HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Analisten vragen Trump in petitie om dialoog met Putin om wereldoorlog te voorkomen

‘Nieuwe koude oorlog vormt existentiële bedreiging voor hele wereld’ – Amerika dreigt met ‘stevige militaire actie’ tegen een door Rusland geleid offensief in Syrië

Tanks verzamelen zich voor een door Rusland gesteund Syrisch/Iraans offensief in de Daraa regio. Amerika dreigt met militair ingrijpen. (Afbeelding: (2)).

Sommige mensen vinden de vele waarschuwingen op onder andere deze site voor het mogelijk al binnen enkele jaren uitbreken van een nieuwe wereldoorlog te ver gaan. Alles gaat immers toch nog steeds goed, er heerst hier nog steeds vrede en rust? Toch zijn er zeker het laatste jaar ook steeds meer professionele analisten die eveneens constateren dat er nog maar heel weinig voor nodig is om een massaal gewapend treffen tussen de supermachten te doen uitbreken. Een aantal van deze analisten hebben zelfs een petitie voor het Witte Huis opgesteld, waarin Trump dringend wordt opgeroepen om persoonlijk met Putin te gaan praten, omdat de nieuwe Koude Oorlog ‘een existentiële bedreiging vormt voor de volken van beide landen, en die van de hele wereld.’

 

Alleen ‘haters en idioten’ willen geen goede band Rusland

‘Ronald Reagan sprak de beroemde woorden dat ‘een kernoorlog niet gewonnen kan worden, en daarom nooit uitgevochten moet worden. De enige waarde dat beide landen kernwapens hebben is om er zeker van te zijn dat ze nooit worden gebruikt,’ zo beginnen de analisten in de petitie. ‘Helaas vormt de nieuwe Koude Oorlog wederom een existentiële bedreiging voor de volken van beide landen, en die van de hele wereld. Daarom dringen wij er bij president Trump op aan om in de voetsporen van Ronald Reagan te treden, en een directe dialoog met president Putin te beginnen om degelijke en geverifieerde veiligheidsafspraken te maken.’

 ‘President Trump heeft herhaaldelijk verklaard dat ‘alleen haters en idioten’ niet begrijpen dat goede banden tussen de VS en Rusland ook goed voor Amerika zijn. Alles wijst erop dat president Putin er voor zijn eigen land hetzelfde over denkt. Daarom moet zo snel mogelijk een topontmoeting worden afgesproken.’

Analist James George Jatras, die zich bij de petitie heeft aangesloten, schrijft voor The Strategic Culture Foundation dat als Trump al bereid was om met (de Noord Koreaanse dictator) Kim Jong-un te gaan praten vanwege diens handjevol kernbommen, hij dat zeker kan doen met de leider van een land dat genoeg kernwapens heeft om de VS (en Europa) te vernietigen.’

Jatras ziet namelijk op tal van plaatsen dat ‘de wolken van een wereldwijd conflict almaar dikker en donkerder worden’:

Noord Korea
Het zo goed als zeker schrappen van de top tussen Trump en Kim op 12 juni is een overwinning voor Trumps Nationale Veiligheid team, alsmede ook voor de Deep State, dat met succes lijkt te hebben voorkomen dat Trump een deal kan sluiten met Kim over blijvende voorspoed en vrede op het Koreaanse schiereiland. Dat zou namelijk betekenen dat de grote Amerikaanse militaire aanwezigheid in Zuid Korea moet verdwijnen.

Nu wordt Kim het mes op de keel gehouden, ook al wist Trump te voorkomen dat enorme B-52 bommenwerpers meededen met de recente militaire oefeningen in Zuid Korea. De neocon haviken in Washington sturen nu aan op het ‘Libië’ model, en we weten allemaal wat er dankzij president Obama en zijn toenmalige minister Hillary Clinton van dat ooit stabiele en welvarende land is geworden.

Iran
De eisen die Trumps minister van BuZa Mike Pompeo aan Iran heeft overgebracht kunnen gerust een ultimatum worden genoemd. Iran moet zich uit alle oorlogsgebieden in het Midden Oosten terugtrekken, ‘of anders’. Dat ‘of anders’ zal bestaan uit het zaaien van nog meer binnenlandse onrust, en nog meer militaire aanvallen van met name Israël op Iraanse doelen in Syrië (en wellicht ook op doelen in Iran zelf). Veel Arabische landen, met Saudi Arabië voorop, staan daar ‘stiekem’ om te juichen, en hopen al jaren op een Amerikaans-Israëlische aanval op de Shi’itische dictatuur.

Jatras verwacht daarom dat er mogelijk ook weer een ‘false flag’ aanval komt, waar Iran de schuld van krijgt, bedoeld om zo’n grootschalige militaire operatie te rechtvaardigen. Zo’n operatie kan heel eenvoudig op een rechtstreekse oorlog uitlopen.

Iran lijkt niet van plan ook maar enigszins te buigen, en heeft aan de EU een aantal tegeneisen gesteld, zoals het ‘moeten kopen van Iraanse olie, of anders...’ Het Iraanse ‘of anders’ bestaat uit het opstarten en/of intensiveren van het clandestiene kernwapenprogramma van het land. Deze eisen zullen de Fransen, Duitsers en Britten, die tegen het opzeggen van de kerndeal met Iran waren, toch weer in de armen van Washington drijven.

Syrië
Het lijkt er sterk op dat de Amerikaanse troepen in Syrië verder worden versterkt, Trumps toezeggingen ze zo snel mogelijk terug te trekken ten spijt. Dat gaat onder het mom van de strijd tegen ISIS, maar dat is in Syrië zo goed als verslagen. In realiteit gaat het om Iran en Hezbollah uit het land te verjagen. Voor de duidelijkheid: in tegenstelling tot de Amerikanen zijn die daar wèl op uitnodiging van de wettige regering van president Assad.

Gisteren waarschuwde de regering Trump de Russen en de regering Assad geen groot offensief te beginnen om de Daraa regio te heroveren. De VS zal ‘met stevige gepaste maatregelen reageren’ op deze ‘schendingen van de wapenstilstand’, aldus het ministerie van BuZa.

De Amerikanen dreigen dat dit offensief van Assad en Iran/Hezbollah, dat vermoedelijk Russische luchtsteun zal krijgen, een reden is om militair in te grijpen. Dat zou dan een directe confrontatie tussen Amerikaanse mariniers en Russische militairen kunnen opleveren, zoals dat in februari ook al gebeurde in Deir ez-Zour. Na een hevig vuurgevecht kwamen de Amerikanen daar als overwinnaars uit de strijd, en verloor de door Russische huurlingen geleide Syrische-Hezbollah eenheid zo’n 200 tot 300 man. (2)

Oekraïne
Het ‘backup plan’ van de ‘Deep State’ om in Oekraïne de Derde Wereldoorlog tegen Rusland te veroorzaken, is nog altijd niet in een la gelegd – integendeel. Het ook door de EU gesteunde fascistische regime van Kiev heeft sinds enige tijd Amerikaanse Javelin anti-tank raketten gekregen, die tegen de pro-Russische opstandelingen in de Donbass regio kunnen worden ingezet, maar ook bij een mogelijke aanval op de eerder deze maand door president Putin geopende brug tussen Rusland en de Krim.

Zo’n aanval zou wel eens kunnen plaatsvinden tijdens het WK Voetbal in Rusland, dat van 14 juni tot en met 15 juli gehouden wordt. Jatras: ‘Een Nederlands rapport waarin –verrassing!- Rusland de schuld krijgt voor het neerhalen van MH-17 komt precies op het juiste moment.’

De Balkan
Prestigieuze Westerse denktanks roepen de laatste tijd op tot nog meer van dezelfde ‘actie’ waarmee Amerika en Europa de Balkanlanden al een kwart eeuw in chaos en ellende hebben gestort. En waarom? ‘Om de Russen te stoppen, natuurlijk!’ Het enige wat er zou moeten worden gedaan is hier nòg agressiever tegen optreden....

Donald Trump was vast van plan om als president de relaties met Rusland fors te verbeteren, daar waar de gevestigde orde in Washington en Brussel al jaren aanstuurt op een grootschalig militair treffen. Helaas lijkt deze ‘Deep State’ elite vooralsnog te hebben gewonnen, tenzij Trump op zijn bekende grillige en onvoorspelbare wijze nog een aantal positieve verrassingen uit de hoed weet te toveren.

‘Deze tweede Koude Oorlog is nog gevaarlijker dan de eerste’

‘In een aantal opzichten is deze tweede Koude Oorlog nog gevaarlijker dan de eerste,’ waarschuwt Jatras. De terughoudendheid waarmee de supermachten tientallen jaren lang probeerden te voorkomen om in andere landen en gebieden rechtstreeks met elkaar in conflict te komen, is zo goed als verdwenen. Nieuwe technologieën, zoals hypersonische wapens –waar Rusland en China ver mee voorop lopen- en cyberoorlogsvoering, hebben het risico op het plotseling uitbreken van zo’n conflict alleen maar groter gemaakt.

‘Gezien de nietsontziende vastbeslotenheid waarmee Washington Moskou op ieder terrein naar het randje duwt, worden de gevolgen van een onbedoeld (gewapend) treffen nog steeds enorm onderschat... Daarom moeten Trump en Putin zo snel mogelijk met elkaar gaan praten. Een positieve verhouding tussen de VS (/ Europa) en Rusland moet aan de top beginnen, op persoonlijk niveau, of het zal nooit gebeuren.’ (1)Xander

(1) Strategic Culture Foundation via Zero Hedge
(2) DEBKA

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

René van Zalk op 26-05-2018 14:14

Een 3e wereldoorlog voorkomen is natuurlijk een goed streven, maar niet ten koste van alles. m.a.w.:  wij moeten niet blind zijn voor wat de Russen allemaal uitspoken. Op deze site zijn er figuren die hun hoofd in het zand steken.

gerard op 26-05-2018 14:25

@ René van Zalk, 11.57 u. Ik ben van mening dat dit stukje van jou vraagtekens oproept over wat je daarin zo overtuigend beweert.

mijn mening op 26-05-2018 14:43

Een beschermengel heeft voorkomen dat het Nederlandse voetbalelftal deelnam aan het Wereldkampioenschap in Rusland.Naar mijn mening waren het de Russen die per ongeluk het vliegtuig neerschoten. de Nederlanders hadden het ongeluk kunnen voorkomen als ze het vliegtuig hadden bevolen een andere route te volgen. Geld is belangrijker dan mensenlevens.

Tom Hendrix op 26-05-2018 14:44

Eens met het artikel. Praten is beter dan oorlog, maar helaas zijn er de duistere krachten, als "de Deep State", de illuminati, en de nwo, die wel een wereldwijd conflict wensen. We leven in de eindtijd.

willy . op 26-05-2018 15:20

Of de Russen een oorlog zouden willen met de VS is twijfelachtig, Poetin heeft andere zorgen economisch gezien gaat het Rusland slecht dus hij heeft al laten weten dat dit zijn prioriteit is . Noord-Korea wil zeker praten met Trump gewoon al om het feit dat het land letterlijk door de boycot aan de grond zit, dus ze moeten ook economisch als het ware herleven, de problemen waren gewoon het gevolg omdat de VS te hoge eisen stelde aan de leider, het moet geleidelijk gebeuren. Het enigste en gevaarlijke factor en dat weten de Russen ook is Iran een dictatoriaal theocratisch land dat de Hezbolla's steunt en Israel wil vernietigen dit moet men goed in het oog houden! En dan Syrie nog, zolang Assad blijft militair samenwerken met Iran zal dat de vrede niet bevorderen, en blijft de regio explosief!! Shalom

Tom Hendrix op 26-05-2018 16:44

@Gerard: 14.25. uur. Kan ik in meegaan.

Janszn op 26-05-2018 17:20

Er zijn landen in de wereld die voor een groot deel economisch afhankelijk zijn van oorlog voeren.

Rusland hoort daar niet bij. De geschiedenis van de laatste 30 jaar laat zien welk(e) land(en) dat wel zijn.

gerard op 26-05-2018 17:29

@ Tom Hendriks 16.44 u. 👍☺

JP op 26-05-2018 18:14

Eerst mocht Trump geen contact hebben met Putin/Rusland en nu moet hij? Ik denk dat de oorlog-hitsers van de "Deep-State" en Globalisten aangesproken moeten worden i.p.v. Trump.

JP op 26-05-2018 18:26

@Rene van Zalk

Ik ben er wel vaker van beschuldigd: "de kop in het zand te steken", als ik geen dingen zie/wil zien die er ook niet zijn.

Klaas op 26-05-2018 18:31

@ van zalk spreekt wartaal en weet niet waar hij het over heeft. of heeft hij al een vluchtplaats waar hij zich veilig meent?

Doordenker op 26-05-2018 18:48

Honderden Amerikaanse tanks en voertuigen aangekomen in Antwerpse haven

https://www.hln.be/nieuws/binnenland/honderden-amerikaanse-tanks-en-voertuigen-aangekomen-in-antwerpse-haven~a16f8a89/

Cale op 26-05-2018 19:27

De Amerikaanse economie hangt aan een zijden draadje. De meeste ¨goede¨cijfers en getallen zijn gekneed tot een positief plaatje. Maar als er regelmatig grote aantallen warenhuizen hun deuren sluiten, dan komt dat niet alleen door internet aankopen. De meeste Amerikanen kunnen niet meer zonder hun credit card, maw, hun prive schuld groeit met de dag. Enfin, De Petrodollar staat steeds meer onder druk, zodat Washington voor haar internationale inkopen moet gaan betalen ipv gedrukte dollars of waardeloze staatsobligaties te gebruiken. De totale staatsschuld staat op 220 trillion dollars, als je alles meerekent, zoals pensioenen die niet gedekt zijn, salarissen van overheids personeel en noem maar op. Kortom, het land is zo goed als failliet. Washington is dus een kat in het nauw die er alles aan zal doen om hun wereld hegemonie te herstellen om zodoende het fijne leventje voor politici, elite en grote bedrijven voort te kunnen zetten met gratis geld. Echter komen er steeds meer landen tegen in opstand, zoals Rusland, China, Iran, Duitsland, Frankrijk en nog een heleboel andere landen. Een kat in het nauw maakt rare sprongen. Totale oorlog is dus niet ondenkbaar want (binnenkort) heeft Washington niets meer te verliezen..  

Hubo op 26-05-2018 20:27

Aardig overzicht.Ik heb sterk de indruk dat er mensen denken dat Rusland nu klaar is voor de genadeslag en zich daar uiteindelijk wel bij neer zal leggen.Dat lijkt me een hel gevaarlijke zelfoverschatting.Heel bevreemdend zijn de inderdaad ultimatieve uitspraken aan het adres van Iran.En dan in het bijzonder de suggestie dat Iran zich uit Syrië terug zou moeten trekken.Voorlopig lijkt een aanval op Iran prioriteit te hebben.Je kan ook denken dat het alleen maar een kwestie van druk uitoefenen is,maar het is een gevaarlijk spel,dat de internationale verhoudingen volkomen verziekt.

Goede dag op 26-05-2018 21:08

Ga eens verdiepen in wat Amir tjarfti heeft te zeggen( gediend in het israel leger en nu profetie profeet uit de bijbel.

Interessant wat er uit zo'n bijbel gehaald kan worden na vele studies,

Israël is nu het middelpunt om op te gaan focussen, als Amerika door een aardbeving of financiële crisis geraakt word waardoor het tijdelijk lam ligt pakken turkye, Iran en Rusland gelijk hun kans om Israël aan te vallen.

Waarom: Rusland puur om het gas ( daarom zijn ze ook altijd al betrokken in midden oosten) Iran omdat het een aartsvijand is en turkye is ook al een paar jaar geen vrienden meer. Ze zullen komen om te plunderen ( ezechiel oorlog) daarna zal Europa komen om Israël te helpen en zal de antichrist zich onthullen. 

Allen: Verder praten op het Geloofsforum. Mod.

Rienus op 27-05-2018 06:34

Er is veel kritiek op Trump en vreemd genoeg wordt Obama op handen gedragen. Voor mij is het simpel, die mannen deugen niet, en ik mag daar graag enkele A4 tjes aan andere zogenaamde leiders aan toevoegen. Oorlogen komen niet omdat mensen dat willen, maar omdat gestoorde figuren op het verkeerde moment enorm veel macht hebben en die misbruiken. Google eens op dick fear van George Carlin.

Koddebeier op 27-05-2018 08:11

Alleen ‘haters en idioten’ willen geen goede band Rusland.

Daar blijkt de Europese Unie en Nederland dus vol mee te zitten, jammer het zou een goede handels partner kunnen zijn, maar dat is helemaal verpest en verzuurt door de haters en idioten.

Kees van Kesteren op 27-05-2018 10:49

Beste @Rene van Zalk,

U schrijft; wij moeten niet blind zijn voor wat de Russen allemaal uitspoken.

Heeft u wel eens een blanco papier voor u neergelegd en er opgeschreven wat de verraders / psychopaten in Den-Haag, Brussel en Amerika u allemaal aandoen?

Ik ben er zeker van dat u de achterkant van dit vel papier ook moet beschrijven.

Bomans op 27-05-2018 11:07

Cale op 26-05-2018 19:27

China en Europa zitten nog meer in de schulden dan Amerika, tenopzicht van hun BBP. Trouwens China en Rusland hebben nu nog meer dollarschulden aangegaan. Dus ik denk en hoop dat de dollarhegemonie zal blijven anders zou de ellende al lang zijn uitgebroken en dat wil ik en hopelijk U ook niet toch?

 

 

emile op 27-05-2018 11:24

De 17 triljard schuld heeft Amerika (US) in een uitermate chantabelbare positie gebracht.

Toegang tot nieuwe schulden kan elk moment ontzegt worden door degenen die de spelregels maken.

Zij (De Amerikaanse regering) mogen alleen uitvoeren wat de economic hitman bedenken. Daarbij draait het alleen om macht, hebzucht en winst. Overleg tussen puppets onderling is puur theater. Alleen off the grid / zelf voorzienendheid kan ons redden, zodat we niet deel hoeven te nemen aan het systeem, maar dat systeem wordt via globalistische partijen geexporteerd naar mensen die nu nog off the grid (out of the Matrix) zijn. Wellicht dat alleen de Amish het nog overleven

vlokje op 27-05-2018 11:49

Voor op een tegeltje:

Elke generatie moet eerst een oorlog meemaken voor hij echt overtuigd pacifist wordt, 

GT op 27-05-2018 11:58

Gezien de grote spanning wereldwijd, dat niet meer is testoppen zal er geen winnaar zijn enkel verliezers en genocide van de wereld bevolking.

Want ik geloof en ben er van overtuigd dat Israel kernwapens inzet, die nu al loep zuiver gerichtgstaan op doelen!

De wereld is ziek, en is in feite al vernietigd wat rest is de mensheid opruimen.

Eelke Piers op 27-05-2018 13:40

Er komt (nog) geen wereldoorlog. De Engelen Gods ( noem ze maar: "("Aliens")zullen dit vootkomen.

dZvZtKm op 27-05-2018 20:44

kleine terugblik naar wat eraan vooraf ging is de dichtgedraaide gaskraan

gek dat deze sanctie nog nooit is ingezet als reaktie op die van het westen

Hubo op 31-05-2018 03:20

Over Ukraïne gesproken.Het wk is nog niet begonnen,maar 2 dagen geleden zou er een russische journalist in de Ukraïne zijn vermoord,maar vandaag zou die springlevend zijn.Zijn dood zou zijn geënsceneerd om mensen op het spoor te komen,die hem in opdracht van de russen zouden hebben willen vermoorden.Zo'n gek verhaal heb ik nog nooit gehoord.Ze zouden er maanden mee bezig geweest zijn.De logica van dit verhaal ontgaat me volkomen.

Mijn persoonlijke indruk is dat de Ukraïne zelf achter veel meer zaken zit zoals het manipuleren rond vlucht MH17 en de affaire Skripal.Dat ze kennelijk beginnen te vermoeden dat het spel uit is en nu als afleidingsmanoeuvre deze rare intrige hebben bedacht.En ze zullen het wel weer slim genoeg gespeeld hebben,dat de ware sporen moeilijk te achterhalen zijn.

Ik vertrouw ze daar voor geen cent in de Ukraïne.50 jaar geleden hadden de russen het altijd over de duitse revanchisten.Ik vond dat in de bondsrepubliek wel meevallen,al konden de nodige voormalige nazi's er als respectabele burgers leven.Maar in de Ukraïne zouden we echt wel eens met dat soort revanchisten te maken kunnen hebben.En de nazi's hebben er hun sporen natuurlijk ook wel achtergelaten.

Die zouden er weleens op uit kunnen zijn het westen te gebruiken voor een oorlog met Rusland.En in het westen zijn zelf nu ook de nodige krachten,die daar wel naar talen.Het is toch het heersend politieke klimaat binnen de westerse elites,dat ze liever de confrontatie met Rusland willen aangaan en dat ze denken dat de tijd daar nu rijp voor is,dat dat ze ontspanning nastreven.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl