HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Democraat erkent dat zogenaamde Russische beïnvloeding werd opgezet door zijn eigen partij

LinkedIn oprichter biedt excuus aan voor financieren Democratische groep die achter ‘false flag’ internetoperatie tegen Republikeinen zit

 
Een beproefde psy-op tactiek die ook in Nederland zeer succesvol blijkt. Afbeelding: (3).

Twee jaar lang produceerden de massamedia, zeker in Nederland, de een na de andere headline als er zelfs maar de geringste verdachtmaking was dat ‘de Russen’ de verkiezingen in de VS ten gunste van Donald Trump zouden hebben beïnvloed, en dat ook met de publieke opinie in Europa zouden doen met de bedoeling om ‘populistische’ partijen te laten groeien. Nadat alle Rusland complotten een hoax zijn gebleken blijven de media angstvallig stil nu er dan eindelijk écht hard bewijs is geleverd van ‘inmenging’ in de verkiezingen. Waarom plotseling dat zwijgen? Omdat een Democraat heeft toegegeven dat niet de Russen, maar zijn eigen partij achter deze zogenaamde Russische ‘trollenfabrieken’ zit.

 

Het enige ‘bewijs’ wat het team van speciale aanklager Mueller tot nu toe produceerde was een goeddeels ongeverifieerd dossier dat was samengesteld door de voormalige Britse MI-6 spion Christopher Steele. Die kreeg daar ook nog eens voor betaald door een firma (Fusion GPS) die door de Democraten was ingehuurd.

‘Russische trolfabriek’ staat in werkelijkheid in VS

Hoe dan ook, de ‘samenzwering’ tussen Putin en Trump werd door Mueller en de media afgezwakt tot ‘Russische inmenging’ in de verkiezingen, en bij aanhoudend gebrek aan bewijs vervolgens verder verwaterd tot ‘Russische beïnvloeding’ van de publieke opinie – alles bedoeld om de positie van Trump in de VS, en die van de snel groeiende populistische partijen in Europa, te ondermijnen.

Dat zou gedaan worden vanuit een onbevestigde Russische trolfabriek in St. Petersburg, waar ook de Nederlandse media regelmatig naar verwijzen, maar waar zelfs Adrian Chen, een van de linkse journalisten die het veronderstelde bestaan ervan in 2015-2016 naar buiten brachten, inmiddels openlijk zijn grote twijfels over heeft geuit.

Hij was niet de enige, want ook de VP van de advertentie afdeling van Facebook zei letterlijk dat ‘ik alle Russische advertenties heb gezien, en ik zeer beslist kan zeggen dat het proberen te beïnvloeden van de verkiezingen NIET het belangrijkste doel was.’  (2) Maar ook dit heeft u hoogstwaarschijnlijk nergens in onze ‘professionele’ media gelezen. Die willen namelijk dat u ten koste van alles in het ‘grote boze Rusland’ sprookje blijft geloven.

Democratische ‘false flag’ operatie tegen Republikeinen

LinkedIn oprichter Reid Hoffman heeft nu zijn excuses aangeboden voor het financieren van de Democratische kracht Jonathon Morgan, CEO van de groep ‘New Knowledge’ dat vorig jaar een ‘Russische bot’ false flag operatie uitvoerde tegen de Republikeinse kandidaat Roy Moore, met de bedoeling de speciale verkiezingen in de staat Alabama te beïnvloeden.

Hiervoor creëerden Morgan en zijn team een ‘nep leger van duizenden Russische bots’, alsmede duizenden nep accounts met Russische namen op Facebook en andere social media, een feit dat op 19 december door de New York Times werd bevestigd. Ook ontwikkelde het team het ‘Hamilton 68’ dashboard dat zogenaamd Russische bots moet detecteren. Na zijn ontmaskering heeft Facebook Morgans account op non-actief gezet vanwege zijn ‘gecoördineerd onauthentiek gedrag’.

‘Het blijkt dus dat ‘Russische bots’ inderdaad de Amerikaanse democratie hebben geprobeerd te beïnvloeden. Alleen werden die bots niet vanuit Moskou of St.Petersburg geleid, maar vanuit kantoren van Democratische medewerkers die voor het leeuwendeel verantwoordelijk waren voor het creëren en uitvergroten van de ‘Russiagate’ hysterie van de afgelopen twee jaar. Kortom, een klassiek, uit het boekje genomen geval van psychologische projectie,’ verwoordde Russia Today het.

In een interne memo pochte New Knowledge, de groep IT-experts die de Russen een week voor kerstmis 2017 beschuldigden van het proberen te manipuleren van Afro-Amerikanen om niet op te Democraten te stemmen, dat het ‘een uitgebreide false flag operatie op touw had gezet’ om de kiezers de indruk te geven dat de campagne van Moore werd ondersteund door ‘de Russen’.

NY Times journalist wist al maanden van geheim project

Minstens zo bizar is het gegeven dat Scott Shane, de journalist die het New York Times artikel schreef waarin deze zogenaamde Russische bemoeienis werd onthuld, hier al maanden vanaf bleek te weten. In september sprak hij namelijk op een bijeenkomst die was georganiseerd door American Engagement Technologies, dat wordt geleid door Obama’s voormalige ‘tech tsaar’ Mikey Dickerson.

Die legde daar openlijk uit hoe AET $ 100.000,- had uitgetrokken voor de beïnvloedingscampagne van New Knowledge, zodat Republikeinse kiezers Moore zouden gaan wantrouwen, en Democratische juist boos zouden worden en extra gemotiveerd zouden zijn om op hun eigen kandidaat te gaan stemmen. Helaas lijkt deze beïnvloeding, die door Dickerson ‘Project Birmingham’ werd genoemd, te hebben gewerkt, want de Republikein verloor de verkiezingen in Alabama nipt van zijn Democratische opponent.

Zwart op wit bewijs voor manipuleren verkiezingen

Morgan en New Knowledge probeerden het schandaal natuurlijk meteen te bagatelliseren door te beweren dat het slechts om een ‘onderzoeksproject’ ging, maar uit een gelekt rapport van Project Birmingham zelf blijkt dat ze wel degelijk precies wisten waar ze mee bezig waren: ‘We richtten ons met een combinatie van persoonlijke accounts, astroturfing, automatische sociale media versterking en gerichte advertenties op 650.000 Alabama kiezers.’

Voordat Morgan CEO werd van New Knowledge was hij werkzaam voor DARPA, de geavanceerde onderzoeksautoriteit van het leger. Morgans partner Ryan Fox werkte 15 jaar voor de NSA, en tevens als computeranalist voor het JSOC (Joint Special Operations Command). New Knowledge werd al snel een van de belangrijkste bronnen waar de parlementaire comités zich op baseerden voor hun ‘Russiagate’ beschuldigingen.

Beïnvloeding verkeerd, behalve als de ‘juiste partij’ dit doet?

De vraag waarom de mainstream media in de VS, Europa en Nederland geen enkele aandacht besteedden aan deze erkende en bewezen misleidende beïnvloeding van de verkiezingen, is slechts een retorische. Immers, het blijken niet ‘de Russen’ te zijn geweest, maar de Democraten zelf. En van de partij van de ‘heilige’ Barack Obama en Hillary Clinton mag nog altijd geen kwaad woord worden gezegd. Bovendien zou het nieuws de gehate Donald Trump en Vladimir Putin (opnieuw) vrijpleiten, en dat is iets dat de gevestigde Westerse orde beslist niet wil hebben.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge
(3) Afbeelding: Meme (rechtenvrij, ‘meme’ van onbekende auteur)

Zie ook o.a:

09-12: Europa zinkt nog dieper: Frankrijk geeft Rusland schuld van Gele Hesjes (/ Echte propaganda is afkomstig van Westerse media en elite, maar wordt als onbetwistbare ‘waarheid’ aan ons verkocht)
27-11: Gelekte documenten bewijzen Westerse psy-op informatie oorlog tegen Rusland (/ Door Britten geleide geheime informatiedienst beïnvloedt publieke opinie en interne zaken in landen van de EU, de VS en Canada)
29-10: Hoge officials Rusland en China zeggen zich voor te bereiden op oorlog (/ Westerse media dankzij hun misleidende propaganda volop medeplichtig als straks WO-3 uitbreekt)
24-11: ‘Zaak Julian Assange toont aan dat waarheid en rechtvaardigheid zijn verdwenen in het Westen’
26-10: Westerse propaganda oorlog omvat heksenjacht op Russen en onbewezen trollenfabriek
15-10: ‘Militaire confrontatie dichterbij door NAVO cyberoorlog tegen Rusland’ (/ Pro-Russisch standpunt moet volgens Deens parlement bestraft worden met 12 jaar gevangenisstraf)
30-08: Pentagon analist zegt dat Trump-Rusland samenzwering compleet verzinsel is
08-03: ‘Democraten plannen Stalinistische coup in de Verenigde Staten’
18-02: Hudson Instituut: Alles waar Trump valselijk van werd beschuldigd, deed Obama echt

2017:
12-12: Oud CIA directeur geeft toe dat ‘Deep State’ politieke oorlog voert tegen Trump

25-10: Washington Post: Hillary Clinton loog en betaalde voor fake Trump-Rusland dossier
03-08: Topjournalist Hersh: RussiaGate is leugen van CIA, wraak op Trump (/ ‘Massamedia zijn de echte nepnieuws verspreiders’)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.
Reacties

Ken op 30-12-2018 17:33

Ik blijf steeds denken, hoe ver kan men gaan zonder dat dit bij het volk door dringt. Donald Trump is nog steeds naar mijn inziens de beste president die de USA ooit gehad heeft.

Van bij de elections tot nu blijf ik hem dagelijks op de voet volgen. Nog nooit heb ik zoveel aandacht geschonken en gebeden als voor de laatste presidentsverkiezingen.

Als Clinton had gewonnen stonden we nu al in legerplunje klaar om mee te vechten aan het front.

Ik blijf hopen dat in de nabije toekomst in Europa zulk sterk leider als Trump opstaat, die het net op een zelfde manier aanpakt om alle corrupte politici de bak in te draaien.

In Amerika is ''In God we trust'' nog steeds een begrip en wordt het hoog in het vaandel gedragen....maar hier in Europa is het enkel ik ik ik en we zijn ook vergeten om te geloven.

Door alle miserie ben ik terug dieper in mijn geloof getreden en opnieuw ben ik dagelijks bezig om vergiffenis te vragen voor al mijn zonden die ik in mijn korte leven al begaan heb en vandaar probeer ik ook steeds goed te doen voor mijn medemens wat helaas niet altijd lukt.

Omdat men hier in Europa het geloof in Christus onze heer aan het kwijtspelen of verloederen is denk ik ook dat wij talrijk zullen gestraft worden voor onze ongelovigheid, vandaar dat men de duivel rechtstreeks importeert hier.

Moge God en onze heer Jezus ons bijstaan in de moeilijke tijden die ons te wachten staan.

willy op 30-12-2018 17:41

ik geloof ook niet in een soort van samenzwering tussen Poetin en Trump dat is echt fake nieuws ! men moet dan maar is met staalharde bewijzen komen en die zijn er niet, alleen overlopers om hun straf te omzeilen vertellen fake nieuws aan de media maar daar blijft het bij.Ook de sociale media speelt hierin een slechte rol zoals Facebook waar fake nieuws hun handelsmerk is geworden. Ook de Amerikaanse pers met op kop CNN zijn er maar op uit om President Trump voor de stellen als een gevaarlijke debiel die dan nog in het Wite Huis zit! maar Trump speelt het met de muur nu zeer subtiel als de Democraten nu niet over de brug komen , dan blijven vele overheidsdiensten gewoon dicht door de schuld van de Democraten , hij is zo gek nog niet president Trump! Shalom

Peter op 30-12-2018 18:06

De republikeinen moeten zoiets tot op de bodem uit laten  zoeken.

Als het de democraten zou overkomen,  dan zou dit zeker dagelijkse kost geweest zijn in de media.  Drain  the swamp. 

Tom Hendrix op 30-12-2018 18:23

Dit artikel bewijt maar weer hoe gevaarlijke de links-liberale elite- waar de Democraten in Amerika, en de gevestigde partijen in Europa- toe behoren. Prima artikel.

@ Ken: 17.33. uur. Inderdaad Ken, in Europa heeft men God verdrongen voor de links-liberale gekte. En los van God en Gebod, neemt de verloedering van de bevolking met de dag toe. Laten we inderdaad bidden, voor de misleiden der bevolkingen in Europa. Maranatha Here Jezus.

Johan op 30-12-2018 18:48

Trump is niet volmaakt, maar hij verdient onze steun en gebeden. Hij vecht met enkele getrouwen en de kerk van Amerika tegen de elite en de politiek correcte media. Hij zorgt dat de waarheid boven tafel komt. Dat is wat we nodig hebben!

Cefas op 30-12-2018 21:40

Het is en blijft een smerig riool, heel die democratische partij, die stank is niet te harden en waait zelf over de atlantische oceaan en dringt zich welwillend in onze extreem eenzijdige en tendentieuze links/liberale massa-media en dat weten die media maar al te goed, want zij zijn uit hetzelfde (verrotte) hout gesneden.

Joepdekat op 31-12-2018 02:51

Kijk eens wie de massa media berheerd dan kom je bijna altijd uit op de Bilderberg groep. Google maar eens wie er allen maal lid zijn van deze club globelisten een heel eng clubje mensen die zover van de werkelijkhijd staan en maar een doel na streven meer meer meer geld macht en controle. 

Rienus op 31-12-2018 09:48

Het beschadigen van mensen is een zeer effectief wapen zoals al eeuwen blijkt. De schoften die wij soms op plaatsen zien waar ze veel macht hebben zijn daar vaak door manipulatie gekomen. Die hele EU is een slecht uitgevoerd plan van leugenaars die het wel voor elkaar kregen. Door liegen, verdraaien, manipulatie, corruptie en ha maar door. Feit is ook dat er helaas zeer weinig onkreukbare mensen bestaan. Als je ineens in een positie komt met veel macht bezwijkt 95 % enorm snel. Je verleden wordt nagegaan en als er ergens iets scheef gevonden kan worden zal men dat gebruiken. Mueller , die wroet tot hij wat vinden kan. En anders verzint men dus iets, maakt niet uit. 

https://youtu.be/vpxTyCnkYm0

Ed op 31-12-2018 10:21

Sources: Mueller has evidence Cohen was in Prague in 2016, confirming part of dossier

Read more here: https://www.mcclatchydc.com/news/politics-government/white-house/article208870264.html#storylink=cpy

https://www.mcclatchydc.com/news/politics-government/white-house/article208870264.html

Heb ik het nog niet eens gehad over de taganskaya-georganiseerde Russische maffia en hun connecties met het Russische kremlin. Euh............wie is ook alweer de baas in het kremlin?

Both Robert Mueller and SDNY have named the president as complicit in campaign finance violations pertaining to paying off mistresses—which may demonstrate that they believe they can charge a sitting president with campaign finance crimes. This matters to the NRA because campaign finance crimes are what the McClatchy report said the FBI was looking into with the Kremlin and the NRA. The larger picture of the NRA’s complicity in the Russia mess of 2016 is beginning to emerge, and if you work at the NRA and don’t have a lawyer yet, you should get one ASAP. Mueller’s comin’.

Gelieve het Engelstalige gedeelte te vertalen naar het Nederlands, zie siteregels. Mod.

Ed op 31-12-2018 10:25

Wilt de Nederlander weten wat de Russische Taganskaya maffia is?

Even terug gaan naar geschiedenis wat over die kliek bekend is.

Alexander Romanov, leader of Taganskaya organized crime group, pleaded guilty in money laundering in Spainhttps://en.crimerussia.com/organizedcrime/alexander-romanov-leader-of-taganskaya-organized-crime-group-pleaded-guilty-in-money-laundering-in-s/

Ik wens xander en iedereen in Nederland een fijne jaarwisseling toe.Dat 2019 maar een rustiger jaar mag worden ipv al die chaotische toestanden. Daar vaart heel Nederland niet goed bij.

ieznogoedh op 31-12-2018 11:07

Helaas lijkt deze beïnvloeding, die door Dickerson ‘Project Birmingham’ werd genoemd, te hebben gewerkt, want de Republikein verloor de verkiezingen in Alabama nipt van zijn Democratische opponent.

Wat nu? Nieuwe verkiezingen daar en graag vooraf even deze beerput op alle straten uitgieten. 

j v/d valk op 31-12-2018 12:17

Death Of A Nation. Dinesh D'Souza.

Deze documentaire trekt parallellen tussen de dramatische breuk van de natie over het

presidentschap van Abraham Lincoln en het presidentschap van Donald Trump.

http://fmovie.fm/watch/kvYbqQxb-death-of-a-nation.html

Willem op 31-12-2018 13:26

Ik zag een geweldige cartoon. Je ziet een nieuwslezer die zegt "Wij bieden onze oprechte excuses aan voor het positieve nieuws dat wij zojuist over president Trump hebben gebracht".

ohje op 31-12-2018 21:29

Beste wensen ins nieuwe jaar

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl