HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Trumps grilligheid is geniale tactiek in strijd tegen de Deep State’

Dwingt de Westerse elite Trump alsnog om via Oekraïne oorlog te beginnen tegen Rusland?

 
Blijft Trump ook de komende 2 jaar overeind temidden van de duistere complotten van de zich almachtig wanende Deep State globalisten? (Afbeelding: Getty Images (2)).

Donald Trump is dom, gek, gestoord, incapabel, gevaarlijk en racistisch – en ga zo maar door. Dat is, op enkele hoge uitzonderingen na, zo ongeveer de enige teneur in de Westerse media, die al vanaf het moment dat hij zich kandidaat stelde alles in het werk stellen om hem zwart en af te maken. Toch is het nog steeds niet gelukt hem uit het Witte Huis te krijgen. De Amerikaanse journalist-schrijver Robert Bridge oppert dat Trumps grilligheid en onvoorspelbaarheid wel eens een geniale tactiek kan zijn om de machtige ‘Deep State’ te bestrijden en hopelijk eens te verslaan. Trump is volgens Bridge zelfs de laatste kans om de Amerikaanse democratie nog te redden van de totale ondergang.

 

Stroman of real deal?

Bridge schrijft dat er door de bank genomen twee heersende meningen over Trump zijn. De eerste is dat hij de zoveelste stroman van het establishment is, en net als zijn voorgangers slaafs hun bevelen uitvoert, ook al heeft hij daar zo zijn eigen omstreden stijl voor. Degenen die dit denken ‘onderschatten echter de wanhoop die al jarenlang aan het Amerikaanse hartland knaagt. Dergelijke gevoelens kwamen op hun hoogtepunt toen Trumps voorganger, Barack Obama, ondanks al zijn mooie woordjes over ‘hoop en verandering’ niet anders bleek te zijn dan anderen, en in veel gevallen zelfs erger.’

De andere stroming zegt nog steeds dat ‘Trump de real deal is, één van die zeldzame, onweerstaanbare politieke krachten, die puur door zijn wilskracht, karakter en –mag ik zeggen- genialiteit de mistige bergtoppen beklimt, ondanks –of juist vanwege- de machtige krachten die tegen hem zijn verenigd. Met andere woorden: het fenomeen Trump is een open kans om wat er nog over is van het Amerikaanse politieke systeem te redden. De elite, die zich heel goed beseft wat er op het spel staat, doet alles om dit te vernietigen.’

‘Haat en verachting, maar ook angst’

De reden dat de laatste groep hoogstwaarschijnlijk gelijk heeft is volgens Bridge tweeledig: het eerste bewijs daarvoor is reeds genoemd, namelijk dat de media in de VS en Europa er 24/7/365 alles aan doen om Trump kapot te maken. Het is niet overdreven te stellen dat nog nooit eerder in de historie een Amerikaanse president zó eenzijdig en tendentieus is belasterd, bespot en aangevallen door het totale media complex, van de bekende actualiteiten- en ‘nieuws’programma’s, journaals en kranten tot talkshows, conferences, films en Tv-series aan toe.

Dat complex, ooit de ‘Vierde Pijler’ van de democratie genoemd, is in onze tijd echter uitgehold en vervallen tot de zoveelste klauw van de ‘Deep State’. Alle grote media organen in het Westen worden op enkele hoge uitzonderingen na totaal gecontroleerd en aangestuurd door een handjevol grote (extreem)linkse/-liberale globalistische concerns en organisaties, die er dag en nacht mee bezig zijn om met hun nepnieuws en propaganda ‘het grote gevaar’ Trump –en tevens zijn aanhang en denkbeelden- te bezweren.

‘Deze gezamenlijke aanval op één persoon suggereert dat het niet enkel haat en verachting is wat hen drijft; het heeft ook de geur van tastbare angst,’ vervolgt Bridge.

‘Terugtrekken troepen Syrië mogelijk wraak op Deep State’

Het tweede bewijs dat Trump inderdaad onafhankelijk en echt is, is dat als hij inderdaad de zoveelste stroman van het establishment zou zijn geweest Amerika al lang weer een nieuwe oorlog zou zijn begonnen. De media schijnen namelijk wel erg makkelijk te vergeten dat de VS al jarenlang de ene militaire interventie na de andere uitvoert, zeker sinds de illustere Barack Obama en Hillary Clinton het meest ontwikkelde en welvarende land van Afrika, Libië, verwoestten en in totale chaos stortten, en dit vervolgens ‘vrede’ noemden.

De bloeddorstigheid van de Westerse politieke- en media elite werd opnieuw pijnlijk duidelijk toen Donald Trump vorig jaar een beperkte aanval met kruisraketten op een Syrische basis liet uitvoeren. CNN verklaarde daarop dat Trump ‘eindelijk president is geworden’, en MSNBC ‘ankerman’ Brian Williams had het in slechts een halve minuut zelfs drie keer over de ‘schoonheid’ van de nachtelijke raketaanval. Zelfs de Europese media hielden hun voortdurende kritiek voor een dagje grotendeels in.

‘En nu hebben de ‘vredelievende’ (links-)liberalen opnieuw hun ware kleuren verraden door Trump te berispen omdat hij het lef heeft om onze troepen uit een oorlogszone weg te halen,’ vervolgt Bridge. Die terugtrekking zou in zijn ogen wraak op de Deep State kunnen zijn, omdat die maar blijft doorgaan met de ‘Russiagate’ hoax, en nu weigert om zijn grensmuur met Mexico te financieren.

Trump versus Deep State kan oorlog veroorzaken

Dat betekent niet dat Trump vanaf nu alleen naar niet-militaire oplossingen voor conflicten kijkt. Integendeel, Bridge is bang dat militaire macht de komende tijd juist vaker zal worden gebruikt. ‘Neem bijvoorbeeld de situatie tussen Oekraïne en Rusland, waar Kiev opzettelijk Moskou provoceert. Het lijkt hier rijp voor een soort escalatie van gebeurtenissen die een kettingreactie met onvoorstelbare gevolgen in gang kan zetten.’

Trump lijkt hoe dan ook vastbesloten te zijn om gezien alle tegenwerking voortaan ‘unilateraal de lakens uit te delen. De Deep staat zal zich terecht afvragen wat Trumps volgende zet is: het leger bevel geven om zijn grensmuur met Mexico te bouwen? Aanklachten indienen tegen de Clinton Foundation (vanwege fraude, corruptie en omkoping)? De Federal Reserve opheffen, en het creëren van geld weer terughalen naar het Amerikaanse ministerie van Financiën, zoals in de Grondwet staat?’

‘Wat Trumps opties betreft is alles nu mogelijk, en daar zullen de ‘powers-that-be’ (de elite, het establishment, de globalisten, de Deep State) zich absoluut grote zorgen over maken.’

Grilligheid en onvoorspelbaarheid horen bij Trumps tactiek

In de jaren ’90 werd Donald Trump in een Tv-interview gevraagd hoe hij zou regeren als hij president van de VS zou zijn. Trump verklaarde toen exact wat hij nu al zo’n 2 jaar laat zien, namelijk door totaal onvoorspelbaar te zijn, en zowel vriend als vijand steeds op het verkeerde been te zetten en te laten gissen naar zijn volgende zet. Dat was namelijk de uiterst succesvolle manier waarmee hij zijn imperium had opgebouwd, en dat is nu ook de wijze waarop hij al veel langer dan gedacht overeind blijft tegen de zich almachtig wanende Deep State.

 

Xander

(1) The Strategic Culture Foundation via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)


Zie ook o.a.:

21-12: Westerse elite boos dat Trump wil stoppen met oorlog in Syrië
17-12: Analist London Global Polacy Institute: 70% kans op oorlog tussen NAVO en Rusland
09-12: Europa zinkt nog dieper: Frankrijk geeft Rusland schuld van Gele Hesjes (/ Echte propaganda is afkomstig van Westerse media en elite, maar wordt als onbetwistbare ‘waarheid’ aan ons verkocht)
02-12: Invloedrijke Atlantische Raad roept Oekraïne op tot oorlogsdaad tegen Rusland
27-11: Gelekte documenten bewijzen Westerse psy-op informatie oorlog tegen Rusland (/ Door Britten geleide geheime informatiedienst beïnvloedt publieke opinie en interne zaken in landen van de EU, de VS en Canada)
26-11: Crisis Oekraïne: Amerikaanse correspondent verwacht oorlog met Rusland
29-10: Hoge officials Rusland en China zeggen zich voor te bereiden op oorlog (/ Westerse media dankzij hun misleidende propaganda volop medeplichtig als straks WO-3 uitbreekt)
24-11: ‘Zaak Julian Assange toont aan dat waarheid en rechtvaardigheid zijn verdwenen in het Westen’
26-10: Westerse propaganda oorlog omvat heksenjacht op Russen en onbewezen trollenfabriek
15-10: ‘Militaire confrontatie dichterbij door NAVO cyberoorlog tegen Rusland’ (/ Pro-Russisch standpunt moet volgens Deens parlement bestraft worden met 12 jaar gevangenisstraf)
07-10: ‘Aanhoudende oorlog Oekraïne wordt voorwendsel voor NAVO aanval op Rusland’ (/ ‘VS en EU lokken met anti-Russische koers preventieve nucleaire aanval uit’) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te poste

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

opa uit Son op 26-12-2018 16:21

'Grillig en onvoorspelbaar' dat kan wel eens kloppen. Trump schrijft in zijn boek 'Overleven aan de top' blz. 73 : ´ Ik ga op weg naar de CNN studio's voor een interview in de televisieversie van de Larry King Live-show. (") Een van Larry's vragen die avond is bijzonder scherpzinnig. 'Je lijkt de mensen altijd te pakken te nemen als ze niet op hun hoede zijn en vervolgens grijp je ze bij de keel,' merkt hij op. 'Hoe doe je dat?'

In plaats van direct te antwoorden, kijk ik hem aan, veins een uitdrukking van lichte afschuw en zeg : 'Larry, je stinkt uit je mond. Heel erg.' En vervolgens loop ik bij hem vandaan.

Larry is oprecht verbijsterd. (") een paar seconden later, beseft hij wat mijn bedoeling is - namelijk laten zien hoe je een opponent volledig op het verkeerde been kunt zetten met een onverwachte opmerking.'

Nieuw begin op 26-12-2018 16:31

Go go go Donald! Er zijn overeenkomsten tussen Trump en koning Kores :)

tom op 26-12-2018 17:04

Mijn zegen heeft Trump.

flok op 26-12-2018 17:05

Mijn conclusie uit de vele commentaren op de Q-drops en ook andere verslagen die ik gelezen heb is dat Trump inderdaad zoals dit artikel zegt als een schaakspeler langzaam zijn positie opbouwt. Soms offert hij een stuk maar hij zorgt er steeds voor dat de tegenstander hem onderschat,, tot het moment dat alles instelling is en dan toont hij zijn kracht door een schaakmat. Dat is de reden dat naar velen van ons de veranderingen langzaam lijken te gaan, maar er gebeurt heel veel. Wat bijzonder is om te zien dat hij elke verkiezingsbelofte inlost. Hij werkt overigens niet alleen maar wordt gesteund misschien zelfs aangestuurd door een militaire leiding die trouw is gebleven aan de grondwet. Hij heeft machtige tegenstanders uitgeschakeld in de democratische en republikeinse partei. De muur zal zeker gebouwd worden, desnoods door militairen, daar is het budget al voor. Maar let vooral wat begin volgend jaar gaat gebeuren. Nu laat hij mensen alleen maar zien dat de democraten die voor hun verkiezing beloofden voor een betere grenscontrole te gaan zorgen, zolals Obama en Bill Clinton, maar dit nooit uitgevoerd hebben, die alleen dit als mooie verkiezingsretoriek gebruikten nu als huichelaars te kijk staan. Ook zal hij inderdaad  niet alleen de Fed, maar het hele stelsel van centrale banken ten val brengen. Hopelijk zal dit ook in europa verbeteringen brengen, vergeet niet dat door het rentebeleid van de ECB ook wij een groot deel van ons spaargeld of onze pensioenen zijn kwijtgeraakt.Ik hoop op verbeteringen maar weet ook dat dit eerst nog een moeilijke tijd kan inhouden. Ik blijf echter vertrouwen dat alles wat goed en oprecht is uiteindelijk zal overwinnen. Dat is mijn mening

willy op 26-12-2018 17:07

De meeste amerikanen ervaren president trump als een gevaar voor zichzelf en de VS ! Doch zal deze president de geschiedenis ingaan voor iets wat zijn voorgangers de moed niet voor hadden hun ambassade naar Jeruzalem verhuizen! Het terug trekken van zijn troepen uit Syrie is dan weer zeer gevaarlijk omdat Turkije onder Erdogan nu de kans krijgen om de Koerden aan te vallen, de Koerden die zo succesvol waren tegen isis en hoopte op een autonoom stukje land dat heeft trump de grond ingeboord! of het een tactiek is van Trump om zeer grillig te zijn dat weet ik zo maar niet de meeste medewerkers zijn er al gaan lopen en noemen het Witte Huis een duiventil met een president die de hoogmoed in eigen persoon is .Is Trump misschien toch nog een genie ? Misschien weet hij het zelf niet eens? Shalom

Doordenker op 26-12-2018 17:22

President Trump is inderdaad de allerlaatste kans om de democratie in de VS (en Europa) te redden. Obame en Clinton waren volop bezig om de VS te veranderen in een derde wereld land. God zij dank dat Hillary Clinton niet tot president verkozen geweest is.

Linkse kiezers zijn zo ongelofelijk dom dat ze niet beseffen dat eens de VS en Europa, als gevolg van immigratie, ook veranderd zijn in arme derde wereld landen, het gedaan zal zijn met alle uitkeringen waarvan ze nu genieten zonder er iets voor te hoeven doen. 

positivo op 26-12-2018 17:43

Goed artikel, Trump, de hoop in bange dagen.

Qvic op 26-12-2018 17:59

 

Trumps strategie is gebaseerd op logica en dat hebben linksdenkende niet, linksdenkende laten zich leiden door hebzucht, de ander niets gunnen. Dat is dan ook de redenen dat ze telkens oorlog voeren. De kracht van onderhandelen komen hele andere technieken in voor dan dom weg een land plat te bombarderen. Zo zijn alle vals vlag aanslagen telkens op het zelfde basis principe geënt, dat geeft aan hoe dom en voorspelbaar de opdrachtgevers zijn.

Zij laten zich zo in de kaart kijken, zonder dat zij het zelf in de gaten hebben. Iemand die logisch denkt bekijkt eerst alle mogelijke manieren om zijn/haar doel te kunnen bereiken, voor dat er een actie uitgevoerd wordt. Zulke tegenstanders zijn niet voorspelbaar, want elke situatie is anders en daardoor wordt elke (re)actie anders van aanpak. Dat maakt bij de linksdenkende behoorlijk nerveus, want die kan op dat hoge niveau niet denken.

Waardoor zij altijd in de verdediging worden gedrukt en veelal overrompeld worden, omdat zij zeer slecht zijn om te anticiperen op dit soort zaken. Hierdoor zal Trump altijd een stap voor zijn en dat kunnen de linksdenkende Democraten maar niet accepteren dat zij de 2e viool moeten spelen ondanks hun eigen vals en frauderende manier van de ander de loef af te kunnen steken.

Maatwerk op 26-12-2018 18:59

Eigenlijk moeten wij hier ook een koning als koning kores hebben. Kunnen we dat niet regelen?

Fijne dagen nog allemaal 

FinalCountDown op 26-12-2018 19:18

Ik hoop enkel dat hij niet hetzelfde lot ondergaat als JFK. 

Maatwerk op 26-12-2018 19:25

Verder lees ik rechts bovenaan de site staan 'Xander moslims zijn' dus ik klik hier op voor wat hoog literair commentaar en dan staat er niet schelden bij josef. Dit is plagen Xander. .. 

Beste Maatwerk, als u de  XN artikelen leest, dan zult u daar wel kritische geluiden lezen maar nooit scheldtirades of op de man spelen lezen.  Mvg. Mod.

Eduard op 26-12-2018 20:38

Stel dat dit nou allemaal zo is? En Trump zorgt er voor dat de VS weer het land van alle mogelijkheden wordt. Is iedereen nou echt stekeblind? Of ben ik zelf de persoon die de zaken scheef ziet? Want heeft er iemand al eens over nagedacht wat er NA Trump gebeurd? Alles wat Trump dan nu zou opbouwen, wordt toch direct weer afgebroken door de volgende pipo de clown die denkt dat hij / zij de wijsheid heeft/

U.G. Kempenaer op 26-12-2018 21:22

Blijkbaar is het toch erg lastig voor Trump om loyale medebestuurders om zich heen te verzamelen.

Veel judassen zitten er tussen, die hij weg heeft moeten sturen.

Het probleem met Amerika is dat het volstrekt megalomaan is geworden de afgelopen decennia in zijn buitenlandse militaire beleid. Ze menen overal met militaire kracht hun opvattingen door te moeten duwen en dat werkt maar zeer matig. Een enorm militair complex en dito budget, meer dan de rest van de wereldtoptien aan landen bij elkaar opgeteld. Tig militaire bases al, over the world. Die hebben ze om hun zin te krijgen, everywhere.

Ik gun Trump veel wijsheid en succes. Maar het is Europa nog veel erger gesteld. Hier is onderhand alles overgenomen door de linkse Big Brother. in het onderwijs en via de MSM worden suggestieve burgertjes, wabu’s genoemd, geïndoctrineerd en uiteindelijk gehersenspoeld met de zieke ideeën van socialisten zoals George Soros die hier voor Europa een heel plan voor heeft gemaakt. Dat is nog veel ernstiger dan wat er in de VS aan de hand is. Massa-immigratie en islamisering bedreigen ons continent, vooral aangejaagd door linkse landverraders.

Kempen op 26-12-2018 21:31

Wens iedereen fijne dagen en een oplettend 2019

En hoop nog jaren deze site te kunnen volgen 

Succes

vlokje op 26-12-2018 23:46

Heb al veel biografieën gelezen over dictatoren

Trump verklaarde toen exact wat hij nu al zo’n 2 jaar laat zien, namelijk door totaal onvoorspelbaar te zijn, en zowel vriend als vijand steeds op het verkeerde been te zetten en te laten gissen naar zijn volgende zet.

dat is niet de christelijke manier

En deze staat zeker op het wensenlijstje van diktatoren

Ik hoop datze het beest (codenaam president) onder controle kunnen houden 

speiker op 26-12-2018 23:55

heel goed artikel, hoera voor Trump

Raveltje op 27-12-2018 00:02

Trump is er eerst voor eigen land en dat moet ook.  Wel heeft hij met andere landen te maken wat handel aangaat

Hij moet de VS uit een ding gat halen En ook Israël hoopt op hulp van de VS nu alles zich tegen Israël lijkt te keren

En in Europa gaat ook alles fout met miljoenen migranten. Steeds maar oorlog voeren wordt het daar beter vanv? 

Dan zijn er steeds meer vluchtelingen. 

Mark S. op 27-12-2018 00:09

Ik ben voor Trump. En voor Putin. Ik hoop dat ze samen goede vrienden worden en dat de USA en Rusland bevriende landen worden.

En dat de EU en de NAVO als door God getroffen in elkaar zullen donderen. Dat de elite gestraft zullen worden voor het landverraad dat zij hebben gepleegd. Merkel als eerste.

vlokje op 27-12-2018 03:18

Ps

Bovendien is een captain of industrie de slechtste vertegenwoordiger van een democratie

Zo is mij eens zeer fijntjes door een directeur duidelijk gemaakt: een handelsonderneming is beslist geen democratie

Alle Oorlogen beginnen met jaknikkersom de machthebbende, en we weten allemaal wie in het verleden jaknikkers om zich heen verzamelen hebben, wat een dooddoener voor de democratie is. 

simon op 27-12-2018 10:19

Willy....

De koerden blijken er ook een dubbele agenda op na te houden en daar heeft Trump geen trek in.....

Kijk Amir.

https://www.youtube.com/watch?v=MjmoNLejUC0

Piggelmee op 27-12-2018 11:46

Het gewone volk word straks rechter en beul en dat zal tijd worden, ik sluit mij gelijk aan 

Chris 2 op 27-12-2018 13:20

@ Vlokje 'Dat is niet de christelijke manier'. O nee? Trump is voorspelbaar in zijn doelen. Kijk maar naar zijn beloften en zijn track record tot nu toe. Maar... hij is beslist onvoorspelbaar in zijn tactiek. En dat is ook prima. En ook nog eens heel christelijk. Kijk naar de manier waarop God Israel uit Egypte bevrijdde... Kijk naar hoe Jezus zelf voorspelde wat er met de tempel zou gebeuren, maar niet zei hoe en door wie de verwoesting van die tempel plaats zou vinden.

Celtic2b op 27-12-2018 13:45

Een zeer informatief artikel ! Wilde er dit nog aan toevoegen ...

In de USA hadden de Democraten een 16 jarig plan opgezet om de totale ondergang van de USA en totale macht

voor de Democraten in gang te zetten .

De eerste fase 8 jaar Obama en Hillary zou het plan in haar Presidentiele periode afronden , zie deze link :

https://www.reddit.com/r/The_Donald/comments/7s76q9/the_16_year_plan_to_destroy_america/

Maar de bevolking rook lont door de zelfingenomenheid van de Democraten en kozen voor hun enige optie , Trump !

Die trof een verzwakt leger , honderden officieren werden buiten spel gezet die een bedreiging konden vormen voor Obama.

De instanties waren massaal geinfiltreerd door democraten met hun eigen agende en als kers op de taart....er werden

militaire geheimen verkocht aan onder andereChina en nucleair materiaal en kennis aan Iran en Noord Korea....!!

Nu 2 jaar later zijn de zaken aardig opgeschoond en kan de grote schoonmaak beginnen in 2019.

Vond hier veel informatie over dit item :

https://www.youtube.com/watch?v=dnw0GvhUGxU

De titanenstrijd zal losbarsten na de laatste klokslag van 2018 , de Rogue state overweldigen en de Fed Elimineren.

Voor mij is Trump een zeer intelligente man die dat prima weet te verhullen onder een deken van onbenul haha !

Nog ruim 100 uren te gaan dan barst het nieuwe jaar los en hopelijk een betere toekomst voor ons allen .

Doordenker op 27-12-2018 14:39

@Vlokje. In tegenstelling met politici, weet een captain of industry wel hoe de creatie van welvaart en jobs te organiseren.

Politici die nog geen dag in hun leven een echte job gehad hebben en niets anders doen dan de welvaart, die door anderen gecreëerd werd, herverdelen aan hun achterban om zo herverkozen te geraken, proberen onterecht met de pluimen te gaan lopen.

"A democracy cannot exist as a permanent form of government. It can only exist until the voters discover that they can vote themselves largesse from the public treasury. From that moment on, the majority always votes for the candidates promising the most benefits from the public treasury with the result that a democracy always collapses over loose fiscal policy, always followed by a dictatorship." The average age of the world's greatest civilizations has been 200 years. (Prof. Alexander Frazer Tytler)

Doordenker, wilt u dat vertalen naar het Nederlands, zodat al onze lezers dit kunnen lezen. Mod.

vlokje op 27-12-2018 15:46

Chris 2 op 27-12-2018 13:20

Amerika is geen land met christelijk grondvesten, list, leugen en bedrog hoor niet, daaraan herkent men het kwaad

wel een land met vrijmetselaar ideeen die heel goed een christelijk of islamitisch gezicht kan immiteren (of welk ander geloof dan ook)

Das de tactiek van een vrijmetselaar, aan de vruchten herkend men de boom

vlokje op 27-12-2018 15:55

Doordenker op 27-12-2018 14:39

@Vlokje. In tegenstelling met politici, weet een captain of industry wel hoe de creatie van welvaart en jobs te organiseren

Het spijt mij wat ik nu ga zeggen, maar een zekere korperaal in duitsland (a.h.) was een uitblinker in het creeren van welvaart en jobs

Maar goed als trump het congres of het huis van afgevaardigen passeert of aan de kant schuift weten wat voor vlees we in de kuip hebben, maar dan is het wel te laat om in te grijpen

Doordenker op 27-12-2018 19:50

@Vlokje.

Adolf Hitler was zeker geen ondernemer, koopman of captain of industry en is dat ook nooit geweest. Hitler was een politieker van de Duitse nationaal-socialistische partij (afgekort 'Nazi' partij).

"A democracy cannot exist as a permanent form of government. It can only exist until the voters discover that they can vote themselves largesse from the public treasury. From that moment on, the majority always votes for the candidates promising the most benefits from the public treasury with the result that a democracy always collapses over loose fiscal policy, always followed by a dictatorship." The average age of the world's greatest civilizations has been 200 years. (Prof. Alexander Frazer Tytler)

@Mod. Hierbij de vrije vertaling van de bovenstaande tekst:

Eeen democratie kan nooit blijven bestaan als een permanente regeringsvorm. Een democratie kan maar blijven bestaan tot de kiezers ontdekken dat ze kunnen stemmen om geld voor zichzelf te bekomen uit de publieke schatkist. Vanaf dan stemt de meerderheid van de kiezers altijd voor de politieke kandidaten die hun de meeste voordelen uit de schatkist beloven waardoor een democratie uiteindelijk instort als gevolg van een ontspoorde fiscale politiek, en dan gevolgd wordt door een dictatoriaal regime. De duur in de geschiedenis van de grote wereldbeschavingen is gemiddeld 200 jaar. (Prof. Alexander Frazer Tyler)

Kempen op 27-12-2018 23:21

Doordenker

Wanneer zijn die 200 jaar ongeveer verstreken

In 1870 napoleon verslagen( gissen niet na gekeken) of vanaf het einde voc periode

vlokje op 28-12-2018 13:24

Kempen op 27-12-2018 23:21

Valt mij op dat er veel is gebeurt rond die jaartal:

Paar voorbeelden:

Usa burgeroolog 1861-1865

Napoleon verslagen 1870

Benjamin franklin woonde in parijs van1778-1785

Oprichting illuminatie door adam weishaupt 1 mei 1776

Oprichting usa 1 juli 1776 (begonnen met 13! staten)

Er wordt veel gebouwd en ontdekt rond dit jaartal, dus er kwam geld vrij van de vm bankiers

Ga zelf maar eens zoeken wat er tussen 1800 en 1900 allemaal bekokstooft is

Ik hoop dat je dit plaats xander, mensen moeten hier over geinformeerd worden, zodat ze zelf op zoekgaan

Kempen op 28-12-2018 16:01

Bedankt vlokje voor de info 

Inderdaad er is veel gebeurd in de periode

Had op Wikipedia opgezocht alle oorlogen vanaf 700 jaar voor Christus

Wat me op viel dat er in bepaalde meerde oorlogen waren in ongeveer in de zelfde periode

Ook in de periode rond het jaar 2000 b.v Joegoslavië, 11 september  Irak  afhangisstan

Ook nu is het niet stil Jemen Irak syria Libië West europa

Enkele voorbeelden 

Tom Hendrix op 28-12-2018 16:43

Doordenker: 19.50. uur, op 27/12. Ben het eens met uw reactie.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl