HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Even wat anders... (Praatcafé 102)

Reacties

Tom Hendrix op 06-02-2019 16:42

@Nieuw Begin: 01. 17. uur. Eens met de bijdrage van Wilders.

Nieuw Begin op 08-02-2019 00:02

 

 

Niet heel Holland mag op TV:

 

Aan de Utrechtse universiteit wil een diversiteitscommissie studenten werven met gebedsruimtes met aparte ingangen voor mannen en vrouwen. En Heel Holland Bakt lokte ongewild wekenlang haat uit jegens kandidate Maroeska Metz. Dit staat niet los van elkaar. Het toont hoe absurd we in Nederland met ’diversiteit’ omgaan. En hoe funest het is als de maatschappelijke diversiteit niet meer tot de televisie doordringt.

 

Niet Heel Holland mag op tv | Columns | Telegraaf.nl  Plaats url en geen hyperlink, zie siteregels. Mod.

Nieuw Begin op 08-02-2019 01:58

Geheime gesprekken met Rusland over aansprakelijkheid MH17

 

Nederland en Australië gaan in gesprek met Rusland over de aansprakelijkheid voor het neerhalen van vlucht MH17. Dat melden bronnen aan RTL Nieuws. Diplomaten, ambtenaren en juristen van de drie landen komen binnenkort bij elkaar. Het tijdstip en de locatie van de gesprekken worden niet bekendgemaakt.

Het is nu bijna zover, zo zeggen bronnen. Op korte termijn is er een ontmoeting op een geheime locatie.

In mei vorig jaar hebben Nederland en Australië officieel Rusland aansprakelijk gesteld voor het neerhalen van vlucht MH17. De twee westerse landen nodigden Rusland uit om te praten over de aansprakelijkheid en zodoende tot een oplossing te komen.

 

Geheime gesprekken met Rusland over aansprakelijkheid MH17

Nieuw Begin op 08-02-2019 13:10

Etalagepop Jetten wordt aangepakt door Baudet bij Jinek

milieu en klimaat lopen door elkaar bij de D66-robot

 

https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/02/kijk-dan-thierry-baudet-maakt-gehakt-van-klimaatalarmist-rob-jetten-je-kunt-niet-alles-op-een-hoop-gooien/

 

Gisteren een mooie verbale bokswedstrijd tussen klimaatalarmist Rob Jetten, en klimaatscepticus Thierry Baudet op tv bij Jinek. Jetten maakte op een gegeven moment een lelijke uitglijder, en Thierry Baudet wist die meteen maximaal uit te buiten. Kijk en smul!

Nieuw Begin op 08-02-2019 21:42

Verwijderd, zie auteursrechten  bij siteregels. Mod.

Nieuw Begin op 08-02-2019 21:48

@ Zeer geacht Xanderteam

N.a.v. Nieuw Begin op 08-02-2019 00:02

Mijn excuses! Meende juist dat sommigen moeite hadden met een URL en wilde het slechts makkelijker maken. 

Nieuw Begin op 09-02-2019 15:00

Zeer geacht Xanderteam, ben een beetje in de war maar is dit in orde , is dit een URL bedoel ik, die wel is toegestaan op uw mooie site?

 

https://ejbron.wordpress.com/2019/02/09/oostenrijk-caritas-verdient-meer-dan-e-300-miljoen/#more-206919

 

Dan is dit dus de goede manier?

 

Op mijn Apple Macintosh iMac Pro  kan ik de URL aanklikken en dan verschijnt er in een venstertje  de opdracht: ‘make link’. Ik heb dat vaak gedaan omdat ik een keer een reactie kreeg dat Tom Hendriks ( op de site te lezen tenminste) die iets niet kon openen. Toen heeft uw webmaster(?) er zelf een link van gemaakt. 

 

 

Met vr. gr.

Nieuw Begin

 

Overigens een zeer leesbaar artikel:

 

- Oostenrijk: Caritas verdient meer dan € 300 miljoen-

 

https://ejbron.wordpress.com/2019/02/09/oostenrijk-caritas-verdient-meer-dan-e-300-miljoen/#more-206919

 

De vluchtelingengolf van 2015/2016 was voor de katholieke organisatie Caritas en NGO´s zoals Amnesty International in alle opzichten een meevaller. Als voorvechters voor de mensenrechten positioneerden zij zichzelf dagelijks in het nieuws. Schenkingen en geld voor projecten vloeiden in stromen en de staat, ofwel de belastingbetaler, moet honderden miljoenen euro aan Caritas betalen voor verzorging en onderbrenging.


Een url begint met www/https: die u aanklikbaar kan maken. Zie door het beheer aangepaste  link in blauw van het artikel waar u naar verwijst  https://ejbron. wordpress enz.


Tevens max. 3 vetgedukte woorden per posting  zie rood gemarkeerd. De auteursrechten willen dit zo en geen hyperlink. De blauwe Caritas is dus een hyperlink. Als dit verwijst naar Wikipedia dan mag dit wel, zoniet dan moet dat ook beginnen met www/https. Mod.

Nieuw Begin op 09-02-2019 15:56

Dank u zeer geachte Moderator voor de uitleg!

Gele hesjes  in week 13 ( persoon verliest zijn hand!)

 

Acte XIII inmiddels, want de gele protestrups trekt al dertien weken onafgebroken door Frankrijk. Precies een kwart jaar en waar het de afgelopen weken wat gemoedelijker was, of leek, is het vandaag weer bal en dat terwijl er deze week een rigide...hier stond een hyperlink in het orginele artikel namelijk anti demonstratiewet....... werd aangenomen. 

 

Lees meer:

 

https://www.geenstijl.nl/5146204/giletsjaunes-week-13-dag-met-je-handje/

Nieuw Begin op 09-02-2019 15:59

Zeer geacht Xander Team, nog één vraag? Hoe maak ik op een Macintosh een URL 'aanklkbaar'? Is dat met de make link functie? Weet u dat misschien? Wordt het dan geen  hyperlink of link die immers niet is toegestaan? Hartelijk dank en sorry voor de domme vragen maar ik wil het graag precies weten?!

Onder het reactievenster staan icoontjes, de eerste zijn 2 schakeltjes aan elkaar. U typt eerst uw link www.. enz. dan kopieert u de link, deze wordt dan blauw en u klikt op het icoontje van de 2 schakeltjes. Dan verschijnt er een venster waarin u de link nogmaals moet invoeren. Mod.

Dewevoga op 11-02-2019 10:46

Men hoort er weinig tot niets over in het nieuws waar we belating voor betalen. Het is elders niet anders dus wat heeft Amerikaanse ministerie van defensie gedaan? Zij hebben een serieuze alternatieve mediabron geselecteerd voor het nieuws over de militaire tribunalen. Ze zijn van start, dus we kunnen op de hoogte blijven. https://c-vine.com

Dewevoga op 12-02-2019 11:22

Er komt steeds meer nieuws naar buiten, maar niet via msm. Waar of niet waar, luister een half uur en trek uw eigen conclusie. BHO smeekt voor zijn leven - GS gearresteerd in Zwitserland enz.  https://www.youtube.com/watch?v=_lsGxKdPBfQ

Rode Wouw op 13-02-2019 23:41

Meer CO2 nodig voor groeiende wereldbevolking.

Er zijn schattingen dat de wereldbevolking nog dagelijks groeit met 200.000 personen. 

www.worldometers.info/world-population

Dat zijn veel extra monden te voeden; voor meer voedsel is meer CO2 nodig.

Die extra personen hebben extra woningen en winkels, tafels en stoelen nodig. Daarvoor is extra timmerhout nodig, voor extra hout zijn meer bomen nodig die meer CO2 nodig hebben.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl