HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Aantal migranten Frankrijk en Spanje fors hoger, Italië juist veel lager; Nederland blijft top immigratieland

CBS: Nederland in één jaar met 100.000 inwoners gegroeid, bijna 90% migranten – Verzet tegen VN migratiepact groeit, ook Brazilië wil er vanaf

 
Pro-immigratie demonstratie in Den Haag (3 november). De voorstanders hoeven zich overigens nergens druk om te maken, want onder de kabinetten Rutte is Nederland al jaren een top-immigratieland. (Afbeelding: Getty Images (3)).

Landen met door de gevestigde orde verguisde ‘populistische’ regeringen noteerden vorig jaar een enorme daling van het aantal migranten. Daar waar in 2017 in Italië nog 119.369 migranten asiel aanvroegen, waren dat er vorig jaar dankzij de nieuwe Lega-M5S regering nog maar 23.370. In landen met linkse regeringen ging het aantal migranten juist fors omhoog: Frankrijk zag een toename van 22% en Spanje noteerde zelfs meer dan een verdubbeling. Zoals altijd komt het leeuwendeel van de nieuwkomers uit (streng) islamitische landen.

 

Van de 122.743 asielaanvragen in 2018 keurde Frankrijk er tot nu toe 46.700 goed. De meeste migranten in Frankrijk komen uit Afghanistan, Albanië, Georgië, Guinea en Ivoorkust. Moslims uit Afghanistan (83%), Syrië en Soedan maken de grootste kans te mogen blijven. Velen van hen zijn eerder afgewezen in andere Europese landen zoals Duitsland, dat bijvoorbeeld ‘maar’ 44% van de Afghaanse migranten toeliet.

In Spanje kwam een linkse regering aan de macht en dat vertaalde zich zoals verwacht onmiddellijk in een explosie van het aantal migranten, van 28.707 in 2017 naar 64.427 in het afgelopen jaar.

Italië bereikte onder het nieuwe strengen immigratiebeleid van Lega leider en minister van BiZa Matteo Salvini juist een enorme daling. Door onder andere het sluiten van de havens en weigeren van mensensmokkelschepen daalde het aantal migranten in één jaar van 119.369 naar 23.370 in 2018.

Verzet tegen VN migratiepact groeit

Naast Italië weigerden ook Oostenrijk, Bulgarije, Hongarije, Tsjechië, Polen, Letland en Roemenië in december het VN immigratiepact van Marrakesh te ondertekenen. De regeringen van deze landen wezen erop dat met het pact een nog veel grotere stroom migranten naar Europa op gang zal komen, die niet meer tegen gehouden mag en kan worden, waardoor de islamisering van onze landen onomkeerbaar wordt.

Ook de nieuwe populistische president van Brazilië, Jair Bolsonaro, wil af van het pact en zei dat Frankrijk door het toelaten van zoveel migranten ‘onleefbaar’ is geworden. (1)

Nederland top immigratieland

Nederland blijkt onder het huidige links-liberale kabinet één van de top immigratielanden van Europa te zijn geworden. Het CBS berichtte onlangs dat er sinds 2018 ongeveer 100.000 inwoners zijn bijgekomen, hoofdzakelijk door migranten. In de voorafgaande jaren werd een vergelijkbare groei genoteerd.

De Randstad telde een plus van 36.000 migranten. In totaal vestigden 241.000 migranten zich in 2018 in Nederland, een stijging van 2,6%, en vertrokken er 153.000 naar het buitenland. (2)

Xander

(1) Zero Hedge
(2) NU
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

jan op 18-01-2019 15:09

wees welkom!

Weesie op 18-01-2019 15:19

Rutte zingt: We gaan  nog niet naar huis want moeder is niet thuis

Steven op 18-01-2019 15:26

241.000 uitkeringstoeristen erbij en 153.000 mensen die bijdroegen aan Nederland vertrokken...goed bezig!!

Op weg naar een derde wereld land te worden!!

Rienus op 18-01-2019 15:38

Met ongewijzigd beleid vanuit Nederland zal er binnen nu en 5 jaar een miljoen van die zwervers bijkomen. Heerlijk blijven stemmen op de kneuzen die al jaren welvaart en cultuur ten grabbel gooien, maar dan ook niet op mij rekenen als er poep aan de knikker is. Daarmee bedoel ik dat de zwervers uw vangnet voor als het moeilijk wordt en waar u voor heeft gewerkt weg is.

tycho op 18-01-2019 16:55

Op de borden en Spandoeken staat geen woord Nederlands te lezen. Wij van wc-eend adviseren wc-eend. 

Tom Hendrix op 18-01-2019 17:45

@ Rienus: 15.38. uur. Juist wat U zegt. En wij gaan naar de ratsmodee als geboren Nederlanders. Men wil maar niet inzien, de kartelpolitieke partijen en de socialistische en groene partijen, wat de econoom Friedman al voorspelde in de jaren '90 van de vorige eeuw, namelijk dat massa-immigratie het hele sociale stelsel van het immigratie land kapot maakt. Maar de plucheplakkers in Den Haag laten het gebeuren, minus de PVV en het FvD.

Cefas op 18-01-2019 17:48

Ik zou de term populistisch willen vervangen door populair, dat staat veel dichter bij de werkelijkheid. De rechts-populaire president of de rechts-populaire PVV staat toch veel positiever en realistischer dan de door links foutief bedachte en zeer tendentieuze term populistisch en die dan alleen nog te reserveren voor rechts. Op die manier wordt rechts stelselsmatig gestigmatiseerd/gedemoniseerd door de linkse media die menen het morele en etische gelijk van de hele wereld te hebben. (om van de waarheid maar te zwijgen)  Verre van dat.

iamnothappy op 18-01-2019 18:25

Grutte grutte grutte wat een Prutte prutte prutte is die Rutte Rutte Rutte 

Ik heb een vraag …..

Wat willen we … 

Meer of minder van die …..

Grutte grutte grutte wat een Prutte prutte prutte is die Rutte Rutte Rutte 

Jo op 18-01-2019 18:39

Volgens mij heeft Mark Toyota Rutte in 2018 geen 241.000 niet westerse vreeemdelingen Nederland binnengehaald.

Op 20 november, of was 't al eerder, zei Geert Wilders in de Tweede Kamer dat Mark Rutte al 235.000 niet westerse vreemdelingen Nederland heeft binnengehaald, en dat cijfer werd niet door Mark Rutte betwist.

Als je dat gaat om gaat rekenen naar 12 maanden kom je op 266.000 - want waarom zou je dat niet mogen doen, je gaat er toch niet vanuit dat het opeens eind november en in december afneemt !

Maar ... als ik de cijfers van Eurostat gebruik kom ik op 305.000.

Hieronder is mijn berekening daar voor !

De cijfers van Eurostat, het directoraat-generaal van de Europese Unie dat ‘Asylum and first asylum applicants’ verzamelt, meldt in de eerste acht maanden van dit jaar 357.750 asielvergunningen en eerste asielaanvragen. En Voor  Het Hele Jaar is dat  500.000 = Een half Miljoen !!!

Als ik uit ga van de 235.00 die Geert Wilders noemt over 8 maanden en 20 dagen, komm ik voor 8 maanden op 219.000.

Als je wil weten hoeveel procent 219.000 is, deel je dat door 1 procent van 357.750 en kom je op 61 procent !!!, 

Mark Rutte haalt dus 61 procent van het totaal aantal vreemdelingen die de EU binnenkomen Nederland binnen !

Het totaal aantal vreemdelingen die de EU binnengekomen zijn in 2018 heb ik berekend, zoals u eerde zag uit het gegeven van Eurostat over 8 maanden, en dan kom op 500.000.

Mark Rutte heeft over de eerste 8 maanden van 2018, 61 procent niet westerse vreemdelingen Nederland binnen gehaald, over het hele jaar is dat 61 procent van 500.000 = 305.000 !!!

En dan hebben we het nog niet gehad over het aantal illegalen, waaronder veel misdadigers zitten die door ISIS uit de gevangenissen zijn bevrijd en door hen gedwongen werden naar de EU te vertrekken.

En ook hebben we het dan nog niet gehad over bendeleden van ISIS en dergelijke isalmitsche moordenaarsbendes.

Raveltje op 18-01-2019 19:20

Het heten vluchtelingen te zijn, maar dat zijn het niet. De meesten zijn moslims die ons hun 

wil willen opleggen. Eigen land én bevolking verdrukken.

Welkom staat er op de mat, maar de hele boel moet plat

Alles wat ouders én voorouders hebben opgebouwd én er nog opgebouwd zou worden, 

wordt allemaal kapot gemaakt én afgebroken. Waar doen wij het nog voor? 

De immigratie moet stoppen!! 

Perry op 18-01-2019 19:23

En wij maar lekker door werken tot 67/68 jaar, dat is om die islamitische bagger die hier allemaal naar binnen huppelt aan de vreet te houden. Over niet al te lange tijd zijn er weer verkiezingen, op zal er weer massaal gestemd worden, op die gevestigde politieke partijen zoals altijd. Ik kan alleen maar hopen dat als het tij ooit gaat keren, al dat volk in de politiek wat hiervoor verantwoordelijk is, keihard wordt aangepakt, want het kan toch niet zo zijn dat ze hier ongestraft mee we komen.

tycho op 18-01-2019 19:32

Rutte zong het tweede couplet! "Niet naar huis gaan, niet naar huis gaan of de boel moet op zijn kop staan. 

kim op 18-01-2019 20:26

Wat een rotzooi hier in ons land. Wegvegen, voorgoed, ook het kabinet.

Sharkey op 18-01-2019 21:41

Waar moeten al die uitkeringen en woningen van de "hoogopgeleide vluchtelingen" van betaald worden? Ja ik heb weer een vervolg geconstateerd van de dieverij. Een aantal jaren geleden was er het feestje van Spekman (kan de naam niet meer horen) en er moest genivileerd worden, kostte me 200 Euro netto per maand en motiveerde me niet meer tot werken waarna ik een jaar later ben geemigreerd en nu pensioen krijg sinds kort.

Welnu de volgende dievenstreek kondigt zich aan; alle buitenlandse AOW-ers leveren 54 Euro per maand in en als ik aangifte doe in Nederland (waar ik overigens niet belastingplichtig meer ben) kan ik het terugvorderen. Aangifte van diefstal is wat ik zal moeten doen!

Negen maanden pensioen gestolen, nu weer 54 Euro in de maand en de rest is te veel om op te noemen. Het is om te huilen hoe de roverheid omgaat met degenen die het land hebben opgebouwd. Op drie jaar na een halve eeuw gewerkt voor hoofdzaklijk de linkse rovers.

MP op 18-01-2019 23:25

En zo kom je aan woningnood. Fijn dat onze prins daar weer profijt van heeft!

MP op 18-01-2019 23:37

Rutte: We gaan nog niet naar huis, nog lange niet nog lange niet, want alle Nederlanders moeten er eerst uit! En ook al hebben ze een huis, zonder gas zonder gas, is het er toch niet pluis! En als alles naar de donder is, de donder is, ga ik lekker naar brussel! 

Bundy op 19-01-2019 02:21

In de randstad kwamen er officieel in eén jaar 36000 asielzoekers bij .   Een paar dagen geleden werd er op de televisie medegedeeld dat Nederland een stabiele al jaren durende  werkloosheid  van 36000 personen heeft .         Voor het C.B.S geldt blijkbaar ; wiens brood men eet , wiens taal men spreekt .             Wanneer de echte cijfers aangaande de voornamelijk door geïmporteerden veroorzaakte werkloosheid bekend zouden worden , zou er wellicht toch een gele revolutie uitbreken .

Piggelmee op 19-01-2019 08:47

Ben je geen racist dat word je wel racist, bedankt overheid

Henk op 19-01-2019 09:32

Ik ben een tegenstander van het zomaar binnenhalen van grote aantallen immigranten, maar enige nuancering is wel op zijn plaats. Wij Nederlanders zijn oorspronkelijk bijna allemaal "buitenlanders". Waarmee ik bedoel, de meesten van onze voorouders hebben niet altijd in Nederland gewoond. Slechts zo'n 2% van de Nederlandse bevolking bestaat uit 'echte Nederlanders'. Dat zijn ongeveer 340.000 mensen. De overige 98% van de Nederlanders heeft (ook) buitenlandse voorouders. Zoals migratiedeskundige Leo Lucassen zegt: 

,,Bij migratie denken mensen al snel aan de periode na de oorlog, toen Molukkers, Indische repatrianten, Turken, Marokkanen en zo verder naar Nederland kwamen. Dat de migratie in vroeger eeuwen minstens zo omvangrijk was, zoals in de Gouden Eeuw, lijkt uit het bewustzijn weggezakt. Toch hoeven de meeste Nederlanders niet ver in hun stamboom terug te gaan of ze stuiten op buitenlandse voorouders. Het begrip ‘autochtoon’ is dus zeer misleidend. Het beeld van een stabiele Nederlandse bevolking die pas in de afgelopen halve eeuw ingrijpend door immigratie is veranderd, getuigt van een gebrekkig historisch inzicht. Het is hard aan correctie toe.’’

Cédric op 19-01-2019 11:00

Begrijpelijk dat Rutte zich klaar maakt om naar de EU te vertrekken. Dat hij Nederland berooid en umvolkt achterlaat interesseert hem geen bal. Het gaat hem immers alleen maar om de macht. Een volksvertegenwoordiger is hij nooit geweest, dat zie je aan alles dat hij voor de burgers kapot gemaakt heeft. Nederland is geen gaaf land maar wàs een gaaf land tot Rutte aan de afbraak begon.

willy op 19-01-2019 11:29

West -europa is een migratiegebied waar migranten welkom zijn. Nu zijn ze volop bezig met economische migranten aan te werven voor jobs die niet ingevuld geraken, maar er loert een econoische recesssie en snelle daling van de economie omdat steeds het levensonderhoud duurder aan het worden is, we moeten steeds meer betalen, en dan heb je nog die scholieren die op straat komen voor het klimaat, wat ze niet weten is , alles zal duurder worden niet voor het klimaat maar om de migratie te betalen. Shalom

Tegenstander op 19-01-2019 12:49

Beste Kim,

Moet het niet zijn:

Wat een rotzooi hier in ons land. Wegvegen, voorgoed, te beginnen met het kabinet!

Bartttttt op 19-01-2019 13:39

Cefas op 18-01-2019 17:48

Inderdaad, populist dient vervangen te worden door Populair of Realist.

Leuke Robert Jensen podcasts te beluisteren op www.jensenpodcast.nl

Zeer interessante video van 10 minuten over de parallel tussen de teloorgang van historische rijken en de stand van de huidige westerse wereld https://youtu.be/PNWXhH9Q0g8

Voor mensen die een alternatief zoeken voor Twitter, ik heb het inmiddels enorm naar mijn zin op www.gab.com .

Koolmees op 19-01-2019 13:57

Wat gaan we doen in Maart en bij de volgende verkiezingen? Ik hoop alleen niet dat er dan gerotzooid wordt met de stemmen.

Alles is onzeker geworden. Als er meer van dat spul hier binnenkomt, gaan die allemaal stemmen op Kozu en noem maar op of de partij van de arabieren, komen we ook geen stap verder. Maar ja als de pot leeg is, kunnen ze geen kant op, want het werkend volkje is dan al te oud, wie gaat dan de belastingpot vullen, niet die gasten die hier binnenkomen, want die worden gepamperd. Huisje, baantje(als ze dat willen), fiets van alles. Sommige huizen zijn zo gebouwd voor moslims, met meerdere kranen, want ze moeten zich eerst wassen voor ze gaan bidden. De pensioenpot wordt straks ook leeggemakkt, pas maar op. Als Rutte straks daar zit is het gedaan met het pensioen.

DDR op 19-01-2019 13:59

citaat:Bij migratie denken mensen al snel .......

Migratie van voor 1900 is niet te vergelijken met wat er nu binnen gehaald wordt. Deze mensen (huidige vluchtelingen) staan te ver van onze cultuur af. Het blijft vaak een probleem dat de achterliggende Godsdienst uit het Midden-Oosten een verlammende factor is op het goed integreren. De taal is ook een groot obstakel.

Velen leven hier al jaren en het Nederlands is niet voldoende om überhaupt een sollicitatie brief te schrijven. Uitzonderingen zijn er natuurlijk. De cijfers van het CBS spreken voor zich en zijn openbaar, al werken ze met een bepaalde rekenmethode. Ook hoor ik vaak het sprookje dat er veel van deze mensen nodig zijn om de vergrijzing op de arbeids-markt tegen te gaan.

In de jaren "60 van de vorige eeuw is er een bepaald beleid gevoerd dat uiteindelijk tot de huidige Nederlandse gezins-samenstelling geleid heeft, zodat er geen jongeren genoeg zijn om bepaalde vacatures te vervullen. Of veel buitenlandse jongeren met een Midden-Oosten achtergrond (mannen) bereid zijn om bv. in de zorg te gaan werken is de vraag........... Als we ook de vergaande automatisering van onze maatschappij erbij betrekken verwacht ik dat we helemaal niet zoveel extra mensen nodig hebben in de nabije toekomst. Hightech mensen zijn er nodig geen laag opgeleide mensen uit 2e of 3e wereld landen.

Conclusie er is een bewuste verplaatsing van bevolkings- groepen aan de gang. Dit was voor 1900 een heel ander verhaal.

DDR

mike op 19-01-2019 14:15

Het gefeminiseerde Westen begint helmaal niets tegen de macho islam cultuur Henk. Daar zit het probleem. Islamieten hebben helemaal geen meerderheid nodig. 20% is al meer dan genoeg het slaafse volk te overheersen en hel op aarde te creeeren.

Buck op 19-01-2019 15:03

We zijn er nog niet hoor. Al die “vluchtelingen“  met status,  stemmen op de gevestigde orde. En als klap op de vuurpijl, nog een verrassing, een economenpanel had op BNR radio gezegd dat kinderen die nu worden geboren een 60 jaar lang werkzaam leven wacht. De gemiddelde levensverwachting volgens hen zou voor die groep 102 jaar zijn. Een pensioenleeftijd van 80 jaar, zie je het voor je? En dan een pilletje van D66, want als je 80 bent, dan is de zorg niet meer rendabel. Met andere worden werken tot je er bij neervalt. Prettig vooruitzicht!

Tom Hendrix op 19-01-2019 15:22

DDR: 13.59. uur. Juist een volksverhuizing van economische inwijkelingen, die ons hele sociale stelsel onderuit zullen halen.

kim op 19-01-2019 19:59

@Tegenstander 12:49

 Ja, het is het uur nul. We moeten Beginnen.

hans en sabrina op 20-01-2019 10:08

Wat ben ik blij dat ik geen kinderen heb zeg ! Die zitten over een jaar of 10 a 15 midden in een burgeroorlog of erger nog geloofsoorlog waarbij iedereen die niet moslim is zijn strot wordt doorgesneden, De islam tolereert geen enkel ander geloof en wil alleen heersen, ze lopen allemaal al met een mes in hun zak rond en worden aangestuurd door de moskee , als die zegt steek iedere christen en alle ongelovigen dood gaat het gewoon gebeuren !  en maar naar binnen  halen !  wat een stelletje gestoorden in Brussel die dit niet zien aankomen. Ik ga hier in NL alles verkopen wat ik heb en emigreer naar een wel veilig land

joep op 20-01-2019 13:14

Het maakt niet uit waar de immigranten aankomen als ze een status krijgen kunnen ze zich overal vestigen.

Zolang er geen belijd op Europees niveau is blijft het dweilen met de kraan open.  

En vergeet niet dat het grootse probleem de gezinshereniging is voor iedere immigrant die wordt toe gelaten daar van volgt de familie een jaar later.          

Nieuw Begin op 20-01-2019 14:54

DDR op 19-01-2019 13:59

Wie is niet blij met de immigratie van hoogopgeleide ingenieurs, tandartsen, wetenschappelijk medewerkers , professoren en andere hoog intelligente vluchtelingen? West Europa heeft ze hard nodig, vandaar die miljoenen import van deze gewaardeerde collega's die het vergrijsde Europa komen bevolken met hun kennis en vaardiheden. Nee hoor, ik ben het hele,maal niet met u eens en ik steun GL en de D66 in hun verowde pogingen de brain-drain uit Afrika en het MO nog meer te intensiveren! Alle eer voor de jessias en de aangeklede robot D2019! Zo, dat ben ik even kwijt. Het moet maar eens afgelopen zijn met dat fake-news dat wij geen import nodig zouden hebben van zeer hoog opgeleide en geniale ( vaak moslim ) immigranten met lust for life en daarom ook voldoende testosteron! Zet hem op mannen! LOL.

Tom Hendrix op 20-01-2019 18:21

@Nieuw Begin: 14.54. uur. Hahaha, geweldige ironie!

Tom Hendrix op 20-01-2019 18:23

@Hans en sabrina: 10.08. uur. Daar konden jullie wel eens volledig gelijk in hebben. 

marnix op 20-01-2019 20:03

In Belgïe heeft men dringend 6000 IT specialisten nodig. De oplossing volgens de BE. Media:

*Belgïe gaat ze in Marokko recruteren incl. integratie en woonsubsidsies.

Je moet weten er zijn IT'ers te vinden in ons Europa CZ, SL, Lethland, Estland... enz.

Neen! Die in Noord-Afrika hebben volgens de regering meer skills en spreken Frans.

Onvoorstelbaar maar het is de waarheid.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl