HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

12 Franse generaals waarschuwen dat VN Migratiepact einde van Europese beschaving betekent

Brief groep Franse topmilitairen aan Macron: ‘Met ondertekening van dit Pact berooft u ons van ons thuisland’ – ‘De staat heeft te laat erkend dat het onmogelijk is een groot aantal mensen uit een totaal andere cultuur te integreren’

 
Een van de ondertekenaars is voormalig minister van Defensie Charles Millon (links op de foto, genomen in 1996).(Afbeelding: Getty Images (2)).

12 Franse generaals, waaronder een voormalige minister van Defensie, hebben samen met een admiraal en een andere topcommandant een brandbrief geschreven aan president Macron om het VN migratiepact in Marrakesh niet te ondertekenen, omdat dit volgens hen betekent dat Frankrijk en Europa de komende jaren met miljoenen migranten zullen worden overspoeld, ‘waardoor de kenmerken van onze beschaving zullen verdwijnen. U berooft ons in de ware zin van het woord van ons thuisland.’ 

Net als landen zoals Italië, Oostenrijk, Tsjechië, Polen, Slovenië, Estland, de VS, Australië, Israël en Chili lezen de Franse generaals van de vrijwilligerstroepen (VPF) iets heel anders in het Pact dan bijna alle politieke partijen in Den Haag, namelijk dat er wel degelijk een ‘regulier recht op migratie wordt opgericht’, dat via reeds bestaande verdragen aan de Europese landen die het zoals Nederland wel ondertekenen aan onze nationale wetten kan worden opgelegd.

Immigratie wordt met het Pact wel degelijk een recht

Zoals we al eerder schreven is het Pact zelf weliswaar ‘niet bindend’, waar alle media ook steeds op hun kenmerkende onvolledige en misleidende wijze op hameren, maar dat doet feitelijk niet ter zake, omdat er zo’n 90 keer het woord ‘verplichten’ of ‘verplichting’ in de tekst staat. Daarmee kan iedere migrant via het Europese Gerechtshof alsnog voor elkaar krijgen om toegelaten te worden, omdat dit Hof de EU-staten wèl kan dwingen om haar uitspraken in nationale wetgeving om te zetten.

Er blijft vrijwel niets over van onze soevereiniteit

 ‘Het lijkt erop dat de enige soevereiniteit die in Frankrijk (en dus ook Nederland) blijft daaruit bestaat dat wij vrij mogen beslissen op wat voor manier wij de doelen van het Pact (= de immigratie van tientallen miljoenen mensen uit Afrika en het Midden Oosten zo makkelijk mogelijk maken) gaan realiseren,’ concluderen de topmilitairen dan ook. Maar dat mag Macron volgens hen nooit doen zonder het Franse volk naar hun mening te vragen. Uit peilingen blijkt namelijk dat 80% van de Fransen de immigratie juist drastisch willen beperken of helemaal willen stopzetten.

‘Ondertekening is extra reden voor een opstand’

‘Dus als u op eigen houtje besluit dit Pact te ondertekenen, zal u aan de woede van een reeds uitgezogen volk een extra reden voor een opstand toevoegen,’ waarschuwen ze. ‘U zou zich daarmee schuldig maken aan het niet houden aan de democratie, of het verraad van het volk.’

Om de onbeperkte migratie die het Pact mogelijk maakt te financieren zullen de toch al hoge belastingen verder moeten worden verhoogd, zo vervolgen de generaals, en dat terwijl het vanuit het oogpunt van veiligheid nu al dringend noodzakelijk is de gevolgen van het binnenhalen van grote aantallen niet-Europese migranten (overbelasting sociale zekerheid en exploderende criminaliteit) te beperken.

‘U berooft ons van ons thuisland’

‘Feit is dat de Franse staat te laat erkend heeft dat het onmogelijk is een groot aantal mensen uit totaal verschillende culturen te integreren. De laatste 40 jaar hebben zij elkaar gevonden in parallelle samenlevingen, die zich niet meer aan de wetten van de Republiek onderwerpen.’

‘Tenslotte kunt u niet negeren dat het wezen van de politiek daaruit bestaat om veiligheid en harmonie te garanderen. Dat kan echter alleen worden bereikt als er een zekere coherentie in de samenleving overeind blijft, die in staat is gemeenschappelijk te handelen. Dat wordt nu steeds problematischer.’

Daarom ‘kunt u niet alleen beslissen om de kenmerken van onze beschaving uit te wissen en ons in de meest ware zin van het woord van ons thuisland te beroven. Wij eisen daarom dat u de ondertekening van dit Pact opschort en de Fransen de mogelijkheid geeft om zich per referendum erover uit te spreken. U bent tegenover de Fransen verantwoordelijk voor uw handelingen. Dat u bent gekozen is geen blanco check.’

Tekende de Tweede Kamer geruisloos voor onze ondergang?

Waarom de ondertekening van dit Pact dan -op de weggehoonde protesten van PVV en FvD na- geruisloos door de Tweede Kamer kwam, is ons een raadsel. Of de parlementariërs zijn onwetend en naïef, of het was van meet af aan de bedoeling om het Nederlandse volk te misleiden en te bedriegen, en ons in de komende jaren voor het voldongen feit te stellen dat onze samenleving miljoenen migranten zal moeten opnemen en door de in hoogste versnelling gezette islamisering permanent zal veranderen en verarmen.

Met andere woorden: het VN migratiepact luidt feitelijk het einde van onze huidige democratie, vrijheid en welvaart in. Hebben de extreemlinkse globalisten dan toch gewonnen.

 

Xander

(1) Epoch Times
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

08-12: ‘Gele Hesjes versus Macron luidt het einde van de EU in’
05-12: Oud SPD deelburgemeester Berlijn over migratiepact: Politici hebben niets geleerd van ondergang DDR (‘/ Dit migratiepact is eenzijdig, belooft migranten veel en lokt ze hierheen’)
01-12: Britse politicus: Pact van Marrakesh overspoelt Europa komende 6 jaar met 59 miljoen migranten
30-11: Directeur Instituut Volkenrecht zeer kritisch over VN-Migratiepact waar kabinet Rutte mee instemt
21-11: ‘VN Migratiepact is volgens volkenstrafrecht legalisering van genocide’ (Voorzitter Duits parlementair comité: VN Migratiepact heeft wel degelijk rechtskracht en zet alles op zijn kop)
10-11: Officiële statistiek: VN en EU vinden dat Nederland nog 8 miljoen migranten kan opnemen
05-11: VN geeft Turkije gevaarlijk veel macht over migrantenstroom naar Europa
04-11: (/ Waarom worden grenzen ineens een racistische doodzonde als landen en volken deze willen handhaven?)
01-11: Afgetreden Franse minister BiZa bang dat land binnen 5 jaar instort door massa immigratie (/ Pact van Marrakesh zal ondergang West Europa versnellen en bezegelen)
22-10: ‘VN invasie Europa en Amerika met 600 miljoen tot 2 miljard migranten is begonnen’ (/ VN wil immigratie Europa opvoeren tot ruim 25 miljoen per jaar / Migranten invasie bedoeld om grenzen, soevereiniteit en onafhankelijkheid te vernietigen, zodat er een VN wereldregering kan worden opgericht)
21-10: Oostenrijk noemt door Nederland gesteunde VN migratiepact van Marrakesh ‘vergif’ 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.


Reacties

Tom Hendrix op 10-12-2018 18:08

Eens met het artikel. Maar een simpele vraag, waarom gebruiken deze generaals niet het leger, om de charlatan Macron af te zetten? Aan woorden hebben we niets! Alles overziende kan ik steeds beter begrijpen dat Generaal Franco in Spanje ingreep in Juli 1936, om daar een communistische dictatuur te stoppen. Want laten we eerlijk wezen, Is Nederland, net als Duitsland en Frankrijk nog wel een democratie? Ik twijfel ten zeerste hieraan. Alles lijkt erop dat de eussr dictatuur al regeert.

ohje op 10-12-2018 18:31

Maakt niets uit de vogel is geschoten.

Hoop dat goedmensen nu tevreden zijn en de gevolgen hiervan lachend opnemen.

jawel op 10-12-2018 18:57

We wisten dit al, en de voorstanders zijn psygopaten , no brainers die omwille hun eigen belang nl naar de afgrond  brengen. Hun hoge i.q is al een tijd ernstig aangetast en afgevoerd via het riool. Waarschijnlijk door de gem trails waarvoor ze ongetwijfeld ook voor zouden hebben getekend.  Bedankt pennelikkers voor de miserie die op ons afkomt . Ook mijn schoonzus bedankt ,die in een partij zit die ook voor was , ook voor haar is het alleen maar eigenbelang , en dat terwijl ze nog 4 jonge kinderen heeft die als ze tegen de 30 jaar oud zijn midden in de chaos zitten wat ze o.a ook aan hun moeder te danken hebben.  

kim op 10-12-2018 19:50

Het is zo duidelijk: de VN wil de Europeaan uitwissen en zo snel mogelijk. Het is een volksverlakkerij voor alle Europeanen van de grootste waanzin die er ooit bestaan heeft, om heel de wereld hier binnen te halen, voedseltekorten, opééngepakte haatdragende analfabeten waar wij slaven voor moeten zijn, want zij krijgen rechten en die van de autochtonen wordt het afgepakt. Werken mensen, tot je er bij neervalt. En wel zo snel mogelijk want dat is de bedoeling. 

Wat een waanzin. Ik kijk om 20.00 uur naar wat Macron op tv te vertellen heeft aan zijn arme onderdanen. Er is (op een paar landen hier) geen regering meer maar een dictatuur van jewelste.

Jean op 10-12-2018 19:50

Als wij Europeanen nu eens die macron, merkel, may, michel en die volledige EU bende buiten flikkeren en de grenzen sluiten dan besparen wij ons enorm veel ellende en besparen ons miljarden.

Nu doen is de boodschap.

Cefas op 10-12-2018 19:51

Marrakesh is het begin van het einde. Miljoenen moslim mannen (geen vrouwen) uit afrika en elders staan klaar om Europa illegeaal en als zogenaamde vluchteling/immigrant te overspoelen met hun desastreuze aanwezigheid om Europa te destabiliseren en over te nemen. Chaos troef, met dank aan de EU en de regeringen van diverse Europese landen, waaronder Nederland. Rutte bedankt, kluns, die je bent.

Celtic2b op 10-12-2018 20:15

Als de rotzooi werkelijk hits the Fan , dan gaat er wel meer geruisloos verdwijnen neem ik aan .

En zover zijn wij in Nederland daar ook niet meer van verwijderd ....

Per 2019 gaan de belastingen pittig omhoog zo te zien en wat er nog volgt,

zoals de dieseltax , haha !

Erg dom  allemaal want we missen hier het echte criterium , Global Cooling !

We zullen dan de russen hard nodig zijn , zij oogsten nu al hun voedsel indoors bij sub zero temperaturen.

Maar misschien is het wel de bedoeling dat heel Afrika en de Eurocraten hier straks moeten overleven in een poollandschap,

terwijl de Nationalisten in Afrika hun gewassen verbouwen en daar een nieuwe maatschappij beginnen .....

En Nee !  Eurofielen komen er niet in , die lieten ons teveel in de kou staan !

Wiljo op 10-12-2018 20:26

Maar weinigen weten van de tweede Exodus. Wat zou er nodig zijn om die op gang te laten komen ? Eerst vissers daarna de jagers

Patatje Oorlog op 10-12-2018 20:33

Europeanen zijn de nieuwe indianen. We mogen alleen nog maar hopen dat er ook voor ons reservaten komen waar we met rust gelaten worden en onze eigen cultuur kunnen hooghouden.

Patje op 10-12-2018 20:47

Ik kan wel huilen. Verder heb ik niets toe te voegen. 80% a 85% van alle Europeanen zijn gewoon domme apen ! Rutte , jij smeerpijp , schaam je diep ! .... Heel Diep  !!!!

Lisamary op 10-12-2018 21:12

Wie gaat in godsnaam een pact tekenen waar je nooit meer van af komt? Onze "intellectuële" linksliberale leiders in heel Europa kunnen hun diplomas, waarmee ze zogenaamd hun topfuncties hebben bereikt door de WC spoelen. Geen van de leiders die het pact tekenen beseffen waar ze mee bezig zijn en t.z.t als de echte migratie op gang komt zullen ze geen benul hebben hoe ze het moeten aanpakken, laat staan oplossen. Degene die denkt dat het pact niet bindend is zal van een koude kermis thuiskomen. De hele inhoud gaat alleen over de rechten van de migranten en over de plichten voor de ontvangende landen om het welzijn van deze migranten te garanderen en hun geluk te vervolmaken ongeacht wie zij zijn en war ze vandaan komen. Je moet niet alleen dom maar ook blind zijn als je je eigen volk, aan wie jij je succesbaan te danken hebt, die zich met gesnoerde lippen alleen maar dienen te schikken aan de nieuwe situatie op deze achterlijke en gemene manier in het harnas gaat jagen. Het hele pact is tot stand gekomen om ons prachtige continent door de Arabische uitzendlanden compleet te kapen. 

Raveltje op 10-12-2018 22:08

Nu hebben de smokkelaars vrij spel om alle criminelen uit die landen naar Nederland te brengen, terwijl de voor gangers

Al voor veel ellende hebben gezorgd. Het wordt een grote chaos. En dan alle ziekten die ze meenemen. 

Eigen bevolking wordt alles afgeplunderd en behoorlijk misbruikt. We gaan terug naar de Middeleeuwen.,dit kost zoveel

dat er straks geen geld is voor eigen bevolking. Het wordt dus oorlog omdat het bestuur, dik in het pluche, geen

zeikerd geeft om eigen land.Ook het Koningshuis pleegt verraad of hoeft die niet te tekenen? Ons land is geen

Koninkrijk meer maar een dictatuur. Het volk wordt monddood gemaakt. Het bestuur pleegt meineed. 

Alles wordt ons door de strot geboord. 

En is er echt maar een deel van de bevolking die sinds de euro geen vertouwen heeft in het leeuwendeel van de

politiek? 

Shadow1100 op 10-12-2018 22:09

Niet alleen Mark-Pineukio-Rutte, want hij liegt en bedondert je. We weten nu welke  partijen voor de deelname aan de grote "geefeuropaweg" show. Voor het stemmen tijdens de aanstaande verkiezingen blijven er maar 2 normaal denkende parijen over, namelijk PVV en FvD. Nederland gaat stuk, maar de grotegeldboys worden er op hun eiland in de Bahama's weer rijker door......

Eelke Piers op 10-12-2018 22:10

@Patatje Oorlog op 10-12-2018 20:33

Konden we maar een eigen reservaat in- en oprichten maar dat mag en kan niet want vreemdelingen niet toelaten is de reinste discriminatie.

Volgende week is er nog een kans want dan moet de zaak in de USA beklonken worden. We kunnen ook allemaal een geel hesje kopen en daar overal en altijd me de straat opgaan. Dan kunnen we nog een revolutie beginnen en Rutten en consorte voor een tribunaal brengen voor landverraad en als laatste kunnen we daarna alle verdragen en pacten eenzijdig opzeggen.

vlokje op 10-12-2018 22:13

Verloren zaak, tis trekken aan een dood paard, elite-gepeupel 1-0

In 1 ding ben ik het met mijn tegenstanders eens, hoognodig een reset in de maatschappij, en ben bang dat dat niet zonder bloed vergieten gaat,

Uit het "boekje": Zelfs op een theo-logische manier gaat het niet zonder bloed bad

Wakkere Joost op 10-12-2018 22:52

Met andere woorden: het VN migratiepact luidt feitelijk het einde van onze huidige democratie, vrijheid en welvaart in. Hebben de extreemlinkse globalisten dan toch gewonnen.

Dacht het niet!

Geef mij maar een geweer. En je zal het zien.

Tijd om er wat aan te doen.

Ingrijpen.

En wat de politie betrefd de meeste van hun gooit staks zijn uniform op

de grond. Want ze moeten tegen hun eigen familie gaan vechten.

En er is geen houden meer aan want het word ze straks teveel deze

druk.

 

JP op 10-12-2018 23:24

Tja dan zit er niets anders op dan dat deze Generaals ook een Q team gaan vormen en een plan smeden, evenals als hun collega's in de US.

Piet 1 op 10-12-2018 23:48

Lisamary op 10-12-2018 21:12,

Als alle verdragen met de EU en de VN  per direct  worden stopgezet hebben ze niets te willen.

Nieuw Begin op 11-12-2018 00:03

Lees Prof. Dr. Mr. Afshin Ellian in Elsevier:

https://www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie/2018/12/voorwaarts-van-macron-is-vooral-hetzelfde-660960/

De eerste alinea uit dit artikel:

Macrons En Marche! blijkt niets anders dan de voortzetting van het ancien régime, schrijft Afshin Ellian. Voorwaarts op weg naar de uitvoering van het door de sociaal-democraten tot stand gebrachte Klimaatakkoord van Parijs, voorwaarts naar het nieuwe Jeruzalem, namelijk Brussel, en voorwaarts met de belastingverhoging.

tycho op 11-12-2018 00:21

We kunnen aan Putin vragen hoe we dit moeten oplossen. De Russen hebben dank zei de  banksters heel veel geleden. Stalin hielp er vijfenzestig milloen russen om zeep. Dat zit stevig in het  geheugen verankerd; die flikken de banksters zo'n kunstje niet meer al zijn ze het wel aan het proberen. De banksters moeten en zullen Europa naar de Filistijnen helpen. Het dun loopt de banksters door de broek dat Europa samen gaat met Rusland. Dit is de reden dat ze Europa aan het verzwakken zijn maar met de manier waarop bereiken ze het tegendeel. Het hemd is nader dan de rok; toch, ontaarde Amerikanen? Met de Russen wil ik wel mijn oude bruine jas uit de kast halen.  

Kees op 11-12-2018 07:52

Of de Franse generaals spelen onder een hoedje met Macron   (en houden het volk zoet ) of de tegenwoordige Franse generaals hebben geen ballen meer zoals de Franse generaals van het vorige tijdperk.

JP op 11-12-2018 08:51

tycho Trek je daarbij dan ook een "bruin hemd" aan?

Lisamary op 11-12-2018 09:35

Piet 1

Beste Piet. Hoe wil je bereiken dat alle verdragen met de EU gaan stoppen? 

Lisamary op 11-12-2018 09:46

Tycho

Ik denk dat de russen hun zakken vol hebben met Europa. De laatste jaren worden ze alleen maar tegengewerkt en in de hoek gedreven met allerlei sancties en maatregelen, over de automatische beschuldigingen over alles en nog wat maar niet te hebben.. Een samenwerking met de russen zou alleen mogelijk zijn, als deze linksliberale bende het loodje zou leggen.

gust op 11-12-2018 09:53

kom meneer poetin en bevrijd ons van het kwade , het zij zo .

Lisamary op 11-12-2018 09:53

Patatje Oorlog

Er is geen kans meer, want het verdag zal niet door de USA moeten goedgekeurd, maar door VN zelf, die al bij voorbaat voor deze pact is.

De bijeenkomst van maandag, waar al die afgereisden op onze belastincenten er naar toegingen, was binnen een mum van tijd beklonken, want de ontvangstcomité, zonder dat er een discussie of enige vragen tot stand kwamen, aan de aanwezigen meedeelde, dat gezien er geen reacties, c.q. bezwaren zijn binengekomen, de pact is aangenomen.

mijn mening op 11-12-2018 09:54

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini haalt uit naar het Nederlandse beleid om asielzoekers met kinderen voorlopig niet terug te sturen naar zijn land. https://www.telegraaf.nl/nieuws/2903361/italiaanse-minister-haalt-uit-naar-nederlands-asielbeleid?fbclid=IwAR116kRQG_zBmFI2GgfIz2u61dVQ5E56uxwg09-uFCEe1pBwvEZxHkMVU7g&utm_source=www.facebook.com&utm_medium=referral&utm_content=/

Eelke Piers op 11-12-2018 11:39

De eerste resultaten van het Marrakesch-pact zijn al binnen.

De Standaard meldt: Minister van Volksgezondheid, Asiel en Migratie Maggie De Block (Open VLD) heeft haar diensten inderdaad gevraagd om het aantal asielaanvragen ‘stap voor stap’ naar boven op te drijven.

Eelke Piers op 11-12-2018 11:41

@tycho op 11-12-2018 00:21
Als je bij vertelt wat je onder banksters verstaat zou je commentaar een eind duidelijker zijn
Oma op 11-12-2018 11:48

@Nieuw Begin op 11-12-2018 00:03: inderdaad, prof. Ellian legt nog meer smeerlapperij bloot van dat pact: 

De griezelige eis om data te verzamelen (op te merken: het europese GDPR ter bescherming van persoonlijke gegevens, wordt openlijk door vn geschonden hierdoor!!!) ....en:

"De immigratievoorstanders niet weten (of niet willen weten) met welke soort regimes ze dit pact ondertekenen. De meerderheid van de leden van de Verenigde Naties bestaat in meer of mindere mate uit dictatoriale of despotische en zelfs totalitaire regimes."   En die regimes hebben geen democratie en onderschrijven de mensenrechten niet!!

Door het verplicht registreren van vluchtelingen krijgen despoten, bij uitwisseling van die gegevens, een perfect registratiesysteem van hun (dissidente)burgers op een zilveren schaaltje gepresenteerd, wat een gevaar vormt voor oppositiegroepen en verzetsgroepen in die dictatoriale landen en voor al hun politieke vluchtelingen.

Enerzijds worden, door het niet-bindende karakter,(en dan nog het verheffen van vluchteling/asiel tot mensenrecht op 19 decmber in NY!) de ontvangende landen verhinderd/gesaboteerd om illegalen/vluchtelingen terug te sturen en anderzijds kunnen de herkomstlanden hun onderdanen weigeren terug te nemen, net door dat niet-bindende karakter van het pact!   Perfect uitgekiend door de duivelse vn, nietwaar?

Europa mag geen enkele vluchteling terugsturen en zij mogen wel elke eigen onderdaan/vluchteling weigeren terug te nemen! Europa enkel de plichten en dictators/herkomstlanden enkel de rechten - dat kennen we ook voor de bevolking: enkel de plichten en verarming door de factuur en vluchtelingen enkel de rechten en onze welvaart.

"Ook is het verbijsterend dat de westerse media niet bereid waren om de gevolgen voor de persvrijheid van dit pact onder de loep te nemen. De onwelgevallige journalisten en opiniemakers moeten kortom een educatie ondergaan.    

De heropvoeding van journalisten is in één adem genoemd met strafbare feiten als racisme, hate speech, et cetera. Natuurlijk hebben de meeste landen op aarde, die ook nog eens niet-democratisch zijn, geen probleem met de heropvoeding van journalisten en de controle op internet. 

Dit pact is een ernstige aantasting van vrijheid van meningsuiting.

Media krijgen een nieuwe ideologische taak toebedeeld..Dit is geen journalistiek meer, maar een despotische propagandamachine. Vreemd dat de Nederlandse journalisten nog geen bezwaar hebben gemaakt, tegen deze ernstige inbreuk op hun persvrijheid."

Zo diep is de j(h)ournalistiek reeds gezonken dat ze niet eens meer reageren op censuur en hun muilkorven door misdadige vn en onze politieke medeplichtigen.

ieznogoedh op 11-12-2018 12:04

In ieder geval mag de bevolking van de diverse ondertekenende landen in Europa, souverein betalen :-)

Wat hiervan ook zij, The Donald heeft de hele wereld laten zien dat het heel goed mogelijk is om in steen gebijtelde verdragen eenzijdig op te zeggen.

Dus als het merendeel van de Nederlanders nou voortaan hun verstand gebruiken als ze weer eens ter stembus gaan, dan kan dit Marrakeschprobleem worden opgelost.

Van het gros van de kartelpolitici hoef je niets te verwachten. Die worden pas wakker als ze zelf persoonlijk de kwade gevolgen van hun immigratiebeleid moeten ondergaan.

Ik kan dan ook niet anders dan pleiten voor een vliegende brigade die dit soort landverraders opspoort als ze het hazenpad hebben gekozen en ze bestraft.

Perry op 11-12-2018 12:25

De extreemlinkse globalisten hebben echt niet gewoonten, als er echt zoals wordt beweerd in enkele jaren miljoenen van die zogenaamde vluchtelingen hier binnen huppelen, dat komt het volk in opstand, want zo veel van dat volk in zo’n korte tijd dat pikt geen een volk. Dat wordt dan die befaamde druppel. Ik sta al te popelen om mee te doen, kunnen we eindelijk schoon schip maken, want die islamitische baggerzooi komt mij al jaren de strot uit.

Perry op 11-12-2018 12:29

Vergeet niet, ieder verdrag kun je ook weer eenzijdig opzeggen, dat is totaal geen probleem, je mpet het natuurlijk wel willen.

willy op 11-12-2018 13:43

migratie zal de identiteit van een bevolking danig veranderen, het is oplosbaar omdat de landen , de wereld het willen, het is hun toren van Babel die eens in elkaar zal storten!Shalom

Pier op 11-12-2018 14:06

Generaals? Als ze dit serieus menen, dan zouden ze de consequentie van deze verklaring eveneens serieus moeten nemen en dat kan maar één ding betekenen: in geval de zittende president en zijn regering hier geen acht op slaan is de enig geldige reactie van deze generaals, als ze zichzelf tenminste serieus nemen, een militaire staatsgreep, waarbij de hele huidige regering niet alleen buiten spel, maar tevens wegens verraad van eigen land en bevolking, in de gevangenis moet worden gezet.

Het is dus afwachten. Of Macron neemt dit ter harte, of niet, en dan zal blijken of deze generaals uit het goede hout gesneden zijn of net als de huidige regering alleen maar mooi praten.

Wat een tijden! Wat een lafheid alom, wat een verraad, wat een machtsmisbruik, wat een misselijk makend politiek vals gekronkel. Wat een slechtheid. Wat een onderdrukking van de eigen bevolking, minachting voor de gewone mensen, minachting voor eigen cultuur,  minachting voor het christendom. Dit laatste is naar mijn mening de onderliggende oorzaak van dit letterlijk goddeloze bewind. 

Doordenker op 11-12-2018 14:39

Er was in Marrakesh uiteraard vooral veel applaus van de landen, die nu met dit duivelse VN-pact hun categorieën van burgers waar ze niets (dan last) aan hebben - zonder enige beperking - naar de westerse landen zullen kunnen gaan sturen.

De vloedgolf van miljoenen van dergelijke migranten zal dan ook de ondergang betekenen van onze eigen economie, cultuur, way of life, veiligheid, volksgezondheid, sociale zekerheid en... uiteindelijk van onze democratie zelf.

Roberto Mejías Jaime op 11-12-2018 15:02

De afbrokkeling van de Europese cultuur is de kraak heldere realiteit tegen het eind van de vorige en het begin van deze eeuw geworden, ook in Nederland met vooral klem op een enorme toename van misdaad, immoraliteit, losbandigheid en drugverslaving, alsook een verzwakking van het onderwijs en de gezinsstructuur. Hard drugs en wapens zijn overal te koop. De toename van de migratie met haar bizarre gevolgen, en als toetje het ondertekenen van de Europese doodvonnis door een Marrakesh-pact. Nederland is een land geworden die van binnenuit bedreigd wordt door de regering/kabinet. Ouderen verwijzen naar de tijd dat het dagelijks leven rustiger verliep. Ouders, kinderen en de gehele verdere familie waren zich terdege bewust van hun burgerlijke en familieverantwoordelijkheden. De toenemende oneerlijkheid en corruptie van degenen die dit land besturen en die opzichtig met rijkdom verkregen van dit volk geuren maakt anderen afgunstig en brengt hen tot de gedachte dat ook zij oneerlijk moeten zijn om ook rijk te worden. De Nederlandse beschaving waarvan ik op school had geleerd is grotendeels jammer genoeg verdwenen. Ik had altijd gedroomd dat ik deze unieke beschaving zal meemaken. Ik had het wel geproefd, maar nooit gesmaakt. En dit alles door slechte politieke regeringen. Alles wijst erop dat de Nederlandse beschaving op het punt staat om op te houden te bestaan. De alom heersende verkeerde gewoonten zoals dronkenschap, drugs, geen respect, prostitutie en luiheid, de migratie tsunami etcétera, en die alle leiden tot vernietiging van de Nederlandse beschavingstructuur zoals hierboven staat vermeld. Ik persoonlijk denk dat de vernieting, de verwoesting, het uiteen rukken van de Nederlandse beschaving niet meer te redden is, maar vooral door deze satanische duivelse Marrakesh pact. Het Nederlandse volk verdient veel beter. Maar ja, wanneer een goddeloze regering heerst, zucht het volk.

AEO op 11-12-2018 15:47

@Roberto Mejías Jaime,

We hebben een goddeloze regering, gekozen door een volk dat God de rug heeft toegekeerd. We wilden het zo graag zonder God, en nu mogen we het zelf zonder God gaan ondervinden.

Tom Hendrix op 11-12-2018 16:43

Dit zijn nu de gevolgen, als men God buitensluit, en het materialisme, genotzucht, en egoïsme tot de hoogste deugden worden verheven. We gaan gewoon, "de bietenbrug", op. Jammer voor de goedwillenden, de reageerders op deze site die wel klaarwakker zijn. Onze zombiebevolking snurkt lekker verder...

tycho op 11-12-2018 17:10

Eelke Piers op 11-12-2018 11:41: Inderdaad staan er een paar fouten in het stuk. Je zou uit het geschrevene de indruk krijgen dat de Russen vuile kunstjes overhoop halen terwijl ik het westen, met zijn New American Terror Organisation bedoel.  Onder de Banksters versta ik de Rothschilds, Macron, Rutte, Merkel en de hele elitaire pedofielen club.  

Bartttttt op 11-12-2018 18:41

Ok, dit is een hele lange docu, van 3.5 uur.

Kijk absoluut als je goed wilt snappen hoe de banksters (centrale of federale bankiers) werken op een horizon van tientallen jaren. Als je het snapt, zie je het. Zijn zijn ook onderdeel van the deep state waar Trump werkt aan hun ontbinding.

https://www.youtube.com/watch?v=ipfrhTyrCPg

Michaël ;-{> op 11-12-2018 19:09

@ Tom Hendrix op 11-12-2018 16:43 & AEO op 11-12-2018 15:47

Inderdaad. ''Wie God verlaat, heeft smart op smart te vrezen.'' Ook al hebben velen niet voor deze regering gekozen, hebben we er helaas wel mee te maken. Terwijl de volgende artikelen (nog) niet uit de grondwet geschrapt zijn:

Grondwet, Hoofdstuk 1

Art. 20

De bestaanszekerheid der bevolking en spreiding van welvaart zijn voorwerp van zorg der overheid.

Art. 21

De zorg van de overheid is gericht op de bewoonbaarheid van het land en de bescherming en verbetering van het leefmilieu.

Piet 1 op 11-12-2018 20:28

Lisamary op 11-12-2018 09:35,

Onder Gods leiding zoals ik al schreef.

En als je kunt aantonen (onder Gods leiding --profetisch) hoe het volk werd en wordt bedrogen heb je een reden om radicaal alle verdragen te beëindigen, het staat in de bijbel.

Oma op 12-12-2018 11:12

AEO op 11-12-2018

"We hebben een goddeloze regering, gekozen door een volk dat God de rug heeft toegekeerd. We wilden het zo graag zonder God, en nu mogen we het zelf zonder God gaan ondervinden."

Aan AEO en andere (streng, achtergebleven?) katholieken/gelovigen:

het stuit mij enorm tegen de borst hier telkens te lezen over:

- 'onze' zelfkastijding, het overblijfsel van het juk van de kerk, misschien ook nog foltertuigen erbij halen om jezelf af te slaan? Doe je dan genoeg boete voor je 'zonden'?

- de beschuldiging van afkeren van God terwijl het enkel gaat om afkeer van de ontmaskerde, menselijke machthebbers in het rijke vaticaan met kerkelijke vertegenwoordigers in de parochieën waarvan een gedeelte zijn poten niet kan afhouden van kinderen. 

- en uiteraard de straf en boetedoening die we hierdoor over onszelf zouden afroepen. 

Dat alles heeft niks te maken met je persoonlijke geloof in God of hoe je je geloof belijdt, dat is tussen jou en God.  God mengt zich niet en nooit in onze keuzes daar gaf Hij ons Zelf de Vrije Wil voor.....Wanneer dringt dat eens door?

Afgeven op moslims die elke verantwoordelijkheid afwentelen op hun allah maar jullie zijn geen haar beter want je doet net hetzelfde: 

God misbruiken door Hem te verlagen tot een wraakzuchtige God die ons in de steek zou laten om jezelf een pak slaag te geven als straf voor zonden, dat keuzen zijn die we mogen maken om van te leren.....

"We" hebben het altijd zelf in de hand gehad en zonder God gedaan, neem de volledige verantwoordelijkheid voor je keuzes en daden als mens ipv je te verstoppen achter God.

Spreek dus in naam van jezelf en niet met "wij" want God is voor mij geen wraakzuchtige grijsaard die verwacht dat ik mijzelf straf voor het boeten van zonden die er niet zijn uit angst voor Zijn onbestaande toorn.

Wij hebben geen goddeloze regering gekozen omdat we de rug naar God gekeerd hebben maar omdat de regering en alle politici een bende gewetenloze schurken en mensen zijn met ongebreidelde hebzucht en geen oog hebben voor het algemeen welzijn van het volk. 

Wij kiezen een regering op basis van hun partijprogramma's en beloften, wat zij kiezen te doen na verkozen te zijn, daar heb jij noch God enige invloed op en is zeker niet de schuld van de (gelovige?)kiezers dus stop met de verantwoordelijkheid van de regering bij jezelf en vooral ons te leggen....dit hoort trouwens thuis in het Geloofsforum?

Frans H. op 18-12-2018 22:09

Pim Fortuyn waarschuwde al dat dit deel van Europa kans loopt op een vorm van burgeroorlog en andere ernstige ontregelingen. Zie interview van 28-01-2002, dit antwoord geeft hij vanaf 45:34.

https://www.youtube.com/watch?v=gVaZzmXUVN8&feature=youtu.be

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl