HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Linksgroene indoctrinatie op Britse basisscholen: Jongens worden ook ongesteld


Er schijnen inmiddels vele tientallen soorten ‘geslachten’ of ‘genders’ te zijn. (Afbeelding: Getty Images (2)).

Met wetenschap, realiteit en feiten heeft linksgroen sowieso nooit veel op, en wat daar nog van over was is in Groot Brittannië nu definitief bij het grofvuil gezet. De gemeenteraad in Brighton and Hove, thuisbasis van de enige Britse parlementariër (van de 650) namens de Groenen, heeft besloten dat op alle basisscholen in de stad moet worden onderwezen dat jongens ook ongesteld kunnen worden. Eerder verboden de linksgroene ideologen al boterhammen met ham, zetten ze schapen in als verkeersregelaars, en voerden boetes van € 55.000,- in voor je afval in de verkeerde container gooien.

 

Welkom in de wonderbaarlijke fantasiewereld van linksgroen, waar waanzin tot normaliteit is verheven, en normaliteit tot waanzin. Brighton and Hove is zo’n paradijs waarin we kunnen zien wat er gaat gebeuren als linksgroene fanatici het voor het zeggen krijgen.

‘Trans jongens en mannen en niet-geslachtsgebonden mensen kunnen ook ongesteld worden... Menstruatie moet alle geslachten omvatten,’ aldus de gemeenteraad in een verklaring. In de nieuwe richtlijnen staat dat leraren hun scholieren moeten onderwijzen dat ‘ongesteldheid iets is dat gevierd moet worden, zoals dat over de hele wereld in ceremonieën en feesten wordt gedaan.’

‘Complete idioterie, deze mensen zijn geschift’

De reactie van Sarah Cowgill op Liberty Nation: ‘Waarom worden er dan zoveel pillen tegen menstruatie(verschijnselen) voorgeschreven?... Deze mensen zijn schijnbaar volslagen geschift.’

‘En hoewel vrouwen het wereldwijd geweldig zouden vinden als mannen iedere maand enkele dagen lang last hebben van krampen, bloedingen en prikkelbaarheid, staat dit bericht helaas compleet los van de wetenschap. Kort gezegd: het is complete idioterie.’

Ook het Conservatieve parlementslid David Davies vindt het plan krankzinnig. ‘Onderwijs over ongesteldheid is toch al een moeilijk onderwerp voor kinderen van die (basisschool) leeftijd, dus om nu het idee te gaan verspreiden dat meisjes die geloven dat ze jongens zijn (of andersom) ook ongesteld worden, zal hen compleet verwarren.’

LGBTQ ‘onderwijs’ belangrijker dan leren lezen en schrijven

Het deert de gemeenteraad van Brighton and Hove niet in het minst. In 2016 werden er al brieven aan ouders gestuurd met het verzoek dat hun kinderen vanaf hun vierde jaar (!) ‘het geslacht kiezen waar ze zich het meest mee identificeren’. Daarnaast moeten onderwijzers gebruik maken van een ‘Trans-Inclusief Scholen Pakket’, bedoeld om kinderen te leren dat zaken zoals een geslacht en seksuele identiteit puur een keuze is, wat niets te maken heeft met je aangeboren lichamelijke geslachtskenmerken.

En inderdaad, waarom nog zoveel tijd besteden aan het leren schrijven en rekenen van kinderen, of triviale zaken zoals aardrijkskunde en geschiedenis, als je ze veel belangrijkere zaken zoals de LGBTQ agenda kunt bijbrengen?

‘Hebben onze Europese neven (en nichten, neef-nichten, nicht-neven, etc. want we moeten wel ‘inclusief’ blijven natuurlijk) collectief hun verstand verloren?’ vervolgt Cowgill, wijzend op het feit dat je in Duitsland (en Nederland) inmiddels ‘divers’ als geslacht in je paspoort kunt laten zetten.

Hoogste percentage Jedi gelovigen

Naast het verbieden van boterhammen met ham (ongetwijfeld om moslim scholieren niet te kwetsen), het inzetten van schapen als levende ‘verkeersdrempels’ en boetes van € 55.000,- als je je afval in de verkeerde container gooit, heeft Brighton and Hove ook het hoogste percentage volgelingen van het Jedi geloof. Inderdaad, Jedi – uit Star Wars.

‘Als Brighton and Hove zich ergens in een grot in Afghanistan had bevonden, zouden we nog wel kunnen lachen om dit potsierlijke gedrag als zijnde culturele buitenissigheden. Maar deze krankzinnigheid bestaat in het Verenigd Koninkrijk, een supermacht met een aanzienlijke internationale economische, culturele, wetenschappelijke en politieke invloed.’

‘Er zou een pil moeten zijn voor deze maniakken’

Net zoals er pillen zijn om menstruatie te reguleren en de gevolgen ervan te beperken, zou er volgens Cowgill ‘een pil moeten zijn die hetzelfde effect heeft op die idioten in Brighton and Hove, die daar met hun gevaarlijke beleid het normale en gezonde denken van kinderen proberen te veranderen. Moge God genade hebben met deze maniakken, en met alle vormen van realiteit die met hen in aanraking komen.’

De op sommige vlakken nog steeds broodnodige acceptatie van mensen die ‘anders’ zijn lijkt compleet door te slaan nu dat ‘anders’ niet langer ‘afwijkend’ mag worden genoemd, maar als ‘normaal’ moet worden onderwezen. Deze omkering van waarden begint weliswaar nog maar klein, maar zo’n klein extremistisch linksgroen ‘bruggenhoofd’, waar de wetenschappelijke feiten met een korreltje zout worden genomen of totaal worden genegeerd en omgedraaid, kan zich als een olievlek over de Westerse wereld verspreiden als er geen krachtig gezond tegengeluid volgt, zo waarschuwt ze.

Maar of dat er komt is zeer de vraag, want het Westen balanceert ook tal van andere terreinen op het randje van totaal verval en absolute waanzin.

 

Xander

(1) Liberty Nation via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)  

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Patatje Oorlog op 18-12-2018 16:23

Wordt dit gedaan om het belang van echte wetenschap te rediculiseren, zodat het volk wordt voorbereid op de enige kennis die in linkse ogen relevant is? Koranonderwijs. Meer heb je in de toekomst niet nodig.

Pier op 18-12-2018 17:24

Ik was in Milaan afgelopen zomer, in een museum aldaar. Het stond vol met marmeren beelden uit de oudheid, Grieks, maar vooral Romeins. De beelden uit de periode dat het Romeinse rijk sterk was, in volle bloei, die beelden waren ook sterk: prachtige, klassieke, krachtige figuren. Mannen zowel als vrouwen.

De beelden uit de periode vlak voor de ondergang van het Romeinse rijk waren van een heel ander kaliber: decadente, weke verschijningen met verwende koppen en slappe gelaatstrekken, bij wie het verschil tussen mannelijk en vrouwelijk nauwelijks nog waar te nemen was. Ook beelden van vrouwen met mannelijke geslachtsdelen, overduidelijke homosexuelen, beelden van mannen in uitgesproken vrouwelijke houdingen, beelden van vrouwen met mannelijke koppen en veel te gespierd, enzovoort.

Beelden uit de laatste periode van het Romeinse rijk waren dat. Kort daarop werd het grote Romeinse rijk door Germaanse stammen onder de voet gelopen en brak de periode aan die wij 'de donkere middeleeuwen' noemen. Het duurde een kleine duizend jaar voordat cultuur, wetenschap, beschaving, staatsinrichting, kunst en filosofie zich weer begonnen te herstellen, d.w.z., maatschappijbreed. Dit vooral dankzij plekken waar deze kennis door de perioden van duisternis heen bewaard gebleven was, hoofdzakelijk christelijke leefgemeenschappen.

Ik hoop dat we niet nogeens door zo'n periode heen hoeven. Ik denk het niet. Ik denk dat de cultuur waarin wij leven het laatste 'beest', of ook wel 'het onderste gedeelte van het grote beeld' uit de profetieën van Daniël is. Dat de toekomst hoopvol is. Want het grote beeld dat de opeenvolging van culturen, beschavingen, rijken, letterlijk 'uitbeeldt' valt weliswaar om en wordt vergruizeld, maar wordt dan vervangen door het Koninkrijk van God, dat de hele aarde zal omvangen en waarin gerechtigheid zal heersen.

Vulkanoloog op 18-12-2018 17:58

Tja, mij verbaast echt niets meer (helaas). Het was te verwachten, het ligt exact in lijn met de ideologie van die lui. Alles wat ook maar iets te maken heeft met de 'oude wereld' moet kapot, inclusief de man-vrouw-status. Het ergste is nog dat dit wordt beapplaudiseerd en gestimuleerd (door diverse media en politici e.d.). Dit is verder dan doorslaan, dit is pure Culturele Revolutie 2.0 . In deze revolutie (van Mao Zedong) moesten de Vier Ouden eraan geloven (oude cultuur, oude gebruiken, oude gewoonten, oude gedachten) Het heeft de hele antieke cultuur van China vernietigd en omgezet in een utopistisch gelijkheidsideaal (waarin velen gelijker zijn dan anderen, want socialisme is uiteindelijk net zo'n politiek-cultureel systeem als alle anderen, hiërarchisch). En ziehier, nu gebeurt het in het VK en in de rest van het Westen, een Culturele Revolutie die als een trein door de Westerse cultuur dendert en kapotslaat wat het kapot kan slaan. Hier specifiek betreft het geslachtsgelijkheidsextremisme (schrijf die maar op en onthoud!). Alles moet absoluut gelijk zijn aan elkaar, ieder verschil is verdacht en moet bij de gratie van Marx en de gelijkheidsleer bestreden worden.

Ik moet hierbij dan ook denken aan het socialistische gelijkheidsextremisme dat bijvoorbeeld ook zichtbaar was in een land als Israël, in de socialistische kibboetsim (goddank niet in de toenmalige regering). Ouders mochten niet (meer) bestaan en derhalve mochten de kinderen hun ouders niet mamma of pappa noemen maar moesten ze hen bij de  voornaam noemen. De kinderen werden opgevoed door leidsters en verzorgsters van de kibboets. De kinderen sliepen soms niet eens bij de ouders. De ouders werden gewoon gezien als productiemiddelen van nieuwe volgers en werkers/arbeiders. In sommige kibboetsim bestond er maar één maat kleding bijvoorbeeld, voor man en vrouw. Zeer onpraktisch natuurlijk, maar het dwong wel gelijkheid af. Gelukkig zijn de meeste kibboetsim in Israël tegenwoordig een stuk realistischer en praktischer en hebben deze achterlijkheden al snel plaatsgemaakt voor de normale gang van zaken. Echter, er is wel een generatie opgegroeid 'zonder' ouders. Erg traumatisch (er bestaan diverse documentaires hierover) en bovendien ook traumatisch voor die ouders (ook al stemden ze er zelf mee in, ze hebben heel wat gemist). Bovenstaande is geschreven door een homoseksueel. Ik vind het nodig om dat te vermelden. Deze hele linksgroene hysterie en hysterische focus op gelijkheid zal juist de reeds verworven rechten en acceptatie op maatschappelijke vlak verder en verder teniet doen. Het keert tegen zich zo langzamerhand, zelfs meer en meer homoseksuelen zijn dit beu. Steeds meer homoseksuelen zien het gelukkig en ze zijn ook steeds zichtbaarder (in sommige media, politiek (Alice Weidel van de Duitse AfD of Anne Marie Waters van For Britain bijvoorbeeld). En toch gaat er bij links niet een belletje rinkelen. Nog steeds niet. En maar drammen en drammen. Vroeger werd nog gezegd dat het geen keuze was (homoseksualiteit), en zo is het ook. Homo-zijn heeft vele nadelen (los van de maatschappelijke) en als je er vrijwillig voor zou kiezen ben je gek. Echter, tegenwoordig lijkt het of links vooral predikt dát het een keuze is, alles een keuze is. Een kind van 4 moet beslissen wat ie voor geslacht heeft???? Man man, je mag kinderen met van alles in contact brengen, dat heet leren en ontwikkelen. Maar de overfocus op homorechten e.d. is gewoon absurd. Het ís niet normaal want als het dat wel wat geweest dan was iedereen homo en was heteroseksualiteit abnormaal. Want homoseksualiteit bestaat bij de gratie van heteroseksualiteit. En dat laatste moet altijd de voorkeur hebben wil een soort blijven bestaan want nog altijd heb ik geen homopaar op natuurlijke wijze een kind zien maken/krijgen. Ik ben niet gelijk aan een heteroseksueel (wetenschappelijk bewezen) en ik wil er ook geen zijn want ik ben het simpelweg niet (mijn biologische natuur). In juridische zin wil ik wel zoveel mogelijk gelijk behandeld worden in gelijke gevallen, maar hierin zou seksualiteit sowieso irrelevant moeten zijn omdat het bij het recht om burgers moet draaien, niet om diens seksualiteit. 

Ik drijf wellicht vreselijk af waarvoor mijn excuses. Ik zoek geen bewondering en of waardering. Ik zie gewoon wat ik zie en denk daarbij aan hoe dat mij vergaan is in het verleden. Het is een delicaat proces (seksuele ontwikkeling) waarin ik alleen was en stond, maar dat geldt naar mijn idee voor iedereen. Het is iets dat je zelf ontdekt en ervaart. Ik heb nooit behoefte gehad aan begeleiding of iets van die dergelijke onzin. In het huidige onderwijs wordt er verschrikkelijk de focus op gelegd, het wordt gepopulariseerd. Alsof het leuk is en even normaal als heteroseksualiteit. "Kijk, je kunt ook dit zijn" (en noem iets van de 10.000 identiteiten die die gekken hebben verzonnen). Zo werkt het niet en bemoei je er niet mee! Geef gewoon de objectieve feiten en knoop daar niet een waardeoordeel aan vast (klinkt wel links hè), dat het per se goed is en/of moet zijn. Kinderen zijn kinderen en laat ze ook lekker kind zijn. Seksualiteit wordt pas belangrijk als je in de puberteit komt, daar voor is het terecht onbekend terrein want je bent daar lichamelijk (ook wetenschappelijk bewezen, zucht) nog niet klaar voor. Een kind kan alle kanten op, het ontwikkelt en ontwikkelt. Als het zich op 4-jarige leeftijd al moet vastpinnen aan een geslacht (o.i.d.) en dan ook met alle gemak kan overstappen naar wat hij/zij/het/komkommer/stoeptegel/etc. maar wil, dan is alle kans op een stabiele mentale ontwikkeling echt wel verkeken. 

ohje op 18-12-2018 18:05

Op de een of andere manier ontstaat waanzin die zich niet meer scheiden laat.

Maar ook dit schijnt zich steeds te heralen.

ivootje op 18-12-2018 18:12

De wereld wordt geregeerd door een stelletje clowns. Het wordt weer tijd om fopneuzen uit te delen.

Rode Wouw op 18-12-2018 18:31

@Pier op 18-12-2018 17:24:

Mooie bijdrage Pier. Amen.

Tom Hendrix op 18-12-2018 18:36

@Pier: 17.24. uur. Dit zijn nu de tijden die mede beschreven staan in 2 Tim: 3 en 2 Petrus: 2. Ze willen de gezonde leer niet meer aanvaarden. De totale krankzinnigheid breekt los bij de linkse- en groene zwevers.

Raveltje op 18-12-2018 19:53

Een tijd van schijnvrede en verstandsverbijstering, staat ook in de profetieën. 

Bij volwassenen is het verstand op de loop en kinderen zijn de dupe worden geestelijk ondermijnt. 

Mag je eigenlijk nog gewoon jezelf zijn? 

Rienus op 18-12-2018 19:54

Xander heeft het kennelijk niet door. We hebben het hier over aandacht trekkers die onzin verkopen als was het kunst. U weet wel, niks kunnen, maar er ingewikkeld over kunnen praten.

Qvic op 18-12-2018 20:06

Alle sterke en hoge beschavingen uit het verleden zijn alle ten onder gegaan door vrouwen macht te geven. Vrouwen met macht laten hun beschaving/land vervrouwelijken op alle fronten. Zij verzwakken hun buitengrenzen en hun vechtbereidheid, hun bekwaamheid in de wetenschap, onderwijs en gezinsamenstelling. Vrouwen met macht willen alles in hun land controleren en manipuleren naar hun evenbeeld. Hun eigen mannen worden minderwaardig voor hen en de exoten komen juist in de belangstelling voor hen. Dit zie je ook in de gehele wereld van nu, alles balanceert op het randje van de afgrond. Voordat dat alles in een chaos veranderd. De vrouwen zelf hebben geen flauw benul van dat zij hun eigen beschaving tot aan de funderingen afgebroken hebben. De mannen zijn in tussen echte watjes geworden, die vrouwelijke eigenschappen hebben ontwikkeld en slaan nog geen deuk meer slaan in een pakje boter. De groep realisten worden continu van alles vals beschuldigd omdat vrouwen met macht eigenlijk mislukte mannen zijn en niet onder willen doen wat mannen zouden doen. Maar niet in het beste voorhebben voor het algemene wel zijn van een natie, maar op micro niveau rond om het eigen huis.

enk op 18-12-2018 20:28

Linksom of rechtsom... op de puinhopen van onze samenleving bouwen zij hun rijk.

Cefas op 18-12-2018 21:13

Al deze soort kulzaken, die te belachelijk zijn voor woorden, lijken mij afleidingsmanoeuvres voor zaken die 100x belangrijker zijn, alleen die mogen bij de grote massa nog niet bekend zijn, tot het point of return is gepasseerd maar dan is het te laat en staat de massa voor een voldongen feit. Slikken of stikken is dan het credo en wordt gezegd: Wen er maar vast aan maar het zal nooit wennen wanneer iets wordt opgelegd.

Reinaert de Vos op 18-12-2018 21:39

Niet serieus te nemen deze linkse zweefkezen. Niet geheel toevallig pleiten ze nu ook voor regulering van harddrugs XTC onze kinderen nog verder vergiftigen. alleen de foto al bij dit artikel zegt meer dan genoeg..

laat het Verzet herleven!

dramatica op 18-12-2018 22:12

 

Waar gaat t heen deze krankzinnige wereld!

kim op 18-12-2018 22:15

 Het is te gek om los te lopen. Mensen kom op, dit loopt de spuigaten uit.

Doordenker op 18-12-2018 23:07

En wat komt na het geslacht kiezen waar ze zich het meest mee identificeren?

De leeftijd waar ze zich het meest mee identificeren? Bijvoorbeeld een man van 50 had sex met een meisje van 14 maar dat kon wettelijk want hij identificeerde zich zelf als een 17-jarige jongen en afwisselend zelfs als een 16-jarig meisje... 

En een kleine dikke man kan die zich weldra ook identificeren als een lange dunne vrouw? En een levende kan zich misschien ook (af en toe) identificeren als een dode, enz.

Kortom een sinistere/linkse waanwereld zonder einde. "Those whom the gods wish to destroy, they make mad first" (Prometheus).

Raveltje op 18-12-2018 23:34

Reinaert de Vos

Dat ze xtc willen legaliseren dat heb ik ook ergens gelezen. Aan de ene kant moet het gif eruit en aan de

andere kant halen ze het binnen. Onbegrijpelijk

Celtic2b op 19-12-2018 01:08

En die verwijfde legers van het westen gaan binnenkort de strijd aan met de Russen.

Daar vechten jongens van 10 met beren , vangen ze zalm met hun blote handen in ijzige rivieren

en bijten zicht met hun tanden door een meter dik ijs , nouja zoiets dan.

Zag laatst een foto van een huilend amerikaans  jongetje , er was een vlinder op zijn hoofd geland ! ! 

Gelukkig kon een klein meisje  dat monster verjagen hahaha !

Josef op 19-12-2018 09:10

Een vraagje aan J. Voordewind, is deze waanzin ook met Bijbel teksten te verdedigen ,zoals jullie frequent  God voor jullie karretje spannen, terwijl het een gruwel is. Alle duivelse ideeën van eu en vn worden door u verdedigt op deze manier!

Heeft de cu ook een tik van de politiek correcte waanzin opgelopen?

klaas op 19-12-2018 11:49

Waar de logica ontbreekt, daar is de dictatuur.

willy op 19-12-2018 12:17

ik kijk er niet meer van op, tegenwoordig is alles toegelaten,en we zullen later zien wat er van zal komen?? Shalom

Tom Hendrix op 19-12-2018 15:14

@josef: 09.10. uur. De CU is inmiddels overgegaan naar de "socialistische kerk". De vlag dekt de lading allang niet meer.

Enk op 19-12-2018 19:28

Reinaert de Vos op 18-12-2018 21:39

Xtc is minder schadelijk dan tabak, alcohol of zelfs wiet. Xtc is nauwelijks verslavend, als de overheid schone pillen zou maken dan zou dit zeker een plus zijn. 

Janus op 20-12-2018 12:09

Het gevaar is dat wanneer je naar iemand anders wijst dan jezelf, dat je zelf zonder 'zonden' moet zijn, anders ben je schijnheilig; of zoals Jezus het zei: "wie zonder zonden is, werpe de eerste steen". Ieder normaal denkend mens weet wat de grenzen zijn van het toelaatbare, dat heeft niets met politieke voorkeur te maken, maar met persoonlijke opvattingen , wat wel en niet kan.

Degene die over grenzen gaat zal zichzelf moeten verantwoorden en dat is niet tegenover een gewone rechter.

Ik heb gezegd.....

Tim op 20-12-2018 14:23

Tijd van praten is voorbij en met een paar miljoen dat  tuig uit Den Haag uitsturen!!!! en daarna Brussel!!!

Oma op 20-12-2018 18:07

@Vulkanoloog:

"Geef gewoon de objectieve feiten en knoop daar niet een waardeoordeel aan vast (klinkt wel links hè), dat het per se goed is en/of moet zijn. Kinderen zijn kinderen en laat ze ook lekker kind zijn. Seksualiteit wordt pas belangrijk als je in de puberteit komt, daar voor is het terecht onbekend terrein want je bent daar lichamelijk (ook wetenschappelijk bewezen, zucht) nog niet klaar voor. 

Een kind kan alle kanten op, het ontwikkelt en ontwikkelt. Als het zich op 4-jarige leeftijd al moet vastpinnen aan een geslacht (o.i.d.) en dan ook met alle gemak kan overstappen naar wat hij/zij/het/komkommer/stoeptegel/etc. maar wil, dan is alle kans op een stabiele mentale ontwikkeling echt wel verkeken. "

Hersenspoeling door een waanzinnig sekte, dat lijkt mij eerder de omschrijving van dat zootje ongeregeld..blijkbaar is het net de bedoeling om de mentale ontwikkeling te saboteren en er gestoorde gekken van te maken die niet meer weten wie of wat ze zijn.

Dit is niet minder dan een regelrechte aanslag op de geestelijke ontwikkeling van kinderen door manipulatie, indoctrinatie en dwang, een aanslag op de mensheid.

"Daarnaast moeten onderwijzers gebruik maken van een ‘Trans-Inclusief Scholen Pakket’, bedoeld om kinderen te leren dat zaken zoals een geslacht en seksuele identiteit puur een keuze is, wat niets te maken heeft met je aangeboren lichamelijke geslachtskenmerken."

Wat een misdadige opzet van een stelletje sadistische psychopaten. Er is maar een oplossing voor zulke idioten: in een dwangbuis steken, de psychiatrie in en nooit meer in de buurt van kinderen mogen komen of meteen tegen de muur zetten, een kogel kost maar een paar euro. Welke ouders met nog een gram gezond verstand stellen hun kinderen bloot aan zulke waanzin?!

Zo hoorde ik vorige week ook dat ze jongens willen vaccineren tegen.....baarmoederhalskanker!!! Het is niet genoeg dat 12-jarige meisjes onvruchtbaar, gehandicapt of gedood worden door vaccins voor een kanker, die zich misschien ooit op 48 jarige leeftijd zou kunnen ontwikkelen!!!

Kinderen vergiftigen lijkt wel een wedstrijd geworden te zijn over wie de meest krankzinnige smoezen kan verzinnen om ouders over te halen om zelf de gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk van hun bloedeigen kinderen, schade te berokkenen! Gelukkig ligt de gemeenteraad in Brighton and Hove ver van hier, ik zou anders de neiging om daar eens een bezoekje te brengen, niet kunnen onderdrukken!

@Qvic op 18-12-2018 20:06

Je slaat de bal helemaal mis.  Elk mens heeft zowel de Vrouwelijke als de Mannelijke Energie. 

De mannen hebben altijd geleerd hun vrouwelijke kant te onderdrukken (het sterke geslacht? Niet mogen huilen, niet met poppen spelen? Enz...) en vrouwen werd verboden hun mannelijke kant te tonen (het zwakke geslacht? Niet mogen ravotten, je 'gedragen', niet in bomen klimmen, niet met autootjes spelen...)

Dat heet dualiteit...de afgelopen eeuwen heeft de Mannelijke energie gedomineerd en onder invloed van de Nieuwe Energie eist nu de Vrouwelijke Energie binnen elke mens en in de maatschappij haar rechtmatige plaats op om tot gelijkheid en in balans te komen.

Elk mens zal deze dualiteit in energie in zichzelf/innerlijk in balans moeten brengen, dat is de uitdaging van het Aquarius tijdperk. En dat misbruiken deze walgelijke idioten om kinderen te verwarren, te doen twijfelen over wie ze zijn en te manipuleren.

Vrouwelijke energie=zachtaardigheid, Mannelijke energie=daadkracht

Die moeten elkaar aanvullen om in balans te kunnen zijn, er hoeft dus helemaal niks gekozen te worden, je kan zowel je mannelijkheid als je vrouwelijkheid uiten in je gedrag, onafhankelijk van je lichamelijke sexe en daarvoor hoef je absoluut zeker niet lichamelijk van gender te veranderen! Pure waanzin en misdadig, hier zijn geen woorden voor!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl