HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Dader aanslag kerstmarkt Straatsburg is 29 jarige radicale moslim’

 


Wéér een aanslag op een kerstmarkt, deze keer in Straatsburg. (Afbeelding: Getty Images (2)). 

Volgens Franse media en het internationale persbureau AP is de man die vanavond op een kerstmarkt in Straatsburg vier mensen dood schoot en 11 andere verwondde een 29 jarige islamist die door de autoriteiten in de gaten werd gehouden vanwege zijn banden met islamistische kringen. Chérif Chekatt, volgens Le Figaro de naam van de terrorist, zou gisteren eigenlijk al gearresteerd moeten zijn vanwege zijn vermoedelijke betrokkenheid bij een roofoverval.

 

De politie zou in het huis van de extremist –waarvan hier op Twitter een foto zou zijn geplaatst (nog onbevestigd)- explosieven hebben aangetroffen, zo bericht AP. 

Al kort na de aanslag verschenen diverse, soms schokkende filmpjes op het internet met daarop dode of zwaar gewonde slachtoffers, en van mensen die in paniek door de straten renden. De politie heeft alle inwoners opgedragen tot nader order thuis te blijven. (1) 

De Franse president Macron verklaarde vorig jaar dat de bevolking maar moet wennen aan terreuraanslagen, omdat er daar gezien de toenemende massa immigratie uit Afrika en het Midden Oosten nog veel meer van zullen komen. Ook de moslimburgemeester van London, Sadiq Khan, zei dat terreuraanslagen ‘in deze tijd nu eenmaal bij het leven in een grote stad horen’. 

 

Xander 

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik) 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Kees op 12-12-2018 00:41

Ik begrijp niet dat Marcon and de burgenmeester van London nog niet een kogel hebben gekregen . Maar dat geldt natuurlijk ook voor menig andere europese  leiders .

AEO op 12-12-2018 04:53

Leuk, dat zelfmoordverdrag van Marrakech!

vlokje op 12-12-2018 04:58

Ik kijk er niet meer van op, 

Is dat gewenning???

Maar normaal wordt het nooit

Hendrikus Smulders op 12-12-2018 06:48

Ben het wel een beetje met (Kees  00:41) eens

Na dergelijke uitspraken van hoog geplaatste elite zoals Macron en die Burgemeester, denk ook ik nu dat het misschien maar better is om vanaf nu dan ook maar te gaan vinden dat heel veel Terreuraanslagen op de Elite er gewoon bij moet kunnen horen.

Koolmees op 12-12-2018 07:28

We worden door Macron en de burgemeester van Londen voorbereid op wat er gaat komen. Over een poosje worden wij ook afgeschoten als de hertjes in de oostvaardersplassen. We zijn er met teveel. Waarom geen aanslag op die gasten in het europeesch parlement, die staat om de hoek. Weer een offer gebracht voor Baal. Er moet altijd bloed vloeien. Die man had al gearresteerd moeten zijn, vreemd dat hij wel vrij losliep en nu pas in zijn huis explosieven gevonden. Hij werd alleen in de gaten gehouden. Ze houden ons gewoon voor de gek.Hij moest nog een klus klaren.

Rienus op 12-12-2018 08:02

Jammer genoeg hebben de Fransen zich laten lijmen met wat spiegeltjes en kralen door Macron. Ik hoopte en dacht dat de gele hesjes wel door zouden gaan met druk opvoeren. Maar ze zullen er net als wij keihard achter gaan komen hoezeer ze verraden worden door de politiek.

Scevean op 12-12-2018 08:38

Extreme, gematigde ,normale ,soenietche, islamitische, enz Moslims .

Ze geloven allemaal het zelfde.

Dat ik een ongelovige hond ben.

groenhart op 12-12-2018 09:25

Kees: Als je toch bezig bent neem Rutte ook effe mee. 

Cefas op 12-12-2018 09:34

Wat een achterlijke uitspraken en wat een onzin van Khan en Macron, dat moslim-terreur aanslagen nu eenmaal horen bij de grote stad. Keihard optreden tegen dat moslim-tuig, dat is de enige taal die ze verstaan. 

ohje op 12-12-2018 09:36

4 dood 11 verwond.routine dus.

Doorlopen mensen kan af en toe gebeuren,op naar de kerstmarkt.

Pim op 12-12-2018 09:37

OP de kerstmarkt of in de Buurt van de kerstmarkt?

Eelke Piers op 12-12-2018 10:15

Een  man met een automatisch wapen schiet op een kerstmarkt in het rond waardoor er 3 doden vallen ,8 zwaargewonden en diverse lichtgewonden. De man is bruin, roept Allah akbar, heeft een arabische naam en is een radicale moslim.

De Politie vermoed nu dat het om een terrorristische aanslag gaat. Dit vermoeden geeft vermoedelijk het intelligentiepeil van de politie weer

Ernie van de Wal op 12-12-2018 10:19

De media proberen die man uit alle macht als "algemeen misdadiger" weg te zetten. Dan vallen zaken als Arabische origine en religieus oogpunt niet zo op, bij deze aanslag.

Pieter A Meijer. op 12-12-2018 10:19

Shalom;

Dag Kees 00:41;

Macron is de naam. Die ik meestal aanvul met: Mac(a)ron(i). Zonder saus.

De leiders/leijders, hebben allang geleden hun afspraken gemaakt. Dit op basis van het plan van:

Richard Coudenhove Kalergi. (16nov. 1894--27 Juli 1972). 

willy op 12-12-2018 10:23

Het is nog niet gedaan, Isis is nog springlevend en terrorisme zal de decadente Westerse wereld blijven geselen! Shalom

Jan op 12-12-2018 11:27

Ja Kees dat klopt vroeger hadden wij daar geen last van en nu is het geregeld aan de hand. Ik snap niet dat europa niet op zijn achterste benen gaat staan om dit elke keer te tolereren. Maar ja Nederland blijft maar slapen. Maar als het telaat is dan kan je niet meer terug.

Josef op 12-12-2018 12:48

Resoluties van Straatsburg en 1743 die uitmaken dat dat tuig beschermd moet worden hebben al vele slachtoffers geëist ga zo door genocide plegende overheden.

Bedankt politiek correct schorem!

Misja op 12-12-2018 13:39

false flag denk ik, zodat macron de touwtjes nog strakker heeft ivm gele hesjes, dit komt hem maar al te goed uit, en ze hadden deze Jihadist al veel eerder kunnen pakken. 

Lars030 op 12-12-2018 14:17

Misja op 12-12-2018 13:39

Exact dat! Nu is er even wat minder aandacht voor de gele hesjes die immers zeggen: #MacronMoetWeg, #MerkelMoetWeg, #RutteMoetWeg en nog veel meer nuttigs. Gele hesjes protesten in al die landen hebben niks te maken met links, rechts, midden maar alles met elite vs. volk.

Maar ik zal er -weer- staan zaterdag, voor de 3e keer. Niets doen is inmiddels geen optie meer!

Tom Hendrix op 12-12-2018 14:27

En het wordt met de dag nu erger. En inderdaad dankzij de politieke elite/kartelpartijen. Helaas.

Tegenstander op 12-12-2018 15:29

Het blijft allemaal bij schelden, tieren en blerren. Duuuuuuusssssssssssss?

Nutteloos, Inhoudsloos en Geruisloos.

Beste mensen jullie moeten te keer gaan tegen:

* De ik moet toch voor de Kerst en Oud & Nieuw alles in huis hebben bevolking!

* De ik moet mijn voorjaar en zomervakantie nog plannen bevolking!

* De ik moet eigenlijk is gaan kijken voor een andere auto, want de buurman heeft sinds vorige week zijn nieuwe speeltje al voor de deur staan bevolking!

* De laatste smartphone heb ik alweer een jaar, moet toch is gaan voor die laatste nieuwe IPhone bevolking!

* Erg nietwaar, wat er nu allemaal weer gebeurd is op die kerstmarkt in Straatburg bevolking!

* Ik heb best wel een aantal leuke schoenen in de kast, maar die ik nu gezien heb, "Te Gek" bevolking!

 

Nogmaals Duuuuussssss; Ik heb daar een afkeer van.

vlokje op 12-12-2018 15:31

Valse vlag aanslag?

Kijk naar de cijfertjes en niet naar de letterjes van de media

Datum 11-12

Slachtoffers 4+11 of 13+1

We weten hier wie zo communuceert........met nummertjes

pluto op 12-12-2018 15:33

In israel had deze hufter geen schijn van kans gemaakt

Janus op 12-12-2018 15:39

Mijn vrijheid wordt niet beperkt door angst, maar door fascisten, degene die het bedenken en degene die het uitvoeren ! 

Vulkanoloog op 12-12-2018 16:39

En zo worden er minder en minder kerstmarkten georganiseerd. De beveiliging ervan wordt te duur en grootschalig. Diverse kerstmarkten in Duitsland worden om die reden niet meer gehouden, want te duur ivm beveiligingskosten. De veelal communistische stadsbesturen zijn maar wat blij met deze ontwikkeling, nog sneller zullen de Europese landen mohammedaniseren. 

Nog schokkender maar niet langer verbazingwekkend meer is dat ook deze mohammedanist al achter de tralies had moeten zitten. Maar ook deze was dat niet. Je gaat bijna denken dat hier opzet in het spel is. Onze wetten moeten grondig vernieuwd worden en ik pleit dan ook voor een 'mohammedanisme-wet'. Hiermee zullen de mohammedanisten volgens hun eigen regels berecht en vervolgd worden. (mohammedanisme-wet: in de mohammedanistische geschriften het woord voor kafir/ongelovige vervangen door mohammedanist). Met andere woorden, ze moeten zelf aan den lijve gaan ondervinden hoe hun 'rechtsstelsel' werkt.

Roberto Mejías Jaime op 12-12-2018 16:59

Terreer aanslagen worden soms op de wreedste en primitiefste wijze toegepast, en weer andere keren geraffineerd en verfijnd uitgevoerd.  Het dient om te provoceren en  om te tonen dat regeringen, regeerders en ook de gewone burgers niet langer onaantastbaar zijn. Vroeger waren deze daden gericht tegen zwakke landen, maar nu heeft het zich ook naar de welvarende landen van het Westen uitgebreid. De regeringen zullen geweld en terreur weliswaar niet openlijk goedkeuren, maar hun woorden zijn wat dat betreft veel minder maatgevend dan hun daden. Zij zullen misschien afkeuren wat terroristen doen, maar ondertussen hebben zij zelf de grond rijp gemaakt voor de ontkieming van de zaden van terreur en geweld die thans bloeien en wortel hebben geschoten. En dit alles, door het zaad van toegeeflijkheid rijkelijk  te zaaien. De hele geschiedenis op het gebied van terreur is gevuld met bewijzen dat regeringen geen enkele afkeer van terreur en geweld hadden en hebben, wanneer dit hun maar te pas kwam. Zij hebben een gemakkelijke houding ten opzichte van geweld. Het lijkt alsof politieke leiders aan beide kan staan. Zowel aan de kant van het land en van het volk als aan de kant van het terreur. Hierdoor lijden regeringen twee verliezen, verlies van prestige en verlies van geloofwaardigheid. Europa leeft onder een terreur van willekeurige moorden terwijl regeringen doen als de twee beertjes; 'k stond erbij en ik keek ernaar. Binnenkort is het iets normaals in onze samenlevig zoals Macron en Sadik Khan al zei. Wij moeten ons niet verbazen binnenkort als wij letterlijk over lijken moeten stappen om onze auto te starten en naar het werk te rijden. Ja, regeringen praten en keuren af wat er gebeurt. Maar als men hun vraagt wiens schuld het is van dit alles, zwijgen ze in alle talen. Zoals in Brazil. In vier dagen in mei 2006 heeft terreur aanslagen São Paulo de grootste en rijkste stad van Brazilië op de knieën gebracht. De regering was op de hoogte van de voorbereidingen, maar deed niets, nada, nothing, ne rien. 150 politieagenten, criminelen en burgers vonden de dood. Dus wij in Nederland kunnen het al raden wat het gevolg van het ondertekenen van de Marrakesh-pact voor ons met zich meebrengt. Het is geen verrassing.

Moshe op 12-12-2018 17:19

So happy that I am working and living in Asia for more than 20 years. Europe is completely and totally lost and the illuminati EU organisation plus all leftist governments are destroying all and everything we culture and religious wise stand or better said stood for.

Now the Dutch governent has signed the destructive Marrakesh deal. Meaning that you have seen nothing yet and it will be worse a 100 fold. Dutch young people can not get a social rental house because they go to the so called asylum seekers, elderly and handicapped do not get the needed care anymore, hospitals and homes for the elderly are closed because lack of government funding etc. etc. No need to wonder where the money is going.

My advice to young Dutch families, in special those with daughters, is to move out a.s.a.p. Go to Asia, New Sealand or Australia. There you can build up a good life for you and your children.

"Wake up, O sleeper"

Ephesians 5:14

Kunt u ook Nederlands schrijven ? Zo ja gelieve uw postings in het Nederlands te schrijven. Mod.

ivootje op 12-12-2018 18:21

Wat ik niet snap is dat er nog mensen zijn die politieke partijen steunen of uberhaupt gaan stemmen. omdat het je recht is ? omdst je stem anders verloren gaat. even voor de duidelujkheid, het enige wat de politiek of de Elite van je nodig heeft is je partomonee. je leven is niets waard enenals je gedachten intereseert ze  niets. lachend wordt je voor de gek gehouden met bijna alles en ik ga dan kiezen elke vier jaar welke partij dat de komende jaren mag doen. nou dan moet je wel gekke gerrit heten. 

1 op de 3 krijgt kanker. en dat is echt niet van het roken hoor. . alles voor de handel en de bedrijven / economie.ten koste van de gewone man

Densi op 12-12-2018 18:42

Het begint een gewoonte te worden dat moslims het kerstfeest en het de nieuwjaarviering misbruiken om mensen te beschadigen, te verkrachten of te vermoorden. Men vraagt zich af met wat voor lagere diersoort we hier te maken hebben. Deze gebeurteissen zijn geen incidenten meer te noemen maar een structurele gewoonte van kwaadaardige moslims.

gust op 12-12-2018 18:44

in den belziek zegt mn nu niet meer kerstmarkt maar wintermarkt , mohamed is weer 1 maand gelukkiger.....

andre op 12-12-2018 23:39

Laatst was Ozturk van DENK zich aan het beklagen dat er teveel witte mensen op de Publieke Omroep te zien zijn. Er worden volgens hem ook te weinig zwarte mensen uitgenodigd en als ze dan uitgenodigd worden, dan worden ze gebashet.Ook te weinig aandacht voor Moslims en andere religieuze groeperingen.Hij kan gelijk hebben, maar wanneer hij zijn tv op andere zenders zou instellen, dan is het tegenovergestelde aan de hand.De Moslims hebben zich weer centraal gesteld door een laffe daad van een van hun broeders en door een van hun broeders te dissen omdat hij Kerst gezellig vind.Aandacht genoeg, maar Moslims stellen zichzelf in een kwaad daglicht.

Oma op 13-12-2018 15:42

@Tegenstander op 12-12-2018 15:29

En ik heb een afkeer van masochisten die nog steeds telkens naar zichzelf wijzen. Tekeer gaan tegen onze levenswijze alsof wij niet het recht zouden hebben om ons zorgen te maken over koopkracht, alsof wij niet het recht zouden hebben om een smartphone te bezitten om mee te kunnen met de technologische vooruitgang, alsof wij niet het recht hebben om voor vervoer te zorgen om te kunnen gaan werken...

Het is aan de politiek, hun plicht, om ervoor te zorgen dat wij de straat niet hoeven op te gaan om te protesteren tegen hun afbraakpolitiek, tegen onveiligheid door hun straffeloosheid, tegen onze verarming, tegen hun misdadige plannen waardoor islamterroristen en geradicaliseerden de mogelijkheden worden geboden om terreur te kunnen zaaien in onze maatschappij. 

Die islam aanhangers bevindt zich in onze europese landen, net door de (inmiddels door moslims geïnfiltreerde) politiek die ze voor het doel van terreur en angst onder de autochtone bevolking voor machtscontrole, naar hier gehaald hebben onder het mom van 'oorlogsvluchtelingen', opzettelijk.

Maar ik begrijp wat je wil zeggen: dat wij allemaal de straat moeten opgaan ipv onze woede op fora te ventileren en dat zal pas gebeuren als de autochtone bevolking haar gezond verstand terugvindt en zich eensgezind verenigt, de verdeel en heers tactiek van de politiek herkent en zich ontdoet van de hersenspoeling van zelfkastijding die hen door leugenmedia en politiek reeds jaren ingeprent werd waardoor verdeeldheid onder het volk nog steeds troef is.

marnix op 13-12-2018 17:03

Tot nu toe nog nooit een Aanslag in Europa op een parlement,bankvergadering, elitaire evenementen en financiële reuzen en beurzen...

Trump heeft dit bij zijn aanstelling eenvoudig opgelost:

Bij een volgende IS-aanslag op VS. grondgebied worden alle Visa en Esta-toelatingen van schurkenstaten ingetrokken, alle toelating weigeren tot het bezoeken van VS grondgebied. Het Trump effect heeft zeer snel en efficënt gewerkt, geen enkel IS-aanslagen meer op Amerikaans grondgebied. Ik herinnerde hoe de VRT-journalisten destijds in Brussel, President Trump als een economische imbeciel analyseerden, maar het heeft gewerkt! Hoeveel burgers moeten er nu nog opgeofferd worden?

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl