HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Islamisering: Migranten overvallen kerk, geestelijken zwaar mishandeld

Politie: ‘Maar terreur is uitgesloten!’ – Burgemeester verklaart demonstratie ter nagedachtenis van 15 jarig meisje dat door moslimmigrant werd vermoord tot ‘terreur’

 
De Klosterkirche in Wenen-Florisdorf (Afbeelding: WikiMedia Commons (7)).

In Wenen is gisteren een katholieke kerk overvallen door twee mannen ‘met donkere haren en een migranten accent’. De aanwezige geestelijken werden bedreigd met een vuurwapen en zwaar mishandeld met een ijzeren staaf. Ook gingen de daders, die nog niet zijn gepakt, er met geld en enkele andere waardevolle spullen vandoor. De politie beweerde -zoals gebruikelijk in Europa- onmiddellijk dat ‘terreur uitgesloten is’, maar uit de commentaren blijkt dat vrijwel niemand die uitleg gelooft. ‘Heeft de schijnheilige Vader uit het Vaticaan zich al gemeld? Die nog meer van deze mensen in Europa wil hebben?’ schrijft er een.

 

De twee migranten drongen gisterenmiddag de Maria Immaculata kloosterkerk in Wenen-Florisdorf binnen. Zes paters in de leeftijd van 58 tot 67 jaar werden vervolgens mishandeld, vastgebonden, gekneveld en keer op keer geschopt en geslagen. Een paar geestelijken raakten daarbij dermate zwaargewond dat ze in hun eigen bloedplassen op de grond werden aangetroffen.

Omdat de daders, die zich volgens getuigen al enkele dagen verdacht in de omgeving van de kerk ophielden, ook wat geld en enkele waardevolle spullen meenamen beweerde de politie vrijwel meteen dat ‘terreur uitgesloten is’. Desondanks werden een helikopter en een speciale ‘Cobra’ anti-terreureenheid ingezet om de daders op te sporen, wat niet is gelukt.

Eerder die middag was een andere katholieke kerk in Wenen, de grote Stephansdom, al geëvacueerd wegens een bommelding. Explosieven werden echter niet aangetroffen. (4)

Herdenking van migrantenmoord op 15 jarig meisje is ‘terreur’

Wat op de drempel van 2019 in Europa inmiddels wèl ‘terreur’ wordt genoemd is ieder ‘populistisch’ of ‘rechts’ tegengeluid. Zo werd in het Duitse Kandel een aangekondigde demonstratie ter nagedachtenis van de 15 jarige Mia, die gisteren een jaar geleden door de 27 jarige moslimmigrant Abdul D. werd doodgestoken, door de sociaaldemocratische burgemeester letterlijk ‘terreur’ genoemd.

SPD Deelstaat premier Malu Dreyer toonde zich verheugd over dit ‘verzet tegen de haat van rechtse netwerken’ en de ‘positieve signalen van democratische omgang met elkaar.’

‘Democratisch betekent voor al die politici, van lokaal tot aan die komisch geworden premier, dat wij zoals hen moeten zijn, zoals hen moeten denken, en er geen enkele verontwaardiging meer moet zijn, net als bij hen, zeker niet over de moord op Mia, maar hoogstens over degenen die nog wel een eigen mening hebben en daarvoor durven te demonstreren. Het gaat inderdaad niet meer om Mia, maar om elementaire grondrechten. Wij zijn op weg naar een dictatuur,’ luidt de conclusie op PI-News. (6)

 

Xander

(1) Sputnik
(2) PI-News
(3) Philosophia Perennis
(4) Kronen Zeitung
(5) Kronen Zeitung
(6) PI-News
(7) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur: Bwag, licentie CC-BY-SA 4.0 International.

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

peka8 op 28-12-2018 17:45

Wat is de wereld toch bizar hee Xander...Ik zou de bijbel willen citeren met je...Bedenk de dingen die boven zijn..en hou je daarmee bezig!

Raveltje op 28-12-2018 17:54

Moord en doodslag, je hoort niet anders meer. 

rudy op 28-12-2018 18:00

Tja ...dàn zullen wij allen verplicht zijn om voor ************ te stemmen hé !  Spijtig genoeg ! 

ohje op 28-12-2018 18:22

Hoort bij europa zeggen politiker.

Wij de burger moeten halt uikijken en blijven hopen dat iemand anders de klos is.

rescue op 28-12-2018 18:34

Het is de tijd dat de verstandige er het zwijgen toedoet en in zijn binnenkamer blijft met de rug naar de deur.

Tom Hendrix op 28-12-2018 18:40

@peka8: 17.45. uur.  Ben het volledig met U eens! Maar.... ik vind het wel belangrijk dat Xander hier oveer bericht. Ik neem aan, dat U bedoelt zoals in de Bijbel wordt verwoord, zet niet in op het aardse maar vergader uw schatten in de hemel. En dat, daar ben ik het wel mee eens.

Tom Hendrix op 28-12-2018 19:48

oveer=over.

Lisamary op 28-12-2018 20:09

Oostenrijk gaat, net als de rest van landen in het westen ook naar de verdoemenis. Je zou denken, dat na het verlies en aftreden van Fayman (die overigens orban met hitler vergeleek) de situatie eningszins zou verbeteren, maar de belofte van Kurz duurde net zo lang tot hij gekozen was, In het begin toonde hij nog wat schijn om de migratie in te dammen en de ngo-s van s oros de deur te wijzen, maar nadat hij de halfjaarlijkse vooorzitterschap in Brussel overnam veranderde plotsklaps van alles.

Hij stemde ja voor de sargentini veroordeling tegen hongarije en kort daarop verscheen hij uitgebreid in de kranten met niemand anders dan soros, die daarna zogenaamd zijn universiteit naar wenen verplaatste. Zogenaamd, omdat hij alleen maar zijn zetel heeft verplaatst terwijl de werknemers in de universiteit in budapest gewoon doorwerken.

Het was, met behulp van Kurc, in elk geval een goede stunt om hongarije weer door de slijk te halen.

Onder deze omstandigheden kan je wat betreft de migratie ook in dit land niets meer verwachten en net zo als de rest van de westerse leiders ook hij volgt de linksliberale idealisme en trekt niets van aan wat zijn eigen volk wilt.

Degene die aan het kortste eind trekt is ook weer de oorspronkelijke inwoners van oostenrijk, die de rampzalige verloedering van hun prachtige, geoordende woonwijken, maar ook stadsdelen met lede ogen moeten aankijken en genoegen moeten nemen met de positie als tweederangse burgers. De laatste tijd hebben ook hier talloze misdrijven plaatsgevonden, behalve de dagelijkse kruimeldiefstallen, inbraak, molestatie, niet alleen vrouwen, maar ook vreedzaam wandelende burgers, die hun hond uitlaten e.d. waren mensen, w.o. een gezien met kinderen gewoon op straat met messen aangevallen, een schoonmaakster b.v. die s'morgens vroeg naar haar werk ging met een ijzeren paal zo maar doodgeslagen en o.a. kortgeleden was ook nog een schietpartij met dodelije afloop in een fancy restaurant, die overigens ook als “niet terroristisch” was bestempeld.. Behalve deze brutale aanval, werd dezelfde tijd ook een bommelding gemeld in een andere kerk. De politie met helicopters en al zijn nog steeds de daders aan het zoeken. 

shadow1100 op 28-12-2018 20:36

Ene meneer Wilders, die tegen het moslimgevaar 24/7 beschermd moet worden, waarschuwt hier al decennia voor. Zijn voorganger Pim Fortuyn die dat ook deed is er aan ten onder gegaan. De linkse gemeenschap zal nog behoorlijk op hun (wijs) neusje kijken als ze straks ook aluha hakkebar moeten roepen om te mogen (over)leven. Stem in godallahmachtigs naam op PVV of FvD anders gaat behalve €uropa ook N€derland naar de verdoemenis.......

shadow1100 op 28-12-2018 20:44

Ik denk dat binnen niet al te lange tijd "Der Völkischer Beobachter" weer gaar verschijnen. (De waarnemer van het volk) was de officiële krant van de Nationaalsocialistische Duitse Arbeiderspartij (NSDAP) van 1920 tot 1945. Pas op... Der Feind hört mit!!!!!

Nieuw Begin op 28-12-2018 20:57

Natuurlijk heeft die meneer van de SPD, Malu Dreyer, geen flauw benul van de al eeuwen leesbare waarschuwing in het OT:

spreuken 19 vers 13:

wie kwaad voor goed vergeldt, het kwaad zal van zijn huis niet wijken. Immers: SPD Deelstaat premier Malu Dreyer toonde zich verheugd over dit ‘verzet tegen de haat van rechtse netwerken’ en de ‘positieve signalen van democratische omgang met elkaar.’ 

Welbeschouwd zijn de moslims niet het grootste gevaar voor Europa maar de rechters, de politici , de religieuze leiders van sommige organisaties immers zijn zijn het die keer op keer de wet niet handhaven voor moslims maar wel voor de eigen bevolking , die keer op keer de autochtone bevolking kwetsen met hun ondemocratische besluiten zoals afschaffen van het referendum, het marrakech pact en de eindeloze reeks verdraaiingen van de feiten in de media en hun eeuwige liegen over de werkelijkheid. Stel je voor dat Nederland bijvoorbeeld een leider als Salman van Saoudi Arabie zou hebben, ondenkbaar, ik weet het, maar zo een koning accepteert onder geen enkele voorwaarde dat binnen het koninkrijk ondermijnende wet-en regelgeving door de bevoegde instanties zou worden gemaakt. En rechters die hem niet bevallen worden gewoon een kopje kleinier gemaakt. Dat gaat wel een beetje te ver misschien maar zo zijn nou eenmaal de zeden van tribale gemeenschappen. 

Wij zitten opgescheept met een kliek dwarsneuzen waarvan de grote leider zelf een neus heeft die nu al tot in Brussel en Straatsburg is doorgeschoten. En enig berouw over de afvalligheid van de helaas veranderde grondwet sinds het antichristelijke artikel 1 tot  de afgod van NL werd verklaard door voornamelijk PvdA grootheden uit de jaren 80?

Weg met die Naam, weg met die Naam, dat is de democratische gospelsong van d66/ GL/ PvdA/ VVD geworden. 

Hoe lang nog voordat jullie terug gaan naar de wortels die NL ooit koesterde? Je wilt niet? Straks kan je niet als het geween oorverdovend zal zijn , dan is het te laat poltici/ rechters/ reli leiders maar niet van de Weg, de Waarheid en het Leven.

edwin vissers op 29-12-2018 08:26

Stem pvv .voor het homo huwlijk en arbortes ,wat een blanke kneuzen hier ,je veiligheid ligt in Gods handen ,die beschert geen baby moordenaars ,ook geen nep geestelijken die niks durven te zeggen over de vrijmetselaars die de kerk hebben overgenomen .

Tom Hendrix op 29-12-2018 10:10

@Nieuw Begin: 20.57. uur, op 28/12. Zeer ware woorden van U, Nieuw Begin!

Kfir. op 29-12-2018 10:25

Als wij zo om ons heen kijken, dan zien wij dat alles zijn rijpheid punt begint te naderen! De goddeloosheid bereikt zijn rijpheid punt, de wetteloos zijn rijpheid punt, de zonde zijn rijpheid punt, het streven naar èèn wereldregering bereikt zijn rijpheid punt, het veelkoppige monster (eu) bereikt zijn rijpheid punt, de haat (afgunst) tegen Israël bereikt zijn rijpheid punt enz enz! Alles is bezig zijn rijpheid punt te bereiken!! Zo ook de Gemeente van Christus (de bruid) naderd haar rijpheid punt!! Dit vind plaats onder een bedekking, in het verborgene! Geheel verborgen en buiten het zicht van de goddelozen! Het zal niet lang meer duren voordat Jezus zijn eigendom, Zijn bruid komt ophalen!!

Jean op 29-12-2018 10:50

Schijnheilige vader???? Die pipo heeft niets met 'vader' te maken maar enkel met schijnheiligheid.

willy op 29-12-2018 12:12

Stuur ze terug naar hun moslimland, ook in Griekenland is in een hal van een kerk een bom ontploft gelukkig niet al te erg en griekenland is vergeven van moslimvluchtelingen! Shalom

dimitri op 29-12-2018 12:31

las ergens dat die islam in veel landen erdogan als de nieuwe kalief zien!En ze blijven maar zeggen dat ze slecht worden behandeld door het westen!Dus in 2023 willen ze allemaal 1 worden olv die erdogan,die weleens roept dat wij fascisten zijn.en hoe zo worden ze slecht behandeld,wat hebben zij een minderwaardigheids complex!Maar goed waar ik voor vrees,dat al die moskeeen kazernes zijn,vol met mannen,jonge mannen,vrouwen met burka,s die hun leven willen opofferen voor die erdogan!zoals walid shoebat zei...jij wil islam worden,nee,dan jij wil geen vrede met ons,dan jij willen oorlog???!!!

Rudy op 29-12-2018 14:43

Merckel : "Wir schaffen das nicht !" ...Was zij soms van plan een Arabisch leger te maken om tegen Rusland te vechten ???!! Zo vele miljarden gingen naar immigratie, dat het leger een pruts-leger geworden is !

speiker op 29-12-2018 14:56

Noem deze mensen geen vader er is maar 1 die Vader genoemt mag worden en dat is onze Hemelse Vader

Tom Hendrix op 29-12-2018 15:49

@Kfir: 10.25. uur. We leven in de tijd.als genoemd in de Openbaring van Johannes. ook ik denk, dat we nu vol hoop mogen uitzien naar de wederkomst van Jezus Messias! Maranatha Here Jezus!

Bundy op 29-12-2018 16:48

In 1683 was Wenen bijna eigendom van het Ottomaanse rijk .  Europa werd toen gered door de Poolse huzaren .          Wat eens van de islam geweest is , blijft van de islam  .    Een aanval in Wenen tijdens Kerst is m.i. alleen maar logisch .      Net als de vorige aanslag van de spookrijdende iman in Nederland mag het woord aanslag ook nu niét gebruikt worden .

Hoeder op 29-12-2018 20:21

Wat een cultuurverrijking toch. Zeg alleen niet dat de schuld bij de islam ligt, want dan ben je islamofoob, racsist, nazi of zo. Hoe lang gaan we door met deze zelfvernietiging? Ben ik nu zo slim, of is de rest zo dom, zou Louis van Gaal zeggen.

marnix op 01-01-2019 11:41

Misschien moeten we oplossen met een 'elektronische stemming' van de EU-Burger.

Oma op 04-01-2019 13:39

Zover is het reeds gekomen dat een herdenking aan een slachtoffer van terreur als terreur wordt bestempeld. Pure waanzin dat we overal zien: omdraaien en van de (moslim)dader en zelfs terrorist het slachtoffer maken. Je kan er gewoon echt niet meer naast kijken wat er bezig is: de voorbereiding van nwo.

Een burgeroorlog uitlokken door de autochtonen uit te dagen, zover te drijven dat ze zich zullen moeten gaan verdedigen om te vermijden dat ze vermoord worden door moslim criminelen dat ongestoord en ongestraft hun haat en racisme mogen botvieren op de autochtone bevolking.

De politie mag niet ingrijpen, justitie veroordeelt niemand en de politiek past geen wetten toe om criminele moslims met dubbele nationaliteit te verwijderen uit onze maatschappij, enkel om de autochtonen uit te dagen en te drijven tot opstand, die dan wordt neergeslagen door eurogendfor en bearcats en dan hebben we nwo.

In wezen krijgen moslims het signaal dat ze onaantastbaar zijn en ongestraft ongelovigen mogen vermoorden terwijl autochtonen worden gedwongen zichzelf te verdedigen om te overleven waarvoor ze dan gestraft worden om het recht in eigen hand te nemen terwijl de politiek haar plicht weigert om de bevolking te beschermen om zo een oorlog uit te lokken, dan komen ze op de proppen met nwo om ons te 'helpen' en om zo moslims van de politieke macht af te houden en de dictatoriale eu-politiestaat te installeren.

Dat is het scenario.

De volgende stap om rechts/autochtonen de schuld in de schoenen te schuiven, in de kiem te smoren en het volk uit te dagen is vandaag het hacken van accounts van duitse politici. Uiteraard door rechts want enkel de rechts radicale politici/AFD zouden niet gehackt zijn - wie gelooft die false flag en overduidelijke hoax nu nog? Of zou extreem rechts zo dom zijn dat ze zichzelf verraden door net hun eigen accounts niet te hacken? Hoever moet deze schande door linkse landverraders, politici en leugenpers, nog gaan voor ze gestopt worden?!!

Tom Hendrix op 04-01-2019 15:41

@Oma: 13.39. uur. Helemaal waar wat U zegt, Oma.

Oma op 04-01-2019 17:19

Helaas, Tom...en de reden waarom de politiek niks doet aan de straatterreur van moslims op oudejaar is dat ze op oorlog aansturen en zelfs de medeplichtige leugenpers opdragen om nu ook al oorlogstaal te lanceren:  

https://www.msn.com/nl-be/nieuws/nationaal/vuurwerkverbod-dreigt-na-dramatische-oudejaarsnacht/ar-BBRNdAa

"Het nieuwe jaar was op verschillende plekken met zware verwondigen en zelfs dodelijke slachtoffers gestart. Daarom vragen heel wat politici en inwoners voor strenge maatregelen om dergelijke oorlogssituaties in de toekomst te vermijden. Zogenaamde vuurwerkbommen zorgden ervoor dat heel wat ramen barstten en gebouwen beschadigd raakten. In het dorpje Brakel vergeleek de politie de taferelen met oudejaar met de situatie in de Gazastrook. Zo werden er al dagen voor oudejaar auto's in brand gestoken en vuurden onbekende vuurwerk af op voorbij rijdende auto's."

Een beproefde, veelgebruikte strategie van de politiek om burgers te dwingen vrijwillig hun vrijheden, cultuur en tradities op te geven, zogenaamd voor hun veiligheid===> de moslim straatterreur laten woekeren en de schuld voor ordeverstoring door moslim crapuul te leggen bij feestvierders van eigen bodem die oudejaar vieren. Afbraak van onze cultuur/traditie omdat moslims jaloers zijn dat wij mogen feesten.

Zie je wat die smerige leugenpers insinueert? Oorlog!! Verstoorde feestvreugde door moslim relschoppers reeds bestempelen als een oorlogssituatie...Het volgende zal zijn om het vieren van Nieuwjaar volledig af te schaffen, dan mogen we niet meer op straat komen, dan stellen ze een avondklok in, net als in oorlogsgebied gaza??...állemaal onder het mom van onze veiligheid! Duidelijk monsterlijke nwo taktieken!

Tom Hendrix op 04-01-2019 18:05

@Oma: 17.19. uur. Orde uit chaos! Inderdaad, dat is de opzet, van de links-liberale globalistische elite.

Bastiaan2000 op 05-01-2019 12:19

Vroeger als kind zat ik in een zmokinstelling, de leiders waren vrijwel allemaal progressief links. Verkrachtingen, mishandelingen, vernederingen en vooral dit alle te samen zorgde voor een continu klimaat van angst/dreiging/wanhoop bij de kinderen. 

de leiders sloegen en misbruikten, vernederden etc. ook kinderen onderling deden dit. Tenminste de een bij de ander ( al werd er door de leiders gezegd: jullie doen dit ‘elkaar’ aan. Dus geen slachtoffer en geen dader).

er liep (dus buiten het tuig van de leiding) dus ook tuig onder de kinderen rond, maar volgens de leiding, mocht dat niet genoemd worden. De buitenwereld had er buiten ‘ ons’ om, last van en uiteraard niet van ’ons’, die zagen ze niet. En die boze buitenwereld die dus ons tuig noemde was dus volgens de leiders het kwaad. 

Ze zeiden dan: je moet je niets aantrekken als ze je tuig noemen. Mijn antwoord was dan dat er best wel tuig hier zat. Dit benoemen was de grootste zonde die ik kon doen. Het was al niet veilig daar, maar de leiders sloegen nu gelijk nog harder, misbruik werd nog meer genegeerd, of als seks is toch lekker gezien. 

Of andere kindren werden gestraft als ze zeer zware mishandelingen melden, je klikte dan, en dan is zooooo erg. Mishandeling niet, dit melden wel. En de leidster zag het letterlijk gebeuren. Het jongetje die het melde verbaast en wanhopig.

eten jullie trouwens wel eens kots? Door de stress kon je ook niet eten ( ondervoeding, viel dat niet op)l hardhandig gezicht in het eten, hardhandig naar binnen gepropt, tot je het uitkotst, en dat moest je onder zware bedreigingen opeten. 

Dit kwam allemaal voor in het klein, het niet mogen benoemen, want dan ben je slecht. Nu lijkt dit landelijk en nog groer zelfs te gebeuren. Maar het kwaad waren de ontkenners, zij wilde hun droomwereld niet door de waarheid laten ontwaken. Liever alles kapot, dan hun egoistiche verwende en decadente leefwereld aan te passen en schuld te bekennen. 

Tom Hendrix op 05-01-2019 19:20

@Bastiaan: 12.19. uur. Heel herkenbaar. En de socialisten/linksen moeten wel liegen, om hun waanzinwereld in stand te houden. Links/socialistisch is een hersenaandoening!

Bastiaan2000 op 05-01-2019 20:03

Tom Hendrix 19:20

als ze niet liegen moeten ze ze waarheid zeggen. En dan worden ze geexcommuniseerd door de andere linksen . Je moet wel heel erg slecht zijn om zo’n leugen vol te houden, waarin je alles omdraait. En jezelf voordoet als moreel superieur, en de ander als nazi. 

Wat nu gebeurt, gebeurde vroeger ook, alleen dan in het Klein. Vluchten konden we ook niet, want zul je misschien denken waarom ging je niet weg. Buiten zelf weglopen uit het gesticht. Je werd dan opgepakt door de politie, en je deed je verhaal. Ze lachten je uit en brachten je terug ( directie loste het wel op, wij waren beesten en zo moesten ze ons ook behandelen zeiden ze). Extra straf, nog minder veiligheid. 

Of je verzorgers haalden je daar weg, en dan had je justitie op je dak. Ik weet nog dat de vrouw van justitie  ons was. Bedreigen, bedreigen en bedreigen kon ze. En dus terug met een justieele uitspraak.

 

met dit alles, de waarheid was een leugen, hun ‘waarheid’ de waarheid. Waar je dit ook melde was hun waarheid de waarheid.

raakte je in de war door je verleden, en vertelde je opnieuw de waarheid.  werd je psychotisch verklaard, nu geen straf voor leugens maar ernstig psychisch gestooord. ‘Gedwongen‘ Orap, Dipiperon, Seroquel. 

 

De overheid is tot alles in staat, niets van mijn reacties hier boven beschreven is gelogen. Wat nu gebeurt, wordt nog veel erger. Maar vergeet niet. De waarheid is hun grootste vijand, en ons grootste wapen. 

5318537 op 30-01-2019 14:17

Ik heb al lang de wetenschap dat de werkelijke macht door de satanskerk wordt uitgeoefend want;,hoe toeval,niet alleen Nederland maar,zo lijkt het,in vrijwel ieder westers land de ruk naar links,zelfs door voorheen rechtse partijen,aangevuld door scholen tot en met,eigenlijk vooral,universiteiten,de linkse indoctrinatie en zelfs de verering van islam/moslims die ondanks hun vijandige cultuur als ideaal worden gepresenteerd,met als dieptepunt het naar moskeeen slepen van kleine lagere school kinderen.

De burgemeester van Heerenveen wil zelfs voor leerlingen moskee excursies verplicht zien.

Satanskerk ziekt wat er te zieken valt,tot en met sadisme tegen alles wat leeft,inclusief de verplichte zelfvernietigingsdrang,want daar komt het huidige beleid op neer.

Sid Lucassen op TPO schreef al dat het uitdraait op een burgeroorlog.       En dat kan kloppen als je de haat weet van moslims tegen ongelovigen,gekoppeld aan hun mening daarover die ze van de daken schreeuwen.

De waanzin regeert......daarom stem ik op Geert.

Tom Hendrix op 30-01-2019 14:54

5318537: 14.17. uur. Daar kan ik het mee eens zijn.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl