HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Islamitische Unie Congres: Erdogan in 2023 leider van wereldwijd Kalifaat

Maakt president Trump met terugtrekken troepen uit Syrië weg vrij voor aangekondigde Turkse interventie?

 
De eerste Kalief van een verenigd islamitisch wereldrijk? Afbeelding: Getty Images (2).

Tijdens het tweede Internationale Islamitische Unie Congres in november in Istanbul hebben tal van hoge moslim organisaties en officials zich achter het streven van de Turkse dictator Recep Tayyip Erdogan opgesteld om in 2023, precies 100 jaar na de val van het Ottomaanse Rijk, een nieuw wereldwijd Kalifaat onder zijn leiding op te richten. Uit eerdere toespraken is gebleken dat dit Kalifaat zich zal uitstrekken tot Oost en Centraal Europa, Noord Afrika en het grootste deel van het Midden Oosten. Kortom: er doemen heel wat islamitische veroveringsoorlogen op aan de horizon.

 

‘Ga naar Syrië, Irak, Noord Afrika, het Midden Oosten of de Balkan... ze zijn ons Turken allemaal dankbaar,’ beweerde Erdogan in een toespraak ruim twee jaar geleden. ‘Ja, het is een eeuw geleden dat wij in die landen waren, maar het wachten en de hoop van de mensen daar is nooit verdwenen... Besef dit: Turkije is groter dan Turkije. We kunnen niet gevangen zitten binnen 780.000 km2 (de oppervlakte van het huidige Turkije).’

Islamitische supermacht

Naast de Turkse regering en het leger waren op de tweede Islamitische Unie Conferentie in Istanbul, georganiseerd door de ASSAM (het door Erdogan geleide ‘Strategische Centrum voor de Verdedigers van Gerechtigheid’) vorige maand ook diverse grote internationale moslimorganisaties aanwezig, zoals de UMAD en de IUMS.

Uit de diverse toespraken kwam naar voren dat de hele moslimwereld snakt naar een islamitisch wereldrijk dat de 1,6 miljard moslims met elkaar verenigd. En die nieuwe supermacht moet het door Turkije geleide herstelde Ottomaanse Rijk worden.

‘Erdogan, de leidende imam van de ummah’

De Turkse onderminister van Financiën, Nurettin Nebati, noemde Erdogan in zijn toespraak letterlijk ‘de leidende imam van de ummah (de moslimwereld). ‘Is er iemand wiens macht groot genoeg is om degene die vertrouwt op Allah te verslaan?’ vroeg hij retorisch.

De beruchte, extreem antisemitische Egyptische moslimgeestelijke en terreur promotor Yussuf al-Qaradawi, voorzitter van de Unie van Moslimgeestelijken, sloot zich daarbij aan. ‘Turkije ziet zich geconfronteerd met intriges van het Westen en degenen die niet willen dat dit land groot wordt. Zonder de steun van Allah voor president Erdogan en zijn broeders zouden die intriges zijn gelukt. Zolang de ware moslims achter hem staan zal Allah Erdogan helpen om te overwinnen.’

Komende jaren samenwerking defensie en buitenlands beleid

Al op de eerste ASSAM conferentie in november 2017 besloten organisaties en afgevaardigden van 29 moslimlanden te streven naar ‘eenheid in de islam’ door de oprichting van een ‘confederatie van islamitische landen’. Daar werd zelfs een heuse pro forma grondwet voor opgesteld. De hoofdstad van dit islamitische wereldrijk, het herleefde Ottomaanse Rijk, wordt Istanbul. De algemene wet wordt de Sharia, die zich uitstrekt tot tenminste vier landen die in Europa liggen, te weten Albanië, Bosnië-Herzegovina, Kosovo en Macedonië, waar de bevolking binnen afzienbare tijd in meerderheid moslim zal zijn.

Het is de bedoeling om tot 2023 ieder jaar een ASSAM conferentie te organiseren. In 2019 en 2020 de focus op samenwerking en eenheid op het gebied van gezamenlijke defensie; in 2021 op een gezamenlijk buitenlands beleid, en in 2022 op een gezamenlijk (op de Sharia gebaseerd) justitieel systeem. In 2023 zou de Islamitische Unie dan een feit moeten zijn.

‘Macedoniërs wachten al 100 jaar op ons’

Keren we terug naar Erdogans toespraak uit 2016, waarin hij duidelijk liet blijken dat de huidige grenzen van Turkije wat hem betreft met militaire middelen fors worden uitgebreid tot en met het Midden Oosten, Noord Afrika en Oost Europa. Zo vertelde hij een ‘waar verhaal’ over een Turkse official die in een dorpje in Macedonië hartelijk werd onthaald met de woorden ‘Waarom zijn jullie zo laat? We wachten al 100 jaar op jullie.’

‘Onze broeders in Mosul, Kirkuk (Irak), Aleppo, Homs (Syrië), Misrata (Libië), Skopje (Macedonië), de Krim (Rusland) en de Kaukasus bevinden zich dan misschien buiten onze fysieke grenzen, maar ze zijn allemaal binnen de grenzen van ons hart,’ aldus de Turkse dictator en aspirant Kalief –en volgens sommigen zelfs ‘Mahdi’ (‘verlosser’)- van de moslimwereld.

Voor de duidelijkheid: om Macedonië te ‘bevrijden’ zal Turkije in ieder geval mede-NAVO lid Griekenland de oorlog moeten verklaren.

Maakt Trump weg vrij voor Turkse invasie Syrië?

Vandaag heeft president Trump aangekondigd dat de Amerikaanse troepen zo snel mogelijk uit Syrië worden teruggetrokken. Die bevinden zich voornamelijk in het noordoosten van het land, precies daar waar de Turken vorige week een nieuwe militaire interventie aankondigden met de bedoeling om de Koerdische opstandelingen uit te roeien.

Maakt Trump met zijn besluit de weg vrij voor de eerste daadwerkelijke uitbreiding van het komende herstelde Turks-Ottomaanse wereldrijk?

Nog maar iets meer dan 4 jaar

2023 is hoe dan ook nog maar iets meer dan 4 jaar. De wereld, en onze toekomst, zou er dan wel eens heel erg anders uit kunnen gaan zien. Het zouden zomaar de laatste paar vreedzame (?) jaren kunnen worden voordat het òf tot een grootschalige militaire confrontatie komt, of –nog erger- tot een willoze capitulatie van de toch al steeds sterker naar de islam neigende Europese Unie voor zijn nieuwe heerser: Recep Tayyip Erdogan.

In ons eigen land staat diens islamofascistische partij (DENK) virtueel al op 7 zetels, dus het politieke bruggenhoofd is naast de vele door Turkije geleide moskeeën –waar volgens sommigen een toekomstige moslimopstand tegen de autochtone bevolking wordt gepland en georganiseerd- inmiddels een voldongen feit.

 

Xander

(1) The Gatestone Institute via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

05-11: VN geeft Turkije gevaarlijk veel macht over migrantenstroom Europa (/ In Berlijn patrouilleert reeds de Turkse speicale politie – Turkse journalist: ‘Europeanen moeten leiders kiezen die beseffen dat de strijd om het continent verloren dreigt te worden’)

09-09: Oostelijke Mediterrane Alliantie met Griekenland en Israël in oprichting om Turkije te weerstaan
13-08: Turkse journalist: Erdogan begint steeds meer op Hitler te lijken
22-07: Topadviseur Erdogan erkent dat president nu alleenheerser is: ‘Andersdenkenden worden ontslagen’
09-07: ‘Turkije enkel op papier nog NAVO lid, stuurt aan op militair conflict met Europa’
23-06: Zo gaat de Turkse dictator Erdogan morgen de verkiezingen stelen
24-05: Turkije op rand instorting, zoekt oorlog met Griekenland, Cyprus en Israël
14-03: Erdogans krant publiceert Turks plan voor massale moslim aanval op Israël
19-02: Turkije dreigt met invasie Griekse eilanden (/ Herstel Turks-Ottomaanse Rijk door militaire veroveringen steeds dichterbij – Jaren ’30 op herhaling: Europa doet opnieuw niets substantieels tegen almaar agressiever wordende dictator)

2017:
07-08: Oud hoofd Turkse nationale politie: Erdogan steunt en bewapent ISIS (/ Nazi toestanden in Turkije: iedereen opgepakt die zelfs maar kritiek uit op Turkse dictator / Complete ISIS fabrieken in Turkije waar bommen en raketten voor oorlog in Syrië worden gemaakt)
20-07: NAVO-lid Turkije provoceert Griekenland, koopt Russische afweerraketten, verraadt Amerikaanse bases in Syrië
06-07: Turkse overheid neemt ruimt 50 christelijke kerken in beslag, Westen zwijgt
22-05: EU kijkt toe terwijl Saudi Arabië en Turkije op de Balkan het Kalifaat oprichten
09-05: Erdogan dreigt Israël opnieuw met moslim invasie van Jeruzalem
20-04: Islamitisch Kalifaat symbolisch opgericht: Erdogan onthult tulband eerste Ottomaanse sultan (/ Symbolische wederoprichting islamitische Turks-Ottomaanse Rijk)
22-01: Moslimleiders: In 2023 leidt Turkse president Erdogan het Islamitische Kalifaat

2016:
25-08: Exact 500 jaar na eerste Turkse veroveringsoorlog is nu de tweede begonnen (Erdogan in toespraak: ‘Syrië, de Balkan, de Kaukasus, waren deel van Ottomaans gebied, en zullen in 2023 weer bij ons horen’)
17-07: Erdogan maakt 5e colonne wakker: Turkse massa’s schreeuwen Allahu Akbar in steden Europa
16-07: Was Turkse coup een false flag zodat Erdogan totale macht kan grijpen?
08-05: Amerikaanse media geven Turkse dictator bijnaam ‘Prins van Europa’
05-04: (/Amerikaanse ministerie BuZa:  Turkije is bestemming, doorvoerland en bron van sekshandel in kinderen)
26-03: Koning Jordanië: Turkije stuurt bewust terroristen naar Europa (‘Europa in één klap moslimcontinent als Turkije lid van EU wordt’)
08-03: Top Brussel: Merkel dwingt EU te buigen voor islamofascistische politiestaat Turkije (/ Duitsland en Nederland scharen zich aan Turkse kant tegen de rest van de EU
19-02: ‘Wereld maakt zelfde fatale fout met Erdogan als met Hitler’
09-02: Gelekt document: Erdogan chanteert EU met migranten en eist € 30 miljard (/ Erdogan tegen EU-president Juncker: ‘Natuurlijk behandelen jullie mij als een prins!’)
29-01: (/ Geheime islamisering-afspraak EU met Turkije: 1 miljoen moslimmigranten komen in de volgende 5 jaar legaal naar Europa

2015:
23-12: (/ Onderzoeksjournalist Seymour Hersh bevestigt dat Turkse president Erdogan Syrië wil inlijven en Ottomaanse Rijk wil herstellen)
20-12: Turkije gebruikt tanks en raketten tegen Koerdische burgers; Europa zwijgt
9-11: EU zwicht voor chantage Erdogan, belooft islamofascistisch Turkije lidmaatschap
-07: Obama en Erdogan gebruiken ISIS voor oorlog tegen Koerden en oprichting Kalifaat
20-03: Hoge official Turkse AK Partij: Erdogan wordt leider islamitisch kalifaat

2014:
21-11: Erdogan kondigt oprichting door Turkije geleid islamitisch wereldrijk aan

27-08: Unie moslimgeestelijken kondigt in Turkije pan-islamitische confederatie aan
21-08: Moslim Broederschap verklaart Turkije tot centrum Islamitische Kalifaat

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.
Reacties

Cefas op 19-12-2018 23:29

Turkije als kolonisator en despotische/demonische bezettingsmacht. Het zal niet de eerste keer zijn. In het verleden is het al 3 keer eerder geweest. De islam verloochend zijn ware aard niet en die is een veroveringsreligie met als drijfveer haat tegenover andersdenkenden en andergelovigen. Samengevat een haatreligie met veroveringszucht.

gerrit op 19-12-2018 23:33

Als dat zo is, zal rusland dat dan zomaar toe staan.

Of is rusland dan toch de koning van het noorden.

Jan op 19-12-2018 23:33

Nederland en Europa slaap maar lekker door straks kun je wakker blijven om je gezin te redden dan is het voorbij je verkoopt je eigen land waar wij zo trots op waren hallelujah

vlokje op 19-12-2018 23:58

toeteren, türk blij ;-)

Celtic2b op 20-12-2018 02:41

Het is nu 2018 :  2+1+8 =        11

9/e kruistocht  1271 :  1+2+71= 11

Getallen liegen niet , 9/e kruistocht = 9 +11 = 20 ....2020 ??  Presidential elektions USA  2020 !?

10/e kruistocht 2020 ......Of ..heeft tegen die tijd de tijdgeest ons ingehaald en is de wereld gereset

en alles in een ander daglicht gezet ?

De bijbel zegt: Jaren zijn geen garantie voor wijsheid .....

Waarop Ghandi antwoord :  Er is genoeg voor iedereen , but not fot everywone's greed !!

Ik kies voor de wijsheid en ben voorbereid .

Rick op 20-12-2018 03:56

Het feit dat Turkije zich zo opstelt naar Europa, voornemen daartoe, doet sterk vermoeden dat Erdogan ingehuurd wordt om mogelijke chaos in Europa te veroorzaken. Immers als vermeende ‘ antisemiet’ zou hij zich toch als eerste op Israel moeten richten. Trek je conclusie.

Fliap op 20-12-2018 05:05

Mooie praat allemaal, als ze bosnie en macadonie willen bereiken dan zullen ze griekenland over moeten nemen..

Wie weet is het wel juist de redding van onze samenleving, als ze denken deze landen over te nemen tonen ze de ware aard van het 'herboren ottomaanserijk'..

Vraag is dan alleen of Nato niet zodoende corrupt is dat ze dit toelaten, ja of nee, het lijkt me onwaarschijnlijk dat rusland dit zal toelaten.

Tom Hendrix op 20-12-2018 06:31

Dit zou zomaar kunnen. Maar wat erger is, dat de 5e colonne van Erdogan, in Nederland, dus nu al 7 zetels heeft, virtueel dan wel. Maar ja, met een regering die ons heeft verraden, verwacht ik niet anders, dan dat de islamisering gewoon door kan gaan. Snurk maar door Nederlandse bevolking, jullie waren gewaarschuwd! Mijn tijd zal het wel duren.

Zomaar een Christen op 20-12-2018 07:33

Ik citeer: "Daar komt de islamitische aap uit de mouw."

Nieuw Begin op 20-12-2018 08:11

Straks-Kalifatiërs naar NL gehaald:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2941646/kerstactie-van-asielactivisten-illegaal

Den Haag - Staatssecretaris Harbers (Asiel) waarschuwt Nederlandse activisten die 150 asielzoekers willen ophalen uit Griekenland om ze vervolgens naar Nederland te brengen. De bewindsman zegt dat de actiegroep We Gaan Ze Halen zich met de ’kerstactie’ schuldig maakt aan mensensmokkel.

Perry op 20-12-2018 10:27

Dat  islamitisch volk denkt echt dat ze Europa zonder slag of stoot kunnen in pikken. Dat gaat echt niet gebeuren, je kan een volk treiteren tot een bepaald punt, tot dat die befaamde druppel komt, dat geld ook voor het Europese volk. Er zal zeker dat moment komen is alleen de vraag wanneer. Maar als het dan zo ver is breekt echt de hel los.

Gabriel op 20-12-2018 10:38

2023 zal voorbij gaan evenals Erdogan die geen milimeter krijgt van zijn zo gewenste Kalifaat!

Henk op 20-12-2018 10:55

Erdogan zou wel willen, maar heeft absoluut de macht niet om dit te verwezenlijken. Zowel economisch niet als militair. De partij Denk zal altijd een (bedenkelijk) randverschijnsel blijven. Geen reden voor paniek dus. De gevaren in de wereld komen vanuit andere hoeken.

Janus op 20-12-2018 11:18

Dat is in de ogen van de U.S.A. een tactische zet, door Erdogan de vrije hand te geven, waardoor Rusland Moet ingrijpen --> O l i e. Een oude rabbi heeft eens gezegd: "....wanneer Rusland Turkije zal binnenvallen, wordt het tijd om je sjabbatskleren aan te trekken".

willy op 20-12-2018 11:36

De islam is aan een herleving toe en dat is een zeer gevaarlijke situatie, temeer daar de islam steeds dictators voortbrengt hun geloof is geen geloof van de vrede maar van het zwaard en onderdrukking. Als dictator Erdogan de leider zal worden van een kalifaat dan is de derde wereldoorlog en feit ! Shalom

rescue op 20-12-2018 12:06

Er ontstaat een interessante situatie. De VS trekt zich terug en laat de Russen en de Iraniërs nu met het dilemma van de Koerden. Valt Turkije Syrië binnen dan zijn de Koerden het haasje, tenzij Putin zo slim is om hen bescherming te bieden. Dan ontstaat echt de corridor van Iran naar de Middellandse zee en wordt Turkije ingesloten. Doen de Russen dat niet dan ontstaat werkelijk het kalifaat weer, met Turkije aan het roer en komen de Russen tussen twee vuren. Wellicht dat Trump heeft gedacht, laten ze elkaar maar bezig houden dan ben ik van ze af. Hij blijft dan verbonden met Jordanie en Saoedi- Arabie en Israël.

Roberto Mejías Jaime op 20-12-2018 12:13

Welnee, let op het feit dat Duitsland na de 2e wereldoorlog niet alleen zijn koloniën kwijt raakte, maar zelfs enkele van zijn Europese gebieden. Daarna vluchtte de Duitse keizer in ballingschap. Wat gebeurde er daarna? Oostenrijk-Hongarije dat eens een reusachtig oppervlak besloeg werd in stukken gehakt. Zijn Habsburgse monarchie hield op te bestaan daarna. Zijn bondgenoot, het veel besproken Ottomaanse Rijk (Turkije), werd ja werd totaal machteloos gemaakt. De Russische Revolutie op zijn beurt deed de Unie van Socialistische Sovjetrepublieken geboren worden, een macht waarmee de wereld later rekening zou moeten houden en vooral in deze tijd, in deze 21ste eeuw dus. En dit is de lang verwachtte koning van het Noorden waarover de Bijbel spreekt in Daniél 11:6-8, 15, en 40. Het Ottomaanse rijk is allang uitgeschakkeld. Rusland is daarentegen een ultra gevaarlijke macht geworden en zal veel en veel groter worden. Op Rusland is deze profetie dus gebasseerd, en niet op het Ottomaanse Rijk, oftewel Turkije. Daarnaast, deze oorlog leidde tot een ander Europa, een andere wereld, in politiek, economisch en geestelijk opzicht en in geen van deze punten is Turkije in positieve zin gegroeid. Integendeel, Turkije is tot het ultieme verder gezakt. Dus deze wereld hoeft niets totaal niets te vrezen en zich helemaal geen zorgen te maken over de lam gemaakte Turkije, maar wel over Rusland die een ultra gevaarlijke geduchtige machtige en onverslagen  vijand zal worden binnenkort. Binnenkort zal het volledige visioen van Daniël ook in vervulling gaan dat deze koning van het noorden samen zal spannen en werken met de koning van het zuiden, namelijk Amerika en Engeland en dit alles voordat het gehele dus alle wereldwijde politieke stelsels uit de weg worden geruimd. Dus nogmaals, let niet op Turkije, maar op Rusland hoe haar macht opmerkelijk en met veel ontzag en vrees inboezemend heel sterk zal groeien. De wereld zal in een ultra benarde positie komen te staan. De profetie spreekt hierover van binnenkort radeloze angst onder de natiën, in de wereld dus.

farid1 op 20-12-2018 12:22

cefas jij bent haatzaaier maar kan ook niet anders met jou achtergrond zielig hoor, als je het over moslims hebt voel ik me aangesproken maar herken de islam niet die sommige mensen hier verkondigen daarom word ik boos ook en ben niet de enige sterker nog het worden er steeds meer.

toute va bien op 20-12-2018 14:09

farid1, mag ik je vragen wat de Islam zaaid, of moet ik vragen het vergiftigen van onze samenleving, door denken en doen niet passend in een oude Europese samenleving, ook de goedwillenden Moslims, zijn en blijven Moslims, dus anders in denken en doen, en dat past velen van ons niet, we hebben nu nog de meerderheid, en het zodoende voor het zeggen !

Jean op 20-12-2018 14:35

En wat doen de EU misdadigers? Ze halen de terroristen met duizenden Euŕopa binnen om ons te vernietigen dan kunnen zij gezellig gaan eten met die turkse terrorist.

Nu die EU troep opruimen zodat wij aan de grote poets kunnen beginnen.

Ike op 20-12-2018 14:46

Wat Erdogan probeert is allemaal zo voorspelbaar, zie ook de berichten t.a.v. de S400 en de VS;

https://southfront.org/bloomberg-turkey-proposed-u-s-to-study-russian-made-s-400-systems/

AEO op 20-12-2018 14:50

Sorry farid1, de islam heeft bepaald geen goed imago bij de mensen die verder kijken dan het halfacht journaal van RTL4. Ik vermoed dat Cefas ook de koran heeft gelezen, en daar staat precies in wat de moslim moet doen, strijden tegen de ongelovigen en de hele wereld onderwerpen. De vele terreuraanslagen bevestigen dat ook, en daarom willen wij hier geen islam. Bovendien maken de moslims elkaar af in Yemen en in Syrië. En wat ik al helemaal fout vind is de neiging tot genocide! Iran maakt er geen geheim van dat het Israël wil wegvagen van de aardbodem, de Hamas streeft ook naar de totale vernietiging van Israël, en de Hezbollah streeft naar de vernietiging van Israël en het uitmoorden van alle Joden wereldwijd. Tijdens de Tweede Wereldoorlog waren de nazis en de moslims bondgenoten van elkaar, ik denk dat ik nu wel duidelijk genoeg ben geweest. 

Piet Pepper op 20-12-2018 15:56

Rusland pakt de Turken aan; staat beschreven door ziener. Turkije bestaat daarna niet meer.

Cefas op 20-12-2018 16:19

In de koran komen 2 woorden niet voor en dat zijn: Vader en Liefde, daarom is er een hemelsbreed verschil tussen de Bijbel en de koran.

Igor op 20-12-2018 17:13

Rusland en Turkije hebben een uiterst fragiele verhouding na diverse incidenten Libië. De Turken zijn er nog steeds op uit, om de Krimse Tataren als het verloren volk zg te bevrijden. 

Putin weet dat en zal dit nooit toestaan. Dag dictator Erdogan met je Turkse grootheidswaanzin, 1 foutje en jouw land is een parkeerterrein.

Harold op 20-12-2018 18:43

@farid1 Nee natuurlijk herken je de islam niet in wat hier over de islam gezegd wordt. Die hele islamitische religie is zo achterbaks en schijnheilig als maar kan dat zelfs haar volgers, waaronder jij voorgelogen worden. En dus wordt jij boos?? Als de Koran Joden en Christenen varkens en apen noemt, wie heeft er dan eigenlijk recht om werkelijk boos te zijn? Of herken je dit ook niet in jouw islam? Je bent geindoctruneerd en je mag zelfs niet eens twijfelen aan je religie, dus het is volstrekt logisch dat elke kritiek op islam als beledigend wordt gezien. Daarmee zijn wij geen haatzaaiers, maar zijn het juist de islamieten die doelbewust hun oogkleppen ophouden als wel eens een keer de waarheid over de islam gezegd wordt. Houd een keer op met telkens dat vingertje weer te wijzen als er ook maar enigszins een beetje kritiek op de islam wordt gegeven. Dit is namelijk een teken dat er in die kritiek blijkbaar een kern van waarheid zit die jij niet kunt verdragen.

Tabris op 20-12-2018 19:27

@farid1 op 20-12-2018 12:22

Kijk toch eens uit je doppen jongen en zie wat een dood en verderf de islam op deze wereld zaait. Hoe kan je dat in hemelsnaam niet herkennen en goed spreken? En dan nog boos worden ook. Hoe hypocriet kan je zijn?

Als er een echte haatzaaier op deze planeet bestaat dan is het de islam met zijn vergif en haat spuwende imams!

En als je de feiten wilt weten van wat jouw geloofsgenoten dagelijks allemaal uitspoken bezoek dan deze site eens:

https://thereligionofpeace.com/

Lisamary op 20-12-2018 20:00

Wat betreft de verovering van Macedonia hoeft niet veel te gebeuren. Door inmenging vas soros hebben ze de linksliberalen aan de macht geholpen en de leider die met hand en tand de grens beschermde, hebben veroordeeld en regelmatig bedreigd vanwege het zogenaamd misbruiken van staatsgeld, omdat hij (waarschijnlijk ook vanwege de bedreigingen) een auto heeft aangeschaft voor 600.000 euro. Als op deze basis mensen veroordeeld kunnen worden dan zouden ze een groot deel van het brusselse parlament ook naar de gevangenis kunnen sturen.

Sinds dee socialisten aan de macht zijn, loopt Macedonie niet alleen zelf vol, maar garadeert een vrije doorlgang naar het westen. De 70.000 migranten die zich op het moment op weg naar de unie in de balkanlanden bevinden op, is een bewijs van.

Ondertussen zit soros niet stil. Met name zijn zoon alex is continu bezig om de diverse balkanlanden te bezoeken en te paaien (wij kunnen raden waarmee) en niet zonder succes, want de ene foto na de andere verschijnt met hem in de plaatselijke kranten samen met de blije leidinggevende minister van het desbetreffende land.

Naast de brusselse migrantenpolitiek wordt erdogan op dze manier van alle kanten een handje geholpen en is zeer denkbaar dat hij niet meer nodig zal hebben om zijn ottomansrijk te laten herleven dan de hierbovenvermelde 4 jaar.

Josef op 20-12-2018 20:14

@farid1

Wij zaaien geen haat,dat doen jullie vredelievende koran en de aanhangers daarvan.

Lees onderstaande link eens goed door dan weet je wie de haatzaaiende  criminelen en moordenaars zijn.

Doe er wat mee!

Het criminele meesterbrein van Arabië met uitvinding Allah als assistent.http://westerse-beschaving.org/het-criminele-meesterbrein-van-arabie-met-uitvinding-allah-als-assistent-n/

Groet, Josef

Gorghel op 20-12-2018 20:57
Mensen hebben altijd gekozen voor diegene die welvaart bracht. Hoe gaan de moslims (of christenen) welvaart brengen voor iedereen op de wereld? Christenen hebben 2 eeuwen lang de volledige zeggenschap gehad op de wereld en dit nagelaten. Alleen het Westen werd rijk. Moslims vechten onder elkaar in het Midden Oosten en ondanks enorme olierijkdom vluchten mensen voor een betere toekomst naar andere landen. Dus tenzij Erdogan een deugdelijke economische plan heeft om welvaart te creëren voor iedereen kan hij steun van niet-moslims voor z'n gedroomde kalifaat wel vergeten.
farid1 op 21-12-2018 02:04

grappige antwoorden allemaal haat. leef je uit hier heb niet eens zin om te reageren, over liefde gesproken hebben jullie niet gehad denk ik met zoveel haat in jullie harten . elke godsdienst is goed de mensen niet.en de ware godsdienst mag je zelf uitkiezen ieder zijn keus.

steady op 21-12-2018 09:43

Moslims

zij veroveren de gehele wereld, en dan hebben zij nog één vijand

zichzelf en de andere moslims ha ha

zij zullen moorden tot het bittere eind

Hun maangod zal tevreden zijn indien het zo afloopt ?? en dat is ook zijn doel hé

hij dood iedereen dood

maar de schepper van alles die goed is zal dit Nooit toelaten hé

Er zullen er veel zeer veel plots  wakker worden en niet meer weten waar links en rechts is

Vooruit met de geit zou ik maar zeggen (géén misbruikte geit hé)

Shalom

Josef op 21-12-2018 11:11

Geen enkel verweer meer van farid1, maar farid1 jij bent de haatzaaier door zonder bewijs cefas als haatzaaier uit te schelden, waar blijft jouw commentaar?

Kan jij iets aanwijzen waar in de koran staat dat je elkaar lief moet hebben als jezelf??

En niet mag doden ?

 mohamed  verzon een god en heeft zijn gedachten  en daden op die god  gecopiëerd waar jullie als zombies in geloven en geen enkel verweer/commentaar tegen hebben wat de profeet bij elkaar gefantaseerd/gelogen heeft  dat als goddelijk te betitelen.

Oma op 21-12-2018 11:33

"Uit eerdere toespraken is gebleken dat dit Kalifaat zich zal uitstrekken tot Oost en Centraal Europa, Noord Afrika en het grootste deel van het Midden Oosten" - dat is volgens mij toch niet 'wereldwijd', hoor. Trouwens: de turkse despoot zal dan de buikriem moeten aansnoeren want zijn turkije ligt bijna op zijn economisch gat, rijke turken ontvluchten turkije naar Griekenland,zijn gevangenissen zitten vol met eigen volk etc...tenzij zijn europese aanhangers die hem in het zadel hebben geholpen als dictator, bereid zijn al hun europese eurokes in zijn oorlogsmachine te steken om de ottomaan uit te hangen.

Hij zal klop krijgen en niet enkel in europa of dacht je dat de Koerden zich zullen laten doen in noord-Syrië? Dat de Russen zullen laten begaan? Domme, islamitische turk heeft niks geleerd van het verleden in Spanje, daar werden de moren ook teruggejaagd naar hun woestijn en voor wie niet leert van het verleden, zal de geschiedenis zich herhalen. Hoogmoed komt voor de val en turkije zal ten onder gaan want tegen de hele wereld kan dat ventje met hoogmoedwaanzin niet op.

Zelfs de immigratie om europa te overspoelen, met medeplichtigheid van onze politieke verraders, door moslims als verholen jihadi's voor een kaliefaat is gedoemd om te mislukken. Een vrij mens zal altijd vechten en blijven vechten voor zijn vrijheid en europese moslims/turken die erdogan steunen tegen onze vrijheid en voor onderwerping aan de sharia, zullen ook teruggejaagd worden, net als in Spanje toendertijd. Ze zijn gewaarschuwd.

kim op 21-12-2018 16:29

Mag ik een opsomming geven?

De Islam: haat naar diegenen die niet doen wat zij willen. Zeer jonge meisjes worden op grove wijze genitaal, geestelijk en lichamelijk vernietigd voor het leven, vrouwen gedwongen in een dwangbuis gevangen in een boerka onderdanig zijn zoniet dan voor de bloedhonden gegooid jongens mogen roven stelen klappen uitdelen schoppen spugen sissen zwartrijden vuilnis uitstrooien vernederen stenigen afslachten.

God is liefde.

Wat doet de vooropgezette geprogrammeerde islam hier, jullie zullen zich hier nooit thuishoren c.q. thuisvoelen. Nooit. 

Oma op 21-12-2018 17:37

@farid1: neem je als moslim nog het woord liefde in de mond? Das straf hoor......vooral doordat moslims zichzelf profileren als harteloos en liefdeloos, daar zien we zowat elke dag de bevestiging van, zelfs voor hun bloedeigen kinderen/echtgenoten/familie hebben ze geen genade of medelijden, laat staan liefde..of zijn jullie vrouwen dan toch enkel maar 'bezit'? Jaloezie dat een inferieure ongelovige een beter, welvarender en vrijer leven heeft dan zijzelf, de 'superieure moslim', die gebonden is aan regeltjes? Blijkbaar gunnen ze niet-moslims geen goed leven, daar begint het mee.

Dan komt de wraakzucht en pure haat jegens elk mens, zelfs tegenover hun bloedeigen kinderen en familie. Bewijzen? Moorden uit 'eerwraak'? Voor ons compleet onbegrijpelijk: Je eigen kinderen opofferen en doden uit angst voor geroddel en oordeel van andere moslims van hun gemeenschap, dus om hun 'eer' te redden of beter: om gezichtsverlies te vermijden?  Ego en schijnheiligheid dus...sommige beesten vreten ook hun eigen jongen op...menselijk kun je dat absoluut niet meer noemen en zeker geen ouderliefde voor hun kinderen, wel?

Moeders die de pijn en levenslange lijdensweg van genitale verminking/vrouwenbesnijdenis ook verplichten bij hun dochters kun je bezwaarlijk een normale moeder noemen, die beschermen hun dochters ipv zelf de pijn te veroorzaken die zij hebben moeten ondergaan.  Wreed en wraakzuchtig, totale afwezigheid aan moederinstinct...'jij zult lijden, net als ik?' In plaats van onvoorwaardelijke moederliefde en bescherming?Waar blijf je dan met je 'liefde'?

Voeg daarbij hun uiterst lage zelfbeeld door deze ontbering aan genegenheid, liefde en normaal, fysiek menselijk contact (dat een kind broodnodig heeft in zijn ontwikkeling), erin gedramd werd dat ze enkel goed zijn als martelaar en moeten leven in functie van moslim-zijn, dan is het begrijpelijk dat ze zulke beestachtigheden kunnen uithalen zoals mensen slachten gelijk vee, onthoofden of levend verbranden...

Een empatisch mens met een normale opvoeding, de liefdevolle ontwikkeling als kind zou tot zulke sadistische gruwelijkheden op onschuldigen niet in staat zijn. Enkel hartelozen hebben geen geweten en geen enkel menselijk gevoel zoals mededogen meer...wij noemen dat psychiatrisch gestoorden...

En is dit dan een voorbeeld van liefde tussen moslims? Let op: de turkse scholiere was minderjarig, 16 jaar en de dader was een volwassen, 31-jarige turk, dus behalve schuldig aan moord, is hij ook nog eens schuldig aan pedofilie.

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/verdachte-31-die-scholiere-16-doodschoot-in-rotterdam-maakte-haar-zwart-op-facebook~aeba08f5/

"Humeyra Öz werd gistermiddag op de school Rotterdam Designcollege aan de Beukelsdijk in het westen van de Maasstad door Bekir E. doodgeschoten"

Hebben moslims enkel liefde voor hun profeet en onzichtbare allah? En voor hun medemens, familie en kinderen dan? 

Graag horen wij van jou, farid1, wat liefde dan wel betekent voor moslims?

Josef op 21-12-2018 18:16

@Oma op 21-12-2018 17:37

De liefde van een moslim is sadisme, een ander pijn doen en lopen juichen daarvoor.

Zie Israël waar zij tunnels graven om mensen te doden, hele oogsten platbranden en vele landen zijn op de hand van deze sadistische schurken.

Tom Hendrix op 21-12-2018 18:20

@Kim: 16.29. uur. Sluit ik mij helemaal bij aan.

Josef op 21-12-2018 19:02

@farid1, Je hebt niet eens de moed om je te verweren alleen minachting klinkt uit jouw opmerking.

Je neemt niet eens de moeite om de commentaren te lezen.

Hier is nog een voorbeeld van jullie "liefde" voor de medemens.

 De grootste moordmachine in de geschiedenis is de islam farid1

https://fenixx.org/2016/01/08/de-grootste-moordmachine-in-de-geschiedenis/?fbclid=IwAR0iztFTNnYbZUfu69U6sF3T40HCUNdImMei2jwovCsx2pXmW53sDl-lQr0

Harold op 21-12-2018 22:47

@farid1 je reactie is lafheid ten top. Ineens heb je zogenaamd geen zin meer om te reageren en roep je voor de zoveelste keer weer 'haat'. Je bent het toonbeeld van de  moslim die zelfs niet eens zijn eigen geloof kan uitleggen en enkel maar omdat hij met de waarheid geconfronteerd wordt naar anderen kan wijzen om van haatzaaien te beschuldigen. Je probeert het allemaal heel laconiek op te nemen door te zeggen dat de reacties 'grappig'  zijn. Het zegt meer iets over jou dan over ons. Het zegt namelijk dat jij geen enkel antwoord hebt op serieuze opmerkingen onzerzijds. Maar wees niet getreurd, je bent niet de enige moslim die zo uitblinkt in lafheid. Heb nog geen enkele moslim hier meegemaakt die daadwerkelijk het lef had om ook maar iets in te brengen tegen onze argumenten hier, dan enkel weer met haatzaaien te komen.

Het is dus wel duidelijk je bevestigd alle vooroordelen die mensen over de islam hebben.

AEO op 22-12-2018 02:49

Ik heb hier eens een discussie gehad met iemand die zich hier ottoman noemde. Ik wees hem op de verdraaide geschiedenis in de koran over Mozes en de Farao van Egypte, een geschiedenis die in de Bijbel in het boek Exodus correct werd beschreven. In de koran komt dit verhaal in een verminkte vorm ook voor, maar daarin wordt verteld dat de Farao kwaad was op zijn tovenaars en dat hij dreigt om ze te laten kruisigen, en dat is lariekoek, omdat deze vorm van executie toen nog niet bestond. Ik vroeg hrm om te verklaren waarom deze geschiedenis van Mozes in Egypte zo onjuist in de koran staat. Daar gaf hij tot nu toe nooit antwoord op. En dat is mij vaker opgevallen tijdens discussies met moslims, ze negeren de onjuistheden in de koran, die historisch ook te weerleggen zijn. In ieder geval is het duidelijk dat de koran tot stand is gekomen door demonische invloeden, en daarbij was Mohammed een gewillig werktuig. De inhoud van de koran kan, gezien de inhoud, nooit van God afkomstig zijn. En als moslims vinden dat Mohammed de beste persoon is, die ooit heeft geleefd en als voorbeeld geldt? Dan kunnen we van deze satanische club nog heel veel rottigheid verwachten. 

Tom Hendrix op 22-12-2018 09:13

AEO: 02.49. uur. En de islam heeft in 1400 jaar tijd, meer dan 275 miljoen mensen het leven gekost. Hoezo vreedzaam? 

Oma op 22-12-2018 13:43

@AEO: Met opportunisten die liegen omdat ze uitgaan van hun grote gelijk is geen dialoog mogelijk. Die draaien zoals een blad aan een boom om maar hun gelijk te kunnen halen.

De tegenstrijdigheden die ze vertellen en waardoor ze zelf hun geloofwaardigheid tot de grond toe afbreken, merken ze zelf niet eens op...hun geestelijke onvermogen tot een volwassen dialoog, onderbouwd met argumenten, verhindert elk zinnig debat. 

Uiterst zielig want ze blijven denken dat iedereen, net als moslims, te dom is om hun leugens en hun krampachtige gespartel, zelfs door bewezen feiten te blijven ontkennen, te doorzien. Bovendien trachten ze altijd met de vinger te wijzen om anderen te verwijten wat ze zelf doen, gewoon te belachelijk voor woorden voor elk intelligent mens.

En als ze dan op het punt komen dat ze hun gelijk niet meer kunnen halen door overweldigende bewijzen van feiten en ijzersterke argumenten waartegen ze geen enkel weerwoord kunnen inbrengen, dan haken ze af of beginnen een beledigende scheldtirade in de hoop te kunnen intimideren en om hun onmacht te ventileren.

Er zijn enkele uitzonderingen op de regel natuurlijk waarvan prof. Aysin en Sinan Can enkele serieuze, verstandige moslims zijn die niet schuwen om hun geloof onder de loep te nemen, in vraag te stellen en aan een kritisch onderzoek te onderwerpen. (Deze uitzonderingen worden echter door kwaadwillige moslims als verraders beschouwd, zij verwerpen immers het doden van ongelovigen die zich niet willen bekeren als primair doel, als plicht van elke moslim en wensen een vreedzaam samenleven met de ongelovigen)

Voor deze mensen heb ik veel respect, met hen is pas een vruchtbaar, zinnige dialoog mogelijk en zij zouden het voorbeeld moeten zijn voor navolging door alle andere moslims, tenminste voor moslims die werkelijk vreedzaam zouden willen samenleven in onze westerse maatschappijen met behoud van hun persoonlijke geloofsbelijdenis, privé, zonder bemoeienis met ons bestuur en achterlijke dwangneiging tot onderwerping van onze maatschappij aan islam.

Onbegrijpelijk dat moslims liever vrijwillig onder dwang hun hele leven laten vergallen door een ideologie/doctrine onder het mom van geloof waarvan ze gevlucht zijn om die gesel dan ook nog te willen opleggen aan de hele wereld die hen een veilig en vrij toevluchtsoord biedt, dan dat vreselijke islam juk af te gooien en de geboden vrijheid om hun leven zelf te bepalen om in vrede en voorspoed samen te leven, dankbaar te aanvaarden. 

Is dat het teken bij uitstek van geestelijk onvermogen door eeuwenlange inteelt of zijn ze zo wraakzuchtig, verknocht aan geweld en overheersing dat ze zelfs bereid zijn hun eigen leven en hun hele omgeving daarvoor te verzieken?

Tom Hendrix op 22-12-2018 15:09

Oma: 13.43. uur. Helemaal goed zoals U het verwoord heeft.

AEO op 22-12-2018 16:01

Tja oma, van de islam valt inderdaad niets goeds te verwachten. Ik sprsk jaren geleden eens met een Arabier in Hebron. Die vertelde me toch een mooi verhaal, waarop ik enthousiast op reageerde om zo hem uit zijn tent te lokken. Het verhaal ging ovrr Entebbe, en hij geloofde het werkelijk zelf ook nog. Hij zei, dat Israël met commandotroepen probeerde om de gijzelaars te bevrijden, tot zover klopte zijn verhaal nog, maar nu de rest van het verhaal: de Palestijnse vrijheidsstrijders hadden toen alle Israëlische commando's gedood en daarna de gegijzelde passagiers naar huis gestuurd. Zo worden de gebeurtenissen door moslims dus verdraaid.

Oma op 23-12-2018 15:59

@AEO: "Zo worden de gebeurtenissen door moslims dus verdraaid."

En het grappigste daarvan is dan nog hoe belachelijk moslims zichzelf dan nog maken door te denken dat iedereen zo dom is als zijzelf en hun bedrog,verdraaiingen en leugens niet kunnen doorzien. Hilarisch vind ik dat want ze krijgen telkens de deksel op hun snuit maar ze leren het gewoon maar niet.

AngelB op 24-12-2018 09:58

Farid, ik wens je toe dat je echte liefde mag gaan ervaren in relatie met de Heer Jezus, niet het surrogaat van een religie. De enige weg naar God de Vader is Jezus Christus. Hij is de Verlosser! Gezegende Kerstdagen.

Joop op 26-12-2018 13:13

Ik denk dat hij de antichrist is, de man die na de opname van de gemeente in de dan tegen die tijd nieuw gebouwde tempel in Jeruzalem gaat zitten. Maar zolang hij zich nog zo vijandig tegenover Israël opstelt, is dit slechts gissen. Erdogan zou het pas echt kunnen zijn ,gaan worden als hij het volk Israël verleid en opeens vrienden met de staat Israël wil worden. Maar tegen die tijd zouden alle gelovigen wereldwijd al in één oogopslag weggerukt kunnen zijn.

dimitri op 29-01-2019 23:32

moslims zijn helemaal in de ban van angst!!De angst om naar de hel te gaan is zo groot,dat zij zelfs  hun eigen broer of zuster doden die zich hebben bekeerd tot bijv het christen geloof of ander geloof,want als zij dat niet doen,word hun geleerd,gaan ze ook naar de hel,ze zijn zo bang dat ze dat ze zelfs  hun eigen kind of hun eigen ouders vermoorden als zij zich bekeerd hebben tot een ander geloof,of helemaal geen geloof en gewoon niks met de islam te maken willen hebben!OK durf zelfs te stellen,dat ze zelfs hun buren zullen vermoorden,als men hen wijsmaakt als zedat niet doen zenaar de hel gaan!!Wij moeten al op de basis school gaa,  beginnen metheel veel voorlichting over angst aanjagen door een godsdienst!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl