakenen of in te dammen wanneer dat nodig is. De ontwortelde samenleving van onze tijd heeft het grensgevoel verloren en begaat feitelijk de mensen, de seksen, de mensen, het heeft de grens verloren tussen het wettige en het illegale.

Sconfinare is synoniem met overtreden, razende, doorbrekende. De ergste vloek voor de Grieken was de hybris, de aantasting, de onmetelijkheid, de verlorenen in het oneindige. De grens is bescherming, veiligheid, nederigheid, bescherming van de zwaksten, geen vijandigheid of racisme. Zonder muren is er geen huis, er is geen tempel, er is geen beveiliging. Zonder muren is er geen bescheidenheid, intimiteit, bescherming tegen de kou, tegen het donker en tegen het onbekende. Zonder muren is er geen meetgevoel, herkenning van grenzen en limieten. Zonder muren is er geen schoonheid, er is geen fort, er is geen fundament van steden, er is geen beschaving.

Het is geen toeval dat de eeuwige steden worden geboren uit Romulus die de grenzen zijn nagegaan, niet van Remus die ze heeft geschonden. De muren zijn de bastions van de beschaving, de ziekenhuizen van de naastenliefde, de bibliotheken van de cultuur, de muren van de kunst, de herinnering aan het gebed.Als de planetaire idioot dat niet begrijpt, aan de andere kant begrijp ik ook de Tarnac anarchisten in beslag genomen in de muur afgebroken de overwinning van chaos en anarchie: "De vernietiging van de capaciteit voor de autonomie van de gedomineerde passen voor de afschaffing van de grenzen van hun wezen: individueel en collectief.

Zolang er zijn grenzen, is het mogelijk om tegen een waarde naar een ander systeem, een soort wet, onderscheiden man uit de vrouw, moeder, vader, burger door buitenlanders, kortom, waar van vals, goed en kwaad, normaal uit abnormale " (Gouverner par le Chaos - Ingénierie Sociale et Mondialisation, 2008).Steden zonder grenzen verliezen hun identiteit, net als mensen die hun functies verliezen. Verwar liefde voor het gezin niet in homofobie,  liefde voor je thuisland niet in xenofobie, liefde voor je eigen beschaving niet in racisme, liefde voor je eigen traditie niet in islamofobie. En liefde voor grenzen niet in muren van haat.

Maar al dit Planetaire Idioot weet het niet. (artikel van een Italiaanse journalist

http://www.marcelloveneziani.com/articoli/il-muro-dellidiozia/?fbclid=IwAR2hLmhKst8OeUi8qNp13AWefslC7oZv27f7LYgihxoDU9qPE-8MvH_LV5k)

Heeft u die vertaling zelf gemaakt of heeft u dat gekopieerd van een andere site ? Mod.

rescue op 10-01-2019 11:23

Links is altijd hetzelfde als nazi. Het kan even duren maar de aap komt uit de mouw. Geweld en moord. Aangezien dit ook de moslimcultuur eigen is kunnen beiden het goed met elkaar vinden, zie Hitler en de Mufti. Het is geen wonder dat dit in Duitsland en ook Zweden weer begint. Europa, berg je maar!

j v/d valk op 10-01-2019 12:00

Mijn reactie op, klanttevredenheidsonderzoek gemeente..... 

Beter gaan ? Er gaat helemaal niks beter, het land is verrot tot op het bot, Mark Rutte is een  landverrader. Op de tv komt enkel propaganda, CNN is een smerige zender die in Europa de mensen nog gekker maakt dan dat zij al zijn.. Zelfs het Weer wordt gemanipuleerd, en daar gaan mensen dood aan, veel stofdeeltjes maken kleine regendruppeltjes ? Dus alles is een leugen, en dat gaan de mensen zien, eindelijk... 

2019 gaat een nog grotere  zooi worden, en als het Volk eindelijk eens de waarheid onder ogen ziet (Zodra het Fake nieuws wordt ontmaskert) is het met het sprookje EU, de massa immigratie (En de Democratische partij in de VS) afgelopen... Het Volk eist zijn eigen land terug...

Wir haben es nicht gewusst ! Wij hebben het niet geweten ! Nu dus wel............

Enk op 10-01-2019 12:36

Frank Magnitz is niet mishandeld, hij is geduwd en heel slecht terecht gekomen... aldus de politie op basis van camerabeelden.

ohje op 10-01-2019 13:40

De tijd zal het leren.

Hier word je inmiddels in het gevang gegooid als je geel dragt.

De emmer nadert de rand ,mensen foelen het al aankommen,welkom A.H. 

Cefas op 10-01-2019 14:24

De NOS kwam eergisteren met het nieuws over de aanslag op de Afd-polticus, dat hij elkaar was geslagen en een gigagat in zijn hoofd, etc, etc, etc. Hij zag er niet uit. Even later in hetzelfde nieuws werd dit beeld 'genuanceerd',nee hij was tegen de deur van zijn auto gevallen. Flagrante leugen. De NOS kreeg zeker lucht dat het de fascitische Antifa was, die de aanslag wellicht gedaan had en meteen werden de feiten verdraaid en minder ernstig gemaakt omdat de NOS dezelfde links/liberale poltiek voert als Antifa en ja vriendjes in het kwaad dekken elkaar en de waarheid doet er niet meer toe.

mijn mening op 10-01-2019 15:30

Heeft u die vertaling zelf gemaakt   Ja!

Dank voor uw antwoord. Mod.

Bundy op 10-01-2019 17:27

@Pier op 10-01-2019 00:27

Wat een steengoed artikel van je , ben er een beetje door opgelucht !

j v/d valk op 10-01-2019 17:33

X Ik mis een stukje van mijn reactie ?  Bent U zo gesteld op de koninklijke familie ?

Max 3 woorden vetgedrukt en niet uw hele regel, dat is u bekend. Aangepast. Houd u aan de siteregels.

Geen discussies over de Nederlandse koninklijke familie. Mod.

Tom Hendrix op 10-01-2019 18:06

@ Pier: 00.27. uur. Helemaal met U eens Pier. En dit alles op bevel van een figuur als Soros, de lakeien der NWO, Bilderberg en de eussr. Uiteindelijk is het de bedoeling dat er een wereldregering komt, met als leider de anti-christ zelf. Ook het Vaticaan is hierbij betrokken. De plannen bekend als: "De Resolutie van Straatsburg", en het "Coudenhoven-Kalergiplan", en het Marrakesh Pact zijn hun gereedschappen. En uiteraard lenen linkse/socialistische warhoofden daar graag aan mee. Helaas.

Pier op 10-01-2019 19:30

Bundy en Tom, bedankt voor jullie positieve reactie. Als je alle dingen die hier aan de orde komen zo op een rij ziet staan, dan is het -voor mij althans- overduidelijk in welke fase de wereld zich bevindt. En vreemd genoeg -en dat deel ik met jou Bundy- lucht dat op in de zin van: we weten nu waar we aan toe zijn. Het is allemaal geprofeteerd en het voltrekt zich werkelijk voor onze ogen. Het is wereldwijd en onomkeerbaar en het gaat steeds sneller bergafwaarts. Maar -en dat is zó bijzonder!- dat betekent ook dat alle andere profetieën en de fantastische beloftes die daarbij horen dus net zo reëel, snel en wereldwijd vervuld zullen worden!

Onze hoop is reëel! De toekomst is fantastisch! Alles zal hersteld worden. Het Koninkrijk van God zal in de plaats komen van al die rijken, 'beschavingen', culturen, die de puinhoop hebben veroorzaakt die we nu om ons heen zien en dat Koninkrijk zal de hele wereld vullen en blijven tot in eeuwigheid! 

Zalig zij die hongeren en dorsten naar gerechtigheid want zij zullen verzadigd worden! Wat is het fantastisch om de Heer te mogen kennen en te weten dat alles in Zijn handen is!

Waarheid, vrede, gerechtigheid. Schoonheid, liefde, kracht en heerlijkheid, dat is de toekomst! Veiligheid, blijdschap, zuiverheid! Wijsheid, waardigheid. Edel, onbedorven, rein en prachtig zullen we zijn. Stralend in ongekende pracht en licht! 

Wat een toekomst! Houd vol kinderen van God! Het is het waard! Het is nabij!

Tom Hendrix op 10-01-2019 20:05

@Pier: 19.30. uur. Amen! Amen!  Wat een dag zal dat zijn, Pier, als onze Koning Jezus terug komt. Hallelujah!

Coob op 10-01-2019 21:24

@ Pier.

Mij uit het hart gegrepen , geweldig beschreven in welke tijd we zijn.

Coob

Michaël ;-{> op 10-01-2019 22:22

@ Pier op 10-01-2019 19:30

Inderdaad Pier, We kijken er naar uit, en Hij komt steeds dichterbij; met eenieders loon naar zijn/haar werken.

Oma op 10-01-2019 23:14

extreemlinkse antifa =nazi-SS-gestapo. Geen enkel verschil meer met hitlers strategie, alleen is nu de eigen bevolking het doelwit en niet de Joden. Beschamend uitschot dat bovendien zichzelf ook nog eens verraadt.

Esther op 11-01-2019 12:33

Hallo Pier op 10-01-2019 19:30

Ik schaar mij volledig achter de reacties van de anderen, . Kan er alleen maar Amen op zeggen.

Je schreef zo mooi... onze hoop is reëel... wat een ware woorden. Wij hebben een levende hoop in onze Vader en Jezus onze Heere.

En dank je wel, Pier voor de bemoediging.

Dan voor ieder, nog een fijne dag, zolang wij daar nog van kunnen spreken. Liefs Esther.

Gorghel op 11-01-2019 17:14
Wat moet je nou zeggen van de Westerse regeringen? Eerst verboden ze de mensen in hun koloniën van alles en nu verbieden ze hun eigen bevolking het e.e.a.
Jules Vismale op 11-01-2019 22:32

Ik werd in 2014 eens een keer in een trein bij Chemnitz, toen ik op weg was van Dresden naar Neurenberg, aangehouden door 3 politieagenten die mij haast aan de Gestapo deden denken! Ze waren daar blijkbaar op zoek naar een criminele allochtoon en omdat ik een getinte huid heb en donker haar (ik heb voor 25% Surinaams bloed en ik kan dus fysiek bijna voor een Marokkaan of Turk doorgaan) hielden ze dus mij aan.Maar toen zij in mijn tas alleen maar strips van Donald Duck, Paling & Ko, Suske & Wiske, Asterix & Obelix, Lucky Luke, Peter Pan etc. vonden stonden zij flink voor schut ofschoon de politie later Wel een kerel aanhielden in dezelfde trein die sprekend op mij leek maar alleen geen bril ophad! Blijkbaar was hij van plan om in Chemnitz of Neurenberg een hoop rottigheid uit te halen waar hij gelukkig niet in slaagde!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl