HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Doe wat ik zeg, niet wat ik doe: Bekende steenrijke klimaatactivist reist in privé jet wereld rond

Sovjet Unie herleefd in het Westen: Leiders leggen bevolking steeds hogere lasten op terwijl ze zichzelf daarvan uitzonderen

 
Alleen als je zoals boomknuffelaar Gunhild Stordalen meer dan zat geld hebt kun je het je veroorloven om van gewone mensen te eisen dat ze hun eigen welvaart opgeven voor jouw linksgroenliberale klimaatreligie. Afbeelding: (2).

Een typisch gevalletje van linksgroenliberale hypocrisie is de Noorse miljardair Gunhild Stordalen, die onlangs voor € 23 miljoen een privé jet kocht waarmee ze de wereld rondreist om van gewone mensen te eisen dat zij de ‘wereld moeten redden’ door hun vleesconsumptie te beperken tot minder dan een half plakje ham of een stukje vlees ter grootte van pakweg anderhalve vierkante centimeter per dag.

 

Vliegtuigen zijn volgens klimaatactivisten zoals Elon ‘Tesla’ Musk een belangrijke oorzaak van antropogene ‘global warming’ (als er al zoiets bestaat, wat sterk betwijfeld moet worden). Maar net als bij Musk blijkt ook in het geval van Stordalen dat alleen als je steenrijk bent je het je kunt veroorloven om de extreemlinkse klimaatreligie te verkondigen en aan anderen op te leggen.

‘De hypocrisie hiervan is verbijsterend,’ reageerde Christopher Snowdon, topman aan het Institute of Economic Affairs. ‘In deze campagne wordt gewone mensen opgedragen om vanwege het klimaat minder dan een halve plak ham per dag te eten, terwijl de baas in privé jets de wereld rondvliegt en daarmee een enorme ‘CO2 voetafdruk’ creëert. Dit  is een klassiek geval van ‘doe wat ik zeg, niet wat ik doe’. Militante klimaatactivisten kunnen het niet laten om dagelijks voedsel te demoniseren en mensen te vertellen hoe ze moeten leven.’

Half plakje ham of stukje rundvlees ter grootte van een cent

Stordalen, een voormalig model die nu een ‘doctor’ is, financierde onlangs het EAT-Lancet onderzoek waarin werd geconcludeerd dat de gewone man dagelijks niet meer dan een tweederde visstick, of een kwart stuk kip, of een rundvlees burger ter grootte van een cent zou moeten eten.

De miljardair richtte in 2013 de EAT stichting op, is zelf een uitgesproken vegetariër en voert actief campagne voor de ‘groene’ en ‘duurzame’ agenda. Haar onderzoek heeft overigens ook een flinke CO2-voetafdruk gelaten, want er namen 37 experts uit 16 landen aan deel die naar tientallen plaatsen over de hele wereld zijn gevlogen.

Vakanties in Latijns Amerika, miljoenenhuwelijk in Marokko

Ze is ook actief op Instagram, waar ze onlangs foto’s plaatste van haar vakanties in Griekenland, Mexico, Costa Rica en Cuba, en ook een foto van een toespraak waar ze mensen opdroeg dat ze vanwege het klimaat moeten stoppen met het eten van vlees.

Daar houdt haar schaamteloze hypocrisie niet op, want in 2010 liet ze 237 gasten vele duizenden kilometers overvliegen naar Marokko, waar ze in een luxueus hotel haar ruim € 4,5 miljoen kostende huwelijksfeest organiseerde.

Om afgelopen week tijdens een lezing in Oslo nog te beweren dat het een ‘morele zaak’ is dat alle mensen haar vegetarische dieet overnemen: ‘We moeten allemaal ons steentje bijdragen, of we nu macht hebben of kennis, geld, een stem, een stuk land of een stuk brood.’

Of, in haar geval, een privé jet. (1)

Sovjet Unie herleefd in het Westen

Ook hieruit blijkt dat de oude Sovjet Unie is herleefd, en wel in het ooit vrije Westen. De Sovjet leiding stond erom bekend het gewone volk loodzware lasten op te leggen, waardoor privé auto’s voor velen onbetaalbaar waren en veel schappen van de winkels het grootste deel van de week leeg bleven, terwijl de leiders van het land ondertussen zelf wel onbeperkt genoten van alle luxe en geneugten des levens – precies waar het beleid van de linksgroen-liberale elite in Den Haag en alle andere West Europese hoofdsteden op zal uitdraaien.

Maar misschien geeft het u wel een prettig gevoel dat u de komende jaren steeds meer zal moeten bezuinigen omdat u het klimaat zou moeten ‘redden’ en uw energie- en brandstofrekening en boodschappen daarom onbetaalbaar worden gemaakt, terwijl ‘onze leiders’ zichzelf een uitzonderingspositie blijven geven.

‘Alle mensen zijn gelijk, maar sommigen zijn meer gelijk dan anderen’ geldt immers vooral voor 2019 en de jaren vol bittere volksarmoede die niet heel lang daarna zullen volgen als het huidige Marxistische klimaat’beleid’ zelfs maar voor de helft wordt uitgevoerd. En dat enkel voor het met enkele duizenden van één procent beperken van een volstrekt natuurlijk gas waar planten en gewassen juist wel bij varen, en waar de atmosfeer –zeker gezien de bevolkingsgroei- eerder te weinig dan teveel van heeft.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: openbare foto (gedeeld op social media via Instagram onder ‘fair use’ policy)


Zie ook:

24-01: Topeconoom Armstrong: ‘Confrontatie normale volk met klimaatextremisten een feit’
14-01: ‘Verschuiving magnetische Noordpool echte reden klimaatverandering’
13-01: 25 deskundigen slaan alarm: Huidig klimaatbeleid veroorzaakt ondergang van Nederland

2018:

07-12: (/ Na VS breekt ook Brazilië met Marxistische klimaatagenda)
29-11: Topwetenschapper Dyson waarschuwt dat klimaatbeleid op ideologie is gebaseerd, niet op feiten (/ Groene klimaatideologie heeft alles weg van een nieuwe religie)
16-11: NASA satelliet ziet forse afkoeling, lijkt begin van nieuwe mini ijstijd
15-11: Klimaatwetenschappers geven enorme rekenfout Global Warming toe
09-10: IPCC wakkert klimaathysterie verder aan met angst zaaiend propaganda rapport (/ Met uitzondering van de EU trapt niemand meer in de CO2/opwarming hoax, dus moeten alleen de Europese burgers er fors voor gaan betalen)
03-09: Zonne minimum eerder begonnen, experts waarschuwen voor langdurige afkoeling Aarde
01-06: Petitie tegen gasvrij maken Nederland vanwege enorme kosten die burgers moeten betalen (/ Miljoenen Nederlanders dankzij GroenLinks, milieulobby en ‘duurzaam’ bedrijfsleven in armoede gestort – Ook huurders worden opgezadeld met CO2-klimaatproof maken woningen, wat ruim € 100 miljard gaat kosten) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Steven op 26-01-2019 15:20

Ik eet gewoon zoveel vlees als ik dat wil.. ik rij gewoon nog op een tweetakt scooter en ik gooi al mijn vuilnis gewoon net als vroeger in één zak.

En als ze van de OZB straks een zooitje gaan maken... dan flikker ik alles de bosjes in!

Ik ben het helemaal zat met die millieu-freaks die iedereen de schuld geven van de opwarming, terwijl het gewoon een natuurlijk proces is. Al die klimaatgestoorden ..

AEO op 26-01-2019 15:24

Het moge toch wel bekend zijn dat de hoeveelheid CO2 in onze atmosfeer maar liefst 0,04% bedraagt en dat daarvan driekwart van natuurlijke oorsprong is.

Dus laten we nu meteen alles stoppen wat CO2 veroorzaakt, zodat we die gigantische hoeveelheid van 0,01% CO2 die wij veroorzaken verdwijnt. Moeten we wel wereldwijd gaan doen, dus alle vliegtuigen aan de grond houden, alle auto's in de garage laten, alle elektriciteiscentrales sluiten en alle verwarming en airco's uitschakelen. We eten alleen nog rauw voedsel, want koken kan niet meer. We gaan naar bed als de zon ondergaat, want verlichting blijft uit. En ook niet meer roken, dat geeft ook CO2 af. Als we dat over de hele wereld doen, dan zal de CO2 dus dalen tot 0,03%! Lager dan dat zal het niet worden.

willy op 26-01-2019 15:32

dat heb je van die hypocrieten die eisen dat andere leven volgens hun eisen, maar zelf niet zo leven dat gegeven vinden we terug in Godsdiensten. Door de klimaatreligie die vooral bij de jongeren leven die nog thuis wonen en zich voorlopig nog geen zorgen hoeven te maken, zullen vele regeringen weer naar paniekmaatregelen grijpen en de gewone bevolking zal er weer het slachtoffer van worden. Velen kunnen nu al hun facturen niet meer betalen, en steeds meer mensen kloppen aan bij de voedselbanken, en ondertussen is de middenklasse aan het verdwijnen om migratie en klimaatreligie te kunnen betalen, bedankt lieve jongeren die nog niet weten wat het klimaat nu eigenlijk inhoudt. Shalom

Tom Hendrix op 26-01-2019 15:49

George Orwel,l krijgt posthuum zijn gelijk. Dit artikel bewijst dat. In zijn boek "Animal Farm", staat: " Alle varkens zijn gelijk, echter er zijn ook varkens die meer gelijk zijn". "Links brullen, rechts zakken vullen", zo kennen we de socialistische en groene goedmensen weer. Is slechts mijn mening maar.

Koddebeier op 26-01-2019 16:06

Nep Groene misleiders dus.

Cefas op 26-01-2019 16:56

Het moderne communisme viert hoogtij in de vorm van de Gifgroenen, de Roden en de linkse kerk. Deze stromingen zijn duidelijk herkenbaar in Nederland maar ook in de gehele EU. Nederland en de EU zijn op weg naar de vroegere DDR en de Sovjetunie status, dus wij zijn op weg naar de afgrond. Het socialisme/communisme/nationaal/internationaal,  in welke dan vorm dan ook, heeft in het verleden alleen maar ellende opgeleverd. Zie het heden, Madura in Venuzuela en Kim (en nog wat) in Noord Korea. Voorbeelden te over in het verleden en in het heden. Het huidige moderne communisme in de EU is bezig soevereine landen in een wurggreep te krijgen en te houden. Exit is de oplossing om uit die EU-wurggreep te komen.

Tom Hendrix op 26-01-2019 17:24

@Cefas: 16.56. uur. Roerend met U eens, cefas.

ohje op 26-01-2019 17:46

Als je echt de uitstoot van milieubelastende gassen wild bestrijden moet je het aan de wortel aanpakken.

Dit betekend het onmiddelijk sluiten van luchthavens, vervuilende fabrieken en vervuilende scheepsvaart.

Pedro op 26-01-2019 18:08

Tja misschien wel waar ..... maar ca 6. boze reacties op 17 miljoen mensen. Gaat dat het verschil maken?

Een paar tegen velen. Resistance is futile, you will be assimilated. 

Benny op 26-01-2019 19:18

Weer een verlichtend artikel.Maar als Jezus wederkeert,zullen de rijken/groten der aarde vragen:Rotsen val op ons ,ivm  de toorn van God

ad op 26-01-2019 19:23

Ik moet, wanneer ik dit soort verslagen lees, altijd denken aan de film soylent green. Het komt toch wel erg dichtbij, denk ik zo.

Rene op 26-01-2019 19:45

80% van de vuile uitstoot komt van grote bedrijven...geeft ook niks maar hoezo moet de burger dan dokken ?....( ik weet het,als je iemand of een groep wijs kan maken dat iets naars ( of verzonnen naars) door hem komt kan je hem ook allerlei maatregelen opleggen, sterker nog diegene zal graag meewerken want hij gelooft het allemaal.

Pieter A Meijer. op 26-01-2019 20:16

Shalom;

Hoe is het ook al weer rond de hoogovens (TATA-steel)?

kim op 26-01-2019 20:33

De afgelopen jaren ben ik af en toe 'under cover' geweest en heb een maaltijd gegeten, gemaakt door iemand die van de voedselbank moet leven. Het is in en intriest wat hier in ons zogenaamd veilig welvarend Nederland gebeurd. Eigen volk gaat er eerst aan en dan de rest. Het was een ervaring om nooit te vergeten. Ik ben geen journalist, wel een realist, en wil weten wat er gaat gebeuren hier op onze aardbol. De jongeren weten weinig af wat voor onheil over ze heen gaat komen. Ik ben belangstellend en zoek vaak het randje op. 

De rijken der aarde zuchten maar en zijn zo zielig en bemoeien zich met de boeren en iedereen die het leven leefbaar houden, maar ze begrijpen niet dat ze (geldgraaiers) hun eigen graf delven.

Ga maar met je privé-vliegtuigen het luchtruim verontreinigen, zoals 'Doctor' Stordalen zegt, maar blijf van mijn bomen af. En van mijn geld.

Sharkey op 26-01-2019 22:43

De mensen die ik hierover spreek weten toch wel dat de klimaatdiscussie niet zomaar een sprookje is maar een grote hoax wat in het leven geroepen is om de burgers te verarmen, ja u leest het goed niet te verwarmen maar uit te kleden en een schuldgevoel aan te praten tot de nog werkenden zoveel hebben ingeleverd, genivileerd, en bestolen zijn middels lastenverzwaring, pensioenverlaging, enz. enz. dat we van honger en kou zullen omkomen want dat is waar de politieke bedriegers en volksverlakkers heen willen. De mensen die nog enig geloof hechten aan de goede bedoelingen van gevestigde politieke vertegenwoordiging zal ik tot mijn grote spijt moeten kwalificeren tot enigzins kortzichtig of op zijn minst erg naiëf.

Janus op 26-01-2019 22:51

U bent de nieuwe koning van een land en wilt er zeker van zijn, dat u dat ook blijft.

Daarvoor roept u twee personen onafhankelijk van elkaar naar u toe, doorwie u er zeker van bent, dat ze datgene doen, wat u tegen hen zegt.

Eén van de personen vormt zich volgens de ‘linkse’ richtlijnen die u dan financiert, waardoor deze persoon een linkse partij kan oprichten. U financiert de andere persoon ook, maar laat deze een ‘rechtse partij oprichten.

U hebt nu twee oppositionele partijen in het leven geroepen, u financiert de propaganda, de verkiezingen, acties en weet daardoor altijd alles precies over beide plannen van de heren/ partijen.

Dat betekent, u controleert beide.

Wilt u dat één van beide partijen in het voordeel is, geeft u de ene partij meer geld dan de andere.

Beide partijleiders geloven, dat u aan hun kant staat en daardoor ‘vriend’ van allebei lijkt te zijn.

Het volk zal door de willekeur van links en rechts, dan links, dan rechts, ‘bezig gehouden worden’,

bevangen worden daardoor, zodat het volk er niet aan denkt, er achter komt, dat u, de koning zelf de oorzaak bent van het twisten en onenigheden tussen links en rechts.

Het volk zal uiteindelijk nog om hulp en raad bij u aankloppen !

vlokje op 26-01-2019 22:58

Ach ja , de bekeerlingen zijn het fanatiekste als het om hun zonde betreft (tegeltje wijsheid )  ;-)

hendrik legters op 26-01-2019 23:35

De mens is het enige element dat niet thuis lijkt te horen op deze planeet want het maakt alles stuk, materieel zowel als geestelijk.

gerrit op 27-01-2019 02:41

Het is zeer triest Janus, maar je hebt 100% gelijk want wat je zegt is gewoon de waarheid die wij allen niet zien of willen zien.

JohnD op 27-01-2019 08:41

https://www.corbettreport.com/big-brother-science-temperature-adjustments-and-climate-change/

lieselot op 27-01-2019 09:29

Ophouden met vlees eten is geen slechte zaak, maar zuivel is al even belastend voor dier & milieu, maar daar hoor je geen woord over!En wat moeten we dan in de plaats eten, alles wat gezond is én eiwitten bevat is onbetaalbaar.Mss is het de bedoeling dat we stoppen met normaal eten en allemaal havermoutpap gaan eten die is verrijkt met kunstmatige vitaminen?!En terwijl de massa steeds meer beperkingen wordt opgelegd, blijft de elite lekker doorconsumeren op kosten van de burger, zijzelf zijn niet van plan om hun gedrag aan te passen, lijkt me... 

MP op 27-01-2019 11:01

Maar het vliegen en de scheepvaart verbieden zullen ze nooit overwegen omdat ze dan zelf last ervan ondervinden! Je merkt wel dat ze haast hebben zal satans tijd er bijna opzitten?

Gast op 27-01-2019 11:53

En nu niet denken dat de VVD links is, de VVD is rechts en staat voor een kleine overheid, sobere sociale voorzieningen, meer marktwerking en privatisering van publieke diensten, meer zelfredzaamheid van de burger. Het wordt gevaarlijk wanneer de rechtse VVD links klimaatbeleid gaat uitvoeren. Omdat de egoïstische VVD-achterban in het algemeen niet bereid is om de hogere klimaatlasten te dragen en daardoor deze lasten afgewenteld worden op de lagere inkomens door bijv. te bezuinigen op sociale voorzieningen en door hogere indirecte lasten.

Steven op 27-01-2019 12:50

Ze zijn dan ook van plan om de grote bedrijven straks te laten betalen... en wie denk je dat uiteindelijk de rekening daarvoor krijgt?... juist... wij..

Menyhert op 27-01-2019 13:14

Gewoon uit m'n natuurkunde boek:

Als de straling die de zon uitzend met 0,1% verandert, heeft dit een verandering van de gemiddelde temperatuur op aarde van 5 C tot gevolg.

Trek hier uit maar je eigen conclusies hoe het zit met klimaatverandering.... 

Gast op 27-01-2019 13:33

Op https://joop.bnnvara.nl/nieuws/britse-regering-bereidt-zich-voor-op-invoeren-noodtoestand-na-brexit "Britse regering bereidt zich voor op invoeren noodtoestand na Brexit". Zie ook https://www.joe.co.uk/news/state-of-emergency-no-deal-brexit-217311 "UK preparing to declare 'state of emergency' in case of No Deal Brexit disorder".

Wordt bij een harde Brexit door premier Rutte ook hier de noodtoestand afgekondigd?

Tom Hendrix op 27-01-2019 15:28

@Janus: 22.51. uur, op 26/1. Juist gezien. Er is altijd een grotere macht achter de macht. En die macht is absoluut demonisch van aard. Denk hierbij maar aan de lakeien der NWO, de vrijmetselarij en de illuminati. Niets is wat het lijkt, niets is wat het schijnt.

Tegenstander op 27-01-2019 15:50

Beste Gast,

Bent u in de veronderstelling dat het op deze website gewaardeerd wordt dat u een link plaatst van Joop.bnnvara?

Gelooft u in de leugens vandat "sujet" of bent u zich er niet bewust, wat voor gedrocht u eigenlijk volgt?

Ik noem die persoon en zijn werkgever(s) de allergrootste vijand van normaal denkende mensen!

Lida op 27-01-2019 17:24

Op https://schafderenteaf.wordpress.com

Wat is nano lucht-vervuiling? De echte oorzaak van klimaatverandering waar de politiek en media over zwijgen!

Leon op 27-01-2019 18:15

Het zoveelste walgelijke typetje van de jetset. Veganist pursang. Prima. Maar verplicht mij er niet toe. Anders kan ik de gedachte niet uit mijn hoofd krijgen dat ik het liefst een hete Hema rookworst naar je toe wil gooien.

Net als die uiterst slimme reclame van ENECO. Puur indoctrinazi. Langs het tuinpad van mijn vader zingt de stem van Wim Sonnenveld. Terwijl de jongen achterin een electrische auto zit gaat deze voorbij een....Vegetarische "Slager". Kinderen spelen met 3D apparatuur op hun gezicht.

Velden vol met zonnepanelen. Geen koe meer in de wei. (Planten zijn de nieuwe koeien indoctrineert de reclame van Becel ons...). De hoge bomen zijn vervangen door windmolenparken. Brave burgers laden hun auto op bij een laadpaal. (Dikke pret als je op vakantie gaat naar Oostenrijk - doe je er een week over om bij je bungalow te komen). Een moslima zit op een bankje in de stad haar baby te vertroetelen (vooruitwijzing naar gehoofddoekte vrouwen).

Wat zei Rutte ooit ? Nederland is een gaaf land. Nee meneer Rutte... Dat Was het ooit. Jullie Eurofielen hebben het naar de puinhopen geholpen. En jullie zijn nog lang niet klaar...de politie is er voor jullie om ieder anti EU, anti klimaat en anti immigratie geluid in de kiem te smoren. Onder het mom van ordeverstoring en opruiing. Zo wordt ook de juiste interpretatie van deze wetsartikelen wanstaltig verkracht. 

Als ooit de woede van de gewone hard werkende burger massaal tot uiting zou komen over dit eurofiele tuig dan wordt de betekenis van het woord 'horror' in de Dikke van Dale opnieuw herschreven. 

Pedro op 27-01-2019 19:15

Lijfeigenen zijn wij niet. Die betaalden tienden. Wij zitten daar ruim overheen wij betalen ongeveer 50%.

Raveltje op 27-01-2019 19:54

Ze willen dat je milieubewust gaat leven, maar zelf het goede voorbeeld geven, ho maar

Dat is de rijke elite die alles wat met eten heeft te maken voor de gewone burger eruit heeft gejaagd. 

Tegenstander op 27-01-2019 20:17

Beste Leon,

Ik had het niet duideljker kunnen beschrijven. Chapeau!

En wat betreft uw woordkeuze 'Horror"?

Het is zo goed als zeker dat we die kant uit gaan, maar dan is het 'horror' voor iedereen 

Reinaert de Vos op 27-01-2019 21:03

Ik ga helemaal niet millieubewust leven. Ik heb lak aan al die schijnheilige groenen en blijf gewoon lekker doorgassen in mn Volvo en geef nog wat extra gas 😂👍

Gast op 27-01-2019 22:13

@Tegenstander op 27-01-2019 15:50: Hoe dan ook, leidt de Brexit tot chaos van waaruit de antichrist wellicht aan de macht zal komen. Op https://www.politico.eu/article/marine-le-pen-backs-britains-membership-in-reformed-eu-brexit/ "Marine Le Pen backs Britain’s membership in ‘reformed’ EU": "Marine Le Pen backs Britain’s membership in ‘reformed’ EU French far-right leader wants to create an alliance of European nations.

By Emmet Livingstone 1/27/19, 10:56 AM CET Updated 1/27/19, 10:59 AM CET France's far-right leader Marine Le Pen said Sunday that she would support the U.K. re-entering a reformed version of the European Union." Het kan zomaar wezen dat de Brexit er toe zal leiden dat de huidige EU uit elkaar getrokken wordt, waarna er een alliantie van 10 EU-landen zich zal vormen die door de antichrist geleid zal worden.

Naar mijn mening zal de antichrist uit een (extreem)rechtse beweging komen en juist niet uit de Islam, het is (extreem)rechts dat een alliantie wil van Europese landen. Temeer omdat in (extreem)rechtse partijen de sterke neiging aanwezig is voor autoritair leiderschap, fascisme, nationaal-socialisme, zulke partijen voor een sterk leger zijn, zij voor onderdrukking van minderheden als christenen en Joden zijn en zij ook inspelen op de ontevredenheid van de gewone hardwerkende burger.

Adolf Hitler kwam immers ook uit een rechtse hoek en speelde in op de ontevredenheid en de uitzichtloosheid van de gewone man. In het politieke midden als de Christendemocraten (CDA), Links-liberalen (D66 en linkerkant VVD) en Sociaaldemocraten (PvdA) is het namelijk pappen en nathouden, niet luisteren naar de noden van de gewone man en speelt autoritair leiderschap ook geen rol.

Hoeder op 27-01-2019 23:24

Het belangrijkste broeikasgas is ........Waterdamp met ca 35.000 ppm en CO2 240 ppm. Moeten we dus water gaan verbieden???

Als je dit weet, is het ronduit onbegrijpelijk dat er nog zoveel mensen geloven in opwarming van de aarde, die  maar niet wil komen. De tegenwoordige mens is geestelijk zo lui, dat hijzelf niets meer onderzoekt. En ja de MSM zijn volstrekt onbetrouwbaar, net zoals de meeste overheden. Vandaar stem Rutte en zijn kliek weg in maart.

j v/d valk op 28-01-2019 11:14

Hoeder,  Het belangrijkste broeikasgas is, ........Waterdamp ?

Bio brandstof produceert meer vocht !  Waterdamp..  Meng daar wat chemicaliën bij, zodat de wolken witter worden (reflecteren), langer blijven hangen en emigreren, uitwaaien. Juist daarom ziet de lucht er lichtblauw uit en regent het niet hier maar elders....  

En U betaald voor dit levensgevaarlijke experiment.... En voor de schade.... (Dus niet verder vertellen ! )..........

Tom Hendrix op 28-01-2019 11:24

Gast: 22.13. uur, op 27/1. Ten aanzien van de Nazi partij van Hitler, deze partij was links. De partij heette niet voor niks: " Nationaal Socialistische Duitse Arbeiders Partij; NSDAP.  En volgens mijn bescheiden mening hangt de antichrist samen met de NWO/ wereldregering. Zo zie ik dat.

j v/d valk op 28-01-2019 11:24

Wat staat er geschreven in de Dikke van Dale over condens strepen ?  

AEO op 28-01-2019 12:30

@Hoeder,

Ik denk dat je cijfers niet kloppen, want de hoeveelheid CO2 die je aangeeft is gevaarlijk laag, want met 0,024% zal de plantengroei onvoldoende zijn om voedsel te verschaffen. Op dit moment is het 0,04% waarvan slechts een kwart afkomstig is van menselijke aktiviteiten. Als AL het energieverbruik tot nul wordt gereduceerd daalt de hoeveelheid CO2 dan tot 0,03%. Dan zitten we op het niveau van de natuur, en lager zal het nooit kunnen worden.

Om dat te bereiken zullen we alleen nog maar op blote voeten kunnen lopen, want ook bij de productie van schoenen wordt energie verbruikt. Ee kunnen dus wel terug naar 0,03% maar dan gaan we allemaal dood van honger en koude. Geen vliegverkeer, geen autoverkeer, zelfs geen fietsen meer  geen elektriciteit, geen winkels en fabrieken meer, alle verbruik van energie veroorzaakt CO2. Je begrijpt wel dat dit scenario onzin is, en dat we dan van 0,04% niet minder dan 0,03% kunnen maken. Dat we geen invloed kunnen hebben op het klimaat moge wel duidelijk zijn.

Tegenstander op 28-01-2019 14:48

Beste Gast,

U heeft inderdaad gelijk. Zo had ik het nog niet bekeken m.b.t. de antichrist!

Laten we hopen en er voor bidden, dat velen het op tijd doorzien en wij niet in de val zullen trappen, zoals beschreven staat in "De Bijbel"!

Tegenstander op 28-01-2019 15:36

Beste Gast,

Heeft u hier al kennis van genomen? http://weet-magazine.nl/artikelen/Weet%2014%20-%20Pergamumaltaar.pdf

Zeer interessant gezien uw redenatie!

Gast op 28-01-2019 19:01

@Tegenstander op 28-01-2019 15:36: Dat wist ik al. Hoe dan ook een duidelijk signaal dat de antichrist weleens uit Duitsland, Oostenrijk, Griekenland, of één van de Balkanlanden zal komen. Trouwens het Nationaal Socialisme is niet links, maar een rechtse politieke ideologie.

Ook schaar ik de PVV, FvD onder het Nationaal Socialisme. Het idee van de Nieuwe Wereld Orde past meer bij links(-liberaal), als je daarbij van uitgaat dat de antichrist vanuit de VN aan de macht zou komen.

Maar vanuit "De antichrist komt vanuit de EU-standpunt" zal de antichrist uit een (extrem)rechste stroming komen.Het PVV-beleid in de praktijk, op https://www.haagsepvv.nl/ons-werk/88-woonvisie  "Woonvisie" en https://dagblad070.nl/politiek/pvv-stoppen-met-bouw-sociale-huurwoningen "

PVV: stoppen met bouw sociale huurwoningen".Dit is nu PVV-beleid in de praktijk, namelijk het enorm vergroten van de kloof tussen rijk en arm. Onder het mom van dat kansarme allochtonen gebruik maken van de Bijstand en de huur- en zorgtoeslagen, zal een volgend (extreem)rechts kabinet met de PVV, FvD en de VVD sociale voorzieningen extreem versoberen met alle ellende van dien. Met als gevolg nog meer verharding in de samenleving, nog meer armoede en zelfs kans op een burgeroorlog. Persoonlijk denk ik dat de PVV en de FvD speciaal door de VVD zijn opgezet om een rechts-populistisch klimaat in onze samenleving te scheppen met daarbij ontevredenheid van de burger, waar de VVD tijdens verkiezingen flink van weet te profiteren door op haar beurt PVV- en FvD-standpunten over te nemen. Een doortrapte truck van de rechtse elite!

In het artikel waar u naar verwijst, wordt gezegd:  En in plaats van een voorrangsverklaring voor statushouders en leraren, alleen nog voorrang voor Hagenezen op de sociale huurwoningmarkt. Zo zorgen we ervoor dat oorspronkelijke bewoners toegang houden tot een sociale huurwoning en niet de dupe worden.  Mod.

Tegenstander op 28-01-2019 21:21

@Gast,

Helder, ik ga dit alles op de voet volgen, want uw denkwijze heeft mijn interesse gewekt!

Indien u nu of in de toekomst nieuws heeft omtrent uw verwachtingen, verneem ik dat graag van u op deze site, want "nu" kan de wind immers uit een hele andere hoek gaan waaien!

AEO op 29-01-2019 10:39

@Gast,

Ik zou de PVV zeker niet bestempelen als Nationaal Socialistisch. Hitler haatte de Joden en hij heeft er ruim 6 miljoen vermoord. Geert Wilders is een vriend van Israël, en hij heeft er ook op een moshav gewerkt. Hij is er tietallen keren terug geweest.

Tom Hendrix op 29-01-2019 14:54

@Gast: 19.01. uur, op 28/1. Nou dan weet ik ook nog wat sterke linkse leiders/moordenaars op te noemen: Lenin, Stalin, Mao en Pol Pot. En die waren dus niet rechts, beste Gast. Maar links-of rechtsom, de machthebbers op deze wereld hebben hun ziel en zaligheid verkocht aan de Mammon. Tenminste zo zie ik dat.

Gast op 29-01-2019 16:36
@Tom Hendrix op 29-01-2019 14:54: Kortom, alle politieke extremen zijn dus fout, of het nu extreem links, of extreem rechts is. Dus blijf gewoon bij het politieke midden.
Tom Hendrix op 29-01-2019 17:10

@Gast: 16.36. uur. Mijn vertrouwen in de hele politiek, is momenteel rond het vriespunt. Ik vertrouw op Christus de Messias.

Oma op 31-01-2019 16:19

‘De hypocrisie hiervan is verbijsterend,’ reageerde Christopher Snowdon, topman aan het Institute of Economic Affairs. ‘In deze campagne wordt gewone mensen opgedragen om vanwege het klimaat minder dan een halve plak ham per dag te eten, terwijl de baas in privé jets de wereld rondvliegt en daarmee een enorme ‘CO2 voetafdruk’ creëert. Dit  is een klassiek geval van ‘doe wat ik zeg, niet wat ik doe’. Militante klimaatactivisten kunnen het niet laten om dagelijks voedsel te demoniseren en mensen te vertellen hoe ze moeten leven.’

correct! Weer een linkse vegetariër, randdebiel en moraalridder die meent anderen te kunnen voorschrijven wat ze mogen terwijl zijzelf hare preek openlijk aan haar laars lapt. Hoe harder zulke hypocrieten roepen, hoe meer vlees ik eet en daar doet zij helemaal niks aan, hahaha...Stordalen? Kielhalen, zeker?

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl