HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Angela Merkel: Landen moeten soevereiniteit opgeven voor Nieuwe Wereld Orde

‘Er bestaat geen groep mensen die zich het Duitse volk kan noemen’

 
Drie gezichten die samen met nog enkele anderen de allergrootste bedreiging vormen voor de toekomst van Nederland en Europa. (Afbeelding: Getty Images (2)).

‘De natiestaten moeten zich vandaag voorbereiden op het opgeven van hun soevereiniteit,’ is geen oude uitspraak van Adolf Hitler, maar de boodschap van de huidige Duitse bondskanselier Angela Merkel. Tijdens een toespraak in Berlijn hield ze haar toehoorders voor dat regeringen wat immigratie, grenzen en soevereiniteit betreft niet moeten luisteren naar wat de burgers willen. Veel duidelijker kon Merkel niet onderstrepen dat Duitsland onder haar veranderd is van een democratie in een neoliberale groenfascistische linksdictatuur, die de islamisering en verarming van Europa in een nog hogere versnelling gaat zetten.

 

Haar tanende populariteit en de slechter wordende verkiezingsuitslagen noopten Merkel tot het besluit zich in 2021 niet nog een keer kandidaat te stellen voor het bondskanselierschap. Ze doet er daarom alles aan om de agenda van de globalistische Nieuwe Wereld Orde er nog voor die tijd compleet door te drukken en onomkeerbaar te maken.

‘Natuurlijk wel op een ordelijke wijze,’ voegde Merkel er nog quasi geruststellend aan toe. Daarna ging ze fel tekeer tegen de tegenstanders van het VN Migratiepact van Marrakesh in haar eigen partij. ‘Er waren (politici) die dachten dat ze Het Volk vertegenwoordigden en konden besluiten dat deze verdragen niet langer geldig zijn. Maar het volk bestaat uit individuen die in een land leven, niet uit een groep die zichzelf het Duitse volk noemt.’

Grenzen openen voor massa immigratie ‘juist patriottistisch’

Net als haar verguisde Franse collega Emmanuel Macron beweerde Merkel dat het patriottistisch is om in te stemmen met de onbeperkte massa immigratie die het VN pact zal veroorzaken, en het willen beschermen van je eigen grenzen juist ‘niet patriottistisch’ is.

Ook Macron verklaarde onlangs dat de EU lidstaten hun soevereiniteit ‘over buitenlandse zaken, migratie en ontwikkeling’ moeten opgeven, alsmede ‘een steeds groter deel van onze begrotingen en zelfs fiscale inkomsten’ aan Brussel moeten overhandigen.

Het behoeft geen uitleg dat zowel Merkel en Macron met hun linksextremistische plannen de echt grote gevaren zijn voor onze toekomst, en niet Vladimir Putin of Donald Trump.


Xander

(1) Zero Hedge
 (2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Rustbrenger op 28-12-2018 16:47

Één land, één volk, één natie wordt weer eens duidelijk tentoongesteld

willy op 28-12-2018 17:02

Het is bezig zoals ik op deze website al eerder schreef wil men de EU versterken en de soevereiniteit van landen zal hiermee danig in gevaar komen. men zal ook volgens mij naar een federale regering, gaan, een Europees leger dat er volgens mij al is. De verarming van de inheemse bevolking zie je al aan de vele protesten van de " gele hesjes" en de massa migratie is om de identiteit van europa te veranderen in diversiteit in alle opzichten! Macron en Merkel zijn de belichaaming van deze politiek die naar een burgeroorlog zal leiden, zullen de Syrische vluchtelingen terug naar huis gaan, nu men spreekt van heropbouw en sommige ambassades in syrie terug hun deuren openen? ik denk het niet! De globalistische wereld zal er komen al moet het door het bloed heen dat is de droom van vele linkse utopisten !! shalom

Patatje Oorlog op 28-12-2018 17:26

Het gewone volk, zelfs de linksgeoriënteerden, worden pas wakker als ze de consequentie ervaren die hen het diepste raakt: Geen Nederlandse of Duitse of Franse sportteams meer die meedoen aan wereldkampioenschappen, maar alleen nog maar Europese teams. Net als Amerika geen 50 statenteams afvaardigt naar het WK voetbal, maar één team namens heel Amerika. En dit gaat niet alleen voor voetbal gelden maar voor alle sporten...

OK, nu komen de gele hesjes, de gewone mensen, pas echt in opstand. Geen deelname meer aan het WK door ons land. That does it... Ich bin wutend....

Tegenstander op 28-12-2018 17:35

 

Onderstaande reactie van de "bozeoudeman" 28 december 2018 om 16:55 op de site van E.J. Bron, zegt mij meer als alle nieuwsmeldingen en feiten die ons elke dag weer wijsgemaakt worden.

-----

Verwijderd, zie auteursrechten en schadeclaims. Mod.

ohje op 28-12-2018 18:18

Nu ze dit zo openlijk verteld wat we allang wisten  , vraag ik me af of mensen blijven wegkijken of nu begrijpen wat hun toekomst word..

Vanzelfsprekend worden verkiezingen nu ook aan banden gelegd, einde oevening.

Pier op 28-12-2018 18:19

'Het volk is een groep individuen die in een land wonen, niet een groep die zichzelf het Duitse volk noemt'; als ze dat echt heeft gezegd, dan vind ik dat een gevaarlijke uitspraak. Daarmee ontken je je eigen land, je eigen bevolking. In feite maak je je land kapot. Je geeft het op, gooit het te grabbel, maakt het waardeloos.

Vergelijk het met een huis waar een gezin in woont. Het is hun huis. Ze hebben het recht anderen te weren, omdat het hun huis is. Ze mogen bepalen welke regels er gelden. Ze hebben rechten, bezit, mogen grenzen stellen. Op de voordeur staat een naam. De naam van het gezin dat er woont. De kinderen mogen die naam dragen. Dit is de familie Jansen. Dit is hun huis. Dit is het Duitse volk. Dit is hun land.

Als je dergelijke zaken gaat ontkennen, maak je mensen vogelvrij. Je ontneemt ze hun rechten, hun eigen land, hun eigen cultuur. 

Deze Merkel is een groot gevaar voor de Duitsers. 

Tom Hendrix op 28-12-2018 18:36

Merkel, Juncker en Macron, vazallen van de duistere NWO, en de plutocraat Soros. Zij voeren de plannen uit, die A. Hitler door verovering wilde verzekeren. Het is inderdaad net als bij de NSDAP (socialisten!) toen, één volk, één land, en een leider. En de grote massa laat het gebeuren, helaas.

Raveltje op 28-12-2018 18:55

Rutte mist op de foto, maar hoort ook bij het viertal van dictators. Eigen bevolking worden alle rechten afgenomen

Hitler deed hetzelfde. Stelen, invorderen en moorden. Addergebroed. En dan een Europees leger om wat te doen? 

Het is immers logisch dat de gewone bevolking in opstand komt met steeds meer bezuinigen en steeds meer kosten. 

En dan de migranten, meest Islam, waar we het ook niet beter van krijgen. Europa wordt Derde Wereld in de kou

Toen we de euro kregen, wat inleveren was, wist ik dat het oorlog zou worden. Wij slaven moeten zijn met NSBers

Bij de gemeente het streven naar perfectie. Het Koningshuis hebben we ook niets aan als het oorlog wordt, zijn die

vertrokken. Ze zetten wel het kruisje maar eigen bevolking laat hun koud. Onze enige hoop is Jezus. 

Kom Here Jezus Kom. 

Cefas op 28-12-2018 19:05

En weer storten Frankrijk (Napoleon) en/of Duitsland (Hitler) Europa weer in het verderf, is het niet rechtsom dan is het linksom en dat is nu aan de hand. Beide naties zijn oorlogzuchtige naties, zo was het, zo is het en zo zal het zijn. Het zit in de (onverbeterlijke, dictatoriale) aard van het beestje. Beide landen leren niets van de geschiedenis en zijn er alleen maar op uit andere west-europese landen wederom  te knechten, nu onder de paraplu van de EU.

kim op 28-12-2018 19:06

Langzamerhand wordt de mensdom murw gemaakt, maar de  geldwolven hebben niet gerekend op de knappe koppen hier in Europa.

Mark van limburg op 28-12-2018 22:02

Is dit het europa dat de mensen wensen? Waar halen die politiekers dergelijke ideeen vandaan? Mensen voelen zich steeds onveiliger. Hoe dom kan je zijn dat er een bevolking zou kunnen zijn die kiest voor al zijn eigenheid, gewoonten, waarden te laten vervliegen voor een europa, die uiteindelijk een islamistisch europa wordt. Want daar is europa naartoe aan het glijden. Wanneer gaan Macron en Merkel begrijpen dat dit niet de toekomst is die de europeanen wensen.

Bundy op 28-12-2018 22:59

Nee vergissing . Is dit de emigratie -afscheidsfoto vlak voor dat het trio naar Argentinië vertrekt ? .

Raveltje op 29-12-2018 00:16

Het klinkt misschien heel raar, maar het is vooral de maffia die in de zuidelijke landen de roomse kerk

in stand hield. 

Jan met de Pet op 29-12-2018 00:56

Geloof me: zolang er zenders als SBS6 bestaan, zal er niets veranderen. De meeste Nederlanders willen worden vermaakt, niet worden gewezen op komende ellende, helaas.

Gaat allemaal niet zo heel lang meer duren, denk ik ...

Barttttttt op 29-12-2018 08:15

Ik zou toch echt eens een door de EU geschreven uitleg van die NWO willen zien. Waarom, wat is het, waartoe rijkt het,  etcetera. 

Hubert Luns op 29-12-2018 10:06

Geen enkel schoolboek noemt het Kalergiplan, maar het vormt wel de routemap van de Europese Unie. Het grote plan volgt de doelstelling dat de volkeren van Europa met Afrikanen en Aziaten moeten worden gemengd om onze Christelijke erfschat te vernietigen, om onze traditionele manier van leven af te breken en een enkel halfbloedras te creëren …opdat ‘vrede’ ontstaat.

Zie: https://www.scribd.com/document/395971036/Het-Kalergiplan-tot-Wegvaging-van-het-Oorspronkelijke-Europa

Tom Hendrix op 29-12-2018 14:26

@Jan met de Pet: 00.56. uur. Juist van U gezien.

Tom Hendrix op 29-12-2018 15:52

@Hubert Luns: 10.06. uur. Klopt. Maar daar zult U de volkomen links gelijkgeschakelde pers en media niet over horen. En ik maak mee, dat als ik er mensen over aanspreek, ze me aankijken, of ze water zien branden! De grote massa is volkomen in slaap gewiegd!

Jacob de Meerdere op 29-12-2018 22:53

Correct Hubert: maar wat doen wij aan een pers die niet meer correct nieuws brengt. Ze brengen het nieuws dat de globalisten willen dat gegeven wordt, zoals in de tijd van de Sovet-Uni waar kinderen hun eigen ouders moesten verraden.                                  Mijn idee is dat de tandem Merkel-Junker-Macron die alle drie in geen geval de Europeese bevolking vertegenwoordigen, maar de globalischtische sorros-groep en zijn gevolg. 

Uiteindelijk niet het gelijk aan hun kant gaan krijgen.                        Ik hoop dat Macron niet eindigd, zoals Lodewijk zoals u weet.            De geschiedenis zou zich wel eens kunnen herhalen, Fransen hebben al meerdere revoluties achter de kiezen.

En wat het onfortuinlijke trio betreft, zullen zij niet slagen in hun opzet om de soevereiniteit af te schaffen.  gewoon omdat de grootste soeverein dit gewoon niet zal toestaan en waarom omdat hij de koning der koningen is en hij als soeverein regeerd.  Zo almachtig vredelievend en barmachtig hij ook is, hij dult totaal geen tegenspraak of verzet. Dit staat toch duidelijk in de bijbel, hij de gevallen engel die ronddwaald met al zijn trawanten, zijn daar een mooi voorbeeld van. Hoe dat  zij ook proberen een eigen rijk te creëren, de eeuwige soeverein en Koning der Koningen zal het niet aanvaarden. Zijn volk zal opstaan en hij is de alfa en de omega en aan zijn soeverein rijk zal geen einde komen, Zij die hem niet gezien hebben in toch geloven zullen het overleven.    Geloof mij tot hier toe is alles wat hij gezegd heeft uitgekomen,  waarom zouden wij hem dan nu niet geloven en achter hem scharen en kiezen, wat hebben wij nog te verliezen - shalom.

Hennie op 30-12-2018 06:07

Graag uw nieuwsbrief

Beste Hennie- uw achternaam verwijderd i.v.m. uw privacy-  het systeem waarop Xandernieuws draait is verouderd en kunnen de nieuwe artikelen niet meer doorgestuurd worden.
Begin 2019 -  zegt Mijndomein- gaat XN over op een nieuw systeem en dan  wachten we af hoe dit gaat draaien ? en het doorsturen van artikelen. Mvg. Mod.

Tom Hendrix op 30-12-2018 08:12

@Jacob de Meerdere: 22.53. uur, op 29/12. Amen!

Peter op 30-12-2018 08:14

Verbaas me iedere keer weer hoe de Duitsers zich in de luren laten leggen door de Media,er komt over Putin en Trump geen goed woord op tv of Krant,terwijl het toch echt Merkel is geweest die daar voor de invasie en onveiligheid in het land verantwoordelijk is . Zij is degene die ervoor gezorgd heeft dat de omroepen bij de burgers via beslaglegging door de belasting ,hun kijk en luistergeld geld mogen opeisen ,[en dat zijn miljarden ]deze stap en vrijbrief geeft aan dat het allemaal vooropgezet is en dat de media nooit ,maar dan ook nooit iets slechts over haar zullen schrijven ,want de hand die je voed bijt je niet .

Leon op 30-12-2018 22:32

👍 perfect omschreven die laatste alinea.

100 % waar. Niets aan toe te voegen.

AEO op 07-01-2019 11:20

Laten we waakzaam blijven! Europa is de plaats waar de in de Bijbel voorzegde antichrist zal opstaan. Al deze chaos is slechts de aanzet hiertoe! De chaos zal steeds erger gaan worden en de toestand zal onhoudbaar worden. En dan zal er een leider opstaan, die belooft om de orde te herstellen en de rust te doen terug keren. Hij zal verwelkomd worden, maar al snel zal zijn duistere antichfistelijke agenda bekend worden. 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl