HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Speciale aanklager Mueller liet bewijs van FBI complot tegen Trump vernietigen


Afbeelding: Getty Images (2).

De publieke ‘waakhond’ Judicial Watch heeft met een beroep op de Amerikaanse variant van de Wet Openbaarheid Bestuur officiële documenten in handen gekregen waaruit blijkt dat de Speciale Aanklager Robert Mueller (foto, midden) de smartphones van twee FBI agenten die mede waren belast met het opzetten van het fake ‘Russiagate’ complot tegen Trump heeft laten vernietigen. Forensische experts van het Openbaar Ministerie hebben inmiddels 19.000 van deze berichten weten te achterhalen. ‘Zeg nog eens hoe bezorgd u bent over corruptie, obstructie van de rechtsgang en samenzwering,’ reageert iemand virtueel tegen Mueller.

 

Het team van Mueller, dat ondanks verwoede pogingen die de staat al meer dan $ 25 miljoen kostten nog altijd geen enkel hard bewijs tegen Trump heeft gevonden, blijkt alle data van de smartphone van FBI agent Peter Strzok te hebben gewist. Hetzelfde gebeurde met zijn collega (en minnares) Lisa Page.

‘Dit riekt naar een enorme doofpot’

Volgens een official van Muellers team ‘stonden er geen belangrijke berichten op de telefoons’, maar uit eerdere gelekte (tekst)berichten, emails en documenten bleek dat beide agenten feitelijk waren belast met het in elkaar flansen van nepbewijs van een zogenaamde samenzwering van Trump met de Russen. Een ‘verzekeringspolis’, zoals Strzok aan Page textte.

‘Gezien wat we al weten over Strzok riekt dit naar een enorme doofpot,’ schreef Jordan Schachtel. ‘Tijd dat het Congres maatregelen neemt?’ SCO Mueller zou daarnaast ook plotseling ‘niet meer weten’ wie van zijn medewerkers de telefoon van Lisa Page destijds heeft ‘onderzocht’.

‘Wow, 19.000 tekstberichten tussen Lisa Page en haar minnaar Peter Strzok van de FBI, die de leiding had over de Rusland hoax, werden gewist en zijn verdwenen. Groot nieuws, wat nooit in het Fake News (de massamedia) zal verschijnen. Heksenjacht!,’ twitterde president Trump.

‘Verzekeringspolis’ voor het geval Trump zou winnen

Uit duizenden door het Openbaar Ministerie onderzochte berichten bleek dat beide FBI agenten die waren belast met het ‘onderzoek’ naar Trump hem hartgrondig haten. In augustus 2016 discussieerden Strzok en Page over een ‘verzekeringspolis’ voor het geval dat Trump de verkiezingen zou winnen. Dit was waarschijnlijk een verwijzing naar de geheime operatie Crossfire Hurricane, die door de regering Obama was opgestart om Trump en zijn campagneteam te ondermijnen.

‘Ik wil geloven dat... Trump onmogelijk gekozen kan worden, maar ik ben bang dat we dat risico niet kunnen nemen,’ textte Strzok. ‘Het is als een levensverzekeringspolis voor het onwaarschijnlijke geval dat je voor je 40e sterft.’

Uit andere berichten blijkt dat ze er alles aan zouden gaan doen ‘om ons land terug te krijgen’, en dat ze ‘ons land op allerlei manieren kunnen beschermen’.

Complot tegen Trump niet interessant voor media

De Speciale Aanklager tegen een zittende president, die een wagonlading bewijs van een complot tegen die president laat wissen - leest u hierover iets over in de massamedia? Natuurlijk niet. Het gaat immers om Trump, en tegen hem is klaarblijkelijk alles geoorloofd. Hoe anders zou dat zijn geweest als het nog om Barack Hussein Obama zou zijn gegaan. De ‘’professionele’ nieuwssites zouden dan ongetwijfeld op hun achterste benen staan van dit nieuwe keiharde bewijs van een smerig complot tegen hun geliefde verlosser.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

19-10: Federale rechter geschokt over leugens Obama officials om Hillary te beschermen
24-09: ‘Deep State verraders Obama, Hillary, Comey en Mueller worden binnenkort gearresteerd’ (/ ‘Trump gaat tijdelijke staat-van-beleg uitroepen om Deep State te kunnen ontmantelen’)
30-08: Pentagon analist zegt dat Trump-Rusland samenzwering compleet verzinsel is
23-07: Hoofd Inlichtingendienst VS: Obama zit achter opstarten alle acties tegen Trump (/ Hillary Clinton gaf zelf toe geheime ontmoetingen met Vladimir Putin te hebben gehad – FBI-agent: ‘Na anderhalf jaar nog steeds geen bewijs tegen Trump en zijn team’)
22-06: Agent geheime dienst klaagt corrupte ‘Deep State’ rond Clintons en Soros aan
07-05: CIA klokkenluider: Trump vecht net als Kennedy tegen coup door Deep State
18-04: Rechter die gaat oordelen over Trumps advocaat is Clinton- en Soros vertrouweling
16-04: Oud FBI-directeur Comey zegt dat Obama onderzoek naar Hillary opzettelijke frustreerde
08-03: ‘Democraten plannen Stalinistische coup in de Verenigde Staten’
18-02: Hudson Instituut: Alles waar Trump valselijk van werd beschuldigd, deed Obama echt
04-02: Vrijgegeven memo bevestigt illegaal FBI ‘Deep State’ complot tegen Trump
19-01: Explosieve memo onthult illegaal complot FBI, Hillary en Obama tegen Trump (/ ‘Iedereen zal nu de echte Obama, de wraakzuchtige narcist, kunnen zien’)

2017:
12-12: Oud CIA directeur geeft toe dat ‘Deep State’ politieke oorlog voert tegen Trump

25-10: Washington Post: Hillary Clinton loog en betaalde voor fake Trump-Rusland dossier
03-08: Topjournalist Hersh: RussiaGate is leugen van CIA, wraak op Trump (/ ‘Massamedia zijn de echte nepnieuws verspreiders’)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Jan op 16-12-2018 18:59

Zoals mensen mekaar besodemieteren zo gaat dat ook op hoog niveau en zo zit de wereld in elkaar waar voor alleen macht en de centjes en dat gaat zo ook op de werkvloer en bij je thuis alles is een spelletje de mensen kunnen niet meer met elkaar omgaan zoals het zou moeten

kim op 16-12-2018 19:32

Het OM is een duistere zaak. Overal ter wereld.

Trouwens, ik wil niet beschermd worden door eigen bewaking, want .......... denk maar na. Wij moeten ons zelf beschermen.

Cefas op 16-12-2018 20:51

Wat een door en door corrupt zooitje was het in de tijd van Obama, dat vreet heden ten dage nog steeds door, maar nu tegen Trump. Wat een boevenbende is heel die democratische partij en hun volgelingen toch. Ze zijn van hetzelfde gehalte als de fascisten van vroeger. De anti-fascisten van vroeger zijn de fascisten (democraten) van vandaag, daar is geen enkel misverstand over nodig.

Raveltje op 16-12-2018 21:54

Het heet allemaal om veiligheid te gaan, niets is minder waar. Besturen wantrouwen elkaar en worden motie's

ingediend wat soms ook nodig is. Je kunt niemand meer vertrouwen, terwijl dat wel zou moeten. Het wordt

allemaal te groot en chaotisch. Het liefst geven ze elkaar de kogelk Als het bovenin niet goed zit hoe kan het dan

goed gaan met de rest van de bevolking? 

Harriet Jonker op 17-12-2018 01:05

De NSA heeft alles, dus ook dit!

Piet Pepper op 17-12-2018 06:36

Het staat nog net niet in de telegraaf en nu kom jij er pas mee?

Harriet heeft gelijk Q heeft dit al maanden van te voren aangekondigd.

Ik heb het al eerder gevraagd waarom bericht je niks over Q en zijn Annons. Ik weet zeker dat zij een aardig gedeelte van je lezers afgesnoept hebben.

Ik volg in ieder geval alleen je headlines nog voor geval je iets nieuws brengt voor mij.

Tom Hendrix op 17-12-2018 08:55

@Cefas: 20.51. uur, op 16/12. Zo zie ik het eender.

willy op 17-12-2018 14:01

Het lijkt inderdaad een complot te zijn tegen trump? Heel het onderzoek is nu echt ongeloofwaardig geworden! shalom

Doordenker op 17-12-2018 14:59

Hoeveel jaar cel staan er in de VS op het vernietigen of achterhouden van bewijsmateriaal? De straf voor dit misdrijf wordt dan nog verzwaard in geval van bendevorming en als het door ambtenaren en magistraten gepleegd wordt. Hopelijk gaan Mueller en Clinton en hun handlangers voor een hele tijd de cel in.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl