HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Harvard wetenschappers kondigen openlijk chemtrails aan om zonlicht te blokkeren

‘Jarenlange heimelijke manipulaties weer en klimaat mogelijk juist de oorzaak van klimaatverandering, waar u en ik nu flink voor moeten gaan betalen’

 
Volgens sommigen wordt het al jàren gedaan: het sproeien van chemische stoffen in de atmosfeer. De kenmerkende vliegtuigstrepen in de lucht, contrails, zouden in werkelijkheid vaak ‘chemtrails’ zijn. (Afbeelding: Getty Images (2)).

Al vele jaren is het een van de bekendste complottheorieën: chemtrails, het heimelijk sproeien van allerlei chemische middelen in de atmosfeer door vliegtuigen, met de bedoeling om de argeloze bevolking van de Aarde langzaam maar zeker te vergiftigen. Waar of niet, wetenschappers van de Amerikaanse Harvard universiteit hebben nu officieel aangekondigd dat ze chemtrails willen gaan gebruiken om te proberen het zonlicht te blokkeren. Daarmee zou de veronderstelde opwarming van de Aarde moeten worden gestopt. Andere wetenschappers waarschuwen dat dit echter onvoorziene, mogelijk zeer ingrijpende gevolgen voor het klimaat en de mensheid kan hebben.

 

Volgens Popular Mechanics is het concept gebaseerd op de uitbarsting van de Mount Pinatubo vulkaan op de Filippijnen in 1991. Toen werden in korte tijd miljoenen tonnen as en zwaveldioxide in de atmosfeer gestoten, waardoor de wereldwijde temperatuur twee jaar lang met bijna een volle graad Fahrenheit (5/9 van een graad Celsius) daalde. Eerdere grote vulkaanuitbarstingen in het verleden zorgden voor nog grotere en langere temperatuursdalingen, met onder meer mislukte oogsten en hongersnood als gevolg.

‘Klein foutje, en klimaat en ecosystemen worden eeuwenlang verwoest’

De wetenschappers denken nu iets vergelijkbaar te kunnen doen door zelf minuscule deeltjes in de atmosfeer te sproeien. ‘Maar zelfs de meest linkse figuren zijn huiverig voor het kunstmatig veranderen van het wereldwijde klimaat,’ schrijft analist Marc Slavo. ‘Want was dat volgens de tirannen en politieke elite, waar de massa steeds op blijft stemmen, tenslotte niet juist het probleem? Ieder klein foutje kan de delicate ecosystemen en het wereldwijde klimaat eeuwenlang radicaal en permanent verwoesten.’

Zo werd vorig jaar in een andere wetenschappelijke studie geconstateerd dat het sproeien van chemtrails rond de Golf van Mexico grote droogte in sub-Sahara Afrika kan veroorzaken. De Harvard wetenschappers zeggen echter dat hun experiment geen groot effect op het klimaat zal hebben.

Die eerste (?) test bestaat uit het loslaten van nog geen halve kilo calcium carbonaat in de atmosfeer vanuit een ballon op zeer grote hoogte. Deze stof is een minder schadelijk alternatief voor de zwaveldioxide die door vulkanen wordt uitgestoten. De ballon zal dan ongeveer een dag lang metingen verrichten om te zien of het experiment enig effect heeft.  

‘Heimelijke chemtrails hebben mogelijk huidige klimaatverandering veroorzaakt’

Volgens sommigen is er een wagonlading bewijs dat het manipuleren van het klimaat en het weer via chemtrails al vele jaren gaande is. Zo heeft Dane Wigington een complete website –GeoengineeringWatch.org- waarop al het veronderstelde bewijs wordt gepubliceerd. Deze manipulaties zouden volgens Slavo ‘wel eens verantwoordelijk kunnen zijn voor precies de ‘klimaatverandering’ waar nu het algemene publiek de schuld van krijgt, en waar wij nu allemaal (flink) voor moeten gaan betalen.’

‘Die Hard’ complotfanaten geloven dat chemtrails nog een ander sinister doel hebben, zoals het vergiftigen van de mensheid met stoffen waardoor we allemaal eenvoudig manipuleerbare en controleerbare slaven worden, of juist om ons allemaal doodziek en/of onvruchtbaar te maken.


Xander

(1) SHTFplan via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

mijn mening op 15-12-2018 14:13

expected mega earthquake for Christmas https://www.youtube.com/watch?v=hN6-TZyy2Ig&fbclid=IwAR05QwXnJjJk_b6ct0keVzfTWsDKizXvJ7Pen4cZoiRqVc34bmoJqFoDRAM

willy op 15-12-2018 14:16

het klimaat is al aan opwarming toe we beleven een warme eeuw iets wat in de geschiedenis van de klimatologie nog voorkwam, maar als de mens nog meer gaat knoeien met het klimaat dan zijn te gevolgen niet meer te overzien. de mens is inderdaad het klimaat aan het verwoesten maar of men nu de mensheid gaat vergiftigen gaat volgens mij iets te ver. Misschien door een terreurdaad dit zou kunnen.Vulkaanuitbarstingen doen inderdaad wereldwijd te temperatuur dalen , maar ook dat is relatief de daling is onvoldoende om de opwarming tijdelijk te stoppen! en kunstmatig het klimaat beinvloeden is zeer gevaarlijk en kan werkelijk uit te hand lopen. Shalom

Cale op 15-12-2018 15:09

De atmosfeer volspuiten met chemische troep. En dat zou beter zijn voor  moeder aarde? Wat zijn dat voor wetenschappers? Gevaarlijk gekken.

Bob Fleumer op 15-12-2018 15:18

Zouden die mensen die die chemtrails zouden veroorzaken zichzelf ook om zeep willen helpen?

Of lopen die de hele dag met zoorstofmaskers op?

Ik denk dat de logistiek om die chemtrails door vliegtuigen te laten uitvoeren nogal comlex is en al lang in de openbaarheid zou zijn gekomen.

gerrit op 15-12-2018 15:37

En wat dachten jullie van Haarp.

ohje op 15-12-2018 15:39

Ik zeg doen.

Uit ervaring weet ik als de mens kan rotzooien hij het ook altijd zal doen.

Gewoon omdat het kan.

Roberto Mejías Jaime op 15-12-2018 15:54

Volgens een aantal wetenschappers hebben door mensen veroorzaakte veranderingen in de atmosfeer en de oceanen onze planeet tot een gevaarlijke plaats gemaakt door ertoe bij te dragen dat natuurrampen frequenter voorkomen en ernstiger zijn geworden. En de toekomst ziet er onzeker uit. We zitten midden in een groot ongecontroleerd experiment op de enige planeet die we hebben, als het gaat over klimaatverandering. De harde waarheid over het beleid inzake klimaatverandering is dat geen enkel land zijn economie zal willen opofferen om dit probleem aan te pakken, dat was een opmerking van de vroegere premier van UK Tony Blair. Anderen zeggen dat wij moeten vrezen dat extreme gebeurtenissen die aan klimaatverandering toe te schrijven zijn, in de toekomst steeds ernstiger gevolgen zullen hebben. Dat betekent dus dat we rekening moeten houden met volkomen nieuwe weerrisico’s en de mogelijkheid van veel grotere verliezen, dus de mensheid heeft geen enkele kans om dit probleem op te lossen, want iedere keer komt er weer een andere probleem om de hoek kijken. Het is dus dweilen met de kraan open jongens. De problemen zullen elkaar zo snel opvolgen dat de mensheid geen enkele kans heeft om zich te herstellen en zich voor te bereiden voor de volgende kliimaat problemen. Precies zo zal het gaan met toekomstige vreselijke besmettelijke en dodelijke ziektes ook veroorzaakt door klimaat veranderingen. Er staat ons dus enorm veel vreselijke te wachten in de toekomst waarbij in vergelijking de hedendaagse klimaatproblemen waarover de hele wereld zich zorgen maakt een griepje zal zijn. Dus wij moeten ons hierop mentaal voorbereiden. Kijk 'ns naar de tropische hete dagen dat wij dit jaar 2018 hebben gezien en gevoeld, velen hebben hiervan enorm kunnen genieten terwijl er in andere landen verwoestende orkanen een grote rol hebben gespeeld en een spoor van vernieligen hebben achtergelaten. Dus de gedachte dat het ook zo zal blijven bij ons is een foutieve vergissing. Laten wij hopen dat het zo zal zal blijven. Maar ja.

Celtic2b op 15-12-2018 16:30

Ik volg regelmatig de berichten van " Ice age farmer" op youtube.

Heeft ook een eigen site :  http://www.iceagefarmer.com/

Erg informatief en tips  hoe je voorraden kunt aanleggen en jezelf beschrmen tegen de kou.

Ook erg informatief : The cold sun van John L Casey. Een nasa techneut met een totaal

andere kijk op de global warming .....global cooling en zonneminimum.

Erg interessante informatie te vinden overal , maar wat Casey zegt, hoe kun je clobal cooling

gaan belasten ....Not !  Zoek het maar eens op erg verhelderend allemaal .

Cefas op 15-12-2018 16:38

Klimaat is niet maakbaar. Ook in het verre verleden, toen er nog geen enkele CO2 uitstoot plaats vond, warmde de aarde op. De klimaatklets is een grote leugen, die de belastingbetaler, volledig onnodig, miljarden gaat kosten, dankzij de links-liberale aristocratische elite.

DN op 15-12-2018 16:55

De aarde heeft altijd warmere & koudere periodes gekend die altijd weer terugkomen, het is gerelateerd aan de zonneactiviteiten, de mens is niet de oorzaak van de opwarming als er echt opwarming is, men verwacht eerder een nieuwe ijstijd. Een Amerikaanse politieker die een hele tijd geleden aandelen in zonnepanelen & windmolens had gestoken heeft dat verzonnen, door propagandavoering is men dat op den duur gaan geloven! Er bestaat geen groene energie, zonnecellen leveren nog steeds een slecht rendemend & batterijen zijn bommen, hun kapaciteit is onvoldoende om voldoende energie op te slagen! Mee eens dus! https://www.youtube.com/watch?v=gNrGhekg8GI&index=26&list=PL1m4hVykWOx7KMeywVQmNaPckO3U-lUX_&t=0s

Patatje Oorlog op 15-12-2018 17:28

Chemtrails bevatten inderdaad een stof die er voor zorgt dat mannen homo worden. Valt het niemand op dat het percentage homo's in de kunsten, media en de politiek met enorme percentages zijn gestegen? Was dat vroeger 5% van de bevolking, tegenwoordig lijkt het wel 30-50%.

Tom Hendrix op 15-12-2018 17:50

@DN: 16.55. uur. U heeft volkomen gelijk.

Eelke Piers op 15-12-2018 17:54

De Aarde kan wel tegen een stootje. De uitbarsting van de uitbarsting van de Mount Pinatubo vulkaan op de Filippijnen in 1991 die in korte tijd miljoenen tonnen as en zwaveldioxide in de atmosfeer stootte en dat er 2 jaar nodig waren om zich te herstellen bewijst dat.

Dat het de bedoeling om de menselijke populatie terug te brengen naar 500 miljoen is logischer maar dan mag de rest niet teveel hersenschade hebben en zich moeten blijven voorplanten want de cabal heeft niks als ze geen slaven meer hebben.

Mijn idee is dat het gewoon is om de mensen nog veel armer te maken dat we gaan kruipen om aan de kost te komen

Eelke Piers op 15-12-2018 17:59

@Roberto Mejías Jaime op 15-12-2018 15:54.

Bekijk de video eens die Baudet in de Kamer hied met waar hij met de nodige onderbouwing vertelde dat de hele CO2 verhaal onzin is. Er was ook niemand in staat om hem van repliek te dienen

Dewevoga op 15-12-2018 18:31

@Celtic2b op 15-12-2018 16:30

Ik volg al enige tijd het oppenheimer ranch project met zijn dagelijkse video update. Gisteren begon deze met een uitbarsting van Krakatau en ook de Etna is al een tijdje bezig. Daarna de weersvoorspelling: Het wordt koud. Vandaag ontzettend koud in de UK boven Londen. Hieronder de laaste update:

https://www.youtube.com/watch?v=6HrG5Ay1uw4

Een video die over het artikel gaat:

https://www.youtube.com/watch?v=JqtspcKMdEY

Patje op 15-12-2018 19:18

Soms denk ik weleens he ? Steeds vaker en vaker krijg ik het idee , dat heeeeel lang geleden Buitenaards leven de toen nog Neanderthalers ( of zelfs nog veel eerder ) heeft gemaipuleerd via DNA. Waarom ? Dat weet ik niet. (kan vanalles zijn). Soms denk ik weleens dat de Aarde en alles wat zich daarop afspeelt , leeft en ademt etc etc (dus ook de Mens) wordt geregeerd en gemanipuleerd door Buitenaards leven. Bepaalde mensen (groeperingen) weten denk ik veel meer dan dat wij mensen denken. Onze Regeringen etc etc zijn gewoon mensen , dan krijg je de '' Deepstate '' , en daarna de echte ''bazen'' van deze Wereld. Dit zouden zomaar eens Aliens kunnen zijn die alles onder controle hebben hier op onze mooie blauwe Planeet. Waarom? Ik weet het niet. Noem me een rare zwever , maar ik zou er niet raar vanop kijken mocht dit ooit uitkomen en de waarheid blijken te zijn. In ieder geval zijn er mensen op deze Planeet die veel meer weten dan dat wij ''normale mensen'' ooit zouden kunnen bevroeden. Rare Wereld , rare tijden.

Patje op 15-12-2018 19:56

N.B. ...... Hetzelfde geld ook voor Religie en de daarbij behorende boeken. ( Hemel , Hel , Leven na de Dood etc etc ). Deze mensen weten misschien veel meer dan wij denken. Misschien weten zij wel of het Geloof en ons Gods-beeld gewoon nep zijn en ooit verzonnen , weten wij veel. In ieder geval leven we in rare en mysterieuze tijden.

Lisamary op 15-12-2018 21:35

Een paar jaar geleden heb ik een presentatie gezien van een duitse ingenieur, jammer genoeg weet ik de naam niet meer, die zch jarenlang verdiept heeft in het chemtrailsgebeuren. Hij vertelde o.a. dat in de substantie die ze uit de vliegtuigen sproeien bevinden zich miniscule nanodeeltjes, die in staat zijn om zich onder de huid te manifesteren en als zij daarna in contact komen met ultravioletta stralen, veranderen ze in kleine antennes, die vervolgens zichtbaar zijn voor de satelieten. Als het waar zou zijn, kunnen wij de rest zelf invullen

Serge op 15-12-2018 23:46

Harald Kautz Vella

Qvic op 16-12-2018 00:06

Klimaatsveranderingen komen niet alleen door chemtrails, maar ook doordat bijna iedereen een mobieltje heeft. Dat mobieltje heeft wifi en wifi communiceert op de frequentie van 2,45GHz. De zelfde frequentie als een magnetron, waar je water binnen een minuut kan later koken. Door het massale gebruik van deze frequentie in het westen heeft er voor gezorgd dat veel waterdamp in onze atmosfeer verdampt wordt. Dat is 1 van de redenen dat we tegenwoordig met waterflesje lopen omdat de lucht droger is geworden. Maar ook dat we de zon steeds witter gaan zien, waar die vroeger nog geel was. Doordat de waterdamp steeds minder wordt in onze atmosfeer wordt het ultraviolet licht niet meer tegen gehouden. Resultaat is dat we nu met factor 30 van zonnecrème ons insmeren, terwijl het 30 jaar terug nog met factor 4 al hoog genoeg was. Tegenwoordig verbrandt je veel sneller in de zon en de ultraviolet licht veel intensiever is geworden, dit veroorzaakt weer  huidkanker bij vele mensen. Zo ook dat kinderen al oude dag ziektes kunnen krijgen, zoals kanker/leukemie en/of andere ziektes. Wifi is het nieuwe asbest voor de maatschappij. De testen van 5 GHz. waar hele vogelzwermen dood uit de lucht vallen of het massale sterfte van vissen veroorzaken. Dat is waarom het een beetje stil is geworden rondom de 5 GHz. frequentie voor het mobieltje. Deze techniek wordt nog steeds verder uitgebreid en wordt steeds intensiever, de industrie gebruikt deze frequentie, hele steden hebben een wifi dekking. We vinden het inmiddels heel gewoon, maar is eigenlijk levensgevaar. Maar doordat deze frequentie massaal commercieel uitgebuit wordt zal er bijna niemand zijn die hierin een gevaar zien. De meeste willen toch graag 5GHz. om nog meer en sneller data met eigenlijk onzinnige dingen met elkaar delen. Maar hebben geen idee dat zij daarmee hun eigen gezondheid in de weegschaal leggen.

Bundy op 16-12-2018 00:51

In Amerika bevindt zich een patentbureau .  Ieder aangevraagd patent wordt daar geregistreerd .  Onderzoeksjournalisten hebben een lijst gepubliceerd van uitvindingen die het weer veranderen .           De lijst begon in 1890 ! , met uitschieters van aangevraagde weerbeïvloedende uitvindingen in de Eerste -Tweede- en Viet-Nam oorlog .    De laatste uitschieter i.v.m. weerspatenten was van de laatste 20 jaar .    Wettelijk en overtuigend bewijs ( niet voor de Nos natuurlijk ) .

Bundy op 16-12-2018 01:00

@Lisamary op 15-12-2018 21:35

Denk dat je het sproeien van aluminiumsulfide bedoelt .  Het lichaam kan dit niet afbeken zodat je inderdaad als een antenne voor satellieten rondloopt .    Tweede werking is dat je hersenen in combinatie met wereldwijd G 5 internetsignaal als het ware doorbranden .

Geen science-fiction maar science -fact ;  behalve Jezus kan niemand ons van de heidense / satanische psychopaten redden .  Hoop dat het spoedig mag zijn , van een normaal leven is in ieder geval geen sprake meer .

Tom Hendrix op 16-12-2018 08:14

@Bundy: 0100. uur. Precies Bundy. We leven in een krankzinnige tijd. Maranatha Here Jezus!

Oma op 20-12-2018 18:31

@Patatje Oorlog op 15-12-2018 17:28

Waar haal je die onzin? Alsof je door chemtrails van seksuele geaardheid zou kunnen veranderen, je wordt door chemtrails wel vergiftigd, je kan er kanker, astma en een hele reeks ziekten door krijgen maar homo erdoor worden bestaat niet, je wordt als homo geboren want homo/geaardheid is geen keuze. En vroeger waren en evenveel, zoniet zelfs meer homo's, alleen was dat niet geweten, dat werd stil gehouden want het was een schande en die kwamen dan ook niet uit de kast..

Mientje op 29-12-2018 02:47

@oma 18.32  de zwangere vrouw moet ook ademen.!!

helaas hebben we aan homo s niets w.b. de voortplanting

Agenda 21?

Titi op 29-12-2018 11:25

Inderdaad , de mens zal de aarde zelf vernietigen , er komen straks tijden waar we niet van op moeten kijken . 

Zoals het in openbaringen  6:12,,,En ik zag, toen Hij het zesde zegel opende, en daar geschiedde een grote aardbeving en de zon werd zwart als een haren zak en de maan werd geheel als bloed. 13En de sterren des hemels vielen op de aarde, gelijk een vijgeboom zijn wintervijgen laat vallen, wanneer hij door een harde wind geschud wordt. 14En de hemel week terug als een boekrol, die wordt opgerold, en alle berg en eiland werd van zijn plaats gerukt.                                                                                                                                                                Nee ik geloof ook niet in groene stroom en dat we van het  gas afmoeten , wat gaan we doen als de zon niet meer schijnt . Allemaal bedenksels van mensen , ze weten het allemaal zo goed , er 1 die het beter weet en dat is Jezus , Zijn tijden, zijn in zijn hand .

Oma op 29-12-2018 15:23

@Mientje op 29-12-2018 02:47

Wat bedoel je daarmee? Trouwens: hoe meer homo's hoe minder overbevolking, net omdat zij zich niet kunnen voortplanten? Is dus een goede zaak want we naderen de 8 miljard wereldbevolking reeds door de ongebreidelde kweek van oa (inteelt!)moslims uit veroveringsdrang via de baarmoeder en zieke, hiv besmette kinderen in afrika. Nog meer miserie op de wereld zetten? Weet je wat de gevolgen van inteelt (gehandicapte/mentaal gestoorde) en hiv kinderen betekenen voor de medische kosten en lasten voor maatschappijen? En Mientje: dat de zwangere vrouw zich maar eens wat meer zorgen maakt met welke vergiften ze haar pasgeborene zullen volspuiten na de geboorte want daar zijn ze nog steeds totaal onwetend over. Zoek daarvoor de film 'Vaxxed' maar eens op wat ze allemaal aanvangen met onze kinderen door vaccinatie onder het mom van 'gezondheid'!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl