HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Franse Gele Hesjes willen zaterdag bankrun veroorzaken’

Begrijpelijke maar gevaarlijke oproep kan in slechtste geval hele banken- en eurosysteem doen instorten

 
Afbeelding: Getty Images (3).

De Franse Gele Hesjes (Gilets Jaunes) zouden volgens sommige berichten aanstaande zaterdag een bankrun willen veroorzaken. In een video roept activist Thaz San de Fransen op om al hun geld van hun bank- en spaarrekeningen te halen. ‘Hiermee willen we de staat compleet legaal en zonder geweld, maar efficiënter dan ooit werd gedacht, angst aanjagen. Het is de ergste nachtmerrie van onze verkozen officials.’

 

Een ander, Maxime Nicolle, zei in een video dat ‘wij ons brood gaan terugpakken... jullie maken geld met ons deeg, en dat zijn wij zat.’ Daarmee verwoordde ze de wanhoop en frustratie van miljoenen Fransen (en ongetwijfeld grote aantallen andere Europeanen).

Volgens het lokale magazine Capital zullen er vermoedelijk naar verhouding maar weinig mensen gehoor geven aan de begrijpelijke, maar gevaarlijke oproep, waardoor een grote crisis zal worden voorkomen. Desondanks heeft het internationale bankensysteem naar schatting voor slechts 5% van de rekeninghouders geld ‘in huis’. Dat betekent dat als iedereen tegelijkertijd al zijn geld van zijn rekeningen wil houden, 95% met lege handen achterblijft.

Instortin

Dit houdt in dat als slechts een paar miljoen Fransen gehoor zou geven aan deze oproep, het complete bankensysteem zal vastlopen en mogelijk zelfs kan instorten, wat verstrekkende gevolgen zal hebben voor de hele eurozone. Overigens zal een bankrun via enkel pinautomaten lastig worden vanwege de (extra) beperkingen die worden gesteld aan het maximum op te nemen bedrag.

Premier en rasbankier Emanuel Macron zal naar verwachting nog harder gaan optreden tegen de burgerbeweging dan hij tot nu toe al gedaan heeft. Ook dreigen de Gele Hesjes met een wel geslaagde bankrun-actie de sympathie van de rest van de bevolking te verliezen, omdat iedereen hierdoor hard getroffen zal worden, zeker als de banken in het slechtste geval mogelijk dagen- of zelfs wekenlang gesloten zouden blijven.

 

Xander

(1) Coin Telegraph
(2) Infowars
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

08-01: Opstand nodig tegen het globalisme: ‘Heeft u uw Gele Hesje al?’ 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Johan op 10-01-2019 17:34

De grote vraag is hoe je, zonder de sympathie van burgers te verliezen, aan de elite kan tonen dat je het zat bent.In je eentje kun je niets beginnen, met 1000 mensen ook niet.De elite houdt zich schuil en laat politieagenten het vuile werk opknappen om eigen burgers in bedwang te houden.De gele hesjes kunnen alleen maar iets betekenen, als ze erin slagen een substantieel deel van de bevolking te mobiliseren met publieksvriendelijke acties.

Vulkanoloog op 10-01-2019 17:35

Ziehier dus ook het gevaar van de eventuele afschaffing van contant geld... Maar de meeste mensen snappen dat niet, want pinnen is toch 'oh zo handig en snel'. Ik ben nagenoeg gestopt met pinnen (in winkels). Haal 2 maal per week geld bij de automaat en geef dat contant uit (en nee, ik ben de 35 nog niet eens gepasseerd, dus geen bejaarde-mentaliteit hier). Maar de mensen om me heen (met name van mijn generatie) zijn zo verdoofd door gemakszucht en luiheid, het kan ze geen bal schelen. Niets kan ze een bal schelen. Ons hele land kan ze geen bal schelen, noch onze cultuur etc. 

Overigens kun je per dag instellen hoeveel geld je van je rekening wil halen. Of er inderdaad dan ook zo veel contanten in de automaat aanwezig zijn, is natuurlijk de vraag. Maar als iedereen hieraan gaat meedoen, dan is er misschien een kans van slagen. Lieve mensen, hoe dan ook, het gaat minder worden. We moeten dan even door de zure appel heen bijten, en dat kan wel meer dan 10 jaar lang zijn. Kijk eens naar die vervloekte Sovjet Unie. Ooit hadden de Sovjetburgers het er ook goed (soort van...).

Totdat het ineenstortte en velen in de nog diepere armoede stortte. Nu na vele jaren (zie Estland, Letland bijvoorbeeld) zijn er gebieden waar het beter gaat. Maar je moet er wel doorheen... En hier zit 'm de crux nou precies, ons volk is zo verdoofd en slap geworden, het is enkel nog gefixeerd op die zomervakantie naar Thailand, de dagelijkse warme douche etc. etc.

Dat gaat 'm hier echt niet worden, en in Frankrijk ook niet. Veel te veel gedoe om je spaargeld van de rekening te halen. Bovendien zijn er veel te weinig pinautomaten, het kon wel eens weken duren voordat er een effect merkbaar is... Ook hier hebben ze ons al te pakken...  Het is zijn inwoners niet meer waard, dus waarom zou het nog beschermd e.d. moeten worden? Totaal zinloos, omdat het volk ervan dat niet (meer) wil..

Tom Hendrix op 10-01-2019 18:19

@Vulkanoloog: 17.35. uur. En de slapte van onze bevolking wijt ik aan de gebeurtenissen die begonnen zijn in 1968. Alles moest opeens mogen en kunnen, tevens gingen de socialisten/sociaal-democraten (PvdA) en (SP) aan de slag met hun infiltratie van de gehele Overheid, met voorop het Onderwijs. Alles wat waarden en normen betrof werd ter discussie gesteld. Tevens kwam door de liberale wind - te liberaal- in de jaren '80 van de vorige eeuw het individualisme/egoïsme op. Je moest vooral goed voor jezelf zorgen en zijn. Saamhorigheid zoals ik dat als kind heb ervaren- ben van 1952- werd als "het kind met het badwater", weggesmeten. Ziehier hoe het nu zover is gekomen, een enorme verdeeldheid onder onze bevolking, en de mentaliteit van; " ikke,ikke, ikke", en "ieder voor zich en God voor ons allen".  Zo is dit mijn bescheiden zienswijze.

kim op 10-01-2019 18:27

Mijn geld wat op de bank staat, is van Mij. Als ik dat er af ga halen is dat mijn recht. Al jaren haal ik mijn maandelijkse zelf verdiende geld direct van de bank, heb mijn spaarrekening opgezegd. Weet u waarom? Er komt zeer zeker een bankcrash en ik weet er van. De Gilets Jaunes hebben daar geen schuld aan. Ze vechten voor hun eigen land, dus vrijheid.

Ik begrijp niet helemaal wat de rest van de bevolking te verliezen hebben, de potten van die megalomanen in Brussel zitten boordevol, gelijk aan Dagobert Duck. De banken kunnen gewoon open blijven voor de hand ophouders en zo niet dan maar even heel even maar op een houtje bijten. Als de rest van de bevolking (en daar bedoel ik ook de rest van de bevolking van onze rampzalige verkochte Europa aan de islam) geen sympathie meer heeft voor de 'durvers' de 'opstaanders' de 'doeners', dan vertrouw ik niemand meer. Mijn eigen volk. Wat een desillussie. 

Onze crisis is dat isis hier is binnengewandeld door satanisten die denken ons te manipuleren, om ons te laten vermoorden. Heel Europa gaat eraan op kosten van u en mij, dat is niets vergeleken met een bankcrisis omdat geld er niet toedoet maar wel een leven.

Rienus op 10-01-2019 18:27

Wat ik echt nergens lees is dat het eigenlijk krankzinnig is, dat het opeisen van je eigendom een probleem veroorzaakt..

Seb op 10-01-2019 18:58

Huh, ik dacht dat deze gele hesjes door de elite zo uitgekleed waren dat ze geen cent te makken hebben? Beetje raar dreigement dan hè, haha...

McS op 10-01-2019 18:58

Een bankrun gaat falen want daar heb je echt een paar honderdduizend man voor nodig en dan liefst ook nog allemaal bij 1 of 2 banken. Het is wel duidelijk dat Macron de strijd gaat verliezen maar als hij hij de demonstranten hun zin gaat geven heeft de EU een groot probleem want dan gaat de begroting onderuit en worden de afspraken met de andere lidstaten niet nagekomen. Dan verliest niet alleen Macron de strijd maar die hele EU.

Cale op 10-01-2019 19:28

Hoe kun je nu op een zaterdag een bankrun hebben? Pin-automaten worden eenvoudig gecontroleerd. Probeer eens op een gewone dag 5000 euro op te nemen. Wordt lastig, zoniet onmogelijk.

ster op 10-01-2019 19:33

Ik woon in Frankrijk en wij konden nog maar 150 euro maximaal opnemen uit de automaat.

Patatje Oorlog op 10-01-2019 20:24

Is het in Frankrijk niet verboden om op te roepen tot een bankrun? In Nederland wel.

jottum op 10-01-2019 21:56

Klassieke bankrun? Zet geen zoden meer aan de dijk.  

Het tijdelijk niet kunnen opnemen van euro's in frankrijk is enkel een logistiek probleem. Immers worden vervolgens van heinde en ver uit de eurozone bliljetten aangevoerd.    

VGer47 op 11-01-2019 00:35

@Tom Hendrix op 10-01-2019 18:19:

Ikzelf denk vaak dat het motto tegenwoordig is:'Een ieder voor zich en God is dood!'

Oma op 11-01-2019 02:11

Een bankrun is niet meer nodig vermits ECB gestopt is met geld bij te drukken, daardoor zullen de banken vanzelf zwaar in de problemen gaan komen en zelfs omvallen want in tegenstelling tot wat ECB loog, werden die miljarden maandelijks niet in de economie gepompt voor economisch herstel van de eurozone maar aan de banken gegeven om overeind te blijven. Dat zal eraan komen vrees ik...uiteraard op het juiste tijdstip om chaos te veroorzaken als de volkswoede onbeheersbaar wordt?

joost op 11-01-2019 04:46

@ kim, jouw geld op de bank is niet van jou. je moet de spelregels beter lezen. je hebt jouw geld uitgeleend aan de bank. en die is vrij om dat te besteden zoals hen dat blieft. als het op is, is het op en zal blijken dat het toch niet "jouw" geld was.

een klassieke bankrun zoals jottum ook zegt is helaas niet meer. daar hebben we de bankiers meer dan genoeg tijd voor gegeven om zich volledig tegen in te dekken. en als het goed is krijgen de gele hesjes weinig positieve getallen op hun beeldscherm te zien. die getallen heb je wel nodig voor een succesvolle bankrun.

svirmus op 11-01-2019 06:52

Met een simpele aanpassing leveren alle pinautomaten zaterdag niet meer dan 50 euro per pas per dag, net als in Griekenland.Een bankrun kan helemaal niet meer op deze manier.Men zou wel massaal geld kunnen weghalen bij een bank door overboekingen. Maar de gemiddelde burger heeft daar geen mogelijkheden voor (geen extra rekeningen) en ook niet de kracht (niet voldoende geld). Spaarders lieten DSB bank bijna omvallen hier in Nederland na de oproep van Lakeman, maar de Nederlandse Bank (DNB) schoot te hulp met een injectie van 100 miljoen euro. DSB is toen alsnog kapot gegaan omdat Dirk Scheringa niet wilde opstappen. Toen trok DNB de stekker er zelf uit. DSB had beslist niet hoeven omvallen.Het virtuele geld staat er zo weer bij.

Er gaat geen bank kapot als men dat niet wil.Het is m.i. heel verstandig om een substantieel bedrag contact in huis te hebben ipv. op de spaarrekening.Er komt een moment dat dit systeem kapot gaat. Het is dan wel heel handig om wat contanten te hebben wanneer de pinpassen weigeren. Er zal altijd een betaalmiddel moeten zijn en zolang men het geloof nog behoudt in de euro als betaalmiddel, wordt cash nog geaccepteerd. Maar dat is allemaal op het niveau van alledag. 

In welk groter perspectief moeten we de ontwikkelingen plaatsen? Hoe kan het dat er zo'n strijd gaande is binnen de machtsblokken. Wat is de positie van Trump in alle ontwikkelingen?

Voor iedereen die zich zorgen maakt is dit een aanrader https://youtu.be/Lc8-2nWAAMMThe protocols of the illuminated suns of the Golden Dawn. Who Is Q Anon? Who is Saint Germain? what is NESARA? What is The Great Awakening? Are we watching prophecy unfold right before us? Have we been deceived? What is really Going On ? Kost wel bijna 2 uur, maar je hele kijk op alle ontwikkelingen is gelijk grondig veranderd en je struint het nieuws niet meer af omdat alles op zijn plek is gevallen.Zeer, zeer bijzondere informatie.

van buiten op 11-01-2019 07:17

Xander in de jaren 60 en 70 kregen wij elke week ons weekloon uitbetaald (loonzakje).

Sinsdien tot anno 2019 hebben we ons mee laten laten sleuren in dit huidige systeem. ( houd in 80% heeft een schuld op wat voor manier dan ook)

Overheid (belastingdienst) geef aan dat je maar een X bedrag thuis mag hebben. (Bangmakerij) spaar rente staat bijna op 0%.

Heb je geen schuld haal je geld van je spaarekening en vul het in je aangifte van de belastingdienst in box 3 aan.

Moraaal van dit verhaal is, wordt toch weer eens wat zelfstandig mensen de oplossing ligt bij je zelf.

lieselot op 11-01-2019 09:01

Als je al je geld van de bank wil halen, moet dit op bestelling en de bank zal alles doen om dit te voorkomen. Als je het er daarna weer wil opzetten, is het ook weer een heel gedoe, want dan moet je bewijzen dat het geen zwart geld is. Meer dan 10000 euro (mits op bestelling) gaat de bank dan ook niet willen meegeven, het enige wat ze kunnen doen is het overschrijven naar een bank in het buitenland. Maar ze gaan er niemand plezier mee doen, want een bankrun veroorzaakt daarna problemen voor de belastingbetalers. Het idee is leuk, maar gaat niets oplossen en alleen nog maar meer ellende veroorzaken, vrees ik.

willy op 11-01-2019 13:37

De vraag is ook ;los je met geweld alles op? Shalom

Oma op 11-01-2019 14:20

@Willy: zie je dan een andere optie? Het hele land platleggen of politici bedreigen zodat ze een andere richting kiezen en eindelijk doen wat ze moeten doen? Daar is eensgezindheid van het volk, de massa, voor nodig en dat is er niet. Verdeel en heers geldt nog steeds en linkiewinkies trappen daar nog steeds in, zij zijn, samen met moslim-pionnen, de oorzaak dat de politiek deze verdeelde wantoestand kan uitbuiten voor eigenbelang en politieke doeleinden.

Als heel de bevolking zou opkomen voor zelfbehoud, voor het algemeen welzijn van iedere inwoner voor een vredevolle en welvarende samenleving, rechtvaardigheid inzake justitie zonder onderscheid om te pamperen, gelijke behandeling zonder discrimineren van eigen bevolking en moslims zouden daaraan meewerken, ook voor hun eigen 'betere' leven in vrede en welvaart ipv de boel te verzieken en in de kaart te spelen van het politieke machtsspel door hun haat en overheersingsdrang, dan zouden er geen protesten nodig zijn.

Samenwerking van de massa, het volk, van eenieder die een welvarend leven in vrijheid en vrede wenst tegen de politiek die nu oorlog voert tegen eigen bevolking en daarvoor moslims misbruikt, die hun eigen leven vergallen voor de greep naar politieke macht die ze nooit zullen bereiken. De macht van het volk, van aantal, wordt nog steeds niet begrepen...

Tom Hendrix op 11-01-2019 15:14

VGer47: 00.35. uur. Inderdaad dat is ook waar.

arnout op 11-01-2019 15:16

Tip: Gelieve niet allen massaal geld af te halen zoals de ‘Gele Hesjes’ vragen. Zogezegd om de banken in problemen te brengen als alleman volop geld zou afhalen (= bank run).

Dit zal de banken idd mogelijks in problemen brengen, maar dat is wat TPTB net willen! Zo kunnen ze fiatgeld vervangen door digitaal geld (want, zo zullen ze zeggen, veiliger voor het systeem en controleerbaarder). Alles gaat om controle van het plebs. Transacties in fiatgeld zijn minder controleerbaar dan digitale transacties.

Zie ‘The Phoenix’ digitale munt die reeds 30 jaar geleden werd vooropgeschoven om te gaan gebruiken tegen 2019!!!

BertRoermond op 11-01-2019 16:39

wat óòk een goeie is en wat bijna niemand weet: niet meer gaan stemmen bij een verkiezing. bij een te lage opkomst wordt de verkiezing ongeldig verklaard en moet er nieuwe verkiezingen worden uitgeschreven, eigenlijk net zo lang tot dat er wél een opkomst is die hoog genoeg is. ik weet het opkomstpercentage niet precies, maar ik meen - correct me please if i am wrong- dat als de opkomst onder de 47 procent is dan gaat het hele spelletje lopen wat ik net beschreef. (staat ook in de grondwet van ons land) een paar jaar geleden heeft de gemeentesecretaris mij dat eens uitgelegd toen ik hem vragen stelde over een gerelateerd onderwerp. m.a.w. als iemand een oproep met uitleg gaat opstarten onder de ontevreden bevolking kun je op die manier afdwingen dat er verandering komt. ze zullen wel moeten, want de bevolking legt dan letterlijk het hele systeem plat. 

Gorghel op 11-01-2019 17:06
Zo spelen de gele hesjes de overheid in de kaart om het bedrag dat kan worden opgenomen van zo'n pinautomaat flink te beperken. De technologie heeft de mens in de tang en we ontsnappen er niet meer aan. Er zijn nog maar 2 opties: slaaf blijven van de technologie of terugkeren naar het Stenen Tijdperk.
Tom Hendrix op 11-01-2019 19:46

@Oma: 14.20. uur. Dat heeft U prima verwoord, Oma.

Fred op 11-01-2019 19:55

@willy ze proberen het wel in Israël .Geweld tegen Palestijnen.

Oma op 12-01-2019 02:38

@Tom Hendrix: ik vind het totaal onbegrijpelijk dat moslims van onze vrije maatschappij eenzelfde puinhoop willen maken, zij kennen de gesel sharia maar al te goed waaronder ze gebukt gaan in hun moslimlanden, meestal vertrekken ze net voor die reden...en dan komen ze hier en willen ons dan diezelfde gesel opdringen en dan nog zichzelf en hun kinderen die vrijheid en een leven in welvaart ontzeggen...zich vrijwillig onderwerpen aan de sharia foltering ipv dankbaar te zijn dat ze ervan verlost zijn en genieten van een vrij leven in een vredige, welvarende samen-leving....onbegrijpelijk, zit dan hun haat jegens onze maatschappij en henzelf dan zodanig diep dat moslims daarvoor ook hun eigen leven en de toekomst van hun kinderen vergallen? Dat is toch gestoord te noemen....wil niet elk mens in vrede en welvaart een goed leven leiden??

@Fred: aub, het geweld in het conflict Israël - palestijnen is een grote leugen waarbij de palestijnen, zelf arabische inwijkelingen, niet enkel grondgebied claimen waar ze geen recht op hebben maar tevens Joden hun bestaansrecht ontzeggen, evenals een eigen staat - puur antisemitisme, pure Jodenhaat vanuit islam.

Besef je de draagwijdte daarvan? Een mens het bestaansrecht ontzeggen? Mensonwaardig is dat, dat is openlijk volkerenmoord bekennen, dat is hetzelfde als wat hitler deed: uitroeien van de Joden, de holocaust weer opnieuw en deze keer door palestijnen/moslims. Gelukkig groeit het protest tegen deze herhaling van de holocaust en kunnen palestijnen niet rekenen op rechtgeaarde mensen die de ware toedracht (her)kennen, ze kunnen enkel rekenen op de steun van moslimgemeenschappen, niet op de hele wereld.

De terroristen van hamas gebruiken overigens het palestijnse volk zelf als schild, ze jagen jongeren (domme heethoofden) moeders met kinderen naar de grens om te provoceren, om stenen te gooien zodat de israëlische grenswachten zich gedwongen moeten verdedigen en dan kan hamas in de slachtofferrol kruipen en verontwaardiging uitlokken in heel de wereld door israëliërs te beschuldigen dat ze op moeders en kinderen schieten....die haring braadt ook al lang niet meer - het vredesproces wordt telkens gesaboteerd door de palestijnen en dat door een oorlog, reeds meer dan zestig jaar.....de oorzaak? 

"Kalief Umar (644-656!!) had bepaald dat de veroverde gronden tot de islam behoren – ofwel: niet-moslims mogen deze grond niet beheersen of in eigendom hebben. Ze kunnen het lenen. De islamitische grond werd sindsdien als heilig en onvervreemdbaar islamitisch verklaard.

Er mag dus nooit een christelijke of joodse staat worden gevestigd op islamitische grond, ook al is die grond oorspronkelijk veroverd. 

Het bestaan van Israël wordt daarom in strijd geacht met de sharia – dit is de absolute kern van het conflict rond Israël."

Een beetje duidelijker op die manier? En herken je de hypocriete kuiperijen, de slachtofferrol als daders, de leugens en takkyia waar zowel palestijnen als moslims in europa zich van bedienen om goedgelovige en naïeve, niet-moslims zand in de ogen te strooien? Zij kennen immers de geschiedenis van de islam en het gedachtegoed van mohammedanen helemaal niet.

Maarten de Beek op 14-01-2019 19:37

Ik heb er niks van gemerkt.. zou 2 dagen geleden zijn geweest. Hoop onrust om niks lijkt het...

Jan Bos op 17-01-2019 18:10

"nog harder gaan optreden tegen de burgerbeweging dan hij tot nu toe al gedaan heeft."

Als hij net zo hard tegen al die parasieten uit Aftrika had opgetreden, was er veel minder ellende geweest.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl