HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Erkende pro-vaccin expert zwaait om: Vaccins kunnen wel degelijk autisme veroorzaken

Activist Robert F. Kennedy: ‘Hele Congres corrupt, nemen allemaal geld aan van Big Pharma, dat met afstand de machtigste lobbygroep is’

 
Kinderen in Indonesië werden in 2018 massaal gevaccineerd. Het aantal gevallen van mazelen en Rode Hond daalde volgens de WHO met 90%-95%. Moslimgeestelijken in het land hebben de vaccins nu echter verboden omdat bij de productie varkenscellen zouden worden gebruikt. (Afbeelding: Getty Images (6)).

Dr. Zimmerman is een erkende topneuroloog op wiens bevindingen en getuigenis een rechtbank een hoge schadeclaim tegen de farmaceutische industrie heeft afgewezen. Het onderwerp: vaccins die bij sommige kinderen autisme (of andere ernstige aandoeningen en zelfs de dood) zouden veroorzaken. Zimmerman zegt nu dat hij toen al wist dat vaccins wel degelijk autisme kunnen veroorzaken en hij daar ook voor waarschuwde, maar dat de Amerikaanse overheid besloot om dit bewijs te negeren en onderdrukken.

 

Rolf Hazlehurst is officier van justitie en vader van een zoontje, Yates, die op 11 februari 2000 werd geboren en kort na zijn vaccinaties ernstige autisme kreeg. In 2007 diende hij samen met zo’n 5000 vergelijkbare gevallen een aanklacht in bij het in 1988 opgerichte Federale Vaccin Hof, dat alle schadeclaims echter afwees, mede vanwege het eerdere getuigenis van dr. Zimmerman dat er geen wetenschappelijke link tussen vaccins en autisme bestaat.

Opmerkelijke ommezwaai van pro-vaccin expert

Zimmerman komt nu met een opmerkelijke ommekeer en zegt dat de link tussen vaccins en autisme toen al aangetoond was en hij dat ook aan overheidsjuristen had laten weten, maar dat de overheid, waaronder het ministerie van Justitie, besloot om dit bewijs te negeren en onder de tafel te houden.

In een beëdigde verklaring stelt Zimmerman dat hij al in juni 2007 tegen juristen van het ministerie van Justitie zijn nieuwe ontdekkingen had overgebracht. ‘Ik heb hen uitgelegd dat door vaccins opgewekte koorts en immuunstimulatie bij een klein groepje kinderen inderdaad regressieve hersenziekte met kenmerken van autisme spectrum stoornis had veroorzaakt.’

‘Overheid raakte in paniek’

Volgens vaccinsveiligheid activist Robert F. Kennedy, die dr. Zimmerman ervan overtuigde zijn ware bevindingen openbaar te maken, raakten de juristen van het ministerie toen in paniek, waarop ze de neuroloog onmiddellijk ontsloegen. Vervolgens misbruikten diezelfde juristen Zimmermans expertise door in de rechtbank te beweren dat er volgens de expert geen link is tussen vaccins en autisme, wat Zimmerman nu ‘hoogst misleidend’ noemt.

De neuroloog erkent dat enkele van zijn patiënten, waaronder het zoontje van Hazlehurst, autisme hebben gekregen door vaccinaties. De gezaghebbende Amerikaanse medische instantie CDC weigert echter op zijn onthullingen te reageren en blijft nog steeds enkel experts gebruiken die beweren dat er geen enkel verband is tussen vaccins en autisme.

‘Hele Congres corrupt, nemen allemaal geld aan van Big Pharma’

Zimmermans beëdigde verklaring is aan het Congres overhandigd, maar daar neemt ‘iedereen geld aan van de farmaceutische industrie (‘Big Pharma),’ aldus Kennedy. ‘Ze zijn allemaal gecorrumpeerd. Het is bijna onmogelijk iets voor elkaar te krijgen in het Congres.’

Dat wordt door diverse Congresleden bevestigd. Voormalig parlementariër Dave Weldon, pro-vaccins maar zich wel degelijk bewust dat ze niet 100% veilig zijn, werd gevraagd of er vanwege die enorme financiële invloed van ‘Big Pharma’ in het Congres niet onmiddellijk verzet zou komen tegen een eventuele hoorzitting over dit onderwerp.

Weldons veelzeggende reactie: ‘Ze zouden niet in verzet komen, maar het gelijk stoppen. Het is dood. Ze willen er niet eens over discussiëren. Het is al beëindigd voordat het is begonnen. Als je als individueel Congreslid de farmaceutische industrie wilt aanpakken, vergeet het maar.’

Collega Bill Posey viel hem bij en zij dat de farmaceutische industrie met afstand de machtigste lobbygroep in Washington is. Volgens Posey hebben zijn eigen partijleiders hem twee keer beloofd om een hoorzitting over het onderwerp te houden, maar hebben ze die uiteindelijk toch weer snel geschrapt.

Officier van Justitie Hazlehurst zou in 2013 als getuige in zo’n geplande hoorzitting optreden, maar kreeg twee weken van tevoren het dreigement dat als hij dat zou doen en publiekelijk een link tussen vaccins en autisme bij zijn zoontje zou leggen, hij onmiddellijk zou worden ontslagen en zou worden aangeklaagd. Kort daarna werd de complete hoorzitting plotseling geannuleerd. (1)

Profbokser verloor zoontje na vaccinaties

Voormalig Amerikaans profbokser Nick Catone herdacht vorige week zaterdag dat zijn 20 maanden oude zoontje Nicholas twee jaar geleden overleed nadat hij een paar dagen eerder was gevaccineerd. ‘Dit is het ergste wat er bestaat... Word wakker, mensen. Laat u dit niet overkomen. Het is walgelijk wat er gebeurt. Er is zoveel corruptie, zoveel leugens. Alles waar ze om geven is geld. We hebben het hier wel over onze kinderen. Ik word daar ziek van. Mijn zoon zou er nog moeten zijn. Gezonde peuters overlijden niet zomaar.’ (2)

Australische arts: WHO en Big Pharma spannen samen

In het 9 For News artikel ‘Vaccinatiebeleid van overheden zorgt voor dood en verderf’ worden voorbeelden van jonge Australische kinderen aangehaald die hetzelfde trieste lot ondergingen.

Dr. Judy Wilyman vindt dat de overheid ‘Russische roulette speelt met onze kinderen door onjuiste en misleidende informatie’ over vaccins te verspreiden. Volgens Wilyman spant de Wereld Gezondheid Organisatie (WHO) samen met ‘Big Pharma’ bij het onderdrukken van bewijs van een wereldwijde epidemie van autisme en andere chronische ziektes die door vaccins zouden worden veroorzaakt. (5)

Tegenstanders China worden afgevoerd en verdwijnen

Ook in China groeit het verzet tegen de vaccinindustrie, maar daar heeft de regering in Beijing een typisch Chinese ‘oplossing’ voor: activisten worden in ongemerkte zwarte auto’s gesleurd en verdwijnen vervolgens, en websites waar voor de gevaren van vaccins wordt gewaarschuwd worden geblokkeerd (3).

Hier is het gelukkig (nog) niet zo erg, maar het is bekend dat de Europese Unie op meerdere terreinen verlekkerd kijkt naar de harde en autoritaire wijze waarop de Chinese overheid zijn onderdanen in het gareel houdt.  

Moslimgeestelijken verbieden vaccins vanwege varkenscellen

Vorig jaar augustus vaardigden moslimgeestelijken in Indonesië een soort fatwa uit tegen vaccinaties door deze ‘haram’ (onrein) te verklaren. Dat was echter niet zozeer om gezondheidsredenen, maar omdat er varkenscellen bij de productie van vaccins zouden worden gebruikt.

Overigens zou het aantal gevallen van mazelen in het land na een grote vaccinatiecampagne in 2018 volgens de WHO met 95% zijn gedaald. Rode Hond kwam ruim 90% minder voor. (4)


Xander

(1) Full Measure (YouTube) via Infowars
(2) Adan Salazar (Facebook) via Infowars
(3) Breitbart
(4) Breitbart
(5) Natural Blaze via 9 For News
(6) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Tom Hendrix op 20-01-2019 16:53

Interessant artikel. Het meest schrijnende wat ik er uit haal, is dat geld belangrijker is dan de gezondheid van kinderen en volwassenen. Volg het geld, en zie wat er loos is.

Kruisridder op 20-01-2019 17:06

De Mengeles van de 21e eeuw, de politiek-correcte elite en het kapitaal.

Eelke Piers op 20-01-2019 17:43

Jaren geleden heb ik een missionaris uit Burundi die vertelde over een campagne voor inenting tegen mazelen gevraagd: Hoeveel kinderen sterven er dan aan de mazelen, 5 of 10? Het antwoord was duizenden. De campagne had sukses. Sindsdien is de gemiddelde leeftijd in Burundi omlaag gegaan naar 16 jaar

Raveltje op 20-01-2019 19:56

Het zijn inderdaad de praktijken van Mengele. Én het draait allemaal om macht én geld. 

Gisteren las ik een verhaal over een vrouw die een tweeling kreeg. Het eerste kindje werd na de geboorte

meteen weggehaald onder het momm doodgeboren. De moeder kreeg het niet te zien, maar hoorde het huilen

Het verhaal was langer maar kwam erop neer dat het kindje werd gestolen. 

Dit is 32 jaar geleden gebeurd. Dat zoiets in Nederland gebeurt. 

Hoeder op 20-01-2019 20:33

Overheden zijn er niet om de burger te beschermen, maar wel de industrie. In NL is dat niet anders. Met het dividendbesluit van Rutte werd dat overduidelijk. Bij vaccinaties gaat het vooral om de adjuventen. ALuminium, kwik, formaldehyde ed horen er niet in te zitten. En dat vergif ga je zeker niet bij babies met een nog niet volledig ontwikkeld immuunsysteem rechtstreeks in de bloedbaan spuiten. Dat is misdadig. Oriënteer  je bv via www.stichtingvaccinvrij.nl 

Pieter A Meijer. op 20-01-2019 21:16

Onze 2 jongste kleinzoons hebben al op zeer jeugdige leeftijd iets op gelopen.

Waarvan de jongste zeker autistisch is. De oudste heeft de "storing:"ik wil eem meisje zijn".

De jongste; een meisje, heeft Geen vaccinaties gekregen en is kern gezond!

Celtic2b op 20-01-2019 22:16

Hoeder op 20-01

Dat klopt precies wat je daar zegt , de middelen die worden toegevoegd om het concentraat te conserveren , zoals

aluminium en kwik zijn gewoon zware metalen die rechtstreeks in de bloedbaan worden geinjecteerd.

Maar schijbaar is het verhullen daarvan goedkoper dan het verbeteren van het middel...

Collatoral Damage zeggen ze daar in de USA ....het zal je kind maar wezen !

ron op 20-01-2019 22:20

Het ware gelaat van de pharma is geld en daarom maken ze de mensen verslaafd aan pillen. Geen ziekte genezen maar symptomen in stand houden door ze te onderdrukken. Momenteel is er in Belgie grote verontwaardiging over de prijs van een middel dat vroeger 335 keren goedkoper was dan vandaag.Tien jaar geleden betaalden de patiënten 38 euro voor één maand behandeling met CDCA. Vandaag rekent Leadiant hen voor diezelfde behandeling 12.750 euro aan. Dat komt omdat het bedrijf het product in Europa heeft laten registreren als weesgeneesmiddel (een geneesmiddel voor een zeldzame ziekte) en dat geeft hen een monopolie voor tien jaar.

Nieuw Begin op 20-01-2019 22:45

Vaccins zijn gewoon een verdienmodel. Dat is echt alles!

Maar de oorlog in Syrie is dat ook evenals Appie om de hoek van uw deur. 

De wortel van alle kwaad is de geldzucht...hoe ontzaglijk realistisch is de Bijbel!

U gelooft het niet?

Zie Ronald Bernard deel III:

https://www.youtube.com/watch?v=Y0Fwe4YkMa4

( Het kan zijn dat de video's van Ronald Bernard spoedig worden verwijderd! )

Oma op 21-01-2019 00:23

Ah, eindelijk krijgen enkele experten, wetenschappers en artsen een geweten....eindelijk komt aan het licht dat big farma letterlijk over lijken gaat, van kinderen nog wel!

Reeds 30 jaar werd in toenemende mate bewezen hoe schadelijk vaccins wel gemaakt zijn/werden, hoe nodeloos, nutteloos en dodelijk door de hoeveelheden waarmee een baby met pas ontluikend immuunsysteem besmet wordt en letterlijk moet vechten voor zijn leven tegen dit toegediende vergif.

Maar zoals altijd, zoals ook deze officier van justitie, moeten voorstanders van vaccinatie eerst zelf aan de lijve ondervinden hoe schadelijk vaccinaties zijn voor ze het geloven - intussen boet zijn autistisch zoontje nu wel levenslang voor het ongeloof van zijn vader, die naliet zich degelijk te informeren, tenslotte vind je alles via het internet wat betreft vaccinatie-schade.....Anderen verliezen hun kind aan wiegedood - oorzaak: vaccinatie en dat wordt nog steeds ontkend: oorzaak onbekend?

Big farma weet verdraaid goed wat ze aanrichten door de rotzooi die ze zelf in de vaccins stoppen: levenslange, zieke patiënten om hun gifhandeltje en miljardenwinsten te behouden. Zelfs kankercellen en virussen worden bewust in vaccins gestopt, zelfs kwik: het grootste vergif voor de mens op de planeet. Er worden in labo's virussen gekweekt en onder de bevolking losgelaten om dan meteen met een passend vaccin op de proppen te komen...euh, duurt het niet 5 tot 10 jaar om een vaccin te ontwikkelen en te testen? Zijn virussen, zoals het griepvirus, dan niet onderhevig aan mutaties? Hoe kun je dan voor elk van de nieuwe mutaties, dan 1 'werkend' vaccin jaarlijks aanbieden als bescherming voor +500 soorten griep? Hallucinant dat mensen dan nog elk jaar in die gifval trappen uit angst die hen wordt aangepraat....

Het doel van het vaccin tegen baarmoederkanker? Sterilisatie, onvruchtbaarheid en ze gaan zelfs zover dat jongens nu ook gevaccineerd moeten worden, niet omdat ze een baarmoeder zouden hebben maar zogezegd tegen rode hond, dat hen 'onvruchtbaar' zou kunnen maken....het vaccin, de 'remedie', de 'bescherming' door het vaccin maakt hen net onvruchtbaar, veroorzaakt net datgene waarvoor ze beschermd zouden worden, dit is monsterachtig, enkel een gestoorde en kwaadaardige geest kan dit bedenken ......

En er zijn nog steeds ouders die het fabeltje slikken van big farma en hun corrupte medeplichtigen: overheid, medisch personeel ea belanghebbenden zoals lobbyisten, wetenschappers op hun loonlijsten. De film "vaxxed" is een aanrader, geen enkele ouder zou na het zien van deze horror zijn/haar kinderen nog een spuit vergif laten toedienen. Ook dit systeem, gebaseerd op en ontspoord door hebzucht zal vernietigd worden, net als het financiële systeem, het politieke systeem enz...de rode draad: hebzucht.

Bundy op 21-01-2019 01:17

In dit artikel kun je lezen hoe 25 Miljoen Amerikanen zijn ingeënt met het kankervirus van ratten , wat door de fabrikant glashard vervuiling werd genoemd .

De Dokter in kwestie heeft met haar onderzoek een meesterwerk verricht , maar is na bedreigingen door de CIA nu verdwenen .  Zo wordt VN uitroeiingsagenda 21 in praktijk gebracht .   https://www.ninefornews.nl/onderzoeker-dodelijke-virussen-vaccins/ 

BertRoermond op 21-01-2019 03:16

kletskoek. complete kletskoek. dit soort artikelen zijn feitelijk misdadig. je kind niet laten vaccineren brengt vele levens in gevaar en brengt lang uitgebannen ziektes weer terug in deze streken. Doe in godsnaam jullie aluhoedjes af en ga gewoon af op de echte wetenschapppelijk onderbouwde feiten en cijfers. veel is er mis in de wereld, onderwerpen voldoende om over te schrijven, maar met dit onderwerp word echt de plank misgeslagen. 

Mens op 21-01-2019 09:22

En ik maar denken dat autisme erfelijk is en tevens aangeboren is?

Dewevoga op 21-01-2019 10:28

Ik had dit al in het praatcafe geplaatst: Dewevoga op 12-01-2019 10:41

Nieuws over vaccinaties, de achternaam lijkt een connectie te hebben met global warming Al Gore

https://www.naturalnews.com/2019-01-11-vaccine-shot-killed-famed-cancer-doctor-in-mere-minutes-total-organ-failure.html

Aanvulling: nog zoiets wat men uit het nieuws houdt. Wat de straling van het mobiele netwerk kan doen met flora en fauna. https://www.youtube.com/watch?v=BIsW-skcecM

Enk op 21-01-2019 12:06

Moet je voor de grap eens opzoeken wat er met de ingredienten gebeurd van bepaalde vaccins als deze worden blootgesteld aan 5G.

Dewevoga op 21-01-2019 12:11
Eelke Piers op 21-01-2019 14:38

BertRoermond op 21-01-2019 03:16

kletskoek. complete kletskoek. Een beetje onderbouwing zou niet gek zijn. Nu verwijt de pot de ketel dat hij zwart ziet.

Van mazelen, waterpokken, bof, enz ga je niet dood. Ik heb het in elk geval niet meegemaakt. En bij deze mensen komt autischme enz niet voor wat wel bij ingeente mensen voorkomt

DutchFrisian op 21-01-2019 15:30

BertRoermond   Brengt vele levens in gevaar?? 'Jullie' zijn dan toch ingeënt?!! Huhu, Gr. uit Friesland

Oma op 21-01-2019 16:28

@BertRoermond op 21-01-2019 03:16

Je spreekt jezelf tegen!

Waarom zou er nog gevaccineerd moeten worden als de ziekten al uitgebannen zijn?? Behalve voor de poen en om levenslang miljardenwinsten op te strijken van zieken door vaccinatie schade?

Nog nooit werd bewezen dat vaccins daadwerkelijk wérken - ook daar sla je de plank volledig mis: je beweert dat levens in gevaar gebracht worden? 

Tiens, als je gevaccineerd bent, dan ben je toch beschermd als de vaccins werken? Dan kun je toch niet meer 'besmet' worden door niet-gevaccineerden? Of wel???

Denk toch eens na!

Afgaan op 'echte, wetenschappelijk onderbouwde feiten en cijfers'? Dat werd intussen reeds meermaals ontmaskerd als bedrog, hoe?

Gewetenloze 'wetenschappers' staan op de loonlijsten van farmaceutische bedrijven en krijgen miljoenen euro's smeergeld per 'wetenschappelijke studie' om vaccins veilig te verklaren, te kunnen slijten en schadelijke bijwerkingen te verzwijgen voor winst...oh, je wist dat niet?

Maar hey: als de gezondheid van jouw (klein)kinderen je niet ter harte gaat door het blijven verdedigen van de miljardenwinsten voor de leugenaars van big farma door vaccinatie en je er de levenslange schade aan de gezondheid van je kinderen op de koop toe bijneemt, mij niet gelaten...van mijn kleinkinderen blijven ze af met hun vergif.

Je hebt internet, doe eens wat onderzoek naar vaccinatieschade, de ingrediënten en welke gevolgen die chemische brol heeft op de gezondheid van de mens en vooral bij kwetsbare baby's waarvan hun immuunsysteem zo wordt verhinderd om te ontwikkelen - het immuunsysteem dient om ziektekiemen te bestrijden, dat wist je toch, neem ik aan?

Hier al wat om over na te denken:

"Samenstelling griepvaccins:

Ethyleen glycol

Dit is bekend in de volksmond als ‘antivries’… Een chemische stof die we gebruiken als koelvloeistof in de radiator van uw auto of motorfiets. Bekend is dat 30 milliliter al dodelijk is, het is dus een zeer giftige stof.

Polysorbaat

Veroorzaakt onvruchtbaarheid

Phenol

Bekend desinfecteringsmiddel..

Formaldehyde 

Kankerverwekkende stof. 

Een bizarre stof die zijn weg vindt in de cocktail van een vaccin. Formaldehyde is bekend in het gebruik om dode mensen of dieren te conserveren, door het zg. ‘sterk water’. 

Aluminium

Giftige stof in deeltjes die je hersencellen aantasten. Afhankelijk van de hoeveelheid die we binnen krijgen, kan aluminium kanker aan long, borst en blaas veroorzaken en is er een relatie met Alzheimer.

Neomycin & Streptomycin

Anti-biotisch en geeft allergische reacties.

MF59,AS04

(= squaleen) In verband gebracht met auto-immuunziekten, MS,Lupus, veroorzaker van het Golfoorlogsyndroom

Aluminium(verbindingen)

Zoals gemeld bij aluminium, geeft hersenschade, Alzheimer, ADHD

Thimerosal

De dramatisch stijging van autisme begon pas, toen de enorme hausse vaccinaties op gang kwam

Deze stof bestaat voor ongeveer 50% uit kwik! 

Veroorzaakt hersenschade, autisme, Alzheimer, een giftige kwikverbinding dat voor neurologische en toxische schade zorgt en het immuunsysteem aantast. 

Een product dat hoofdzakelijk uit kwik bestaat, kwik is zo’n beetje de meest giftige stof voor de mens. 

Mensen die met kwik werken (dimethyl kwik) hebben speciale handschoenen aan die voorkomen dat er kwik op hun huid komt, een druppel op je huid is al genoeg om binnen een paar maanden te sterven.

Een andere, zeer nare eigenschap van kwik is dat hoeveelheden die je niet doden zich ophopen in je hersenen en daar letterlijk je hersenweefsel wegvreten. 

Dit proces stopt ook niet, eenmaal in je hersenen blijft het kwik jaar in jaar uit zijn vernietigende werk doen. Wat doet dit in hemelsnaam in een vaccin?

Conserveringsmiddel..? Als reden voor de toevoeging van thimerosal in vaccins, wordt opgegeven dat dit wordt gedaan om bacteriële groei tegen te gaan in het vaccin. Inmiddels blijkt uit jarenlange studies dat kwik bovenaan de lijst staat als de veroorzaker van ziekten als Alzheimer. 

Een vooraanstaand onderzoeker stelt zelfs dat het opeenvolgend nemen van drie griepprikken je kans op Alzheimer met een factor 10 toeneemt. 

Dit kan ook verklaren waarom er de laatste 10 jaar een explosie is en het aantal gevallen van Alzheimer en de aanwezigheid van Thimerosal in vaccins.  Thimerosal staat ook als hoofdverdachte in de lijst als het gaat om de explosieve toename van Autisme.

Alleen al in de Staat California tonen officiële cijfers aan dat 10 jaar geleden 1 op de 2000 kinderen aan Autisme leed, terwijl dat getal inmiddels ligt op 1 op de 165. "

Aluminiumhoedjes? Excuseer mij dat de gezondheid van mijn klein/kinderen voor mij prioriteit heeft boven de miljardenwinsten van de big farma! De film 'Vaxxed' is broodnodig voor jou....

ergo op 21-01-2019 16:33

Ik heb ooit begrepen dat de pharmamafia in de VS niet kan worden gedagvaard voor vaccinschade.

Er is echter een aparte rechtbank welke deze zaken behandeld, met dien verstande dat een voor de

klager positieve uitspraak, de evt. geldelijke vergoeding wordt betaald van uit de overheid.

Zo heb ik m'n leven lang al zaken willen doen, maar mij is het nooit gelukt.

Rienus op 21-01-2019 19:02

Het is statistisch makkelijk aan te tonen dat niet vaccinatie, maar verbetering van leefomstandigheden, goed voedsel en vooral schoon drinkwater belangrijker waren als het om sterfte cijfers gaat. Maar zoals hierboven al herhaaldelijk aangekaart, daar kan je niets aan verdienen.

Het is wel opvallend dat er druk uitgeoefend wordt om vooral te blijven vaccineren. Men denkt eraan het te gaan verplichten en de taal die tegen mensen die er kritisch naar kijken is ronduit onbeschoft. Dat komt volgens mij omdat de mensen die kritisch zijn vooral goed zijn opgeleid en zich niet gek laten maken.

Ook is het grappig om te zien dat op steeds meer dossiers mensen door beginnen te krijgen dat ze belazerd worden. Of het nu om het milieu gaat, vluchtelingen (nou ja ik heb het liever over calculerende zwervers), de schuldeproblematiek en de zogenaamde rechtstaat. Mensen laten zich niet alleen steeds kritischer uit, maar de Fransen gaan de straat op.

We leven zeker in spannende tijden.

Celtic2b op 22-01-2019 01:29

Nog iets over toxische stoffen , kijk hier maar eens ...

https://www.zdf.de/dokumentation/planet-e/planet-e-der-wahre-preis-der-elektroautos-100.html

http://www.hooglandindianen.nl/link%20-%20milieuramp%20lithiumijn%20Bolivia.pdf

Een totale vernietiging van de natuur door het delven van Lithium und Kobalt.

Het gros komt uit Kongo en de makkelijk toegankelijke reserves raken gelijdelijk op.

Het delven kan milieuvriendelijker , met de nadruk op Kan....

Voor zover het electrisch rijden ....

BertRoermond op 22-01-2019 16:05

ik verwachte deze reacties al, want de anti-vaccinatie gekkies zijn net als de klimaatfreaks verblind door het heilige vuur van hun overtuiging. ik kan er heel uitgebreid op in gaan, maar dat hoeft niet. als je gewoon even een half uurtje wat rondzoekt op internet dan worden al heel snel de vooroordelen  tegen vaccinaties debunked. eentje wil ik er nog wel doen, de claim dat de transportmiddelen zoals kwik of aluminium die gebruikt zouden worden..die worden al jaren niet meer gebruikt, ze waren nog niet eens schadelijk gezien de lage dosering, nicotine is ook dodelijk, maar een lage dosering is dat niet, integendeel, dat vind het lichaam zelfs lekker, maar goed, die transportmiddelen zijn jaren geleden er al uitgehaald. verder zijn er miljoenen mensen ingeent die verder niets mankeren of gaan mankeren. gelukkig zijn er steeds meer overheden die de inentingen verplicht gaan stellen, zoals Frankrijk reeds heeft ingevoerd. nogmaals, jullie zijn gevaarlijke gekken, totaal niet opgeleid om deze materie te kunnen doorgronden. doe dit dan ook niet, ga je in godsnaam druk maken om wat er dagelijks om jullie heen gebeurd, misstanden meer dan voldoende aanwezig!

Oma op 22-01-2019 17:27

@BertRoermond: google dan maar eens opnieuw en negeer geen websites waar artsen, chirurgen, medisch personeel uit professionele ervaring over praktijkgevallen spreken.....de website van CDC in de VS al bezocht? Bekijk die database daar maar eens, in vs kunnen mensen klachten als gevolg tijdens/na een vaccinatie melden. De database met Vaers rapporten is openbaar en iedereen kan ze bezoeken! En kom dan nog maar eens terug om vaccinatieschade te minimaliseren of te ontkennen!

En nee, inderdaad, de schadelijke en giftige 'transportmiddelen' en conserveringsmiddelen werden vervangen, echter de massaal aangemaakte vaccins die wel nog circuleren worden in onderontwikkelde landen gesleten voor de winst (je denkt toch niet dat ze worden weggegooid, zeker?) waar de mensen nog geloven dat vaccins werken en heilzaam zijn voor de gezondheid in strijd tegen ziekten die reeds lang uitgeroeid zijn.

Dat miljoenen mensen werden ingeënt en geen schadelijke gevolgen hebben ervaren is een leugen, te wijten aan het tijdsverloop waarop de schade zichtbaar wordt, soms jarenlang, waardoor het verband met vaccins niet wordt gelegd. Handig, nietwaar? De enorme toename aan kankers, alzheimers, autisme en een hele waslijst ziektes die gelinkt kunnen worden aan dat ingespoten vergif voor miljardenwinsten kan echt niet zomaar onder de mat geveegd worden door enkele andere factoren die zouden kunnen meespelen in de kwalijke ontwikkeling van een hele maatschappij zieke mensen.

En je zal maar als ouders kinderen hebben die doodziek zijn en waarvan de medische wereld geen enkel benul heeft wat er mankeert en weigert vaccinatieschade als oorzaak te erkennen om een oplossing te kunnen vinden. Ooit het verschil waargenomen tussen gevaccineerde en niet-gevaccineerde kinderen? Ik wél en reeds 30 jáár, (behalve ervaringsdeskundige ook het volgen van publicaties en bewijzen/klokkenluiders wereldwijd over vaccinaties!) dus kom niet af met 'anti-vaccinatie gekkies' voor mensen die waken over de gezondheid van hun kinderen en het recht en de plicht hebben hun kinderen te beschermen en te behoeden voor levenslang lijden door hun gezondheid op het spel te zetten voor de winst van gewetenloze multinationals met hun onnodige en niet-werkende gifvaccins. Ik weet niet voor jou maar mijn eerste en belangrijkste, dagelijkse bekommernis is net de gezondheid van mijn dierbaren en vooral klein/kinderen waarbij andere maatschappelijke 'mistoestanden' verbleken!!!

Rienus op 23-01-2019 19:45

BertRoermond op 22-01-2019 16:05

Goed idee pochen met een opleiding die op zeker jouw ego streelt, maar verder heb je er niets aan.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl