HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Rusland dreigt opnieuw: Raketten op Israël bij volgende aanval op Syrië

Syrische raket ontploft in Israël, geen slachtoffers of schade – Israël zegt dat aanvallen op Iraanse doelen in Syrië gewoon zullen doorgaan

 
Israëlische defensiespecialisten waarschuwen dat slechts 5 of 10 van deze SA5 / S-200 raketten grote verwoestingen kunnen aanrichten. (Afbeelding: WikiMedia Commons (4)).

Het Kremlin heeft woedend gereageerd op de massale Israëlische luchtaanval afgelopen dinsdagavond op diverse doelwitten in het zuiden van Syrië. Vorige week werd het al officieus gezegd, maar nu ook officieel: Na de volgende aanval kan Israël vergelding met raketten uit Syrië verwachten.

 

Bij de eerste aanvalsgolf afgelopen dinsdag, uitgevoerd door F-16’s, wist de door Rusland zwaar versterkte Syrische luchtafweer 14 van de 16 Israëlische kruisraketten te onderscheppen. Daarna volgde echter onmiddellijk een tweede golf, uitgevoerd met F-35’s, en die trof wel doel. Volgens Israël werden Syrische militaire installaties met objecten van Iran en Hezbollah aangevallen. Ook werd een Syrische luchtafweerbatterij vernietigd. (3)

Als vergelding voor de 30 minuten durende aanvalsgolf schoot Syrië dezelfde nacht één SA5 (/S-200) raket op de Joodse staat af. Het Israëlische afweersysteem faalde, maar het projectiel kwam in open gebied terecht, waardoor er geen slachtoffers vielen of schade werd aangericht. De enorme dreun van de explosie werd echter wel door een kwart miljoen Israëliërs gehoord.

Moskou bevestigde op tweede kerstdag dat deze raket doelbewust op Israël was afgevuurd, en dreigde dat er voortaan meer zullen volgen voor iedere nieuwe aanval op Syrië. Israëlische defensiespecialisten waarschuwen dat slechts 5 of 10 van deze SA5 raketten grote verwoestingen kunnen aanrichten.

Premier Netanyahu en luchtmacht generaal-majoor Nurkin reageerden tamelijk onverstoord op de Russische dreigementen. ‘Onze acties tegen de Iraanse militaire aanwezigheid in Syrië zullen doorgaan,’ zei Netanyahu. Nurkin verklaarde dat ‘wij nog niet klaar zijn. Als het nodig is dan zijn we gereed voor meer grond- en luchtoperaties.’ (2)

 

 

Xander

(1) DEBKA
(2) DEBKA
(3) DEBKA
(4) Afbeelding: WikiMedia Commons , bron: TA050160, auteur David Birkas, Creative Commons licentie SA 2.0

Zie ook o.a.:

15-12: Rusland: Vanaf nu militaire vergelding voor iedere Israëlische aanval in Syrië

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.Reacties

willy op 27-12-2018 15:13

Israel zal zich niet storen aan het Russische dreigementen van Poetin zolang de VS in Syrie blijft en één ding is zeker Trump heeft in Irak verklaard dat de VS zeker met een troepenmacht in Irak blijft mocht het in Syrie nog mislopen! We staan zeer dicht bij de laatste fase van de wereldgeschiedenis alle troepen zijn in Syrie aanwezig die een belangrijke rol zullen spelen in die allerlaatste oorlog , het is nu gewoon afwachten wie de eerste aanval gaat lancere. Dus als de VS in Irak blijven en de Saoedi's steunen dan zitten de troepen van Iran in een tang en kunnen ze Israel nog niet aanvallen, en we zien nu duidelijk dat rusland geen vriend van Israel is , de puzzels komen nu langzaam maar zeker bij elkaar! Shalom

Cefas op 27-12-2018 15:43

Israel heeft meerdere aartsvijanden. Ze zullen zich met hand en tand verdedigen en zullen zich niet opnieuw naar de slachtbanken van de Holocaust laten afvoeren.

Tycho op 27-12-2018 16:00

Als Israel maar lang genoeg bedeld dan stuurt Iwan zijn raketten vanzelf wel. Maar flink zeuren en je vertrouwn leggen bij de grote manitou dan komt het best voor zijn ruige-roodkopere. 

Pluto op 27-12-2018 17:21

Indien Israel daadwerkelijk zal worden aangevallen, dan breekt de hel los. Trump trekt zijn leger terug uit syrie, opdat zijn soldaten niet het slachtoffer gaan worden van de slag die gaat komen. Putin staat in zijn hemd, hij heeft Israel niet kunnen stoppen, Israel laat zien dat zijn luchtafweer weinig kan uitrichten, en eenvoudig kan worden uitgeschakeld. Putin kan alleen Syrie beschermen als hij Iran in toom houdt.Israel heeft duidelijk de grenzen gesteld.

Kruisridder op 27-12-2018 17:48

De echte vriend van Israel is President Trump. Op een gegeven moment kan hij ook tot het besluit komen dat als de Russen actief gaan meedoen tegen de Joodse Staat, dat de Amerikanen troepen zullen sturen naar Israel en hen terzijde gaan staan. De Syriers en de Russen laten het gewoon toe dat Hezbollah en andere islamitische nazistische groeperingen Israel omsingelen. Dus behoudt Israel het recht om de eerste klap uit te delen. Zei Poetin zelf kort geleden ook niet dat zij de eerste vernietigende klap zullen uitdelen als het tot een oorlog tussen de NAVO en Rusland komt? In dit geval sta ik volkomen achter Israel. Poetin zou toch moeten weten hoe het voelt omsingeld te zijn door vijandelijke buitenlandse mogendheden (NAVO). Israel zit in het zelfde schuitje en is omsingeld door Islamitische nazistische landen en deelt dus ook de klappen uit. Beter de eerste klap uitdelen dan de eerste krijgen............toch?

Kfir. op 27-12-2018 18:16

Israël heeft het volste recht om zich preventief te verdedigen! Wij hebben makkelijk praten hier in het (nóg) rustige westen (stel je eens voor dat België of Duitsland zoveel raketten zou richten op ons land).............! Het is echter zeer interessant om straks te zien hoe er met de vijanden van Israël wordt afgerekend! Hoeveel steentjes had David ook alweer nodig om reus Goliat te vellen.....? Poetin heeft zich bij de rest (VN, EU, Vaticaan, enz enz), gevoegd onder de steen (Jeruzalem), om hem te tillen.........maar spoedig zullen ze zich daaraan deerlijk verwonden!! En já, Israël heeft het volste recht om de westbank vol te bouwen met nederzettingen! Kijk wat er van de gazastrook geworden is.........! Wat een hypocriete antisemitische club die VN.

Rom op 27-12-2018 18:31

Goed artikel Xander.En de kerken ze sukkelen maar door in hun sleur godsdienst.Help,help onze lampen gaan uit.Ga naar de verkopers en koop!Door het onderwijs en openbaring van de rabijnen is de reformatie ontstaan in de middeleeuwen!

Rom op 27-12-2018 18:32

Ezech 38!!!

Celtic2b op 27-12-2018 18:35

Ik heb begrepen dat het een toch wel handige provokatie was , uitgevoerd door de Israelische luchtmacht , die onder

dekking van passagiersvliegtuigen een aanval uitvoerden.

De Luchtverdediging  had dit gezien en schoot niet op de jachtvliegtuigen/projectielen, om reden " Het niet laten vertrekken 

vande USA troepen vanwegen het vermoorden door het regime van Assad van onschuldige burgers'

Misschien een handige zet , maar een schoonheidsprijs verdient dit niet natuurlijk . Vond hier nog wat info :

https://www.youtube.com/watch?v=eqQxugqr5F8

Hans op 27-12-2018 18:45

Tycho, wilt u alstublieft Manitou ( Indiaanse naam voor God) er buiten laten. Die heeft daar niets mee te maken. Manitou heeft niets met dat soort strijdt of belangen te maken. 

Pieter A Meijer. op 27-12-2018 19:27

Is dit de aanhef tot de 3de WO; die door ene Albert Pike is gepland?

Gezien de tijd? Ja!

appel op 27-12-2018 19:44

Eerste wet van de natuurkunde. Actie is reactie. Wie valt wie nu aan?

Ik vind dat de acties van Israël wel erg goedgepraat worden. En dat op de kerstdagen zo'n aanval uitvoeren..

Zie reactie als dreigementen vanuit Rusland niet serieus nemen of Israël wordt aangevallen... lees mijn eerste zin dan nog eens goed

Syrië is een soeverein land en Rusland en Iran zijn de enige landen die daar op uitnodig mogen zijn, de rest is een soeverein land binnengevallen. Mis ik iets hier?

Hendrikus Smulders op 27-12-2018 20:48

Aan Appel op 27-12-2018 19:44

Uw eerste regel klopt.  Actie heeft als resultaat een reactie.

Uw tweede regel is minder correct; Zelf verdediging is normaal, en , Moslims vieren geen Kerstfeest.

Uw derde regel; Wat u mist is dat er in Serie oorlogstuig wordt opgesteld door Iran en Hezbollah voor een aanval op Israel, zoals vermeld, zelfverdediging is toegestaan.

Desalniettemin... en ik denk dat we daar beiden eensgezind over zijn...  Het is een trieste zaak dat de halve wereld vandaag de dag nog steeds in brand staat, Ik kan U garanderen dat minimaal 95% van de wereld bevolking voor een algehele vreede op aarde is, helaas zijn er een aantal personen die macht boven vrede plaatsen.

Dergelijke personen lopen er helaas ook in Nederland rond.

enk op 27-12-2018 20:57

@Pluto

Israël is niet in Syrië geweest, de raketten zijn van buiten Syrië afgeschoten. Als ze Syrië binnen vliegen dan gaan ze neer, zoals afgesproken. Putin er geen moeite mee om de eerste klap te vangen. Israël heeft een tik uitgedeeld, zijn strategie bloot gelegd. Ze hoopte op een reactie van Poetin zodat Trump zou moeten blijven. Putin geeft Israël de vinger en Trump doet dat ook. 

https://www.timesofisrael.com/trump-we-give-israel-billions-it-can-defend-itself-in-syria/

Lees tussen de regels door... Amerika gaat failliet dus die inkomstenbron gaat opdrogen. Israël zal het zelf moeten gaan doen. Turkije zal de nieuwe politieagent in de regio worden. 

Wakkere Joost op 27-12-2018 21:26

Cencuur lijkt mij het beste in deze!

Henk op 27-12-2018 21:57

appel op 27-12-2018 19:44 "Eerste wet van de natuurkunde. Actie is reactie." Iets met klok en een klepel?

Ernie van de Wal op 27-12-2018 22:07

@Kruisridder. USA inmening in deze zaak zou werkelijk geweldig zijn. Binnen de korste keren zijn we als NAVO in gevecht met Rusland en hebben we een conflict uit het Midden Oosten hier Europa binnen gehaald. Misschien offert Putin net als Stalin miljoenen soldaten op om in Europa te vechten. Maar hij kan er ook voor een paar kernbommen kiezen.

Het vertrek van de USA uit die regio is het best wat ons kan overkomen.

Als Putin een beetje beter oplet tijdens de kerkdiensten die hij bezoekt, begrijpt hij vanzelf wel dat hij met dat land ook op zijn tellen moet letten.

Ronny Gaytant op 27-12-2018 22:19

De grote vraag aangaande de oorlog van Gog uit Magog, is wat zal de aanleiding zijn tot de start. Wij vermoeden niet zolang de 

Amerikaanse troepen nog In Syrië zijn. Wij vinden in de beschrijving van Gog uit Magog geen aanwijzing dat er Amerikanen zouden zijn. 

Komt er na deze oorlog toch nog een vredesplan of wapenstilstand met Israël?  De opname komt steeds dichter..... 

juanambulo op 27-12-2018 23:00

Die gemiste raket was een waarschuwing, de volgenden zijn raak, en Amerika zal geen poot

uitsteken. Geloof het maar. De Russen laten niet met zich sollen

emile op 27-12-2018 23:05

Was de situatie maar zoals die was voor de Syrische oorlog. Was wellicht voor de door de Britten gecreerde staat in het midden oosten ook beter geweest. Ach dat zullen ze nu ook wel denken in Irak, Afghanistan, Libie en Jemen, "vroeger was er meer vrede". Het militair Industrieel Complex regeert de wereld en die nobelpriswinnaar Obama.

Cale op 27-12-2018 23:14

Of je nu voor of tegen Israel bent is niet het punt. Het gaat om een mogelijke escalatie met alle gevolgen van dien. En dat zouden we niet moeten willen. De verantwoordelijke landen moeten blijven praten. Hoe dan ook en ondanks alles. Daar zijn diplomaten voor. Geduld verliezen is geen optie. Een oorlog voorkom én win je met diplomatie. Niet met wapentuig.

Bird op 27-12-2018 23:31

Het zal niet lang meer duren of onze God gaat zich er persoonlijk mee bemoeien en ik kan niet wachten.

Mark S. op 28-12-2018 00:37

Iran staat er om bekend om Israel te willen vernietigen. Daar zijn ze erg open in.

Dus kan je het niet toestaan dat ze in Syrie, ook al zijn ze daar op uitnodiging van de Syrische regering, militaire posities opbouwen die voor deze vernietiging gebruikt kunnen worden. Het is van het allergrootste belang dat eerst Iran afziet van zijn vernietingsdrang tegen Israel en deze militaire posities terugtrekt.

Mij zijn geen jarenlange vernietigingsslogans van Israel tegen Iran of wie dan ook bekend.

Ik vind dat Israel het recht heeft om zich te verdedigen tegen Iran in Syrie.

Peter op 28-12-2018 10:58

Waarom heeft bij deze zg.VN nog niemand  zijn mond open getrokken over het feit dat er heel veel islamitische landen haat oproepen jegens Israël en de joden in het algemeen. Alles wat deze islamitische landen fout doen  wordt gemakshalve maar onder de mat geveegd, en dat lost niets op,sterker nog het wordt daarmee alleen maar erger. De religie islam,  is niets anders dan haat, haat en nog eens haat, en het westen die het goed praat.

Joepdekat op 28-12-2018 11:35

Als er een groot convlict uit breekt tussen Rusland (Iran) en Israël dan zijn er geen winnaars maar alleen verliezers. Maar het lijkt er op dat vele die hier reageren op dit artikel hopen op een oorlog en geen idee hebben wat dit inhoud. Ik heb veel vrieden in Israël die zitten niet te wachten op de politieke spelletjes die er nu worden gespeeld. Ik hoop dat er optijd een groot staatsman of vrouw op staat die kiest voor de dialooog en niet voor de wapens iemand zo als Rabin deze man had een visie. 

AEO op 28-12-2018 11:52

In Psalm 83 lezen we hoe de vijanden van Israël samenspannen om Israël te vernietigen. Dit is gebeurd in 1948 en mislukt. Men probeerde het opnieuw in 1967, en weer mislukte het. In 1973 mislukte de volgende poging al weer. En nu maakt Iran zich op om een poging te wagen, en ook nu zal het mislukken. De profetie in Psalm 83 is dus in vervulling gegaan, want de Bijbel is behalve betrouwbaar ook nog eens zeer aktueel! Evenzo staan er in de Bijbel vele profetieën over de terugkeer van het volk van Israël naar het land van hun voorvaderen, en er staat expliciet bij vermeld dat men terug zal komen van alle uithoeken van de aarde, waarhern ze verstrooid waren. Niemand zal Israël nog kunnen vernietigen of uit het land kunnen verdrijven, staat er beschreven in Amos 9. God handelt wonderlijk met Israël. Hij laat ze niet terug komen naar hun land, om ze daar vervolgens te laten vernietigen. Wonderlijk ingrijpen van God heeft talloze malen plaatsgevonden. Zoals een Israëlische legereenheid, die zonder het te weten aan de rand van een groot mijnenveld plotseling overvallen werd door een zware zandstorm en niet verder kon. Wat bleek? Toen de zandstorm was gaan liggen was  het zand dat de mijnen bedekte weggewaaid, zodat ze duidelijk zichtbaar waren geworden. Of Egyptische soldaten, die op de vlucht sloegen, toen ze duizenden Israëlische vliegtuigen zagen, terwijl Israël zoveel vliegtuigen niet had. Een ander voorval tijdens de raketaanvallen uit Gaza. Het Iron Dome raketafweersysteem van Israël werkt zo goed, dat Saoudi Arabië dit systeem van Israël heeft gekocht, om zich te beschermen tegen de raketaanvallen van de Houti rebellen uit Yemen. Maar soms mislukt het onderscheppen van vijandelijke raketten. In één geval waren er 2 raketten vanuit Gaza afgevuurd naar Tel-Aviv. Het Iron Dome systeem miste deze raketten, en tot ontzetting van de militairen die het raketafweersysteem bedienden, vlogen ze rechtstreeks af op de Azraël wolkenkrabber. Het was rustig windstil weer, toen er plotseling een windvlaag opstak en de raketten uit hun koers bracht en ze voor de kust bij Tel-Aviv in zee deden belanden. Als Rusland vuil spel wil spelen, dan zal het ze gaan berouwen! God laat Israël niet in de steek

anna op 28-12-2018 14:53

op een dag word je smorgens wakker ,en denk je, wat heb ik mijn leven gedaan. niks alleen gevochten voor een stukje land.. dat was je leven.

En GOd nee helaas die was er niet.. die heeft alle mensen in de waan gelaten na de kruiziging.. nooit heeft de man nog iets van zich laten horen,, terwijl hij toch de man was om vrede te maken.. ........en tot de dag vandaag is het over de hele wereld  steeds oorlog om zijn naam....

willy op 28-12-2018 15:44

@Anna, Uw kritische evaluatie heeft niets de maken met de hoop die in ons leeft, hoop is gebaseerd op iets wat is gebeurd en wat nog moet gebeuren , en niet elke oorlog heeft een religieuze achtergrond ,elke oorlog in deze wereld is het bewijs dat de mens niets heeft geleerd van de man uit Nazareth die zei: Als jullie doen wat ik jullie zeg, dan zal ik doen wat jullie vragen!! Shalom

HE op 28-12-2018 16:20

Als je dit  weer eens zo leest, samen met het comlete profetische plaatje, kun je je hart wel vasthouden voor 2019.

Kfir. op 28-12-2018 16:20

AEO.......Goed stukje! Er staan zoveel raketten op Israël gericht dat als deze allemaal afgeschoten werden en doel zouden treffen het Israël zou veranderen in een diepe groeve! Menselijk bezien is Israël dus eigenlijk totaal kansloos......! Máár God wil het immers zo!! Opdat Hij de eer krijgt wanneer Hij zich de Machtige God van Israël zal tonen!! Wanneer dit op het programma staat weten wij niet. Dat het zal gebeuren daar kunnen wij zeker van zijn!! Wee degenen die dan Zijn tegenstanders zijn!!

Tom Hendrix op 28-12-2018 18:30

AEO: 11.52. uur. Heel goed van U geduid. En inderdaad de wachter van Israë; de Here der hemelse machten, is de bewaarder van Israël. Psalm 123. Ook  Ezechiël 38, speelt hierbij een belangrijke rol. Geprezen zij de Here, de God van Abraham, Isaäc en Jacob.

Rosalie op 28-12-2018 20:41

ADO wat een goed stuk! Deze wonderen die u beschreef ( ik noem dit echt wonderen ) daarvan was ik totaal niet van op de hoogte. 

Diane op 29-12-2018 00:14

Je kunt het verwoorden zoals je wilt ..maar hier draait net als zoveel alles en alleen maar om geld! Syrie is een mega rijk land.

Hubo op 29-12-2018 02:13

Als dit zo doorgaat,lijkt het me waarschijnlijker dat zich rond Israël en Syrië een groot conflict ontwikkelt dan rond de Ukraïne,maar misschien is het ook de bedoeling van de Oekraïense en Israëliese provocaties om in opdracht van de amerikanen op de achtergrond de spanning op te voeren.Het is opmerkelijk,maar kennelijk niet uitzonderlijk, dat die raket uit Syrië niet onderschept kon worden,al zou het zo kunnen zijn dat de verdediging effectiever is als het om meer strategische doelen gaat.

Remco op 29-12-2018 07:42

@anna: Die (zogenaamd) aan het kruis hing was niet God, maar de zoon van God.

AEO op 29-12-2018 08:51

@Rosalie,

Van de meeste wonderen hebben we niet eens gehoord, maar het moeten er heel wat geweest zijn. We zien dat het volk van Israël na de intocht in het Beloofde Land gewaarschuwd werd, om God niet afvallig te worden. Je moet niet denken dat ik een Bijbelgeleerde ben, maar ik weet dat het volk gewaarschuwd werd dat het dienen van afgoden uiteindelijk tot langdurende verdrijving uit hun land zou leiden. Het land zou dor en verlaten zijn. Nu blijkt dat na de deportaties, gepleegd door de Romeinen, het land een droger klimaat kreeg, en dat werd ook beschreven door de beroemde Amerikaanse schrijver Mark Twain, die het land in 1863 had bezocht. Hij omschreef het land als dor, kaal en troosteloos, een land waar vrijwel niemand woonde. Wel vermeldde hij dat er verspreid over het land kleine Joodse gemeenschappen waren. Dit waren de nakomelingen van de Joden die zich hadden kunnen onttrekken aan de deportaties tijdens de Romeinse overheersing. Ten Westen van Jeruzalem is een druipsteengrot, en ook daar kon men bewijs vinden van de extreem droge periode tijdens de afwezigheid van een onafhankelijke Joodse staat.

positivo op 30-12-2018 09:13

Nieit verstandig van de Israeli s.

Blijf gewoon uit het luchtruim van Syrie, zolang je niet aangevallen word, en blijf goeie vrienden met de Russen.

AEO op 30-12-2018 15:09

Niet verstandig van de Israëli's?

Het is niet verstandig om je doodsvijanden rustig hun gang te laten gaan, bij het voorbereiden van een genocidale aanval op je land, terwijl je over de middelen beschikt om dat te voorkomen!

AEO op 05-01-2019 16:44

"Is het wel verstandig van Israel om zulke grootspraak te bewerkstelligen. Ze wanen zich veilig met de VS achter zich, voorzichtigheid geboeden"

 

Beste Moderator, dit bericht is niet van mij afkomstig! Iemand heeft dit dus ongeoorloofd gepost met gebruikmaking van mijn nickname!

Post verwijderd, Mod.

Kayfas op 21-01-2019 10:03

Nou, dit is dan het moment der waarheid. De aanvallen van vannacht door Israël, zullen beantwoord moeten gaan worden, door de as Syrië, Iran, Rusland en Hezbollah..... Ik ben benieuwd....

Fred op 21-01-2019 14:32

Beste Xander ik haak af. Sorry. Ik word niet goed van dat godsdienstige gewauwel. Ze praten alles goed. Succes met je site. En God en Israël.. triest.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl