HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Ministerie van Defensie VS geeft twee opnames van UFO’s vrij

Miljoenen voor Pentagon onderzoek van ‘onbekende metalen’ afkomstig van ‘ongeïdentificeerde objecten in de lucht’

 
Afbeelding: Getty Images (2).

De rode draad in de succesvolle 90’s (en recent weer opgestarte) serie ‘The X-Files’ is dat het bestaan van buitenaards leven al vele tientallen jaren lang door onderdelen van de Amerikaanse overheid verborgen wordt gehouden voor het publiek. Science fiction lijkt ineens toch de realiteit te kunnen zijn, nu twee officieel door het ministerie van Defensie vrijgegeven opnamen van UFO’s zijn geanalyseerd, en het Pentagon 10 jaar geleden een $ 22 miljoen kostend geheim programma opstartte om de ‘onbekende metalen en andere voorwerpen’ die afkomstig zijn van ‘ongeïdentificeerde objecten in de lucht’ te onderzoeken. De vraag is niet langer of UFO’s wel bestaan, maar waar ze vandaan komen: uit andere technologische grootmachten zoals Rusland, China of Israël, of heel misschien toch van andere planeten of een andere dimensie?

 

Analisten van The Star Academy of Arts and Science –met daarin de voormalige Clinton en Bush viceminister van Defensie voor Inlichtingen Christopher Mellon- onderzochten onder andere deze opname van piloten van een F/A-18 Super Hornet. gemaakt in 2004. Op de video is duidelijk de bekende ovale vorm van een razendsnel vliegende UFO te zien. ‘What the f*** is that thing?’ roept een van de piloten. ‘Wow, wat is dat, man?’ ‘Moet je ‘m zien vliegen!’ De UFO, die laag over het water scheert, heeft geen vleugels, geen staart, en laat geen uitlaatspoor na, wat ook bij een kruisraket het geval zou moeten zijn.

In december publiceerde de New York Times een andere officieel vrijgegeven opname van een UFO, beter gezegd ‘een hele vloot’, zoals F-18 piloten zeiden. Ook hier ging het om eivormige objecten van ongeveer 10 tot 15 meter doorsnee, die onmogelijke manoeuvres uitvoerden, zoals met supersonische snelheid afdalen van bijna 20 kilometer hoogte naar slechts 15 meter boven de oceaan, waar ze in plotsklaps stopten, om even later weer met onvoorstelbare snelheid te verdwijnen. Niet één land ter wereld beschikt zover bekend over dergelijke zeer geavanceerde technologie.

Geheim Pentagon programma onderzocht ‘onbekende metalen en voorwerpen’

Volgens Mellon ‘wil niemand bij het Pentagon de ‘alien’ jongen zijn.’ Met andere woorden: niemand bij Defensie durft openlijk te suggereren dat deze UFO’s bestuurd worden door buitenaardsen. De andere optie is overigens ook niet bepaald geruststellend, namelijk dat een ander land op aarde technologisch lichtjaren voorligt op het modernste materieel wat de VS nu kan maken. De enige landen die daarvoor in aanmerking zouden kunnen komen zijn Rusland, China en Israël.

Een eveneens door de NYT onthuld geheim Pentagon programma lijkt erop te wijzen dat de objecten niet ‘stiekem’ toch in Amerika gemaakt zijn (en bestuurd worden door ‘black ops’ organisaties). Dit $ 22 miljoen kostende programma, gericht op het onderzoeken van ‘onbekende metalen en voorwerpen’ afkomstig van ‘ongeïdentificeerde objecten in de lucht’ was een gezamenlijk project met ondernemer-miljardair Robert Bigelow, die op dit moment samenwerkt met de NASA bij het ontwikkelen van nieuwe ruimtevaartuigen.

Vorig jaar mei verklaarde Bigelow op TV dat hij ‘absoluut overtuigd’ is van het bestaan van aliens en UFO’s. De researchers van het geheime project richtten hun aandacht ook op ‘personen die hebben gezegd fysieke gevolgen te ondervinden van ontmoetingen met de objecten’, en tevens met militair personeel dat UFO’s heeft waargenomen.

‘Wij zitten ongeveer in de positie van Leonardo da Vinci die de afstandsbediening van een garagedeur in handen krijgt,’ zei Harold Puthoff, een ingenieur die voor de CIA onderzoek deed naar buitenzintuigelijke waarnemingen. ‘Eerst zou hij proberen uit te zoeken wat al dat plastic spul is. Hij zou niets weten van de elektromagnetische signalen die betrokken zijn bij het functioneren van het apparaat.’

UFO boven Tempelplein Jeruzalem

Een andere UFO die enkele jaren geleden flink de aandacht trok, was die boven het Rotskoepelgebouw op het Tempelplein in Jeruzalem in januari 2011. Diverse inwoners en toeristen filmden ’s avonds een onbekend lichtgevend voorwerp, dat na enige seconden doodstil blijven hangen plotseling pijlsnel en kaarsrecht omhoog schoot. Speculaties over wat dit geweest is variëren van een geheim Israëlisch defensie project tot een ‘alien’ UFO, een engel van God, of juist een engel van Satan.

Voor al degenen die net als Fox ‘X-Files’ Mulder ‘I want to believe’ willen zeggen: de afgelopen maanden heeft het Amerikaanse leger genoeg officiële opnames vrijgegeven om het geloof in UFO’s een stuk makkelijker te maken. En misschien, héél misschien, is de door sommigen al zo vaak voorspelde massale openbare verschijning van UFO’s aan de hemel wel nabij?

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Pagina12
Gerard op 13-03-2018 18:30

@ Naomi op 13-03-2018 15:58. Waarschijnlijk heb ik jou fout begrepen. Klaarblijkelijk bedoelde jij dat als: 'de zotheid gekroond.' Met een weloverwogen spotlach vanwege hun dwaasheden. N.m.m. mag dat. Zie ook Ps. 2 : 4. Hartelijke groet van Gerard.

Eduard op 13-03-2018 18:56

Het is weer typisch mens achtig om te denken dat wij de enige zijn in het universum. Ik ben er stellig van overtuigd dat er meer leven bestaad. Overigens ben ik ook van mening dat er een God in het leven is geroepen om dat de mensheid niet begrijpt waar wij vandaan komen. dus er Moet wel iets groter en wijzer dan ons zijn die ons gemaakt heeft..... Geef mijn portie maar aan fikkie..

Drs op 13-03-2018 20:33

Er is ook een amerikaanse christelijke wetenschapper die zoveel hier zoveel over heeft geschreven. Heeft ook super interessante theorieen. De graancirkels en waarom het demonen zijn. Hier is een begin van iets wat hij uitlegt. En vandaar kun je heel interessante lezingen van hem vinden

https://youtu.be/9-qF20Cud5s

NederViking op 14-03-2018 20:52

Dat licht (als het echt zou zijn) boven de rotskoepel moskee zou best wel eens met het begin van de islamitische winter te maken kunnen hebben:

January 4 – Tunisian street vendor Mohamed Bouazizi dies after setting himself on fire a month earlier, sparking anti-government protests in Tunisia and later other Arab nations. These protests become known collectively as the Arab Spring. Bron: https://en.wikipedia.org/wiki/2011#January

Hierna kwam alles in een islamitische geweldsspiraal en toch bleef Israel in het midden van al dat geweld relatief veilig.

Gorghel op 14-03-2018 22:42

Dag en nacht monitoren diverse satellieten van meerdere landen met haarscherpe camera's de aarde. Toch duikt er nooit een video of foto op dat opgenomen is door een satellietcamera. Wel erg opvallend. Zijn er geen beelden of worden ze niet vrijgegeven? Indien het laatste, dan zou het betekenen dat meerdere landen het e.e.a. verzwijgen.

Positivo op 15-03-2018 01:47

willy . op 12-03-2018 14:46

Misschien dat Jezus het in bedekte termen vertelde,

Het huis mijns vaders heeft vele woningen, volgens mij bedoelde hij daar bewoonde planeten mee, met intelligent leven, hij kon het eigenlijk niet beter verwoorden gezien de toenmalige kennis.

Michaël ;-{> op 15-03-2018 21:44

@ Abel op 13-03-2018 15:18

U schreef: ''hoezo natuurwetten niet van toepassing? Wie durft te zeggen dat wij alle natuurwetten al kennen?''

Dat is dus ook wat ik bedoelde.

Abel op 18-03-2018 10:40

@Michaël: had ik niet zo begrepen. Sri.

Michaël ;-{> op 18-03-2018 14:46

@ Abel op 18-03-2018 10:40

Kort gezegd schreef ik als reactie op/aan AEO (13-03-2018 00:38) dat onze aardse kijk te beperkt is om buitenaardse zaken mee te bekijken. Dat omvat dan ook de natuurwetten zoals wij die kennen, betekende dat er voor de buitenaardsen, andere natuurwetten kunnen gelden dan de onze. Ik wilde hier geen heet hangijzer van maken, mijn reactie was puur hypothetisch.

Ikzelf geloof maar in één buitenaards wezen en die is omnipotent en Hij kan het onmogelijke ‘mogelijk maken’. Vanuit dat oogpunt bekeek ik het.

Hartelijke groet, Michaël

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl