HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

DNA pionier en Nobelprijswinnaar weigert ‘bewezen verband tussen ras en IQ’ in te trekken

Genwetenschapper: ‘De wetenschap is niet democratisch; het gaat er niet om wat de meerderheid vindt, maar om wat het bewijs zegt, en dat kan heel vervelend zijn’

 
Resultaten van het onderzoek van Lynn en Vanhanen, waaruit zou blijken dat het gemiddelde IQ in Afrika (rood) het laagst is, met India en het overgrote deel van de islamitische wereld daar net boven (geel). Het gemiddelde IQ is het hoogst in China en Japan (paars), gevolgd door de Westerse wereld en Rusland (blauw). (Afbeelding: (2)). 

De 90 jarige Nobelprijs winnaar en wereldberoemde DNA pionier James Watson is door een belangrijk Amerikaans instituut van zijn eretitels beroofd omdat hij weigert het volgens hem wetenschappelijk bewezen verband tussen ras en intelligentie in te trekken. Al in 2007 nam het Cold Spring Harbor Laboratory in New York, waar Watson bijna een halve eeuw voor heeft gewerkt, hem zijn aanstellingen af vanwege zijn opmerkingen over de ‘inherent sombere’ toekomst van Afrika. ‘Ons hele sociale beleid is gebaseerd op het feit dat hun intelligentie dezelfde is als van ons, terwijl alle testen laten zien dat dit niet zo is.


Aanvankelijk was Watson nog gedwongen tot een excuus, maar meer dan 10 jaar later blijkt hij zijn politiek incorrecte visie niet te hebben opgegeven. ‘Ik zou willen dat het veranderd was, dat er nieuwe kennis zou zijn waaruit blijkt dat je opvoeding veel belangrijker is dan (je) natuur. Maar in IQ testen is er een verschil in de gemiddelden tussen zwarten en blanken. Ik zou zeggen dat dit verschil genetisch is.’ 

Het CSHL noemde Watsons uitspraken ‘verwerpelijk’, nam afstand van ‘zijn ongefundeerde en roekeloze’ visie, en stripte hem vervolgens van zijn eretitels. Sommigen beschuldigden hem er zelfs van er ‘dezelfde ideologie over inferieure rassen op na te houden als de Nazi’s.’ 

‘Watson vervolgd als Galileo’ 

De Nobelprijswinnaar (in 1962) krijgt echter ook bijval. ‘Velen vonden het de hoogste tijd dat het CSHL dit deed, maar veel anderen vinden dat Watson net als Galileo wordt vervolgd vanwege impopulaire wetenschappelijke standpunten,’ aldus Amy Harmon. ‘Watson is een ketter en moet daarom worden geofferd door de Ware Gelovigen, zodat zij de kudde bij elkaar kunnen houden,’ maakt een ander een referentie naar de (katholieke) inquisitie. ‘Galileo had in zijn tijd vergelijkbare problemen.’ 

Tevens maakt iemand de observatie dat je in deze tijd prima kunt zeggen dat ‘(Oost) Aziaten slimmer zijn dan blanken, dat zwarten fysiek sterker zijn dan blanken, maar dat zodra je zegt dat blanken slimmer zijn dan zwarten, je plotseling een racist bent.’ 

Genwetenschapper dr. Bernd Kynast twittert dat hij persoonlijk urenlang met Watson heeft gesproken. ‘Het kan hem inderdaad niets schelen of de waarheid politiek correct is of niet. De wetenschap is niet democratisch; het gaat er niet om wat de meerderheid vindt, maar om wat het bewijs zegt, en dat kan heel, heel vervelend zijn.’ 

‘Divers denken nodig’ 

‘James Watson heeft het recht op zijn eigen mening en heeft vermoedelijk gelijk over de verschillen in intelligentie tussen de rassen. Maar om IQ erbij te halen is onvoorstelbaar belachelijk, want dat is slechts een getal gebaseerd op cultureel beperkte testen,’ schrijft de volgende. ‘We hebben dit soort divers denken nodig!’ 

In eigen land werd vorig jaar FvD leider Thierry Baudet door bijna de voltallige Tweede Kamer verketterd nadat hij openlijk had verwezen naar dit soort wetenschappelijke onderzoeken naar IQ-verschillen tussen de diverse rassen. 

 

Xander 

(1) Russia Today / Daily Mail
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur WDK RIK NEW, GNU-licentie voor vrije documentatie, CC SA 3.0 Unported 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Pagina12
gust op 21-01-2019 18:43

aan iedereen . heb met veel belangstelling  de postings gelezen , mijn conclusie , iedereen heeft wel ergens gelijk anderen wat meer . mijn iq k'weet het niet en wil het ook niet weten , t'zal waarschijnlijk niet onder het iq van onze pollitiek correcte vertegenwoordigers liggen. zoals dikwijls ligt de waarheid in het midden , voor mij teld het 1 st gebod en het 2 de daar aan gelijk en doe goed aan Israel en Zijn volk . aan allen de beste wensen voor 2019 . Shalom !!

npo = gekleurd policor = niet policor op 22-01-2019 02:27

Iedereen weet dit, maar niemand durft dit uiittespreken.Als mensen deze data toegeven is een snel gemaakte tweede stap een oorzaak noemen, en als je dan een beetje goed hebt opgelet tijdens de policorles dan wijs je snel naar de witte mens. Want het is allemaal de witte schuld, en zij, de slachtoffers van hun eigen kortzinnigheid,agressie,testosteron,religie zij kunner er niks aan doen. En hierom blijft dit paradigma instant. Noem mij één land, dat voor meer dan 50 % zwart is, dat niet corrupt is,dat een goede economie heeft,en vrijheids van godsdients/geen godsdienst. Links zal de vraag verwerpelijk vinden, omdat dat de enige uitweg is zonder bekennen. Als Links klimaat cijfers zou interpeteren als zij de immigratie cijfers zou interpreteren dan zou er een beleid volgen waarbij de holocaust verbleekt. 

Doordenker op 22-01-2019 18:15

@npo = gekleurd policor = niet policor.

Linkse mensen zijn als verwende kinderen die in een rode kinderwereld blijven leven en de realiteit niet willen onder ogen zien. Als ze zien dat de realiteit niet in overeenstemming is met hun links ideologisch gedachtengoed, komen ze in een psychologische 'state of denial' terecht en trekken ze zich 'geschokt' terug in hun 'safe room'.

Zoals kleine kinderen eisen ze dat 'anderen' voor hun job of uitkeringen zouden zorgen, dat 'anderen' sociaal en humaan zouden zijn en zouden betalen om hier de hele wereld op te vangen en te onderhouden, want zelf kunnen onze linkse mensen dat niet. Als het op zelf betalen aankomt voor hun onophoudelijke vloed van eisen, hebben ze immers plots zogezegd last van 'zwakke schouders'...

Michaël ;-{> op 22-01-2019 23:32

@ kim op 21-01-2019 16:45

;-{>

Tom Hendrix op 23-01-2019 13:47

@Doordenker: 18.15. uur, op 22/1. Beter had ik het niet kunnen verwoorden.

Emile op 23-01-2019 14:31

"dat zwarten fysiek sterker zijn dan blanken,".

Daarmee vergeet je denk ik de diversiteit van Afrika. En hoe vergelijk je dan alle Afrikanen met alle Europeanen? Er bestaan tengere marathonlopers in Oost Afrika, heel kleine mensen in het tropisch regenwoud en de woestijnen (Bosjesmannen) en heel sterke gedrongen sprinters in bijvoorbeeld West Afrika. Onze kennis van Afrika en de verscheidenheid van de bewoners zou wel eens wat extra bijgewerkt moeten worden, zeker gezien onze toekomst.

Een goede sprinter is niet altijd een goede gewichtheffer en een goede gewichtheffer of sprinter is niet altijd een goede marathonloper zullen we maar zeggen... Ieder zijn eigen fysieke talenten zullen we maar zeggen.

ruud steunassen op 07-02-2019 17:22

Eretitels stellen geen zak voor. Het is best wel genant om ze krijgen. Je krijgt ze van nitwits, ijdeltuiten, kakelaars en kwakers, omdat ze niets beters weten te verzinnen.

Ik ben gek op chocola, maar zelfs voor een chocolade medaille, die door de chocoprins hoogstpersoonlijk wordt opgespeld, kom ik mijn bed niet uit.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl