HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Campagne NGO mensensmokkelschip: ‘Trouw met migrant die nog geen verblijfsrecht heeft’

‘Campagne voor schijnhuwelijken met migranten bewijst linkse agenda om onze rechtstaat te ondermijnen’

 
De hele bemanning van de Sea Watch 3 wordt mogelijk door Italië aangeklaagd wegens het bevorderen van illegale immigratie. Afbeelding: Getty Images (4).

Terwijl de Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini bekijkt of hij het onder Nederlandse vlag varende mensensmokkelschip Sea Watch 3 kan aanklagen, hebben de collega’s van ‘Mission Lifeline’ weer een nieuw idee om zoveel mogelijk migranten naar Europa te halen: ‘Bent u nog niet getrouwd? Misschien kunt u toevallig verliefd worden op een mens die hier nog geen verblijfsrecht heeft. Kan toch gebeuren? Blijf open!’

 

Van NGO’s zoals Sea Watch en Mission Lifeline staat al enige jaren vast dat ze migranten de Middellandse Zee op lokken, en daarvoor zelfs telefonisch afspraken maken met Afrikaanse mensensmokkelaars. Tijdens de hierop volgende in scene gezette ‘reddingspogingen’ komen regelmatig vele tientallen migranten om het leven, waar deze NGO’s dus direct medeschuldig aan zijn.

De ‘Lifeline’ dobberde in de zomer van 2018 bijna een week op de Middellandse Zee rond met 230 migranten die voor de kust van Libië waren opgepikt. Kapitein Claus-Peter Reisch werd vervolgens in Malta aangeklaagd wegens mensensmokkel.

Met de nieuwe ‘trouw met een migrant’ campagne hoopt het Duitse Mission Lifeline via een andere weg zoveel mogelijk asielzoekers uit Afrika aan een permanente verblijfstatus in Europa te helpen. Het CDU/CSU en de liberale FDP leverden er flinke kritiek op. FDP politicus Philipp Amthor noemde het een schandaal. ‘Deze oproep om schijnhuwelijken aan te gaan laat duidelijk zien dat deze ‘redders op zee’ in werkelijkheid een veel grotere agenda volgen. Ze willen ons buitenlandersrecht met hun linkse ideologie verijdelen en onze rechtstaat bij de neus nemen.’ (1)

Bemanning Sea Watch 3 mogelijk vervolgd om bevorderen illegale migratie


Dat kan ook gezegd worden van het onder Nederlandse vlag varende mensensmokkelschip Sea Watch 3. ‘We hebben concrete verklaringen dat de kapitein en bemanning de levens van de opvarenden in gevaar hebben gebracht door niet te gehoorzamen aan de directe aanwijzingen om hen in de dichtstbijzijnde haven van boord te laten gaan, en niet in Italië,’ reageerde de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini.

Het bewijs zal volgens hem aan de gerechtelijke autoriteiten worden overhandigd. ‘De kapitein is schuldig aan een misdrijf en heeft een duidelijke wens om deze immigranten te gebruiken voor een politieke strijd.’ Salvini’s ministerie onderzoekt nu of de hele bemanning van de Sea Watch kan worden aangeklaagd voor het bevorderen van illegale immigratie.

De minister wil dat Nederland en Duitsland –thuisland van Sea Watch- verantwoordelijk nemen voor het lot van het mensensmokkelschip. Afgelopen zaterdag zei minister van Integratie Mark Harbers dat Nederland ‘niet verplicht’ is om met een oplossing te komen, omdat de Sea Watch 3 ‘op eigen initiatief’ heeft gehandeld. (2) Nederland hoeft het bij Sicilië liggende vaartuig dan ook niet te laten aanmeren (3).Xander

(1) Epoch Times
(2) Breitbart
(3) NU
(4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.
Reacties

ohje op 28-01-2019 16:47

kuch

Doordenker op 28-01-2019 17:19

Het VN Marrakesh Global Migration Pact werkt perfect, en dit is nog maar het begin.

Met het VN-migratieakkoord hebben de verantwoordelijke politici een ‘blanco check’ uitgeschreven om - zonder enige wettelijke limiet - iedereen (illegaal of niet) hier op te vangen en te onderhouden en dezelfde rechten toe te kennen als de autochtone bevolking.

Hoeveel dit VN-migratieakkoord ons op termijn allemaal gaat kosten, is zelfs bij benadering niet in te schatten.

De partijen die dit migratie-akkkoord ‘er door geduwd hebben’ zullen uit politiek opportunisme wellicht wachten tot NA de Europese verkiezingen alvorens dit VN-migratieakkoord volop te beginnen implementeren.

De toevloed uit de derde wereld zal ook zware gevolgen hebben voor de betaalbaarheid van uitkeringen en de lonen onder enorme druk gaan zetten.

Samen met het VN-klimaatakkoord zal dit VN-migratieakkoord er voor zorgen dat we heel snel (reeds binnen een paar jaar) zullen zakken van eerste wereld land tot derde wereld land status.

Tom Hendrix op 28-01-2019 18:16

@Doordenker: 17.19. uur. U haalt me de woorden uit de mond. Helemaal met U eens.

rescue op 28-01-2019 18:27

Bemanning arresteren wegens mensensmokkel en schip naar de schroothoop. Einde missie.

Jan op 28-01-2019 18:35

Al weer een coruptc boeldje wat zijn de leiders toch slaapers. Nederland gaat hier over een paar jaar aan kapot. Wie gaat dit allemaal betalen. En wat denk je van het klimaat, wat gaat dat kosten en dan komen er nog duizenden vluchtelingen bij die nog niets hebben gepresenteerd. En maar betalen hoek lossen wij dit op. Dit gaat fout af lopen.

Joke op 28-01-2019 18:56

Ik weet niet of het implemeteren doorgaat. Rechts krijgt heel veel stein, omdat mensen nu gaan izien hoe desastreus de massa immigratie is.

Gast op 28-01-2019 19:07
Zo speelt het VN Marrakesh Global Migration Pact juist (extreem)rechts in de kaart, uit welke de antichrist voort zal komen. De links-liberale globalisten zijn er op uit dat (extreem)rechts de macht in Europa gaat overnemen, met daarbij de dictatuur van de antichrist.
Gast op 28-01-2019 19:15

Zou de VVD op dit moment inzake het kinderpardon aansturen op een kabinetscrisis, om na nieuwe verkieizngen met de PVV en FvD te regeren, waarbij alle andere partijen in de oppositie belanden? Het heeft er alle schijn van!

Perry op 28-01-2019 19:54

@ Gast: dat zou zo maar eens kunnen, maar dan wel graag zonder die Rutte, met Wilders of Baudet aan het roer, dat zou ik graag eens willen zien.

De Vreemdeling op 28-01-2019 20:26

Gast 19.15

Zou de VVD op dit moment inzake het kinderpardon aansturen op een kabinetscrisis, om na nieuwe verkieizngen met de PVV en FvD te regeren, waarbij alle andere partijen in de oppositie belanden? Het heeft er alle schijn van!

  Zou dat niet het beste voor Nederland zijn dan ?

kim op 28-01-2019 20:28

Mensen, het is een Nieuwe Wereld Orde en dat betekent dat wij ons moeten voegen naar de wetten van de prachtige geweldige wereldleiders, die willen bepalen hoe wij moeten leven. Was het niet zo, dat er 55 jaar ontwikkelingshulp is geweest en betaald door ons belastinggeld (dus arbeid). Geen ontwikkeling, geen scholing, alleen maar geldklopperij voor  ... durf niets meer te zeggen tegenwoordig. 

Ik wil geen Nieuwe Wereld Orde, ik leef nu en bepaal zelf wel hoe ik leef. De wereld is de wereld en niet nieuw, apen klimmen in bomen, vogels fluiten, muizen rennen en een leeuw gaapt. 

Raveltje op 28-01-2019 21:42

Mensensmokkel is foute boel 

Het Marrakesh verdrag is ook foute boel

Maar die twee zorgen wel voor een invasie van migranten die ergens geplaatst worden

En dat moet dan Nederland worden? De opdrachtgever wie is dat? 

Wakkere Joost op 28-01-2019 22:27

Gast op 28-01-2019 19:07

De antiechrist is er al en wel onder de naam links communisme liberal

Hoe wou je anders verklaren waar we al deze ellende aan te danken hebben!

Dus gast je onzinnige linkse praatjees vullen geen gaatjes.

Gaat onzin ergens anders verkondigen bedankt.

Cor op 29-01-2019 01:22

Gast op 28.1.

Je hoort helemaal niet thuis op deze rubliek .  Ik zou U willen aanraden om de linkse en rechtse partijen goed te bestuderen  en niet zomaar klakkeloos  ,, nep news ,,aan tenemen . Of is Uw  vestand daar niet tegen opgewassen . 

Nieuw Begin op 29-01-2019 08:47

In Elsevier Weekblad:

 

Salvini klaagt opnieuw over ‘mensensmokkel’ Sea-Watch en wijst naar Nederland

 

Het schip Sea-Watch 3, dat onder de Nederlandse vlag Afrikaanse migranten oppikt die naar Europa willen, is weer het onderwerp van een Europese rel. De Italiaanse vicepremier Salvini piekert er niet over om een nieuwe groep van 47 migranten Italië binnen te laten. Hij wijst naar Nederland, maar het kabinet zegt niet opnieuw te willen meewerken aan een ‘ad-hocoplossing’.

 

Wilders ( PVV)  en Baudet ( FvD) zijn de enige twee partijen in Nederland die Salvini steunen:

 

Wilders:

 

De leider van de grootste oppositiepartij Geert Wilders (PVV) is het hartgrondig eens met de Italiaanse vicepremier Salvini. Vrijdag reageerde hij via Twitter op een van diens berichten: volgens Wilders moet zijn ‘dappere vriend’ niet worden vervolgd, maar een Nobelprijs winnen voor het ‘succesvol bestrijden van massa-immigratie’. Salvini reageerde daar erkentelijk op: ‘Dank je Geert! Ik zal niet opgeven!’

 

Salvini klaagt over Sea-Watch en wijst naar Nederland - Elsevier Weekblad

Gast op 29-01-2019 09:09

Gast: zonder gedegen onderbouwing en roepen dat naar uw idee enz. worden uw postings niet meer gepubliceerd. Mod.

mijn mening op 29-01-2019 09:16

De boot Sea Watch 3 heft de Nederlandse vlag. Sea Watch 3 moet de migranten in Nederland brengen. Tenzij het illegaal is en een piratenschip is. Het schip is een 'mobiele projectie' van de Nederlandse staat. De vlag is geen folkloristische element, volgens het internationale recht wordt het schip beschouwd als het grondgebied van de staat in wiens marinieregister is geregistreerd. Dus Nederland.

DutchFrisian op 29-01-2019 09:33

o.a. @ Gast   Een ieder mag zijn mening/gedachte hebben. Al zie ik het ook niet zo, beide kanten worden tegen elkaar opgehitst (door de politiek), dat wel. Het toekomstige wordt idd, vermoed ik, socialisme/communisme! En dat is niet best, weg vrijheid..  Het beest (dé antichrist) is in aantocht! Gr. uit Friesland

Lies op 29-01-2019 11:06

In het verleden was het zo, dat iemand niet zomaar een verblijfsvergunning kreeg, ook niet omdat hij/zij huwde met een Nederlander. Die Nederlander moest dan allereerst een vaste baan hebben en financieel borg staan voor de partner. Wie haalt het in zijn/haar malle hoofd om borg te staan voor een gelukzoeker met een hele familie op sleeptouw?

Tegenstander op 29-01-2019 13:04

Wakkere Joost,

Doe uw "Nickname" eer aan en wordt opnieuw wakker, want volgens mij leeft u in een totaal andere gekleurde wereld!

@Gast, Verstand komt met de jaren, dus m.i. bent u al op leeftijd......

Shalom

rudy op 29-01-2019 13:32

Arme Nederlanders ! Als maar meer belastingen moeten betalen ! hahahaha !!!!  Weest toch slim !!!

Ik bezit niets, noch wagen, nog fiets, noch huis, noch flatje, noch GSM, wàt is het leven toch heerlijk !  Begrepen ????

willy op 29-01-2019 14:18

Schandalig en zo blijft die migranten soap verder leven, sommige NGO 's zijn een waar vergif! Shalom

Sun op 29-01-2019 15:30
Nieuw Begin op 29-01-2019 20:21

Gast op 28-01-2019 19:07

U produceert de volgende gotspe:

"Zo speelt het VN Marrakesh Global Migration Pact juist (extreem)rechts in de kaart, uit welke de antichrist voort zal komen. De links-liberale globalisten zijn er op uit dat (extreem)rechts de macht in Europa gaat overnemen, met daarbij de dictatuur van de antichrist'.

Ben benieuwd naar een invulling van deze stelling? Graag een tijdlijn erbij en de invloed van uw antichrist in internationaal opzicht? En als het niet teveel gevraagd is  bronvermelding, relatie tot de in de islam voorzegde mahdi  en theologische onderbouwing vanuit de H.Schrift?  Dank u.

Tom Hendrix op 30-01-2019 07:30

@Nieuw Begin: 20.21. uur, op 29/1. Ook ik ben benieuwd naar de reactie, Nieuw Begin. Het is n.m.m. juist de links-liberale globalistische elite, die de weg baant voor de komst van de antichrist.

Gast op 30-01-2019 12:52

Dit hoort thuis op het Geloofsforum. Mod.

Gast op 30-01-2019 15:42

@Tom Hendrix op 30-01-2019 07:30

"@Nieuw Begin: 20.21. uur, op 29/1. Ook ik ben benieuwd naar de reactie, Nieuw Begin. Het is n.m.m. juist de links-liberale globalistische elite, die de weg baant voor de komst van de antichrist."

Precies, op http://erikagrey.com/index.php/2019/01/29/macrons-en-marche-will-announce-surprise-candidate-antichrist.html "Macron’s En Marche Will Announce Surprise Candidate- Antichrist?".

Nu is En Marche zelf ook links-liberaal, maar kijk ook goed naar eventuele kandidaten uit de (extreem)rechtse hoek.

Gast en allen: verder praten op het Geloofsforum. Mod.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl