HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Twee grote internationale onderzoeken: 7 miljoen volwassen migranten willen naar Nederland

Slechts 1 op de 10 Europeanen wil meer immigratie, meer dan de helft wil minder - Gallup Research: Ruim 750 miljoen mensen willen emigreren naar vooral Amerika en Europa – Kwart van totale bevolking Noord Afrika (Marokko, Algerije, Tunesië, Libië) wil naar Europa, waar 21% juist zelf wil vertrekken

 
In Marrakesh besloten Europese en Afrikaanse regeringen gezamenlijk om door middel van massale immigratie feitelijk ‘Eurafrika’ te creëren.(Afbeelding: Eerste migratieconferentie in mei, Getty Images (3)).

Door de ondertekening van het VN migratiepact van Marrakesh door de regering Rutte kan het de komende jaren wel eens flink drukker worden in ons landje. Uit internationale onderzoeken van de gerenommeerde bureaus Gallup en Pew blijkt namelijk dat 1% van de mensen die zeggen te willen emigreren naar Nederland wil. Dan hebben we het over 7 tot 7,5 miljoen volwassenen, kinderen dus niet eens meegerekend. Ruimte zat, lijken ze in Den Haag te denken, gezien er in onder andere het Groene Hart, op de Veluwe en Sallandse Heuvelrug, in het IJsselmeer, de polders en in Zeeland meer dan genoeg open (natuur)gebieden zijn die er klaarblijkelijk om smeken te worden volgebouwd. En anders kunnen we natuurlijk ook de bestaande steden en dorpen volplempen met hoge flatgebouwen.

 

Slechts 1 op de 10 wil meer immigratie, meerderheid is tegen

Toch blijkt bepaald niet iedereen dit globalistische visioen van onbeperkte immigratie te delen. Uit een groot internationaal onderzoek in 27 landen verricht door het bekende Pew Research blijkt dat het aantal voorstanders van meer immigratie in alle landen juist zwaar in de minderheid is.

In Europa, waar ook Nederland onderzocht werd, wil gemiddeld slechts 1 op de 10 meer migranten binnenhalen. 35% wil dat het blijft zoals het nu is, en ruim de helft, 51%, wil juist minder immigratie of daar zelfs helemaal mee stoppen. Desondanks hebben veel Europese regeringen, zoals bekend ook die van premier Rutte, hun handtekening gezet onder een Pact waarin letterlijk staat dat nog veel meer immigratie ‘onvermijdelijk, wenselijk en noodzakelijk is’. Wijd verspreide volksopstanden tegen de elite zoals in Frankrijk lijken op den duur dan ook niet te kunnen uitblijven.

In Griekenland, dat via Turkije een enorme stroom ‘Syrische’ migranten te verwerken heeft gekregen, wil maar liefst 82% minder of helemaal geen immigratie. Ook in Hongarije (72%), Italië (71%), Duitsland (58%) en Zweden 52%) is een meerderheid ronduit tegen. In Nederland wil 39% minder migranten en vindt 49% dat het zo moet blijven zoals het nu is. Slechts 10% van de Nederlanders wil meer immigratie, wat precies het gemiddelde van de in de EU onderzochte landen is.

Ook buiten Europa weinig voorstanders van migranten

Ook buiten Europa blijkt slechts een kleine minderheid voorstander te zijn. In Azië is Japan het enige land waar er minder tegenstanders (13%) dan voorstanders zijn (23%). Het zal weinig verbazing wekken dat de meeste tegenstanders in Israël (73%) en Rusland (67%) leven, maar ook in Argentinië (61%), Zuid Afrika (60%) en Kenia (60%). Opvallend is dat in de VS maar 29% minder immigratie wil, tegen 24% meer. Mogelijk ligt het aan het veel strengere beleid van president Trump dat 44% tevreden is over hoe het nu gaat.

750 miljoen mensen willen emigreren naar Amerika of Europa

Wereldwijd leven 258 miljoen mensen niet in het land van hun geboorte, een record. In 1990 was bedroeg dat aantal nog maar 153 miljoen. Volgens de collega researchers van Gallup willen meer dan 750 miljoen mensen emigreren naar met name Amerika en Europa. De Verenigde Staten worden met 21% het vaakst genoemd, gevolgd door Canada (6%), Duitsland (6%) en Frankrijk (5%). Ongeveer 1% wil naar Nederland. Het gaat daarbij dan nog altijd om minstens 7 miljoen volwassen migranten.

Maar liefst één derde van de bevolking van de sub-Sahara landen wil vertrekken naar Europa, wat hen door het Pact van Marrakesh een stuk makkelijker zal worden gemaakt. Van deze landen staan Sierra Leone (71%) en Liberia (66%) aan de top. Daarnaast wil 60% van de Albanezen naar de EU emigreren. 63% van de bevolking van het straatarme Haïti wil naar Amerika.

Kwart Noord Afrikanen en Midden Oosterlingen willen naar EU

In de Noord Afrikaanse ‘Maghreb’ landen (o.a. Marokko, Algerije, Tunesië en Libië) en het Midden Oosten heeft 24% de wens om naar Europa te gaan (tegen 19% in 2012). In de EU wil een naar verhouding aanzienlijk percentage van 21% juist zelf vertrekken, vermoedelijk mede vanwege die toestroom van miljoenen Afrikaanse en Aziatische migranten.

Europa nam sinds 2015 meer dan 2 miljoen –voornamelijk moslim- migranten op. In de VS leven het meeste immigranten: 44,5 miljoen. In Duitsland zijn dat er 12,2 miljoen en in Rusland 11,7 miljoen.

De landen met percentueel de meeste migranten zijn Australië (29%), Israël (24%), Canada (22%) en Zweden (18%). Ongeveer 15% van de Duitse bevolking is van buitenlandse komaf, wat vergelijkbaar is met de VS (14%), Groot Brittannië (13%) en Spanje (13%).

Worden wij ook Derde Wereldland?

Volgens de VN groeit het aantal Afrikanen van circa 1 miljard nu naar 4 miljard in 2100. In het Midden Oosten is de bevolking dan gegroeid naar bijna 1 miljard. Wat gebeurt er dan met onze landen, volken en culturen als 2 miljard Afrikanen en een kwart miljard Midden Oosterlingen naar Europa en Amerika willen? Of zijn we tegen die tijd door massale ‘Marrakesh’ immigratie zèlf Derde Wereldlanden geworden?

 

Xander

(1) Information Liberation via Infowars
(2) Breitbart
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

10-12: 12 Franse generaals waarschuwen dat VN Migratiepact einde van Europese beschaving betekent
08-12: ‘Gele Hesjes versus Macron luidt het einde van de EU in’
05-12: Oud SPD deelburgemeester Berlijn over migratiepact: Politici hebben niets geleerd van ondergang DDR (‘/ Dit migratiepact is eenzijdig, belooft migranten veel en lokt ze hierheen’)
01-12: Britse politicus: Pact van Marrakesh overspoelt Europa komende 6 jaar met 59 miljoen migranten
30-11: Directeur Instituut Volkenrecht zeer kritisch over VN-Migratiepact waar kabinet Rutte mee instemt
21-11: ‘VN Migratiepact is volgens volkenstrafrecht legalisering van genocide’ (Voorzitter Duits parlementair comité: VN Migratiepact heeft wel degelijk rechtskracht en zet alles op zijn kop)
10-11: Officiële statistiek: VN en EU vinden dat Nederland nog 8 miljoen migranten kan opnemen
05-11: VN geeft Turkije gevaarlijk veel macht over migrantenstroom naar Europa
04-11: (/ Waarom worden grenzen ineens een racistische doodzonde als landen en volken deze willen handhaven?)
01-11: Afgetreden Franse minister BiZa bang dat land binnen 5 jaar instort door massa immigratie (/ Pact van Marrakesh zal ondergang West Europa versnellen en bezegelen)
22-10: ‘VN invasie Europa en Amerika met 600 miljoen tot 2 miljard migranten is begonnen’ (/ VN wil immigratie Europa opvoeren tot ruim 25 miljoen per jaar / Migranten invasie bedoeld om grenzen, soevereiniteit en onafhankelijkheid te vernietigen, zodat er een VN wereldregering kan worden opgericht)
21-10: Oostenrijk noemt door Nederland gesteunde VN migratiepact van Marrakesh ‘vergif’ 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

willy op 11-12-2018 17:25

Als ik dat las dacht ik zo bij mezelf, wat gaat Nederland bomvol zijn en dan zal de Nederlander zijn identiteit verliezen in een zee van multi-culturele onzin dat nooit zal lukken. Het migratiepact mag dan al niet bindend zijn juridisch is het dat wel, iedere migrant kan elke beslissing nu aanvechten bij het gerecht en zijn gelijk halen, dus de autochtoon zal een unicum worden en thuis horen in de dierentuin als bezienswaardigheid die niet mag uitsterven.De bevolking, of doch de mensen die ik ontmoet,blijkbaar ontmoeten ministers andere mensen, buitenaardse misschien , die zijn tegen en vinden genoeg is genoeg! En heel misschien veroorzaken te gele hesjes de eerste burgeroorlog, trouwens die is al een tijdje bezig! Shalom

Doordenker op 11-12-2018 17:43

De ‘ordelijke migratie’ waarover het VN-pact spreekt is een eufemisme voor de bevordering van massa migratie door die op een zo efficiënt en grootschalig mogelijke manier te laten verlopen met gegarandeerde ‘rechten’ voor de migranten en gegarandeerde ‘plichten’ voor de autochtone bevolking, die hiermee zal gedwongen worden om miljoenen migranten op te vangen en te onderhouden. Over de ‘rechten’ van de bevolkingen die de ‘plicht’ opgelegd krijgen om al die migranten op te vangen en te onderhouden wordt zelfs geen enkel woord vuil gemaakt in dit duivels VN-pact.Om de 'Pearl Harbor Speech' van president Roosevelt te parafraseren: "Marrakesh 10-12-2018 is a date which will live in infamy"...

Maya op 11-12-2018 17:45

Ok dat was het dan. Ik ga emigreren. Hoop dat ik nog genoeg tijd heb. Amerika klinkt goed. Groot land veel meer mogelijkheden. Weg uit europa. Verwacht hele volkstammen daar weer te zien. Tot dan.. Im'Lakech

Maurits Dekker op 11-12-2018 17:53

Gisteren hebben veel regeringsleiders ingestemd met het pact van Marrakesh.Dit betekent dat de volkeren van Europa nu naar de afgrond worden geduwd.Deze regeringsleiders doen dit opzettelijk en welbewust volgens een reeds eerder opgesteld plan. Laat hen duidelijk zijn dat deze misdaad niet onbestraft zal blijven.

janneman op 11-12-2018 18:04

En dan kom ik zonet een onwaarschijnlijk bericht tegen van Belga, intussen overgenomen op HLN, dat kennelijk twee-derde van de eu-parlementsleden wil dat er in de ambassades van de lidstaten van de eu in het buitenland humanitaire visa moeten kunnen verstrekt worden aan kandidaat-asielzoekers om legaal naar hier te komen en hier asiel aan te vragen (aub !). Het is zo volstrekt surrealistisch dat ik niet weet waar begonnen om er wat over te zeggen. Ik link het maar gewoon, het is toch in het Nederlands en jullie kunnen ook lezen (opgelet, het is aangewezen vooraf een temesta of twee te nemen want je schrikt je een rotongeluk hoor : https://www.hln.be/nieuws/buitenland/twee-op-drie-europarlementsleden-willen-humanitaire-visa-voor-asielzoekers-in-ambassades~abb35cea/

Her bericht is nog gloeiend heet van de naald, en dus eventjes kijken wat er elders over gezegd wordt, maar als daar effectief wat van aan is, dan kan onze zeer geachte vriend Xander best een nieuwe draad beginnen en een paar servers bijkopen want dan gaat het hier wat worden. En de politici zijn nu al beducht op gele hesjes, bon, die gaan straks wat anders voorhebben.

Tegenstander op 11-12-2018 18:04

Wij lopen lang een hek en achter het hek staan een aantal psychopaten en kijken naar ons.

Wij denken, daar staan die gekken!

Zij denken aan de andere kant van het hek, daar lopen die gekken........

Gekke situatie eigenlijk, niemand doet iets!

En dat is nu Nederland, niets doen.......

Koolmees op 11-12-2018 18:05

Ach er wordt toch al aardig geroofd. Tegen die tijd horen ze dat er hier niets meer te halen valt, gaan ze vanzelf weg, maar dan zijn wij er niet meer. Onze leiders roven ons al leeg en halen nog meer rovers binnen. Zelf hebben ze hacienda's in Zuid Amerika en elders. Die zullen daar geen last van hebben, alleen de arme man zal dan helemaal niks meer hebben, want onze huizen moeten we dan ook nog met de nieuwkomers delen of afstaan. Soros, bilderbergers en nog meer van dat soort hebben hun zin met dit pact.

Lisamary op 11-12-2018 18:05

Hoe kan Rutte verklaren en verantwoorden om zonder toekomstperspectief onschuldige, weerloze kinderen, die door eigen fout en laksheid hun wortels in Nederland hebben gaan uitzetten, terwijl hij lachend zijn handtekening zet onder een pact waarmee millioenen migranten de kans geeft om zijn land te bezetten? Kan iemand dat rijmen?

Steven op 11-12-2018 18:29

Het laatste lijkt mij waarschijnlijker...

Maar hebben ze er al over nagedacht en gedebateerd waar de autochtonen naartoe kunnen emigreren?

Want, als wij op het vliegtuig stappen en ergens neer strijken..zijn we nergens welkom om te blijven...

ohje op 11-12-2018 18:29

Maak het hoop ik niet meer mee.

Voor het jonge volk zeg ik, sterkte en maak er iets van.

DzVzTkM op 11-12-2018 18:32

Is er een reden dat er geen europees land deze conferie heeft mogen of willen organiseren?

Ernie van de Wal op 11-12-2018 18:58

Ik weet niet hoe dit afloopt. Er gaat beslist een stroom migranten komen, maar dat gaat onvermijdelijk -en vrij snel- leiden tot een totale onbetaalbaarheid van onze verzorgingsstaat. Voorafgegaan door stevige lastenverzwaring en i.c.m. een positive discriminatie op de arbeids-, en woningmarkt voor migranten gaat dit waarschijnlijk zelfs in Nederland leiden tot een volksopstand. Waarbij de regering stappen terug moet zetten, die ze niet kan financieren. Dat gaat nog interessant worden.

Op politiek terrein boeken FvD i.c.m. PVV stevig vooruitgang. Die 2 partijen zijn al goed voor ca. 34 zetels na de komende 2e kamerverkiezingen en dat zou nog best eens kunnen groeien. Ook een SP kan groeien als ze dit sentiment eindelijk eens gaat uitbaten. De achterban van de SP kent in de samenleving dezelfde frustraties als de achterban van de PVV. Zodra de Marijnisjes hun oogkleppen afzetten kan die SP best groeien, vooral ten koste van de PvdA. Een zelfde koers ligt in de lijn der verwachting van 50+ en SGP.

Om uiteenlopende redenen heeft elke achterban dezelfde noden en behoeften.

Eerlijk gezegd hoop ik, dat een monsterverbond tussen die partijen nog kan voorkomen dat hier de totale chaos uitbreekt.

Gek genoeg geldt dit ook voor de achterban van Denk. Harstsikke leuk, dat Denk met name het Turkse nationalisme uitdraagt en de islamitische gewoonten tot norm wil verheffen. Maar of de Denk kiezers nou geslaagd zijn in het leven, of slechts gekomen zijn om hier uit te vreten; ze profiteren hier allemaal van de maatschappij die door Nederlanders zo is ingericht. Met een overdaad aan migranten lopen de succesvollen onder hen leeg op de financiering daarvan. 

Janszn op 11-12-2018 19:05

Dan bestaan derdewereldlanden niet meer. Zijn we allemaal.

De Oostvaarderplassen worden ruimer. Veel Afrikanen zullen zich daar thuis voelen, zeker als de klimaatverandering doorzet.

Casper op 11-12-2018 19:15

Zelf maar eens gaan verhuizen en emigreren, iets te vol en wil mider.

Wat een waardeloze EU, alle linkse stemmers bedankt.

Cefas op 11-12-2018 19:39

De VN, EU en de ongehorige landen aan die twee+de moslimlanden met hun permanente oorlogsvoering met elkaar en met anderen zijn de hoofdoorzaken van de komende chaos en tsunamie van geweld. Wees voorbereid, de overheid doet niets voor zijn burgers, beschermt hen niet en laat hen op een gruwelijke wijze in de steek.

kim op 11-12-2018 19:40

Ik ben al maanden stom van verbazing en in shock dat dit gewoon doorgedrukt wordt, de Europeaan te laten onderdrukken door een barbaars gruwelijk volk, dat geen geweten heeft. Alsof ze genetisch zo gemanipuleerd zijn door 55 jaar ontwikkelingshulp uit het Westen. Wat hebben ze die mensen daar ingespoten, gevoederd, geïndroctrineerd, en vooral Dom gehouden. Er is geen educatie geweest, alles is een vooropgezet plan. Het is alsof ik een Frankenstein verslag lees, iedereen moet zich mengen en worden vervolgens tot zombies slaafs gemaakt want, geen identiteit, geen geweten, geen achtergrond, helemaal niets, want er komt geen geluid uit de mond alleen maar jaknikken.

 

Eelke Piers op 11-12-2018 19:46

Nu de Belgische minter haar ambtenaren bevolen heeft om de aantal asielzoekers dat mag blijven stapsgewijs te verhogen volg nu de EU.

De Standaard: Europees Parlement stemt in met het afgeven van humanitaire visa op EU ambassades.

Dit houdt in dat iedereen in zijn eigen land een visum kan krijgen naar bv. Nederland om asiel te eisen.

Het pack van Marrakesh bindt ons nergens aan maar het wordt ons razendsnel door de strot geduwd

Tabris op 11-12-2018 19:55

Massale migratie van derde wereld landen met laag energie en grondstoffen verbruik naar het rijke westen met hoog energie en gronstoffen verbruik accellereert de opwarming van de aarde. 

Om onze planeet te redden moet immigratie gestopt worden.

janneman op 11-12-2018 20:02

En dan kom ik zonet een onwaarschijnlijk bericht tegen van Belga, intussen overgenomen op HLN, dat kennelijk twee-derde van de eu-parlementsleden wil dat er in de ambassades van de lidstaten van de eu in het buitenland humanitaire visa moeten kunnen verstrekt worden aan kandidaat-asielzoekers om legaal naar hier te komen en hier asiel aan te vragen (aub !). Het is zo volstrekt surrealistisch dat ik niet weet waar begonnen om er wat over te zeggen. Ik link het maar gewoon, het is toch in het Nederlands en jullie kunnen ook lezen (opgelet, het is aangewezen vooraf een temesta of twee te nemen want je schrikt je een rotongeluk hoor : https://www.hln.be/nieuws/buitenland/twee-op-drie-europarlementsleden-willen-humanitaire-visa-voor-asielzoekers-in-ambassades~abb35cea/

Her bericht is nog gloeiend heet van de naald, en dus eventjes kijken wat er elders over gezegd wordt, maar als daar effectief wat van aan is, dan kan onze zeer geachte vriend Xander best een nieuwe draad beginnen en een paar servers bijkopen want dan gaat het hier wat worden. En de politici zijn nu al beducht op gele hesjes, bon, die gaan straks wat anders voorhebben.

Raveltje op 11-12-2018 20:23

De Nederlander is identiteit al kwijt, is opgeslokt in de EU. En straks de NWO. Er blijft niets van Nederland over, en aan

volksvertegenwoordigers heb je niets. Zijn voor het grootste deel landverraders. Het is in de zeventiger jaren al begonnen

met het ene naar het andere verdrag. Om dat alles terug te draaien? Dan moeten we weer inleveren. Maar al die migratie, 

Daar sta ik beslist niet achter. Daar wordt het niet beter van. Eigen bevolking is al zoveel kwijt geraakt. We zouden het

allemaal beter krijgen. Loze beloftes en dus meineed pleger. 

opa uit Son op 11-12-2018 21:15

Ik wil helemaal geen migranten, zelfs niet als ze willen integreren. Ze brengen hun eigen cultuur mee - en als er maar genoeg van komen worden zij de dominante cultuur. En integreren in wat? Tachtig procent van de nationale souvereiniteit is overgedragen aan Brussel - die vol in zet op islamitisering van de EU. Dus waarom zouden al die nieuwkomers nog moeite doen om te integreren - in dialoog gaan met Europeanen? Platwalsen is gemakkelijker.

Bashoevedorp! op 11-12-2018 21:30

Ben ik even blij dat mijn gezin en ik destijds het knettergekke Nederland en de EU hebben verlaten. Kom nu alleen af en toe om mijn vader te bezoeken. En ja, als je een beetje je best doet is het leven gewoon beter dan in Nederland waar zgn. alles kan maar niets mag.

Ik hoop het beste voor de mensen in mijn geboorteland.

Lisamary op 11-12-2018 21:38

Over de migrantenvisum is inderdaad net weer de 2e keer gestemd die zij in maart 2019, net voor de verkiezingen willen doordrukken. In de eerste ronde haalden ze niet de nodzakelijke stemmen waaardoor de linksliberalen histerisch werden. Ze gaven de schuld aan de machines, waaruit de kaarten volgens hen te snel zouden uitgetrokken zijn, dus eisten ze een 2e ronde. Ze stemmen net zo lang tot ze gewonnen hebben. Hiermee zullen het Marrakesh plan en de visumplanl door elkaar of parallel naast elkaa lopen. Als niet door de voordeur dan wel via de achterdeur, maar binnenkomen zullen ze wel. Het is niet vor niets dat ze de grensbewaking, zoals het geval is in Hongarije of de laatste tijd in Italie willen overnemen. De 10.000 mensen die zij willen aanstellen moeten zorgen dat de intocht vlekkeloos kan verlopen.

kleine leeuw op 11-12-2018 22:24

Super bedacht Tabris

Eelke Piers op 11-12-2018 22:27

Zijn de laatste verkiezingen zo vervalst of klaagt iedereen terwijl ze toch heel trouw op Rutte en consorte gestemd hebben en weer zullen stemmen.

Dom stemvee!

Nieuw Begin op 11-12-2018 23:33

Kom in opstand tegen de regering!

Mensen lees de uitstekende column van Leon de Winter in de Telegraaf van vandaag. Een messcherpe analyse hoe de zeer kleine politiek elite de miljoenen gewone burgers in Europa buiten spel zet. Hoe laten we het bloed koken van de Europeanen? 

Dit is de column:

'Niet de burger maar de keline elite kiest

Leon de Winter in de Telegraaf. ( premie artikel)

https://www.telegraaf.nl/columns/2907284/niet-de-burger-maar-de-kleine-elite-kiest

Eerste alineaas:

Op misschien Zwitserland na (waar met een referendummodel de burger politieke processen direct kan beïnvloeden) kijken Europese burgers machteloos naar de besluiten van heersende politiek-culturele klassen die zich bezighouden met ontzagwekkende issues die tot voor kort niet bestonden.

Eén zo’n issue is massamigratie. De verzorgingsstaat bestaat niet buiten de westers-protestantse natiestaten, ofwel: de religieus-culturele component van de verzorgingsstaat kan niet anders dan van cruciaal belang zijn. 

Pier op 11-12-2018 23:58

Aanslag in Strassbourg, Frankrijk. Moslim. Tot nu toe 4 doden, 11 gewonden, waarvan 8 in kritieke toestand.

Nieuw Begin op 12-12-2018 00:42

Eelke Piers op 11-12-2018 22:27

Heb ergens gelezen dat vooral de vrouwelijke stemsters, studentes vaak nog, gevallen zijn voor  de GL partijleider, de bekende Jessias Klaver. Die stemmen dus met hun hormonen. En vergeet ook niet dat politici zelf flink veranderen in de 4 jaar die ligt tussen 2 stemmomenten. En dan de moskeen, analfabeten vullen vaak die ruimten waar mullahs hun oproepen doen en velen zullen stellig niet op Wilders of FvD of de SGP stemmen. Maar het waar, dom stemvee...

Eric op 12-12-2018 02:15

Kim op 19:40 heeft al wel zo'n beetje mijn gemoedstoestand beschreven. Ik voel me verraden door vooral CDA en VVD want zij hadden dit nog kunnen voorkomen. Hoe je zo'n ellendig pact kunt tekenen met uiterst dubieuze landen is me een raadsel. De VN is pro islam, is anti Israël, daar is niks christelijks of vrijheidslievend aan! Dat de meeste Nederlands tegen zijn, dat Nederland een van de dichtstbevolkte landen is, wordt gewoon maar even aan de kant gezet. Voor mij een kleine troost dat lang niet alle landen getekend hebben, toch maar goed dat Trump president van de VS is. Overigens, ik vraag me af wat de volledige lijst is van landen die niet getekend hebben. Wat hebben Rusland en China gedaan bijvoorbeeld, ik kan het nergens vinden.

loeky123 op 12-12-2018 05:34

ik zou rusland kiezen, ja een hard land, maar als je hard werkt verdien je je geld, en hier zeggen ze rusland is corrupt, misschien ja,maar is het hier niet rotter, de dicttors van de EU hebben totaal schijt aan hun eigen bevolking, en Putin is een dictator, ik kan zo vele landen opnoemen waar echte dictators zitten en waar de EU gewoon zaken mee doet, Rusland vaart der eigen koers, geen banken systeem als hier, heeft veel olie en gas, dus een bedreiging voor de elite van de EU en het westen. Rusland vaart der eigen zin voor de russen, en dat is niet prettig voor de EU en de USA. dus zouden we is kunnen stoppen met te zeggen de russen doen het, zelf de gele hesjes, de russen, ik kan niet begrijpen dat de europese westerse bevolkning zo stom is, en gewoon de media (MsM) gelooft. en als dit spel door gaat, komt er vanzelf oorlog, en dat is weer handel voor de elite, en de nederlanse overheid is een poppen kast, alles wordt nu in europa beslist, dus stop met die dure overbodige baantje machine die niet gekozen is, waar is de democratie waar onze politici het over hebben gebleven.

het verdrag van van de week, zegt exact hoeveel democratie er is in europa,, niets. 

Tom Hendrix op 12-12-2018 06:28

Beste mensen, in 1923, is al besloten tot onze ondergang, en deze massale invasie. Lees het " Coudenhoven-Kalergi Plan", maar. En het "Verdrag van Straatsburg".  Alles met het oog op het vormen van 1 wereldregering, de NWO. Het is een demonische samenzwering, en verkiezingen, ach die vervalsen de lakeien van de NWO toch gewoon. De EU is gewoon een van de middelen van de NWO, net als de persoon Soros, en de Bilderbergclan.

odie op 12-12-2018 09:06

@Willy bomvol, zowel letterlijk als figuurlijk. Want de meesten van de Migranten!!, waarvan velen komen vanwege de uitkeringen, laat staan de ongelovigen in naam van allah op te blazen.

uiteindelijk zijn we zelf verabtwoordelijk voor de ellende die we op ons afroepen. Want we stemmen op de partijen die ze uitnodigen

Roberto Mejías Jaime op 12-12-2018 09:49

In deze tijd worden er onheilspellende waarschuwingen geuit dat de aarde overbevolkt raakt, de zogenoemde bevolkingsexplosie dus. Voor de zich snel vermenigvuldigende bevolking van deze migranten moeten sommige landen koste wat het kost ervoor zorgen dat er meer ruimte gevonden moet worden en zelfs ten koste van eigen bevolking zoals Nederland zelf. In veel landen is het al overbevolkt en wordt het land en haar bewoners geplaagd door problemen. Sommige vroegere Zuid.Am. potenciële landen zijn door overbevolking zelfs verarmd en hebben voedsel noch voor zichzelf noch voor de nieuwe bewoners, de vluchtelingen dus. Hier in Nederland wordt hierboven gesproken over natuurgebieden die volgebouwd kunnen worden om al deze mensen te ontvangen, maar er wordt niet nagedacht en gesproken wat de catastrofale bizarre consequencies zullen zijn voor dit land en dit volk nu en in de toekomst. Zo'n toestand met al deze vluchtelingen is niet alleen inconfortable, maar ook uiterst gevaarlijk in verband met de om zich heen snel grijpende ziektes. Dat men in landen met overbevolking dicht op elkaar woont, draagt mede bij tot de verbreiding van ziekten, zoals tuberculose, griep en hersenvliesontsteking. Stellig, met alle zekerheid verhoogt overbevolking ook de kans op vele andere vreselijke en dodelijke door mensen overgebrachte besmettelijke ziektes. Tyfus, hepatitis en dysenterie zijn de meest gevreesde bevorderde ziektes onder vluchtelingen. Mensen die onbewust rondlopen met ingewandswormen, zoals mijnwormen, draadwormen en lintwormen. Ik vraag me af waarom deze deze regering deze kabinet voor zoveel problemen zorgt voor dit volk. Hebben ze geen goed geoefende geweten, hebben ze geen hart, geen medegevoel, geen empathie? Dit volk leeft in een uiterst moeilijke en benarde situatie momenteel en het zal ook veel en veel moeilijker binnenkort. Hun rechten worden met de voeten vertrapt, onmenselijk is dat. Deze regering, deze kabinet doet hun uiterste best niet voor dit volk die zij moeten besturen, zij bezien dit niet als hun morele plicht en zodoende komt er ook geen drastische verandering voor de Nederlanders. Jammer, heel jammer is dat. Mensen die dit lezen vinden het misschien moeilijk deze toekomstige vreselijke dingen te geloven, maar U kunt er zeker van zijn lezers dat ze zullen komen. Het zal zeker niet op zich laten wachten. Ik wens U allemaal heel veel sterkte voor de toekomst. Pas op U eigen.

Doordenker op 12-12-2018 15:22

The Perfect Storm.

Dit VN-pact van Marrakesh en hetgeen gisteren gestemd geweest is in het Europees Parlement ( https://www.hln.be/de-krant/onze-opinie-wereldvreemd-europa~add65f97/ ) betekenen meteen ook het einde van onze welvaartstaat zoals we die kennen. 

Het EU parlement heeft immers gestemd dat de inwoners uit andere EU lidstaten reeds na één dag werken, zonder discriminatie, recht hebben op al onze werkloosheiduitkeringen. 

En omdat er volgens het VN-pact van Marrakesk ook niet mag gediscrimineerd worden, zal dat voor een onbeperkt aantal migranten uit de derde wereld landen uiteraard ook gelden. 

Eens dit nieuws goed doorgedrongen is in de armere EU landen en in de derde wereld landen, zal er een waarachtige vloedgolf van migranten op ons afkomen die (wettelijk) niet meer kan of mag gestopt worden. 

Het kleinste kind begrijpt dat dit voor ons financiëel onmogelijk haalbaar zal zijn en dat bijgevolg al onze uitkeringen drastisch naar omlaag zullen moeten gaan.  En omdat we niet mogen discrimineren, zal die verlaging dus uiteraard ook gelden voor de eigen bevolking.

Ik heb ergens een (CIA?) studie gelezen, waarvan ik me de naam zo direct niet kan herinneren, die zegt dat onze levenstandaard binnen de 2 jaar drastisch/dramatisch zal dalen en dat schijnt nu dus wel degelijk te gaan uitkomen.

DN op 12-12-2018 16:20

Twee dagen kan er niemand op de portal punt.nl behalve Xandernieuws!

Scevean op 13-12-2018 09:27

Ruim 2 miljard mensen moeten het doen met 2 euro per dag.

Al nemen we 5 miljoen van deze mensen per jaar op in europa dan nog is het niet te doen.

Want deze grote groep groeit ieder jaar met 80 miljoen door natuurlijke aanwas.

Dat is dus 5 keer de Nederlandse bevolking.

Het is dus onrealistisch om te denken dat wij in europa het wereldprobleem kunnen oplossen.

Het probleem moet worden opgelost waar het ontstaat.

Anders zijn we zelf over 10 jaar een 3e wereldland waar het recht van de sterkste op straat geld.

heras op 13-12-2018 09:58

De christelijke partij CU, heeft ook helemaal geen commentaar geleverd toen onze regering voor het Marrakeshverdrag was. Alleen de SGP stemde tegen.

Hoe kun je nou als christelijke partij zoveel moslims stimuleren om naar Nederland te komen.  Deze ideologie zal het christendom verjagen. En vele, vele mensen verleiden.

Ik snap dit gewoon niet.

ivootje op 13-12-2018 18:15

kijk VVDers zien miljoenen potentiele goedkope werkkrachten. is goed voor de portemonee van bedrijven.

De pvda ziet 5 miljoen nieuwe  kiezers waardoor ze mogelijk weer iets kunnen gaan betekenen.

 De CU ziet 5 miljoen potientiele christenen , want uiteraard vol van het christendom zijn ze er heilig van overtyigd dat zij op termijn allemaal het juiste licht zien.

de SP ziet 5 miljoen nieuwe steuntrekkers en kunnen ze bankier gaan spelen mochten ze ooit in de regering komen.

D66 ziet 5 miljoen arme vluchtelingen maar vergeten dat het westen deze landen, mensen zelf al 100den jaren uibuit

 tja...en wij burgers zien terecht wel alle problemen die dit onzinpact gaat opleveren.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl