HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Net rond Clintons sluit zich: Getuigen en documenten bewijzen omkoping en belastingontduiking

Aantal donaties aan Clinton Foundation met 90% afgenomen – Senator Graham, aankomende voorzitter parlementaire comité Justitie, wil ook illegale Uranium One deal tussen Clintons en Russen onderzoeken – CIA-FBI infiltrant: ‘Koffers vol miljoenen dollars omkoopgeld aan Clintons overhandigd’

 
Hoe lang wordt één van de beruchtste en crimineelste echtparen uit de Amerikaanse geschiedenis nog de hand boven het hoofd gehouden? (Afbeelding: Getty Images (3)).

Het net rond het criminele Clinton echtpaar begint zich langzaam te sluiten nu drie klokkenluiders, (voormalige) medewerkers van de Clinton Foundation, bereid zijn tegenover het Congres te getuigen over grootschalige omkoping en belastingontduiking. Daarvoor zouden ze al in augustus 2017 zo’n 6000 pagina’s aan documenten aan de FBI en de IRS (belastingdienst) hebben overhandigd.

 

Afgevaardigde Mark Meadows, voorzitter van de Vrijheidscommissie van het Huis van Afgevaardigden, verklaarde dat het onderzoek in de media weliswaar niet veel aandacht krijgt, maar dat er ‘explosieve’ beschuldigingen worden gemaakt die met bewijzen kunnen worden onderbouwd.

Misbruik machtspositie

Zo is het uitermate verdacht dat het aantal donaties aan de Clinton Foundation onmiddellijk fors steeg op het moment dat Hillary Clinton minister van Buitenlandse Zaken was geworden, weer daalde toen ze was teruggetreden, en wederom steeg toen ze zich kandidaat stelde voor het presidentschap.

Op basis van de getuigenverklaringen en documenten kan voorlopig worden geconcludeerd dat de Clintons een vorstelijk leven konden leiden omdat ze miljoenen stalen uit de kas van hun eigen ‘liefdadigheids’stichting, die in totaal al zo’n $ 2,5 miljard heeft binnengehaald. Vanwege de stroom aan berichten over fraude en omkoping daalde het aantal giften aan de Clinton Foundation tussen 2014 en 2017 met maar liefst 90%.

Toen Hillary nog Obama’s minister van BuZa was keurde dat ministerie voor $ 151 miljard aan ‘Pentagon’ deals goed met 16 landen die hoge donaties gaven aan de Clinton Foundation. Dat was een toename van 145% ten opzichte van een even lange periode tijdens de regering Bush.

Belastingontduiking, handjeklap, persoonlijke uitgaven met giften

Een klokkenluider gaf duizenden pagina’s aan documenten met bewijs dat de Clintons voor miljoenen dollars de belasting hebben ontdoken en een cultuur hebben gecreëerd waarin de regels stelselmatig worden genegeerd.

De stichting ontkent ten stelligste iets fout te hebben gedaan, maar erkent dat in de eigen interne rapporten tussen 2008 en 2011 medewerkers werden geciteerd die zich zorgen maakten over louche ‘handjeklap’ deals met donoren van de stichting, en het op ongepaste wijze vermengen van persoonlijke zaken en die voor de stichting. Zo zou Bill Clinton regelmatig op kosten van de stichting forse persoonlijke uitgaven hebben gedaan, zoals het maken van dure (zaken)reizen.

In sommige gevallen zou de Clinton Foundation doelbewust de IRS hebben misleid of voorgelogen. Zo zou de stichting een prijsopgave voor een fundraising in Utah hebben ingetrokken nadat ambtenaren van de staat weigerden om de opgegeven bedragen te ‘corrigeren’, dus zeg maar ‘creatief aan te passen’. In Nederland wordt zoiets belastingontduiking genoemd. De stichting heeft enkele fouten reeds toegegeven, maar liet weten dat deze niet erger zijn dan ‘kleine verkeersovertredingen’. (1)

Ook onderzoek naar Uranium One deal met Russen

Senator Lindsey Graham, die naar verwachting voorzitter wordt van het parlementaire comité van Justitie, zei afgelopen maandag in een Tv-interview dat ‘alle zaken rond de Clintons’ moeten worden onderzocht, inclusief de zeer verdachte Uranium One deal tussen de Clintons en Russische officials.

De FBI weigerde in oktober om 37 pagina’s over deze uraniumdeal met de Russen openbaar te maken omdat de ‘nationale veiligheid’ daarmee in het geding zou komen. In werkelijkheid probeert de FBI speciale aanklager Robert Mueller uit de wind te houden, want die was tijdens het sluiten van de illegale deal directeur van de FBI, en wist volgens voormalig CIA- en FBI undercover veteraan William Campbell overal vanaf.

‘Koffers vol miljoenen dollars omkoopgeld’

Campbell had nauwe banden met de nucleaire industrie in Rusland en Kazachstan, en werd eerst door de CIA en later ook door de FBI voor spionage activiteiten ingezet. Terwijl hij undercover was werd hij door de Russen (met de zegen van de FBI) gedwongen om grote sommen geld wit te wassen. Volgens Campbell zijn er 5000 documenten en ook video opnames met bewijs dat koffers vol miljoenen dollars omkoopgeld aan de Clinton Foundation werden overhandigd.

Het bewijs werd in de tijd verzameld dat Hillary Clinton als minister pleitte voor betere betrekkingen met Rusland, en haar man Bill in Moskou op één dag $ 500.000,- incasseerde met het geven van een toespraak. De regering Obama gaf ondertussen achter de schermen het groene licht voor de verkoop van Uranium One aan het Russische Rosatom. De Obama deal met de Russen was zeer controversieel, omdat de Amerikaanse wet dergelijke deals met nucleair materiaal waar kernwapens mee kunnen worden gemaakt verbiedt.

Fake Rusland dossier over Trump

Ook zal er volgens Graham worden gekeken naar het beruchte, inmiddels fake gebleken Rusland-dossier over Trump, waar via de Clinton Foundation flink wat geld voor werd betaald. Graham gaat onderzoeken hoeveel van de (valse) beschuldigingen aan het adres van Trump gebaseerd zijn op dit nepdossier, en in hoeverre hier onder ede over werd gelogen.

 


Xander

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Janus op 12-12-2018 17:38

Als je een slaaf van Rome bent geniet je meestal een lange bescherming, totdat je bedankt wordt voor bewezen diensten en dan rekent het publiek wel met je af; zo werkt het

Dion op 12-12-2018 18:05

Hopelijk worden ze ook veroordeeld en kaal geplukt en vast gezet ,, alleen ben zo bang voor dat al die left wing gekkies compleet uit hun plaat gaan en men dit gaat gebruiken als excuus voor rellen ,, plunderingen, geweld, en vernielingen

willie op 12-12-2018 18:20

Nog niets van gelezen in de Nederlandse media

willie op 12-12-2018 18:32

Pornoster Stormy Daniels wordt nu gedwongen om het equivalent van 258.000  euro aan juridische kosten te betalen aan Donald Trump. Dit na een mislukte poging om de president wegens smaad te vervolgen.

Een federale rechter in Los Angeles heeft geoordeeld dat Stormy Daniels 75 procent van de kosten moet betalen die Trump heeft gemaakt om zichzelf te verdedigen. Het is een totaal van 293.000 dollar.

Rode Wouw op 12-12-2018 19:01

Vervelend blijft toch ook de zogenaamde dodenlijst rondom de Clintons. Een flinke lijst van personen die nogal eens op onduidelijke manier om het leven zijn gekomen. Deze omgekomen personen hadden allen op de een of andere manier te maken met de politieke of zakelijke loopbaan van de Clintons.

Een voorbeeld is de volgende :

http://nstarzone.com/CLINTON.html

Het zou goed zijn wanneer dat nog eens nader werd onderzocht.

gust op 12-12-2018 19:12

wat een stank daar in de vs , de demo s  aan het ontbinden ???  dank uwel xndr

Cefas op 12-12-2018 19:15

Gaat eindelijk de democratische beerput open?

Tabris op 12-12-2018 19:37

Democraat oftewel links is bijna synoniem met oneerlijk, huichelaar, leugenaar, corrupt en hypocriet.

Het lijkt wel islam.

Guardianofretro op 12-12-2018 19:41

IK lees al een paar jaar dit soort berichten maar telkens weer lopen ze gewoon vrij rond en zijn het juist de Trumpisten die onder vuur liggen en gasten als Cohen zijn advocaat die nu 2 jaar cel krijgt. Ondertussen lijkt Trump helemaal klem te zitten want Trump voert gewoon de agenda uit van de Clintons.

Vreemd overigens dat Julian Assange nu ook voor zijn leven moet vrezen onder Trump.

Elegast op 12-12-2018 20:07

Daar heeft de postcodeloterij 25 miljoen aan gegeven. Denk daar nog eens aan als ze afschrijven. 

Dicksy op 12-12-2018 20:30

Er zal voor de clintons niets anders opzitten dan asiel vragen in Europa.

Roberto Mejías Jaime op 13-12-2018 09:22

Jammer dat deze mooie aarde bezaaid is van corrupte en incapabele regeringen. Wij zien hier heel duidelijk dat al deze politieke regeringen in de macht en onder leiding staan van goddeloze bovenmenselijke satanische geesten die achter de schermen deze regeringen dirigeren om een land te corrumperen en het volk te onderdrukken. Politiek bestaat uit corrupte immorele losbandige waardeloze elementen, en mensen blijft steeds op hun stemmen. Stemmen is een verspilling van tijd, maar velen zien het als een uitkomst niet alleen voor hun persoonlijke maar ook voor de problemen van hun land. Fout. Door politiek volgt deze wereld een fatale koers, deze wereld is geruïneerd. Een schokkende teleurstelling is gebleken door hun corrupte en immorele doen en laten. Geen wonder dat er een wijdverbreid gebrek aan vertrouwen is in de integriteit van degenen van wie mensen leiderschap verwachten. Precies zo is ook de toestand in Nederland. De Nederlandse regering en kabinet negeert de fundamentele mensenrechten en normen en waarden te beschermen en zelfs de leiding te nemen in het handhaven ervan hier in Nederland. Dit volk verheugt zich niet meer in politieke regeringen, dit volk is in diepe droefheid verzonken. In plaats dat de Nederlandse regering corruptie uitroeit, doen ze zelf aan mee, zij zijn de leiders, de kopstukken van corruptie. Zij erkennen niet dat corruptie verwoestend en vernietigend is en dat zij hierdoor ook gewetenloos handelen. Zij gaan altijd vrij uit, worden onschuldig verklaard, en ondergaan geen enkele bestraffing. Dit volk is ontwricht en benadeelt door de regering en het kabinet. Steekpenningen is hun bed en omkopingen hun hoofdkussen, corrutie is hun laken. Zaden van ondeugd en slechtheid zijn in de harten van deze regeringsleden gezaaid. Zij hebben geen gevoel voor burgerlijke deugd. Politieke boeven worden partijdig bejegent. Dit prachtig land wordt langzaam maar zeker te gronde gericht door corrupte regerings ambtenaren.

Jean op 13-12-2018 12:16

Waarom zijn die misdadigers nog steeds niet opgepakt en opgesloten?

gerrit op 13-12-2018 12:36

En hoe zit het met die kinder en baby's moordpartijen bij die Scull en bones club.

amehoela op 13-12-2018 14:08

@Jean 13-12

Omdat er nog meer van die misdadigers rondlopen welke hen steunen, die bijten zichzelf niet, van het een komt het ander naar boven. Daarom.

Tom Hendrix op 13-12-2018 14:40

@Roberto Mejias Jaime: 09.22. uur. Klopt helemaal wat U zegt.

Celtic2b op 13-12-2018 15:12

En dan is er nog een uraniumdeal met Rusland .

Daar zijn ook heel wat miljoenen omkoopgeld

mee gemoeid , maar dan wel met goedkeuring

van president Obama ......dus dan mag het ...Pffffffffff !

Alleen is het nu ff vervelend dat het Russische leger

die uranium in hypersonische raketten heeft verwerkt.

Maar dat mag Trump oplossen , wat zooi  ........

Peter op 13-12-2018 17:13

Onze linkse media houd dit gewoon uit het nieuws ,NPO,heeft het liever over Trump,zou die van zoiets worden verdacht was dit groot nieuws .

amy grace op 14-12-2018 00:32

Gaslighting + gehersendspoeld dat gebeurd er met het volk. En het volk beschermd zijn  eigen uitbuiter +  onderdrukker. Het werkt als bij een sekte zijn aangesloten. 

De corrupte regeringen weten hoe de geest vd mens werkt en zo is er een slaven-systeem ontstaan.

Mensen zijn niet in slaap maar in coma!!! Het denken moet veranderd worden.

Men moet zichzelf bevrijden.Niemand is de baas over je geest en/of vrijheid. 

stevan op 14-12-2018 13:42

als kop van Clintons rolt rolt die van Mark Rutte en rest van neo-liberale klik 

Bird op 17-12-2018 18:08

Zet ze nou eens gevangen levenslang,wat duurt dat lang.

Niet in hun eigen land natuurlijk,in Colombia of nog erger als dat bestaat,maar wel zo lang mogenlijk in leven houden dat spreekt van zelf.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl