HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

’s Werelds grootste hedgefonds waarschuwt voor aanstaande val van de dollar

In 2019-2020 nieuwe financiële crisis die de vorige van 2008 zal overtreffen en ‘wereld in Depressie zal storten’ – ‘Paniek in de lucht’: CNN’s angstindex op all-time record – Klimaatakkoord luidt in licht van komende crisis armoede miljoenen Nederlanders in

 
Dit lot wacht niet enkel de dollar, maar de hele wereldeconomie. De vraag is niet langer ‘of’, maar ‘wanneer’. Wordt het 2020, of mogelijk al 2019? (Afbeelding: Getty Images (5)).

Volgens Ray Dalio, de oprichter en voorzitter van ’s werelds grootste hedgefonds Bridgewater Associates, staat de Amerikaanse economie op het randje van een enorme valutacrisis waarin de dollar wel 30% van zijn waarde kan verliezen. Deze crash, die al in 2019 realiteit kan worden, zal een wereldwijde crisis veroorzaken die de vorige in 2008 verre zal overtreffen en de hele planeet volgens veel analisten jarenlang in een diepe recessie of zelfs depressie zal storten.

 

De val van de dollar zal volgens Dalio het gevolg zijn van de onhoudbare schuldenlast van de VS, die onder de vorige president Barack Obama vrijwel verdubbelde tot bijna $ 20 biljoen (inmiddels $ 21 biljoen). Ook het nul-rente beleid van de Federal Reserve, wat overigens ook door de Europese Centrale Bank wordt gevoerd, heeft een grote invloed gehad op het ontstaan van de komende megacrisis.

Inflatiecrisis

Amerika kan binnenkort wel eens een vergelijkbare (hyper)inflatie crisis voor zijn kiezen krijgen als Argentinië (dit jaar 111%), Iran (187%), Turkije (27%), Soedan (127%), Jemen (38%) en natuurlijk Zimbabwe (170%) en Venezuela (49355%) meemaken. President Trump verklaarde onlangs echter dat hij denkt dat deze crisis pas komt zodra hij niet meer in het Witte Huis zit. (1)

CNN index: ‘Extreme angst’

CNN’s ‘Fear & Greed’ index is nu al tot een record diepte gedaald en geeft inmiddels ‘extreme angst’ aan. ‘Paniek in de lucht – verbijsterde handelaren sprakeloos vanwege bloedbad’ op de markten in zowel Amerika, Europa als China, kopt Zero Hedge. (2)

‘2018 was chaotisch, in 2019 wordt die chaos totaal, op ieder gebied’

Er werd in 2018 nog een ander record genoteerd: maar liefst 93% van alle ‘assets’ wereldwijd zijn het afgelopen jaar minder waard geworden. ‘2018 was ongekend chaotisch, en die chaos zal in 2019 totaal worden,’ aldus analist Raul Ilargi Meijer. ‘En dat zal ieder gebied treffen: financiën, politiek, energie, ecologie, en misschien nog wel het meest op de manier waarop de ooit betrouwbare media hierover zullen berichten.’

Sinds de crisis van 2008 hebben de centrale banken door hun lage rente en ‘quantitative easing’ beleid een bom gelegd onder het totale financiële systeem, en die bom staat nu op springen. Dat zal volgens Meijer alles wegvagen, niet alleen aandelen, maar ook de huizenmarkt, pensioenen, et cetera. Of de ‘verwoestende crash’ inderdaad al in 2019 komt durft hij nog niet te zeggen, maar dat deze niet meer te vermijden is staat naar zijn overtuiging vast.

Burgers worden arm gemaakt met klimaat- en energiebeleid

Het ‘klimaatbeleid’ is inclusief de monstrueus kostbare (maar even zinloze) omschakeling op wind en zon volgens Meijer enkel een manier voor politici en bepaalde belangengroepen (grote industrie, milieubeweging, NGO’s) om hun macht over het gewone volk te behouden en nog meer geld bij hen weg te zuigen.

Zo heeft het Nederlandse kabinet gisteren zijn handtekening gezet onder een bizar klimaatakkoord dat, indien onverkort uitgevoerd, definitief een einde zal maken aan uw en mijn welvaart en betaalbare energiezekerheid (verplichte afschakeling van gas), en al over enkele jaren miljoenen Nederlanders in armoede zal storten, ook al wordt dit nu door alle ondertekenaars heftig ontkend.

De media zullen hun inmiddels beruchte aandeel leveren door de toch al aanzienlijke hoeveelheid nepnieuws en propaganda nog verder op te voeren – totdat er een moment komt dat zelfs de meest goedgelovige burger ziet en ervaart –zeker in zijn portemonnee- dat wat er in de media wordt beweerd totaal niet overeenkomt met de almaar harder wordende realiteit van zijn dagelijkse leven. Dan zal het echter veel te laat zijn om het tij nog te keren.

‘In 2019-2020 wordt de wereldeconomie in zwart gat gezogen’

Voor deze waanzinnige links-liberale klimaat- en energieluchtkastelen is straks overigens toch geen geld meer. Volgens analist Thomas Malinen is er nog nooit eerder zo’n groot gevaar voor de wereldeconomie geweest. ‘Velen beginnen zich nu af te vragen of de recessie in 2019 of 2020 begint, maar slechts zeer weinigen zien het ‘zwarte gat’ waar de wereldeconomie op het punt staat ingezogen te worden.’

Ook Malinen wijst op het fatale rente- en opkoopbeleid van de grote centrale banken, en dat tijdens een periode met stagnerende economische groei. Dit zal volgens hem leiden tot ‘een ernstige economische neergang, een wereldwijde Depressie.’

De almaar teruglopende economische groei in China zal op een ‘harde landing’ uitlopen die vooral de eurozone hard zal raken. Het beëindigen van het ‘gratis geld’ beleid (voor de banken, overheden en financiële markten, niet voor de burgers) door de centrale banken zal een grote klap toedienen aan aandelen, beurzen en kredietmarkten. De daarop stijgende rente en krappere monetaire condities zullen vervolgens een golf aan faillissementen en massaontslagen veroorzaken.

‘Dit alles zal de wereldeconomie van alle kanten treffen, en de groei van de wereldhandel, financiële stromen en inkomens zullen omkeren. Er is absoluut geen enkel ander einde mogelijk dan een wereldwijde depressie.’ (4)

En of dat nog niet genoeg is: historisch gezien monden dergelijke diepe dalen vrijwel altijd uit in grote oorlogen. (Desondanks alvast prettige kerstdagen gewenst.)


Xander

(1) GoldTelegraph via Zero Hedge
(2) Zero Hedge
(3) The Automatic Earth via Zero Hedge
(4) GNSEconomics via Zero Hedge
(5) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Pagina12
Nieuw Begin op 23-12-2018 22:12

Tom Hendrix op 23-12-2018 17:26

U ook gezegende dagen:

https://www.youtube.com/watch?v=SXh7JR9oKVE

Wordt zo blij van deze Christelijke muziek:

https://www.youtube.com/watch?v=RWKMSNg7URs&list=PLo-EdFAidu0OXSo7cDzF5XcNj1fDo-NqC

Tom op 23-12-2018 23:08

@JP: mijn vrasg of een familie 250% kan bezitten van alle rijkdommen op aarde was retorisch bedoelt...

Jammer genoeg begrijp jij dit niet. Hopelijk begrijp je wel het idee achter een retorische vraag.

Maar jullie roepen steeds maar dat we op onderzoek uit moeten. Doe dit aub nou toch eens zelf en blijf aub nadenken. Ik heb het idee dat jullie alle realiteitszin kwijt zijn geraakt. Wat jullie beweren kan soms niet eens.

Figuren als Steady zitten vwb opvattingen tav Joden op dezelfde lijn als nazi Duitsland. Het is makkelijk om een zondebok te zoeken en het is nog veel makkelijker om de Joden als zondebok aan te wijzen. 

Ik vind het doodeng wat ik hier lees. We zijn weer terug in de jaren 30/40 van de vorige eeuw ... Het is triest, in en in triest! Hopelijk beginnen jullie ooit in te zien dat jullie degene zijn die worden geïndoctrineerd met leugens. Onze overheden bedriegen ons maar stap niet het pad op dat leidt tot geestelijke vernietiging en vergiftiging van de geest. Uit de geschiedenislessen weten we waartoe dat kan leiden...

 

Antisemistisme is in gewoon Nederlands Jodenhaat en elke verholen uiting daarvan is een dekmantel om die Jodenhaat te rechtvaardigen.

Die dekmantel heeft verschillende gezichten en wordt beargumenteerd met halve en verdraaide waarheden, kortweg leugens. Die erin gaan als koek bij diegenen die een zondebok zoeken voor al het leed en onrecht in de wereld. Geprojecteerde haat.

Wie zonder zonde is, werpe de eerste steen en dan zouden alle landen moeten zwijgen en hun hand eerst in eigen boezem moeten steken die kritiek hebben op Israël.
Ook Nederland kent  pikzwarte bladzijden in zijn geschiedenis. Evenals andere landen. Vult u zelf maar in.

Europa beoogt een streng beleid ten aanzien van discriminatie van minderheidsgroepen maar als het de Joden betreft dan zwijgt Europa en de media.

Er is geen volk door de eeuwen heen zo vervolgd en gesmaad als het Joodse volk  en juist daarom kregen zij  rond 1947 het recht op een eigen Thuisland, de staat Israël.

Wat nu weer betwist wordt door een overwegend groot deel van de aanhangers van de Islam, die hun Koran niet goed lezen.

Maar ook de Westerse opinie is overwegend anti Israël aan het worden. Het vergif van de haat die zich verwoestend een weg baant tegen alles wat eerlijk, goed, rechtvaardig en redelijk is.
Als we  dit geen halt toeroepen in woord en daad kan dit een verwoestende werking op de wereld  en de planeet hebben.


Maar, Dit is wat de Islamitische god Allah zelf zegt via zijn profeet Mohammed.

Koran, soera 5, vers 20 en 21

En toen Mozes tot zijn volk zeide: “O, mijn volk, herinner u God’s gunst aan u, toen Hij profeten onder u aanstelde en u koningen aanwees en Hij u gaf, wat Hij aan niemand onder de volkeren heeft gegeven.” “O, mijn volk, gaat het heilige land binnen dat God voor u heeft bestemd en keert het niet de rug toe, anders zult gij verliezers worden.” 

Allah roept zijn aanhangers op te erkennen dat het land Israël de Joden toebehoort.

En daarin Israël zelfs oproept  - keert het, Israël, niet de rug toe anders zult gij verliezers worden-  om zich te verdedigen tegen een ieder die de Joodse staat met zijn inwoners wil vernietigen.

Allah heeft nergens via zijn profeet vermeld in de Koran , dat Israël  ooit beloofd aan ,of toegezegd zal worden aan Mohammed en de moslims.

De erkenning dat Israël Gods Land is die Hij aan de Joden heeft toebedeeld zal voorspoed brengen aan alle natiën. Niet dat de Joden zo volmaakt zijn maar God, die volmaakt is,  heeft besloten dat hij via dat land Zegen wil brengen over de hele wereld. 

Mod.

rick op 23-12-2018 23:28

Geld, geld en nog eens geld. Wat zijn wij toch verslaafd aan geld gezien de vele reacties op dit artikel.

wat zijn wij toch een angsthazen. Laat het maar gebeuren. Nederigheid is goed voor iedereen.

Kees op 23-12-2018 23:33

Het is sad that sommige lezers ons blijven verwijzen naar geplaatste artiekelen op youtub  die volgens deze lezers berusten op de waarheid .Youtub is een van de grootste fake nieuws verspreiders  in de soicial media .  Wake up mensen .

Oma op 24-12-2018 03:42

Inderdaad, realist! De voorbereidingen voor de volgende, financiële crisis werden reeds getroffen....en ze hebben het zelfs via de leugenpers kenbaar gemaakt!

ECB kondigde aan dat ze stoppen met geld bij te drukken, dat werd op poten gezet in 2015 (merk op: bij het begin van de immigratiegolf!) zogenaamd als 'economisch herstelplan voor de eurozone', dus er zouden miljarden in de europese economie gepompt worden...mis poes!

Intussen werd ontmaskerd dat er geen cent naar de economie ging maar dat de banken hiermee werden rechtgehouden! Het zijn dus de europese banken die aan dit ECB-infuus liggen en meteen in zware moeilijkheden zullen gaan komen. De rest laat zich raden? Toch voor iedereen van goede wil fijne feestdagen gewenst en hoop.....duistere plannen worden reeds gedwarsboomd als ze door het Licht in de schijnwerpers komen te staan..

Kees op 24-12-2018 05:16

Tom 23.12.

BestevTom .Al je informatie over de Rothchilds zijn geput uit nep nieuws  , gericht om de Rothchilds als goed mensen te laten overkomen .. paar voorbeelden : zij waren de gene die oorlogen in europa financieerde .   Zij werken achter de schermen om de mensheid in slavernij te brengen .  Zij hebben  , achter de schermen de V N op gezet .  

95 % van de grote banken , zoals bijvoorbeeld de nederlands bank  en alle andere banken in Europa zijn eigendom van de Rothchilds . Ook de Amerikaanse bank .

Er zijn maar een paar landen die een Rothschild bank heeft .

steady op 24-12-2018 09:23

Steady

niet lullen hé de waarheid mag/moet gezegd worden

je beschuldigd mij van alles en nog wat, je kletst gewoon uit uw nek

terwijl ik van jongsaf aan de joden verdedigd heb

ik wens géén discusie aan te gaan, uw antwoord - veel nietszeggende woorden hé

 hierna enkele titels van (waarheid getrouwe boeken)

De dertien satanische bloedlijnen

Het derde rijk Grondslag voor de komende werelddictatuur (transitie)

150 palestijnse fabels

Alles wat ik op deze site medegedeeld heb kan ik volledig onderbouwen

maar ja als iedereen denkt dat de anderen ongelijk hebben en weigeren onderzoek te doen

en niet afwijken van hun standpunt, dan zijn we ver van huis hoor.

een kleine investering in echte boeken kan veel misvattingen oplossen

Sterkte, het zal nodig zijn

Jodenvriend in hart en nieren ja

Liever vandaag dan morgen

Shalom en goede feesten

 

Steady: in elke bevolkingsgroep zijn goede en slechte mensen,  maar u kunt toch niet een heel volk wegzetten als fout vanwege de wandaden van een kleine elitegroep ? 
Wilt u ook het hele Nederlandse volk vereenzelvigen met de wandaden van de NSB'ers ten tijde van de tweede wereldoorlog ?
Het is opvallend dat in deze uw focus ligt op het Joodse volk. Mod.
 

steady op 24-12-2018 09:49

Tommeke

De man heet Tom en als u het niet met hem eens bent, is het kleineren van  zijn naam een teken van zwakte om uw gelijk te halen. Mod.

maria op 24-12-2018 09:56

Vele op deze site hebben geen toekomst perspectief omdat ze geen bijbelkennis hebben, ze staren alleen naar het hier en nu 

Oma op 24-12-2018 12:10

@Mod.: U heeft overschot van gelijk!

In europa, en ook elders wordt antisemitisme en de toenemende Jodenhaat bijna oogluikend toegestaan omdat....het gepleegd wordt door moslims die palestijnen als geloofsgenoten steunen tegen Israël, de grote boosdoener die hen zogenaamd verdrijft en oorlog voert. Palestijnen, net als moslims algemeen, wentelen zich in de slachtofferrol om hun wandaden te rechtvaardigen terwijl ze de daders zijn. En uiteraard speelt ook de jaloezie van westerse elite over de kunde en rijkdom van Joden een rol, als handelaars en commercanten hebben zij geen gelijken.

Een zeer zorgwekkende ontwikkeling naar de voortzetting van de eerdere holocaust door hitler waarvoor de hele wereld de plicht heeft de uitroeiing en het verdrijven van de Joden te voorkomen. 

Het kwaad kan enkel gedijen als de Goede Mensen zwijgen.

De oorzaak van het conflict in het midden oosten tussen Israël en de palestijnen wordt perfect verklaard door prof. Afshin Ellian:

"Kalief Umar had bepaald dat de veroverde gronden tot de islam behoren – ofwel: niet-moslims mogen deze grond niet beheersen of in eigendom hebben. Ze kunnen het lenen. De islamitische grond werd sindsdien als heilig en onvervreemdbaar islamitisch verklaard. Er mag dus nooit een christelijke of joodse staat worden gevestigd op islamitische grond, ook al is die grond oorspronkelijk veroverd. 

Het bestaan van Israël wordt daarom in strijd geacht met de sharia – dit is de absolute kern van het conflict rond Israël."

We schrijven de jaren: 644-656!!!

En daar draait heel deze oorlog om, die reeds meer dan 60 jaar woedt: palestijnen claimen elke centimeter grond als zijnde onvervreemdbaar en eeuwig islamitisch. Tenslotte wordt elk stukje grond waar een moslim ooit voet zette als islamitische verovering beschouwd - kun je nagaan wat dat betekent voor onze europese landen?

Daarom saboteren palestijnen ook telkens het vredesproces, daarom schenden palestijnen telkens elke poging tot staakt-het-vuren waarbij ze dan Israël notabene verwijten dat ze zich verdedigen om de wereld wijs te maken dat palestijnen de slachtoffers zijn: kinderen en de bevolking als schild gebruiken, kinderen en vrouwen dwingen aan de grens stenen te gooien naar israëlische militairen zodat, als er slachtoffers vallen doordat Israël zich verdedigt, ze kunnen wijzen naar boosdoener Israël. Walgelijk...anderen hypocriet verwijten wat ze zelf doen, een typisch islam kenmerk.

De palestijnen en hamas zijn terroristen, leugenaars, zij beweren vrede te willen maar hun enige doel is Joden te verjagen van 'hun' islamitische grond en zelfs het bestaansrecht van het Joodse volk en het recht op een eigen staat te ontzeggen - kortweg gezegd: een holocaust, uitroeiing van het Joodse volk, net als hitler.

Dit conflict beïnvloedt de hele wereld, dit is een universele uitdaging en de oplossing ervan zal leiden tot wereldvrede.  Daarvoor moet de hele wereld zich eensgezind uitspreken tegen deze islamitische holocaust op Israël en de Joden. 

De hele wereld en elk mens heeft de plicht deze schande streng te veroordelen om deze nieuwe holocaust op de Joden te verhinderen. De wereldvrede hangt af van de oplossing van dit slepende conflict!

België zou al kunnen beginnen met palestijnen uit gaza te repatriëren naar hun originele, arabische landen van herkomst want ook zij waren arabische inwijkelingen uit de buurlanden in een land dat toebehoorde aan het Joodse volk.

Tegenstander op 24-12-2018 16:24

Wat een geluk dat alleen God ons precies kan vertellen hoe alles exact in elkaar zit.

Waarom zo'n heisa over ik weet dit wel en jij weet dat niet? Leef liever je leven!

Bedenk mensen, dat als je ooit het eeuwige koninkrijk mag betreden, er voldoende tijd en kennis voorhanden zal zijn om diepgaande studie's te volgen, teneinde voor een ieder duidelijkheid in deze "Wereldse" voltooid verleden tijd materie te scheppen..............

Voor een ieder: Gezegende Kerstdagen en een Gelukkig, Gezond en Veilig 2019!

steady op 24-12-2018 17:42

Mod

Ik wil/moet géén gelijk halen, ik geef enkel info

sterkte

Shalom

 

Er is ruimte geweest voor verschillende standpunten en sluiten dan nu deze discussie. Mod.

ron op 20-01-2019 10:59

Welk land Het Beloofde Land? Wie heeft dat gezegd? De één of andere persoon die misschien geestelijk ziek was zoals Mohammed die ook beweerd de laatste profeet te zijn.

De echte God mensen is er geen van jaloezie, haat en straffend. Trouwens julie God is almachtig waar is Hij dan? Als jullie God zo barmartig is en alles geschapen heeft waarom moeten zijn lievelingetjes dan zo lijden? Het is niet omdat de ene of de andere met een boek zwaait dat Dat de waarheid is. In de grootheidswaan van iedere bevolking Ego heerst de overtuiging dat zij de uitverkorenen zijn wat ronduit belachelijk is.

Zolang dit Ego meespeelt in de schepping inplaats van Liefde en Waardering kan die God de pot op want Hij zal leiden tot zelfdistruction. 

Allen: Verder praten op het Geloofsforum. Mod.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl