HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Blanke man in het Westen tot legitiem doelwit van racisme verklaard’

‘Minderheden hebben inmiddels voorkeursstatus gekregen boven blanke mannen’ – ‘Ondergang Westerse beschaving doordat samenleving tegen zichzelf is gekeerd’

 
Bijvoorbeeld de Coentunnel (hier de ingang van de 2e) in Amsterdam zou een voor minderheden ‘kwetsende’ naam hebben, omdat die is vernoemd naar een VOC gouverneur-generaal. (Afbeelding: WikiMedia Commons (3)).

In tal van universitaire minderheden-, multiculti- en diversiteits studies in het Westen wordt de blanke man al sinds de jaren ‘80 gedemoniseerd als de hoofdschuldige van zo ongeveer al het onrecht op onze planeet, zo schrijft Institute for Political Economy voorman Paul Craig Roberts. ‘Maar waar hebben deze vol met haat gevulde speciale belangengroepen hun macht aan te danken? Aan decadente (of ‘verwijfde’) blanke mannen.’

 

In zowel Amerika, Europa en ook Nederland zijn er groepen die het verleden willen uitwissen omdat dit als ‘kwetsend’ word ervaren. Zo is in de VS op de katholieke Notre Dame universiteit een bekend schilderij van Columbus uit 1880 afgedekt omdat sommigen vinden dat de Indianen daarop ‘onderdanig’ worden afgebeeld. In Nederland kennen we pleidooien van onder meer de islamofascistische partij DENK om bepaalde straatnamen te veranderen, omdat die vernoemd zijn naar oude helden uit ons koloniale tijdperk (2).

‘Als we vorige generaties volgens de huidige standaarden gaan beoordelen kunnen we op een punt komen waarop er geen enkele prestatie meer over blijft die mag worden gevierd,’ gaf rechtenstudent Grant Stobl, volgens Roberts ‘klaarblijkelijk de enige overgebleven intelligente persoon aan de universiteit’, als commentaar.

Niet-politieke correcte geschiedenis wordt herschreven of gewist

Zo zou de beroemde foto waarop Amerikaanse soldaten de vlag hijsen op Iwo Jima kunnen verdwijnen omdat deze ‘kwetsend’ zou zijn voor Japanners. Worden militaire monumenten en herdenkplaatsen straks gesloten omdat er altijd wel een verliezende partij is geweest die daar pijnlijke herinneringen aan heeft? Hoeveel schilderijen en boeken zijn er wel niet geschreven die één of andere minderheidsgroep tegen de borst stuiten? Gaan we straks western-films verbieden omdat de cowboys de indianen overwonnen?

En hoe zit het bijvoorbeeld met de vele rap- en hiphop artiesten, in de VS vooral zwarten en in Nederland overwegend Marokkanen? Klaarblijkelijk is het geoorloofd en niet racistisch dat zij nogal eens oproepen tot geweld en/of denigrerende teksten zingen over (blanke) vrouwen. Maar de blanke artiest die dat eens omdraait zal tegenwoordig onmiddellijk door alle zenders worden geboycot.

‘De Westerse beschaving wordt vanwege het kwetsen van anderen aangevallen,’ vervolgt Roberts. ‘De instorting is overal zichtbaar... Is Jezus de volgende? Jezus joeg de Joodse geldwisselaars de tempel uit (en schold hen met voor die tijd de grofste beledigingen uit). Maakt hem dat tot een antisemiet of een zelfhatende Jood?’

‘Kritiek is niet hetzelfde als racisme’

Roberts vindt het hele onderscheid tussen zwart en blank (/ gekleurd) pure onzin. ‘Er zijn geen blanke en zwarte rassen, maar wel veel verschillende nationaliteiten en etnische groepen. Er zijn Duitsers, Italianen, Fransen, Nederlanders, Grieken... noem maar op. Hetzelfde geldt voor zwarten; een Maasai is geen Zulu, en een Tutsi is geen Hutu. Het lijdt geen twijfel dat de Europeanen veel wreedheden hebben begaan, waarvan vele tegen elkaar, maar dat geldt ook voor de zwarte stammen. In 1994 vermoordden de Hutu’s tijdens de Rwandese genocide een miljoen Tutsi’s (70% van de Tutsi bevolking).’

Kritiek hebben op de VS staat niet gelijk aan anti-Amerikaans zijn; kritiek hebben op Israël is niet bij voorbaat antisemitisch, en het is niet automatisch seksistisch om een vrouw te bekritiseren, en zeker niet meteen racistisch om dat met een zwarte (of andere kleurling) te doen, betoogt de analist.

‘Slavernij is geen kwestie van zwart / blank. In de loop de geschiedenis zijn er meer blanke slaven geweest dan zwarte (de grootste slavendrijvers uit de geschiedenis waren en zijn nog steeds Arabieren en andere moslims).’ Het is een gedocumenteerd feit dat de zwarte slavernij ontstond tijdens de oorlogen van de zwarte koningen van Dahomey (de oude naam van het West-Afrikaanse land Benin), en de Europeanen deze slaven vervolgens kochten.’

Westen tegen zichzelf gekeerd: slachtoffers krijgen voorkeursbehandeling

Diversiteitsbeleid heeft ‘de Westerse beschaving tegen zichzelf gekeerd,’ vervolgt Roberts. ‘Degenen die een status als slachtoffer claimen hebben veel privileges gekregen die de in de wet gegarandeerde gelijkheid schenden.’ Ze krijgen speciale quota’s op universiteiten en voorkeursaanstellingen en promoties bij bedrijven en (overheids)instellingen. Ze kunnen iedereen van Europese komaf aanklagen voor ongevoeligheden, kwetsingen en racisme, enkel als een boek, onderzoek of kunst, en zelfs taalgebruik, gezichtsuitdrukking en lichaamstaal van een blanke hen niet aanstaat.

In eigen land was Sylvana Simons het onthutsende dieptepunt van dit omgekeerde racisme toen ze in november 2018 in een door de EO uitgezonden documentaire hevig tekeer ging tegen een jonge blanke jongen die haar in haar ogen enkel met zijn houding had beledigd.

Letterlijke oproepen tot haat en moord op blanken blijven ongestraft

Ondertussen wordt de geschiedenis herschreven doordat ‘progressieven’ de (conservatieve) blanke man als de meest haatvolle mens neerzetten die als enige verantwoordelijk is van zo ongeveer alle ellende op de wereld, en daar daarom maximaal en oneindig voor moet boeten (en natuurlijk vooral betalen, want ook de welvaart in de Westerse landen wordt maar ‘kwetsend’ en ‘oneerlijk’ voor de Derde Wereld gevonden, reden waarom er nu miljoenen Afrikanen hierheen worden gehaald).

Feministen, ‘gekleurden’, andere minderheden en (extreem)linkse splintergroeperingen kunnen inmiddels ongestraft de meest grove dingen zeggen en oproepen tot vervolging, moord en zelfs uitroeiing, zolang het beoogde doelwit maar blank, rechts, conservatief en/of populistisch is.

Echter, iedere blanke journalist, student, professor, politicus of wie dan ook die ook maar iets negatiefs zegt of schrijft over deze geprefereerde (minderheids)groepen –zelfs als dit feitelijk geverifieerd kan worden-, wordt meteen aan de schandpaal genageld en ontslagen, en kan zijn carrière wel vergeten. Denk bijvoorbeeld aan de toptechnicus van Google die de laan uit werd gestuurd omdat hij had gezegd dat mannen en vrouwen verschillende kenmerken hebben en daarom goed zijn in verschillende taken.

‘Diversiteit en multiculti hebben geen eenheid, maar verdeeldheid gecreëerd’

‘Simpel de heldere waarheid zeggen is een zware belediging geworden,’ besluit Roberts. ‘De omarming van diversiteit en multiculti heeft de bevolking verdeeld in dader- en slachtoffergroepen, waarbij de laatste worden aangeleerd de eerste te haten. In plaats van eenheid is er verdeeldheid gecreëerd. De Amerikaanse (en Europese en Nederlandse) toekomst ziet er niet best uit.’

 

Xander

(1) Paul Craig Roberts (via Zero Hedge)
(2) Trouw
(3) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur: Marion Golsteijn, licentie: CC BY-SA 3.0

Zie ook o.a.:

25-11-2018: Groeiende groep mensen voelt zich vreemde in wereld vol leugens, slaafsheid en egotisme - (De echte hopeloos gestoorde mensen in deze samenleving zijn degenen die als de meest ‘normale’ worden gezien’) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.
Reacties

Peter op 29-01-2019 20:17

Doen ze dit in opdracht van de Islam soms, die bliezen in Syrië en Afghanistan ook allerlei oude monumenten op. Ze worden steeds  slimmer  die linksen,  en vooral doorgaan zo, goed bezig wanneer wordt de massa toch eens Wakker. 

tom op 29-01-2019 20:21

Dit soort globalisatie tendens wordt door de overheid en zijn instituten bewust gecreëerd om zoveel mogelijk polarisatie te veroorzaken tussen bevolkkngsgroepen onder het motto verdeel en heers. 

ohje op 29-01-2019 20:57

Aan alles komt een eind en als mensen niet meer gaan werken de verlichting

Cefas op 29-01-2019 21:09

In Eindhoven bestaat de wijk Woensel. Een aantal straten heten naar Bijbelse plaatsen in Israel, bijvoorbeeld; Bethlehemstraat of Nazarethstraat en nog een paar maar nu komt het. Al die straten hebben als ondertitel; plaats in Palestina in plaats van plaats in Israel. Palestina betaat helemaal niet! Hoe krijgen ze het verzonnen in Eindhoven. Wat een gotspe.

Jan op 29-01-2019 22:14

Ze zullen wel weer wat vinden om ons volk kapot te makent maar het begin klein maar het eindigt groot we zijn verloren Nederland we gaan de afgrond in

Tycho op 29-01-2019 22:24

Als miderheid meerderheid wordt, berg je voor de minderheid.

kim op 29-01-2019 23:02

In plaats dat de mensen uit andere landen (zoals SS uit Suriname) tevreden moeten zijn om in een veilig land te leven (stipje op de aarde), creëren ze zelf een vernietigende eenheid. Niets is wat het lijkt, ze zijn en voelen zich (donkergekleurden) altijd slachtoffer, maar kijk maar wat ze zelf aanrichten. Verlaten het land van geboorte (Suriname), vreten ons geld op en een grote bek opzetten omdat ze hier de alle vrijheid hebben. En krijgen, nog wel. Zelf ontvluchten de mensen uit eigen land om onder een dictatuur uit te komen, zoals Bouterse, maar éénmaal aangekomen in een veilig honing land waar het geld aan de bomen groeit en je je smoel kunt opentrekken tot bijna ... dan worden het nog grotere gifmonsters dan vanwaar ze komen.

Mijn advies is voor alle vluchtelingen, blijf in je eigen gebied en vecht voor je eigen bestaan. Val ons niet lastig dan vallen wij jullie ook niet lastig. 

Celtic2b op 29-01-2019 23:29

Ik weet dat het er niet in zit, maar als alle blanke mensen 1 jaar sabbatical zouden nemen , wil ik

wel eens weten hoe het er hier daarna allemaal uit zou zien . Mits iedereen besluit ergens in een prettiger land

een bloeiend bestaan op te bouwen ..... natuurlijk. Mijn kinderen namen dat besluit, kan ze geen ongelijk geven .

O ja , er worden nog 30.000 vrouwen in de bouw gezocht ....wachten we al 50 jaar op trouwens ...man man !

Mientje op 30-01-2019 00:56

We zouden weleens wat trotser kunnen zijn op ons zelf en onze mede nederlanders zonder dubbele passen

Zonder trots valt een volk uiteen en dat voelt de vijand aan

Wees trots, laat je niet intimideren, blijf jezelf, wees sterk!!

Edwin op 30-01-2019 03:08

Laten wij wel eerlijk wezen in het feit dat wij Nederlanders altijd voorrang hebben op andere sollicitantenmet een buitenlandse achtergrond vanwege onze Hollandse achternaam. Het is echt niet omdat wij veel intelligenter zijn dan sollicitanten met een buitenlandse achtergrond. Daarbij zijn wij wel zo hypocriet om wel sollicitanten met een buitenkandse achtergrond aan te nemen die ons op de werkvloer niet weg kunnen concurreren omdat zij minder bekwaam zijn. 

antoon op 30-01-2019 04:26

De linksen haten Nederland, haten het westen, haten zichzelf, zo komt het wel over

Tom Hendrix op 30-01-2019 07:37

Eens met het artikel. En het zijn de socialistische partijen en de links-liberale elite die de ellende veroorzaken. Met name een partij als D66 en als GL. En de kartelpolitieke partijen werken daar aan mee. Ik ben niet vergeten dat de PvdA ex. Hfd. Commissaris Riessen van de politie te Amsterdam, opriep Wilders te mollen, en zijn aanhang te deporteren. En die is nooit daarvoor vervolgd geworden. 

Lot op 30-01-2019 11:20

Dat is helemaal niet waar. De zwarte slaven werden al begin 1500 aan de Portugezen opgedrongen, door de zwarten zelf, die elkaar slaaf maakten. En daarvoor kwamen de phoeniciers of arabieren om zwarte slaven te halen. Hoe lang geleden duizenden jaren geleden?

In het oude Europa werden gevangenen van oorlogen gedood of vrijgelaten. Bijna altijd werden de gevangenen gedood. Wij voerden oorlog met hen omdat zijn ons grondgebied binnen kwamen dringen en niet weg wilden gaan. Geen man maakte het tot oude leeftijd. Wij hadden in de rurale dorpen geen slaven die wat water moesten halen, daar wilden wij onze tijd niet mee verdoen en een slaaf kost veel geld want moet wel te eten en kleding hebben. In koude landen een opgaven, waar ze in Afrika onder de zon kunnen leven. 

Het is tegen VN vluchtelingen verdrag vlucht zoeken in naburig land en is oorlog over dan weer terug naar je eigen land. Wij hoeven niet met deze mensen samen te leven en onze grond op te geven. 

willy op 30-01-2019 11:41

De blanke man of vrouw is in West-Europa met uitsterven bedreigd , eigenlijk zouden we moeten gaan leven als de Joden, apart niet bemoeien met de migranten en ons eigen brood bakken. dat migranten een voorkeursbehandeling krijgen is al langer geweten, met hun humanitaire visa geraken ze overal binnen , zeker wanneer de betreffende staatssecretaris zoals in Belgie reeds een voorkeurbehandeling maakt kunnen op korte tijd duizenden het land binnen komen ! Shalom

Tegenstander op 30-01-2019 11:50

Jan op 29-01-2019 22:14

U heeft wel gelijk m.b.t. uw reactie, maar ooit van "Tegengas" gehoord?

Gorghel op 30-01-2019 12:59
Opkomen voor je cultuur (Sinterklaas e.d.) en gebruiken en gewoonten gebeurt zeer zeker, maar helaas gaat het gepaard met bedreigingen, beledigingen en scheldkanonnades waardoor het onsympathiek wordt. Wie een held was in een vorige eeuw - waar rooftochten als zegetochten werden gezien - hoeft dat niet te zijn in een andere eeuw waarin anders wordt gekeken naar deze zaken. Vroeger importeerde men buitenlanders als werkvolk, tegenwoordig ook als wetenschappers in de betere universiteiten en onderzoeksinstellingen. Vroeger hadden de nieuwkomers geen stem in de samenleving, nu meer en meer. Dus natuurlijk gaan er dingen veranderen. Geen enkele land in de wereld is meer wat ze ooit was. Heel Afrika, Azië, Latijns Amerika heeft onder invloed en vaak onder directe bezetting van het Westen enorm veel van zijn tradities, waarden en normen, cultuur en zelfs godsdienst verloren. Sommige zijn zelfs compleet weggevaagd. Jammer dat men geen oog heeft voor wat er gebeurd is met hen. Wat hier gebeurt is eigen keuze (van de eigen politici), wat daar gebeurde was dwang, zij hadden geen keus. Wie denkt dat het domineren van anderen geen invloed zal hebben op hem, heeft het m.i. mis. Vroeg of laat zal men zelf beïnvloed raken en zal men zelf hunkeren naar verandering.
ron op 30-01-2019 13:28

Moest iedereen in eigen land gebleven zijn en niet geemigreerd was 80% van de misdaad onbestaande.

AEO op 30-01-2019 14:09

@Cefas,

Ik zou niet in zo'n straat willen wonen, waar straatnamen met geschiedsvervalsing worden "ondertiteld".

Misschien een goed idee om die ondertiteling af te plakken met een sticker met het juiste verhaal?

Maar ja, wie zou dat dan willen gaan doen? Hieruit blijkt maar weer hoever Nederland al is vergiftigt door het politiek correcte denken.

Bundy op 30-01-2019 15:57

Heel kort samengevat kun je zeggen dat de  "immigranten " zich t.o.v. de oorspronkelijke bevolking gedragen als het Russische leger na de tweede wereldoorlog .    Zij zijn de baas in Nederland maar uitsluitend omdat ze door alle handlangers van de N.W.O zijn bevoorrecht , van politie , justitie t/m  woningbouwverenigingen .        Met name de rol van de Nederlandse pers is weerzinwekkend geweest , het is propaganda op Stalinistisch niveau .     Deze propaganda ( herinnert u zich Sonja Barends nog ? ) in combinatie met politieke politie die inderdaad opriep tot het uit de weg ruimen van iedereen die op Wilders stemt  , heeft Nederland voorgoed en volledig vernietigd .                             Wanneer je blank bent , ben je de dader van alles ( verzin maar iets ) .

Wat de heidenen niet beseffen is dat hun wangedrag binnenkort afgelopen zal zijn .  De openbaringen aan Johannes zúllen uitkomen , met als begin de komst van de ruiter op het witte paard ( de antichrist )  .   Iedereen die op de aarde achter zal blijven moet dingen meemaken en uiteindelijk een dood sterven die ieder voorstellingsvermogen te boven gaat .        Trump heeft gezegd het liefste dit jaar de RFID chip in te voeren , dan heeft u een idee van God's tijdklok.

Qvic op 30-01-2019 18:54

De meeste linkse westerse blanke mannen die politiek correct zijn net zo dom en hypocriet als al die minderheden en verafschuwen de intelligente oudere westerse blanken mannen. Want die linkse kunnen namelijk niet tegen hun verlies c.q. hun meerdere moeten erkennen in die oudere intelligente blanken mannen. Want iedereen die politiek correct is, heeft een geestelijke hersenafwijking, die ze kosten wat het kost willen verbergen. Door constant andere mede blanken van alles te beschuldigen waar zij zelf schuldig aan zijn of te dom zijn door hun onwetendheid. Ik kan mij niet zo verlagen in hun kromme denk methodes, want zij hebben echt geen flauw idee hoe alles in zijn werk gaat, maar schreeuwen wel dat iedereen hun belachelijke eisen moeten inwilligen. De politiek correcte liegen over het klimaat, liegen over de gezondheidszorg c.q. ziektes, liegen over de voedsel voorzieningen, liegen over de islam, liegen over de doelstellingen van de zogenaamde vluchtelingen, liegen over de aantallen vluchtelingen in ons land, liegen over de gebeurtenissen in het nieuws. Op elk terrein liegen ze kei hard, maar als jij ze de echte waarheid verteld, dan proberen zij jou te overstemmen. Want echte waarheden willen zij niet horen, want alleen hun opvattingen en zienswijzen zijn volgens hen de enige waarheid en die moet iedereen erkennen denken zij. Dit heeft te maken met enkel de macht over iedereen willen hebben, zodat iedereen gehoorzaam moet zijn aan hen. Daarom is deze hetze tegen de oudere intelligente westerse blanken mannen gericht. Want die hebben nog een school opleiding gehad toen dat politiek correcte nog niet de overheersende en alles bepalende factor in de samenleving was. Laatst nog een discussie gehad over het zo genoemde CO2 verhaal, dat is volgens de politiek correcte een levengevaarlijk gas wat de aarde zou opwarmen. Toen ik vroeg of ze frisdranken dronk met koolzuurgas en vertelde dat, dat koolzuurgas ook wel CO2 wordt genoemd. Toen was de verbazing groot, want dat wisten zij niet. En dat CO2 gas zich gedraagt als een edelgas (wisten zij ook niet), wat dan met geen enkel element meer een verbinding aan gaat. En dat het ook niet opgenomen kan worden door planten of bomen. Want als het CO2 gas uit een valt in de atmosfeer (in CO en O3) door zonlicht of door middel van de bliksems met onweer, dat het dan net zo veel warmte onttrekt aan zijn omgeving, als het toen ontstond en warmte afgaf aan zijn omgeving. Dat zou dan betekenen dat de planten en bomen dan zouden bevriezen en dood gaan als zij dit CO2 kunnen opnemen. Maar dat begrijpen die politiek correcte niet en blijven in hun domme kromme beredeneringen geloven wat in de media vertelt wordt. En de echte waarheid wimpelen zij simpel weg, want dat gaat hun boven de pet. Die intelligentie is te hoog gegrepen voor hen. De politiek correcte laten zich degraderen tot het denk niveau van de minderheden in ons land, zonder dat zij het zelf beseffen. Daarom zijn zij blind en doof geworden voor de echte realiteit van ons dagelijks leven in het land.

Ken op 30-01-2019 22:54

Met andere woorden, het overgrote deel van de Europese bevolking loopt met oogkleppen op en hebben niet in de gaten dat we met ons allen naar de slachtbank worden geleid.

Triest om ook te zien dat niemand openstaat voor wat er werkelijk aan het gebeuren is. Er wordt veel gedacht dat het een ver van mijn bed show is maar het is korterbij dan iedereen denkt.

Mijn leven is amper 29 jaren ver maar zelfs op deze leeftijd merk ik al de achteruitgang in de maatschappij en wereld.

Soms denk ik, is iedereen nu echt stekeblind dat ze niet zien waar het naar toe gaat?

Ik zoek mij toevlucht tot onze Heer Jezus en probeer steeds positief in het leven te staan, de ene dag al wat beter dan de andere.

Wat mij wel opvalt is dat sinds ik meer toenadering heb gezocht tot onze Heer ik ook alles iets beter kan relativeren.

Laat ons allen luisteren en raad vragen aan onze Heer en misschien kan het tij nog net op tijd gekeerd worden.

Tom Hendrix op 31-01-2019 08:00

@Qvic: 18.54. uur, op 30/1. U slaat de nagel op zijn kop. Prima verwoord!

@ Ken: 22.54. uur, op 30/1. Respect Ken. Op die leeftijd van 29 jaar was ik helaas een socialistisch denkend persoon. Nu op mijn 66 ste. ben ik realist en christen. En juist Christus Ken, die is onze hoop. Dus met U eens.

Ken op 31-01-2019 22:06

@ Tom Hendrix op 31-01-2019 08:00

Ik heb lange tijd geprobeerd om ook zo te zijn maar door mijn beroep heb ik dat helaas moeten bijschroeven. Het is ook door mijn beroep dat ik een meer realistischere kijk op het leven heb gekregen.

Dagelijks wordt ik geconfronteerd met de ''ik ik ik-maatschappij'', egoisme ten top. Dit kan ook niet blijven duren.

Net zoals ik dikwijls denk dat al onze welvaart die we hebben momenteel gewoon niet kan blijven duren.

Ik heb al wat mijn hartje wil, een woning, een auto, een job, en toch ben ik niet gelukkig. Waarom niet? Simpel, ik zie hoe heel de wereld en Belgie wordt kapotgemaakt door zulke rakkers die denken het beter te weten.

Tom Hendrix op 01-02-2019 08:26

@Ken: 22.06. uur, op 31/1. Zo zie ik het in principe ook Ken. Maar laat ons vasthouden aan Christus. Hij komt terug!

Oma op 02-02-2019 16:38

De geschiedenis uitwissen of vervalsen zal toch niet lukken zolang er nog mensen zijn die wel de ware toedracht kennen en die kennis blijven bewaren voor volgende generaties! De pogingen om bijvoorbeeld boeken uit te bannen en te vervangen door digitale bibliotheken (waarbij, zoals iedereen wel kan vermoeden, geschiedkundige bewijzen teniet kunnen worden gedaan) zijn nutteloos. Wij, de oudere generatie, zullen de waarheid behoeden voor vervalsing en manipulatie, zelfverloochening en zelfkastijding van de blanken door dat kwaadaardige zootje elite.

Sam op 04-02-2019 16:15

De blanke man verdwijnt sinds een aantal jaar ook uit films, zowel nieuwe films als remakes van oude films. Hij wordt vervangen door een gekleurde man of een vrouw. Nu is er op zich niets tegen gekleurde of vrouwelijke acteurs en actrices maar wel als zij alleen worden ingezet om blanke mannen te vervangen. In reclames is de blanke man al jaren het mikpunt van spot en hoon. Let er maar eens op dat het uitsluitend blanke mannen zijn die in reclames domme dingen doen en onhandig zijn. Reclames die medicatie aanprijzen zetten de blanke man neer als ziek, zwak en misselijk. Het zal niet lang duren voordat de blanke vrouw hetzelfde lot ten deel valt. Vervanging van blanken is een van de doelen van de linkse elite. Niet voor niets gaan migranten uitsluitend naar landen waar blanken de meerderheid van de bevolking vormen. In de toekomst zullen alleen in oost-europese landen en Rusland blanken in de meerderheid zijn.

Tom Hendrix op 04-02-2019 19:16

@Sam: 16.15. uur. Linksen zijn geestesziek, Sam. Het is een hersenafwijking.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl