HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Bekende hacker Kim Dotcom: Dit jaar worden de Deep State criminelen ontmaskerd

‘Politici en rechters in de zak van aandeelhouders en biljonairs, die profiteren van oorlog en chaos en de democratie in een illusie veranderen’ – Hacks in Duitsland laten zeer nauwe band tussen politici en media zien

 
Afbeelding: Getty Images (4).

Paniek bij de politieke elite in Duitsland – wat hebben de hackers onlangs voor gevoelige privé informatie buitgemaakt over bijvoorbeeld bondskanselier Merkel, en wat gaan ze daarvan publiceren? Aan de andere kant van de oceaan twitterde de bekende hacker Kim Dotcom (foto) dat de volgende lading ‘lekken’ eraan zit te komen, en de globalistische Deep State daarmee definitief zal worden ontmaskerd als een club zware criminelen.

 

‘Ik glimlach iedere dag als ik de nasleep zie van het stoppen van Hillary. De Deep State is ontmaskerd, Fake News is ontmaskerd, het ministerie van Justitie en de FBI zijn ontmaskerd. Ik ben blij dat u meer geïnformeerd bent dan ooit. In 2019 zal er nog veel meer worden onthuld. Wees klaar voor de volgende ronde lekken met kolossale info.’

‘Dit jaar zullen de criminelen die de Deep State besturen worden ontmaskerd: de aandeelhouders die profiteren van oorlog en chaos. De biljonairs die de democratie in een illusie veranderen. Zij bezitten politici, rechters en al uw gegevens. Het zijn de grootste piraten in de historie. Wilt u weten wie zijn?’

Mueller weigert bewijs dat ‘Russische inmenging’ pure onzin is

Kim Dotcom laat al sinds 2015 een spoor van digitale ‘broodkruimels’ na betreffende de WikiLeaks publicaties van de emails van Hillary Clinton tijdens de verkiezingen van 2016. In februari verklaarde hij dat de zogenaamde Russische hack van de Democratische Partij, waar het complete ‘Russische inmenging in de verkiezingen’ verhaal uit voort is gekomen, pure onzin is. ‘Laat mij u verzekeren dat de DNC hack niet eens een hack was. Het was een insider met een usb stick. Ik weet dit omdat ik weet wie dat was en waarom.’

Volgens de roemruchte hacker heeft hij het bewijs hiervan twee keer via zijn advocaten aan Speciale Aanklager Robert Mueller aangeboden, maar die reageerde er niet eens op. Ook hieruit blijkt dat Mueller niet geïnteresseerd is in echt hard bewijs en de waarheid, maar enkel probeert met fake aantijgingen de Rusland-hoax tegen Trump aannemelijk te maken. (1)

Hacks Duitsland bevestigen nauwe band tussen politici en media

Ook in Duitsland lijkt het nodige te gaan gebeuren nadat tijdens de grootste hackaanval in de Duitse geschiedenis een grote hoeveelheid privé info van politici, topjournalisten en andere prominenten werd buitgemaakt. Daaruit blijkt in ieder geval één ding, en dat is dat politici en die bekende journalisten en redacteuren een zeer nauwe band met elkaar hebben, wat lijkt te bevestigen dat grote media voornamelijk als propagandakanalen voor het beleid van de zittende regering worden gebruikt.

Her en der lijken er dan toch nog echte journalisten te zijn met enig eergevoel, die niet louter als spreekbuizen willen worden gebruikt, maar onafhankelijk willen kunnen blijven onderzoeken en berichten. Zo heeft journalist William M Arkin na zo’n 30 jaar gewerkt te hebben voor NBC ontslag genomen en een afscheidsbrief gepubliceerd waarin hij uiteenzet dat hij niet langer wenst mee te werken met de oorlogshitserij van de tegen Trump gepolitiseerde Amerikaanse media, ook al is hij beslist geen fan van de huidige president (3).

‘Ik ben geschrokken hoe snel NBC... voorstander is geworden van beleid dat meer conflicten en meer oorlog betekent. Echt? Zouden we niet weg moeten uit Syrië? Zouden we niet achter de moedige stap moeten gaan staan om het Koreaanse schiereiland te denucleariseren? Zelfs wat Rusland betreft... verlangen we echt terug naar de Koude Oorlog? En begin al helemaal niet over de FBI: Wat? Plaatsen we dit historisch destructieve instituut nu op een voetstuk?’ (3)


Xander

(1) Zero Hedge
(2) MM News
(3) Medium via Zero Hedge
(4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)


Zie ook o.a.:

2018:
30-12: Democraat erkent dat zogenaamde Russische beïnvloeding werd opgezet door zijn eigen partij
09-12: Europa zinkt nog dieper: Frankrijk geeft Rusland schuld van Gele Hesjes (/ Echte propaganda is afkomstig van Westerse media en elite, maar wordt als onbetwistbare ‘waarheid’ aan ons verkocht)
27-11: Gelekte documenten bewijzen Westerse psy-op informatie oorlog tegen Rusland (/ Door Britten geleide geheime informatiedienst beïnvloedt publieke opinie en interne zaken in landen van de EU, de VS en Canada)
29-10: Hoge officials Rusland en China zeggen zich voor te bereiden op oorlog (/ Westerse media dankzij hun misleidende propaganda volop medeplichtig als straks WO-3 uitbreekt)
24-11: ‘Zaak Julian Assange toont aan dat waarheid en rechtvaardigheid zijn verdwenen in het Westen’
26-10: Westerse propaganda oorlog omvat heksenjacht op Russen en onbewezen trollenfabriek
15-10: ‘Militaire confrontatie dichterbij door NAVO cyberoorlog tegen Rusland’ (/ Pro-Russisch standpunt moet volgens Deens parlement bestraft worden met 12 jaar gevangenisstraf)
30-08: Pentagon analist zegt dat Trump-Rusland samenzwering compleet verzinsel is
08-03: ‘Democraten plannen Stalinistische coup in de Verenigde Staten’
18-02: Hudson Instituut: Alles waar Trump valselijk van werd beschuldigd, deed Obama echt

2017:
12-12: Oud CIA directeur geeft toe dat ‘Deep State’ politieke oorlog voert tegen Trump

25-10: Washington Post: Hillary Clinton loog en betaalde voor fake Trump-Rusland dossier
03-08: Topjournalist Hersh: RussiaGate is leugen van CIA, wraak op Trump (/ ‘Massamedia zijn de echte nepnieuws verspreiders’) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.
Reacties

willy op 06-01-2019 16:09

Naar het schijnt zou de PC van Merkel niet gehackt zijn , maar dat zegt de Duitse pers en verder is er weinig over geweten, het zal dus afwachten worden! wat de media betreft en dat blijkt uit het artikel zijn door reklame en andere geldwinsten, want kranten worden nog weinig gelezenmeer en meer afhankelijk geworden van mensen die de media manipuleren en naar hun hand zetten, dus nieuws is nooit onpartijdig ! shalom

Tom Hendrix op 06-01-2019 16:40

De maskers vallen af!

Hoeder op 06-01-2019 16:48

Als puntje bij paaltje komt, zijn politici laf. Dat geldt in Duitsland, maar ook Nederland. Eigen belang gaat boven alles. Het Qanon fenomeen is duidelijk niet meer te stoppen. Hoe mooi zou het zijn dat naast het instorten van de Deep State in de VS hetzelfde gebeurt in de rest van de wereld. Het is toch onvoorstelbaar hoe in NL een Rutte heeft kunnen huishouden. En met de komende klimaatwet wordt het er niet beter op. Stem ze wegging maart.

Ike Wilgeen op 06-01-2019 17:39

Het 'hacken' is onzin. Het is het opvragen van de Big Data van mensen. Daar kan ook een hoop valse informatie inzitten, omdat het door anderen gestuurd kan zijn of door anderen op een device gezet kan zijn. Dat is ook het nog grotere gevaar met Big Data; Iemands anders kan bewijsmateriaal ten laste van een verdachte op een device zetten waarmee hij veroordeeld kan worden. Big Data is bedacht om het veiligheidsapparaat te helpen. Maar het veiligheidsapparaat zit zelf vol met tuig en kent zelf veel criminelen die valse informatie levert.

Misschien evalueert Dot Com Kim alle Big Data van die politici en zegt op basis van statistieken en meerdere bronnen in het netwerk van politici dat het dan wel waar moet zijn. Dit hoeft niet zo te wezen.

Big Data heeft zoveel valkuilen dat het afgeschaft hoort te worden en dat het verzamelen en opslaan en vele decennia bewaren ervan helemaal verboden hoort te worden. Het is iets dat bedacht is voor de 'Deep State' en waarmee door de grote multinationals op het internet geld mee word verdiend.

Een zwakzinnige kan met de utilities om leren gaan om de Big Data te bevragen en hoeft alleen geld te besteden om aan de data te komen. Als hij genoeg opbrengsten creeërt en valse identiteiten gebruikt op het internet door iemand anders ip en DMAC adres te gebruiken, zal hij er een tijd mee weg kunnen komen.

Elke veroordeling op basis van Big Data hoort verdacht te wezen. De overheidsdiensten zelf gebruiken ook Big Data. En ze slaan er ook de plank mee mis.

Tom Hendrix op 06-01-2019 17:40

@Willy: 16.09. uur. Inderdaad Willy, ze -de msm en pers- heulen met de links - globalistische elite. En daar horen Merkel, Macron en Rutte toe.

Johan op 06-01-2019 17:41

Hoeder: Helemaal waar.Wat zou het fantastisch zijn als het kaartenhuis van de firma "propaganda, list en bedrog" ontmaskerd wordt. Als alle mensen die zich in Nederland bedrogen voelen en benadeeld en bestolen zijn, gaan stemmen in maart en in mei, dan breekt er een nieuwe tijd aan.Ontmoet je mensen die mopperen? Moedig ze aan om naar de stembus te gaan en te stemmen op een partij die niet "politiek correct" is.

Cefas op 06-01-2019 18:12

Al is de leugen (politiek en hun propaganda-media) nog zo snel, de waarheid (onderzoekjournalisten, het alternatieve nieuws en anderen) achterhaalt haar wel.

ohje op 06-01-2019 18:18

Rutte komt er goed vanaf want zijn rol is beperkt tot marionette pinocio.

Andere zullen zich moeten verantworden voor hun wangedrag en dit word zonder meer een zeer diep ravijn.

Doordenker op 06-01-2019 18:27

Volgens de zelfverklaarde 'betrouwbare en kwaliteitsvolle' Vlaamse krant De Standaard zou het hacken van gegevens van politiekers en mediafiguren in Duitsland 'een groot gevaar betekenen voor de democratie'.  Van 'fake news' gesproken!  De door en door criminele en corrupte mainstream media proberen weer eens op Orwelliaanse wijze de waarheid op zijn kop te zetten.

BertRoermond op 06-01-2019 20:32

goed artikel, beslist geen fake news, bronnen kloppen. tip: voor den lezer: verdiep u meer in de achtergronden omtrent William Arkin...zeer interessant.

Celtic2b op 06-01-2019 20:39

Gelijk hebben is niets !

Gelijk krijgen is de kunst ...

Voorlopig loopt het merendeel nog achter de nieuwsmedia aan en hun politiek gekleurde propaganda !

Oma op 07-01-2019 00:43

@Hoeder: als de deep state wordt ontmaskerd, dan volgt al de rest zoals een sneeuwbaleffect (en het zal een lawine worden) want het hangt allemaal aan elkaar, die 1% elite. Naar de massa toe gedragen ze zich onderling als vijanden om zand in de ogen te strooien, om verdeeldheid in stand te houden voor hun macht terwijl ze eigenlijk onder één hoedje spelen.

Zeg nu zelf: hoe zou de wereld eruit zien zonder vijanden voor de elite? Geen macht meer, geen geld meer want om macht en geld te hebben moet er oorlog gestookt worden, dat brengt op en houdt de massa (99%!) bezig. Vrede in de wereld is dus niet winstgevend dus spant de elite telkens de massa voor hun oorlogskar, zij mogen het uitvechten want de aanstokers zitten veilig en met elkaar hun winsten te tellen terwijl het voetvolk kapot geschoten wordt voor...het 'vaderland'...kun je je voorstellen hoe die 1% monsters de misleidde massa uitlachen terwijl ze hun zakken vullen?

charlud op 07-01-2019 00:56

@Ike wilgeen , ben zelf 35 ict-er en weet dus wat over ict. Jij verkondigt komplete onzin. Wie zegt dat het big data is. En weet jij uberhaupt wat big data is. Uit jouw commentaar maak ik op dat je niet het verschil weet tussen bestand(tapebestand, vsam-file, relationele database, big data) en opslagmedium.

Ike Wilgeen op 07-01-2019 04:18

@charlud op 07-01-2019 00:56

Kennelijk ben je dan geen gecertificeerd BI analist zoals ik. Dat verklaart ook dat je denkt dat ik onzin verkondig. Big Data is alle opgeslagen digitale communicatie. Al onze emails en uitlatingen op forums en chats en telefoongesprekken worden opgeslagen in hele grote bestanden die gesorteerd staan op emailadres, telefoonnr of ipadres. Alles kan gekoppeld worden op BSNnr en bankrekeningnr waarmee de aansluiting word betaald. Ook de bestanden die de banken leveren en de internet providers en medische dossiers van zorgproviders of ziekenhuizen of huisartsen kunnen daarmee gekoppeld worden. Tesamen vormen zij Big Data.

De toegang tot jouw GSM kaart met userid en wachtwoord en de toegang tot jouw computer met userid en wachtwoord en de toegang tot servers waar jij toegang toe hebt is ook allemaal opgeslagen in deze Big Data en kan allemaal bij elkaar geharkt worden en met kunstmatig intelligente routines gekoppelt en gecontroleerd worden op woorden of getallen en banktransacties en GPS posities etc.

Men kan daarmee een volledig profiel samenstellen van iemand inclusief zijn zwakke punten en hem daarmee belagen. Dit is mogelijk bij iedereen. Wat kan daartegen gedaan worden? Nix. Want zelfs als men een VPN gebruikt of een AES asynchrone versleuteling kunnen deze inloggegevens en wachtwoorden door hen opgevraagd worden. Niet alleen dat maar als de communicatie de hele dag versleuteld word met een formule die de wachtwoorden berekent, kan deze achterhaald worden en desnoods kan men naar iemand toegaan die alles continue versleuteld en onder hypnose brengen of als dat al eens eerder is gebeurd, kan men hem opbellen en het wachtwoord voor deze hypnose gebruiken en kan men alle wachtwoorden of formules opvragen.

Om nu alle bedrijven en overheidsdiensten te vrijwaren van aansprakelijkheid kunnen zij verwijzen naar hun voorwaarden waarin zij zich vrijwaren van elke aansprakelijkheid. Door de Europeesche privacymaatregelen staat men dit toe. Daarmee is elke burger een pion geworden en kan men alle communicatie van hem/haar ook aanpassen en kan men zelfs een complete identiteit vervalsen. Men kan iemand in de digitale databases laten trouwen en een extra kind geven en men kan er ook een identiteitskaart of paspoort mee aanvragen. Met een foto die op hoge resolutie is genomen door de aanvrager ingedient. De originele bezitter van de identiteit kan daarmee zelfs op een achterstand gezet worden. Doordat de aanvrager een litteken heeft dat de originele bezitter van de identiteit wel of niet heeft kunnen de foto's van een dader die zich voordoet een perfecte gelijkenis tonen en de opgeslagen GPS posities kunnen passend gemaakt worden zodat de dader gemakkelijk opgepakt kan worden.

Leer wat meer dan 'wat over ict' voordat je neerbuigende digitale opmerkingen maakt die je niet kan staven. Big Data is extreem gevaarlijk. Vooral als iedereen bedenkt dat veel beveiligers een strafblad hebben. Ook mensen die in wat voor vorm werken voor justitie hebben vaak een smet op hun reputatie waarmee ze aangepakt kunnen worden zodra ze 'verkeerde' mensen oppakken.

In mijn ogen is het opvragen van Big Data geen hacken, maar alle informatie opvragen die opgeslagen zit in Big Data waar het veiligheidsapparaat aan kan komen. De techniek gaat zover dat camera's de digitale bestanden kunnen leveren en dat men deze opnames kan aanpassen en dat men opnames kan tonen hoe jij gisteren bij de bevalling was van jouw zoon en zijn minderjarige moeder. Terwijl jij allemaal beelden op jouw android telefoon, iphone of MS computers en tablets hebt staan waaruit jouw voorkeur blijkt voor minderjarigen. Jij kan zelfs door de hypnose achteraf verklaren dat de minderjarige vrouw inderdaad jouw vriendin is. Hypnose kan nl. gebruikt worden als het programmeren van mensen; het geven van opdrachten.

Ik zeg dit niet als verklaring voor iets dat mij overkomen is, maar dit kan allemaal. Al dit hacknieuws kan ook verder gebruikt worden als argument waarom er een Europees ministerie voor Justitie alle nationale polities moet vervangen en dat er een Europeesche veiligheidsdienst de nationale veiligheidsdiensten moeten vervangen. De beveiligingsbedrijven zijn al multinationaal. De ICT providers zijn multinational. Europees is maar een tussenstap naar de NWO (die eigenlijk de oude wereld orde is). TISA, CETA, TTIP en alle gerelateerde verdragen zijn hiervoor gemaakt. Ze noemen het alleen zelf geen facisme. Met dank aan de lobbygroepen, de politici en de multinationals die dit mogelijk maken.

Big Data is extreem gevaarlijk en zet elke gerechtigheid te koop voor misbruik.

van buiten op 07-01-2019 06:30

Zie het maar als de dag des oordeels mocht het zo zijn.

steady op 07-01-2019 11:01

Cefas

Ik zou zeggen "Al is de waarheid nog zo snel,

de leugen achterhaalt hem wel

De NWO bestaat nu ong. 800 jaar, sterkte voor hen

Shalom

willy op 07-01-2019 12:12

@Tom Hendrix ; Inderdaad en van de gele hesjes leren ze niet veel! shalom

stef springfield op 07-01-2019 16:06

kijk maar naar dit yopu tube filmpje van fox. precies wat Xander schrijft. dit gaat echt uit de hand lopen. 

https://www.youtube.com/watch?v=csx5zOyCYQc

Peter op 07-01-2019 16:16

De Duitse politiek heeft de media compleet in haar zak,een vrijbrief hebben ze gekregen om het kijk en luistergeld via deurwaarders op te eisen bij iedereen,dat loopt in de miljarden , iedereen kan begrijpen dat als dank daarvoor niemand in de politiek op de AFD na dan ,een strobreed in de weg wordt gelegd .Een goed woord over Putin of Trump zal je daar ook niet horen ,die worden daar weggezet als gekken ,en machtmisbruikers ,terwijl het Merkel is die tijdens haar bewind voor de grootste onveiligheid in haar land heeft gezorgd ,en juist daarover zijn ze muisstil op de televisie en in kranten .Overal weer op kerstmarkten afzettingen met betonblokken,en een politiemacht op de been ,waar je vroeger op je gemak kon wandelen ,mesteken en aanvallen worden afgedaan als verward, mensen worden onjuist  geinformeerd ,waarheid niet vermeld ,zal een mooi zijn als dit alles duidelijk naar buiten komt .

Tom Hendrix op 07-01-2019 16:29

@Peter: 16.16. uur. Mee eens.

Tom Hendrix op 07-01-2019 18:41

@stef springfield: 16.06. uur. Ik heb het filmpje bekeken. En inderdaad, links/de Democraten en de gehele verrotte en verlinkste pers, doen er alles aan om Trump te beschadigen!

Cale op 07-01-2019 20:14

Eerst zien dan geloven. Trump beveelt troepen uit Syria te halen. Bolton zegt, wacht even. En het gebeurd dus niet. De US president heeft niets meer in te brengen wat van belang is. Die 60.000 gerechtsbevelen? Staat overal op de alt media maar tot nu toe lijkt er nog niemand gearresteerd te zijn op een paar kleine onbetekende gevalletjes na. Natuurlijk willen we allemaal graag recht zien zegevieren maar ja..

Met permissie Xander, misschien mag deze link onder de aandacht gebracht worden? http://verenoflood.nu/u-bent-een-idioot-1/

stef springfield op 07-01-2019 21:55

Al het werk voortkomende uit de deep state zal dit jaar geopenbaard worden. Er zijn gelukkig mensen  die  invloed hebben en er gelukkig het zelfde over denken die steeds meer feiten naar buiten brengen. Zie bv Tucker Carlson en nog een heel rijtje  mensen die zo denken zoals wij.

Bij de media met CNN voorop komt steeds meer aan het licht  dat ze alleen nog maar haat verkopers zijn en dus valt het doek voor ze. maar dan?? Als de hele wereld ziet dat de gevestigde orde incl. de media een stel oplichters is geweest altijd dan gaan er koppen rollen maar dan ook in Europa.

kim op 07-01-2019 21:59

@Cale 20:14, dank je wel voor dit artikel. Al jaren lang kijk ik met stomme verbazing 'eigen' mensen aan waar ik mee spreek wanneer ik hier over wil spreken. Vaak voel ik mij een roepende in de woestijn. Toch gaat de wal het schip keren, want het wordt donker hier. voor de verantwoordelijken die dit hebben veroorzaakt. 

Nieuw Begin op 08-01-2019 01:04

@Cale op 07-01-2019 20:14

Gelukkig iemand die zijn neuronennetwerken in de bovenkamer stof geeft en het kamertje op orde heeft!

Dank!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl